Helsingin Sanomien Petri Korhonen: En halua kirjoittaa uutisia ”hyvien ihmisten” rikoksista

Juutalaisen Erkon suvun omistaman Helsingin Sanomat –lehden toimittaja Petri Korhonen valotti toimittajanetiikkaansa Yleisradiossa keskiviikkona.

Leinonen ja Rislakki –keskusteluohjelmassa esiintynyt Korhonen ja Yle-toimittaja Jessika Aro valittelivat tunnin mittaisen haastattelun ajan maahanmuuttokriittisistä vaihtoehtomedioista. Juontajien mukaan ohjelmassa piti olla kyse toimittajista ”vallan vahtikoirina” ja ”korruption” paljastajina, mutta vallanpitäjät jätettiin haastattelussa kokonaan rauhaan. Vesikauhuiset vahtikoirat hyökkäsivät sen sijaan MV-lehden linkkejä sosiaalisessa mediassa jakavia tavallisia rivisuomalaisia vastaan.

Aro kertoi, että monet hänen toimittajantyötään seuraavat uskovat hänen olevan sionisti. Hänen mukaansa sionistit eivät kuitenkaan vaikuta Ylen sisältöihin, koska viestintäyhtiön ”omistavat” suomalaiset veronmaksajat!

Korhonen tahtoo suojella "hyviä ihmisiä", kuten vastaanottokeskusvirkailijoita.
Korhonen tahtoo suojella ”hyviä ihmisiä”, kuten vastaanottokeskusvirkailijoita.

Petri Korhonen piti haastattelua hyvänä tilaisuutena toistella propagandavalhetta siitä, että humanitaarinen maahanmuutto kolmansista maista voisi korjata Suomen kestävyysvajeen.

Korhonen ei suostu päästämään valheesta irti, vaikka se on kumottu toistuvasti julkisessa keskustelussa (1, 2, 3, 4, 5). Korhonen myös kertoi, millaisista asioista hän ei tahdo uutisoida:

”Tässä on paljon tämmösiä harmaalla alueella olevia juttuja. Oletetaan semmonen tilanne, että […] tuolla ois vaikka […] joku maahanmuuttoviranomainen, ihminen vastaanottokeskuksessa. Tekee valtavan hyvää työtä pyyteettömästi, jotain auttaa.

Me saatas tietää, että hän on mokannut jonkun yksityiselämän asiansa, tehnyt jonkun kavalluksen tai what ever. Jos me nyt kerrotaan se julki, kaikki nää tiedot siitä, niin se saattaa aiheuttaa sen, että kaikki samaa hyvää työtä tekevien ihmisten työpaikat leimataan tai nää urat ja ammatit leimataan, että te kaikki olette tämmösiä. […]

Mulla on tullut tietoon, että joku oikeesti hyvä ihminen on tehnyt jonkinlaisen kämmin. Ja mä olen ollut äärettömän tyytyväinen, ettei mun ole tarvinut kirjoittaa itse aiheesta juttua.”

Korhonen siis myöntää suoraan, ettei mielellään kirjoittaisi edes merkittävään rikokseen (kavallus) syyllistyneistä, mikäli nämä kannattavat pakkomonikulttuuria Suomeen. Tänään Magneettimedia uutisoi vasemmistoliiton Dan Koivulaakson poliittista väkivaltaa koskevien viestien tietovuodosta. Nähtäväksi jää, kuuluuko myös Koivulaakso niihin ”hyviin ihmisiin”, joita mediaimmuniteetti koskee.

Korhosen vuodatuksen jälkeen Yle-toimittaja Jani Leinonen nosti yhdeksi tapausesimerkiksi Kempeleen monikulttuurisen pedofiiliraiskauksen, jonka hän pelkää lietsovan maahanmuuttovastaisuutta.

 

Lue myös: Toimittaja tunnustaa: media sensuroi maahanmuuttajarikollisuutta ja lobbaa homokulttuuria järjestelmällisesti

2 kommenttia

  1. Mitähän kaikkea on jättänyt kertomatta, kun on kyse ’hyvistä’ ihmisistä..

    Plusääni(26)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat