EKP-johtaja tahtoo lahjoittaa veronmaksajien rahat Italian pankkiireille

Juutalaisessa rikollispankki Goldman Sachsissa aiemmin johtotehtävissä työskennellyt EKP-johtaja Mario Draghi haluaa, että Italian rikolliset pankkiirit pelastetaan EU-veronmaksajien rahoilla.

Financial Timesin ja Bloombergin mukaan Draghi on tällä hetkellä Euroopan vaikutusvaltaisin virkamies, joka kannattaa julkisen rahan pumppaamista italialaisille katastrofipankeille.

Italian pankit tahdotaan pelastaa muun muassa siksi, että suuret saksalais- ja ranskalaispankit ovat sijoittaneet huikeita summia Italian valtion velkakirjoihin. Romahdus Italiassa tekisi rumaa jälkeä kaikkien eurooppalaispankkien taseissa. Lisäksi euroeliitti pelkää, että talouskriisi voisi johtaa Italian eroon EU:sta.

Italiassa muun muassa pääministeri Matteo Renzi on Draghin tavoin vaatinut EU-maita lahjoittamaan veronmaksajien rahaa pankeille. Suurin osa EU-virkamiehistä vastustaa ajatusta vielä ainakin toistaiseksi, mutta tilanne saattaa muuttua Draghin ulostulon myötä.

Draghi itse toimi Italian keskuspankin johtajana aikana, jolloin maan luottolaitokset alkoivat myöntää suuria määriä riskilainoja, joiden tiedettiin jo etukäteen epäonnistuvan. Rajaton lainananto paisutti pankkien tulosta lyhyellä aikavälillä, mutta se johtaa pitkällä aikavälillä vääjäämättömään kriisiin.

Nyt kaikki EU-maat niittävät sitä, mitä Draghi kylvi rikollisella politiikallaan 2006–2011 välillä Italiassa.

Kuten kesäkuussa uutisoimme, on Draghi vaatinut Brexitin jälkeen kansainvälisen rahatalouden keskittämistä entistä voimakkaammin ylikansalliselle eliitille. Lopullisena tavoitteena on yhdelle keskuspankille ja yhdelle valuutalle alistettu maailma.

 

Lue myös: Euroopan vakautusmekanismi, eli kuinka Goldman Sachs kahmaisi Euroopan

4 kommenttia

 1. Juutalaiset, nuo liikuttavat ”hyväntekijät”, jotka ”uhrautuivat” kiskomaan korkoja pakana -Kristityiltä, joilta ITSELTÄÄN se oli kiellettyä. Kysynkin, MIKSI helvetissä, sitä KORKOA piti ylipäätään PERIÄ, jos oli Jeesuksen murhan surijoille paha asia?
  IDIOOTIT! Ketkäkö? ME, nimenomaan ME valkoiset pässinpäät, joita talutetaan narussa ”PÄÄN KATKAISUUN”.

  On varaa valita. MUSLIMIN barbaarinen valkoisen miehen kurkusta syöksyvä veri ja viimeinen kuvajainen lähestyvästä hiekkakentästä TAI…

  JUUTALAISEN VELKAORJANA oleminen, jossa SINUT kupataan VERESTÄSI tyhjiin vähitellen kuin VERIJUOTIKKAAN tekemänä, kunnes se PUDOTTAA itsensä pois LIHAVANA VERESTÄ, joka on SINUN VERTASI!
  Samalla näet pirullisen viekkaan HYMYN ja KÄSIÄÄN hierovan TUMMAN hahmon, jolla on SEEMILÄISET piirteet.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Eivät rahoittaneet eli propagandaa on. Pikemminkin he levittelevät myös tällaisia valheita kätyriensä avulla, jotta ihmiset eivät ymmärtäisi, mistä kansallissosialismissa oli kyse ja mikä oli kuvio sodassa. Hitler edusti bankstereille kuolemanvaaraa. Vaikka ei siis halunnut sotaa. Samasta syystä osin Libya ja Irak tuhottiin. Maat haluttiin ryöstää, kun Hitler ja kumppanit eivät antaneet ryöstää itseään. Olisi mielenkiintoista tietää, onko MV:n nimim. ”Paronin Palergi” joku järjestetty juttu. Tuntuu siltä, että koko sivustoa olisi suunniteltu huolella. PP:llä on myös näitä tajuttomia Hitlerin mustamaalauksia, vaikka osaa myös viisauksia kirjoittaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat