Holokaustirevisionismista tuomittu isoäiti ei luovuta!

87-vuotias saksalaisrouva Ursula Haverbeck ei lopeta totuuden puhumista, vaikka Saksan kieroutunut oikeusjärjestelmä tuomitsi hänet viime vuonna 10 kuukaudeksi vankilaan mielipiderikoksesta.

Haverbeckin ”rikos” oli se, että hän on osoittanut esitelmissään, kirjoituksissaan ja haastatteluissaan, että valtavirtainen tarina juutalaisten ”joukkotuhonnasta” on ristiriitainen valhe. Kansallissosialistit eivät todellisuudessa toteuttaneet minkään ihmisryhmän kansanmurhaa.

Virallinen tuomio tuli ”kapinaan lietsomisesta”, sillä koko nykyisen Saksan mätä poliittinen järjestelmä on rakennettu holokaustivalheen perustalle. Holokaustitarinan ristiriitaisuuksien osoittaminen on siis saksalaiseliitin mukaan ”kapinointia” koko korruptoitunutta yhteiskuntaa vastaan.

ursulah

Saksan lakien mukaan valtavirtaisen holokaustitarinan kumoavia tutkimuksia ei saa käsitellä edes oikeudessa. Syyttäjän ei tarvitse todistaa kaasukammiomurhia, ja puolustus ei saa esitellä esimerkiksi Germar Rudolfin kemiallisia tutkimuksia, jotka kumoavat kaasukammiovalheen.

Toisin sanoen ”holokaustin” kiistämisestä syytetyt eivät saa puolustaa itseään oikeudessa tai he saavat entistä ankaramman tuomion. Haverbeckiä tämä ei kuitenkaan kiinnostanut, vaan hän esiintyi oikeudessa itsevarmasti ja syyttäjää uhmaten.

Poliittinen eliitti luuli, että epäoikeudenmukainen tuomio säikäyttäisi Haverbeckin viimein hiljaiseksi. Vajaa kuukausi sitten saksalainen lehdistö uutisoi, että häntä vastaan on nostettu jälleen uusia syytteitä ”kapinan lietsomisesta”, ja seuraavan kerran Haverbeck joutuu oikeuden eteen tänä syksynä.

Haverbeck lähetti terveiset ystävilleen ja vihollisilleen

Saksalainen valtamedia ilkkui viime syksynä isoäidille tuomion julkistamisen jälkeen ja julisti, että hänen tulisi tästä lähtien keskittyä vain lapsenlapsiinsa. Toisin kuitenkin kävi:

Haverbeckin huhtikuinen tervehdys hänen kansainvälisille tukijoukoilleen osoittaa, että isoäidin taistelu kansanvihollisia vastaan jatkuu tuomioista huolimatta. Haverbeck kiittää tuoreella videolla kaikkia, jotka ovat lähettäneet hänelle oikeustaistelun aikana kirjeitä ja sähköposteja.

Haverbeck on iloinen siitä, että ihmiset ympäri maailmaa seuraavat Saksassa käytävää keskustelua ”holokaustista” ja revisionismista.

Haverbeck lähettää videolla myös terveiset niille, jotka kutsuvat itseään ”valituksi kansaksi” ja jotka pitävät itseään maailman hallitsijoina. Haverbeck syyttää Euroopan unionia ja Natoa ”valituiksi” itseään kutsuvien hännystelystä. Mikäli Eurooppa ei kykene vapautumaan tämän valtaeliitin kahleista, tulee kolmas maailmansota Haverbeckin mukaan syttymään väistämättä.

Haverbeckin mukaan Euroopan poliittinen herääminen edellyttää sitä, että totuuden puolestapuhujat pitävät yhtä, minkä vuoksi hän on ollut erityisen iloinen saamastaan tuesta.

Videota seuraaville saksalaisille poliiseille ja syyttäjille Haverbeckin terveiset ovat yksinkertaiset: Holokausti on valhe!

 

Lue myös:

Yleisradio valehteli Ursula Haverbeckin oikeudenkäynnistä
86-vuotias nainen haastaa Saksan juutalaiset oikeuteen valehtelusta!
Ursula Haverbeck, ”holokausti” ja oikeudenkäynnit

20 kommenttia

 1. Juutalainen rotu on erikoistunut ihmisten kiusaamiseen…!

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 2. Tyhjäksi massahuulten läpsyttelyksi jään niin Hännis-Herkin läpsytys kuin yllä Mg-massamedia läpsytys ja koko Suomen läpsytys. Mitä isoäidin puhumiseen tulee, hän voi puhua vain itse asiasta oikein (holokausti on valhe), ei Euroopan ongelmien syystä eikä niin ollen myöskään syyn poistamisen keinosta (on vain yksi syy!). Kaikki massahuulten läpsytys tapahtuu sokeudessa. Isoäiti on pantu häpäisemään julkisesti Euroopan miehet, myös kaikki Suomen miehet, joita oikein olen kutsunut ja kutsun ”ensimmäisen luokan nartuiksi” (= kaikkien asioiden eunukeiksi ja pettureiksi).

  Isoäiti on pantu puhumaan, koska Euroopan miehistä ei ole maansa/kansojensa pelastajiksi. Ei sinne päinkään. Eurooppa on ongelmissa siitä syystä, että Jumalan viha on syttynyt Euroopan kansoja vastaan, siis jokapaikannilkkien, jumalanpilkkaajien, turvanläpsyttäjien, myrkkyturpien, sodanlietsojien, lastenmurhaajien (abortoijien), homoseksi-ihmisten, huoraajien, kirkon vesittäjien ja perkelettä eli itseään kaikessa palvovien perkeleen massoja vastaan. Siis saatanan joukkoja vastaan (jollainen koko Suomen ns. ”kansa” on).

  Tie ulos tuhosta on, kuten olen kymmeniä kertoja tuonut esiin, parannuksenteko eli Jumalan vihan poistaminen. Parannus on katumus eli omantunnon hätä syntien ja helvetinuhan vuoksi + usko Jeesuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen. Vain niin yhteys Jumalaan palautuu ja vitsaukset poistuvat.

  Laurio, lääkäri.

  Plusääni(5)Miinusääni(5)
   1. Koska tunnen tämän sydämeltään äärijumalattoman kansan – lapsia murhataan aborteissa, kirkot vesitetään, Jumalaa ja Jeesusta Kristusta pilkataan, Raamattua vääristellään ja halveksitaan, naisia nostetaan papeiksi Jumalan sanan vastaisesti, homoseksuaalisuus hyväksytään, naisvalta hyväksytään, vihollisia ja rikollisia palvotaan ja sallitaan ja yleisestikin kaikki synti julistetaan ”normaaliksi ihmisyydeksi ja suomalaisuudeksi” – eikä minun niin ollen pitäisi olla oikeastaan enää järkyttynyt, niin silti olen järkyttynyt. Tässä maassa ei ole missään enää totuuden ja Jumalan tuntemusta eikä minkäänlaista käsitystä siitä, että tämän maan ja kansan meneillään oleva kaikinpuolinen tuhoutuminen on Jumalan rangaistus kauheista synneistä, joista korkein on jumalanpilkka. Jumala on hävittämässä tämän syntisen kansan syystä. Hänen silmissään tällaisella kansalla ei ole olemassaolon oikeutta. Lopuksi Jumala heittää tämän kansan ikuiseen helvettiin. On täysin käsittämätöntä, ettei totuudesta ole hajuakaan missään, ei yhtään missään. Tämä on syvästi järkyttävää. Että tällaisia ihmisiä pitää olla!

    Kansalla on korvasyyhyynsä erilaisia ”totuussivustoja” ja ”kirkkoja” (todellisuudessa luopumukseen ajautuneita ja ajettuja perkeleen lääviä), joita kaikkia yhdistää kiihkeä totuuden kieltäminen ja hävittäminen. On Magneettimediaa (vetäjinä mm. swedenborgilaisia harhaoppisia ja tavallisia hybrisihmisiä), Verkkomediaa, yksityistä totuussivustoa, naisen sukupuolielinsivustoa (mv), televisiota, tiedotusvälineistöä, koulu- ja yliopisto-opetusta (perkeleen julistusta ja opetusta) – kaikki Jumalaa ja hänen tuomioitaan vastaan nousevia perkeleen (ja luonnollisen ihmisen eli perkeleen orjan) tahoja – raakaa jumalankieltämistä, -halveksimista ja -pilkkaa.

    Nyt siis tapahtuu niin, että Suomi tuhoutuu, pervertoituu, myrkyttyy, luhistuu ja häviää koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. Kaikki on matkalla ajalliseen tuhoon ja helvettiin.

    Missään ei ole aavistustakaan siitä, että tuhon ja hirvittävän tulevaisuuden takana on elävän Jumalan viha, jonka kansa on synneillään sytyttänyt. Ja se viha on sammutettavissa vain parannuksenteolla Jumalan edessä. Sellaisesta parannuksenteosta ei ole näkynyt merkkiäkään missään. Tämä on jotenkin järkyttävää. Kansa on niin paatunut, ettei se välitä enää mistään mitään. Kaikki, mitä tässä maassa on, on perkeleestä ja nousee perkeleestä. Ja sitä kaikkea palvotaan ja edistetään normaalina. Sitä ovat kaikki totuussivustot ja -ihmiset Suomessa – saatananpalvontaa.

    Siksi se on järkyttävää. Ja äärimmäisen saastaista, kuvottavaa.

    Järkyttävyys kasvaa, kun Jumalan raivo yltyy. Silloin kaikki ”totuudet” täällä sammuvat ja oikea totuus tulee esiin. Koko kansa häviää ja hukkuu viheliäisellä tavalla.

    Mutta mitäpä kansa ikävistä asioista, onhan nyt vappu ja kansa pääsee viihteelle (= sydämensä riemuun) ryyppäämään, rellestämään ja sillä kaikella elävää Jumalaa rienaamaan.

    Plusääni(8)Miinusääni(3)
    1. Sydäntä vääntää ja kouristaa tämä nykymeno. Väkevä eksytys on tehnyt työnsä ja luopumus sen seurauksena on tapahtunut tosiasia. Kukaan ei kuitenkaan Lauriota ja muutamia muita lukuunottamatta näytä kantavan minkäänlaista murhetta asioiden tilasta. Älyvapainta ja ”ylösalaisinta” tässä tilanteessa on, että ainakin helluntailaiset odottavat luuseri Scofieldin raamatunväännöksen mukaista raptuuria l. ylöstempausta, joka vie turvaan kaikki tosiuskovaiset niiltä ikäviltä seurauksilta, joita synnillä on. Siis ei mitään uskon koetusta ”kehiin”, ei tietenkään, kun ollaan kuin Jumalasta seuraavia.

     Olen pitkään seurannut kehitystä erityisesti kristikunnassa, ja nyt olen aivan sanaton, sillä jotenkin kovin helposti se on onnistuttu viemään oljenkorrella hevon kuuseen. Kaikki tuntuu silti olevan hyvin, kun noita puhujia kuuntelee. Ei paljasteta syntiä, ei saarnata parannusta, ei varoiteta iankaikkisesta vaarasta, ja varotaan, ettei vain yhteenkään tavuun tule karkeaa ja kovaa aksenttia. ”Hempeitä tarinoita vaikka sitten kakkakielellä”, tuntuu olevan puhujien ja muidenkin mottona tällä hetkellä.

     Nykyään kun luulee menevänsä seurakuntaan, huomaakin tulleensa synagoogaan. Israel-juttu on joka puolella pääroolissa niin puuduttavana, niin puuduttavana, että uni pettää. Olen joutunut menemään nk. superpuhujienkin tilaisuuksissa lehterille nukkumaan. Sitä on paheksuttu, mutta kun hankin nk. kuorsausraudat, ei kuulu enää kuin matalaa tuhinaa, mikä ei häiritse muita.

     Jos nyt tapahtuisi se ylöstempaus, niin kenet temmattaisiin, kun luopumus on vienyt kristityt kauemmaksi Jumalasta kuin koskaan? Hyvä kysymys, johon vastaus on, että tuleekin ylöstempauksen sijasta kova koetus nimikristityille ja vielä mahd. jäljellä oleville sydämen kristityillekin. Nykytilanteesta on leikki pois, tietävät muutamat harvat, jotka eivät ole sortuneet älykännyköiden some-vankilaan psykopoliittisten operaattoreiden vartioimiksi.

     Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Lauriolle: Miten sinä jaksat paasata tuosta uskostasi, etkö osaa mitään muuta? Ajattelepa sitä, että raamattu on kirjoitettu iät ajat sitten ja nyt eletään 2000-lukua. Vai pitäisikö kirjoittaa uusi raamattu aina uudelle vuosituhannelle?

  Plusääni(7)Miinusääni(9)
  1. Koska elävä Jumala puhuu kauttani.

   Täällä, perkeleen puutarhassa, hän puheensa on tullut, ja yhä tulee, hylätyksi, joten hänkin nyt hylkää teidät.

   Tuollaisesta perkeleen orjan puheenvuorosta järkytyn yhä enemmän. Sokeus on täydellinen.

   Olette siis nyt hylätyt. Ei tässä sen kummemmasta ole kysymys.

   Plusääni(7)Miinusääni(9)
   1. Ehkä paras kohta raamatusta on se, missä Jeesus keskusteli Jumalan kanssa autiomaassa ja joku joka ei ollut edes paikalla kertoi siitä.

    Tai se että ensin oli mies ja nainen jotka saivat kaksi poikaa. Mietippä sitä… mieti oikein ajan kanssa miten se meni omasta mielestäsi.

    Tuhannen ja yhden yön tarinat on loogisempi teos.

    Plusääni(7)Miinusääni(4)
    1. Tästäkin näkyy, miten täällä ”totuusihmisinä” riehuvat perkeleen orjat (= totuuden viholliset) vetoavat ”omaan mieleen” ja ”miettimiseen” Raamatun sijaan.

     Raamattu on Pyhän Hengen (Jumalan) kirjoittama profeettojen ja apostolien kautta, 2. Piet. 1:20-21; 2. Tim. 3:16; 1. Piet. 1:11; Hebr. 1:1-2.

     Aadamilla ja Eevalla oli poikia ja tyttäriä, 1. Moos. 5:4. Silloin sisarukset menivät naimisiin.

     Ällöttäviä perkeleen lääviä nämä sivustot.

     Plusääni(5)Miinusääni(6)
 4. Voi voi kun me luupäiset goyimit emme vain ymmärrä käpertyä ja kuolla ultrarasististen talmudististen sionistiyliherrojemme jalkoihin. Ups, sanoinpas minä ajattelemattomasti: yliherrammehan saattaisivat vielä kompastua ja kaatua meidän raatoihimme.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. parhatt magneettimedia/mv -artikkelit loppuvat huutomerkkiin.
  !

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Kuinka joku voi olla niin tyhmä, että väittämän ”holokaustia ei tapahtunut”?

  Vai onko tämä trollilehti?

  En ole koskaan kuullut/lukenut järkeviä perusteluja kyseiselle mutuväittämälle.

  Plusääni(1)Miinusääni(10)
 7. Eikö teille vielä ole selvinnyt, että koko MAGNEETTIMEDIA on sionistien kuningashanke. Debiilit alempien luokkien edustajat luulevat osallistuvansa johonkin suureen – ja kaikki fiksut juutalaiset nauravat partaansa.

  Muuten, oletteko sattuneet huomaamaan, että Hitler hävisi sodan? Hitler on maailmanhistorian SUURIN LUUSERI!

  Raimo Kivioja

  Plusääni(1)Miinusääni(6)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat