Yleisradio valehteli Ursula Haverbeckin oikeudenkäynnistä

Yleisradio uutisoi tänään 87-vuotiaan Ursula Haverbeckin saamasta vankeustuomiosta. Haverbeck sai lähes vuoden ehdottoman ajatusrikostuomion esitettyään todisteita siitä, ettei Kolmannessa valtakunnassa murhattu juutalaisia järjestelmällisesti.

Yleisradion uutisessa ”87-vuotias saksalaisnainen sai vankeustuomion juutalaisten joukkomurhan kieltämisestä” Haverbeckin nimeä ei edes vaivauduta kertomaan vaan häntä kutsutaan halveksuen ”natsimummoksi”.

Heti uutisen ensimmäisessä lauseessa Yleisradio valehtelee törkeästi Haverbeckin puolustuspuheenvuorosta, jotta yleisölle välittyisi kuva höperöstä juutalaisia irrationaalisesti vihaavasta naisesta: ”Saksalaislehtien natsimummoksi nimeämä nainen vaati oikeudessa tuomaria todistamaan, että ihmisiä on todella kuollut Auschwitzissa.”

Toisin kuin Yleisradio väittää, Haverbeck – eikä kukaan muukaan – ole koskaan kiistänyt etteikö juutalaisia kuollut Auschwitzin työleirillä. Sotaolosuhteiden vuoksi suuri joukko juutalaisia ja muita vankeja kuoli muun muassa kulkutauteihin. Suurin syy tälle oli se, että liittoutuneet pommittivat saksalaisten huoltoinfrastruktuuria, mikä vaikeutti ruoan ja lääkkeiden kuljettamista leireille.

Työleirien korkea kuolleisuus johtui usein liittoutuneiden pommikampanjasta huoltoinfrastruktuuria vastaan.
Työleirien korkea kuolleisuus johtui usein liittoutuneiden pommikampanjasta huoltoinfrastruktuuria vastaan.

Sen sijaan Haverbeck kyseenalaisti juutalaisten järjestelmällisen joukkomurhan kaasukammioissa, josta ei ole jäänyt lainkaan teknisiä tai asiakirjatodisteita (1, 2, 3, 4). Tuomari ei suostunut esittämään todisteita esimerkiksi siitä, että kaasukammioita oltaisiin käytetty juutalaisten murhaamiseen.

Vaikka poliittiset ilmaisunvapaustuomiot herättävät kiivasta paheksuntaa, kun niitä annetaan länsimaiden ulkopuolella, Yleisradio ei tietenkään arvostele Haverbeckin saamaa tuomiota.

Haverbeckia ei syytetty uhkailusta, kiihottamisesta kansanryhmää vastaan tai edes kunnianloukkauksesta. Tuomioistuinkin myönsi, että hänen ainut ”rikoksensa” oli synnyttää kapinamielialaa petturihallitusta vastaan osoittamalla valtavirtaisen holokaustitarinan epäloogisuudet.

Yleisradion valehtelusta tekee erityisen typerää se, että Haverbeckin todelliset argumentit ovat erittäin helposti kaikkien saatavilla. Alla hänen televisiohaastattelunsa, josta oikeudenkäyntiin johtanut tapahtumaketju alkoi:

 

Lue myös:

Video: 86-vuotias rouva kumoaa holokaustimyytin Saksan televisiossa
86-vuotias nainen haastaa Saksan juutalaiset oikeuteen valehtelusta!
Ursula Haverbeck, ”holokausti” ja oikeudenkäynnit
Poliisit tunkeutuivat 86-vuotiaan ”holokaustia” epäilevän rouvan kotiin!
Ursula Haverbeck kutsuu sisäministerin kriittiseen holokaustikonferenssiin
”Holokaustin” epäilystä vangitun Horst Mahlerin tila kriittinen – vapauttamista vaaditaan

2 kommenttia

  1. ”Suomalaislehtien kommarimediaksi nimeämä Yleisradio raportoi…”

    Plusääni(19)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat