Dokumentti: Babylon ennen Hitleriä – saastainen Weimarin Saksa

Julkisuudessa yritetään usein selittää Adolf Hitlerin ja kansallissosialistisen puolueen juutalaisvastaisuutta ”mielenvikaisuudella” tai poliittisella ”opportunismilla”. Poliittisesti korrektit ihmiset eivät edes halua tietää, millaisiin rikoksiin tunnetut juutalaistaustaiset vaikuttajat olivat Weimarin Saksassa sotkeutuneet.

Babylon Before Hitler on osa suosittua Adolf Hitler – The Greatest Story Never Told –dokumenttia. Weimarin Saksaa käsittelevässä osiossa kerrotaan kuinka Saksasta ja etenkin pääkaupunki Berliinistä tuli 1920-luvulla prostituution ja perversioiden eurooppalainen keskus. Edes pedofiliaa ja eläimiinsekaantumista ei pidetty paheena. Ensimmäisen maailmansodan jäljiltä maassa oli paljon orpolapsia, jotka joutuivat parittajien uhreiksi.

1933 kansallissosialistinen puolue kuitenkin ajoi ”Babylonin huoran” ulos Berliinistä ja Saksasta. Tätä oli edeltänyt vuosia kestänyt väkivallan kierre Berliinin kaduilla. Berliini tunnettiin paitsi ”huorien kaupunkina” (kaduille jalkautui öisin jopa 100 000 prostituoitua) myös punaisena kaupunkina. Ilotalot olivat marxilaisen liikkeen monumentteja, sillä ”porvarillisista” perhearvoista oli tullut viholliskuva vasemmistolle.

Weimarin Saksan "taide" kertoo kaiken oleellisen tuon ajan ihmiskuvasta.
Weimarin Saksan ”taide” kertoo kaiken oleellisen tuon ajan ihmiskuvasta.

Magnus Hirschfeldin kaltaiset (usein juutalaistaustaiset) ”sukupuolentutkijat” olivat näkyvin linkki poliittisen vasemmiston ja raadollisen seksiteollisuuden välillä. Hirschfeldille mikään ei ollut tarpeeksi äärimmäistä ja hän oli muun muassa sukuelinkirurgian edelläkävijöitä. ”Sukupuolentutkijat” kannustivat kansalaisia täydelliseen hedonismiin ja kirjoittivat ylistäviä tekstejä morfiinin, kokaiinin ja oopiumin vaikutuksista.

Marxismi ja perversiot eivät kuitenkaan tuoneet leipää tavallisen kansan pöydälle. Kommunistit eivät kyenneet estämään räjähdysmäistä inflaatiota, joka johti lukemattomien saksalaisten nälänhätään. Vasemmisto usutti työväen yrittäjien kimppuun samalla, kun pankkiirien kaltaiset todelliset suurkapitalistit jatkoivat rikastumistaan. Tämä vain pahensi jo muutenkin painajaismaista työttömyystilannetta. Koska Saksan valuutta oli pohjamudissa, syntyi maahan ulkomaalaisten seksituristien kansanvaellus. Perverssit ympäri maailmaa tulivat Berliiniin ostamaan puoli-ilmaisia naisia, lapsia ja miesprostituoituja moderneilta orjamarkkinoilta.

Kaikki kuitenkin muuttui, kun Hitler määräsi Joseph Göbbelsin matkustamaan Berliiniin ja yhdistämään kaupungin kansallissosialistit. Kansallismieliset oli ajettu lähes maan alle, mutta Göbbelsin esimerkin innoittamana berliiniläiset toisensa jälkeen alkoivat osoittaa mieltä parittajien ja kommunistien ylivaltaa vastaan.

Tämä johti verisiin yhteenottoihin, mutta lopulta kaupunki puhdistettiin saastasta, jonka luultiin pinttyneen sen kaduille ikuisiksi ajoiksi. Ilotalot tyhjennettiin ja pedofiliaan kannustanut kirjallisuus poltettiin. Kaikki eivät pitäneet kehityssuunnasta: lukuisat juutalaiset jättivät Saksan Albert Einsteinin kaltaisten kuuluisuuksien johdolla. Heidän Berliininsä oli kuollut. Tavallisille kansalaisille Hitlerin valtaannousu oli kuitenkin siunaus: äitien ei tarvinnut enää pakottaa tyttäriään mukaansa kadulle ansaitsemaan rahaa. Berliinistä tuli jälleen turvallinen ja perheystävällinen kaupunki. Vuosien painajainen oli ohi.


Adolf Hitler – The Greatest Story Never Told –dokumentti on kokonaisuudessaan 6,5 tuntia pitkä.

 

Lue myös:

Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia
New York Times puolustaa pedofiileja
Video: saksalaisia teurastettiin Puolassa ennen toista maailmansotaa

2 kommenttia

  1. Sama huoraaminen ja punaiset ”kadut”+ pedofilia ovat tänään arkea Saksassa. Hitler vain 70 vuotta sitten sai aikaan härdelin, joka kesti muutaman vuoden ja kaikki on jatkunut pahempana sen jälkeen. Homot nykyään pukeutuvat ”natseiksi” eli yleissilmäyksellä jopa homot nykyään nauravat Hitlerin kansallissosalismille, ja Hitlerin ihailijoita eli menneeseen ojentautuneita, joiksi nyky uusnatseja nimitetään he ovat kyllä verrattavissa vaikkapa Elviksen faneihin, tai vaikka Ukandan entisen hallitsian Idi Aminin kannattajiin. Heitä molempia on suuret määrät maailman eri valtioissa. Mikäli kansallissosialismi jossain nostaa päätään, hoidetaan se pois n. 10v ja kaikki palaa pahempaan. Tiedättehän jo jokainen sen, että ihmiskunnan matka kohti sodomaa ja gomoraa on menossa eikä sitä yksikään ihminen tai järjestelmä voi muuttaa. Sodomassa ja gomorassa valehdellaan varastetaan tapetaan….

    Plusääni(0)Miinusääni(5)
    1. Minusta tuntuu, että ne ”kauheat uusnatsit” taitavat olla satua. Eiköhän etenkin nykyisin ole tietoa sen veran, että jos tenavat otetan pois laskuista, niin ei kai mitään neonatsiongelmaa ole olemassakaan. Poislukien tietenkin juutalaiset soluttautujat. Kyllä kai ne uusnatsit ihan kunnon kansallissosialisteja ovat. Ei kai heissä mitään vikaa ole.

      Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat