Kolme sionistia ulos – tilalle SS-hallitus!

Aamun uutisotsikoita lukiessa herää nopeasti rumaan todellisuuteen. Suomea johtaa joukko porsaita, eikä tätä karsinaa saada enää puhtaaksi ilman pahanlaatuisen kasvaimen leikkaamista. Hallituksessa on yksi ”S” liikaa.

SSS-Suomi toteuttaa työnjakoa, jossa talouspolitiikka on ulkoistettu todelliselle äärioikeistolle, Goldman Sachs –koronkiskojille, joiden isänmaa on Oy Suomi Ab. Kansainvälisen rikollisryhmän parlamentaarisia siipiä on Suomessa useita, muun muassa kokoomus, sen puisto-osasto vihreät, keskusta ja SDP.

Väestö- ja kulttuuripolitiikka muodostavat karmaisevan näennäisopposition Neuvostoliitolta suoraan kopioimine oppeineen. Toistaiseksi ainut syksyllä puhjenneesta pakolaiskatastrofista ”hyötynyt” osapuoli ovat Suomen Punaisen Ristin vanhat punapiiat, jotka muutaman kuukauden päästä saavat veronmaksajien (sinun, arvon lukija!) turvaverkkoon nojautuen matkata yksinhuoltajaäitiyden ihmemaahan.

Nämä imaami Muhammad Ayedille uskolliset kohtusoturit ovat uutisten mukaan alkaneet vastoin SPR:n virallisia sääntöjä käyttää hyväkseen asiakkaitaan sillä perinteisellä tavalla. SPR:n Länsi-Suomen piirin toiminnanjohtaja Pekka Annala on jo vahvistanut, ettei kyse ole pelkistä huhupuheista.

SPR:n seksiskandaali voisi muuten mennä surkuhupaisasta tosielämän komiikasta, mutta aiheesta tekee haudanvakavan se, että sama järjestö saa kävellä demokraattisen päätöksenteon yli perustaessaan vastaanottokeskuksia eri puolille Suomea!

”Kolmannen sukupuolen” kultti suomalaiskouluissa

Samalla kun väestörakenne jatkaa vääristymistään pakolaispolitiikan vuoksi, koulutoimi käy sotaa suomalaislasten sukupuolista identiteettiä vastaan. Yleisradio uutisoi tänään kulttuurimarxilaisen ”sukupuolineutraalin” opetussuunnitelman menestyksestä suomalaiskouluissa.

Pojista kasvatetaan koulunäytelmien ”prinsessoja” sekä neitimäisiä pitsinnyplääjiä, ja lapsille saarnataan biologisesti kestämätöntä oppia ”kolmannesta sukupuolesta”. Tämä ei siis ole enää kaukainen dystopia vaan Suomen tila 2016. ”Sukupuolineutraali opetus on häivyttänyt perinteiset roolimallit miltei näkymättömiin […] Luokanopettaja Kaisa Mattilan mukaan uusi opetussuunnitelma vaikuttaa siltä, että oppilas on sukupuolineutraali yksilö,” Yle ilakoi.

Maailmankuulun Johns Hopkins –sairaalan entinen johtava psykiatri, tohtori Paul R. McHugh totesi 2014, että transsukupuolisuus on mielisairaus ja siihen kannustaminen on sairauden ylläpitämistä. Suomen koulutoimi on valjastettu järjestelmällisesti kasvattamaan mieleltään järkkyneitä sukupolvia vain siksi, että ”kolmannen sukupuolen” uskonto velvoittaa. Valtio tekee rikoksen lapsiamme vastaan.

Kun Suomen nuoret toivot ovat saaneet opinahjoissaan päänsä täyteen päivittäisen annoksen kulttuurimarxismia, taivaltavat he kotiin katuja, joiden reunoja koristavat useissa kaupungeissa nyt juutalaisten Weinsteinin veljesten tuottaman The Hateful Eight –elokuvan mainosjulisteet. Suomalainen katukuva markkinoi elokuvaa, jonka sankari on musta raiskaaja, joka valitsee valkoisen uhrinsa tämän syntyperän perusteella.

Ei, tämä ei ole tulevaisuutta kammoavien ”foliohattujen” hourailua, vaan arkea perskeko-Suomessa 2016.

Katukuvat täyttyvät raiskauselokuvan mainoksista samalla, kun siirtolaiskriisi on räjäyttänyt seksuaalirikostilastot.
Katukuvat täyttyvät raiskauselokuvan mainoksista samalla, kun siirtolaiskriisi on räjäyttänyt seksuaalirikostilastot.

Jotta eliittiä palvelevalla koulutoimella ja viihdeteollisuudella olisi varmasti täydellinen mielipidemonopoli Suomessa, ovat tiedotusvälineet ja poliittista uraansa pönkittävät fossiilipuolueiden pikkunilkit aloittaneet jälleen yhden sensuurisodan itsenäisiä medioja vastaan.

Viimeksi sensuurimiekalla yritettiin katkaista Magneettimedian äänihuulet, tällä kertaa kohteena on MV-lehti. Kun vuosi sitten koko liberaali Eurooppa vaati lehdistölle ”oikeutta loukata” ja kiljui irvokasta ”Je Suis Charlie” –mantraansa, on vuoden 2016 iskulause ”Kuolema toisinajattelulle!”

Uusi hyökkäys sanan- ja kokoontumisenvapautta vastaan

Kolmen sikailijan hallitus tarttui viime keväänä moukariin ja on siitä lähtien nuijinut suomalaisen hyvinvointia, kulttuuria ja turvallisuutta säpäleiksi. Kun kansalainen on uskaltanut nousta vastaan, on väärinajattelijaa paiskattu pykälällä. Syylliset on nimetty jo etukäteen ja sopiva rikos päätetty jälkeenpäin: viholllisia ovat kaikki itsenäisen Suomen puolustajat.

Ensimmäinen Perskeko-hallituksen juridinen hyökkäys suomalaisia vastaan oli perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama syksyinen lakimuutos, joka teki maahanmuuttovastaisuudesta järjestäytynyttä rikollisuutta.

Nyt halllitus on alkanut puhua isänmaallisten katupartioiden kieltämisestä. Eittämättä Lindströmin mafialakia tultaisiin soveltamaan hankkeessa ensimmäistä kertaa.

Suomessa on toiminut kansallismielisiä katupartioita vuodesta 2014 lähtien, eivätkä ne ole syyllistyneet vielä yhteenkään rikkeeseen. Sen sijaan Suomeen laittomasti tunkeutuvat siirtolaiset raiskaavat, pahoinpitelevät ja ryöstävät suomalaisia yhä järjestelmällisemmin ja yhä useammin. SSS-miesten mukaan katupartiot ovat ongelma ja monikulttuurisuus on rikkaus. Sisällissodan ainekset ovat kasassa, kun esivalta kieltää kansalaisilta laillisen itsepuolustuksen tunkeutujien väkivaltaa vastaan.

Pahamaineiseen asekkauppiaiden sukuun syntyneen juutalaisen Chaim Zabludowiczin vaalirahoitusta nauttiva Alexander Stubb julisti eilen: ”Kaikki rasistiset katupartiot on tuomittava ja kiellettävä. Meillä on viranomaiset, jotka pitävät huolen siitä, että vihapuhetta ei kerta kaikkiaan tässä maassa hyväksytä.”

Ainakaan pahamaineiset Vastarintaliike ja Soldiers of Odin eivät ole vihapuhetuomioita saaneet. Puristaako kipa niin pahasti ”Stubukan” pääkoppaa, että veri ei enää kierrä, vai mistä Zabludowiczin suojatti naurettavat argumenttinsa oikein kaivaa?

Helsingin synagogasta poliittista neuvontaa hakeva sisäministeri Petteri Orpo on Stubbin tavoin ”tyrmännyt rasistiset katupartiot”. Myöskään Orpo ei tietenkään määrittele, mitä hän tarkoitaa ”rasismilla”.

Eliitin kannalta termi kannattaa toki pitääkin mahdollisimman epämääräisenä, jotta hallitus voi kieltää mahdollisimman lavean joukon ”rasistisia” liikkeitä, kun aika on kypsä. Kuten olemme kirjoittaneet, Suomessa voi saada esimerkiksi tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan kirjoittamalla asioista, jotka ovat tosia mutta joita vähemmistöt pitävät ”loukkaavina”.

c9z2vEJ
Ylen katupartiouutisen neutraali asiantuntijalähde.

gv3CMU1

Orpon ja Stubbin tiukkaa linjaa nousivat puolustamaan Ylen haastattelemat professorit Juha Lavapuro ja Tuomas Ojanen. Heidän mukaansa hallituksella saattaa olla jopa kansainvälisten sopimusten pakottama ”velvollisuus” kieltää partiot silloin, kun niihin osallistuu vääräoppista maahanmuuttopolitiikkaa kannattavia suomalaisia.

Yleisradio oli valinnut ”asiantuntijansa” taitavasti. Kaiken ”vääräoppisen” järjestötoiminnan kieltoa kannattava Lavapuro liputtaa sosiaalisessa mediassa ”sattumoisin” kommunistilakimiesten Demla-järjestön ja julkihomon Pekka Haaviston presidenttikampanjan puolesta. Lisäksi Lavapuro osallistui juutalaisen Shirley ”Koko” Hubaran järjestämään Meillä on unelma –mielenosoitukseen, jossa vaadittiin lisää pakkomonikulttuurisuutta Suomeen. Puolueetonta tiedotusta jälleen kerran Yleisradiolta!

Suomalaisten itsepuolustusvalmius riistetään

Katupartioiden kieltämiskiihkoa tulee tarkastella laajemmassa yhteiskunnallisessa kontekstissa. EU-valtiot puuhaavat kiristyksiä aselakeihin – ampuma-aseet tahdotaan kerätä lopulta pois kaikista kotitalouksista.

Suomen hallitus on ottanut jyrkästi kantaa kodinturvajoukkotoimintaa vastaan. Hallitus ja Natoa nuoleskelevat upseerit tahtovat ajaa Suomen puolustusvoimat alas leikkauspolitiikallaan ja vaihtaa tilalle Yhdysvaltojen johtaman monikansallisen ammattisotilaiden armeijan.

Jokainen hanke tekee Suomesta kansakuntana sekä suomalaisista kansalaisista vähemmän itsenäisiä ja itsepuolustuskykyisiä. Suomalaisista tehdään hampaatonta ja aivotonta lammaskansaa.

Katupartioiden kieltäminen olisi viimeisiä nauloja suomalaisen omanarvontunnon arkkuun. Samalla hallituksen Suomeen rahtaamat tunkeutujat nimittäin pahoinpitelevät ja raiskaavat valkoisia yhä raaemmin. Meidät pakotetaan seuraamaan kansamme kuolemaa kiltisti sivusta.

SSS-miehet-sipilä-stubb-soini123
Yksi S liikaa.

SS-hallituksella Suomi kuntoon!

Perskeko-hallitusta on pilkattu kuvilla, jossa SSS-kolmikko on puettu Hollywoodin demonisoimiin SS-univormuihin. Joissain irvailuissa SSS-miehet virnistelevät Auschwitzin porteilla.

Pila kuitenkin ontuu ja pahasti. SS oli järjestö, jonka arvot perustuivat perinteiseen perheinstituutioon, maanpuolustukseen sekä itsenäisyyden puolustamiseen tunkeutujia ja kansainvälistä eliittiä vastaan.

SS vartioi työleireillä, jonne patistettiin esimerkiksi terroristeja, jotka tahtoivat liittää Saksan Neuvostoliittoon. Tämän päivän terroristit taas kumartavat monikulttuuista eurostoliittoa. SS itse määritteli tehtävänsä Germanische Leitheften ensimmäisessä numerossa 1941 seuraavasti:

”SS tahtoo työskennellä verenperimäänsä kunnioittavan Euroopan puolesta. SS tahtoo varjella ja toteuttaa ihmisyyden korkeimpia hyveitä, kuten uskollisuutta, urheutta, yhteisöllisyyttä ja ritarillisuutta. […]

SS vastaa valtion sisäisestä turvallisuudesta ja hyökkää armottomasti kansanvihollisia vastaan. Vihollisia ovat esimerkiksi juutalaisrahoitteinen kansainvälinen kommunismi sekä ahneet pankkiirit ja vapaamuurarit.”Sanaleikkiä jatkaaksemme, SS-hallitus olisi siis vastaus kaikkiin SSS-hallituksen synnyttämiin kriiseihin, joiden taloudellinen juuri ovat kansainväliset pankit ja kulttuurillinen juuri on neuvostokommunismin oppeja soveltava kulttuurimarxismi.

Jos Suomella todellakin olisi SS-hallitus, emme kärsisi seuraavista vitsauksista:

 • Ei olisi velkakriisiä ja ”kestävyysvajetta”, sillä valtio suojelisi kotimaista tuotantoa ja voisi elvyttää omalla keskuspankkirahalla.
 • Ei olisi siirtolaiskriisiä. Tietenkään.
 • Ei olisi typerää kiistaa yhteiskuntasopimuksesta eikä ay-liikkeen ja elinkeinoelämän korruptiota. Olisi yksi työrintama, jossa työläisten oikeudet ja kansantalouden yleinen etu tasapainotettaisiin korporatistisessa neuvottelupöydässä.
 • Ei olisi tarvetta madella EU:n, IMF:n ja muiden monikansallisten tyrannien orjana. Suomalainen ”kahden ässän” hallitus ilmoittaisi historiallisen esikuvansa tavoin pankkiireille, että koska koronkiskonta on talousrikollisuutta, ei ulkomaanvelkoja tulla maksamaan takaisin.
 • Ei olisi koulumaailman ”kolmannen sukupuolen” kulttia, poikien pakottamista prinsessoiksi eikä sotaa sukupuolten välillä. ”Kahden ässän” hallitus ilmoittaisi, että feminismi on naisasialle sama asia kuin marxismi palkansaajille – myrkkyä, jolla kansakunta pirstotaan palasiksi. ”Kahden ässän” hallitus tukisi esikuvansa mukaisesti kantaväestön syntyvyyttä ja kasvattaisi naisellisia naisia sekä miehekkäitä miehiä.
 • Hallitus ei pelkäisi kansaa eikä yrittäisi jatkuvasti riisua näitä aseista. Suomalaisten hyvinvointia tukevan politiikkansa vuoksi hallituksen ei tarvitsisi pelätä, että aseiden omistusoikeuden vapauttaminen ja kodinturvajoukkotoiminnan salliminen johtaisi anarkiaan.

Eiköhän näillä eväillä saataisi viimein Suomi kuntoon, vai mitä, Sipilä, Stubb ja Soini?

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Sisäministeriö on suomalaisten suurin vihollinen
Avoin kirje uudelle pääministerille

26 kommenttia

 1. Luin juuri Henry Makowin hyvän ja valaisevan artikkelin, josta muutama ote alla ja jota suosittelen jokaiselle tarkempaan lukuun. Sen jälkeen luettuna tämä Arvi Pihkalan kirjoitus osuu asian ytimeen.
  Valitettavasti teksti alla on englanninkielistä.

  Judaism is Template for Totalitarian NWO
  Where does the desire to dominate and exploit others originate?
  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=108149

  Israel Shahak’s book,  Jewish History, Jewish Religion (1986) provides the answer.  From the second century until roughly the eighteenth, Jews were under the heel of their rabbis and wealthy leaders. They were a ”closed society… one of the most totalitarian societies in the whole history of mankind.” – See more at: http://henrymakow.com/2016/01/NWO-is-Throwback-to-Totalitarian-Judaism%20.html#sthash.opQsLlfZ.dpuf

  “Some may call it Communism, but I call it what it is: Judaism.” Rabbi Stephen Weiss.
  “Anti-Communism is Antisemitism.” Jewish Voice, July – August 1941.
  Communism is devoted to concentrating all wealth and power in the hands of the central banking cartel (the Rothschilds and their allies) by disguising it as State power.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 2. Ei kai kukaan voi edes puoliunissaan enää epäillä etteikö tämän maan eliitti käy sotaa Suomen kansaa vastaan , moni on sen ymmärtänyt jo kauan aikaa sitten, mutta viimeaikaiset tapahtumat pitäisi olla aivan tarpeeksi riittävä osoitus että asia on juuri niin piste.

  Vieläkö joku muistaa miten Timo Soini luonnehti Olli Rehniä Brysselin Bobrikoviksi 2012 ?Nyt mies itse on se Bobrikov! Onkohan Soini muuten niitä muiden SSS porsaiden tavoin jotka ovat Myyneet itsensä ja Isänmaansa saamalla helvetin paljon rahaa jonnekin Belizen salaiselle pankkitilille joka on EU:n ,interpolin, ym muiden viranomaisten ulottumattomissa ? Kas näin kääntyy takki ja takki kääntyy näin. Helvetti että oksettaa ihmiset jotka myyvät isänmaansa rahasta, ja vielä kumartavat elittiä joka fanittaa itse luciferia.

  http://mvlehti.net/2016/01/15/jukka-davidsson-vaadin-tutkintaa-lahjonnasta/

  Koko Suomen eliitti on Suomen itsenäisyyttä ja etuja vastaan, se haluaa pikemmitin, mahdollisimman pian alistaa ja sortaa kaikkia niitä Suomalaisia jotka eivät kuulu tähän pieneen eliitin kultapossu kerhoon.

  Pala palalta se on ajanut tätä ”tuhoa Suomi ja Suomalaiset ” agendaansa jos ties kuinka kauan, luultavasti ainakin 15-20 vuotta, ja kaikki on ollut teatteria . Vaaleissa nämä kaikki pää puolueet leikkivät teatteriaan haluten luoda ihmisille sitä harhakuvaa että demokratia toimii ja että ihmiset äänestämällä kaikkia näitä pää puolueita voisivat saada edustajia jotka ajaisivat Suomen etua. Mutta kun niin se ei vain mene , jos kaikki pää puolueet ovat osana rikollista eliittien agendaa, ja oppositiokin on täysin mukana tässä samassa agendassa ( Jytky ,SDP ym )

  Timo Soini, ihminen joka kovalla äänellä kritisoi EU:ta tekikin sitten täyskännöksen , se siitä oppositiosta ja demokratiasta, ja todennäköisesti persut vaipuvat koko ajan sinne minne kuuluvatkin, rkp:n tasoiseksi mitättömäksi pikku perse puolueeksi joka on lähinnä kirosana ihmiselle kadun tasolla.

  Haistakaa paska koko Suomen hallitus, olette kuvottavia ali-ihmisiä, ette siis edes ihmisiä, ja olette nyt kävelleet yli sen mandaatin jonka Suomalaiset ovat teille antaneet, olette kävelleet yli sen tosiasian että teidän työnne on palvella Suomalaisia, nöyrästi. Mutta unohditte vain yhden asian, Suomalaiset ovat nykyajan Spartalaisia, pelkäämättömiä sotilaita, jotka ovat valmiita uhrautumaan oman kansakuntansa edun vuoksi.

  Spartalaiset olivat taitavia ja pelkäämättömiä sotilaita, jotka aina ajattelivat ensin oman valtionsa etua ennen omaa etua. Sotiemme miehet ja naiset olivat näitä Spartalaisia, muutem emme olisi torjuneet ylivoimasta vihollista rintamalla!

  Plusääni(25)Miinusääni(2)
  1. Sata päättäväistä suomalaista riittää. Ja se löytyy.

   Odotellaan, ensi kesänä eliitin irtipäästämä peto raiskaa ja tappaa ympäri Eurooppaa.

   Eliitti on tilannut verta kaduille, lapsia ja naisia diversiteetin alttarille. Eliitti saa sen ja sitten katsotaan, kuinka eliitiltä käy rokkenrolli, kun kansa nousee.

   Kaikki viattomat uhrit lasketaan, jokainen sielu muistetaan. Ja eliitti maksaa niistä.

   Plusääni(17)Miinusääni(2)
 3. Arvi Pihkalan ”tunnekuohu” alkaa täyttää panettelun mitan.

  Miten luulet, että asioita kannattaa hoitaa: alkaa parantaa juuresta lähtien niiltä osin kuin tällä hetkellä voi, vai heittää pyyhe kehään ja huutaa ”Suomen Markkaa”?

  Etkö ymmärrä, että Suomen etua ajavat tahot ovat vahvoja, mutta tällä hetkellä vähemmistö? Pitäisikö hypätä hallituksesta pois, ja antaa sixpackin hoitaa hommat?

  Tiedät hyvin, että tämä pakolaistulva – joka on sama ympäri Eurooppaa – ei ole nykyisen hallituksen tilaama, vaikka edellisessä hallituksessa ollut pääministeripuolue on siinä ollut kantava voima.

  Arvi Pihkala, tiedät hyvin, että politiikassa on voimassa enemmistön päätös. Silti voi olla vahva – ainakin paljon vahvempi kuin oppositiossa – neuvottelija ja vaikuttaja hallituksessa, vaikka onkin vähemmistö.

  ”Samalla kun väestörakenne jatkaa vääristymistään pakolaispolitiikan vuoksi, koulutoimi käy sotaa suomalaislasten sukupuolista identiteettiä vastaan. Yleisradio uutisoi tänään kulttuurimarxilaisen ”sukupuolineutraalin” opetussuunnitelman menestyksestä suomalaiskouluissa.”

  Kuka muu kuin Perussuomalaiset vastustaa tuota kehitystä? Samoin ulkona porukoissa liikkumista ei vastusta Perussuomaiset niin kuin ei kukaan lakeja kunnioittava.

  Arvi Pihkala, on helppo alkaa vaatia sitä mitä nyt ei voi saada – ämmien touhua -, mutta vaatii osaamista niillä korteilla, joita juuri nyt on käytössä, vaikuttaa niin hyvin kuin mahdollista siihen että kelkan kääntyminen on tulevaisuudessa todennäköisempää.

  Suomi ei ole Saksa. Suomen menestyksekäs linja on olla globaalissa politiikassa puolueeton.

  Plusääni(3)Miinusääni(27)
  1. Älä puhu paskaa. Finlandin Tomppa oli kyllä kymmenen kertaa kovempi jätkä kuin mitä on Siionin Timppa. Eihän näillä persupelleillä ole pääsyä enää edes kunnon homobaariin, kun lutkuttavat ainoastaan jutkun kosherkullia. Pihkala puhuu täyttä asiaa, alkaa tuo Hallituksen Perustuslailla perseensä pyyhkiminen tosiaan käydä hermon päälle. Mikä helvetin tilivelvollisuus sinullakin on, kun kumarrat puoluehierarkiaa aina syvempään ja aina Tel Aviviin saakka, kun pankkiirijutku valitsee jyvät akanoista. Vai onko kyseessä optio?

   Plusääni(16)Miinusääni(3)
  2. Nykyinen hallitus ei ole osoittanut pienintäkään halua tämän ongelman ratkaisemiseen. Orpo on lässyttävä nolla, Stubido on aivan selvästi sionistien taskussa oleva maanpetturi, Sipilä on tyypillinen kepulainen ketku, jonka Jumala on oma pankkitili. Soini, sanat eivät riitä. Mies osoittautui tyhjännaurajaksi, tyhjänpuhujaksi. Hän on onnettomin koko joukosta, koska hän johti lähes joka viidennen äänestäneen maanpetturien taakse. Hän on syntisempi kuin muut yhteensä tästä syystä. Muut edelläolevat tiedettiin jo.

   Demokratia ei kertakaikkiaan tarjoa mitään tietä ulos.

   Nyt ollaan siinä pisteessä, että peto on irti ja nyt kansa maksaa.

   Tilanne on sama kuin Talvisota-elokuvassa, jossa kasematti jäi viholliselle ja sitten komppanianpäällikkö sanoi kasematin luovuttaneille, että ”nyt sitten siinä naapurikomppanian miehiä kuolee takaisinvaltausta tekemässä”.

   Nyt eliitti on tehnyt isäntänsä käskyn mukaan ja antanut maan pedolle. Nyt sitten kuolee kansaa.

   Mutta kadulla on jo silmät, ja muisti. Tästäkin kuoleman laaksosta tullaan ulos ja silloin palataan siihen, kuka ne kauhut maahan toi ja kuka ne halusi.

   Eliitti ei lainkaan ymmärrä sitä vihan määrää, joka nyt kasvaa päivä päivältä. Tämä ei pääty enää rauhanomaisesti. Sionistit saavat sotansa ja kansojen välisen helvetin, sitä he ovat halunneet ja sen he saavat.

   Toivon, että tällä kertaa sionistien lapsi menee pesuveden mukana. Tanssi meidän haudoillamme on jo jatkunut tarpeeksi kauan.

   Plusääni(22)Miinusääni(2)
  3. Soini on Israelin mies, joten ei ihme, että hän pelaa korttinsa suomalaisia vastaan. Ei tämä mikään yllätys ole. Itse asiassa hän ei luvannutkaan mitään, vaan on itse asiassa julistanut kaiken ennakkoon. Puolueeseen on liittynyt muutama huijjari, esim. Halla-aho. Hänestä tehtiin se huijjaus, jotta siellä muka joku ajaisi suomalaisten asiaa

   Plusääni(12)Miinusääni(0)
 4. Vallanpitäjämme ylläpitävät valeidenverkkoaan läpimädän propagandamedia-sylikoiransa avulla. Ei ole ihmettelemistä heidän sekä heidän lakeijoidensa ja hyödyllisten idioottiensa raivokkaissa hyökkäyksissään internetin sensuroimatonta mediaa vastaan, jossa heidän rikollista, suomalaisvihamielistä ja muuta maanpetoksellista toimintaansa paljastetaan pala palalta.

  Ne jotka ryhtyvät käytännön toimiin SUOMALAISTEN puolustamiseksi ryösteleviä ja raiskaavia maahantunkeutujia vastaan ovat luonnollisesti heille kauhistus. Kieroina kulttuurimarxistisina käsitteinä on keksitty lukuisten muiden ohella esim. ’viharikokset’ ja ’rasistiset rikokset’ – ja näihin voivat syyllistyä vain ne(kin), jotka täysin laillisin keinoin tavalla tai toisella vastustavat Suomen tuhoamista rajoittamattomalla, suurimmalta osin sosiaalipummeiksi päätyvien elintaso-surfareiden ja ISIS-terroristien maahantunkeutumis-invaasiolla.
  Tämän maahantunkeutuja-invaasion ylipappeihin kuuluvat mm. eräs VALExander ja orpopiru, jonka oikea paikka olisi helvetissä – narsistisia psykopaatteja, jotka ilmeisesti haluavat kasvattaa pistemääriään ylikansallisten feodaaliherrojensa silmissä päästäkseen nauttimaan politrukkina Brysselin lihapatojen antimista.

  Ks. myös
  ”YLE KAIVANUT JOPA VALTAKUNNANSYYTTÄJÄN ESIIN, JOTTA PERUSTUSLAILLINEN PARTIOINTIOIKEUS VOITAISIIN KIELTÄÄ ”, http://ylewatch.blogspot.fi/2016/01/yle-kaivanut-jopa-valtakunnansyyttajan.html

  ”TÄHTÄIMESSÄ KAKSI KANSAKUNNAN VIHOLLISTA, DEMLAN KULTTUURIMARXILAISET”,
  http://ylewatch.blogspot.fi/2016/01/tahtaimessa-kaksi-kansakunnan.html

  ”HALLITUS EI HALUA KIELTÄÄ LAITONTA TURVAPAIKKATURISMIA, AINOASTAAN LAILLISET KATUPARTIOT”,
  http://ylewatch.blogspot.fi/2016/01/hallitus-ei-halua-kieltaa-laitonta.html

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 5. MM on ollut useita tunteja offline-tilassa tällä viikolla. Oliko kyseessä palvelunestohyökkäys? Serverit eivät kestäneet kävijöiden määrää tai kenties muu tekninen vika?

  Mainokset/donate sivuille niin on varaa hankkia paremmat yhteydet/koneet?

  Patreon-tyyppinen malli jossa halukkaat voivat osallistua esim. 1e/kk?

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
 6. Suomi suomalaisille: ”Vallanpitäjämme ylläpitävät valeidenverkkoaan läpimädän propagandamedia-sylikoiransa avulla. Ei ole ihmettelemistä heidän sekä heidän lakeijoidensa ja hyödyllisten idioottiensa raivokkaissa hyökkäyksissään internetin sensuroimatonta mediaa vastaan, jossa heidän rikollista, suomalaisvihamielistä ja muuta maanpetoksellista toimintaansa paljastetaan pala palalta.”

  Mitä Sinä aiot tehdä tätä valeidenverkkoa vastaan? Kai ymmärrät, että reaalipolitiikka on eri asia kuin historian tulkinta ja mielipiteiden ilmaisu?

  Jos puhutaan kuntapolitiikasta, ymmärrät varmaankin, että se on eri asia kuin valtakunnan politiikka? Ei ehkä kannata toimia huutaen ”Suomen Markka Takas!”, vaan tehdä mitä tehtävissä on, että lähikouluja ei lakkauteta, vanhusten hoito vahvistuu, tulee työpaikkoja paikkakunnalle…

  Jos lähtee politiikkaa kritisoimaan, täytyy ensin ymmärtää kuinka se toimii. Ei ole mitään epäselvyyttä siitä, että Suomessa asiat ovat huonosti. Mutta TE tartutte vastapuolen ansaan, eli hajoita ja hallitse.

  Plusääni(3)Miinusääni(5)
  1. Mikä on vastapuoli kun molempi puoli on sama puoli, eli vihollinen? Älä virittele noita ansoja, vetoat tavalliseen kansaan ja tyrkkäät sisään Troijalaista sanomalla ”kait ymmärrät mitä Valtakunnanpolitiikka on” ja minun pitäisi napata koukkuun sanomalla, että tottakait minä tiedän, miten Valtakunnan asioita hoidetaan.

   Mutta kun en tiedä pätkääkään. Varmaan jotain kabinetteja, mutta missä ne sijaitsevat, Moskovassa, Lontoossa vai New Yorkissa eli Tel Avivissa. Siionin Timo ei ole valaissut asiaa sanallakaan, vaikka korkein Valta Kansakunnassa kuuluu kansalle Perustuslain mukaan.

   Plusääni(13)Miinusääni(2)
 7. Suomalainen mies, sinä et ole sika (Ulla Appelsin):
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1452837238037.html

  Ulla Appelsinilta hyvää tekstiä!

  Tänä keväänä alkava ja Petteri Orvon lupaama uusi turvapaikanhakijoiden aalto tulee näkymään aivan varmasti seksuaalirikostilastoissa.

  Han-suomalaisiin (`raiskaavat-han suomalaisetkin`) vetoaminen alkaa jo nyt näyttää valjulta. Turvapaikanhakijoiden tekemiä seksuaalirikoksia ei pystytä enää tämän kevään jälkeen peittelemään. Nyt syttyy kansassa viha poliitikkoja, mediaa ja suvakkeja kohtaan.

  Uudet tulokkaat ovat alkaneet pelaamaan eri puolilla Eurooppaa `Taharrush Gamea`. Pelimiehiä näyttää tulevan lisää ja peliin valmistautumattomille suomalaisnaisille ei ole kerrottu poliittisen korrektiuden tähden pelin sääntöjä.

  Taharrush Gamea
  https://www.youtube.com/watch?v=K2rfVx-SdiI

  Uutena ilmiönä rantautuu Suomeen myös pienten poikien raiskaustapaukset ja yllättävät musliminaisten tekemät puukotukset.

  Kaiken lisäksi Suomeen yritetään saada suurmoskeijaa. Eihän tämä voi näin mennä.

  Islamin uskonnon harjoittaminen, koska se on viharikosuskonto, on kiellettävä Suomessa. Missä adressi, johon jokainen kelpo suomalainen kirjoittaa nimensä?

  Plusääni(6)Miinusääni(5)
  1. Lapsia ja naisia uhrataan diversiteetin alttarille.

   Ensi kesänä veri virtaa Euroopan kaduilla. Lapset ja naiset huutavat apua, kun vieraat, pahat ihmiset käyttävät heitä julmasti hyväkseen.

   Eliitti tulee puolustamaan tätä. He tulevat myymään lapsemme ja naisemme kansainväliselle sionistille. Palkaksi he saavat suojatyöpaikan, paljon rahaa ja vaikutusvaltaa sekä medianäkyvyyttä.

   Kansaa ei tule kukaan auttamaan ja tilanne tulee ensi syksynä olemaan moninverroin pahempi kuin viime syksynä.

   Valkoisten kansojen miehet ovat tällä hetkellä aivan kuin lobotomisoituja, he eivät kykene enää puolustamaan rakkaimpiaan. Heidän rakkaimpiaan solvataan, raiskataan, pahoinpidellään, raiskataan – ja lopulta tapetaan, mutta mies seisoo sivussa ja katsoo, eikä tee mitään.

   Eli ensin kärsitään, ollaan nöyryytettävänä, luovutaan rakkaimmistamme ja ehkäpä sitten miehestä paljastuu se mies, jonka isät ja esi-isät ovat puolustaneet tätä maata. Vain n. 70 vuotta sitten Suomen mies torjui juutalais-bolshevistisen hirmuvallan.

   Uskon siihen, että Suomen ja Euroopan mies nousee siitä alennustilasta, johon kultturimarxistit ja loputtomat juudaspetturit ovat maanosamme vieneet.

   Mutta valitettavasti viattomien ihmisten täytyy ensin maksaa hirveä hinta tästä alennustilasta.

   Toivon hartaasti, että pedon irti päästäneet saavat tulevaisuudessa maksaa kalleimman hinnan. Ceaucescut.

   Plusääni(14)Miinusääni(1)
   1. Ei kansa tähän tilanteeseen aivan viaton ole.

    Luepa Mr. Laurion kommentit tuolta,

    Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia!

    Yhteiskunnan on sallittu hukkua liki kokonaan valheisiin, vaikka kaikki valta maassa on kansalla (PL 2§: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”). Kansa itse on, kaikkivaltiudessaan, tuonut tänne tämän kaiken petollisuuden, joko aktiivisesti tai sallimalla niiden tulo passiivisesti. Kansa itse on syypää jokaisen valheen läsnäoloon tässä maassa.

    Kansa ei ole hoitanut lain sille määräämää tehtävää maan ylimpänä vallanpitäjänä. Kansa yksin on syyllinen (kansa on vuosikymmenet hoitanut valtiovaltaansa ryyppäämällä, murhaamalla lapsia aborteissa, homoilemalla, pilkkaamalla Jumalaa, huoraamalla, järjestämällä piereskelyn SM-kilpailuja, olemalla viihteellä, katsomalla televisiota, makaamalla sohvalla, matkustelemalla, juonittelemalla, valehtelemalla, vainoamalla totuudenpuhujia, tuhoamalla lapset kouluissa opettamalla siellä seksuaalisia perversioita, valheita ja huijauksia, vesittämällä poislähtöuhkauksillaan [jolloin kirkon verotulot loppuisivat] kirkon opin, ottamalla edustajiensa välityksellä käyttöön kaiken väkisin tuhoavan velkarahajärjestelmän, keskittymällä tappelemaan puolueiden välisiä tappeluita, jolloin vihollinen on saanut toimintavapauden, lihottamalla itsensä lihapullaksi, rappeuttamalla itsensä joka asian impotentiksi, örisemällä sontaa kehdosta hautaan, kirjoittelemalla sontaa kaikkialle internettiin, esiintymällä kaikkialla joka asian krpänä, palvelemalla koko elämänsä ajan perkelettä [siis ”omaa itseään”], vetämällä huumetta ja lääkettä, kiroilemalla ja puukottamalla selkään).

    Kansa yksin on syyllinen maan tilaan ja Jumalan vihaan maatamme kohtaan.

    Itseäni jalustalle nostamatta (olen yhtä syntinen kuin kaikki muutkin), epäilen vahvasti, että onko tällä Jumalan sanan hyljänneellä kansalla (se hylkääminen näkyy ja kuuluu joka paikassa täällä) edes kapasiteettia/kykyä nostaa tämä maa takaisin jaloilleen ?

    Helposti, kansa tässä nykyisessä naiviuden ja itsepalvonnan tilassaan https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/suomen-kansa-pitaa-itseaan-omana-jumalanaan/ valitsee itselleen entistä pahemman esivallan. Pahinta on se, että kansa nykyisessä tilassaan lähtee kaduille riehumaan ja toteuttamaan ”itseään”.

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
 8. Onko muiltakin kuin vain minulta Facebook estänyt Magneettimedian juttujen jakamisen? Samoin MV-lehden sisällön jako fb:iin on estetty. Asiasta ei ole uutisoitu tietääkseni missään.

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
  1. Facebookkia hallitsevat rikolliset jotka haluavat kaikin keinoin ylläpitää nykyistä sairasta systeemiä. Samoin toimii nykyiset ns. valtamediat.

   Alappa puhua liian ”oikeista” asioista niin pärstäkirjasi rupeaa tökkimään.

   Se on myös työkalu vakoilemiseen + esim. google ja gmail. Tällä kartoittavat NSA:n johdolla heränneiden määrää ja riittävän korkeassa asemassa olevien yksityiskohtaista tietoa. Jotta voisivat alkaa kampeamaan heitä vallasta häiritsemästä.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 9. Suomalainen demokratia= yhdessä sovittu ”järjestely ” jossa aina etukäteen sovitaan roolit ja istumapaikat. Sillä ei ole merkitystä kuka on vaalien voittaja , koska joka tapauksessa ajetaan yhteistä agendaa, tuhoa Suomi peliä.

  Herätkää Suomalaiset, eliitti pitää teitä aivan pilkkanaan ja nauraa teille selkienne takana miten tyhmiä olette kun menette uskomaan tämän demokratia pelleilyn, Jos demokratia oikeasti toimisi, ei maa olisi nyt tässä tilantessa kuin nyt.

  Demokratia pelin luonteeseen kuuluu että, säännöllisin väliajoin annetaan vetovastuu uudelle henkilölle tai toiselle puolueelle, näin tehdään vain ja ainoastan siksi että peli ” näyttäisi ” uskottavalta kansan keskuudessa.

  Esimerkkejä:

  Urpilainen—->Rinne
  Katainen—–>stubido
  Kokoomus—–>keskusta
  jne

  Näettekö todella Suomalaiset että kierrättämällä noita ihmisiä ja puolueita vuodesta toiseen autatte Suomea millää tavoin? avatkaa silmänne, kuunnelkaa vaistoanne ja tiedätte tämän olevan totta.

  Koska koko touhu on 100% kartelli / monopoli , ei luonollisesti saavuteta yhtään mitään posittivista/hyödyllistä toistamalla tätä kartelli jäsenien loputonta kierrätystä, koska he eivät edusta demokratiaa vaan monopolia, joka on itseasissa valekaapuun puettu diktatuuri. Avoin rehellinen diktatuuri ei peittele sitä että se on diktatuuri kuten on joissakin maissa, mutta Läntinen versio on tämä valekaapuun peitelty versio, jossa ulkoisesti leikitään/esitetään olevinaan demokratiaa jotta saataisiin pidettyä yllä tätä valhe kulissia,koska jos ihmiset ymmärtäisivät elevänsä diktatuurissa hehän voisivat päättää puuttua siihen ja lopettaa sen.

  Suomessa tätä diktatuuria suojelemaan on valjastettu , valhe media oy ab siis valtamedia,pää puolueet Suomessa, Kirkko, oikeuslaitos, kansanedustajat/eduskunta,sionistit jotka päättävät kaikesta, ym . Yhteistä näille kaikille on saman agendan ajaminen, ja näennennäisten teatteri roolien esittäminen jossa olevinaan ollaan eri leiriä ja esitetään olevinaan eri mieltäkin, jopa tulistutaan asioista esim eduskunnassa jotta oltaisiin mahdollisimman ”uskottavia” .

  Suomi on diktatuuri, tosin tämän maan versio on se peitelty versio, eliitin pelossa ettei kukaan vain älyäisi asiaa.Jopa ns avoin peittelemätön diktatuuri jos diktaattori olisi järjen omaava ja kansan etua ajava olisi parempi kuin tämä vale-diktatuuri jossa kaikki on puettu valheeseen ja jossa nimenomaan halutaan tuhota Suomi ja Suomalaiset.Haluaako joku jatkaa tätä hyssyttelyä,leikkiä seuraavat 100 vuotta jolloin Suomea tuskin enää edes on?

  Mulle ainakin riittää tämä kansakunnan tuhoaminen, ei mulla muuta.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 10. Yhtä hyvin voitais nyt lopettaa koko Suomen puolusvoimat samantien , koska vittu se ihan saman vitun tekevää jos kerran kenraalit ,nykyiset ja eläkkeellä olevat ovat joko pelkuri paskahousuja tai mukana sionistien tuhoa suomi pelissä. Minkä vitun takia minä veronmaksajana ylläpidän tollaista pelkuri pelle joukkoa jotka eivät saa sanaa edes suustaan. esim aiemmin julkisuudessa viihtynyt kenraali Gustav Hägglund ei ole halunnut tai uskaltanut sanoa sanaakaan tästä koko Suomen sisäisen turvallisuus tilanteen radikaalista muutoksesta, siitä mitä tämä helvetin islamizaatio tuhoaa Suomen turvallisuuden. Pukekaa vittu ja pukekaa hame päälle kenraalit , olette päässeet kenraaliksi koska yhteiskunta on verovaroin maksaneet teille koulutuksen ,ja saatte varmaan ihan kelpo eläkettäkin .

  suomen puolustusvoimat ovat menettäneet olemassa olon tarkoituksensa, se on kai lähinnä suojatyöpaikka näille kapiaisille , kenraaleille jotka saavat nauttia valtion eduista, käydä ryyppäämässä upseerikerhossa ja nauraa kaikelle , vittu sanon että häpeän olla Suomalainen jos edes Puolustusvoimiin ei voi luottaa, omaa sukuani on ollut rintamalla puolustamassa tätä maata, ja oli nykyhetkeen verrattuna ainakin 1000 kertaa vittumaisempaa puuhaa silloin kuin katella sivusta tätä nyky hetkeä milloin oma maan hallitus kutsuu ja tuo tänne väkivaltaisen islam vihollisen joko tulee tuhoamaan tämän maan sitä mukaa kun he kasvavat ja voimistuvat, syrjäyttäen Suomalaisen ja Länsimaalaisen kulttuurin.

  Ennen oli kenraalitkin miehiä, nämä nykyiset ovat pelkuri paskahousuja jotka eivät tiedä mitään jos kerran eivät näe tätä nyky kuviota ja taktiikkaa miten vihollinen käyttäen ulkomaisia islam sotureita hyökkää suomalaista yhteiskuntaan vastaan.Haistakaa paska ja kuolkaa sitten katsoen kun Suomi tuhotaan ja naiset raiskataan,sharia lakia , imaamit jakamassa oikeutta, lapsia ahdistellaan, Kristittyjä tapetaan ja vainotaan.

  Mutta olihan meillä puolustusvoimat , niin oli muttei ole enää. vitun pellet!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Kyllä minä voin natsiksi ruveta kuhan vaan saa aamupalaks saksanmakkaraa lateksikääreessä ;)))

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat