Front Nationalin uusi puoluejohtaja syrjäytettiin ”holokaustin” epäilemisen takia!

Ranskassa Front Nationalin ympärillä kuohuu, kun presidenttiehdokkaan Marine Le Penin seuraaja Jean-Francois Jalkh syrjäytettiin puolueenjohtajan paikalta hänen revisionismikommenttien takia!

Jean-Francois Jalkhin piti siirtyä Front National -puolueen johtoon, koska presidenttiehdokas Marine Le Pen päätti siirtyä syrjään puolueen johdosta. Marine Le Penin sivuun siirtymisen syynä on hänen halunsa olla ”koko kansan presidentti”.

Jean-Francois Jalkhin on puolueen vanha veteraani, mutta nyt on tullut ilmi hänen vuosien takaiset holokaustin kyseenalaistavat kommentit.

”Mr. Briois [Front Nationalin pormestari] siirtyy johtoon väliaikaisesti ja asiasta ei keskustella enempää,” kommentoi Front Nationalin varapuheenjohtaja ja Marine Le Penin puoliso, juutalainen Louis Aliot.

Vuoden 2000 haastattelussa Jalkhin kehui holokaustirevisionisti Robert Faurissonia ja kyseenalaisti teorian, jonka mukaan Zyklon B -kaasua olisi käytetty ”juutalaisten tappamiseen”.

”Minä katson tätä teknillisestä perspektiivistä, joka on mahdoton, ja haluan korostaa, mahdoton käyttää sitä [Zyklon B:tä] massatuhoamisessa. Miksi? Koska tarvitset useita päiviä tilan puhdistamiseen […] jossa Zyklon B -kaasua ollaan käytetty,” Jalkhin kertoi vuosien takaisesssa haastattelussa.

Front National -puolue onkin viime vuosina yrittänyt mielistellä poliittista eliittiä maltillistamalla puolueen linjaa, kuten holokaustirevisionistien karsimisella. Jopa puolueen perustaja ja Marine Le Penin isä, Jean Marine Le Pen, erotettiin puolueesta hänen valtavirtahistoriaa kyseenalaistavien mielipiteiden vuoksi.

 

Lue myös:

Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään, osa 1
Auschwitzin kaasukammioissa ei murhattu ketään, osa 2
Ranskan vaalit: juutalaiset ja äärivasemmisto taistelevat Rothschild-pankkiirin puolesta
Tietopaketti holokaustin kiistämisestä aloittelijoille
Tiina Wiik ryhtyi holokaustihistorioitsijaksi – sekoitti ”kaasukammiot” keskenään
Työläiset antoivat kylmän vastaanoton pankkiirien ja vasemmiston presidenttiehdokkaalle

1 kommentti

  1. Scfissä pelätään ulkoavaruuden valloittajia, jotka orjuuttavat maa planeetan valtansa alle. Turhaa horinaa. Juutalaisethan jo hallitsevat muuta maailmaa ja orjuuttavat sitä. Milloin löytyy se ensimmäinen uskallikko, joka heittää koko asialla vesilintua ja käskee juutalaisten pitämään suuri suunsa kiinni, ”sillä minkä minä olen kirjoittanut, sen minä kirjoitin”.
    Pitkällinen kasvatustyö ja juutalaisten propakanda, jota paremminkin voi kutsua aivopesuksi on tehnyt tehtävänsä. Sen juurimisesa pois on kova työ, kuten kasvimaassakin jonka rikkaruohot ovat saaneet vallata.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kommentointi ei ole käytössä.

Kotimaa

Ulkomaat