Juutalainen ajatushautomo: ISIS:n tuhoaminen olisi suuri virhe

Sionistisen BESA-ajatushautomon mukaan länsimaiden ei tule tuhota ISIS-terroristijärjestöä, sillä ääri-islamisteista on paljon hyötyä Israelille.

BESA on kanadalaisen juutalaisjohtajan Thomas Hechtin perustama järjestö, jonka tavoitteena on ”rakentaa realistista, konservatiivista ja sionistista agendaa, joka palvelee Israelin turvallisuutta ja rauhaa”.

Hecht perusti ajatushautomon Nobelin rauhanpalkinnon saaneen juutalaisen terroristin Menachem Beginin kunniaksi.

BESA:n uusi julkaisu ”ISIS:n tuhoaminen on strateginen virhe” pureutuu teemaan, josta Israelin ystävät pitävät julkisuudessa yleensä suunsa kiinni.

Ajatushautomon mukaan ISIS täytyy pitää hengissä, jotta järjestö voi jatkaa sotaa Israelin vihollisia vastaan. BESA:n mielestä ISIS:n tuhoaminen voisi vahvistaa antisionistisen Iranin ”alueellista hegemoniaa”, minkä vuoksi lännen tulee kohdella ääri-islamistijärjestöä varoen. Sionistien mukaan ISIS suojelee Israelia Iranin lisäksi myös Syyrialta ja Hizbollahilta.

BESA kysyy retorisesti, onko ”Iranin vaikutusvallan vahvistaminen Irakissa linjassa Amerikan tavoitteiden kanssa”. Kuten olemme uutisoineet, Israelin tärkeimpiä geopoliittisia tavoitteita on pitää Irakin kaltaiset valtiot hajaannuksen ja kaaoksen tilassa, jotta juutalaisvaltio voisi säilyttää ylivalta-asemansa tulevaisuudessakin.

Sota kristittyjen liittolaisia vastaan

BESA kirjoittaa: ”Hizbollah […] on joutunut maksamaan kovan hinnan taistellessaan ISIS:iä vastaan. Tämän luulisi olevan länsimaiden mieleen.”

Juuri Hizbollah on suojellut Lähi-idän kristittyjä sekä näiden kirkkoja sionistien tukemia ääri-islamisteja vastaan. Hizbollah perustettiin ajamaan juutalaiset miehittäjät ulos Libanonista – ei tekemään terrori-iskuja esimerkiksi kristittyjä vastaan.

Toisin kuin BESA siis väittää, olisi lännen ja kristittyjen kannalta parasta, että Hizbollah vain voimistuisi suhteessa ISIS:iin ja ääri-islamisteja tukeviin sionisteihin.

Juutalainen ajatushautomo myöntää suoraan, ettei Lähi-idän kattava rauhan ja vakauden aika palvele Israelin pitkän tähtäimen etua: ”Vakaus ei ole itseisarvo. Vakaus on hyväksi vain silloin, kun se palvelee meidän [sionistien] intressejämme. ISIS:n tappio vahvistaisi Irania […] ja tukisi Assadin tyranniaa [sic!].”

Kuten aina, Yhdysvallat on tehnyt työtä käskettyä ja tukenut Lähi-idän ääri-islamisteja BESA:n vaatimalla pieteetillä.

Eilen maailmalla nimittäin levisivät uutisvideot asevarastoista, jotka al-Qaidaan liitetyt Jabhat Fateh al-Sham –terroristit jättivät jälkeensä Aleppossa. Vähemmän yllättäen ääri-islamistien aseet oli valmistettu Yhdysvalloissa:

Myös Eurooppa tukee terrorismia

Yhdysvaltojen ja Israelin lisäksi myös Eurooppa tukee ääri-islamisteja jatkuvasti, vaikka päättäjämme valehtelevatkin taistelevansa ”terrorismia vastaan”.

Tutkivat journalistit Balkan Investigative Reporting Network- (BIRN) ja Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) –järjestöistä selvittivät, että Euroopan hallitukset ovat netonneet reilusti yli miljardi dollaria myymällä aseita rikolliseen käyttöön Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa vuoden 2012 jälkeen.

BIRN:n ja OCCRP:n tutkimuksen mukaan Euroopan hallitukset myyvät aseita laittomiin tarkoituksiin konfliktialueille erityisesti Nato-maa Turkin kautta.

Yksi asekaupan merkittävistä kohteista on Syyria, joka on Israelin, EU:n, Naton, Turkin ja ääri-islamistien yhteinen vihollinen. Länsi väittää siis tekopyhästi taistelevansa terrorismia vastaan, vaikka se tekee kaikkensa, jotta ISIS voisi jatkaa veristä missiotaan.

 

Lue myös: Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa

4 kommenttia

 1. ISIS = Mossad. Ja piste.

  ISISraelin tiedustelupalvelu M.Ossad ja sen johta S.Aatanaitsestein ja maan pääministeri N.Etaanjahu ovat kaikki samaa sontaa.

  Kuvaa hyvin sitä, kuinka syvässä pimeydessä täällä länsimaissa vaelletaan: ISIS ilmaantui yhtäkkiä kuvioihin sen jälkeen, kun USA/Israel/NATO alkoivat rahoittamaan ”maltillisia kapinallisia”. Muutama kuukausi tämän jälkeen joka puolella Lähi-Itää alkoi pörräämään Toyota-avolavoja hyvin varustettuine aseineen. Ja pian alkoi keskiaikainen ihmisten kiusaaminen.

  Ja meillä syödään tätä sontaa ja sitten vielä nuoleskellaan huulien pielistä pahimmat sonnat suuhun ja kiitetään sionistimediaa ”totuudesta”. Ja pyydetään anteeksi, kun joku ei usko, joku antisemitisti kehtaa epäillä.

  Eli mystisesti simsalabim! Tuli ISIS, tuli kalifaatti.

  Ja huomatkaa, tämä kalifaatti VIHAA MUSLIMEJA ja KRISTITTYJÄ. Se kohdistaa vihansa viattomiin KRISTITTYIHIN ja MUSLIMEIHIN. Se ei edes yritä iskeä poliittiseen johtoon, puhumattakaan länsimaiden armeijasta.

  Ehei, tämä mahtava ”kalifaatti” ajaa asiaansa polttamalla naisia, tyrkkimällä ihmisiä katolta ja ajamalla panssarivaunulla päälle. Siis sen minkä se ehtii päännleikkaamiselta.

  Ja tämä on nyt viimeinen sana, ainoa oikea totuus. Kalifaatti tuli ja nyt uusi normaali on muslimi, joka tappaa pieniä lapsia autolla Nizzassa.

  Ja kaikki uskovat, kuin idiootit jokainen sionistin sana otetaan Raamatun totuutena. Jos Mossad keksii minkä tahansa sonnan niin lännen sionistimedia kertaa sitä 24/7 seuraavat sata vuotta.

  Kukaan ei uskalla kyseenalaistaa, jos sanoja on juutalainen. By definition, juutalaisen sana on TOTUUS.

  Voi Tsiisus, kyllä joskus ajattelee, että lobotomian sijasta myöhäinen abortti olisi parempi.

  Ja S.Aatanaitsestein kumppaneineen keksii bunkkereissaan aina uusia keskiaikaisia menetelmiä.

  Itse veikkaan, että Tanskan ”moottoritiemurha” eli 30 kg:n lohkare autosta ylikulkusillalta satunnaiseen autoon, on M.Ossadin uusin ISIS. Psykopaattien märkä uni: Kaikki menee läpi, kaikki uskotaan, kritiikki on laitonta, siitä joutuu vankilaan. Mossad nauraa, koko matkan pankkiin.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Sinähän täällä julistat lyhtypylväitä, köysiä ja kapinaan nousemista, että ei-juutalaiset tuhoaisivat toinen toisensa – juutalaista agendaa siis. Ja etteikö kukaan uskalla kyseenalaistaa – olen jo liki kymmenen vuotta sitten kirjoittanut juutalaisesta projektista kirjoituksissani ”Suomen tuhoamisohjelma” ja ”Juutalaisuuden opinkappaleet” (ja muutamissa muissa) ja julistanut ainoaa juutalaisuudesta ja yleensä perkeleestä (Joh. 8:44) vapauttavaa sanomaa, kristinuskoa;

   ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

   Sinähän täällä julistat kristinuskon hylkäämistä ja ryhtymistä sen sijaan Jumalan sanan vastaiseen kapinointiin, josta seuraa tuomio kapinoitsijoille – ja siis maan ja kansan tuho (Room. 13:1-2)! Kansan tulisi panna pois synnit ja tehdä parannus, että yhteys Jumalaan palautuisi ja vitsauksista päästäisiin, mutta siitä et puhu mitään; julistat vain juutalaista agendaa (kapinointiin ja aseisiin yllyttämistä).

   Ja sinähän täällä riehut, en minä. Minut on suljettu pois täältä. Kaikki kolmena viime päivänä kirjoittamani kommentit (5 kommenttia, sis. Jumalan sanaa; kommentit löytyvät Totuusblokista, kirjoituksen ”Demokratia on surkea hallitusmuoto” kommenteista) on jätetty julkaisematta, alkuun menivät ”odottamaan hyväksyntää” mutta sitten hävisivät kokonaan. Täällä ei siedetä viholliset tuhoavaa ja kansan pelastavaa voimaa, Jeesuksen Kristuksen voittoa ja Jumalan apua.

   Sinä itsehän täällä riehut! Paitsi lyhtypylväskirjoituksesi myös kommenttisi kolmanneksi viimeinen kappale osoittaa sinut sydämeltäsi murhaajaksi, Joh. 8:44.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat