Euroopan tuho

Wolfgang Hackertin uusin kirja on nimeltään Antigermanismus, Globalismus, Multikulti Gestern und heute (2015, ’Antigermanismi, monikulttuurisuus ja globalismi ennen ja nyt’). Masentava opus, joka paljastaa maahanmuuttajainvaasion olevan vain pitkän ja suunnitelmallisen kansanmurhaprosessin osavaihe.

Kirjan ulkopuolelta voisi poimia ensin tähän kuitenkin kuin pisteenä iin päälle seuraavan löydön:

spectrefail

Ruotsiin ja Eurooppaan kovasti monikulttuuria ajava juutalainen Barbara Spectre on kirjoittanut Twitteriin tagiksi, että ”loppu valkoisille ihmisille”. (end white people) Valkoisten kansanmurhaa saa siis mainostaa näin näkyvästi.

Sitten kirjaan. Alussa on muutamia lauseita koottuna eri suista. Mm. George Clemenceau, Ranskan pääministeri 1906-09 ja 1917-20, Versaillesin diktaatin 1919 tärkein taustavoima: ”Saksalaisia on 20 miljoonaa liikaa tähän maailmaan. Sota oli vasta valmistelua. Saksalaisten tuhoaminen alkaa vasta nyt.” (Lähde: Der Spiegel 1/1995, s. 71)

Theodor Wiesengrund Adorno: ”Kieriskelköön Hans-Güntherchenit veressään ja kuljetettakoon Inget puolalaisiin bordelleihin…” ”Kaikki on tapahtunut, kuten olemme vuosia toivoneet: Saksa on murennettu, miljoonat Hansjürgenit ja Utet ovat kuolleet.” (Lähde: Kirjeet vanhemmille 26.9.1943 ja 1.5.1945. Teos: Henri Lonitzin ja Christian Gödden toimittama ”Briefe an die Eltern. 1939-1951″ [2003])

Professori Thomas Barnett:

”Kaikki pimeät vallat, jotka haluavat hallita pakolla, tulevat katoamaan ja asialle sopivat, lahjakkaat tulevat kykenemään ilman sotia keräämään voitot kaikkialta maailmasta, jossa ei ole muureja eikä rajoja ja menemään nauttimaan sen hedelmistä […]

Planeettamme on täynnä juonittelijoita, jotka kiroilevat rotujen ja kulttuurien tuhoamisen vuoksi. He eivät suostu ymmärtämään, että talouselämän logiikka tulee voittamaan ja luulevat, että vain he voivat saada ihmiset vakuuttuneiksi. […]

Kyllä. Olen pannut merkille vastustajiemme järjettömät argumentit. Mutta jos he aikovat tehdä vastarintaa globaalia maailmanjärjestystä vastaan, vaadin minä: ’Tappakaa heidät!’” (Lähde: Richard Melisch ym.: ”Der letzte Akt” [2007], s. 67)

Harvardissa vaikuttanut professori Thomas Barnett on yksi tärkeistä republikaanien johdon eli neokonservatiivien visionääreistä ja ajatushautomoaktiiveista. Hänen kirjassaan vuodelta 2004 (The Pentagon Maps: War and Peace in the Twentieth Century) on monta hyvin paljastavaa kohtaa. Yksi kuuluu:

”Lopputavoite on kaikkien maapallon maiden yhdenmukaistaminen rodut sekoittamalla, jolloin Euroopassa ihmiset ovat vaaleanruskeaa rotua. Tämän saavuttamiseksi Euroopan tulee ottaa joka vuosi 1,5 miljoonaa maahanmuuttajaa Kolmannesta maailmasta.

Lopputulos tulee olemaan väestö, jonka älykkyysoasamäärä on keskimäärin alle 90: liian tyhmiä käsittämään mistään mitään, mutta tarpeeksi älykkäitä tekemään työtä.”

Visiosta tulee mieleen kreivi Coudenhove-Kalergi, joka tuskin yllätyksekseen sai pian tärkeitä rahoittajia, kuten valehtelee kirjassaan. Pikemminkin Coudenhove varmasti sai näiltä tehtävän loosissa ja suoriutui niin hyvin, että pääsi paneurooppa-liikkeensä johtoon. Tai sitten oli jo valittu ennen kirjansa kirjoittamista.

Sivulla 383 kirjassaan tämä yksi globalismin pääideologeista kertoo sotapäämääristään seuraavaa:

”Minua voidaan pitää uneksijana, mutta uskon vakaasti siihen, että olemassa olevat rajat voidaan kaataa, että kaikki eroavuudet uskonnollisissa käsityksissä voidaan loiventaa siten, että ne eivät enää muodostu väkivallan käytön tai sotien syttymisen syiksi […]

Amerikka on aina pyrkinyt muuttamaan maailmaa! Toisen maailmansodan kuluessa ja sen jälkeen se on vapauttanut sadat miljoonat ihmiset hädästä ja köyhyydestä. Nyt on taas tullut aika, jolloin tämän kansakuntamme pitkäjänteisen strategian noudattaminen on välttämätöntä maailman turvallisuuden yllä pitämiseksi. On sen vuoksi velvollisuutemme viedä rauhaa muihin maihin.”

Kirjassaan Barnett siis ”vie rauhaa” eli visioi sodista ympäri Afrikkaa ja Aasiaa sekä Etelä-Amerikkaa. Hänen visioistaan on puhuttu ennenkin tässä blogissa. Melko avomielinen oli mielipide siihen, että USA:n kansa ei esimerkiksi suostuisi siihen, että mahdollisesti koko Kolumbian väestö siirrettäisiin muhin maihin. Hyväksyntä saataisiin järjestämällä jokin 11/9/2001-iskujen tapainen false-flag.

Mielenkiintoista on havaita, että Kiinasta nousee sukupolven kuluessa Barnettin mukaan USA:lle tasaveroinen kumppani maailmaa hallitsemaan. Tämä siis hyväksytään. Samoin kuin esimerkiksi mahdollinen meksikolainen USA:n presidentti meksikolaisesta USA:n osavaltiosta. USA:n osavaltioita tulisi lisää naapurista ja muualta maailmasta.

hackertkirjaKoulujen alasajo

Mielenkiintoisesti Barnett siis haluaa eurooppalaisista valtaosaltaan tosi yksinkertaisia ja tietämättömiä. Tätä toteutetaan siis massamaahanmuutolla, jolloin todella yksinkertaisista oloista tuodaan suureksi osaksi jopa luku- ja kirjoitustaidotonta väkeä Eurooppaan. Juuri näinhän nyt tapahtuu, sillä Saksassa on arvioitu tulijoista 16 % luku- ja kirjoitustaidottomiksi.

Asiantuntijat ovat varoittaneet, että suuri osa tulijoista on tietomäärältään lapsen tasolla. Pettymykset tulevat muiden ongelmien kanssa lisäämään huimasti väkivaltaa. Etuja taloudelle ei juuri suurimmasta osasta tulijoita tule olemaan.

Globalistit voivat hallita, koska kansakuntien hävitessä eri ryhmät eivät kykene yhteistoimintaan, vaan ne nostatetaan ja lietsotaan toistensa kimppuun. Lisäksi siis typerä ja tietämätön aines on vallassa ja voidaan manipuloida toisinajattelijoiden ja muiden kohteiden kimppuun. Tiedostavia ja vastarintaan kykeneviä on liian vähän.

Mamujen lapset ovat osoittaneet menestyksen merkkejä esim. Saksan maailman edistyneimmässä koulutusjärjestelmässä. Sitä ollaan kuitenkin tuhoamassa. Itse asiassa koulutusta on ajettu kymmeniä vuosia alas Saksassa Frankfurtin koulukunnan edustajien kautta. Tiedon sijaan opetetaan kommunismia ja holokaustia ym. Ryhmätyöt ja kaikenlaiset hölmöt kokeilut ovat tehneet tuhoisaa jälkeä. Oppilaiden taso on romahtanut Saksassa sinänsä kelvottoman PISA-järjestelmän tulosten mukaan.

Nyt kuitenkin on v. 2006 YK:n koulutusasioiden johtava virkamies eli professori Vernor Muñoz Villalobos banaanitasavalta Costa Ricasta tehnyt lyhyen 10 päivän tutustumis- ja tarkastusmatkan Saksaan ja suositellut siellä ihmisoikeuksien nimissä kaikkien ryhmien opettamista samassa luokassa. Erityisluokat sokeille, kuuroille, näkövammaisille, puhevammaisille, epäsosiaalisille ym. on lakkautettava ja kaikki laitettava yhteen. Maahanmuuttajien tulisi saada oppia muiden joukossa ja niin edelleen.

Lisäksi jokaisen tulee saada todistus eli todistuksilla ei ole enää juuri merkitystä. Jo tästä voi päätellä, että opetuksen tason on tarkoitus laskea. Globalistien valitsemat päättäjät Saksassa ovat toimineet eri puolilta tulleiden kehotusten mukaan. He ovat lakkauttaneet erityiskouluja ja -luokkia. Tietenkin kyse on maailman parhaan ja edistyneimmän koulujärjestelmän tuhoamisesta maailmanhallitukseksi tarkoitetun virityksen YK:n myötävaikutuksella.

Tietenkin niin vammaisten, heikompien kuin lahjakkaampien oppiminen on kärsinyt. Huonommat kokevat itsensä huonoiksi ja heidän ihmisoikeutensa ovat tässä siis kärsineet. Lahjakkaammat tuskastuvat opetukseen huonompien tahdissa. Levottomuus ja muut ongelmat ovat räjähtäneet käsiin. Massoittain opettajia on vaihtanut alaa.

On uskomattoman röyhkeää väittää esim. vammaisten lasten erityisopetusta syrjinnäksi. Kukaan ei kai tätä niele oikeasti, vaikka yhteiskunta tällaisen verukkeen perusteella tuhoaa edistyneen koulutussysteeminsä?

Silti kansainvälisesti ajetaan vielä typerämpien yksilöiden muodostamista lopputuloksena Common Corella ja muilla kansainvälisillä ohjelmilla. Tavoitteena on aivoton kommunistiorja, jonka elämän sisältö on viihde ja muu paska ja joka ei pysty keskittymään mihinkään. Tietenkin näppärämpiäkin tarvitaan jonkin verran. Heistä tehdään ammatti-idiootteja eli yksittäistä alaa opetetaan, mutta kokonaisnäkemystä ei.

Lisäksi tietenkin rajut tuomiot toisinajattelusta estävät tiedostavia ja oivaltavia ja esim. oikeaa tietoa historiasta jostain vielä kaivavia toimimasta.

Ruotsalaisen koulun arkea.
Ruotsalaisen koulun arkea.

Länsimaista kehitysmaiksi

Kyse on siis Barnettin visiossa ja YK:n ja Länsimaiden hallitusten toimissa, etenkin EU-maiden hallitusten, Länsimaiden tuhoamisesta. Kaikki romautetaan kehitysmaiden tasolle, joita ei ole koskaan ollut tarkoituskaan kehittää.

Lisäksi valkoinen väestö tuhotaan muutamassa kymmenessä vuodessa syntyvyyden kautta ja/tai nopeutetusti steriloimalla rokotteilla ja muilla lääkehuijauksilla, tappavalla terveydenhuollolla sekä rotusodilla/syrjinnällä. Tästähän kaikessa on kysymys.

Tästähän on kysymys myös ilmastohuijauksessa. Juuri ilmoitettiin ilmastohuuhaan nimissä, että on sovittu miljardituista EU:lta ”kehitysmaille” ”teollisuusmailta” päästörajoituksia varten. Niitä ei tietenkään tule, vaan rahat menevät jonnekin. Samalla EU potkii nilkkaan itseään ja teollisuus siirtyy köyhiin maihin. Kehitysmaat ovat velkaloukussa ja rahat valuvat siis joka tapauksessa velkojille. Mutta niitä kavalletaan eivätkä ne mene edes oikeisiin tarkoituksiin. Päästörajoitusten kyseessä ollessa tästä nyt ei ole niin väliä edes.

Länsimaalaisten tietämättömyys ja yleissivistyksen tason laskeminen on tavoitteena varmasti myös sanomalehtien ja viestimien sisällön luonteen muutoksen arkkitehdeillä. Ns. laatulehtiä ei enää ole. Sanomalehdissä ei enää ole laajoja artikkeleita, vaan sisältöä on karsittu ja sanomaa radikaalisti tiivistetty. Lisäksi kaikki mahdollinen pyritään nykyisin suuntaamaan nuorille. Tästähän on Martti Valkonen kirjoittanut kirjan Journalismin salat, jossa paljastetaan etenkin Sanoma Oy:n asioita.

Tietenkin mamuinvaasiolla pyritään myös suoraan tuhoamaan Euroopan maiden taloudet. Ruotsin kuntien talous romahtaa pian. Kun julkinen talous räjähtää, konkurssipesä siirtyy globalisteille ja kaikki jäävät ikuiseen velkakoukkuun. Pankit ja oligarkit/suurkonsernit selviävät voittajina tuhoista ja katastrofeista.

Globalistithan ovat juutalaisia ja kyseessä on talmudistinen projekti. Ihmisimassaa on tietenkin helpompi hallita, kun se on typerämpää. Parhaat goyimeista on tapettava. Tämä tietenkin jo sen vuoksi, että Talmud katsoo käynnissä olevan sodan ei-juutalaisia vastaan*, joista on tehtävä orjia ja joiden kansakunnat on tuhottava.

Ilmastohuuhaa on verukkeena talmudistiseen superkommunismiin. Tätä ajaa YK:n Agenda 21, jonka mukaan ei tulevaisuudessa ole kansalaisella oikeutta edes omistaa omakotitaloa.

On kauhistuttavaa kuulla, kuinka esim. viherhörhöt ja muut kommunistit kaavailevat suuria mullistuksia elämäämme ilmastonmuutoksen ja muun valheen nimissä. Heillä on mukana kommunistisen manifestin ja illuminaattien oppien tapaan perheen tuhoaminen, feminismi, sukupuolettomuus, äidin ja lapsen suhteen tuhoaminen, homouden palvonta ja muut mielettömyydet.

Barnettin globalismissa myös siis monopolikapitalistit ryöstävät ja orjuuttavat koko maapallon.

Englanti – pedofiliaa ja sarjamurhia

Sir James Wilson Savile palkittiin Britannian imperiumin mitalilla, oli Thatcherin luotettu, kuninkaallisen perheen luotettu, etenkin Charlesin ja Dianan. Myös lordi Louis Mountbattenin, joka esitteli Savilen kuninkaalliselle perheelle. Savile nautti yhteiskunnan korkeimpien piirien suosiota. Etenkin niiden, joilla oli pedofiilisia, muutoin seksuaalisesti kieroutuneita tai satanistisia harrastuksia.

Paljastukset tehtiin kuitenkin vasta Savilen kuoleman jälkeen. Hänet haudattiin kultaisessa arkussa. Varsinaisen uransa mies teki BBC:ssä, jossa hän oli sekä radion että television puolella vaikuttamassa jo v. 1964. Hän oli toiminut tiskijukkana radio Luxemburgissa jo v. 1958. Hän kehitteli erityisesti lapsille suunnattuja ohjelmia, jotka vastasivat heidän psyykettään.

Savile on toimittanut yli 50 vuoden ajan kumpaakin sukupuolta edustaneita alaikäisiä lapsia yläluokan perverssien hyväksikäytettäviksi. Hänen vaikutusvaltaisin asiakas näyttäisi olleen ex-pääministeri Edward Heath, jota Hackert kutsuu korkeasti koulutetuksi poliitikoksi ja samalla brutaaliksi sarjamurhaajaksi. Savile toimitti pedofiili Heathille alaikäisiä lapsia brittiläisistä lastentarhoista. Heath käytti heitä hyväkseen jahdillaan ja murhasi heidät tämän jälkeen tai antoi murhauttaa. Ruumiit heitettiin mereen.

Moni seikka viittaa siihen, että myös entisellä Intian varakuninkaalla, suuramiraalilla ja yleisesikunnan päälliköllä lordi Mountbattenilla oli näissä hirmuteoissa merkityksellinen osuutensa. Britannian poliisi sanoo Savilen syyllistyneen ainakin 450 alaikäisen kaappaamiseen. Näistä 80 % oli tyttöjä. Arvioitu uhrimäärä, joka todennäköisesti on vain murto-osa todellisesta. Savilea vastaan ei koskaan nostettu syytettä. Tämä ei kai johdu siitä, että mies ei koskaan jäänyt kiinni. Tunnettu motto kuuluu: ”Ei korppi korpin silmää noki”.

Savilen toimet ”paljastettiin” vasta tämän kuoltua. Britanniassa tämä oli maanjäristys, mutta ainakin Saksan media on vaiennut tapauksesta täysin. (Lähde: nettisivusto ”Alles Schall und rauch” 5.12.2014/Schnanky: Grossbritannien -Die Machtt des pädophilen Netzwerkes”) Suomen nettisivuilla törmäsin itse tähän juttuun, mutta vain siten, että tunnettu mediapersoona oli paljastunut pedofiiliksi. Heathista kuulin ensi kertaa, mutta varmaankin erinäiset saitit ovat kiskoneet jutusta melko paljon irti.

Savile.
Savile.

Maahanmuuttajien pedofiilirinki

Valtiollisesti käskytetty vaitiolovelvollisuus esti myös Rotherhamissa vuosia jatkuneen pakistanilaisen rikollisryhmän suorittaman lapsikaappausten ja lasten hyväksikäytön ym. rikollisuuden eliminoinnin. Pakistanilaiset kulttuurinrikastajat saivat riehua 16 vuotta kenenkään estämättä, vaikka kaikki oli viranomaisten tiedossa. Myös poliisin.

Tapauksia oli viranomaisten mukaan 1400. Tutkinnasta vastaava poliisi oli todistetusti hyvin informoitu, mutta korkeampaa tulleen käskyn mukaisesti katsoi sormien läpi rikollisten toimintaa. Virallisen selityksen mukaan poliisi pelkäsi median rasismisyytöksiä. Todellisuudessa tietenkin poliisi on valjastettu osaksi tuhokoneistoa median kanssa rikollisten poliitikkojen välityksellä, koska heitä komentavat median omistajat. Poliitikoista osa on itsekin pedofiilejä ja muita kieroutuneita rikollisia.

26.8.2014 professori Jay esitti uskomattoman tutkimusraporttinsa. Lapsia oli käytetty hyväksi vuosien 1997-2013 välillä. Poliisin silmien alla 11-vuotiaita lapsia kaapattiin useiden rikollisten toimesta ja kaupattiin Englannin muihin kaupunkeihin. Heidät raiskattiin ja heitä lyötiin ja kiusattiin kaikin tavoin. Lapsia uhkailtiin, jotta he vaikenisivat. Rikolliset valelivat bensiinillä ja uhkailivat sytyttää ja uhkailivat myös käsiaseilla. Lasten oli katseltava raakoja väkivallantekoja ja heille sanottiin käyvän samoin, jos he kertoisivat kokemuksistaan.

Kun eräs tyttö oli valmis todistamaan, hän sai tekstin, jossa sanottiin tämän nuoremman sisaren olevan kaapattu ja uhattiin toimilla, jos todistus tapahtuisi. Tyttö perui tämän jälkeen lausuntonsa. Vähintään kahta muutakin uhrien perhettä oli terrorisoitu. Auto oli passissa oven edessä, uhkauksia sateli ja ikkunoita rikottiin. Kun viranomaiset eivät auttaneet, osa lapsista meni takaisin rikollisten luo luullen näin pelastavansa perheensä. Perheiden jäsenistä kukaan ei uskonut viranomaisten enää pystyvän heitä suojelemaan. Kolme aiempaa tutkimusta vuosilta 2002, 2003 ja 2006 olivat aivan samanlaisia sisällöltään, mutta ne jätettiin huomiotta. Viranomaiset kieltäytyivät uskomasta niitä.

Vaikka useimmat tekijöistä olivat tiedossa, useimmat poliisit eivät halunneet tehdä mitään. Tähän oli tultu myös sen vuoksi, että poliittisesti korrekti yhteiskunta oli rangaissut maahanmuuttajia, esim. pakistanilaisia rikollisia pidättäneitä ja tutkineita poliiseja siten, että urakehitys oli pysähtynyt. Osa sanoi esimiesten selväsanaisesti kieltäneen tutkimasta tällaisia etnisten vähemmistöjen rikoksia ja yleensäkin muita kuin kantaväestön rikoksia.

Usein mamurikollisuuta ei tutkitakaan Länsimaissa, vaan esimiehet käskevät kaikki resurssit muihin tehtäviin. Vuonna 2002 eräs poliisi oli yrittänyt tehdä korkeille poliisivirkamiehille tunnetuksi tällaisten rikosten määrän nopeaa kasvua. Häntä oli varoitettu tällaisesta ja hänet hyllytettiin suorasanaisuutensa vuoksi. Raportin mukaan poliiseilta ei herunut kunnioitusta rikosten uhreille, koska he olivat ei-toivottuja. Oikeastaan poliisi suhtautui heihin vihamielisesti kuin pitäen heitä muita alempiarvoisena paarialuokkan kansalaisina.

Birminghamin raiskaajia.
Birminghamin raiskaajia.

Näin siis sallittiin 1400 lapsen ja nuoren seksuaalinen hyväksikäyttö ja muu kidutus. Lapset olivat kummankin sukupuolen edustajia. Näin toteaa siis professori Alexis Jay raportissaan. Hän myöntää arvion määrästä olevan maltillinen. Raportti perustuu Rotherhamin kaupunginhallinnon toimeksiannosta tehtyyn tutkimukseen. Ensimmäinen 5 hengen ryhmä oli tuomiolla vuonna 2010, mutta tekijöitä löydettiin myöhemmin paljon suurempi määrä.

Myöhemmät oikeudenkäynnit tekivät tunnetuksi tapauksia myös Leedissä, Derbyssä ja Oxfordissa. Rotherhamissa viranomaiset eivät toimineet. Lastensuojeluviranomaiset olivat tunteneet ainakin 2/3 tapauksista. Etelä-Yorkshiren ja Humberin poliisi ei ollut antanut tutkimuksille minkäänlaista prioriteettia. Jayn mukaan siis lapsiuhreja tarkasteltiin halveksuvasti.

Vuosien 2002 ja 2006 välissä oli suoritettu kolme tutkimusta, jotka antoivat täysin selvän kuvan asioista Rotherhamissa. Ne pimitettiin tai niitä välteltiin. Paikalliset viranomaiset kieltäytyivät toimimasta, mikä on Lontoon hallituksen tiedotuksen mukaan ”kauhistuttavaa”. Kaupunginhallituksen johtaja Roger Stone on eronnut. Yleisölle on vakuutettu asioista vastanneiden tulleen erotetuiksi. Puolueet ovat vaatineet puhdistuksia ja vastuullisia vastuuseen. Hmm.

Poliittisen korrektiuden kulttuuri

Vuonna 2007 skottilaisia ja brittiläisiä opettajia kiellettiin enää katsomasta muslimioppilaita silmiin, koska nämä saattaisivat loukkaantua siitä. Oxfordissa koko kaupunki luopui sanan ”joulu” käytöstä ja korvasi sen nimellä valojuhla. Vuodesta 2008 pikkulapset eivät enää saa sanoa ”yuck” (saksaksi ”bääh” tai ”igitt” = hyi olkoon), jos heidän mielestään vierasperäisen keittiön ruoka haisee pahalle.

Lapsiasioiden kansallinen virasto saa joka vuosi 12 miljoonaa puntaa päiväkotien opettajien koulutukseen ja ohjeistamiseen. Uusien määräysten mukaan ei pakistanilaista saa sanoa enää pakistanilaiseksi. 366-sivuinen toimenpidekatalogi velvoittaa lastenkasvatustyöntekijät ja pikkulapset – ja heidän vanhempansa myös tätä kautta poliittisesti korrektiin peruskatsomukseen. Määräykset nimittäin velvoittavat työntekijät ilmoittamaan poliittisesti epäkorrekteista puheista ja toimista ao. viranomaisille.

Lapset ja siis heidän vanhempansa tulee siis ilmiantaa. Ilmoitukset kerätään ilmoitusrekisteriin, joista poliittisesti epäkorrektit perheet ovat viranomaisten löydettävissä. Ilmeisesti kerätään tietoa voimista, jotka mahdollisesti vastustaisivat mokutusta. Ehkäpä kerätään materiaalia myöhempiä puhdistuksia varten tai mahdollisia huostaanottopäätöksiä varten ym.

Jo ammoin ovat sosialidemokraatit saaneet uskonnonopetuksen ruotsalaisissa kouluissa loppumaan. Nykyisin sikäläiset koulut ovat kieltäneet Ruotsin lippujen esittämisen samoin kuin muiden kansallisten tunnusten. Verukkeena on ainakin esitetty, että risti lipussa mahdollisesti loukkaisi islaminuskoisia.

Väkivallan kulttuuri

Ruotsalaiset eivät saa enää puolustautua maahanmuuttajataustaisia vastaan, jos he joutuvat hyökkäyksen kohteeksi. Tuomiot itsepuolustuksesta ovat aina kovat, vaikka olisi kyse hätävarjelusta. Esim. Saksassa hyökkääjän vammautuminen johtaa säännöllisesti kovaan tuomioon. Vaikka esim. sama tyyppi olisi juuri hakannut kaveriensa kanssa syytetyn toverin tajuttomaksi. Hyökkääjiä ei rangaista juuri mitenkään.

Esimerkiksi Saksassa voi uhrinsa koomaan lyönyt mamu olla vapaana hyvin pian tai jäädä ilman tuomiota. Tämä kaikkihan alkaakin olla jo aivan tuttua asiaa. 25.5.2005 ruotsalainen Björn Björkqvist sai kahden kuukauden vankeustuomion, koska oli ilmoittanut seuraavaa: ”Uskon, etten ole yksin, kun tunnen itseni sairaaksi, kun minun on täytynyt lukea, kuinka ruotsalaiset tytöt ovat joutuneet ulkomaalaisjoukkioiden joukkoraiskaamiksi.”

Perheväkivalta on räjähtänyt Ruotsissa kunniamurhien ja väkivaltakulttuurin vuoksi. Edes kunniamurhista ei saa puhua etnisten vähemmistöjen tekeminä, vaan tekijöiksi ilmoitetaan aina vain ”ruotsalainen”.

Saksassa kaikki on mennyt kierrosta pidemmälle, sillä media on alkanut keksiä pseudonimiä, joita väitetään syylliseksi oikean syyllisen sijaan, vaikka juttu olisi ratkennut. On tarkoitus, että rikollinen vaikuttaa lukijan tai kuulijan mielessä kantaväkeen kuuluvalta. Kuvissa ihonväriä käsitellään vaaleammaksi ja muutenkin kuvia käsitellään. Poliisien tilastot väärennetään ja yleensä kaikki mahdollinen valehdellaan kuten tietenkin muissakin länsimaissa.

Vaikka väitetään, että rikoksia ei tilastoida etnisen taustan mukaan, näin kuitenkin tehdään joka maassa. Tieto ei enää vain ole julkisesti saatavilla. Alice Schwarzer kertoi, että Nordrhein-Westfalenissa 70 % raiskauksista on kulttuurinrikastajien tekemiä. Korkea poliisiviranomainen oli hänelle näin kertonut salaten henkilöllisyytensä. Määrä kuulostaa pieneltä, sillä tunnetusti Skandinaviassa tulijat vastaavat lähes kaikista raiskaustapauksista. Ainiin, eihän heitä ole kaikkialla eikä kaikkia raiskauksia ole tilastoissa.

Asennekin tuntuu olevan hukassa. Oslossa eräs uhri valitti syyskuussa 2014, että poliisilta kesti kuusi kuukautta, ennen kuin se viitsi ottaa vastaan hänen 13-vuotiaan poikansa todistuksen jutussa. Daniel Greenfield kertoi vuoden alussa, että Ruotsi olisi Etelä-Afrikan jälkeen toisella sijalla maailmassa raiskausten yleisyyden suhteessa väkimäärään nähden.7 vuodessa määrä on kolminkertaistunut.

Ulkomaalaistulva kasvattaa lukua nopeasti. Tukholmassa on vuoden alusta raportoitu 1000 raiskausta, mikä on 16 % enemmän edellisvuoteen nähden. 300 tapauksessa uhri oli alle 15-vuotias.

Bruce Bewer kertoo (Frontpage Magazine), että irakilainen, joka oli v. 2003 pyytänyt turvapaikkaa ja raiskannut pian brutaalisti erään 18-vuotiaan tytön, oli saanut neljän vuoden tuomion, jonka istuttuaan hän oli valittanut karkotuspäätöksestä, hävinnyt jutun 2010, mutta oli silti saanut jäädä Norjaan. Vuotta myöhemmin hän raiskasi jälleen naisen kuninkaanlinnan edessä.

Raiskauksiin syyllistyvät usein juuri afrikkalaiset tai Lähi-idästä tulleet, kuten juurikin irakilaiset. Riippumaton tutkimus kertoo, että Ruotsissa 85 % raiskaajista on syntynyt ulkomailla. Tässä siis ei kai ole mukana ruotsalaistuneiden mamujen lapset. Joukkoraiskaukset ovat ilmiö, jota ei Ruotsissa edes tunnettu ennen mamutuksen alkamista.

Maahanmuuttajille vaadittu lievempiä tuomioita

Kirsten Heisig paljasti yleisölle erään oikeusprosessin yhteydessä, että ylin oikeusviranomainen oli suoraan ohjeistanut tuomareita tuomitsemaan mamuja ja mamutaustaisia paljon lievemmin kuin kantaväestöä. Muutaman kuukauden päästä tuomari Heisig oli murhattu. Esimerkiksi kukaan Hackertin tuttavista ei tiedä ketään, joka uskoisi viralliseen selitykseen itsemurhasta.

Kirjassa on järkyttäviä epäoikeudenmukaisuuksia esitelty ja ne ovat saaneet saksalaiset raivon valtaan. Kyse on luokkaoikeudesta, jossa siis ihmisiä syrjitään etnisen taustan perusteella. Juurikin ulkomaalaisten väkivalta on ongelma, kun taas poliisin ja median vainoamaa äärioikeiston väkivaltaa ei edes tunnu olevan olemassakaan.

Silti ulkomaalaisten tekemisiä katsotaan läpi sormien ja tämä on saanut tietenkin väkivaltaiset rikolliset röyhkeiksi. Ilman tuomiota tai lievän tuomion kanssa vapaana uudelleen pian uuteen rajuun pahoinpitelyyn syyllistyvästä mamurikollisesta on muodostunut yksi uusi sana saksan kieleen niin monien ohella mokutukseen ja kulttuurimarxilaisuuteen liittyen: ”Intensivtäter”.

Kyseessä on länsimaisen oikeusvaltion perusperiaatteita ytimiään myöten kohdistuva laittomuus. Menettelyä perustellaan poliittisesti korrektilla hysterialla ja kauniilla aikomuksilla, mutta verukkeet eivät ole uskottavia. Globalistit vihaavat erityisesti eurooppalaisia ja valkoisia ja haluavat tuhota valkoiset kansakunnat. Sairas monikulttuurisuusideologia on psykosoturien määräämää henkistä terroria ja murhaamista. Luokkaoikeuden avulla tietenkin on määrä tehdä saksalaisista ja muista eurooppalaisista paarialuokka omaan maahansa.

SWEDEN-master675

Saksalaisten kansanmurha

Ensimmäisen maailmansodan aikana ja jälkeen estettiin ruoan ja lääkkeiden tuonti Saksaan. Sodan jälkeen kiristettiin neuvottelijoita allekirjoittamaan Saksan kuolemantuomio eli Versaillesin diktaatti. Seuraukset olivat kauheat. Mutta myös rauhansopimuksessa riistettiin päälle Saksalta maitoa tuottava karja ja paljon muuta karjaa, elintarvikkeita ja kalastusaluksia ym. Sopimus mahdollisti Saksan terrorisoinnin rajattomasti.

Samaan aikaan Weimarin tasavallassa aloitettiin kulttuurimarxistinen hyökkäys kansakuntaa vastaan. Saksalaiset kykenivät puolustautumaan Hitlerin johdolla toisin kuin esimerkiksi amerikkalaiset myöhemmin.

Sodan aikana Kaufmann ei ollut ainoa saksalaisten totaalisesta tuhosta visioinut. Vastaavia visionäärejä oli monia muitakin. Kirjoittajat olivat professoreita ja ministereitä.

Morgenthaun toimet osoittavat, että kansanmurhaajilla oli asemat maan johdossa. Vansittartin Black Record kertoi julkisesti Britannialla olleenvastaavat päämäärät. Professori Kullischer oli juutalainen, joka vaati jo ennen sotaa saksalaisten totaalista hävittämistä. Kaufmannin ja Hootonin visioissa paitsi saksalaisten määrä vähennetään nollaan tai murto-osaan myös koko kulttuuri pyritään tuhoamaan. Esimerkiksi kouluopetus saksan kielellä haluttiin lakkauttaa Saksassa.

Weimarin aikoihin ja 30-luvulla muodostui käsite Frankfurtin koulukunta. On syytä muistaa, että nämä mädättäjät olivat juutalaisia. Juutalaisen illuminismin ja kommunismin tapaan he hyökkäsivät koko sivilisaatiota vastaan. Kommunistisen manifestin tapaan myös perinteistä perhettä vastaan. Heille perhe oli ”fasismin ydinsolu”, joka piti korvata. Luotiin ns. ”autoritäärisen persoonan” käsite. Hyökkäys ei rajoittunut vain perheen pään asemaan, vaan myös äidin ja lapsen suhteeseen iskettiin.

Koulukunta oli vain jatkumoa Freudin ja muiden mädättäjien ja tuhoojien työlle. Kaikki piti mullistaa ja tuhota uuden tieltä. Sodan jälkeen koulukunta palasi Saksaan ja Eurooppaan ja alkoi tuhota niitä lopullisesti. Kaikki nykyiset hörhöilyt ovat suoraa kulttuurimarxistista jatkumoa koulukunnan mielipuolisille opeille.

Hackert kuitenkin painottaa, että esimerkiksi perheen tuhoaminen koski aina käytännössä ei-juutalaisia perheitä. Koulukunnan mädättäjät mädättivät vain ei-juutalaisia kulttuureita ja yhteisöjä. Juutalaisten perhearvoihin ei koskettu. Ei-juutalaisille tarjoiltiin sen sijaan kaikkea mahdollista salakavalaa myrkkyä ja myös ei niin kovin ovelaa silkkaa mielenvikaisuutta. Vastaava työ jatkuu edelleen; mamutusta myöten sairaat ja tuhoisat opit eivät suinkaan ole tarkoitettu juutalaisyhteisöjen nakertamiseksi.

Kylmä sota, uusi strategia

Kylmä sota keskeytti saksalaisten murhaamisen. Ehkä havaittiin, että Eurooppaa oli mädätettävä paljon lisää ennen lopullista luhistamista. Vuosikymmenten vieriessä Morgenthau ja kumppanit olivat alkaneet vaikuttaa joidenkin mielissä vain joiltain kuriositeeteilta ja kummajaisilta.

Turkkilaisten siirtotyöläisten virta ja kielteinen suhtautuminen saksalaisten lisääntymiseen paljastivat kuitenkin tarkkasilmäiselle kaiken olleen alamäkiliukumista. Nuorisoa villittiin vasemmistolaisuudella ja muilla saatanallisilla harhaopeilla. Holohoaxista tehtiin ensin tarina ja pian kultti, joka alkoi vallata alaa ja sittemmin korvata uskontoja.

Saksaa lypsettiin kuiviin niin julkisesti kuin pimeästi. Holohoax-korvausten saajien määrä on ollut aina salaisuus Saksassa. Sittemmin salattiin maahanmuuttokustannusten määrä ja nyt siis myös väkivalta- ja raiskaustilastot. Salaisuus on myös se juutalaisten määrä, joka on hakenut eläkettä, jota Saksa siis maksaa kenelle tahansa juutalaiselle käytännössä.

Saksojen yhdistyminen ja kommunismin romahtaminen toivat takaisin kansanmurhaorgiat. Yhdistyminen herätti valtavan saksalaisvastaisten vihanpurkausten kuoron maailmalla. Mediat kirjoittelivat saksalaisista erittäin vihamielisesti. Jokainen äärioikeiston tekemäksi syytetty väkivallanteko poiki korvausvaatimuksia ja paheksuntaa.

berlin09-1

Saksalaisia poliitikkoja myöten levisi muoti toivoa oman kansan kuolemaa tai ainakin veren ohentamista. Ensin villitys levisi vasemmistopoliitikkojen pariin, mutta sitten myös muihin puolueisiin. Petturipoliitikot toimivat käskytetysti eivätkä tee mitään sen eteen, että saksalaisten syntyvyys saataisiin nousuun. Pikemminkin päinvastoin. Demografiaa ja väestön ikärakennetta ym. pohtivat komiteat eivät pidä ongelmana saksalaisten vähenemistä, koska ne suosivat väestön lisäämistä maahanmuuton avulla.

NPD-poliitikot, jotka ainoina tällaisissa komiteoissa ovat esittäneet syntyvyyden lisäämiseen tähtääviä toimia, vaiennetaan karjumalla komiteoiden johdon toimesta. Yleisesti puheet saksalaisten lisääntymisestä ja väitteet, että asialla olisi merkitystä, ovat Saksassa poliittisesti epäkorrekteja ja esittäjät yleensä leimataan äärioikeistoksi ja esitykset natsismiksi.

Muistaakseni puhuin jo Hackertin edellisessä kirjassa olleesta Rürupin selvityksestä vuodelta 1989. Siinä todettiin syntyvien saksalaisten määrän tulevan vähenemään kolmanneksella 30 vuodessa. Määrä oli sitten laskenut jo vuodesta 1970 vuoteen 1995 ja laski edelleen vakaasti. Jo tuossa visiossa arveltiin määrän laskevan radikaalisti edelleen. Asia kuitattiin sillä, että väki vaihdettaisiin mamuihin ja Saksa olisi muka edelleen Saksa. Saksalaiset siis muuttuvat melko pieneksi kansanryhmäksi muutamassa kymmenessä vuodessa jo ilman mitään katastrofeja tai väkivaltaa.

Vähemmistöksi saksalaiset muuttuvat maassaan paljon nopeammin kuin erinäisissä selvityksissä, sillä Merkelland on avannut portit jokaiselle halukkaalle tulijalle.

Saksaa vastaan Israelin puolesta

Jo kauan on yhdistyneen Saksan kaduilla liikehtinyt Antifasta erottautuva ryhmä nimeltään die Antideutschen (Antisaksalaiset). Ryhmä erottuu helposti siitä, että se yleensä kantaa Israelin lippuja mielenosoituksissaan. Nämä antisaksalaiset ovat siitä merkillisiä vasemmistolaisia, että he paheksuvat pörssikeinottelun arvostelijoita ja nimittävät tällaisia antisemitisteiksi. Saman haukkumanimen saavat Israelin ja USA:n, Britannian ja Ranskan sotapolitiikan arvostelijat.

Ryhmä on herättänyt huomiota ylistämällä Saksan kaupunkien mattopommituksia ja toivomalla uusia pommituksia, koska Saksassa vielä oli nationalismia ja saksalaisia. Ryhmän ideologian mukaan saksalaiset on tapettava sukupuuttoon joko rotusekoituksella ja syntyvyyden nollaamisella tai sitten mattopommituksilla. Siihen saakka Saksan on maksettava juutalaisille ja tietenkin koko ei-juutalaisen maailman senkin jälkeen kaikista historian holokausteista ja vääryyksistä.

Tosin kaikkien muidenkin kansakuntien on tuhouduttava. Carolyn Yeager on tässä podcastissä paneutunut Hackertia laajemmin liikkeeseen. Yllätys ei kai liene, että kansakuntien on tuhouduttava juuri holokaustin ja muun rasismin vuoksi. Holohoaxia käytetään tässäkin oikeuttamaan ei-juutalaisten tuhoamista. Sekä Hackert että Yeager ovat huomanneet liikkeen rahoittajien olevan juutalaisia ja sangen vaikutusvaltaisia sellaisia (juutalais-hollantilainen pankkiiriryhmä). Mielisairas liike on siis melko vahvoilla.

antideutsche deutschland_hassen Hamm02

Vastaavia iskulauseita esittänyt FEMEN on myös juutalaisten perustama ja pyörittämä ja edustaa samaa kulttuurimarxistista ideologiaa. Kansakunnat tuhotaan roturisteytyksellä ja mamutuksella ja kansainvälistymisellä. Yeager on perehtynyt pääideologien ja liikkeen johdon aatteisiin ja oppeihin. Niiden mukaan kaikki kansat tuhotaan. Ensin saksalaiset ja sitten muut. Ilmeisesti valkoiset etunenässä. Juutalaiset jätetään kuitenkin viimeiseksi ja ennen kuin heidät tuhotaan, heiltä kysytään, haluavatko he tuhoutua. Ilmeisesti järjestön mielestä juutalaiset ovat ainoa synnitön kansa…

Liikkeen toiminta on niin törkeää, että siitä on tehty tutkintapyyntöjä. Vaikka sanoma on selvä: saksalaiset tuhottava vaikka massamurhin ja miljoonien saksalaisten kuolemaa on ylistetty, syytettä ei nosteta eikä tutkimuksiakaan tehdä. Tässä paljastuu eriarvoisuus lain edessä. Vain valkoiset voivat olla rasisteja, mutta etenkään juutalaiset eivät. Juutalaisia ei ole Saksasa paljoa vihapuheesta tuomittu. Eikä saksalaisia saksalaisvastaisesta vihapuheesta. Saksalaiset saksalaisvastaiset vihapuhujat ovat tietenkin suojassa tällaisessa juutalaisessa järjestössä.

Hiljattain on paljastunut, että erään seurakunnan järjestämässä Pedigan vastaisessa vastamielenosoituksessa on myös levitetty lentolehtisiä, joissa on toivottu saksalaisten massamurhia ja ylistetty mattopommituksia. Mielisairas antifa-lahko onkin ilmeisesti vain uuden airut ja pian kaikkien saksalaisten on oltava antisaksalaisia.

Nyt siis on niin irvokkaasti asiat, että oikean holokaustin eli saksalaisten kansanmurhan vastuulliset eli juutalaiseliitti on myös syyllinen maailmansotiin. Juri saksalaisia lähinnä murhattiin 2. maailmansodassa ja sen jälkeen. N. 20 miljoonaa. Syylliset saavat ilakoida tälle asialle järjestöjensä välityksellä ja toivoa uutta massatuhontaa. Mutta jos kerrot totuuden juutalaisesta holohoax-huijjauksesta, on kyseessä ankarasti rangaistava vihapuhe…

”Gender-mainstreaming”

Ihmisiltä halutaan viedä identiteetit, jotta heistä saataisiin helposti manipuloitavaa massaa. ”Gender-mainstreaming” taitaa olla kuitenkin liian kunnianhimoinen projekti. Ehkä päätarkoitus onkin terrorisoida vain ja rikkoa ja tuhota. Käsite esitettiin ensi kerran YK:n naiskokouksessa v. 1985. Tietenkin yksi päätarkoituksista on homoavioliittojen edistäminen ja perinteisen kasvatusmonopolin murtaminen. Kahta vanhempaa ei kuulemma tarvita ja homoparit käyvät vanhemmista.

Käsitteen varsinaista sisältöä ei oikein kukaan tunnu tietävän ja sen tuntuu yleisnimikkeeltä feminismille, lasten pakkohomoseksualisoinnille, pikkulasten seksiopetukselle, feminismille ja niin edellen. Pääasia tuntuisi kuitenkin olevan koko kansan sukupuoli-identiteetin muuttaminen. Pojista tehdään tyttöjä ja tytöistä poikia, tai oikeastaan julkilausuttunakin tavoitteena on se, että ei enää olisi poikia.

Tavoitteena on siis tavallaan uusi ihminen, maailma ilman miehiä. Ehkä miehet olisivat vaikeampi vastus globalisteille? Kyseessä on oppi, jonka mukaan sukupuoli on täysin omaksuttu ja yhteiskunnan eli ympäristön muovaama tai ihmiseen istuttama käsitys. Näin ollen siis ”fasistinen” tai ”porvarillinen” tai ”patriarkaalinen” yhteiskunta on tavallaan pakolla muovannut heteroseksuaaleja sellaisista, jotka ehkä olisivatkin biseksuaaleja tai homoseksuelleja. Itse asiassa kaikki ihmiset olisivatkin sukupuolettomia, biseksuaaleja tai sekä naisia että miehiä tai siis miten ne uudelleen määritelläänkään.

Termin ”pakkoheteroseksualisointi” äiti on juutalainen professori ja lesbo Judith Butler, joka on muutenkin ollut alan vahva vaikuttaja. Maailmaa olisi siis korjattava siten, että sukupuolittamista ei enää olisi tai oikeastaan sitä olisi kaikkialla uudella tavalla. Sukupuoliroolit ja sukupuolierot olisi jätettävä taakse.

Judith Butler.
Judith Butler.

On selvää, että ei ole tarkoituskaan, että tavallinen ihminen saa tietää, että tällainen oppi on esim. EU-viranomaisten toimien perustana. Saati sitten, että sen sisältöön alettaisiin todella laajasti perehtyä. Onhan kyseessä järjettömyyksien kokoelma, joka aiheuttaa normaalisti kehittyneellä terveellä ihmisellä paniikinomaisen torjunnan ja pakoreaktion.

Tasapäistämisestähän tässä on kysymys. Saattaa kyllä kuulla puhuttavan myös ”syrjinnän vastustamisesta”, jolloin tällaista väitetään samankaltaisessa yhteydessä kuin em. tapauksessa, kun Saksan kehittynyt koulutusjärjestelmä romutettiin afrikkalaisen banaanitasavallan tasolle väittämällä erityisopetusta syrjinnäksi. Niin sitten ovat ammatinvalinnanohjaajat ja vastaavat jo vuosia saaneet ohjeita, joiden mukaan heidän olisi ohjattava ja houkuteltava mahdollisimman paljon poikia perinteisesti naisvaltaisille aloille valmistautumaan perinteisesti naisten ammatteihin ja toisaalta tyttöjä hakeutumaan perinteisesti miesten tekemiin töihin.

Tässäkin ollaan yrittämässä luonnonlakien kumoamista, sillä esim. Israel joutui luopumaan naisten käyttämisestä taistelutehtävissä v. 1948 sodan perusteella. Kyse ei ole syrjinnästä, vaan puhtaasti fyysisistä ja yleispsyykkisistä tekijöistä. Onhan tosiasia, että naisista melko suuri osa ei opi juuri koskaan kunnolla esim. heittämään käsikranaattia riittävän kauas. Mediakertomuksista päätellen tytöt eivät silti juuri ole kiinnostuneet teknisistä aloista ja Saksassa on jo puute insinööreistä.

Kyse on perustavanlaatuisten muutosten yrittämisestä, kuten ei-juutalaisia yhteiskuntia ja kansalaisia pyritään nyt muutenkin kaikessa suhteessa todella perustavanlaatuisesti muuttamaan. Kaikissa kulttuureissa kuitenkin on tähän asti naiset käyttäneet yleensä hameita ja erilaisia vaateparsia kuin miehet, tytöt leikkineet nukeilla jne.

Saksassa ensimmäisessä linjassa eteneviä oli perheministeri Kristina Schröder (CDU). Kuten edeltäjänsä von Leyen, hän ajoi globalistien määräämää radikaali-feminististä politiikkaa. Hänen laatimassaan ohjeessa kasvattajia suositeltiin käsittelemään pikkulasten asiaankuuluvia ruumiinosia, jotta pikkulapsissa olisi herännyt seksuaalisia tunteita. Tämä oli liikaa jopa CDU-johdolle, ehkä tosin ainakin osaksi vain lähestyvien vaalien vuoksi, joten perheministeriä käskettiin vetämään tämä lapsipornografinen esitys pois jakelusta.

Tämä närkästytti suuresti ministeriä ja tämän sielunsisarta Ina-Maria Philipsiä, joka oli kirjoittanut esitteen. Schröder on järjestänyt alaisensa Humboldt-yliopiston ”sukupuolikompetenssikeskuksesta” ja ajaa perinteisen perhemallin murskaamista täysillä. Perheministerin sivulla kaikki vaikuttaa tietenkin melko neutraalilta:

”Tosiasiallista miesten ja naisten tasa-arvoisuutta ajetaan tehokkaasti, kun koko liittovaltion hallinto orientoituu kattavasti naisten ja miesten tasa-arvoisen kohtelun johtoajatuksen mukaisesti.

Tämä strategia, joka on etabloitunut Eurooppaan käsitteen ’Gender-mainstreaming’ -nimellä, perustuu siihen, että tunnustetaan sukupuolineutraali todellisuus ja että poliittisten ja hallinnollisten ratkaisujen kautta voidaan eri tavoin vaikuttaa miehiin ja naisiin.”

Berliinissä toimii sukupuolikompetenssikeskuksen sisaryhdistys nimeltä Dissens. Se tekee psyykkistä sukupuolen muutostyötä nuorisotyön nimikkeellä. Sen projektiviikolla väiteltiin kovasti esim. kysymyksestä, olisiko naisten virtsattava seisaaltaan. Gerhard Wisnewski on löytänyt järjestön esityksistä selvästi sanotun tavoitteen tuhota identiteetit. ”Identiteettivapaan nuorisotyön” päämäärä on selvästi sanottuna ”ei uudenlainen poika, vaan että ei olisi enää poikia.” (2009, Das andere Jahrbuch)

Toisessa tapauksessa Nordrhein-Westfalenin ympäristöministeriö lähetti perheministerin toimeksiannosta eksperttiryhmän Eifelin kansallispuistoon. Tehtävä: ”Gender-mainstream Eifelin kansallispuistossa – kumousinstrumenttien kehittäminen”. Sosiologin ja ekotropologin tehtävä oli todistaa, että seksismi ei pysähdy luonnonsuojelualueen rajalle. 11 kk kestäneen projektin lopputuloksena oli 67-sivuinen raportti. Osavaltion hallitus myönsi tutkimukseen 27 000 euroa.

”Gender-mainstreaming” on Euroopan unionin virallinen politiikan perusta. ”Sukupuoli” tarkoittaa tässä ”sosiaalista sukupuolta”, sillä katsotaan, että miesten ja naisten roolit perheessä, ammateissa ja yhteiskunnassa eivät ole muodostuneet lainkaan luonnollisista syistä, vaan kaikki olisi opittua. Miehet ja naiset eivät synny miehinä ja naisina, vaan heistä ”tehdään” miehiä ja naisia. Niin julkisesti esitettyjen roolien kuin kotien ja lastentarhojen kasvatuksen vaikutuksesta.

divgen

Nuorten hyväksikäyttöä ”tasa-arvon” nimissä

Millaisia kohtalokkaita seurauksia tämä konsepti aiheuttaa, kuvasi viime vuonna hampurilainen uutislehti Der Spiegel. Eräässä artikkelissa kirjoittaja kuvasi uudelleenkasvatuskeinoja, joita yhdistyksissä oli käytetty.

Nuorukaisille oltiin jatkuvasti väitetty, että he eivät oikeastaan olleetkaan poikia – vaan vain tällaisiksi kasvatettuja. Tällaista todellista uudelleenkasvatusta tapahtui järjestöissä ja elimissä, jotka saivat ilman muuta EU-rahaa työtään varten nuorison ja lasten parissa. Näin Der Spiegel” (A. Dippel: Europa i Genderwahn/lehdessä Christliches Medienmagazin Nr. 5/2008, s. 17, myös Kath-Info.de)

2.4.2009 on Berliinin maapäivät päättänyt yhtyä aloitteeseen ”Berliini seksuaalisen monimuotoisuuden hyväksynnän ja itsemääräämisoikeuden puolesta”. Polttopisteessä on toimintakenttä ”koulutus ja valistus”. Erinäisen toimenpideryhmän avulla oli määrä etenkin kouluissa luoda perusta kaikenlaisen syrjinnän, kiusauksen ja väkivallan sekä esim. ennakkoluulojen välttämiselle etenkin homojen, lesbojen, transseksuaalien yms. poikkeavuuksien suhteen.

Tähän liittyen jokaisen Berliinin koulun oli määrä hankkia opetushenkilöstön täydennykseksi puhujakumppani opettajalle seksuaalisesta vähemmistöstä. Koordinaattori Seksuaalisen monimuotoisuuden aloitteessa Berliinin kaupunginhallinnon koulutus- tiede ja tutkimusosastossa oli Conny Kempe-Schälike. Hän kertoi koululasten uudelleenkasvatuskampanjasta Berliinin Sanomalehdelle:

”Tässä ei ole tarkoitus luoda homoseksuaalisuutta. Enemmän on kyse monimuotoisuudesta. Pois perinteinen isän ja äidin perhemalli, tilalle perhemalleja, joissa lapset voivat myös olla onnellisia.” (Berliner Zeitung 20.6.2011)

Kyse on nimenomaan väitteestä, että poikkeavissa perheissä oltaisiin onnellisempia. Vaikka tekstissä oli ”auch”, niin ”myös” ei tarkoita sitä, että oltaisiin myös onnellisia, vaan että oltaisiin lisäksi onnellisia. Näin ainakin Hackert sen on esittänyt. Hullujenhuoneelta esitys on joka tapauksessa ja tarkoitushan tässä on edistää ja mainostaa homoseksuaalisuutta ja homoperhemallia.

Opetuskeinoihin kuului monenlaisia metodeja. Mm. muistipeli aivan pienille oppilaille, jotka eivät vielä kyenneet lukemaan tai kirjoittamaan. Murrosikäisille järjestettiin pantomiimileikkejä, joissa pantomiimina esitettiin käsitteitä kuten ”itsetyydytys”, ”liian aikaisin laukeaminen”, ”orgasmi”, ”pimeä huone” jne. Das Civitas Institut – katolisten maallikoiden perustama järjestö – oli ensimmäisiä vastarintapesäkkeitä. Se vaati vanhempia vetämään lapsensa pois valtiollisesta opetuksesta.

Tätä Berliinin päätöstä ei toteutettu, vaikka siitä oli siis suureen ääneen kerrottu. hanke haudattiin hiljaa. Globalistit olivat kärsineet takaiskun ja kokeilu oli herättänyt liikaa vastustusta jopa Saksassa. Pelättiin kai yleistä kapinaa ja saksalaisten orjamentaliteetin romahtamista kuuluisan kamelin selän tapaan. Vahinko minimoitiin hiljaisuudella? On mahdollista, että homoseksin opetusta pantomiiminä ym. muodoissa yritetään ehkä uudelleen ajaa sisään. Ensin punaisessa Berliinissä tietysti ja vastaavissa punaviherkaupungeissa.

Maininnan arvoista on, että myös Baselin kantoni Sveitsissä yritti ajaa tällaista uudelleenkasvatusta sisään. Myös siellä epäonnistuttiin, koska lasten vanhemmat nousivat vastarintaan yhtenä blokkina.

Jos joku luulee, että vaara on ohitse, erehtyy. Vuonna 2010 online-käsikirja lastentarhapedagogiikkaa varten on yksi esimerkki siitä, että yhteiskunta haluaa muuttaa perinteistä lastenkasvatusta. Sukupuoliroolien hallintaa ohjeistetaan esim. pyrkimällä saamaan niin tytöt kuin pojatkin suuntautumaan samoin, kun ennen oli rakennusnurkkaus ja nukkenurkkaus varattuna ja yleensä normaalisti miehitettynä. Eivätkö lapset siis vapaasti saa päättää, vai halutaanko heitä ”auttaa” tässä? EU:n perustana oleva oppi siis väittää, että roolit luodaan…

On selvää, että koko käsitteestä ”Gender-mainstreaming” ei haluta julkista keskustelua, koska sen hirviömäisyys ja mielettömyys tulisivat yleiseen tietoisuuteen. Kovinkaan moni Saksassa ei käsitettä edes tunne. Merkitystä vielä harvemmat, jos kukaan. Jos tällaisista hankkeista keskusteltaisiin, niistä olisi luovuttava.

Loppusana

Wilhelm Marrin ennustukset vuodelta 1879 ovat toistaiseksi toteutuneet kellontarkasti. Hän totesi Saksan tuolloin olleen täysin juutalaistaustaisten vaikuttajien kontrolloima valtakunta. Hän ennusti Venäjälle vallankumousta, jota jo tuolloin valmisteltiin.

Voi voitettuja! Tämä oli teoksen motto. Viimeistään 150 vuoden kuluttua koko maailma olisi tuhottu.

*Toimitus ei ota kantaa siihen, moniko juutalainen tulkitsee Talmudia tai sen vihamielisiä kappaleita kirjaimellisesti. Juutalaislähteisiin perustuvia viiteitä aiheeseen voi kuitenkin lukea artikkelistamme ”Juutalaiset ja rasismi, osa 2: rasismin opillinen alkuperä”.

 

Artikkeli julkaistu alunperin Malluaisen yhteiskuntablogissa 13.11.2015. Magneettimedia on tehnyt pieniä muokkauksia artikkelin ulkoasuun.

23 kommenttia

 1. Erinomainen artikkeli. Siinähän kuvataan olennainen osa valtaapitävien maanpetturien agendaa, jonka mukaisesti he toteuttavat kansallisvaltionsa ja kansansa tuhoamista heitä tukevan läpeensä korruptoituneen, maanpetoksellisen valta- eli propagandamedian tukemina, ihmisten valtaosan pitämiseksi tietämättömyyden ja välinpitämättömyyden horroksessa. Tämä näyttää koskevan lähes kaikkia Euroopan maita – valitettavasti Suomi ei kuulu poikkeuksiin mm. orpo-piruineen ja stubidoineen. Saksan Merkel näyttää olevan Euroopan kaikkien maanpettureiden äiti.

  Artikkelin kuuluisi olla pakollista kansalaistietoa kaikissa Euroopan maissa, mutta siitähän maanpetturi-vallanpitäjät ja heidän läpimätä propaganda-mediansa luonnollisesti eivät hiiskahdakaan.

  Plusääni(51)Miinusääni(0)
 2. Tässä taas oiva esimerkki analyysista, joka pohjautui pääasiassa kirjoihin, ei todellisiin havaintoihin maailmanlaajuisesta NWO-globalisaatiosta, eli totuudesta. Malluainen pilkkoo yhteiskunnan lukuisat epäkohdat ja suoranaiset rikokset monimuotoisiin osioihin toteamalla: ”Globalistithan ovat juutalaisia ja kyseessä on talmudistinen projekti”. Väärin. Tämä toteamus ei voisi olla keumpana totuudesta ja surullista on se, että kyseinen globaalisaatio-ilmiön vääristely auttaa suuresti pankkitoimintaa, asekauppaa ja huumebisnestä hallitsevia Rothschild-sionisteja.

  Israelin, eli juutalaisvaltion perustivat Rothschildit omaa pirullista agendaansa varten ja kyllä, he ovat juutalaisia, mutta ennenkaikkea he ovat SIONISTEJA. Piste. He ovat globalisti-taikinan, eli rikollisuuden juuri, joka on on paisunut maailmanlaajuiseksi – juutalais/kristitty/muslimi/budalais/hindu/ateisti – organisaatioksi. Rothschildit ryhtyivät kasvattamaan valtaansa fuusioitumalla Rockefellerin kanssa ja juuri siitä johtuu mm. Kennedyjen murhat ja se ei todellakaan ole salaisuus. Valtio nimeltä USA on taysin sionistien hallussa, samoin EU ja sitä kautta myös Suomi, kuten myös YK, NATO ja Vatikaani, ja kaikki monikansalliset suuryritykset. Näin ollen mikäli malluainen mainitsee artikkelissaan Israelin, pitäisi hänen myös mainita EU, USA, Saudi-arabia, Kanada, Kiina, Brasilia, Japani, Suomi, Ruotsi, Austraalia, ym, ym, ym, ym….

  Nyt silmät auki ja tarkkuutta peliin näissä artikkeleissa: NWO-globalistit eivät ole juutalaisia, he ovat kaikkia kansakuntia ja kaikkia uskontoja edustavia sionisteja!

  Plusääni(10)Miinusääni(12)
  1. Sille on ihan sama miksi tuo paskasakki itseään kutsuu tai mitä uskontoa he tunnustavat, vai tunnustavatko mitään, sillä viime kädessä he kaikki tunnustavat uskollisuutta heidän oikealle ’jumalalleen’, Luciferille. He ovat kaikki perkeleen kätyreitä, Helvetin agentteja ja Kaikki Valtiaan verivihollisia, pirun penikoita. Tulinen järvi odottaa heitä jo malttamattomasti, ja pian he pääsevätkin ’jumalansa’ luokse Helvettiin. Voi olla että yllättyvät kun huomaavatkin sen olevan ikuisen kärsimyksen ja kidutuksen paikka, mutta itsepä tekivät valintansa.

   Sama kohtalo muuten odottaa suurinta osaa tavallista kansaakin, koska kansa nauttii isäntiensä tapaan rypeä synneissä, huoruuksissa ja murhissa. Turha kuvitellakaan että pelastuu Helvetiltä vain koska ei kuulu tuohon sakkiin, sillä synteineen ja irstauksineen kansa on osoittanut olevansa yhtä mieltä saatanallisten herrojensa kanssa. Helvetin tuli odottaa kaikkia jotka eivät tunnusta Jeesusta herraksi, eli käytännössä koko viheliäistä ihmiskuntaa.

   Plusääni(5)Miinusääni(3)
   1. Helvetti on toinen kuolema jonka seuraus on ikuisuus. Mieti nyt hetki minkä Jumalan seuraajan opetuksia kuuntelet, jotka sanovat mm. että helvetti on paikka, jossa Lucifer hallitsee ja Jumala kiduttaa ikuisesti. Raamattu on varsin selvä tässä asiassa, mutta satanistit kääntää asiat aina toistepäin ja rakentavat sen pohjalle ei-raamatullista opetusta, koska ei heillä ole rakkautta vaan pelkkää vihaa ja ahneutta jne.

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
    1. Toinen kuolema tarkoittaa pysyvää kuolemaa, ikuista pois pyyhkimistä. Tulijärvi, josta mainitaan ilmestyskirjassa, kuvaa samaa lopullista hävittämistä. Samaan järveen lentää itse Saatanakin joten hänkin tulee kuolemaan.

     Plusääni(3)Miinusääni(2)
     1. Helvetin järven kovinta tuomiota tulee kärsimään pimeyden peto itse. Perkele ja hänen enkelinsä eivät enää siellä voi kiusata ketään. Jumalalla on omat vanginvartijansa helvetissä, jotka hoitavat työtään täydellisen pyhyyden vaatimusten mukaan.

      Muistakaa ihmiset ”hyvät”, että kun armotalouskausi päättyy, armo poistuu näyttämöltä. Kaikki inhimillisyys, suhteellisuus ja kohtuullisuus vaihtuvat täydellisyyden vaatimukseen l. Jumalan pyhyyden vaatimukseen. Tuomiot tulevat olemaan siis yli-inhimilliset.

      Pysähtykää kuin seinään ihmiset rakkaat. Päättäkää ketä seuraatte; perkelettä vai Kristusta, joka on maksanut yliluonnollisen hinnan sieluistanne, ettei teidän tarvitsisi päätyä itkun ja hammasten kiristyksen kirottuun tyyssijaan.

      Synti Suomessa on jo saavuttanut yläkuolokohtansa. Tuomiot ovat jo tovin vaikuttaneet yhteiskunnassamme, sen taloudessa, teollisuudessa, monetary-systeemissä ja sivistyksessä. Ja syy on ennenkaikkea suolavapaassa, mädäntyneessä kristillisyydessä.

      Tehkää parannus kaikista luonnollisista ja luonnottomista synneistänne, jos tuntonne vielä yhtään toimii. Kulttuurimme on aivan loppusuoralla, sillä Rooman kulttuurinkin loppusuoralla esiintyi Jumalan erityisvihan kohteena olevia syntejä, kuten homoutta ja lasten uhraamista saatanallisissa rituaaleissa.

      Ympärillämme on käynnissä bolsevikkivallankumouksen jatkumona sen viimeinen vaihe. Pian kommunismi kattaa koko maailman ja koittaa enennäkemätön rauhan aika. Ihanko totta? Tottakai, kun oppositio kohta makaa haudoissaan.

      Kristus vain voi pelastaa. Hän on jo voittanut saatanan Golgatan ristinpuulla. Onko sinulla tyhjä käsi l. usko, jolla tarttua Jumalan lupauksiin? Muuta ei tarvita. Sentähden pelastus on uskosta, että se olisi armosta.

      Plusääni(8)Miinusääni(0)
     2. Nimenomaan. Helvetti on Katolinen (pakana) opetus, jossa helvetti kuvaillaan kirjaimellisena paikkana ja missä kaikki tottelemattomat kärsii ikuisesti. Miksi he näin opettavat? No, koska Taivas oli Saatanalle hänen helvetti. Ja tämän pohjalta ihmiset saa täysin väärän kuvan Jumalasta, joka on rakkaus, eikä mikään mielipuolinen psykopaatti kuten Saatana.

      Plusääni(0)Miinusääni(3)
  2. Niin, kuinka irti ”maailmanlaajuinen NWO-globalisaatio” on juutalaisista? Eikö se nimenomaan ole juutalaisuutta?

   Juutalaiset hallitsevat maailmaa velkarahajärjestelmänsä kautta, joka sitoo väkisin velkaan, velkakierteeseen, velkaorjuuteen ja sen myötä kaikkeen orjuuteen (raha itsessään on siinä korollista velkaa juutalaiselle raha- ja pankkijärjestelmälle, tulee kiertoon vain velkana pankeista lainaa ottamalla). Sen vuoksi on olemassa ei-juutalaisia ”sionisteja” – he ovat juutalaisten käskytettäviä, juutalaisten orjia. On myös ”hyödyllisiä idiootteja”, jotka kuvittelevat Raamattua väärin tulkiten, että juutalaiset ovat jokin ”Jumalan valittu kansa” ja sen vuoksi palvelevat juutalaisia sokeasti. Sana ”sionismi” tarkoitti alun perin liikettä, jonka tarkoituksena oli luoda juutalaisille itsenäinen valtio Israelin maahan ihmisvoimin. Nykyisin se tarkoittaa maailmanvalloitusta, juutalaisen maailmanvaltion luomista. Sionismi on nykyjuutalaisuutta, sen ydin.

   Mitä siis ovat yllä olevassa kommentissa mainitut USA, EU, Suomi, YK, NATO, Vatikaani, Saudi-Arabia, Kanada, Kiina, Brasilia, Japani, Ruotsi ja Australia? Ne ovat juutalaisten velkarahajärjestelmällään absoluuttiseen orjuuteen alistamia maita ja järjestöjä. Joka hallitsee velkaa (siis ”rahaa”), hallitsee kaikkea.

   Juutalaisten Rothschildien, Seiffien, Morganien, Seligmanien, Warburgien, Goldmanien jne. omistama ja hallitsema raha- ja pankkijärjestelmämme on se ase, jolla maailma valloitetaan. Sillä orjuutetaan koko maailma. Se on ihmiskunnanmurha-ase. Globalisaatio on läpeensä juutalainen projekti, jolla sopeutetaan koko maailma juutalaiseen maailmanherruuteen.

   Tästä juutalaisesta raha- ja pankkijärjestelmästä muutama sitaatti:

   ”Rothschildit voivat aloittaa ja estää sotia. Heidän sanansa voi luoda tai hajottaa valtakuntia” (Chigaco Evening American 3.12.1923);

   ”On olemassa kaksi tapaa vallata ja orjuuttaa joku kansa, toinen on miekka, toinen on velka” (John Adams);

   ”Antakaa minun painaa ja kontrolloida kansakunnan rahaa, ja minä en välitä, kuka sen lait kirjoittaa” (juutalainen Mayer Amschel Rotschild v. 1790);

   ”On mahdotonta erottaa juutalaista kommunismia juutalaisesta kapitalismista – – Pitäkööt kristityt mielessään, että kansainväliset juutalaiset kommunistit ja kapitalistit pyrkivät lopulta tuhoamaan kaikki ei-juutalaiset hallitukset, hallitsemaan maailmaa ja luomaan kaikkialle maailmaan samanlaiset olot kuin he loivat Neuvostoliittoon. He pyrkivät murhaamaan kaikki kristityt ja pyyhkäisemään pois koko kristinuskon” (Gerald Winrod: The Jewish Assault on Christianity, s. 43, 46);

   ”Vasta viime aikoina rotumme (so. juutalaiset) on antanut maailmalle uuden profeetan, mutta hänellä on kahdet kasvot ja hänellä on kaksi nimeä; toisaalta hänen nimensä on Rothschild, kaikkien kapitalistien johtaja; toisaalta Karl Marx, niiden apostoli, jotka tahtovat tuhota muut” (Blumenthal, Judisk Tidskrift, nro 57, 1929);

   ”Tässä ihmiskunnan uudessa järjestyksessä Israelin pojat, levinneinä kaikkialle maailmaan, tulevat kaikkialla ilman vastarintaa muodostamaan johtavan luokan – – Yksityisestä omistamisesta tekevät lopun juutalaisrodun hallitsijat, jotka kontrolloivat kaikkialla yleisiä varoja. Näin toteutuu Talmudin lupaus, että kun Messiaan aika saapuu, juutalaiset tulevat omistamaan kaikkien maan päällä olevien ihmisten omaisuuden” (Karl Marxin kirjeenvaihdosta, kirja ”Judaism in Action”, s. 108);

   ”Joka kontrolloi kansakunnan luottoja, se ohjaa hallitusten politiikkaa ja ihmisten kohtaloita” (Reginald McKenna) – – ”Joka kontrolloi jonkin maan rahavaroja, se hallitsee kaikkea sen lainsäädäntöä ja kauppaa” (USA:n presidentti James A. Garfield);

   ”Nykyinen pankkijärjestelmä valmistaa rahaa tyhjästä. Tämä prosessi on ehkä kaikkein uskomattomin silmänkääntötemppu, joka koskaan on keksitty. Pankkitoiminta on siinnyt vääryydessä ja syntynyt synnissä. Pankkiirit omistavat maailman; ota se pois heiltä mutta jätä heille valta luoda luottoa, ja yhdellä kynänvedolla he luovat tarpeeksi rahaa ostaa se takaisin – – Jos tahdotte olla pankkiirien orjia ja maksaa oman orjuutenne kustannukset, antakaa pankkien luoda rahaa” (Englannin pankin johtaja Josiah Stamp v. 1937);

   ”Rahasysteemimme takaa sen, että velan täytyy kasvaa riippumatta siitä, mitä ihmiset, liikemiehet tai hallitus tekevät tai jättävät tekemättä, tai siitä, pitävätkö he budjettinsa tasapainossa vai eivät” (Richard Walbaum 1992);

   ”Todellinen totuus on, kuten te ja minä tiedämme, että suurten keskusten rahapiirit ovat omistaneet hallituksen (so. USA:n hallituksen) Andrew Jacksonin päivistä lähtien” (USA:n presidentti Franklin Roosevelt 21.11.1933);

   ”Jos amerikkalaiset koskaan sallivat pankkien kontrolloida heidän rahansa liikkeelle laskemista, ensin inflaation avulla, sitten deflaation avulla, pankit ja korporaatiot, jotka kasvavat heidän ympärilleen, tulevat viemään ihmisiltä kaiken omaisuuden, niin että lopulta heidän lapsensa havaitsevat olevansa kodittomia mantereella, jonka heidän isänsä valtasivat. Rahan liikkeelle laskemisen oikeus tulisi ottaa pois pankeilta ja pitää se kongressilla ja kansalla, joille se kuuluu. Uskon vilpittömästi, että pankkilaitokset, joilla on oikeus laskea liikkeelle rahaa, ovat vaarallisempia kuin armeijat” (Thomas Jefferson);

   ”Rahakapitalismilla oli toinen kauaskantoinen päämäärä, ei enempää eikä vähempää kuin luoda maailmaan yksityisissä käsissä oleva taloudellinen kontrollisysteemi, joka kykenee hallitsemaan jokaisen maan poliittista systeemiä ja koko maailman taloutta. – – Systeemin huippuna olisi Bank for International Settlements Baselissa Sveitsissä (juutalaisten omistama keskuspankkien keskuspankki, VL), yksityinen pankki, jonka omistavat ja jota kontrolloivat maailman keskuspankit, jotka itse ovat yksityisiä yrityksiä” (Carrol Quigley kirjassa ”Tragedy and Hope”, 1966);

   ”Olemme täysin riippuvaisia liikepankeista. Jonkun on lainattava jokainen dollari, joka meillä on liikenteessä, käteisenä tai luottona. Jos pankit luovat runsaasti synteettistä rahaa, olemme vauraita, jos eivät, näemme nälkää. Olemme täysin ilman pysyvää rahajärjestelmää. Kun asiasta saa täyden kuvan, toivottoman tilanteemme traaginen mielettömyys on miltei mahdoton uskoa, mutta siinä se on. Se on kaikkein tärkein asia, jota älykkäät ihmiset voivat tutkia ja pohtia. Se on niin tärkeä, että nykyinen sivilisaatiomme saattaa luhistua, ellei sitä ymmärretä laajalti ja ellei puutoksia korjata pian” (USA:n Atlantan FED:n luottopäällikkö Robert H. Hemphill v. 1934);

   ”Rahan liikkeelle laskemisen tuotto on synnyttänyt suuren pankkibisneksen pääoman sellaisena kuin se nyt on. Alkaen täysin tyhjästä ne (pankit) ovat saaneet koko maailman auttamattomasti velkaansa silmänkääntötemppuna. Tämä raha syntyy aina kun pankit ’antavat lainaa’ ja häviää aina kun velka maksetaan niille takaisin. Joten jos teollisuus yrittää maksaa takaisin, kansakunnan raha häviää. Tämä juuri tekee vauraudesta niin ‘vaarallista’, kun se tuhoaa rahaa juuri kun sitä eniten tarvitaan ja synnyttää lamaa. Emme voi tehdä nyt muuta kuin mennä yhä syvempään ja syvempään velkaan pankkijärjestelmälle saadaksemme ne lisääntyvät määrät rahaa, joita kansakunta tarvitsee laajentumistaan ja kasvuaan varten. Rehellinen rahajärjestelmä on ainoa vaihtoehto” (Taloustutkija ja kemian nobelisti Frederick Soddy);

   ”Laki keskuspankista (so. USA:n yksityisestä juutalaisesta keskuspankista FED:stä v. 1913) synnytti kansainvälisten pankkiirien ja teollisuusmiesten yhdessä kontrolloiman supervaltion maailman orjuuttamiseksi heidän omien mielihalujensa mukaisesti” (USA:n kongressin jäsen Louis McFadden);

   ”USA:n keskuspankki on rahadiktatuuri, jolla on absoluuttinen valta yli Amerikan kansan ja epäsuorasti yli koko maailman” (Deirdre Manifold);

   Juutalaisten vanhoista pyhistä kirjoituksistakin (Talmud, Zohar, autoritatiivinen rabbiininen kirjallisuus) käy ilmi maailmanhallintapyrkimys:

   Babyl. Talmud, Sanhedrin 98b: “Tulee olemaan vaikeaa sysätä syrjään ei-juutalaiset aiheuttamatta paljon kärsimystä – – runsauden vuosista nauttivat juutalaiset” (Juutalaisilla on yllin kyllin syötävää Messiaan päivinä, kun he ovat työntäneet sivuun ei-juutalaiset);

   Babyl. Talmud, Berahot 58a: Ensimmäisen ihmisen täytyi nähdä paljon vaivaa elantonsa ja vaatetuksensa puolesta. Juutalainen sen sijaan nousee aamulla ylös ja näkee kaiken itselleen valmiiksi laitetuksi. Kaikki kansat (so. ei-juutalaiset) näkevät vaivaa ja tulevat juutalaisen ovelle; kun juutalainen aamulla herää, hän löytää kaiken tuon edestään.

   Zohar III 227b: Meillä ei ole tärkeämpää uhria kuin se, että poistamme epäpuhtaat (= kristityt) keskuudestamme.

   Zohar I 160a: ”Rabbi Jehuda sanoi rabbi Chezkiamille: Todella hyvän työn on tehnyt se, joka kykenee vapautumaan tuosta (juutalaisvastaisesta) puolueesta (so. kristityistä), ja suuresti ylistettäviä ovat ne hurskaat, jotka kykenevät vapautumaan vastaan asettuvasta puolueesta ja lannistamaan sen sodalla. Rabbi Chezkiam sanoi: Kuinka? Rabbi Jehuda avasi suunsa ja sanoi: ’Neuvokkuudella sinun on käytävä sotaa heitä vastaan’ (Snl. 24:6). Millaista sotaa? Tämä sota tuota pahaa puoluetta vastaan, jonka jokainen ihmisen poika (so. juutalainen) on velvollinen sodalla voittamaan, on ymmärrettävä käytäväksi samalla tavalla kuin Jaakob kävi sotaa Eesauta vastaan, joka oli tuosta puolueesta – viekkaudella, missä vain tarpeen; sitä vastaan on sodittava lakkaamatta, kunnes ansaittu järjestys saadaan aikaan.”

   Zohar I 219b: “On varmaa, että vankeutemme jatkuu, kunnes epäjumalia palvelevien ei-juutalaisten (= kristittyjen) hallitsijat on pyyhitty pois maan päältä.”

   Midrash Talpiot 255d (rabbi Elijah ben Solomon Abraham, ha-Kohen): ”Ei-juutalaiset ovat ihmisen muotoisia eläimiä.” Jumala loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi eläimiksi juutalaisten kunniaksi; ei-juutalaisia ei näet luotu mihinkään muuhun kuin palvelemaan juutalaisia yötä päivää, eikä heille koskaan voi antaa lepoa tästä heidän palvelemisestaan.

   Obadiam (rabbi David Kimchi): ”Puhuessaan viimeisinä päivinä tapahtuvasta Edomin tuhosta profeetat tarkoittivat Roomaa (siis kristittyä maailmaa), kuten Jesaja on selittänyt jakeessa 34:1: ’Astukaa esiin, te kansat, ja kuulkaa’, sillä kun Rooma tuhoutuu, tapahtuu Israelin lunastus.”

   Mitä kommentissa mainittuihin muslimeihin tulee, joilla myös on maailmanvaltapyrkimys omista lähtökohdistaan (Koraani), niin juutalaiset ovat orjuuttaneet heidät mainitulla velkarahajärjestelmällään.

   Plusääni(26)Miinusääni(0)
   1. ”On myös ”hyödyllisiä idiootteja”, jotka kuvittelevat Raamattua väärin tulkiten, että juutalaiset ovat jokin ”Jumalan valittu kansa” ja sen vuoksi palvelevat juutalaisia sokeasti.”

    Olen huomannut saman. En myös ymmärrä miksi nykypäivänä ihmiset katsovat Israeliin ja miettivät juutalaisten ”profetaallista” kohtaloa. Israelin valtiolla ei ole mitään tekemistä profeetioiden kanssa nykypäivänä. Raamattu kertoo varsin selkeästi millaisia saatananpalvojia heistä tuli kun hylkäsivät Jumalan. Lisäksi heidän ja koko maailman Messias oli Jeesus, josta mm. profeetta Daniel kertoi. Juutalaiset myös kiroavat hänet joka Danielin profeetan selvittävät, koska Jeesus ei vastannut heidän odotuksiaan. Tässä lainaus:

    “May the bones of the hands and the bones of the fingers decay and decompose, of him who turns the pages of the book of Daniel, to find out the time of Daniel 9:24-27, and may his memory rot from off the face of the earth forever” (Talmudic Law, p.978, Section 2, Line 28).

    Mukavia ihmisiä tosiaan:) On myös juutalaisia jotka seuraavat Jeesusta, en hauku koko rotua, mutta enemmän törmää näihin itserakkaisiin ja ahneisiin jotka kuvittelevat olevansa Jumalan kansa vielä nykypäivänä, Saatanan kansaa enemmän. Nykyään juutalaiset (?) myös levittävät valheellista muokattua profetiaa, jossa Danielin 9 sanat on siirretty lopun aikaan verikuineen, 7 vuoden ahdistuksineen jne. mitä Youtube on täynnä. Mutta ymmärtämättömät eivät tajua, että kyseessä oli profeetia Jeesuksen tulemisesta ensimmäisellä kerralla poistamaan ihmisten synnit eikä toinen tuleminen, siitä ei ole mitään tarkkaa aikaa, koska ”…tulen kuin varas”. Siirtämällä kyseisen ajan lopun aikaan rikkoisi täysin Danielin 2300 vuoden profeetian. Ahneella on paska loppu.

    Plusääni(13)Miinusääni(0)
     1. Kyllä minä ymmärsin mitä sanoit, kommentoin vaan tuota ”valittu kansa” kohtaa. Välillä käynyt myös mielessä, että mikä Magneetimedian todellinen tarkoitus on, koska artikkelit ovat hyvin kirjoitettu, asiaa löytyy ja sivut ovat siistit (aivan kuin sillä olisi väliä) jne. Mut tosiaan kaikki pannaan ainoastaan juutalaisten syyksi. Juutalaiset sitä ja tätä ja ollaan jätetty tutkimukset siihen eikä kerrota mikä koneisto takana pyörii ja ketä he kuuntelevat. Tulee vaan mieleen Raamatusta kohta:

      ”Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?” Ilm. 13:4

      Sama koskee lähes kaikkia totuuden janoisia medioita, jotka kertovat asioista mitä näkevät, mutta eivät kuitenkaan näe, koska kopioidaan muita tai ei jakseta itse kaivata tai sit johdetaan ihmiset tahalleen harhaan eikä anneta koko totuutta, jos ollenkaan.

      ”Niillä on suu, mutta eivät ne puhu, niillä on silmät, mutta eivät näe, niillä on korvat, mutta eivät kuule, eikä niillä ole henkeä suussansa. Niiden kaltaisia ovat niiden tekijät ja kaikki, jotka niihin turvaavat.”
      Psalmit 135:16-18

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
     2. Samalta tuntuu varmasti monesta muustakin, kun sinulle ei tunnu menevän järkeen tämä asia, vaikka kuinka ladataan faktaa naaman eteen. Olet ilmiselvä huijari. Tekstisi on niin selvää harhaanjohtamista, että todella asiaan paneutuneet kyllä sen huomaavat. Kerrot todella paljon totuutta, mutta samalla sujautat joukkoon valhetta kun on kyse ydinkysymyksestä, eli juutalaisuudesta. Miksi suojelet saatanallista ylivaltaan perustuvaa ”uskontoa” ja sen toteuttajia? Miksi et tuo esille, että juutalaiset eivät ole ”Jumalan valittu kansa”,vaikka näin väittävät? Tämä on äärimmäisen tärkeä asia paljastaa, ja kertoa aivopestyille kristityille, että heitä on petetty ja petetään jatkuvasti. Kristittyjen identiteetti on kokoajan vihollisen hallussa. Koko systeemi on valjastettu palvelemaan juutalaisuutta (rahajärjestelmä, ym.) Voit jauhaa sionisteistasi päivästä toiseen, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että vaikutusvalta on edelleen juutalaiseliitillä.

      http://thezog.info/

      http://theunjustmedia.com/Media/Six%20Jewish%20Companies%20Control%2096%25%20of%20the%20World%E2%80%99s%20Media.htm

      Kuten Lauriokin totesi, ei-juutalaiset sionistit ovat lopulta isäntiensä orjia. Kiitokset Vesalle, oli hieno vastine.
      Ei täällä kukaan väitä, että joka ikinen juutalainen olisi tässä jwo-projektissa mukana, tai että jokainen heistä noudattaisi kannesta kanteen talmudia – vaan että juutalaisuus on ylivaltaan perustuva rasistinen ylivalta-ideologia ja ne jotka tätä ideologiaa toteuttavat ovat pääasiassa juutalaisia. Heillä on myös suuri joukko ei-juutalaisia (olkoon nyt sitten vaikka sionisteja) ”hyödyllisiä idiootteja”, jotka sielunsa myyneinä juoksevat juutalaisen rahan perässä silmät kiiluen ja toteuttavat isäntiensä käskyjä ja siis tuhotöitä. Oli sitten kyse kapitalismista tai kommunismista, niin sama voima on molempien järjestelmien takana. Joka on tutustunut Raamattuun ja Talmudiin, niin ymmärtää kyllä että kyse on suorista vastakohdista, ja tässä on kyse juutalaisten sodasta ei-juutalaista maailmaa vastaan. Kaikki ei-juutalainen perusta täytyy tuohota, jotta tilalle saadaan juutalainen maailmanhallitus. Esteet tulee poistaa. ”Natsit, rasistit, fasistit” täytyy lakaista pois tieltä. Juutalaisuus ei tunnusta isänmaata, kuten kristillisyys, vaan he hajautuvat kaikkialle ja ovat ”kotonaan” kaikkialla (juutalaisuus on kommunismia). Koronkiskonta (talousjärjestelmämme) on talmudin toteuttamista. Ei-juutalaisten demoralisointi juutalaisen median ja hollywoodin ynnä tuuttien kautta on talmudin toteuttamista. Maailman ajaminen hiljalleen kommunismiin on talmudin toteuttamista. Ei-juutalaisen maailman pettäminen omien intressien ajamiseksi on talmudin toteuttamista. Perhe-arvojen ja kristillisyyden alasajo on talmudin toteuttamista. Ja niin edelleen.

      Plusääni(7)Miinusääni(0)
    1. ”Ei täällä kukaan väitä, että joka ikinen juutalainen olisi tässä jwo-projektissa mukana, tai että jokainen heistä noudattaisi kannesta kanteen talmudia ”

     Toisaalta koko juttu lähtee siitä, että 36 rabbia päättää kaikesta ja tietää yksin asiat. 300 alempaa myös paljon. Kuitenkin massatkin vaistoavat tyhmimpienkin päissä asioista valtaosan, vaikka kaikkea ei tunneta. Vaikka Talmudia ei noudatettaisi kannesta kanteen, maallistuneetkin juutalaiset saatttavat kuunnella sitä synagoogissa eivätkä anna ilmi kanssasisäariaan. Yleisesti annetaan porukasta eri kuva kuin mitä ollaan ei-juutalaisille. Rikoksia ja rikollisia suojellaan myös ja tästä on uskonnollinen lakikin, jonka rikkominen ainakin ennen merkitsi kuolemantuomiota.

     Havassa ovat holohoaxin julkiset paljastajat tai Talmuista pois kääntyneet ja kriittiset juutalaiset eli tosiasiassa juttu merkitsee juutalaisuudesta luopumista. Tietenkin hiljaisia luopuneitaon hyvin paljon.

     Minusta maskina esiintyvät vaikenijat ovat ihan yhtä lailla osallisia JWO-projekteihin. Onathan ne kaikkien nähtävissä ja siellä on yleensä siis enemmän tietoa. Kulttuuri on yhdenmukaisin ja siis juutalaiset yleisesti ovat blokki tai ryhmä asioissa kuin asioissa. Tietenkin useinkin niin, että näennäisesti ovat eri kuppikunnissa. Kaikki kaikessa on kuitenkin juutalaisten etu ja juutalaiset. Kuppikuntia vaihdellaan. Tietenkään ei edes liitytä terveisiin asioihin kuten kansallissosialisteihin. Paitsi solutus- ja sabotaashitehtävissä.

     Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. NWO- (ja sitä tukevaan Bilderberg-) agendaan kuuluu juuri artikkelissa kuvattu kansallisvaltioiden tuhoaminen.
  Tässähän näitä Bilderberg-kokouksista niinollen mm. Suomen tuhoamisohjeistusta hakeneita on koko joukko:

  ”Ahtisaari, Wahlroos, Niinistö… Nämä suomalaiset ovat osallistuneet Bilderberg-kokouksiin…”,
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012060215660719_uu.shtml

  ”Bilderbergiin Suomesta Alexander Stubb, Leena Mörttinen ja Matti Apunen!
  Marionettien vuosittainen aivopesusessio alkamassa…”,
  http://mvlehti.net/2015/06/08/bilderbergiin-suomesta-alexander-stubb-leena-morttinen-ja-matti-apunen/

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
  1. Se on juuri näin, kiitos. NWO-globalistit eivät ole juutalaisia, he ovat sionisteja, jotka istuvat vallan huipulla maailmanlaajuisesti – myös Suomessa. Maailman pankkijärjestelmää hallitsevat Rothschild-sionistit, jotka ovat toki juutalaisia, mutta naurettavaa väittää että maailmanlaajuisen rikollisliigan perustajat tekevät kaikista juutalaisista sionisteja.

   Plusääni(2)Miinusääni(10)
 4. Huvittavaa, kuinka moni uskoo että Juhani Julin joutui ”onnettomuuteen” kun meni paljastamaan mistä vapaamuurariudessa todella on kysymys (Saatanan palvonta). Oksettavaa, kuinka monet lampaat tässä maassa uskovat kaiken mitä valta(paska)media heille syöttää.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 5. Ruotsi sanoo ”olleensa naiivi” ja nostaneensa terroriuhkaluokkansa korkeimpaan mahdolliseen. Ranska jatkaa poikkeustilaa kuukausilla. Ilmeisesti toisinajattelijoiden koteihi isketään ja nettiä valvotaan. Näinköhän mamutulvan ohella kaikkialla paukkuu ja mamutulvan kritisoijat laitetaan linnaan. Ainakin kaikki ei-sionistiset. Revisionistit ja muut liikaa tietävät / uppiniskaiset. Suljetaanko MMedia poikkeustilan verukkeella?

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 6. Vapaamuurariudesta voi antaa monenlaisia määritelmiä. Yksi niistä voisi olla, että se on ’hyväveli-kerho’ jonka jäsenet voivat varsinkin korkeimmilla politiikan ja talouselämän tasoilla tehdä rikoksia joutumatta tuomituiksi – oikeuslaitoksen (vai pitäisikö sanoa NIIN SANOTUN oikeuslaitoksen) korkeilla portailla olevat veljet auttavat!
  Vapaamuurariuden kovan, pimeän ytimen on vuodesta 1782 lähtien muodostanut Adam Weishauptin perustama satanistinen illuminati:

  ”…But after the 1782 Congress[of Wilhelmsbad], European Masonry was ”dominated by the super-secret Illuminati” (Cushman Cunningham, Part II, The Secret Empire, (2005), p. 67-68)… Nesta H. Webster said ”(its) importance to the subsequent history of the world has never been appreciated by historians . . .” (Nesta H. Webster, World Revolution, (1921), p. 31). It was held ”at Meyer Amschel Rothschild’s castle inx Wilhelmsbad” (Juri Lina, Under the Sign of the Scorpion, (2002), p. 38). The Congress included representatives ”of all the Secret Societies – Martinistes as well as Freemasons and Illuminati – which now numbered no less than three million members all over the world” (Nesta H. Webster, World Revolution, (1921), p. 31).

  The congress,…also passed a resolution by which henceforth JEWS would no longer be excluded from the lodges.

  The Comte de Virieu thereafter ”COULD ONLY SPEAK OF FREEMASONRY WITH HORROR,” according to his biographer M. Costa de Beauregard (William T. Still, New World Order: The Ancient Plan of Secret Societies, (1990), p. 82)…”

  ”The 1782 Congress of Wilhelmsbad: The Illuminati Takeover”, http://www.biblebelievers.org.au/wilhelms.htm

  Em. Jüri Linan erinomainen kirja vapaamuurareista, Architects of Deception: The Concealed History of Freemasonry, on pdf-muotoisena vapaasti imuroitavissa seuraavasta: http://barruel.com/architects-of-deception.pdf
  Lina pakeni 1980-luvulla Neuvosto-Virosta Ruotsiin, jossa vapaamuurarit ovat kirjan julkistamisen jälkeen tehneet hänestä epähenkilön mediassa eivätkä ruotsalaiset kirjakaupat ole saaneet myydä hänen kirjojaan!

  Eräs tunnettu suomalainen ex-vapaamuurari Juhani Julin sanoi pian erottuaan vapaamuurareista koettavansa saada myös mahdollisimman monen tuntemansa entisen ’veljen’ tekemään samoin. N. kolme viikkoa tämän jälkeen hänet löydettiin kuolleena, sydänkohtauksen saaneena mönkijänsä alta. Saattaa olla olemassa useitakin menetelmiä tällaisen aikaansaamiseksi, mutta seuraavassa on erään samaa pirullista agendaa palvelevan tahon, CIA:n käyttämä tekniikka:

  ”In 1975, during the Church Committee hearings, the existence of a secret assassination weapon came to light. The CIA had developed a poison that caused the victim to have an immediate heart attack. This poison could be frozen into the shape of a dart and then fired at high speed from a pistol. The gun was capable of shooting the icy projectile with enough speed that the dart would go right through the clothes of the target and leave just a tiny red mark. Once in the body the poison would melt and be absorbed into the blood and cause a heart attack! The poison was developed to be undetectable by modern autopsy procedures…”
  http://www.globalresearch.ca/cia-targeted-assassinations-by-induced-heart-attack-and-cancer/5326382

  Sanotaan, että vain pieni osa vapaamuurareista saa tietää sen pimeän, pirullisen (so. illuminatin asettaman) agendan, jota he ovat vain hyödyllisinä idiootteina toteuttamassa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 7. ”Sometime before World War II, a coup took place in the United States – our government was hijacked by a group of Jewish globalist Super-elites. Thus, it really doesn’t matter who is ”President”: Republican, Democrat, Bush, Obama, etc… they all work for Jewish globalists. Obama is just the latest employee of these Jewish Super-elites and their Gentile lackeys; he merely carries out their orders. In light of this, dissent is the only true form of patriotism – the Founding Fathers would agree.

  I Am A Humanitarian Which Is Why I FIRMLY Believe In Racial Separation
  .
  SYNOPSIS: Those who promote multiracial/multicultural societies generally mean well in that they feel they’re creating a more peaceful world. But they ignore the lessons of history and thus are essentially laying the seeds for unimaginable future conflict and bloodshed.

  Multiculturalism within a nation leads to internal tension and eventual violent conflict… 6,000 years of human warfare proves this (i.e., roughly 80% of all wars throughout history are rooted in racial/ethnic/religious conflict). All races and ethnicities are ”tribal” & separatist in nature – these innate characteristics of human nature must be accepted and public policy should be crafted with such characteristics in mind. Hence, racial/ethnic homogeneity should be encouraged by policy makers. Pursuing racial/ethnic homogeneity is the most humane way to organize the world’s peoples.

  Any realistic humanitarian (such as myself) understands this reality of human nature and works within its framework.

  I don’t have anything against Mexicans…. in Mexico. I don’t have anything against Nigerians… in Nigeria. Mexicans should remain in Mexico. Nigerians should remain in Nigeria… and so on. Further, I hope Mexicans, Nigerians and all peoples of the world live healthy and productive lives in their respective countries. I do not wish ill on any peoples of the world…”,
  http://immigration-globalization.blogspot.fi/2009/09/i-am-humanitarian-which-is-why-i.html

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Niin kyllähän Rooseveltin hallinto oli tavallaan kumous eli v. 1932 alkaen. Mutta oli USA täysin juutalaisten taskussa jo Wilsonin aikana ja siis hommaa vaoin syvennettiin. Hra House ohjasti Wilsonia joka askeleella ja jotta tälainen henkilö valitaan, on vallan oltava tukevasti käsissä. Monet puhuvat vallan täydellistymisestä juurikin tuolloin, kun vaalit voitiin ratkaista jo omilla äänestäjillä. Tosin koko yhteiskunta oli eliitin kontrollissa. Kyllä 1800-luku oli juutalainen vuosisata myös USA:ssa.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Aivan loistava artikkeli.

  Meillä on kyllä heikot puolustusvoimat vihollisen maahyökkäystä vastaan – mutta tätä moraalin mädätystä vastaan meillä ei tunnu olevan oikein mitään ”puolustusvoimia”.

  Pikemminkin kaikki portit on jätetty tälle turmellukselle täysin auki. On demokratiat, vapaus ilman vastuuta = kansanvalta, ja oma itse Jumalan tilalla, jolloin kaikki on auki vaikka miten viheliäiselle hapatukselle. Tämä p#sk# ei pysähdy mihinkään raja-aitaan, eikä tullimuuriin. Ei mihinkään ihmisen tekemään.

  Kaiken takana on siis se, että aidosta Kristinuskosta on luovuttu. ”jumalattomain tie hukkuu.”

  PSALMIT 1

  ”1. Autuas se mies, joka ei vaella jumalattomain neuvossa eikä astu syntisten teitä eikä istu, kussa pilkkaajat istuvat,
  2. vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt!
  3. Hän on niinkuin istutettu puu vesiojain tykönä, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu; ja kaikki, mitä hän tekee, menestyy.
  4. Niin eivät jumalattomat! Vaan he ovat kuin akanat, joita tuuli ajaa.
  5. Sentähden eivät jumalattomat kestä tuomiolla eivätkä syntiset vanhurskasten seurakunnassa.
  6. Sillä Herra tuntee vanhurskasten tien, mutta jumalattomain tie hukkuu.”

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat