Mitä eliitin reaktiot kertovat Brexitistä?

Vajaa vuosi sitten puhjenneen pakolaiskriisin myötä EU ja sitä johtava globalistieliitti ovat joutuneet kärsimään kipeitä iskuja.

Ensimmäiset säröt ”länsimaisen arvoyhteisön” rumaan pintaan tulivat, kun joukko Keski- ja Itä-Euroopan maita päättivät alkaa vastustaa EU:n ajamaa suurta väestönvaihtohanketta. Hankkeen keulakuvia ovat olleet Peter Sutherlandin ja George Sorosin kaltaiset pankkiiriporsaat, joiden mukaan eurooppalaisten geneettinen perimä on tällä hetkellä ”liian yhtenäinen”.

Suomi, Ruotsi, Saksa ja muut Länsi-Euroopan maat ovat juoneet auliisti monikulttuurisuuden myrkkyä, mutta niin sanotut Visegrád-maat (Puola, Unkari, Tšekki ja Slovakia) ovat päättäneet panna hanttiin.

Kapinalliset hallitukset ovat rakentaneet menestyksekkäästi raja-aitoja ja säätäneet uusia lakeja, joilla kulttuurimarxistit pyritään eristämään tärkeistä viroista. Edes monikansallisten pankkien painostusyritykset eivät ole ainakaan toistaiseksi kyenneet murtamaan kapinahenkeä.

Vastaavan julkisen paineen kohteeksi on joutunut myös eliitin vaatima pankkivaltasopimus TTIP, joka on kovassa vastatuulessa paitsi Euroopassa niin myös Amerikassa.

Uusia kapuloita liittovaltiohankkeen rattaisiin survottiin viime torstaina, kun Britanniassa pidettiin neuvoa-antava kansanäänestys EU:sta eroamisesta. Kaikki tietävät jo lopputuloksen – Brexit voitti.

Asiantuntijat pelkäävät nyt Euroopan-laajuista dominoefektiä, jossa yhä useampi kansakunta löytää kadonneen itsetuntonsa ja vaatii itsenäisyyden palauttamista. Suomessa kansanäänestystä vaativa kansalaisaloite on saanut tätä kirjoitettaessa jo noin 23 500 allekirjoitusta.

refugee19_3440612k

Perskeko-eliitti ei salli kansanäänestystä

Suomea ulkomaalaisille pankkiireille prostituoidun tavoin parittava pääministeri Juudas Sipilä (1, 2) ei tietenkään ollut Brexit-uutisesta tyytyväinen.

Sipilä viestitti tiedotusvälineille, että Suomessa sekä hallitus- että oppositiopuolueet ovat kaikki kansainvälisen rahanvallan kuohitsemia, joten molemmat osapuolet aikovat varmistaa, että ”EU-projekti jatkuu”.

EU-vastaisuudella ääniä vuosien ajan vaaleissa huijannut ulkoministeri Timo Soini vahvisti, ettei Suomen hallitus aio järjestää kansanäänestystä. Vaalikarjan sinisilmäisintä segmenttiä silmällä pitäen Soini päätti kuitenkin pimittää tiedon siitä, mikä ”perussuomalaisten oma kanta” kansanäänestykseen on. Se kuulemma selviää muutaman vuoden päästä.

Soini joko aliarvioi äänestäjänsä tai sitten hän todella on valehtelun ja manipulaation kyyninen mestari.

Perussuomalaiset on hallituksen toiseksi suurin ryhmä eikä suinkaan enää piskuinen oppositiorakki; mikäli puolue siis kannattaisi EU-eroa, olisi sen tilaisuus juuri nyt. Puolue aikoo kuitenkin pantata EU-korttia seuraaviin eduskuntavaaleihin asti, jolloin naiivin kansan annetaan (jälleen) ymmärtää, että ääni perussuomalaisille on ääni EU-eron puolesta.

Kun puolue pääsee hallitukseen jatkokaudelle, pettää se äänestäjät jälleen ja jatkaa nykyistä liittovaltiokiimaista politiikkaansa. ”Katsotaan sitten seuraavien vaalien jälkeen!”

Ennustus ei ole pessimismiä vaan looginen jatkumo Soinin julkisille kannanotoille ja perussuomalaisten hallituspolitiikalle. Soini alkoi nikotella brittien EU-vastaisuuden vuoksi jo viime syksynä, jolloin hän piti kuuluisan puheensa globalismin puolesta:

”Euroopan pitää toki kantaa oma vastuunsa. Teemme sitä pitkälti EU:n kautta, jonka vahvistuminen ulko- ja turvallisuuspoliittisena toimijana on Suomenkin etu. On selvää, että eurooppalaiset maat vaikuttavat parhaiten yhdessä. Tästä syystä Euroopan yhtenäisyys on tärkeää.

Emme seuraa Britannian keskustelua EU-valinnastaan välinpitämättöminä, vaan sillä toivomuksella, että EU on Britanniankin silmissä arvokas yhteisö. EU ilman Britanniaa ei ole entisensä, varsinkaan ulkopolitiikassa.

EU:ssa Suomi toimii aktiivisena jäsenenä, mutta ei Natokaan ole Suomelle vieras kumppani.”

Kuvakaappaus.

Vilppiä ja valheita

Koska Soinin englantilaiset hengenheimolaiset eivät suostu nielemään tappiotaan purematta, on uutta kansanäänestystä vaativan brittiläisen lakialoitteen ympärillä ilmennyt harvinaisen tökeröä vilppiä.

On jo sinänsä säälittävää, että ”demokratian” nimiin vannova eliitti vaatii uutta äänestystä, kun tulos ei miellytä. Vielä naurettavampaa on, että aloitteen oli käynyt allekirjoittamassa lähes ”40 000 Vatikaanivaltiossa asuvaa brittiä”, vaikka Vatikaanin virallinen asukasluku on vain noin 800!

Uutta kansanäänestystä on suomalaisessakin mediassa vaadittu väittämällä, että monet Brexitin puolesta äänestäneet ovat sittemmin ”katuneet” valintaansa. Väitteensä valtavirtainen valemedia on perustanut yksittäisiin some-kirjoituksiin ja kuulopuheisiin.

Britain Elects –palvelu on kuitenkin jo kumonnut väitteen – sen tilastojen mukaan vain 1 prosentti EU-eron puolesta äänestäneistä on sittemmin alkanut katua. Tämän valtamedia on tietenkin ”unohtanut” kansalle kertoa.

Poliitikkojen, pankkiirien ja pääkirjoitusten halveksunnansekainen raivo ja kömpelö vilppi ovat vakuuttaneet monet siitä, että vallanpitäjät olivat todellakin laskelmoineet, että kansanäänestys johtaisi EU-fanaatikkoja miellyttävään lopputulokseen.

Kokonaiskuva on tuskin kenellekään vielä tällä hetkellä selvä, mutta esittelemme artikkelissa muutamia tärkeitä valtavirtaisia ja eliitinvastaisia näkemyksiä Brexitin mahdollisista syistä ja seurauksista.

Pakkomonikulttuurisuus, pankit ja Nato eivät ole EU:sta riippuvaisia

On edelleen täysin mahdollista, että brittihallitus yrittää vähin äänin yksinkertaisesti sivuuttaa koko Brexitin. Maanantaina Ylen Ykkösaamussa todettiin, että voi olla, että erohakemusta ei yksinkertaisesti koskaan jätetä.

Kansallissosialistinen Kansallinen Vastarinta –julkaisu (KV) puolestaan muistutti, että äänestystulos tai edes Britannian EU-ero eivät vielä itsessään muuttaisi juuri mitään:

”The Telegraph -lehti uutisoi jo vuonna 2000 EU:n olleen jo alun perin CIA:n lobbaama projekti. On helpompaa hallita yhtä unionia kuin montaa kymmentä maata erikseen. Lontoo tulee edelleen toimimaan Wall Streetin ohella pankkiylivallan toisena keskuksena.

Niin kauan kuin yksityisomisteisilla pankeilla on käytännössä rahanluontimonopoli, ei Iso-Britannia voi olla itsenäinen. Maa tulee edelleen velkaantumaan pankeille, ja koko lystin maksajiksi tulevat edelleen päätymään rehellinen veroja maksava työväestö sekä paikalliset yritykset.

Käytännössä maassa siis toimivat edelleen samat korruptoivat tahot ja samat rikolliset poliitikot, vaikka EU jäisi maan historiaan.”

KV:n artikkelissa siteerattiin myös Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professoria ja sotatieteiden tohtoria Jarno Limnélliä, jonka mukaan Brexit ja EU:n heikentyminen saattaisivat työntää Suomen kaltaisia maita lähemmäs Natoa.

Tällöin jouduttaisiin ojasta allikkoon, sillä myös Nato on julkisesti määritellyt itsensä eurooppalaista nationalismia vastustavaksi ja liittovaltiokehitystä tukevaksi järjestöksi. Vanha tyrannia korvattaisiin uudella.

Lisäksi artikkelissa käsitellään kansanäänestyksen kannalta erittäin merkittävää ilmiötä, Britannian väestönvaihtopolitiikkaa. Suuri osa äänesti Brexitiä rajoittaakseen kotimaahan kohdistuvaa elintasopakolaisten tulvaa. Vahinko on kuitenkin jo tapahtunut, sillä esimerkiksi Lontoossa valkoiset ovat jo nyt vähemmistö.

KV kysyykin retorisesti: ”Kuinka moni uskoo Lontoon muuttuvan jälleen valkoiseksi kaupungiksi lähivuosien aikana?”

Ainakaan sionistisesta Ukip-puolueesta ei ole kumoamaan vuosikymmeniä jatkunutta haittamaahanmuuttoa, sillä hanke vaatii radikaaleja toimenpiteitä ja suurten ihmismassojen uudelleensijoittamista Euroopan ulkopuolelle.

mamumellakat

Valtamedian sodanjulistus demokratiaa vastaan

Valtavirtainen valemedia on lähestynyt aihetta täysin toisenlaisesta näkökulmasta. Juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat on hylännyt hetkeksi propagistiset hokemansa ”länsimaisesta demokratiasta” ja siirtynyt avoimesti länsimaisen euro-oligarkian puolelle.

Narratiivin muutoksesta kertoo tuore otsikko ”Huutoäänestys vai kansan tahto? Brexitin jälkeen kysytään, onko kansanäänestyksissä järkeä”. Kun kansa äänestää eliitin mielestä ”oikein”, on kyse ”kansan tahdosta”. Kun kansa valitsee ”väärin”, on kyse ”huutoäänestyksestä”, jota ei tarvitse eikä edes saa noteerata.

Roskalehden haastattelema ja Magneettimediankin lukijoille tuttu kulttuurimarxilainen sofisti Timo Airaksinen oli tanakasti mediaeliitin linjoilla ja valitteli äänestyksen ”rasistista pohjavirettä”.

Airaksinen ei ole tunnettu argumentaatiotaidoistaan, ja tälläkin kertaa hän tyytyi tölväisemään, että EU:n vastustajat ”kääntävät selkänsä nykyhetkelle”. Luulisi, että viisaustieteilijällä olisi takataskussaan muitakin retorisia aseita kuin homeinen Current year –kortti.

Ylimielinen pyhän vihan saarna on jatkunut HS:n sivuilla jo lähes viikon verran. Otsikko ”Brexitissä tyhmyys tiivistyy” kiteyttää sen, kuinka ”moniarvoisuutta” toitottavat Suomen-syöjät suhtautuvat toisinajattelijoiden arvoihin. Kun HS kirjoittaa, että ”Britannian EU-eroon päädyttiin, koska kansa äänesti väärin”, ei kyse ole toimittajien itseironiasta vaan haudanvakavasta turhautumisen tunnustuksesta.

Sekä Yleisradio että HS ovat valehdelleet suomalaisille, että Brexit johti lähes pogromeihin maahanmuuttajia vastaan (1, 2).

Implisiittinen viesti siis on, että EU:sta ei tule erota, koska muuten pahat valkoiset rasistit syyllistyvät kansanmurhiin. Kun valtavirtaisten valemedioiden ”uutisiin” tutustuu tarkemmin, selviää, että käytetyt lähteet ovat niinkin laadukkaita kuin ”yksi Twitter-käyttäjä” (!) sekä raportit ”rasistisista huuteluista”. Laatujournalismia!

Valtavirtainen valemedia ajaa kaikkialla länsimaissa kahden ihmisryhmän asiaa. Ensimmäinen niistä ovat kulttuurimarxistien jalustalle nostamat seksuaaliset ja etniset vähemmistöt. Toinen ryhmä ovat keinottelulla, sisäpiirikaupoilla ja talousrikollisuudella rikastuneet kasinokapitalistit.

Brexit-uutisointia ei toisin sanoen tehdä lainkaan tavallisten eurooppalaissyntyisten palkansaajien tai pk-yrittäjien näkökulmasta.

Sen sijaan Helsingin Sanomat päästi ääneen monimiljardööri Richard Bransonin, jonka omistamien osakkeiden arvoa Brexit oli leikannut. Britit tuntevat Bransonin militanttina ja jääkylmänä uusliberaalina, joka kampanjoi aktiivisesti julkisten palveluiden yksityistämisen puolesta.

HS:n toimituksessa ilmeisesti luotetaan siihen, että köyhtyvät suomalaiset ovat jo niin passiivisia, ettei kukaan jaksa pöyristyä siitä, että Bransonin kaltaiset rosvoparonit esitetään maailmanpolitiikan ja julkisen talouden ”asiantuntijoina”.

healthcare-money
Helsingin Sanomia kiinnostaa vain yksityistämisvimmaisten rosvoparonien etu.

”EU:lla ei ole mitään tekemistä talouden ja maahanmuuton kanssa!”

Yhdysvalloissa etenkin juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtama valemedia New York Times aloitti välittömästi hyökkäyksen Brexit-äänestäjiä vastaan. Juutalainen Roger Cohen toisti omassa artikkelissaan Helsingin Sanomista tuttuja kliseitä ja väitti Brexitin johtuneen tavallisen kansan junttimaisuudesta.

Cohenin mukaan EU-vastaisuus on lisääntynyt muun muassa pankkikriisien, leikkauspolitiikan, ostovoiman heikentymisen, pakolaistulvien ja varallisuuseroja kärjistävien veroparatiisien vuoksi.

Juutalainen toimittaja luotti ilmeisesti siihen, että myös valtaosa NY Timesia lukevista ihmisistä on hänen halveksumiaan juntteja, joten hän valehteli silmät kirkkaana, ettei EU:lla ole mitään tekemistä listattujen ilmiöiden kanssa! Valhe oli häkellyttävä, sillä jo peruskoululaiset tietävät, että juuri talous- ja maahanmuuttopolitiikka ovat EU-päätöksenteon ytimessä!

Toisessa NY Timesin artikkelissa EU:n vastustajia haukuttiin puolestaan ”pelkureiksi, joilla ei ole mielikuvitusta”. Vaikka Brexitistä päätettiin täysin rauhanomaisessa kansanäänestyksessä, syytti Sulzbergerin törkylehti brittiäänestäjien enemmistöä ”uuden ideologisen sodan sytyttämisestä”. Kun talous- ja arvoliberaali globalisti ei saa tahtoaan läpi, ei kansan tahto olekaan ”demokratiaa” vaan ”sodanjulistus”!

Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n entinen pääekonomisti, juutalainen Kenneth Rogoff suuntasi myös kiväärinsä piipun kohti demokratiaa. Juutalaispankkiirin mukaan ”demokratia epäonnistui”, koska kansa tuli ”hulluksi” ja äänesti väärin. Rogoffin mukaan demokratia onkin pelkkää ”venäläistä rulettia”.

Julkilausumaton viesti on tietysti, että kaikki poliittinen valta tulisi siirtää kansalta Rogoffin itsensä kaltaisille julkisuudelta piilossa toimiville pankkiireille ja virkamiehille. Hänen onnekseen näin on jo suurilta osin kaikissa länsimaissa tehty.

IMFGETOUT399315-620x330

Soros ennusti eron

Lauantaina kajahti myös Mordorista – George Soros sihisi omassa Project Syndicate –julkaisussaan olevansa äärimmäisen pettynyt brittiäänestäjien päätökseen. Aivan kuin brittien pitäisi välittää siitä, mitä talousrikollisuudella omaa egoaan ruokkiva sosiopaatti heistä ajattelee.

Soros kuului itse asiassa niihin, jotka arvasivat, että EU:n vastustajat voittaisivat äänestyksen; hän löi johdannaismarkkinoilla vetoa Brexitin puolesta.

Soros kääri siis mehevät shekelit kansanäänestyksen lopputuloksesta, mutta mammonan luoma lohtu oli hänen mukaansa laiha: Euroopan unioni on Sorosin mukaan mennyt nyt ”rikki”.

Sorosin mielestä ainut keino pelastaa vanhan mantereen tulevaisuus on poliittisen sekä taloudellisen vallan täydellinen ylikansallinen keskittäminen aina pankeista, julkisista investoinneista ja lainsäädännöstä lähtien. Visio yhdestä maailmanhallituksesta on edelleen kirkas ja kyseenalaistamaton.

Myös Soros syyttää ”perusteettomia” maahanmuuttopolitiikkaan liittyviä pelkoja Brexitistä. Tavallisille briteille ”perusteettomat pelot” ovat kuitenkin pikimustaa arkea; maassa on paljastunut viime vuosina esimerkiksi lukuisia siirtolaisten pyörittämiä pedofiili-, paritus- ja raiskausrinkejä, joiden uhreiksi on valikoitu nuoria valkoisia tyttöjä.

Brexitiä äänestivät erityisesti pitkäaikaistyöttömyyden uhkaamat britit, jotka eivät kykene kilpailemaan työmarkkinoilla ulkomaalaista orjatyövoimaa vastaan.

Yksityislentokoneellaan maailmaa kiertävää Sorosia ei kiinnosta toki tippaakaan maanalaiset lapsibordellit tai pitkäaikaistyöttömyys. Ne ovat vain oheisvahinkoja – monikulttuuriseksi varttuvan Euroopan kasvukipuja.

oxford-guilty_2562697b

Siirtyykö Lontoon Cityn valta kokonaan Wall Streetille?

Amerikkalainen ekonomisti Paul Craig Roberts totesi olevansa skeptinen Brexitin suhteen, vaikka hän toivookin EU:n täydellistä hajoamista.

Robertsin mukaan eliitillä on monia keinoja hidastaa erohakemuksen lähettämistä tai perua erohanke kokonaan:

 • Hallitus voi neuvotella EU:n kanssa nykyistä ”paremman sopimuksen”, jolloin kansanäänestyksen tulos voitaisiin kuitata vanhentuneena.
 • Merkittävät keskuspankit ja hedgerahastot voivat hyökätä puntaa vastaan ja tuhota brittiosakkeiden arvon johdannaisspekulaatiolla. Tämän tavoitteena on ”todistaa” briteille, että EU-ero johtaa vääjäämättömään talouskriisiin.
 • Valtamedia ja poliitikot yrittävät vedota ”Euroopan yhtenäisyyteen” ja pelotella EU:n ulkopuolelle jättäytyviä sillä, että Venäjä voi hyökätä niitä vastaan sotilaallisesti.
 • Brexit-myönteisiä poliitikkoja tullaan lahjomaan ja painostamaan kulissien takana.
 • Britannian teollisuuden lobbausjärjestö CBI asettuu pankkien puolelle ja syyttää EU:n vastustajia työttömyyden kasvusta.

Robertsin mukaan on mahdollista, että Brexitin myötä maailmanpolitiikan painopiste (1, 2) siirtyy entistä voimakkaammin Lontoon Cityn finanssikeskuksesta Yhdysvaltoihin ja Wall Streetille.

Roberts muistuttaa, että Britannialle on perinteisesti myönnetty suuria etuoikeuksia useisiin muihin EU-maihin verrattuna: oma valuutta, EKP:sta irrallinen keskuspankki ja diplomaattinen ”erityissuhde” Yhdysvaltojen kanssa. (Britannian pääministeri Harold Macmillan totesi jo toisessa maailmansodassa, että hänen kotimaansa rooli oli toimia Amerikan ulkopolitiikan työkaluna.)

Juuri erityisasemansa vuoksi Britannia on toiminut Euroopan rahoitus- eli korruptiokeskuksena. EU-liittovaltiokehityksen myötä Britannia saatettaisiin kuitenkin lopulta pakottaa luopumaan valuutastaan sekä itsenäisestä raha- ja finanssipolitiikasta. Robertsin mukaan pitkällä tähtäimellä Brexit saattaisi siis olla Lontoon Citylle loistava henkivakuutus.

great escape

Osasiko eliitti odottaa Brexitiä?

Taloustutkimuksen professori Michael Hudsonin mukaan Brexit tuhosi rahoitusmarkkinoilla välittömästi monien merkittävien pankkiirien, meklariyhtiöiden ja sijoittajien varat.

Tämä voi enteillä seuraavaa suurta rahoituskriisiä sekä uusia veronmaksajien rahoilla kustannettuja ”pelastuspaketteja” finanssieliitille.

Hudson on kuitenkin optimistinen ja kirjoittaa, että Brexit voi johtaa jopa eurovaluutan sekä TTIP-pankkivaltasopimuksen tuhoon. Chris Hedgesin haastattelema Hudson totesi myös:

”Monet finanssiyhtiöt, pankit ja ehkä jopa valtiot tulevat ajautumaan konkurssiin. Ranskalaiset ja muut eurooppalaiset pankit pyrkivät ostamaan itselleen Lontoossa toimineet firmat. Brittipankit tulevat kärsimään suurista tappioista ja valtio tulee menettämään valtavasti verotuloja.

Suuri kysymys on, mitä Englannin keskuspankki aikoo tässä tilanteessa rahoittaa – kansantaloutta vai talousvaikeuksissa rypeviä yksityisiä pankkeja?”

Suurten pankkien Brexit-odotuksista on esitetty hyvin vaihtelevia arvioita. Taloustoimittaja Yves Smithin mukaan sijoittajien ja rahoituslaitosten veriset tappiot todistavat, että Brexit todellakin tuli yllätyksenä merkittävälle osalle rahoitusmarkkinoita. Eliitti kävelee nyt tulisilla hiilillä eikä ole vieläkään varma, kuinka äänestystulokseen tulisi suhtautua.

Kriittinen talousjulkaisu Zero Hedge julkaisi maanantaina Brandon Smithin analyysin, jonka mukaan Brexit oli helppo ennustaa talouskehityksen, Yhdysvaltojen keskuspankin johtajan Janet Yellenin lausuntojen ja Sorosin kaltaisten suursijoittajien käytöksen perusteella. Ainakin osa eliitistä osasi ennakoida Brexitin.

Smithin mukaan Brexit tulee jopa hyödyttämään globalisteja pitkällä tähtäimellä, sillä briteistä tehtiin hyvissä ajoin syntipukkeja velkakuplien aiheuttamalle väistämättömälle Euroopan talousromahdukselle.

Vaikka EU on ollut globalisteille hyödyllinen työkalu, ei se ole koskaan ollut täydellinen. EU voidaan uhrata, mikäli sen tilalle saadaan aito liittovaltio. Mikäli eurooppalaiset saadaan vakuutettua siitä, että brittien ”nationalismi” aiheutti seuraavan finanssikriisin, voi tämä merkitä suuria harppauksia federalisteille.

Juutalaisen Goldman Sachs –rikollispankin kasvatti ja EKP:n johtaja Mario Draghi vahvisti Brandon Smithin ennustukset tuoreeltaan vaatimalla Euroopan rahapoliittisen päätöksenteon keskittämistä ylikansallisille elimille. Draghin mukaan valtioilla ei tule olla oikeutta rahapoliittiseen itsenäisyyteen, sillä ”globaalissa maailmassa kansalliset päätökset vaikuttavat myös muihin maihin”.

Juutalainen Bloomberg-lehti teki nolon freudilaisen lipsahduksen otsikoimalla artikkelinsa: ”Draghi Wishes For A New World Order Populists Will Love To Hate”. Pian sana ”New” poistettiin ”World Orderin” edestä.

pankkiirit

Edessä ratkaisevat vuodet

Myös talousdemokraattinen Positive Money –liike on skeptinen Brexitin suhteen. Toistaiseksi ei ole lainkaan takuita siitä, että Brexit tulisi vaikuttamaan poliittisista ongelmista vaikeimpaan – yksityisten pankkien ylivaltaan suhteessa valtioihin.

Positive Moneyn mukaan pankit tulevat käyttämään Brexit-hajaannusta hyväkseen pyrkiessään lobbaamaan velkamarkkinoiden, korruption ja talousrikollisuuden kannalta entistä edullisempaa lainsäädäntöä:

”Mikäli Britannialla olisi punnan sijaan käytössä euro, tulisi rahaliitosta eroaminen kasvattamaan talousdemokraattisen rahauudistuksen todennäköisyyttä. […] Yhdistyneellä kuningaskunnalla kuitenkin on jo oma valuutta sekä EKP:sta irrallinen rahapolitiikka. […]

Suurin uhka onkin tällä hetkellä pankkisääntelyn purkamistalkoot. Seuraavan kahden vuoden aikana pankit tulevat toistuvasti uhkailemaan brittihallitusta, että ne aikovat siirtyä ulkomaille heti, kun virallinen eroprosessi käynnistyy.

Hallitus tekee kaikkensa estääkseen pankkien paon, jotta työttömyys- ja vero-ongelmat eivät kärjistyisi. Poliitikot tulevat toisin sanoen alistumaan lobbareiden painostuksessa.

On riski, että mikäli Britannia ei liity Euroopan talousalueeseen (mikä tarkoittaisi joka tapauksessa EU-lainsäädännön noudattamista), hallitus tulee täyttämään pankkien ja muiden rahoituslaitosten kaikki toiveet, jotta nämä eivät lähtisi. Tämä johtaisi pankkien vaikutusvallan nopeaan paisumiseen.”

Brexit voi olla siis askel kohti vapautta tai portti todelliseen liittovaltiohelvettiin.

Ajattelipa kansanäänestyksen todellisista vaikutuksista mitä tahansa, seuraavat kaksi vuotta voivat olla Euroopan kannalta ratkaisevia.

 

Arvi Pihkala

26 kommenttia

 1. Juutalaiset ovat hallinneet Britanniassa jo lähes 400 vuotta. Kenties vaikutus oli vahvaa jo tätä aiemmin. Ei siellä mitään tapahdu sattumalta nyt, kun valta on koko ajan suoremmin hyppysissä ollut ja Cameroonkin heimolainen. Kenties Euroopasta tehdään nyt todellinen kommunistituhokurimus, josta Britannia on sivussa, kuten Churchillinkin visiossa EU:sta oli asia. Britannia on oma mädätysyksikkönsä tai siis kansainyhteisö. Pahalta näyttää. En riemuitsisi tai nuolaisisi vielä. Etenkin, kun missään muualla ei sallita äänestyksiä ja tähän tyydytään ja esim. PS-puolueen menestys jatkuu, vaikka ei uskallettu edes tähän asiaan kantaa ottaa kunnolla.

  Plusääni(31)Miinusääni(2)
  1. Jotain logiikkaa tähän vainoharhailuun, kiitos !

   Ensin täällä julistetaan miten mahdottoman pahantahtoisia juutalaiset ovat, ja miten voimakkaita – lähes kaikkivoipia – lukemattomien ’goijim-lakeijoidensa’ tukemina. Ja sen jälkeen todetaan, että moiset ’paholaiset’ ovat olleet vallassa jo 400 vuotta.

   Ja kuitenkin maailma on muuttunut todella merkittävästi paremmaksi tänä aikana – vai kuinka moni haluaisi ihan oikeasti palata 1600-luvulle ? Nyt ei ihan kaikki täsmää ..

   Plusääni(0)Miinusääni(3)
 2. Haha, eivät tajunneet linkistä ottaa ’New’ sanaa pois New World Order:ista 😀

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 3. Brexit on askel kohti vapautta, mutta vain jos ymmärrämme itse lähteä perässä ulos EU:sta.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Otappa sinä kaveri sitten tuo Suomen velka haltuusi, kun markka kelluu vapaasti ja sata miljardia euroa muuttuu yhdessä yössä kaksinkertaiseksi tai ainakin sinne päin. Suomessa keskustelun taso on todella korkea, kun joko täysin kouluttamattomat tai amitsupojat tietävät, mikä on maamme parhaaksi. Sama juttu näissä pakolaiskommenteissa, joita Odin-merkkisillä nahkatakeilla varustetut kuulapäät esittävät. Onneksi ”kansa tietää” tai ainakin sen enemmistö tajuaa edes jotain.

   Plusääni(2)Miinusääni(30)
   1. Luuletko tosiaan, että Kreikka joskus maksaa velkansa nätisti lyhentämällä ? Kaikella kunnioituksella, jos joku on idiootti, se olet sinä hyväuskoisena tollona. Te ette näe, mistä on kysymys.

    Velkapeli on kansojen orjuuttamista. Missä on Kreikan itsenäisyys nyt? Kerro meille, miten Kreikka selviää veloistaan? Lakataanko eläkkeiden maksu kokonaan ? Aletaanko pakkolunastamaan ihmisten rahoja, taloja, omaisuutta? Kerro nyt, kun olet niin viisas.

    Velkaa antavat sionistipankkiirit eivät jostakin syystä päästä ketään muita kuin juutalaisia FED:in johtoon. Tätä on jatkunut jo vuosikymmeniä. Eikö tämä ole outoa? Vai onko se vain sattumaa? Jos se on sattumaa, se olisi pahimman luokan ”rasistinen sattuma”, jos siellä ei olisi muita kuin saksalaisia 50 vuotta peräperää… Juutalaisilla on ihmeellisiä etuoikeuksia, joista ei saa edes puhua ilman vankilatuomiota.

    Velkapeliä pelataan juuri nyt meidänkin kansallamme ja kukaan ei välitä, koska eliitti elää hyvin ja se ei vain välitä siitä, että kansakunta tuhotaan, koska eliitti voi hyvin, kiitos vain.

    Ja teidänlaisenne ”kunnon ihmiset” ah niin kunnollisine mielipiteinenne taputatte vieressä, kun lastenne ja lastenlastenne tulevaisuus huorataan.

    Nahkatakeilla varustettu kuulapää on Teidän rinnallanne Nobel-palkinnon arvoinen neropatti ja Te olette juuri sitä yhteiskunnan pohjasakkaa, jonka yli tuuli puhaltaa, kun ns. pa..ka iskee siihen tuulettimeen.

    Plusääni(22)Miinusääni(0)
   2. Aivan, luokittelen itseni kunnon ihmiseksi. Kunnioitan muita ikään, sukupuoleen tai rotuun katsomatta. Ystävällisiä ihmisiä olen maailmalla tavannut ihonväristä välittämättä. Hyvä, että porukka lisääntyy muutenkin kuin sisäsiittoisesti. Jos kaltaisiasi olisi enemmistö, olisi maailma paljon kurjempi paikka. Kreikasta en ole puhunut mitään ja juutalaiset pankkiirit voivat jatkaa toimintaansa siinä missä muutkin pankkiirit.

    Plusääni(2)Miinusääni(27)
    1. Voisit vielä Täysjärkinen luokitella itsesi valehtelijaksi. Noi auervaaralaiset ”kunnioitan kaikkia”- höpinät jo kertoo mikä itseään täynnä oleva itseään kehuva, valehteleva asshole on kyseessä.

     Ja varsinkin kun olet jo haukkunut tavalliset suomalaiset maanrakoon, niin siinä näkee sinun ”rakkauden” määräsi.
     Haista vittu valehteleva kusipää.

     Plusääni(21)Miinusääni(1)
     1. ”Haukkunut tavalliset suomalaiset maanrakoon”? Täällä kirjoittelevat n. 25 persaukista lessua, hekö ovat tavallisia suomalaisia? Tehdään oma historiankirjoitus ja kyseenalaistetaan holokaust, vedetään väliin muutama sitaatti raamatusta jne. Lue poika muutakin kuin Aku Ankkaa, niin aivosi saavat lisää pähkäiltävää maailman menosta.

      Plusääni(2)Miinusääni(19)
    2. Jos jokin etninen ryhmä tässä maailmassa on sisäsiittoinen niin se on juutalainen. Ja swidun piste.

     Ihminen voi legitiimisti olla rasisti vain jos hän sattuu olemaan Israelin pääministeri. Netanyahuhan sanoi, että ”Israel ei voi ottaa vastaan muslimipakolaisia, koska se on pahaksi Israelin juutalaisille demografisesti”.

     Minäpä suomennan tämän Sinulle:

     ”Me emme ota muslimeja tänne lisääntymään, koska sitten jäämme vähemmistöön.” Capisco? Näin puhui ah niin ihanien juutalaisten johtaja.

     Voit katsoa Brasiliaan, kun haluat nähdä Suomen tulevaisuuden. Siellä lentokentällä on vastassa banderolli, jossa lukee: ”Tervetuloa helvettiin!”

     Plusääni(18)Miinusääni(1)
 4. Tottakai valtaeliitillä on aina suunitelma B. Muutenhan se ei olisi vallassa.

  Mm. The Occidental Observer-sivustolta löytyy selkeä tieto, että UKIP on tällä hetkellä yhtä kuin IsraelFirst-puolue eli sionistit/juutalaiset ovat jo varmistaneet, että kaikki oppositio on valeoppositiota.

  Valtaeliitin kannalta on aivan sama, onko Iso-Britannia EU:ssa tai ISIS:ssä, takana olevat voimat ovat aivan samat. ISIS on vain toimeenpaneva elni aivan kuten NKVD oli bolshevistisessa onnelassa. Ja kansakin toimii samoin eli marssii aina jokaisen iskun jälkeen pyytämässä anteeksi, että joku pahoitti mielensä, kun antifaISIS tappaa.

  Silti, Brexit on kuitenkin parempi kuin entinen tilanne, koska se ainakin kertoi siitä, että ns. kansa ei halua EU:ta ja diversiteettiä. Mutta tottakai valtaeliitti tämän tietää ja vi…t siitä välittää. EU:ssa istuville huoraaville MEPeille markitsee vain jokakuukautinen veriraha, joka kilahtaa tilille. Kun kolikko tilille kilahtaa niin kaikki menee läpi: miljoona neekeriä tuonne, kaksi miljoonaa arabia sinne, miljardeja Israelille ja muutama uusi sota Lähi-Itään. Ei haittaa, kun isukki ja äiti voivat shoppailla omissa myymälöissään (kyllä, EU:lla on jo neuvostotyyliin omia myymälöitä nomenklatuuralle). Yksi uusi auto tyhjänpäiväiselle paskahousulle voi maksaa kokonaisen kansan elintason, ei haittaa, se ei ole MEPiltä pois, päinvastoin: Se juuri ON MEPille.

  Minä rukoilen joka päivä sitä kalevalaista jumalaa, joka tuo sen päivän, jolloin kauniissa kesäillassa tuuli puhaltelee katuja, joita koristavat kauniit lyhdyistä roikkuvat… Niin, mikä se olikaan se sana? Se oli kolme isoa kirjainta…

  No, niin tai näin. Siellä ne somasti heiluvat, tuuli tuo Iltatuulen viestin. 🙂

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 5. Soma uutinen tänään EU-Suomesta:

  Vienti laski huhtikuussa 11 %! Koko alkuvuonna lähes yhtä paljon.

  Samaan aikaan idioottiliikanen ja valtaeliitin idioottilakeijat, YLE etunenässä, hehkuttavat ”selviä merkkejä paremmasta”.

  Minäpä kerron, mitä se ”parempi” on.

  Se on sitä, kun SJW:t (Social Justice Warriors eli suomeksi SOS eli Sosiaalisen Oikeudenmukaisuuden Soturi) ovat saaneet ”töitä” valtion velaksi hyysäämään ”pakolaisia” (lue: veronmaksajien piikkiin Suomeen elätettäviksi tulleita neekereitä ja hiekkaneekereitä).

  Kansakuntamme teollinen pohja rapautuu kammottavaa vauhtia ja kaikki ns. ”hyvinvointimme” on velaksi otettua näennäishyvinvointia, mutta ”valoa pilkahtelee”, koska neekerin palvelemista valtio maksaa. Velaksi.

  Siinä EU-Suomi. Siinä kaikki.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 6. Sionisti-Soinin ja muiden (hallituksemmekin) maanpettureiden toiminta on jo naurettavan läpinäkyvää. Auta meidät ulos EU:n todistetusta tyranniasta: www piste fiksit piste org.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 7. ”Täällä kirjoittelevat n. 25 persaukista lessua, hekö ovat tavallisia suomalaisia?”

  Sinähän se täällä kirjoittelevien varallisuuden varmasti tiedät?!

  Tosin sanottakoon, että köyhä ja viisas on yhteiskunnalle huomattavasti hyödyllisempi/vaarattomampi kuin varakas/vaikutusvaltainen idiootti, kuten monet poliittisesta eliitistä.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
  1. Moni köyhä on viisas – sielultaan jopa rikas. Persaukiset toimettomat rasistihemmot eivät todellakaan edusta Suomen kansaa. Mitä eliittiin täällä tulee, sen edustajia on aika harvassa. Suomi kun on aina ollut pikkuisen köyhä maa noin koko kansaa ajatellen. Perustuslaillinen demokratia toimii ihan hyvin ja periaatteessa jokaisella on mahkut ihan mihin vaan. Valitettavasti edustajanne Persut ovat törmänneet siihen, että kaikki ei menekään kuin Strömsössä.

   Plusääni(2)Miinusääni(16)
 8. vanhoista tietolähteistä luettu että 1930 luvun lopulla saksaan haluttiin miljoonia pakolaisia vuotta ennenkuin alkoi napalmi haisemaan? lisäksi keskieurooppaa nimitettiin pakolaisten maanosaksi? puhuttiin 60 miljoonasta, joten jos 80 miltzii menehtyi niin oliko nämä ne plus 20 miltzii. ja miten tyypit tunnistettiin ,kun suomessakin vaihdeltiin/ keksittiin nimiä ihmisille sodan jälkeen!!! ja kukas siinä näitä asioita kieltämäänkään rupeaa ,kun koko pakka aivan sekaisin ( tosin vain valitulla) maa-alueella, monacot ym luxux paikathan pyöri ihan viihteellä 24/7. ihmisten lukumäärät vois olla ihan mitä tahansa noilla moodeilla, ja ihmisiä viety ihan mihin tahansa laumoissa ,juuri kenenkään tietämättä mitään.nykytalous ja finanssihuijaukset tutkineena alan uskoa ,että 40 luvun jutut on pelkkää holausta ja dokumenttien vääristelyä, se on kuitenkin varmaa että eläimet on inhimillisiä, verrattuna ahneeseen ja mielipuoliseen ihmelapseen nähden.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
 9. EU Komission pomo 2012:
  ”On tullut aika rakentaa Eurooppalainen liittovaltio”
  ”EU liittovaltio visio tehdään todeksi tiekartalla vuoteen 2020 mennessä”
  ”Yhdentyminen,Integraatio..”
  ”EU on ikuinen””Selviää myrskystä,kasvaa vahvemmaksi”
  ”Yhtenäinen,Poliittinen unioni,Järjestelmä…”
  EU-johtajat kokouksessa:”EU:n tulevaisuuden kohtalo on sinetöity”
  http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000001758756.html

  Suomi suunnittelee Eduskunta ja Eurovaalien yhdistämistä 2019:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016091622324869_uu.shtml

  Brexitkin takkuamassa,lopullinen kohtalo ratkeamassa siinä samalla vasta silloin eurovaalien aikaan 2019:
  EU:n seuraava ja tuleva rahoituskehyskausi on myös katkolla tuolloin 2019/2020..
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016090322254017_ul.shtml
  http://www.kauppalehti.fi/uutiset/liian-jarkeva-lahtemaan-eusta/DgfypXCF
  http://www.talouselama.fi/uutiset/merkel-torppaa-nama-britannian-brexit-toiveet-muut-maat-vaatisivat-samaa-6591018

  USA:n Kerry EU:sta 2016(EU:n Mogherinin kanssa Brysselissä); ”Nyt on menossa siirtymävaihe/aika”:
  http://www.state.gov/secretary/remarks/2016/06/259074.htm

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Orban varoittaa kommunismin vastaisessa puheessaan Euroopan Yhdysvalloista.
  Tuolla on tuo Orbanin koko puhe:
  Paikalla myös Puolan presidentti.
  http://www.therebel.media/watch_viktor_orb_n
  Neuvostoliiton ja kommunismin vastaisessa muistojuhlassa..
  Orban varoittaa puheessaan että EU ollaan muuntamassa Neuvostoliiton kaltaiseksi imperiumiksi ja yhdistyneeksi Euroopaksi.
  Euroopan kansallisvaltiot korvattaisiin ”Euroopan Yhdysvalloilla”.
  Orban varoittaa monikulttuurista ja Euroopan kristillisten perinteiden katoamisesta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Brexitin seurauksena poliittiseen unioniin ja liittovaltioon:
  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016102922533183_ul.shtml
  ”Vaikuttaja ennakoi, että Ison-Britannian lähtiessä EU:ssa pyritään panemaan vauhtia esimerkiksi talous- ja rahaliiton viimeistelyyn. Siitä onkin jo olemassa EU-komission puheenjohtaja Jean-Claude Junckerin, eurohuippukokouksen puheenjohtajan, euroryhmän puheenjohtajan, Euroopan keskuspankin pääjohtajan ja Euroopan parlamentin puhemiehen laatima raportti.

  Raportissa esitetään etenemistä neljällä alueella: perustamalla todellinen talousunioni, rahoitusunioni, fiskaaliunioni ja poliittinen unioni vuoteen 2025 mennessä. Hankkeeseen kuuluu myös EU:n sosiaalipolitiikan vahvistaminen.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat