Donald Trump liittoutui ääri-islamistien kanssa ja myi aseita näille!

Donald Trump vieraili Lähi-idän-matkallaan Saudi-Arabiassa ja Israelissa. Mitä Trumpin sionistisella kiertueella tapahtui ja mitkä tulevat olemaan sen seuraukset?

Uusi Yhdysvaltojen presidentti teki ensimmäisen ulkomaanmatkansa presidenttinä Saudi-Arabiaan 20.5. Siellä hän saikin ihanteellisen vastaanoton korruptoituneelta Saudien hallitsijasuvulta, sillä itse maan hallitsija, kuningas Salman, oli ottamassa Trumppia vastaan.

Donald Trumpin päällimmäinen syy oli osallistua Saudi-Arabiassa järjestettyyn tapahtumaan, johon osallistui johtajia yli 50 eri arabi- ja muslimimaasta. Trump olikin syventämässä yhteistyötään näiden maiden kanssa, jotta ne osallistuisivat Iranin-vastaiseen painostukseen.

Presidentti Trump piti tapahtumassa puheen, jossa korosti radikaali islamin vastaisia toimia:

”Meidän tavoitteemme on valtioiden koalitio, jotka jakavat saman tavoitteen äärimmäisyysliikkeiden tuhoamiseksi. […] Meidän täytyy olla yhtenäisiä yhden tavoitteen saavuttamiseksi, joka ylittää kaikki muut tarpeet – terrorismin voittaminen.”

Trump jatkaa antamalla maininnat järjestöistä, jotka harjoittavat terroria – ”ISIS, Al-Qaida, Hizbollah, Hamas” – mutta myös maista, jotka ”vastustavat” terroristijärjestöjä: ”Jordan, Saudi-Arabia, Libanon, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Irak, Qatar ja Kuwait”. Seuraavaksi osansa sai Iran, joka Trumpin mukaan ”tukee” terrorijärjestöjä ja haluaa Israelin tuhoa:

”Se on vastuussa suurimmalta osin alueen epävakaudesta. […] Rahoittaa aseet ja kouluttaa terrorijärjestöjä, puolisotilaallisia ja muita radikaaliryhmiä.”

Samaan paasaukseen osallistui Saudi-Arabian hallitsija syyttäen Irania ”terrorismin keihäänkärjeksi”.

Trumpin puheet radikaali-islamin vastustamisesta ovat tietenkin suoranaista propagandaa, sillä Israel, Saudi-Arabia ja Yhdysvallat muiden liittolaisten kanssa ovat tärkeimpiä terrorijärjestöistä hyötyjiä ja niiden tukijoita. Iran yhdessä Hizbollahin ja Syyrian kanssa ovat ensimmäisiä maita, jotka vastustavat näitä ääri-islamistisia terroristijärjestöjä.

Tapahtuman yhteydessä ei ainoastaan pidetty sotapropagandan täyteisiä puheita, joita ainoastaan pahimman luokan naiivit lampaat uskovat. Trump solmi myös arvokkaita asesopimuksia. Saudi-Arabia tulee ostamaan Yhdysvaltojen aseteollisuudelta 110 miljardin dollarin edestä materiaalia, ja diilin oletetaan kasvavan kymmenen vuoden sisään 350 miljardin dollarin arvoiseksi!

Käytännössä Trump kävi myymässä aseita pahimmalle ja suurimmalle terroristijärjestöjen tukijalle, jotta aseet eivät vain loppuisi etulinjasta ja pakolaiskriisi tulee pitkittymään.

Asekaupasta löytyy toinen synkkä puoli, nimittäin Trumpin juutalainen vävy, Jared Kushner. Kushner, jolla oli keskeinen rooli Lähi-idän reissun hoitamisessa, laittoi oman pienen ”säväyksen” asekauppoihin. Kushner hoiti asekaupat saudeille normaalia halvemmalla. Mistäs moinen ”hyväntekeväisyys”?

Saudit tulevat asekauppojen ohella investoimaan 20 miljardia dollaria Yhdysvaltojen infrastruktuuriin. Tärkeä ”yksityiskohta” on, että investoinnit tullaan hoitamaan Blackstone-osakeyhtiön kautta ja tämä osakeyhtiö on hyvin läheinen Trumpin hallinnon kanssa.

Blackstone on antanut Kushnerille aiemmin 400 miljoonan dollarin edestä lainoja, ja Blackstonen eräs kärkimiehistä, juutalaistaustainen Stephen Schwarzman, on Trumpin hallinnon tärkeimpiä kaupankäynnin asiantuntijoita. Schwarzman myös osallistui tapaamiseen Saudi-Arabiassa yhdessä Trumpin ja Kushnerin kanssa. Hoiteliko Kushner velkojaan pois hankkimalla halvat aseet ääri-islamisteille ja näin varmistamalla Saudien investoinnit velanperijälle?

Mitä ikinä sitten tapahtuukaan kulisseissa, on selvää, että Kushnerin luoma finanssisymbioosi kietoutuu Kiinan eliitistä Saudi-Arabian eliitin ympärille.

Jerusalem oli täynnä tämänkaltaisia kylttejä jo ennen Trumpin vierailua. Kuvakaappaus: Haaretz.
Jerusalem oli täynnä tämänkaltaisia kylttejä jo ennen Trumpin vierailua. Kuvakaappaus: Haaretz.

Israel here we come!

Ääri-islamistien kanssa tehtyjen asekauppojen jälkeen Trump lensi suoraan Israeliin. Matka olikin juuri sellainen, mitä Yhdysvaltojen presidentiltä sopii odottaa.

Israelin matkaa ”varjosti” Trumpin lipsautus Isis-joukkojen sisällä olevista Israelin miehistä. Toinen paljon kuohuntaa aiheuttanut aihe on Jerusalemin kaupunki. Keskustelut Yhdysvaltojen suurlähetystön siirtämisestä Tel-Aviivista Jerusalemiin on käynyt kuumana jo viime vuoden lopulta lähtien.

Vääntö Jerusalemista on saanut Israelin pääministerin Benjamin Netanyahun tukemaan siirtoa. Suurlähetystön siirto tulee tapahtumaan ennemmin tai myöhemmin, sillä se kuuluu Trumpin hallinnon ”tehtävälistaan” ja hän on aiemmin antanut tukensa Israelille Jerusalemin omistuksesta. Jännitteitä aiheuttaa palestiinalaisten reaktio, koska siirrolla olisi valtava symbolinen merkitys sionistisesta ylivallasta Jerusalemissa. Päätös motivoisi palestiinalaisia entistä kovempaan vapaustaisteluun.

Huomioitavaa on myös propaganda, jota on suunnattu Yhdysvaltojen kansalaisille. Samana päivänä kun Trump laskeutui Israeliin, Yhdysvalloissa julkaistiin sionistinen propagandapläjäys: ”Meidän käsissämme: Taistelu Jerusalemista.” ”Dokumentti” menestyi hyvin Yhdysvalloissa.

Trumpin kahden päivän vierailu keskittyi juurikin Jerusalemiin, jossa kolmena päänäyttämönä toimivat holokaustin muistopaikka, Jerusalemin museo ja Itkumuuri.

Ensimmäisenä kolmesta visiitin sai itkumuuri. Kipapäinen suuria toiveita herättänyt Yhdysvaltain presidentti laittoi nöyränä miehenä lapun juutalaisten pyhimmän monumetin lohkareiden väliin.

Donald Trumpin vierailu olikin historiallinen ja symbolinen osoitus Israelille, koska tätä aiemmin Yhdysvaltojen presidentti ei ole vieraillut Länsimuurilla presidenttiytensä aikana.

Israelille arvokkaan Itkumuurilla vierailun jälkeen Trump suuntasi holokaustin muistopaikalle pitämään puheen. Puhe muistutti vahvasti aiempaa Trumpin pitämää puhetta, jossa hän muisteli myyttistä holokaustitarinaa. Puheessa hän väittikin kuuden miljoonan juutalaisen kuolleen väitetyillä kuolemanleireillä:

”Me olemme Yad Vashemissa kunnioittaaksemme holokaustissa murhattujen kuuden miljoonan juutalaisen muistoa. Kaksi kolmasosasta Euroopan juutalaisista lähetettiin kuolemaan. […]

Se oli julmin rikos Jumalaa ja hänen lapsiaan kohtaan. Ja on meidän pyhä vastuu muistaa, surra, murehtia ja kunnioittaa jokaista elämää, joka niin julmasti ja häijysti riistettiin. […]

Juutalainen kansa on selviytynyt vainoamisesta, sortamisesta, kuolemasta ja tuhosta. He ovat menestyneet. Heistä on tullut menestykkäitä niin monessa paikassa. Ja he ovat valaisseet maailmaa. Israelin valtio on vahva ja huima monumentti pyhälle lupaukselle jota me toistamme ja vakuutamme: Ei koskaan enää.”

Suuri puhe saikin kiitosta Israelin pääministeriltä – Netanjahu oli suorastaan liikuttunut. Puheen jälkeen Trumpille ojennettiin kopio Ester Goldstein –nimisen juutalaistytön päiväkirjasta kotiinvietäväksi. Yhdysvaltojen presidentti jätti vielä oman merkinnän museon vieraskirjaan: ”On suuri kunnia saada olla täällä ystävieni kanssa – todella mahtavaa + en ikinä unohda!”

Vierailu ja puhe olikin onnistunut, sillä Times of Israel -media kommentoi tapahtuman menestystä viitaten aiempiin Trumpin hallinnon antisemitistisiin kohuihin viitaten: ”Presidentti vaikutti oppineen läksynsä.”

Trump siirtyi puhumaan Jerusalemin museoon. Netanyahu aloitti julistamalla Israelin ja Yhdysvaltojen liiton tärkeydellä näinä aikoina ja kiitti Yhdysvaltojen presidenttiä siitä, miten hän on koskettanut Israelia ja seissyt heidän takanaan.

Donald Trump päivitteli puheessaan taas väitettyä ”holokaustia” ja Israelin ”oikeutta” Jerusalemin kaupunkiin. Sen lisäksi hän korosti Israelin ja Yhdysvaltojen tärkeää sidettä, Iranin vastustamista ja kertoi Israelin poliittiselle kermalle myös aiemmasta sionistisen sodan valmistelusta Saudi-Arabiassa:

”Aiemmin tällä viikolla puhuin historiallisessa tapahtumassa Saudi-Arabiassa. Siellä kannustin ystäviämme muslimimaailmassa liittymään meihin luomaan vakautta, suojaa ja turvallisuutta. Olin syvästi rohkaistunut monien johtajien halusta tehdä yhteistyötä kanssamme kohti näitä yhteisiä ja tärkeitä tavoitteita.”

Donald Trump lensi Israelista Eurooppaan päättäen onnistuneen matkan Lähi-itään. Onnistuneen globalisteille ja sionisteille, ei eliitin nuorassa juokseville kansoille.

Middle East Conflict

Poliittinen teatteri

Lähi-idän kiertueen tarkoituksena olikin koota sionistiset ja korruptoituneet liittolaiset yhteen ja kaupata heille aseita. Trump onnistui tässä suorastaan täydellisesti.

Al-Monitorin kirjoituksessa kommentoidaankin, miten Trumpin Iran-vastainen retoriikka on vallannut enemmän alaa Isisin sijasta. Iran on ”uusi Isis”. Trump oli haukkunut Iranin ydinsopimuksen surkeaksi. Trumpin äärikriittinen ja sotaa haluava asenne on huomattavissa kommenteista, sionististen liittolaisten keräämisestä yhteen ja asekaupoista.

Samaan aikaan Iranissa ollaan pitäydytty ydinsopimuksessa, ja maassa käytyjen demokraattisten presidentin vaalien voittajaksi nousi maltillinen Hassan Rouhani hieman ”agressiivisemman” Ebrahim Raisin sijasta, mikä viittaa vahvasti siihen, että Iranin kansa haluaa elää rauhassa.

Onkin korostettava Yhdysvaltojen kaksinaamaisuutta, sillä Iranissa sentään järjestettiin demokraattisesti vaalit, kun Yhdysvaltojen ystävä Saudi-Arabia ei ole edes paperilla demokraattinen valtio.

Lähi-idän asiantuntija Nicholas Heras kommentoikin osuvasti: ”Trumpin hallinto on laittanut tuplasti enemmän Saudien johtaman Lähi-idän puolesta – sunnisävyllä.”

Haaretz on kommentoinut samaa ilmiötä, että Trump suosii Saudi-Arabian tukemaa terrorismi-ideologiaa, wahhabismia, jonka puolesta Al-Qaeda ja Isis vannovat:

”Saudi-Arabian kannattaminen ja Iranin hallinnon vaihtamista vaativa – Sunnuntain puheessa hän kutsui maailmaa eristämään Iranin ja totesi: ’rukoilkaa päivää, jolloin Iranin kansa saa oikeutetun ja oikeudenmukaisen hallinnon, jonka he ansaitsevat.’ Tämä pohjimmiltaan tarkoittaa, että Iranin hallinnolla ei ole oikeutusta.

Se samalla kertoo Lähi-Idälle, että sunni-islamin äärimmäinen muoto wahhabismi on hyväksyttävää, mutta shiialaisuus, jolla on juuret Iranissa (ja Irakissa) ja toimii yli 200 miljoonan muslimin identiteettinä, ei ole hyväksyttävää.

Tämä pyyhkäisee maton alle tosiasian, että wahhabismi synnytti Al-Qaidan ja Isisin. Ja jos Trump aikoo tuhota Isisin, kuten hän on luvannut, hänen tulisi tietää, että ryhmittymän osoite ei ole Tehranissa [Iranin pääkaupunki].”

Haaretz kirjoittaakin suoraan, että ”Saudi-Arabia on ääriuskonnollisuuden lähde arabimaailmassa ja fanaattisen terrorismin päärahoittaja”.

Trumpin puheet radikalismin ja terrorismin ”vastustamisesta” sekä samalla aseiden myyminen ja liiton syventäminen ääri-islamistien tärkeimmän tukijan – Saudi-Arabian – kanssa onkin pahimman luokan poliittista teatteria. Trump voisi aivan yhtä hyvin itse kantaa aseet Isis-terroristeille!

TrumpAseistaaISISterroristeja

Israelin, Saudien ja Yhdysvaltojen sionistinen akseli

Trumpin syventyvä liitto ääri-islamistien kanssa on saanut täyden hyväksynnän Israelissa.

Israelin puolustusministeri Avigdor Lieberman esitti huolestunutta Saudien asekaupoista, mutta Trump vakuutti, että asekaupat eivät vaikuta Israelin sotilaalliseen mahtiin alueella. Puolustusministerin kommentit ovatkin poliittista teatteria, eikä Israelia todellisuudessa huoleta Saudien asekaupat vaan päinvastoin!

Aiemmin juutalaisvaltio sopikin jo yhteistyöstä Saudien kanssa ja haluaa Saudeille lisää aseita : ”Israel ymmärtää ja hyväksyy Saudien halun aseista itsensä hampaisiin asti, jotta he voivat vastustaa Iranin vaikutustavaltaa ja tukemaa terroria ja tarpeen tullen kohdata heidät suoraan taistelukentällä.”

Mutta hetkinen, eikö Saudien liittolaisuus Israelin kanssa ole ristiriidassa palestiinalaisten kautta? Eivätkö saudit arabeina puolusta palestiinalaisveljiään? Ei ole, sillä Saudit kieroilevat sen minkä ehtivät palestiinalaisia vastaan sionismin hyväksi:

”Ja jos todella tutkit asiaa, suurin osa arabihallinnoista voisi sanoa, että on hyvä, että Israel sortaa ennemmin palestiinalaisia, kuin heitä. […]

Palestiinalaisten sorto vetää puoleensa kaiken kansainvälisen huomion, koska Israel esittää itseään valaistuneena valtiona ja tämä jättää varjoonsa heidän omat rikokset kansaansa ja muita kansoja kohtaan. Antaako kukaan huomiota Saudi-Arabian aiheuttamalle tuholle ja tapoille Jemenissä?

Jos Israelin miehitys olisi todella ongelma Saudeille, se olisi loppunut aikoja sitten. Olisi riittänyt, että he olisivat vetäneet pois muutama sata miljoonaa dollaria, jotka makaavat Amerikan pankeissa tai estäneet öljytankkerin matkan Amerikan tai Euroopan satamiin, ja miehitys olisi jo historiaa.

Nyt ihmiset keräävät Trumpin matkan hedelmiä. Matka tiukensi liittoa ’maltillisen sunnimaailman’ kanssa, josta Israelin opposition johtaja Isaac Herzog on myös innoissaan; Netanyahun kannatus on lähtenyt nousemaan kyselyissä, ja Israelin aseteollisuus tulee saamaan muutamia murusia Saudien miljardien asekaupoista.

Joten jos joku luuli, että Saudien hovi tekisi työtä rauhan eteen Israelin leirissä, he tulevat pettymään pahasti. Netanyahu ja Trump ovat Saudien parhaita liittolaisia.

Yhdysvaltojen asekaupat Saudien kanssa, ennätyksellisen sotilaallisen avun antaminen Israelille ja kaikkien kolmen yhteistyön tiivistyminen onkin suoraa reaktiota Vastarinta-akselin onnistuneesta taistelusta ääri-islamisteja vastaan.

Onkin ikävää nähdä, että Trumpin lupailema ”America First” -linja on muuttunut ”Globalism & Zionism First” -linjaksi. Kansa ei äänestänyt Trumpia tekemään tämänkaltaisia päätöksiä. Mielipidemittaukset osoittavat, että amerikkalaiset eivät pidä Saudeista, ja Haaretz kirjoittaakin Trumpin alkuperäisten kansallismielisten taipumusten vaikutuksista Israeliin: ”Israel saatetaan heittää laidan yli hetkessä, jos Trump päättää tehdä Amerikasta mahtavan.”

Haaretz on ikävä kyllä väärässä. Trump ei tule tekemään Amerikasta mahtavaa vaan hän tulee jatkamaan samaa sionististen sotien tukemista, jossa ainoastaan voittavat globaali eliitti ja Israel. Trump tahtoo tehdä Israelista suuren.

12 kommenttia

 1. Hyvä artikkeli, mutta miksi ihmeessä magneettimedia välttelee järjestelmällisesti Katolisen kirkon, eli Vatikaanin osuutta näihin tapahtumiin. Tässäkään kirjoituksessa ei ole sanaakaan siitä, että Trumpin matka päätyi pedofiili paavin tapaamiseen, joka on jesuiitti-mafia-verkoston toiminnassa sangen oleellista. Magneettimedia ampuu täydellä teholla sionisteja ja juutalaisia, mutta jättää mainitsematta todellisen pääpirun – Vatikaanin – ja sitä kautta jesuiittien sotilasorganisaatiota pyörittävän mustan paavin.

  Mitä hyötyä on osoittaa sormella näitä korruptoituneita juoksupoikia, sillä kun yksi heistä kaatuu, toinen nousee tilalle. Mikäli Magneettimedia haluaisi OIKEASTI taistella köyhyttä, vääryyttä ja sotia vastaan, se porautuisi täydellä teholla siihen, mikä on tämän maailmanlaajuisen mätäpaiseen ydin, ei juoksupoikiin.

  Plusääni(6)Miinusääni(9)
  1. Vatikaani ollut piruna monissa asioissa tosiaan, natsit oli Vatikaanin operaatio. Ennen sotaa monet sionistit/juutalaiset työskenteli natsien/Vatikaanin kanssa, ja kaikki halusivat juutalaiset pois Saksasta. Monet sionistit kun halusi sen oman ”valtionsa”. Sithän monilla tahoilla meni sukset ristiin ja sotaa pukkas vanhoja liittolaisia vastaan. Toki, kun löytyy monta ”pirua” takana, niin salaa ollaan liitossa keskenään. Pelko, kaaos, sota, konfliktit yms yms, niillä kun pystyy hyvin jakaa/yhdistää ihmisiä.

   Plusääni(2)Miinusääni(4)
 2. Naurettavaa valehtelua kahdella trollilla tai yhdellä eri nimillä. Katolinen kirkko on universaali luonteeltaan ja ollut aina nationalismia vastaan. Erityisesti kansallissosialismia. Ja nimenomaan myös muutoin kuin vapaamuurarivaikutuksesta. Katolinen kirkko on taistellut vapaamuurareita ja juutalaisten ylivaltapyrkimyksiä vastaan aikoinaan ja siellä on paljon voimia, jotka taistelivat loppuun saakka. Loppu on nyt tullut.

  Valaiseva esimerkki on esim. Adolphe Isaac Cremieuxin teksti 1800-luvulta. Cremieux oli Ranskan juutalaisten pitkäaikainen vahva mies ja myös vahva vaikuttaja yhteiskunnassa kaikkina aikoina. Hän johti juutalaista Mizra-loosia ja oli myös johtavassa asemassa Grand Orientissa. Hän perusti Alliance Israélite Universelle -järjestön jonkinlaiseksi juutalaisten kattojärjestöksi 1860. Se oli hieman näkyvämpi juttu kuin B’nai B’rith, joka on varsinainen juutalaisten oma vapaamuurarijärjestö. AIU oli kuitenkin erittäin arvovaltainen ja vaikutusvaltainen.

  Poimintaa Cremieuxin manifestista heimoveljilleen AIU:n perustamisen yhteydessä 1860:
  ”Liitto, jonka nyt haluamme perustaa, ei ole ranskalainen, englantilainen, sveitsiläinen eikä saksalainen, vaan se on juutalainen, se on universaali. Muut kansat on pirstottu kansakunniksi, vain meillä ei ole maanmiehiä, vaan vain uskonveljiä. Ennen ei juutalainen voi olla muslimin tai kristityn ystävä, ennen kuin juutalaisen uskon valo, ainoan järkiuskonnon, loistaa kaikkialla. Hajaantuneina eri kansakuntien keskelle, jotka ovat vihamielisiä oikeuksillemme ja intresseillemme, tulemme aina jäämään juutalaisiksi. Kansallisuutemme on isiemme uskonto emmekä me tunnusta mitään muuta. Me asumme vieraissa maissa eikä meitä voi kiinnostaa näiden maiden intressit, niin kauan kuin moraaliset ja materiaaliset intressimme eivät ole vaarassa. Juutalaisten opetusten tulee jonain päivänä toteutua koko maailmassa/koko maailman tulee elää niiden mukaan. Israelilaiset! Vaikka hajaantuneina eri puolille maailmaa, mieltäkää aina itsenne erityisen valitun kansan jäseniksi. Kun uskotte, että esi-isienne usko on ainoa patriotismi; kun uskotte, että huolimatta ulkoisista kansallisuuksista olette vain yksi kansa; kun uskotte, että juutalaisuus yksin edustaa uskonnollista ja poliittista totuutta, kun uskotte kaiken tämän, koko maailman israelilaiset tulevat, kuulevat äänemme ja ovat yhtä mieltä kanssamme.

  Työ on suuri ja pyhä. Katolinen kirkko, vuosisatoja vanha vihollisemme, lepää jo maassa pää katkaistuna. Joka päivä verkko, jonka israelilaiset ovat levittäneet Maan ylle, laajenee laajenemistaan ja pyhien kirjojemme ennustukset ovat toteutumassa. Tulee päivä, jolloin Jerusalem on yhdistyneiden kansakuntien rukouspaikka (Haus des Gebetes) , jossa juutalaisen monoteismin lippu liehuu näkyen kaukaisimmillekin rannikoille. Käyttäkäämme kaikkia mahdollisuuksia hyväksemme. Valtamme on suuri, opetelkaamme sitä käyttämään. Mitä pelättävää meillä olisi? Se päivä ei ole kaukana, jolloin Maapallon rikkaudet kuuluvat ainoastaan juutalaisille.”
  1861 Crémieux valittiin AIU:n presidentiksi. AIU:n arkistoista 1861, N:o 25, s. 514-520 selviää mm. seuraavaa: Uuden ajan Messiaanisuuden on synnyttävä ja kehityttävä, Uuden järjestyksen uusi Jerusalem, pyhästi perustettu Länsimaiden ja Itämaiden väliin täytyy korvata keisarit ja paavit. AIU on tuskin aloittanut toimintansa ja on antanut valtansa näkyä kauas. Se ei keskity vain omaan kulttuuriimme, se kääntyy kaikkien puoleen, se haluaa vaikuttaa uskontoihin, kuten se on levittäytynyt kaikkiin maihin. Kansallisuuksien ja kansakuntien on kadottava. Uskontojen on kadottava. Mutta Israel ei lakkaa olemasta, sillä tämä pieni kansakunta on Jumalan valitsema.”

  Katolinen kirkko vaikutti vahvasti mm. Wehrmachtin vastarintaliikeeseen ja muuhun Hitlerin vastaiseen vastarintaan. Israelin perustamiseen se ei osallistunut yhtään. Astetta terveempi paavi kai osaltaan vaikutti siihen, että Holohoaxia alettiin jyrätä hänen kuolemansa jälkeen. Samoin kuin järjestettiin katolisen kirkon uudistus 1965.

  Plusääni(8)Miinusääni(3)
  1. Vapaamuurarit ovat juuri juutalaiseliitin väline. Grand Orientin korkeammat jäsenet tulevat myös suoraan AIU:n jäseniksi. Vapaamuurarit olivat Ranskan vallankumouksen takana. Vapaamuurarit hallitsivat kaikkia 1700-luvun intellektuellien liikkeitä. Vapaamuurarit ovat juuri eri maiden vallankumousten sekä vasemmistolaisuuden takana. Myös liberaalidemokraattisten oppien. Kaikki on sama sonta eri paketissa. Katolinen kirkko on mädätetty ja se hävisi siis myös eri maissa vallankumouksellisille. Solutus esim. jesuiittojen kautta ja tyhmien vallankäyttäjien hyväksikäyttö on ollut tietenkin käytössä. Raha on myös puhunut eri puolilla maailmaa. Näin voitto on saatu.

   Kansallissosialistit olisivat kyllä olleet kristinuskon puolustajia ja pelastaneet sen. Myös katoliset. Heidän vastustajansa olivat kommunistit ja em. liberaalikommunistit. Juurikin juutalainen ja vasemmistolainen rintama lisättyinä mädätetyillä tai mädillä osittain alusta lähtien uskontokunnilla.

   Mutta siis jo 1500-luvulla juutalaiset liittyivät uskonpuhdistukseen ja pelasivat etenkin kalvinistien ja anglikaanien kautta. Anglikaanit ja kalvinistit olivat heidän liittolaisiaan. Ei ihme, että tämä taistelu jatkui sitten 30-vuotisessa sodassa. Sitä tietenkin ajettiin myös jesuiittojen kautta. Tiukan linjan keisari halusi Böömistä jälleen katolisen. Böömistä käyty vääntö johti katastrofiin. Katolinen kirkko oli sisi kuitenkin Rooman kukistuttua juutalaisille päävastustaja.

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
  2. Juutalaisvihaaja Raakkelilla on faktat pahasti hukassa.

   Ensinnäkin, Hitler oli Vatikaanin juoksupoika, kuten muutkin toisen maailmansodan avainpelaajat (lue valtioiden johtajat), ja Vapaamuurarit toimivat maailmanlaajuisesti Vatikaanin/jesuiittien alla. Vatikaani hallitsee myös pankkeja; juutalaiset pankkiirit ovat pelkkä savuverho sille satanistiselle vallalle, joka heidän toimintaansa ohjaa. Rothschild oli toki perustamassa feikki valtio Israelia, mutta ei tarvitse olla neropatti tietääkseen, kuka niitä lankoja pyramidin huipulla vetelee!

   Plusääni(2)Miinusääni(5)
   1. ”EU Parliament adopts Jewish definition of antisemitism

    http://www.jpost.com/Diaspora/EU-Parliament-votes-in-favor-of-adopting-antisemitism-definition-494479

    The European Parliament on Thursday voted in favor of a resolution endorsing the International Holocaust Remembrance Alliance (IHRA) working definition of antisemitism, drawing praise from Jewish groups.
    Jews are always the first to sign up. The only people commenting on it are Dr. Moshe Kantor, President of the phony European JEWISH Congress (EJC) and Daniel Schwammenthal, Director of the American JEWISH Congress Transatlantic Institute.
    So far, only the UK, Austria, Romania and Israel have adopted the definition. Something to keep an eye on though.”

    Lainaus täältä:

    https://carolynyeager.net/jews-israel-push-ban-alternative-views-holocaust-internet

    Linkissä monta huolestuttavaa asiaa. Tuo kommentti kertoo siis, että nuo maat ja EU ovat hyväksyneet viimein juutalaistenmääritelmän antisemitismille. Kaikki juutalaispuheet loppuvat pian, sillä muut maat tulevat perässä.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Siionin Viisaiden protokollia on väitetty väärennökseksi, koska se muistuttaa monissa kohdin Maurice Jolyn 1860-luvun teosta. Kuka oli Maurice Joly?
  Maurice Joly on itse vapauduttuaan vankilasta kertonut pariisilaisessa lehdessä, että AIU:n silloinen johtaja Crémieux oli vahvasti avustanut häntä kuuluisan pamfletin kirjoittamisessa. Hän kertoo kasvaneensa pois katolisuudesta ja tulleensa vallankumoukselliseksi ja jakobiiniksi. Hän oli läheisessä yhteydessä jo hyvin nuorena Karl Marxin ja em. Crémieuxin kanssa ja siis oli vapaamuurari (tästä muurariudesta mies vaikenee omaelämäkerrassaan). Pariisin Kommuunin aikoina Joly oli vallankumousjohtajia ja hallituksen kaatajia. Hän toimi yhtä kaameasti kuin vallankumousjohtajat myöhemmin Unkarissa ja Venäjällä. Hän teki itsemurhan 1878. Itse Gambetta puhui haudalla.. Hänen taustansa ovat espanjanjuutalaisissa marranoissa. Nimenvaihdot vaikuttavat epäilyttävältä ja myös omaelämäkerrassa yritys painottaa katolista taustaa.

  Vapaamuurarius selviää kiistattomasti jo vapaamuurarien listoista. Hän sanoi itse perheensä olleen espanjalainen isän puolelta. Espanjalaisen nimen oli isä vaihtanut Lambertiksi (hyvin yleinen juutalaisilla, kuten Jolykin). Äitinsä puolelta Joly oli italialainen Corbara, joten Joly ei ollut ranskalainen ollenkaan. Myös jo varhaisten vapaamuurarien parissa. Fanaattinen juutalainen organisaattori Crémieux oli niin läheinen, että Joly oli hänen lemmikkinsä (enfant chéri behandelt) ja tämä tuki Jolyä rahallisesti. Jolyn vallankumouslehteä rahoitti juutalainen yritys. Kirjansa hän kirjoitti juutalaisen Janinin kanssa ja saksalaisen version käänsi myös heti tuoreeltaan juutalainen. Joly oli täysin juutalaisessa vaikutusvallassa olleen loosin jäsen ja juutalaista syntyperää ollut vapaamuurari ja juutalaistaustainen huippujohtaja Gambetta piti puheen Jolyn hautajaisissa.

  Jolyn toiminta Kommuunin aikana on myös todistettu selvistä lähteistä, vaikka tämäkin on pyritty mielenkiintoisella tavalla kiistämään. Ei ihme, että Jolyn kirja on ostettu pois tuntemattoman tahon toimesta tai kadonnut useasta paikasta, sillä se ei suinkaan ole vain poliittinen allegoria ja satiiri Napoleon III:n hallintoa ja keisarikuntaa vastaan. Alkusanat ja kaksi viimeistä sivua etenkin viittaavat myös syvempään tavoitteeseen ja sisältöön. Kirjaa tarkastellessa helposti huomaa siinä olevan Siionin Viisaiden Protokollien tapaan suuntaviivat juutalais-vapaamuurarisen maailmanvallan hankkimiselle. Kirjaan vetoaminen oli melko rohkea veto ja kielii melkoisesta vallasta.

  Ullrich Fleischauerin mukaan kaikki merkit viittaavat siihen, että kuuluisassa prosessissa on esitetty väärennetty syntymätodistuksen kopio. Siinä syntymävuodeksi väitettiin vuotta 1929, kun Joly itse sanoo syntyneensä myöhemmin ja julkiset läteet kertovat vuodeksi 1931. On mahdotonta selvittää, onko väärennettyyn syntymätodistukseen merkitty sukunimi Goly oikea. Hänen kirjansa rahoitus on selvitetty: juutalaiset pankkiirit rahoittivat ja juutalainen kustantaja julkaisi. Vuosien kuluessa oli tehty lukuisia yrityksiä salata Jolyn syntyperä ja taustat sekä muutenkin hänen toimintaasa. Jolyn kirjat katosivat prosessin myötä Britannian museon kokoelmista (painokset 1864 ja 1868). Lisäksi oli yritetty laittaa hänen nimissään keksittyä, juutalaisvastaista kirjallisuutta. Tällaista ei kuitenkaan löytynyt mistään eikä sallaisesta ole tiedetty sen jälkeen (eikä ennen tällaisten mystisten teosten yllättävää mainitsemista). Vielä 1932 em. kahta kirjaa oli voinut lukea. Sitten ne katosivat tiedoista ja niitä oli vaikea saada käsiin. Lopulta museo ilmoitti, ettei niitä enää ollut.

  Tässä ote Jolyn teoksen alkusanoista:
  ”Tämä kirja sisältää ajatuksia, jotka voisivat koskea kaikkia hallituksia, mutta sillä on tarkoin rajattu päämäärä: Se ruumiillistuu erityisesti poliittisessa järjestelmässä, jonka käytännön merkitys ei ole kokenut yhtään muutosta yhtenäkään päivänä siitä lähtien, kun se kadotettuina ja ah, jo aivan liian kaukaisina päivinä säädettiin. Ei ole kyse pilkkakirjoituksesta eikä pamfletista. Modernin sivilisaation käsityskyky on liian sivistynyt käsittääkseen armottomat totuudet vallitsevasta politiikasta. Epätavallisen pitkään on menestynyt kunnian ja kelvollisuuden merkityksen tuhoaminen; mutta julkinen omatunto ja Taivas kai huolehtivat jonain päivänä, että tällaiset voimat saavat vastustajan. Erinäisiä tosiasioita ja perusasioita voi käsittää paremmin, jos niitä tarkastelee niiden raamien ulkopuolelta, joiden sisältä olemme tottuneet ajattelemaan; Näkökulma saa joskus katseen halvaantumaan! Tässä kirjassa on kaikki fiktiota; olisi liioiteltua yrittää löytää jokin avain sen tulkitsemiseen jotain muuta varten Jos tällä kirjalla täytyy olla jokin merkitys, jos siihen kätkeytyisi jokin opetus, tällöin lukijan itse täytyy ymmärtää se ilman, että siihen annettaisiin johtolankoja ja selityksiä. Kukaan ei kysy, kenen käsi tämän on kirjoittanut: Tällainen teos on tietyssä määrin persoonaton. Siinä on omantunnon ääni tilinteolle; koko maailma on sen ymmärtänyt, se tullaan toteuttamaan, kirjailija astuu sivuun, sillä hän on vain työstänyt ilmi erään ajatuksen, joka on kaikkien yhteinen, se vain on enemmän tai vähemmän hämärän toimijan kirjoittama, joka on liitossa Hyvän voimien kanssa.”

  Fleischauer: Tämän epäselvän johdannon selventämiseksi täytyy täydentää tähän materiaalia kirjoituksen viimeisistä sanoista. Montesquieu (s. 322), joka jo aiemmin on useasti esittänyt tyytymättömyytensä Machiavellin järkyttävien esitysten vuoksi ja halunnut keskeyttää keskustelun, kysyy lopulta:

  ”Onko tämä kauhea uni jo lopussa?”
  Ma: Uni? Ah, Montesquieu, tulet valittamaan kauan, revi kirjasi ”Lakien henki”, pyydä Jumalalta, että hän pyyhkii Taivaan muiston mielestäsi; sillä nyt lähestyy kauhistuttava totuus, jonka jo aavistit; mitä minä juuri sanoin, onko kaikki muu vain unta!
  Mo: Mitä vielä haluat minun antaa ymmärtää”
  Ma: Mitä juuri kirjoitin, tämä ennenkuulumattomien asioiden yhteispeli, jonka edessä henki kauhistuu ja peräytyy, tämä työ, jonka vain Helvetti itse voisi täydentää, on täysin valmiina, kaikki on käsillä, kaikki kehittyy jo Auringon kirkkaassa valossa, juuri nyt, eräässä maailman kolkassa, jonka me jo olemme jättäneet.
  Mo: Missä?
  Ma: Ei, tämä merkitsisi sinulle toista kuolemaa.
  Mo: Hyvä sitten
  Ma: Meidän aikamme on ohi! Etkö näe, kuinka tomupilvi lähestyy!
  Mo: Katso tuolla varjot, jotka kaukana meistä peittävät silmät, etkä tunnista niitä? He ovat maineikkaat, jotka ovat herättäneet koko maailman kateuden. Juuri tällä hetkellä he haluavat isänmaansa Jumalalta takaisin.
  Mo: Herrajumala, mitä juuri olet sanonut!”

  Fleischauer tulkitsee Jolyn salaperäistä kirjoitusta. ”Paikka maailmassa”, jossa tämä ennenkuulumaton työ on käsillä ja ”on kehittynyt Auringossa”, on AIU:n päämaja. Kunniakkaista miehistä puhuessaan moni ajattelee historian kuuluisia miehiä. Joly kuitenkin rajoittuu niiden kuuluisien miesten piiriin, jotka kuuluvat niihin, jotka ”haluavat isänmaataan takaisin, jonka menettämisestä he taukoamatta puhuvat”. He ovat ”loistokkaat”, jotka säteilevät erinomaisuuttaan, ovat valittuja; he ovat Fleischauerin mukaan selvästi juutalaisia, jotka kaipaavat takaisin Jerusalemiin (tai siis jotka haluavat perustaa uudelleen Israelin maailman pääkaupungiksi). Kirjoitus on mielenkiintoisen monimielinen ja Joly pelaa melkoista kaksoispeliä. Kaikki on esipuheessa mielikuvitusta, fiktiota, mutta loppusanoissa hän puhuu käsillä olevista, valmiista toimista: tämän täytyy tarkoittaa Fleischauerin mukaan AIU:ta, Pöytäkirjoja.

  Selvästi Joly sanoo aluksi, että kirjan sisältö tietystä näkökulmasta voisi olla kaikkien hallitusten käytettävissä, mutta toisaalta se tavoittelee tiettyä yksiselitteistä päämaalia. Se esittää poliittisen järjestelmän, joka jo kauan menneistä ajoista lähtien on perustamisensa jälkeen säilynyt muuttumattomana. Tässä Joly tuntuu viittaavan Siinain vuorella tapahtuneeseen valituksi kansaksi julistamiseen ja Talmudin oppeihin. Luvatun maailmanherruuden dogmi on ollut aina tärkeä osa juutalaisuutta, se on juutalaisten ”poliittinen järjestelmä, johon ei ole yhtenä ainoana päivänä historian aikana tehty minkäänlaisia käytännönmuutoksia” siitä lähtien, kun se vuosituhansia sitten oli valittu. Näin siis Fleischauer.

  Kaukaiset, kadotetut ja raskaatkin päivät tarkoittavat juuri tätä juutalaisille säädettyä osaa, jossa he ovat ilman valtiota ja valtaa, hajaantuneina muiden kansakuntien keskuuteen ja vieraan komennon alaisuuteen. Siinai merkitsee huippua, mutta Talmudin mukaan sana tarkoittaa vuorta, jonka huipulta viha maailman kaikkia kansakuntia kohtaan on peräisin. Kuitenkin uskon ja järjestelmän perustaminen merkitsi juutalaisille onnea, sillä: ”Työ nykyisin elää ja voi hyvin auringon kirkkaan valon alla”. Loppusanoissa Machiavelli viittaa väkeen, joka ”juuri parhaillaan kaipaa isänmaataan takaisin”. Tulee mieleen Crémieuxin puheet siitä, että ennustukset alkaisivat toteutua. Montesquieu ymmärtää kaiken ja puuskahtaa: ”Hra Jumala, mitä olet juuri tunnustanut”. Sivulla 51 Montesquieu syyttää Machiavellia siitä, että tämän ulkoinen esitys ei vastannut tämän salaisia ajatuksia. Tämä on F:n mukaan viesti vihityille Kansan jäsenille, että Jolyn salaiset ajatukset eivät vastanneet ulkoisia esityksiä.Sivulla 152 Joly sanoo, että on välttämätöntä, että hänen mieleisensä hallitus esittää julkiset tiedonantonsa ”itämaisena” kuvasarjana. Sivulla 288 Joly kertoo, että hänen suonissaan virtasi kuuma veri ja että hänen rotunsa täytti kaikki ylivertaisuuden merkit. Nämä kohdat täydentävät alun ja lopun tämän vapaamuurarin kirjassa (on vielä selvittämättä, ketkä kaikki osallistuivat kirjan kirjoittamiseen).

  Joly: ”Kaikki on valmiina”. ”Kaikki on käsillä”. ”Työ voi alkaa”. ”Vain helvetti itse voisi täydentää tämän Työn.”

  Näistä jutuista saa käsityksen, että lopputaistelu NWO:n saavuttamiseksi olisi ollut alkamassa. Esim. Douglas Reed oli myös sitä mieltä, että maailman tapahtumat 1800-luvun lopusta lähtien muistuttavat kuin jonkun kauan suunnitellun ohjelman läpiviemisen aloittamista.

  Kaikesta voi päätellä, että Siionin Viisaiden salaisuudet eivät paljastuneet ensi kertaa Pöytäkirjoissa, vaan ne on kirjoitettu jo Jolyn kirjaan. Koska Jolyn kirja ei ollut tarkoitettu vain pienehkön piirin käyttöön, se oli kirjoitettava oraakkelimaisesti, jotta salaisuuteen vihityt saattoivat saada siitä muunkin tason vaikutteita tai elämyksiä, kuin mitä muu yleisö. Pamfletti oli julkinen. Ilmeisesti se oli liian kuumaa tavaraa, koska saksankielinen kääntäjä Hertz vesitti sen sisältöä niin paljon kuin pystyi sanavalinnoillaan ym. Silti 1500 kappaleesta 1000 ostettiin pois ja poltettiin. Kustantajalle ei jätetty edes alkuperäiskappaleita. Kirja oli jo 30-luvulla varsinainen museoaarre. Tästä kaikesta voi päätellä, että asiaan vihityt ymmärsivät Jolyn viestit ja teoksen syvemmän sisällön. Teosta pidettiin kai liian rohkeana. Jolyn kirjat katosivat myös pian Ranskastakin ja 30-luvun prosessin jälkeen kato on ollut perusteellisempi. Pöytäkirjoissa puhutaan avoimesti päämääristä ja keinoista, mutta Jolyn kirjassa julkisesti ja salaviestein, peitetyin päämäärin. Mitään olennaista eroa niissä ei ole. Pariisin rikosoikeudelle Joly kertoi teoksen kuvaavan Ranskaa ja keisari Napoleon III:n hallintoa. Pöytäkirjojen laatija tiesi Fleischauerin mukaan, että Joly ei kirjoittanut vain satiiria Napoleonista, vaan esitti perusopit, joita juutalaisten vapaamuurarien tuli seurata, jotta juutalainen maailmanherruus voitaisiin perustaa.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
  1. Itse vilkuilin aluksi epäluuloisena noita Pöytäkirjoja ja järkytyin siitä, kuinka hyvin niissä kuvattu kehitys on tähän asti pitänyt paikkansa. Ne kuvaavat lähes täydellisesti maailmanherruutta tavoittelevan, juutalaisen identiteetin itselleen omineen globalistieliitin sekä näille vähitellen alamaisiksi muodostuvien ’goyimien’ välisten suhteiden kehittymistä. Ne ovat on pelottava ja ajankohtainen dokumentti ja niiden väittäminen väärennökseksi on vain kehnoa peittelyä, jotta uteliaat pysyisivät niiden ääreltä poissa. Pienenä kevennyksenä voi mainita, että niissä halveksuen ja pilkallisesti kuvailtu umpityperä ’goyim’ on hahmona täyttä todellisuutta eikä sellaisia tarvitse kaukaa hakea.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Kun Trump valittiin pressaksi näytti ensin siltä että hän on maailman pelastus taistelussa eliittiä vastaan. Ihmettelin että miksi ei mitään tapahdu ja miten eliitti ei ole vielä murhattanut häntä. No nythän se selvisi. Hän on Illujen sätkynukke ja aina ollut, ikävä kyllä. Näyttää siltä että sama kuka valitaan ja mihin, ne on samaa sakkia. Ja näyttää siltä että ainoat jotka voivat ja pystyvät taistella heitä vastaan on ME, tavalliset ihmiset. En ymmärrä näin internetin aikana kun on olisi niin helppoa yhdistää ihmiset ympäri maailman ja päättää että emme enään äänestä ketään niin luulisi että siinä eliitti olisi helisemässä kun kukaan ei usko politiikkaan ja heihin. Sitten he tietenkin keksisivät lavastaa vaalit niin että MUKA ihmiset ovat äänestäneet.
  Onko meillä keinot vähissä? Toivottavasti ei. Tuntuu välillä toivottamalta tämä kamppailu kun näyttää siltä että ainoa taistelumme näyttää jämähtäneen vain netin keskustelupalstojen kommentointiin. Kuten tämäkin.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 5. Sionistit ovat jo värvänneetTrumpin tyttären ja poikakin on jo menossa. Sitten kun Trumpin tytär aikanaan synnyttää pojan niin kahdeksantena päivänä pojan esinahka leikataan pois uskonnon mukaisesti ja ehkäpä rappi imaisee veret suihin kuten heillä on tapana ja Trump pitelee pikavauvaa tuon toimituksen aikana. Voiko isää enää pahemmin nöyryyttää.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat