New York Times puolustaa pedofiileja

Juutalaisomisteinen sanomalehti New York Times on herättänyt hämmennystä julkaisemalla pedofiileja puolustelevan artikkelin ”Pedophilia: A Disorder, Not a Crime”.

Rajun artikkelin on kirjoittanut juutalainen Margo Kaplan. Amerikan suurimpiin sanomalehtiin kirjoittavan Kaplanin mukaan on väärin, että länsimainen lainsäädäntö kieltää lapsiin sekaantumisen. Hän on myös pettynyt ilmapiiriin, jossa pedofiilit joutuvat piilottelemaan ajatuksensa muilta väkivallan pelossa. Kaplan vaatiikin lakiuudistuksia, joilla pedofiilien ”oikeudet” turvattaisiin. Hänen mukaansa on erityisen harmillista, että pedofiileilla on suuri uhka tulla irtisanotuksi työpaikaltaan. Kaplan päättää kirjoituksensa toteamalla, ettei työnantajien tulisi luottaa ”ennakkoluuloihinsa”, kun julkipedofiili hakee työtä, jossa hän tulisi olemaan tekemisissä lasten kanssa.

judith levine
Judith Levine.

Kaplan muistuttaa paljon juutalaista vasemmistofeministi Judith Levineä, joka on myös vaatinut uudenlaista näkökulmaa pedofiilikysymykseen. Magneettimedian artikkelissa ”Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia” kirjoitetaan: ”Viime vuosina rohkeimmin pedofiliaa on Yhdysvalloissa kannattanut juutalainen vasemmistolainen feministi Judith Levine. Kirjassaan Harmful to Minors: The Perils of Protecting Children from Sex Levine vaatii esimerkiksi lapsipornon ja alaikäisiin sekaantumisen laillistamista. Levine lainaa kirjassaan ’tutkimuksia’, joiden mukaan alaikäisen pojan raiskaaminen voi olla ’positiivinen kokemus’.” Samanlaisia ajatuksia on tuonut julki myös Yhdysvaltojen korkeimpaan oikeuteen kuuluva juutalainen feministituomari Ruth Bader Ginsburg. Ginsburg on päässyt nykyiseen asemaansa siitäkin huolimatta, että hän on esimerkiksi vaatinut seksin suojaikärajan pudottamista 12 vuoteen tytöillä. Hän on myös vaatinut prostituution täydellistä laillistamista sekä isän- ja äitienpäivien lakkauttamista, koska perinteiset perhemallit ovat hänen mielestään ”syrjiviä”.

Lokakuussa Levine kirjoitti Counterpunch-verkkojulkaisuun artikkelin, jossa hän puolusteli Sayrevillen kaupungin jalkapallojoukkueen mustia pelaajia, jotka raiskasivat ja pahoinpitelivät koulunsa oppilaita: ”Jos kaikki Sayrevillen seitsemän [raiskauksista epäiltyä] jalkapallopelaajaa […] ovat todellakin ei-valkoisia, ei heitä tule missään nimessä tuomita seksuaalirikoksista […] Heitä ei tule viedä edes oikeuden eteen.” Kyllä, Levinen mukaan syytteet on jätettävä nostamatta, mikäli raiskaajat eivät ole valkoisia. Alkuperäisen artikkelin voi käydä lukemassa Counterpunchin sivuilta. Levinen mukaan raiskaajien tuomitseminen olisi epäreilua raiskaajia itseään kohtaan, minkä lisäksi se vahvistaisi Yhdysvaltojen yhteiskuntarakenteissa piilevää ”rasismia”. ”Tuleeko maan, jonka vankilat ovat jo täynnä mustia ja ruskeita vankeja, todella tuomita lisää mustia ja ruskeita nuoria?” juutalainen kysyy.

Larry Kramer.
Larry Kramer.

Homoadoptioiden ja ”sukupuolineutraalien” avioliittojen lyödessä läpi kaikissa länsimaissa, ovat eurooppalaisvihamieliset mediat päättäneet siirtyä seuraavan sukupuolivähemmistön asialle. Suomessa homoseksuaalisuuden luokittelu sairaudeksi lakkautettiin 1980-luvulla, ja nyt Kaplanin ja Levinen kaltaiset ”asiantuntijat” vaativat tasa-arvoa myös lapsenraiskaajille. Tunnetut juutalaiset pitävät jopa pedofiilien puolia länsimaissa, mutta Israelissa he eivät salli edes homoavioliittoja.

Vasemmistolaiset ja feministiset piirit ovat jo tuomassa muutosta Suomeen. Helsingin Kaupunginteatteri on esittänyt juutalaisfeministi Eve Enslerin kirjoittaman Vaginamonologeja-näytelmän. Ensler ei ole suostunut pyytämään anteeksi sitä, että näytelmässä lapsen hyväksikäyttöä kuvataan positiivisessa valossa. Suomen näytelmän ohjasi Sina Kujansuu ja sen suomensi Annu James. Enslerin teosta on verrattu toisen juutalaisen, homoaktivisti Larry Kramerin kirjaan Report from the Holocaust: The Making of an AIDS Activist. Kramer väittää kirjassaan, että aikuisten homoseksuaalien raiskaamat lapset usein nauttivat kokemuksistaan ja voivat jopa olla aloitteellisia osapuolia. Kramer, kuten kaikki muutkin tässä uutisessa mainitut, on edelleen hyvin kunnioitettu nimi alallaan.

Lue myös:

Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi
Hollywoodia riivaa raiskausongelma
Raiskaajarabbit tuomiolla, juutalaisyhteisö painosti pedofiilin uhria
Sionistimedia salaa jälleen uutisia juutalaisten pedofiliasta
Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia
Suuri ”raiskaavien rabbien” salailu
Lapsia ja ruumiita raiskannut tähtijuontaja oli Israelin ystävä
Psykiatri: Sukupuolen vaihtaminen on oire mielisairaudesta

1 kommentti

  1. Nyt kun juutalaiset saavat vapaasti sanoa ja tehdä mitä lystäävät, aivan riippumatta muusta maailmasta mieleni tekee siteerata tässä erästä klassista vitsiä:

    Arvatkaa kuinka monta juutalaista mahtuu volkkariin?

    Kaksi eteen, kolme taakse ja loput tuhkakuppiin.

    Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat