Donald Trump julistaa tukeaan Israelille

Yhdysvaltain presidenttikisan republikaaniehdokas Donald Trump on ilmoittanut tunnustavansa Jerusalemin Israelin jakamattomaksi pääkaupungiksi, jos hänet valitaan presidentiksi.

Donald Trump ilmoitti asiasta tapaamisessaan Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun kanssa. Mediaa ei päästetty suljettujen ovien takana pidettyyn tapaamiseen, mutta Donald Trumpin virallisella Facebook-sivulla kerrotaan kuinka tapaaminen sujui. Trump lupasi kehittää ”erityisen teknologisen, sotilaallisen ja tiedustelu yhteistyön maiden välille” jos hänet valitaan presidentiksi. Donald Trump oli myös kertonut, että Israel on elintärkeä kumppani Yhdysvalloille taistelussa radikaalia islamia vastaan, ja miten Israelille annettu sotilaallinen avustus ja ohjuspuolustusyhteistyö ovat erinomaisia sijoituksia Yhdysvalloille.

Kuvakaappaus Donald Trumpin viralliselta Facebook-sivulta
Kuvakaappaus Donald Trumpin viralliselta Facebook-sivulta

Trumpin mielestä myös Israel ja sen kansalaiset ovat kärsineet liian kauan islamilaisen terrorismin etulinjassa.

Varsin erikoiseksi Trumpin kommenteissa tekee sen, että vähänkin asiaan perehtynyt tietää, että Israel tukee ja hyötyy ISIS:n olemassolosta ja muslimien radikalisoitumisesta.(1,2,3,4)

Lähde: RT, Facebook

Lue myös: Lista Donald Trumpin tärkeimmistä juutalaisista yhteistyökumppaneista

39 kommenttia

 1. Mistä näitä oikein sikiää? Toinen on ylimielisen Mussolinin näköinen kaikkine ilmeineen, toinen kuin raateluhampaansa paljastanut rotta. Ei ihme, ettei rauhaa nähdä lähi-idässä, eikä muuallakaan.

  Plusääni(19)Miinusääni(3)
 2. Olisikin mielenkiintoista nähdä joskus USA:n presidenttiehdokas joka avoimesti vastustaisi Israelia… 🙂

  Plusääni(25)Miinusääni(3)
 3. Tiedusteluyhteistyö kai merkitsee kaikkien ”ikävien” tyyppien eliminointia? Huolestuttavaa sotaisuuden ja Israelin tukemisen lisäksi on uhkaus iskeä nettiin, koska ”isis on netissä” Trumpin mukaan.

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 4. Jatkuukohan Trumpin ”radikaalin islamin vastasessa taistelussa” myös Saudi-Arabian ja kumppanien tukeminen? Ainakin Irakista hän haluis viedä öljyä pois ”sotasaaliina”.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 5. Yhdysvallat, tuo Israelin vasallivaltio ja ”jalkavaimo”.
  Aikoinaan 1980-luvun alkuvuosina Libanon oli Syyrian ”isä” Assadin ”pihdeissä”. Tämä tarkoitti sitä, että Libanonin ”valtionpäämies” (ei nainen???) teki ensimmäisen ”ulkomaanvierailun” Syyriaan ”heiluttamaan häntää”.
  Tai meille melko tuttu Neuvotoliiton johtajien antama ”hyväksymisleima” Suomen presidentille tai edes siksi pyrkivälle.
  Turha kait on edes mainita, että J.F. Kennedyn salamurhan takana hääräsi tietenkin kaikki kuviteltavissa olevat ”sontasittiäiset”, mukaanlukien Israelin Mossad.
  Kennedyn ja Israelin ”välit” olivat viileähköt, koska hän ei ollut suostuvainen lausumaan niitä ”välttämättömiä” ”liturgioita”, jotka tietenkin 100% lähtivät yksinomaan sen etunäkökohdista eli ne olisi pitänyt niellä kuin käärme kokonaisina karvoineen päivineen.
  Kennedyllä oli omia ajatuksia ja tavoitteita Lähi-Idän politiikassa, eikä hän hyväksynyt Israelin ydinasetta läpihuutojuttuna.
  Ts. yhtä hyvin nuorin Yhdysvaltain Presidentti olisi voinut lähteä kävelylle miinakentälle.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 6. Trumpin on käytännössä pakko jos haluaa pressaksi. Arviolta noin neljännes republikaaneista on born-again siionisteja. Jenkeissä on paljon kirkkoja joissa Jumalan sijaan palvotaan Israelia. En usko että Trump on saudien ystävä, ainakaan samoin kuin Obama tai Clinton.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 7. Trump on aikamoinen pelimies. Uskon että hän tulee vielä yllättämään monet meistä. Vaaleissa on aina paljon retoriikkaa. Tärkeintä on että hänet valitaan presidentiksi. Sen jälkeen hänellä on enemmän liikkumavaraa. Trumpin pitäisi ymmärtää pitää huoli siitä että hänellä on aina oma – juutalaisten vallasta irrallaan oleva – media käytössä. Ja henkivartijakaarti joka myös oikeasti suojaa häntä ja äärimmilleen viety turvajärjestely.

  Plusääni(10)Miinusääni(5)
  1. Totta, kaveri voi hyvinkin vielä yllättää monet, mutta ei positiivisesti. Kennedy näytti esimerkkiä siitä mitä tapahtuu niille jotka ovat juutalaisia ja Israelia vastaan. Ei Trump ole niin tyhmä että purisi ruokkivaa kättä. Sionisti eliitti on positiivari ja Trump se apina.

   Vain idiootti luottaa poliitikkoon.

   Plusääni(9)Miinusääni(1)
 8. Teidän tulisi erottaa toisistaan sionismi, joka on Jeesuksen Raamatussa mainitsema Saatanan synagooga, ja ortodoksiset ja messiaaniset juutalaiset, jotka ovat Jumalan valitsema kansa. Nyt niputatte nämä ryhmät yhteen siten, että niitä ei erota toisistaan. On totta, että Saatana johtaa sionismia, mutta samalla Saatana vihaa ortodoksi- ja messiaanisia juutalaisia kadotetun sielunsa pohjasta asti. Ja juuri näitä messiaanisia ja ortodoksi juutalaisia Saatana pyrkii pettämäään Antikristuksen avulla, luomalla valheellisen tuhavuotisen valtakunnan vanhatestamentillisine palvontamenoineen, joka todellisuudessa kestää vain seitsemän vuotta.

  Donald Trump ei ole sionismin sätkynukke, vaan hyvää tarkoittava kristitty, joka on sionismin harhaanjohtama. Hillary Clinton taas on pitkän linjan saatananpalvoja, joka kannattaa sionismia ja sen uutta maailmanjärjestystä.

  Plusääni(7)Miinusääni(4)
  1. Spot on, Pekka Kalto. Jos on Raamattunsa lukenut, pitäisi olla itsestään selvää, ettei kaikkia juutalaisia voi laittaa yhteen ja samaan, yhtenäisellä moraalisella tuomiolla tuomittavaan koriin. On vaikea käsittää, että juutalaiset halutaan nähdään jonkinlaisena yhtenäisenä massana, eläinlajina, jonka käyttäytymisessä ja moraalissa ei ole yksilöiden tai kansanryhmien välisiä eroja. Juutalaiset ovat kuitenkin merkillinen kansa ja heillä tuntuu olevan selkeä yliedustus sekä hyvissä että pahoissa ihmisryhmissä. ’Natsi’-porukoilla on sinänsä ihan paikkansapitäviä havaintoja kehnojen juutalaisten edesottamuksista ja siksi heidän juttujaan tulee seurattua.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
 9. MV:ssä eilen julistettiin jonkun homalaisen idiootin suulla ja isolla kuvalla mitä syvintä ihalilua Winston Churchillia kohtaan, joka kuulemma oli omannut jonkun mission ja siksi kokenut vastustust atai saanut taistella. Niin. Voihan sitä soveltaa ajattelua tällä tavallakin. Mutta Churchill oli maailman mahtavimman eliitin rakkikoira ja lakeija, joka taisteli kaiken mahdollisen pahan puolesta ihmiskunnan tuhoamiseksi. Lisäksi hän viihtyi naisten alusasuissa ja oli juoppo ja muutenkin tosi kurja luonne sekä tietenkin hirvittävä rikollinen, joka murhasi elämänsä aikana suunattoman määrän ihmisiä. Yksin Intian nälänhädissä miljoonia ja taas miljoonia. Jo nuorena sotilaana hän henkilökohtaisesti johti kauheita massateurastuksia siirtomaasodissa Aasiassa ja Afrikassa. Tunnetusti hän käytti myrkkykaasuja irakilaisia vastaan ja oli sytyttämässä kahta maailmansotaa, takaamassa bolshevismin synnyn ja voittokulun niissä ym. ym.

  Iljaa ärsyttää, kun ”hänet aina samastetaan rassteihin ja paskasakkiin”.

  Hitleriä pilkataan taas tänään ym. Ei ihme, että Janus Putkonen on tarjonnut Donin kapinatasavallasta turvapaikkaa.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Ilja ei ole kovin älykäs ihminen. Hän tosissaan luulee että Trumpit, Milot, Hirvisaaret, Wiikit ja Kurut ovat jotain muutakin kuin sionistien valeoppositiota.
   No sitä on koko MV-Lehti ja olenkin lopettanut tyystin sen lukemisen.

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
 10. Hillary Clintonin ei tarvitse sitä enää edes julistaa, koska on jo niin sisällä juutalaisessa pankki-korruptiossa, että se on jo niin itsestään selvää.
  Ja tämä sama läheinen yhteistyö Saudi-Arabian kanssa jatkuu, josta kukaan ei toimittaja ei viitsi näköjään edes mainita.
  Hillary Clinton entisenä ulkoministerinä tekee ja sanoo täsmälleen mitä Israel ja Saudi-Arabia haluavat.

  Hillary olisi sionistien unelma-presidentti. Vanha, korruptoitunut, väsynyt, eikä taatusti mitään haluja tai aikomuksia muutta mitään nykyisessä kehityksessä.
  Euroopan tuhossa, kehitysmaalaisten kansainvaelluksessa ym.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 11. Trump on tavallisten amerikkalaisten ehdokas. Yleisötilaisuuksissa on juuri tavallisia amerikkalaisia.

  Clinton on feministien ja kommunistien ehdokas. Clintonin yleisötilaisuudet ovat lähes tyhjiä.

  Näistä toinen tulee valituksi USAn presidentiksi. Clintonilla on ollut aikaa 30 vuotta laittaa asioita kuntoon. Lopputulos on kuin juosten kustua.

  Trump on koko ajan juutalaisomisteisen median hampaissa. Toisin sanoen eliitti ei halua häntä presidentiksi.

  Toivottavasti Trump valitaan USAn presidentiksi.

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
  1. Jos eliitti ei haluaisi Trumpia presidentiksi, hän ei olisi ehdokas tai ei menestyisi. Koko juttu näyttää pelatun hänelle republikaanien pelle-ehdokkaita myöten. Kansa tarvitsee varavemnttiiliä, kun asioista oli pakko alkaa puhua. Selvä huijaus Soinin tapaan. Vähemmän hän on eliitin hampaissa kuin Soini, joka sitten pääsi hallitukseen sananvapautta rajoittamaan ja Israelia palvomaan ja natinalismia kieltämään. Trump tulee lakkauttamaan sananvapauden ja siirtämään ihmiset fema-leireihin-. No saman tekisi myös Clinton, mutta häntä on enää vaikea pestä puhtaaksi kaikkien skandaalien jälkeen. Jostain syystä oli vaihdettava Obamaan tai katsottava 2008 heidän kisansa. Juna on jo mennyt.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
   1. ”… Soini, joka sitten pääsi hallitukseen sananvapautta rajoittamaan ja Israelia palvomaan ja natinalismia kieltämään.”

    Toisaalta Magneettimedia palvoo puolestaan ”palestiinalaisia” jotka ovat islamin ase länsimaista demokratiaa ja erityisesti Israelia vastaan.

    Plusääni(3)Miinusääni(9)
 12. Kaikki Trumpin naimisissa olevat lapset ovat aviossa juutalaisen kanssa. Ivanka on tietenkin naimisissa Jared Kushnerin kanssa, Eric juutalaisen Lara Yunaskan kanssa, ja Donald Jr. nai vähintäänkin puolijuutalaisen Vanessa Haydonin. Tämän lisäksi Trumpin nuorin tytär Tiffany seurustelee juutalaisen Ross Mechanicin kanssa. Trump on ilman epäilystä hallittua oppositiota. Hänen lukuisat yhteydensä viittaavat vähintäänkin shabbos goy-statukseen, mutten lainkaan ihmettelisi jos hän olisi peräti (krypto)juutalainen. Juutalaisiin sukuihin naiminen, tai pikemminkin palaaminen, on klassista krypton toimintaa. Lisäksi itse Trumpin sukutaustassa ja jopa avioliitoissa on epäilyttäviä piirteitä. Trumpin kaltainen valeoppositiomeininki on ihan peruskauraa juutalaisessa ”demokratiassa”, joten eipä siinä mitään yllättävää ole. Tätä kenties huolestuttavampaa on se, että lähes kaikki oikeiston juutalaisvastaiset liikkeet ja ryhmittymät kannattavat Trumpia. Tästä voi vetää vain seuraavat johtopäätökset a. joko oikeisto on täynnä epäpätevää ja naiivintyhmää porukkaa, tai b. nekin muodostavat osan valeoppositiota oikeiston keulahahmoina toimivine tiedustelupalveluagentteineen. Ei hyvä. Esimerkiksi minut itse potkittiin ulos Andrew Anglinin pitämältä Daily Stormer-sivulta kritisoituani Trumpin uskottavuutta ja osoittaessani mahdollisimman maltillisesti hänen lukuisat siteensä juutalaisiin. Tuolla sivulla saattoi sanoa melkein mitä tahansa ilman bannin uhkaa – siellä on jopa juutalaisia kirjoittajia – mutta Trumpin kritisoimisesta sain bannin varoituksetta. Että sellaista.

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 13. Anglin bannaa myös Putinin arvostelijat.Anglin on kai Venäjän juutalaisia, kuten Lana. He syyttävät naisia lähes kaikesta ja haluavat miehille kuritusoikeuden naisiaan kohtaan ja naisilta oikeudet pois. Kuin variksenpelättimen toimintaa, kun juuri tulisi pikemminkin saada naiset innostumaan kansallissosialismista ja todellisuuteen muutenkin tai toimintaan. Trump, Putin ja kaikki typerimät jutut mitä voi keksiä ja liuta outoja tyyppejä vieraiksi ym.

  Juuri luin Thornin trilogiasta, että aivan samoin kuin Clintonin karjafuturit ym. Whitewaterit ja ADFA:n huumerahat, myös Trumpin menestys aloittelevana liikemiehenä tuntui pikemminkin juutalaisten lahjoitukselta. Hänen ostamansa firmat oli yhdistetty Mossadiin. Juutalainen satelliitti ja melko varmasti juutalainen. Trumpin tavoin myös Clinton on Israel-Lobbyn oikeistosiiven myötäilijä ja 2008 lupasi sodan Irania vastaan, jos pääsisi pressaksi.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Niin, Anglinin naisvihamielinen lähestymistapa ruokkii juutalaisten pyrkimystä aiheuttaa eripuraa ja hajaannusta sukupuolten välille. En väitä, etteikö sukupuolten välillä olisi merkittäviäkin eroja ja etteivätkö miehet keskimäärin soveltuisi paremmin poliittiseen toimintaan, ja etenkin jos tämä toimintaa omaksuu radikaalin luonteen, kuten se nykytilanteessa ja aidosti nationalistisessa liikkeessä vääjäämättä ottaisi. Mutta naisten syyttäminen ja halveksuminen ei auta yhtään mitään eikä sille tosiasiassa syytä olekaan. Me kaikki olemme juutalaisviruksen uhreja, sukupuoleen katsomatta. Kun tuo virus on kitketty keskuudestamme, sukupuolten väliset suhteet ja heille luontaisesti kuuluvat roolit palaavat ennalleen tavallisiin uomiinsa. Noh, turha enempää tässä lähteä selvittelemään Anglinin vulgäärin sivuston ongelmakohteita. Mutta lienee melko selvää, että hän on valeoppositiota, ja käytöksensä ja jopa ulkomuotonsa perusteella hyvinkin juutalaisen oloinen. Tätä ainakin oma vaistoni minulle viestittää. Oletan, että tarkoitat Lanalla Red Ice Radion Lana Lokteffia? En kyseistä ohjelmaa liiemmin seuraa, joten en tiedä hänen käytöksestään tämän asian suhteen.

   Lopuksi vielä, kuten jo sanoin, Trumpin suitsuttaminen lähes kaikkien oikeiston keulahahmojen toimesta avaa epämiellyttävän pandoran lippaan niinsanottujen juutalaisvastaisten liikkeiden todellisesta luonteesta. Monen hahmon kohdalla lienee uudelleenarvioinnin aika, mikäli tähän mennessä heihin on muissa asioissa luottanut. Toki uskon mahdolliseksi myös sen, että eräät näistäkin hahmoista saattavat hyvää hyvyyttään uskoa Trumpiin kaikista varoitusmerkeistä huolimatta, mutta tällainen hyväuskoisuus ei sekään valaa luottamusta juutalaisvastaisten liikkeiden tulevaisuuteen. Sinänsä Trump-ilmiön esiinmarssi voi näin tarjota meille tärkeää, joskin raadollista tietoa siitä, miten todellisuudessa ”maa makaa” juutalaisvastaisissa piireissä.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)
 14. Raakkelon ja Fiduksen kommentit ovat kyllä 100 % valkoritari/autistipaskaa. Ensinnäkin, Daily Stormerin linjana on ajaa politiikkaa huumorin ja ironian keinoin. Tämän vuoksi asioita kärjistetään tahallaan ja Trumpista tehdään valkoisen rodun pelastaja.

  Anglin on itsekin todennut haastattelussaan David Duken kanssa, ettei Trump ole ”meidän miehiä”, vaan Trump laajentaa/siirtää Overtonin ikkunaa oikeaan suuntaan, mikä mahdollistaa oikeasti radikaalit ehdokkaat seuraavissa vaaleissa.

  Mitä tulee naisiin, Anglin on oikeassa. Naisten psyyke toimii täysin eri tavalla kuin miehillä, eikä naisia pidä ottaa mukaan poliittiseen toimintaan. Naiset ovat konformistisempia kuin miehet ja kannattavat kyllä kansallissosialismia heti kun yleinen mielipide kannattaa sitä. Kulttuurimarxistien propagandasta huolimatta naiset eivät oikeasti kannata tasa-arvoa vaan haluavat että mies näyttää kaapin paikan.

  Ainoastaan autistit ja muut beta cuck –miehet kuvittelevat että naisten ja miesten ajattelu toimii samalla tavalla.

  Plusääni(8)Miinusääni(3)
  1. Jaa, että tällaista tällä kertaa. Jos et olisi niin saatanan tyhmä, näkisit, ettei se mitä kirjoitin naisen luonnosta juurikaan eroa siitä mitä itse heistä juuri kirjoitit, vaikken katkeran peräkammarinpoikamaisesti lähde heitä kaikesta syyttämään. Tähän yhtäläisyytemme kuitenkin loppuvat, luojan kiitos. Olet muuten ihailtavasti matkinut juutalaisten ja rappiollisten PUA-hyypiöiden sanastoa, onneksi olkoon. Litanjasi on muutenkin kuin suoraan Anglinin suusta, aina jutkumaisia juonitteluja ja autisti-haukkumisia myöten. Onko sinulla omia mielipiteitä lainkaan vai matkitko vain orjallisesti kaikkea sitä mitä ei-valkoisiin naisiin jatkuvasti sekaantuva herrasi on sinulle armollisesti alas ojentanut?

   Ihan uteliaisuuttani vain kyselen seuraavaa: miten valkoisten naisten syyttäminen juutalaisten rikoksista hyödyttää valkoisia kansoja? Aidosti kiinnostaisi tietää. Toiseksi, millä ilveellä Trumpin kaltainen juutalaisperheen patriarkka lähtee siirtämään tätä jo kuuluisaksi tullutta ”Overtonin ikkunaa”, kun hän pikemminkin toimii varaventtiilinä valkoisen kansanosan angstin tuulettamiseksi ja lievittämiseksi? Jos Trump valitaan presidentiksi, valkoinen kansanosa vaipuu entistäkin syvempään uneen. Juutalaisongelmahan tunnetusti ratkeaa sillä, että kaikkia muita kuin juutalaisia syytetään maan ongelmista, jee.

   Olisikohan loogisempaa lähteä siitä oletuksesta, ettei juutalaisten ympäröivästä Trumpista seuraa meille mitään hyvää kuin siitä epätoivoisesta toivomuksesta, 0.001% mahdollisuudesta, että Trump onkin juutalaisten ympäröivä ja yksinomaan juutalaisia lapsenlapsia omaava kaappinatsi, joka todellakin11!1 tulee viemään oikeistoa äärevämpään suuntaan näin pedaten tietä tulevaisuuden jutkuja kaasuttavalle Hitlerille1!!1? Vai?

   Pahoittelut muille moukkamaisesta retoriikasta, mutta Anglinin trolliarmeijan örkit ymmärtävät vain omaa kieltään.

   Plusääni(5)Miinusääni(3)
   1. Jos olisit lukenut Anglinin kommentaareja joissa Daily Stormerin selvennetään Daily Stormerin linja, sinun ei tarvitsisi kysellä tätä Magneettimedian kommenttikentässä.

    Rautalankaa:

    Trumpin tapa tehdä vaalityötä on jo nyt muuttanut Yhdysvalloissa vallitsevaa poliittista keskustelukulttuuria. Trumpin ja hänen kannattajajoukkojensa ”epäkorrektista” tykittelystä on tullut suositumpaa ja hyväksytympää, mikä tarkoittaa sitä, että radikaaleja mielipiteitä voidaan jatkossa nostaa esille ironian varjolla. Trump ajaa avoimesti esim. muslimien maahantulon kieltämistä ja muurin rakentamista Meksikon vastaiselle rajalle. Ei varmaan tarvitse perustella, miksi moiset ehdotukset kuulostavat ns. hulluilta poliittisesti korrektissa politiikassa.

    Jos Trump valitaan, populistinen tykittely jatkuu, ja seuraavissa vaaleissa puheet muureista ja kokonaisten ihmisryhmien palauttamisesta on jo hyväksyttävä mielipide tai mainstream-politiikkaa. Tällaisessa keskustelukulttuurissa sionistisen pankkivallan murtaminen tai kaikkien ei-valkoisten palauttaminen kuulostaa radikaalilta, mutta sellaiselta asialta josta saa puhua ääneen. En väitä että Trump tekee näin, mutta David Duke tai joku muu voi tehdä. Joka tapauksessa, Overtonin ikkuna on siirtymässä oikeaan suuntaan, ja Trumpin politiikan/henkilön autistinen dekonstruktointi ei hyödytä ketään. Jos kentällä olisi oikeasti ja vilpittömästi radikaali kansallismielinen ehdokas, ja jolla olisi realistinen mahdollisuus voittaa, silloin Trumpin lokaamisesta olisi hyötyä, mutta ei tässä tilanteessa.

    99% ihmisistä mielipiteiden muodostus ei perustu johdonmukaiseen ajatteluun vaan tunteisiin. He kannattavat sitä, mikä on suosittua. Suosituksi voi tulla monella tapaa, mutta yksi niistä on olla hauska. Oikeasta elämästäkin tiedetään, että hyvä juttumies on suosittu. Anglinin humoristisella tyylillä on nimenomaan tarkoitus vedota nuoriin, ja se toimii hyvin. Daily Stormer on tällä hetkellä maailman luetuin alt-right-sivusto.

    ”Valkoisten naisten syyllistäminen” on olkiukko. Ongelma on siinä, että me valkoiset miehet olemme antaneet naisille äänioikeuden. Koska naisten kyky ratkaista ongelmia rajoittuu neljän seinän sisälle, siellä heidän pitäisi pysyäkin. Jos lapselle antaa vallan päättää perheen rahankäytöstä ja seurauksena syntyy katastrofi, syy on isällä, joka on antanut lapselle vallan. Tässä pätee homma. On syytä kuitenkin tuoda esille, että nimenomaan naiset äänestävät liberaaleja ja kannattavat massamaahanmuuttoa. Jotta ongelma (naisten itsemääräämis-/äänioikeus) voidaan ratkaista, se täytyy ensin tuoda esille.

    Plusääni(6)Miinusääni(5)
    1. Edelleenkään näkemyksemme naisen roolista ja kyvyistä eivät liiemmin eroa. Mutta miksi sitten kannattaa Anglinin edustamaa eripuraa aiheuttavaa retoriikkaa? Olisiko sittenkin niin, että syypäitä eivät ole valkoiset naiset, mutteivat myöskään valkoiset miehet, jotka näille äänioikeuden antoivat – juutalaisten ja vapaamuurareiden johdattamina tietenkin – vaan yksinomaan juutalaiset, jotka hallitsemansa median kautta luovat valtavirtaisen narratiivin ja rahansa sekä valtansa avulla lahjovat poliitikot puolelleen, näin kontrolloiden koko ”demokraattista” prosessia? Naisista on enimmäkseen turha edes puhua, kuten myös koko demokratiasta, joka on kauan sitten livennyt valkoisen miehen käsistä, jos se koskaan heidän hyppysissään on ollutkaan. Naisia ei pidä värvätä mukaan poliittiseen toimintaan, muttei heitä yhtenä kollektiivina tule herjatakaan, kuten ei valkoisia miehiäkään.

     Mitä tulee oletukseen Trumpin kyvystä toimia meidän hyväksemme, pidän tätä juurikin 99% tunteisiin perustuvana toiveajatteluna. Juutalaiset ovat niskan päällä, tämä on valitettava tosiasia. Voisiko olla, että he tietävät mitä ovat tekemässä päästessään valloilleen Trumpin kaltaisen juutalaisten ympäröimän hahmon, ehkä? Jos uskot Trumpin auttavan asiaamme, olet vakavasti aliarvioimassa juutalaisten häikäilemättömyyttä ja manipulointikykyä. Vihollisen aliarvioiminen ei koskaan johda hyvään. Voisin uskoa ja kannattaa Trumpia, jos hän ei olisi viettänyt koko elämäänsä juutalaisparven ympäröimänä, mutta toisaalta, jos tämä olisi asianlaita, hän ei olisi alkuunkaan edes päässyt näin pitkälle näissä vaaleissa tai muutenkaan elämässään. Ajatuksesi, että Trumpin jälkeen valtavirtainen poliittinen retoriikka muuttuu ronskimmaksi, peräti juutalaisvastaiseksi, ei ole realistinen juutalaisten hallitsemassa systeemissä, eikä perustu mihinkään muuhun kuin tunteelliseen toiveajatteluun. Voihan sitä toki Yhdysvalloissa kokeilla – vain päätyäkseen itsensä Trumpin ja tämän hallituksen hampaisiin.

     Kun Trump on rauhoittanut tilanteen hidastettuaan meksikolaisten ja muslimien maahantunkeutumista, tyhmä kansa tulee olemaan tyytyväinen osaansa. Luuletko, että he haluavat tässä vaiheessa kuulla ja hyväksyä juutalaisvastaista agitaatiota? Luuletko, että juutalaiset, jotka de facto johtavat Yhdysvaltoja haluavat kuulla ja hyväksyä juutalaisvastaista agitaatiota? Trumpin presidenttiys tulee olemaan heinäsirkkojen sirkutusta valkoisen nationalismin rintamalla; paljon toiveajattelua, odottelua ja peukkujen pitämistä, mutta vähän toimintaa. Clintonin presidenttiys taas saattaa synnyttää sellaista kaaosta, jossa valkoisen radikalismin siemenet voivat alkaa itää. Ken tietää.

     Pitää olla poliittinen nero ja muutenkin harvinaislaatuisen karismaattinen yksilö voidakseen hyötyä Trump-ilmiön kaltaisesta vihollisensa suorittamasta sumutuksesta. Sellaista hahmoa ei oikeistosta ole ponnahtanut esiin vuosikymmeniin. Juutalaisten sätkynukke Trump on osa juutalaisten juonta, ei meidän. Sellaisen valjastaminen omaksi hyödyksi totaalisen altavastaajan asemasta käsin on hyvin, hyvin hankalaa. Jos siinä ei onnistu, vaihtoehto saattaa olla vaarallisempi kuin edes Clintonin helvetinkatkuinen presidenttiys.

     Plusääni(3)Miinusääni(1)
     1. Näin magneettimediaa ja aatetta vuosia seuranneena sisarena on todella surullista havaita kommenttien kaltaista misogynistä ajattelua veljiltä.

      (Valkoisia) naisia vihaamallako se uljas kansakunta saadaan alulle ja kasvuun? Lisääntykää peräkammarin pojat keskenänne, jos olette niin kaikkivoipaisia. Juutalasten ikeen alla kuitenkin.

      Itse topikkiin: Trump ja Clinton ovat saman kyyn kaksi puhuvaa päätä. Molemmat sionisteja, business as usual.

      Plusääni(5)Miinusääni(0)
 15. ”Ajatuksesi, että Trumpin jälkeen valtavirtainen poliittinen retoriikka muuttuu ronskimmaksi, peräti juutalaisvastaiseksi, ei ole realistinen juutalaisten hallitsemassa systeemissä, eikä perustu mihinkään muuhun kuin tunteelliseen toiveajatteluun.”

  Tämä ”varaventtiiliteoria” (siis yleisellä tasolla eikä Trump-kysymyksessä) on osoittautunut vääräksi. Otetaan esimerkkinä Suomen eduskuntavaalit 2011 ja 2015. Perussuomalaiset saivat kaksi peräkkäistä jytkyä. Perussuomalaisten harjoittama reaalipolitiikka on ollut yhtä kuraa, mutta et voi kiistää etteikö kansallismielinen/maahanmuuttokriittinen keskustelu olisi yleistynyt näiden ansiosta. Vaaleissa ei vain äänestetä uusia vallanpitäjiä, ne ovat myös voimannäyttö/kannatusmittaus, aivan samalla tavalla kuin vaikkapa suurmielenosoitus.

  Miten tämä liittyy Trumpiin? Koska Trump on vetänyt Amerikan historiassa ainutlaatuisen räväkän kampanjan varsin semiradikaalein vaalilupauksin, ajatus valkoisen nationalismin/juutalaiskysymyksen popularisoitumisesta on täysin johdonmukainen.

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
  1. Persuhan sieltä paljastui tai siis persujen ja muiden valeoppositioiden edustaja. Ehei, kyllä suomalaiset keskustelevat myös ilman Halla-ahoa ja muita pettureita. Hehän suomalaisten suut nimenomaan nyt tukkivat oikein kunnolla. Sitähän nuo saastat uhkasivat jo ennen 2011 vaaleja tekevänsä. Silloin vain kannattivat täysillä uusia vihapuhelakeja.

   Plusääni(6)Miinusääni(2)
  2. Juu, juutalaiset tulee valitsemaan jutku-Trumpin presidentiksi, jotta juutalaiskysymys ja valkoinen nationalismi vääjäämättä ja täysin johdonmukaisesti popularisoituisi. Kiistämätön logiikka. Aika tyhmiä ja naiiveja nämä juutalaiset. Miten he koskaan onnistuivatkaan pääsemään yhteiskuntiemme hallitsijoiksi? Eivät tainneet ihan ajatella loppuun tämänkertaista suunnitelmaansa! Haa, nyt heidän kohtalonsa on sinetöity, kiitos jutku-Anglinin kaltaisten roskasivuvisionäärien!

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 16. Muuten Hillaryn ja Obaman aikana Afganistanin tuki USA:n taholta paisui mahdottomaksi miljardisateeksi. Kaikki katosi Karzain korruptioaukkoon eikä niillä ole kai tehty juuri mitään hyödyllistä. On melkoisen varmaa, että Hillary ja Obama suunnitellusti halusivatkin vain siirtää miljardeja joillekin suurroistoille.

  Hillary on muuten kauhea ihminen. Thornin trilogiasta paljastuu, että jo äärivasemmistolaisuus parikymppisenä taisi olla CIA:n vaatetusta ja syvempää hirmukommunismia. Siis koko kuvernööriaika Arkansasissa oli yhtä rikollisuutta ja huumerahoista likeni iso siivu demokraattien vaalitouhuihin ym. Iso ruokajätti saastutti Arkansasin (Tyson Foods) luonnon pilalle ja vedet saatseisiksi. Pressana Clinton on ratsastanut median tuella ympäristöteemoilla, vaikka juuri otsoni- ja hiilidioksidijutut ovat silkkaa valhetta. Siis ympäristö pilataan ja turhaa suojelua ja säästöä ajetaan tuhomielessä.

  Clintonin säätö on kai keskittynyt kaikkeen muuhun kuin yleishyödyllisiin juttuihin. Vaalitukikoneeksihan se on kai lähinnä muodostunut. ADFA:n tapaan (Arkansasin kehitysrahasto). Haitin katastrofirahat keräyksistä katosivat valtaosin kuluihin ja olen kuullut, että Bushit ja Clintonit junailivat niillä rantahotellin avustuksen sijaan. Hotellijuttua ei ollut kirjassa. Vuoden 2016 vaalikirjassa kerrotaan mm. sellaista, että Obaman terveysuudistus sisältää vanhusten heitteillejättöaatteen eli hoitamatta jättämisen / kuolinavun ihannoimisen. Kuulemma on suositeltava ajattelua, jossa ikäihmiset itsekin tajuaisivat, että ”he ovat kuluttaneet maapallon yhteisiä resursseja liiaksi”. Sairaalat Jenkkilässä ja Euroopassa maksavatkin bonusta vainajien määrästä vähillä hoitopäivillä ja vanhuksia näännytetään hengiltä pikkuvaivojenkin ilmaantuessa. Ja kun oli intissä, sotilaspappi väitti ”natsi-Saksan” tappaneen kaikki vammaisensa ja vanhuksensa… Niin jotta jotain tällaista se Hillarynkin terveyshuoltouudistus aikoinaan olisi tiennyt. Onhan hän globalistui, joka haluaa isonsiskon valvovan kaikkea ja ohjaavan kasvatusta ym. Hillary on saarnannut suurta muutosta koko ihmisyyteen ja maapallon yhteiskuntiin. Ilmeisesti pian väärinajattelijoilta otetaan lapset huostaan.

  Niin jotta kyllä se Soini kai vain matkii Hillaryä ja muita ja varmasti tietä kaiken valuvan kankkulan kaivoon tai melko varmasti banksterieliitille, jonka leivissä hän näyttäisi toimivankin tai ohjauksessa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 17. Trump purkaa Obaman rauhanomaisen diilin Iranin kanssa juuri koska Iran on suurin uhka Israelille( Iran sanonut tukevansa palestiinalaisia) ja TRumpilla ja Netanjahulla on suunnitelma yhdenvaltion ratkaisusta ja palestiinalaisten ” puhdistuksesta!! ” Kun tämä provokatiivinen käyttäytyminen alkaa toteutua myös ihka Iranisra ja muualta arabimaista suurenee. Tässä on jo kyseessä kolmannen maailmansodan uhka jota onkin ennustettu juutri tälläisistä aineksista!
  Obama koettu tukea palestiinalaistenkin oikeuksia( vaikka oli vastustettu kaikessa toimninnassaan republikaanien taholta ja koska ihonvärinsä ei valkoinen).. Kuulemma Trump on poikkeava Reaganiinkin ja Bushiin siinä että hekin puolisivat kahdenvaltion ratkaisua! Nyt on vallassa vain pian yksinvaltiaiden kerho maailman johtajissa ja olemme suurissa vaikeuksissa. Trump muuten ihailee Mussolinia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Netanhajun näkemykset ei edusta koko kansaansa, eikä Usan juutalaisia ja on oko YK on eri mieltä kahdenvaltion ratkkaisusta kuin Netanjahu…
  Netanjahu on fasistinen ääroikeistolainen johtaja kuten myös Trumpin linja näyttää olevan.
  Näkee miten vaarallista tälläinen äärikiihkoilu on, siksi sitä ei soisi Suomeenkaan missään ryhmissä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. YK on kuitenkin juutalaismafian väline ja pysyy. Heillä on keinonsa ja kaikki osapuolet taskussaan. ärikiihkoilua Trump ei edusta eikä fasismiakaan, vaan soinilaista populismia. Valehtelemista. Nimenomaan tarvitaan ”ääriliike” eli sellainen, joka ei missään suostu vesittämään itseään eikä valehtelemaan mitään. Nimenomaan kansallissosialismia tai edes fasismia.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 20. Lähteenä käytetty Venäjän valtion propaganda ja valtamediaan lukeutuva RT ( entinen Russia Today) on myös juutalais-taustainen media. RT:n perusti ökyrikas Venäjän juutalainen mediapomo Mihail Lesin. Venäjän juutalaisella Mihail Lesinillä on ollut merkittävä rooli Venäjän nykyisen valtamedian luomisessa, hän toimi Putinin mediaministerinä 1999-2004 , Putinin neuvonantajana 2004-2009 ja alkoi johtamaan Gazprom-mediaa 2013.

  RT:n antifasistisen ja natsismin vastaisen hasbaran lisäksi kanava ylistää ja ihannoi Neuvostoliiton sekä bolshevikki massamurhaaja Stalinin saavutuksia.

  View post on imgur.com

  Plusääni(1)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat