Hallituksen tuorein innovaatio: työtä ilman palkkaa, eläkettä, lomaa tai työterveyttä

Suomen hallitus suunnittelee jatkuvasti uusia tapoja siirtää tuloja kotimaisilta yrittäjiltä ja työntekijöiltä ulkomaalaisille pankeille. Nyt Stubb, Sipilä ja Soini ovat löytäneet varsinaisen viisasten kiven.

Uuden ”työnäytteeksi” kutsutun innovaation esitteli perussuomalainen oikeusministeri Jari Lindström, jonka edellinen uroteko oli maahanmuuttovastaisuuden julistaminen järjestäytyneeksi rikollisuudeksi. Palkattoman työn malli tukee perussuomalaisten iskulausetta, jonka mukaan se on ”työväenpuolue ilman sosialismia”.

Lindström ei itse asiassa kehdannut aluksi mainita, ettei ”työnäytteestä” saada palkkaa. Työ- ja elinkeinoministeriön selvityshenkilö Maria Kaisa Aula kuitenkin vahvisti lehdistölle, että kyse on orjatyöstä, joka voisi jatkua ”usean kuukauden ajan”. Orjalle ei kertyisi palkkaa, eläkettä eikä lomaa. Myöskään työterveys ei kuuluisi ”sopimukseen”.

Lindströmin esittelemässä mallissa ”työntekijä” olisi yhteiskunnan elätti, eli tämä saisi työttömän päivärahaa. Vaikka töitä siis tehtäisiin, paisuisi Suomen julkinen velka jatkuvasti.

Keskusta, kokoomus ja perussuomalaiset haluavat toisin sanoen luoda Suomen, jossa kansalaiset eivät voi elättää itseään enää edes rehellisellä työllä. Työikäiset eivät voi ostaa suomalaisia tuotteita ja palveluita, koska tulot on karsittu minimiin. Koska eläkettä ei kerry, vaivaa äärimmäinen niukkuus vielä vanhuksenakin.

Kipeimmin SSS-hallituksen innovaatio tulee iskemään suomalaisiin yrityksiin, joilta leikataan liiketoiminnan tärkein tukipylväs – kotimainen kysyntä. Kun kansalaisilla ei ole rahaa ostaa tuotteita ja palveluita, joutuivat yritykset irtisanomaan lisää työntekijöitään, supistamaan toimintaansa ja lopulta laittamaan lapun luukulle.

Verisessä hintakilpailussa ainoita voittajia ovat monikansalliset suuryritykset, jotka voivat ulkoistaa tuotannon Afrikan ja Aasian hikipajoihin. Tämä ei tietenkään haittaa Lindströmin puoluetta perussuomalaisia, joka on avoimesti monikansallisten suuryritysten lobbausjärjestö.

orjuus

Velkakierteen järjestelmällistä ruokkimista

Koska yhä harvempi suomalainen voi Perskeko-yhteiskunnassa elättää perheensä rehellisellä työllä, joutuu yhä useampi kotitalous rahoittamaan kulutuksensa pankkilainoilla, mikä ei tietenkään haittaa pankkiirien lahjomia valtapuolueita.

Kun kotitaloudet pakotetaan velkaantumaan, syntyy luottokuplia, jotka räjähtäessään luovat aina uusia finanssikriisejä.

Finanssikriisejä puolestaan ”hoidetaan” leikkaamalla kansalaisten palkoista entistä suurempi siivu, mikä pakottaa velkaantumaan lisää. Koska SSS-hallitus ei ole kiinnostunut mistään muusta kuin suurten pankkien voitoista, on ensisilmäyksellä järjettömältä vaikuttava politiikka mitä todennäköisimmin eliitin täysin tietoinen strategia.

Perussuomalaiset Nuoret –nimisen julkisionistisen järjestön varapuheenjohtaja Aleksi Hernesniemi vaikuttaa erittäin tyytyväiseltä emopuolueen viimeisimpään linjaukseen. Hän twiittasi tänään ytimekkäästi: ”Vähemmän sosialismia, enemmän vapautta #suomitekoja

Hernesniemi ei kuitenkaan kertonut, miksi hän pitää ”vapautena” sitä, että suomalaiset joutuvat elättämään itsensä työn sijaan pankkilainoilla.

 

Lue myös: Miksi oikeisto rakastaa laittomien siirtolaisten tulvaa?

10 kommenttia

 1. Entisenä yrittäjänä sanoisin, että nämä poliitikot eivät tiedä yrittämisestä enempää kuin sika tuulimyllystä. Kuvitellaan, että työntekijät ja pienyrittäjät tulevat toimeen pelkällä pyhällä hengellä. Auta armias, jos satut unohtamaan jonkin laskun maksamisen, niin ensin perintäyhtiö on sinun kimpussa ja lopuksi ulosottomiehet tekevät lopun ihmisrauniosta. Näistä poliittisista puolueista persut ovat kaikista eniten tavallista kansalaista vastaan, puheenjohtajaa myöten. Nuoleskelevat juutalaisia, kumartavat suuryritysten suuntaan. Tämä porukka on kaikkein katalin koko porukasta, ovat saaaneet vilpillä ja vääryydellä nykyisen aseman. Mutta onneksi heidän loppunsa lähenee hyvinkin pian.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
  1. Vaalien alla tutkin ehdokkaiden taustoja. Kansanedustajaehdokkaista monikin väitti olevansa yrittäjä. Todellisuudessa ”yritys” paljastuikin yhteiskunnan luomaksi kolmannen sektorin yritykseksi joka on käytännössä kunnan tai valtion jatke eikä siten mitään yrittäjän riskillä elämistä.

   Eräs kaveri myös mainosti olevansa yrittäjä. Tarkistettuani taustat selvisi että hän oli yliopiston kahvikioskissa osakas viiden muun henkilön kanssa. Rahat menivät hyväntekeväisyyteen.
   Sipilää en pidä yrittäjänä vaan liikemieskeinottelijana jonka kaikki bisnekset eivät kestä päivänvaloa.

   Mielestäni yrittäjäksi itseään tituleeraaminen em. tapauksissa on yritystoiminnan halveksimista.

   Oikeasti kukaan oikea yrittäjä ei uskalla edes lähteä politiikkaan ajamaan yrittäjien asiaa sillä se tietäisi yritystoiminnan loppua.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Vastataan tämäkin vielä. Eikö tässä ole kyseessä lyhyt oppisopimus?

  Jorma: ” Kuvitellaan, että työntekijät ja pienyrittäjät tulevat toimeen pelkällä pyhällä hengellä.”

  Sinulla on väärin ymmärrystä tässä, työntekijä ja pienyrittäjä eivät ole verrannollisia. Tässähän pyritään systeemiin, että pienyrittäjä löytää pätevän koulutettavan ja työntekijän.

  Totta kai taloudellinen tilanne Suomessa on huono. Ei se kuitenkaan parane tyhmyyksiä laukomalla ja tyhmiä päätöksiä tekemällä.

  Jatkuvasti törmään työelämässä julkisen puolen työntekijöihin – jotka eivät osaa tai eivät viitsi tehdä työtänsä. Näitäkö heidän sdp-palkkasuhteillaan pienyrittäjän pitäisi palkata?

  En ainakaan itse palkkaisi.

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 3. Sionistit, kuten työttömyys- ja vääryysministeri Lindström, kyykyttävät Suomen köyhiä…!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. On se vaan kumma, ettemmekö me elukkakansat (goyim) millään usko, että maan ja taivaan kuningas YHVH on valinnut juutalaiset paimentamaan meitä ja YHVH* on määrännyt kaikkien meidän elukkakansojen rahat ja kaiken muun omaisuuden yksinomaan juutalaisten omaisuudeksi ja meidät elukkakansat juutalaisten orjiksi…
  Eihän nyt sionistien suomalaisia lakeijoita ole sopivaa syyttää tähän asti erinomaisesta pyhän velvollisuutensa suorittamisesta, sillä onhan heidän toimiensa ansiosta kohta koko Suomi juutalaisen valitun eli herrakansan taskussa.
  Kehtaammekin me elukkapakanat nurista sionistien jumalan tahtoa vastaan! 😉

  * ei ole minun jumalani, teistä muista en tiedä

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. Kuinkas näissä työterveysasioissa menee, jos sattuu työtapaturma? Joutuuko ilmaistyöntekijä maksamaan itse kaikki kulut, vai ottaako ilmaistyönteettäjä millään tavalla osaa kuluihin?

  Joutuuko ilmaistyöntekijä omalla riskillä tekemään kaiken työn, saamatta mitään muuta kuin työnilon vastineeksi?

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Samaten jos tulee tämä työnvastaanottopakko. Mikäpä estää työnantajia laskemaan palkkoja nälkärajoille, ja työntekijän on vain PAKKO ottaa vastaan vaikka mikä olisi.
  Kohta palkat putoaakin niin alas, että pitää olla ameriikan malliin 3-5 duunia, että pystyy asumaan tai syömään.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. EKokoomusmafia SSS-perskekoporvarihallituksen johdolla haluaa muuttaa Suomen markkinatalousmaasta kapitaalikommunismin mallimaaksi joka yksityistää yritysten ja sijoittajien voitot mutta sosialisoi tappiot ja kulut yhteiskunnan/veronmaksajien maksettaviksi, mm. osan palkan maksusta palkkatuen, 9€/pvä tukityön ja nyt koko alkan työnäytteen muodossa. Koska palkanmaksua sosialisoidaan yhteiskunnan maksettavaksi sosiaaliturva siirtyy työttömiltä ja huono-osaisilta ihmisiltä yrityksille, usein hyvin menestyville yrityksille mm. pikaruokaketjut, vuokratyöfirmat jne. 90-pankkikriisistä se alkoi, jossa kansa maksoi pankkien holtittoman luotonannon virheet ja Björn Wahlroos sekä monet muut bisnesmiehet rikastuivat veronmaksajien avustuksella. Valtiolle päätynyt omaisuus huutokaupattiin pilkkahintaa oikeiston hyväveljille ja tappiot yhteiskunnalle piilotettiin Esko Ahon pääministerikaudella massiivisen valtiovelan otolla, nykyrahaksi muutettuna 50 mrd euroa. Vain Jyrki Kataisen pirvarijohdolla otettu enemmän +50 mrd euroa, tosin rahan arvokin nykyään pienempi. Eurokriisi eli maailman suurin pyramidihuijaus toteutettiin Suomen 90-luvun pankkikriisin opilla vain suuremmassa mittakaavassa ja taas kansa maksoi, nyt EU-kansat. Taas holtitonta luototusta antaneet rahoituslaitokset ja sijoittajat pelastettiin EU-veronmaksajien rahoilla ja hyvinvoinnin purulla monesta maasta. Islanti teki toisin, se laittoi pankit maksamaan ihmisten sijaan. Nyt ollaan yhtiöittämässä, yksityistämässä ja myymässä luonnolliset monopolit ja valtion omistukset sekä kansallisomaisuus mm. metsät, juomavedet, tiestö ym. ym.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat