Facebookin johtaja Zuckerberg julistaa taistelun kansallismielisyyttä vastaan!

Juutalaistaustainen Mark Zuckerberg joka tunnetaan Facebookin johtajana ja perustajana, on hyökännyt kansallismielisyyttä vastaan. Zuckerberg julisti vasta pitämässään puheessaan, että aikamme suurin kamppailu olisi autoritäärisyyttä ja kansallismielisyyttä vastaan.

Julistus on varsin nurinkurinen. Hän itse harjoittaa autoritääristä politiikkaa johtamallaan sivustollaan vainoamalla poliittista eliittiä kritisoivia käyttäjiä ja uutisia. Vaikka Zuckerberg itse väittää olevansa poliittisesti sitoutumaton, sivusto on suosinut mustien terroristien propagandaa ja nimittänyt vähintäänkin epäilyttäviä hahmoja johtotehtäviin.

Facebookkia on myös syytetty ihmisten vakoilusta useita kertoja. Zuckerberg myös osti Whatsapp-viestisovelluksen, josta Wikileaksin paljastukset osoittivat, että ihmisiä voidaan vakoilla suositun sovelluksen kautta. Sovelluksen ostonyhteydessä syntyi antisemitistinen kohu, kun Zuckerberg kuvattiin mustekalaksi saksalaisessa lehdessä.

Kamppailu kansallismielisyyttä vastaan tulee olemaan myös hankala Zuckerbergille sillä tilastot osoittavat, että nuorien keskuudessa kansallismieliset puolueet ovat suosittuja. Kreikassa ja Ranskassa on dokumentoitu, että nuoret kannattivat eniten kansallismielisiä vaihtoehtoja. Sama kehitys on tapahtunut Slovakiassa, jossa Meidän Slovakiamme -puolue nauttii nuorien suosiota.

Lue myös: Facebookin virtuaalikausti: tekoäly ryhtyi antisemitistiksi!

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat