Hizbollah tuomitsee Pariisin iskut – arvostettu juutalaissionisti syyttää murhista Eurooppaa!

Libanonilaisen vapaustaistelujärjestö Hizbollahin johtaja Hassan Nasrallah on tuominnut jyrkin sanoin Pariisin terrori-iskut. Sen sijaan maailman vaikutusvaltaisimpiin sionisteihin kuuluva Alan Dershowitz (jota epäillään pedofiliasta) syyttää joukkomurhasta Eurooppaa.

Nasrallahin mukaan terrorismi on paljon suurempi uhka islamille kuin herjaavat pilakuvat. Mikään lehti tai kirja ei Nasrallahin mielestä voi pilkata elämän pyhyyttä yhtä vakavalla tavalla kuin joukkomurhat ”Jumalan nimissä”. Hizbollahin johtaja muistutti, että terroristit syyllistyvät julmiin ihmisoikeusrikoksiin eri puolilla maailmaa, vaikka toiminta onkin näkyvintä Afganistanin, Syyrian ja Irakin kaltaisilla kriisialueilla.

Hizbollahilla on Libanonin kristittyjen tuki.
Hizbollahilla on Libanonin kristittyjen tuki.

Beirutilaisyleisölle videonäytön kautta puhunut Nasrallah totesi, että muslimien tulisi yhdistyä ja taistella terrorismia vastaan. Ääri-islamistit ovat uhka Libanonille siinä missä Euroopallekin. 2014 ääri-islamistijärjestöt, kuten Al-Nusran rintama alkoivat tehdä kiihtyvällä tahdilla iskuja Libanonissa. Syynä tälle oli se, että Hizbollah on taistellut Syyrian rinnalla Al-Nusraa ja IS-terroristijärjestöä vastaan.

Marraskuussa ilmestynyt lyhytdokumentti muistuttaa, että joillakin alueilla Hizbollah on ainut aseellinen järjestö, joka on kyennyt suojelemaan myös kristittyjä vähemmistöjä ääri-islamisteilta. Puheessaan Nasrallah tuomitsi kaikki ryhmät, jotka pyrkivät ruokkimaan kristittyjen ja muslimien välistä vihanpitoa. Tästä huolimatta sionistiset lobbausjärjestöt ovat painostaneet EU:n luokittelemaan Hizbollahin ”terroristijärjestöksi”. Sionistit vihaavat Hizbollahia, sillä se on jo vuosikymmenien ajan puolustanut Libanonia suur-Israelista haaveilevilta juutalaismiehittäjiltä. Myös palestiinalainen vastarintajärjestö Hamas on tuominnut Pariisin veriteot. Hamasin mukaan mielipide-eroilla ei voi puolustella murhaa. Hizbollahin tavoin Hamas luokitellaan ”terroristijärjestöksi”, koska se ei ole alistunut Israelin mielivallalle.

Sen sijaan pedofiliasta ja prostituutiosta epäilty amerikanjuutalainen sionisti Alan Dershowitz syyttää ääriainesten sijaan eurooppalaisia joukkomurhasta. Dershowitzin mukaan eurooppalaiset ”niittävät mitä ovat kylväneet”, sillä nämä eivät ole suostuneet tappamaan tarpeeksi arabeja Israelin mieliksi. Newsmax TV:n haastattelussa Dershowitz totesi, että Ranska ”palkitsee ihmisiä terrorismista”, minkä vuoksi joukkomurha tapahtui. ”Ranska on osa ongelmaa,” juutalainen sanoi heti Pariisin teurastuksen jälkeen. Hänen mukaansa Palestiina ”syntyi terrorismista” ja on Euroopan valtioiden vika, ettei itsenäisyydestä haaveilevia palestiinalaisia tuhottu, kun se oli vielä mahdollista.

Dershowitzin röyhkeästä lausunnosta syntyi kohu. Hänet kutsuttiin MSNBC-kanavan haastateltavaksi, jotta hän olisi voinut tarkentaa lausuntoaan. Sionisti pysyi kuitenkin järkkymättä kannassaan ja kutsui kaikkia Israelin politiikkaa vastusvatia maita ”huonoiksi valtioiksi”. Dershowitzin epäilleen raiskanneen lukuisia kertoja hänen juutalaisen ystävänsä Jeffrey Epsteinin palkkaaman lapsiprostituoidun.

Johtava juutalainen rabbi Shmuley Boteach asettui raiskauskohun alettua The Jerusalem Postissa julkaistussa kolumnissaan Dershowitzin puolelle, sillä Boteachin mukaan tärkeintä on, että epäilty raiskaaja on ollut aina piinkova sionisti. Rabbin mukaan Dershowitz on ”sukupolvensa ehkä suurin asianajaja” ja ”loistava Israelin puolustaja”. Boteach kertoo kolumnissa, että Dershowitz on ”legendaarisen hyvä väittelijä”: Kun Palestiinan puolustaja syytti Israelia sotarikoksista, Dershowitz vastasi, että holokaustin vuoksi kukaan ei ole kärsinyt niin paljon kuin juutalaiset. Case closed.

Boteachin mielestä Dershowitz on todistanut hyvyytensä puolustamalla Israelia, minkä vuoksi tätä raiskauksesta syyttävä nainen on mitä todennäköisimmin pelkkä valehtelija. Olipa Dershowitz pedofiili tai ei, kutsuu The Jerusalem Post kaikkia juutalaisia asettumaan hänen puolelleen muuta maailmaa ja antisemitismiä vastaan.

Shmuley Boteach on asettunut ylpeästi pedofiliasta epäillyn puolelle.
Shmuley Boteach on asettunut ylpeästi pedofiliasta epäillyn puolelle.

Asianajajana työskentelevä Dershowitz on tuttu näky Yhdysvaltojen televisiossa ja hän on kirjoittanut monia Israelia puolustelevia kirjoja. Kun YK syytti Israelia ihmisoikeusrikoksista Palesiinassa, syytti Dershowitz YK:ta juutalaisvastaisuudesta. Dershowitzin kanssa samoilla linjoilla oli myös Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu, joka syytti Charlie Hebdo –murhista muun muassa Hizbollahia ja Hamasia, vaikka kummallakaan ei ole mitään tekemistä Pariisin tapahtumien kanssa.

Mielenkiintoisen lisänsä Charlie Hebdo –keskusteluun toi salaisia poliittisia ja taloudellisia asiakirjoja verkkoon vuotava Wikileaks. Wikileaks linkitti Twitterissä uutisen ranskalaisesta pilapiirtäjästä, joka joutui oikeuteen kirjoitettuaan ”antisemitistisen” kolumnin Charlie Hebdoon muutama vuosi sitten. Tekstissä pohdittiin huhua, jonka mukaan Jean Sarkozy haluaa kääntyä juutalaiseksi päästäkseen liikemaailman sisäpiireihin. Juutalaiset raivostuivat kolumnista ja lopulta lehti painostettiin erottamaan pilapiirtäjä. Juutalaiset vaativat myös anteeksipyyntöä, mutta pilapiirtäjä kertoi ”leikkaavansa mieluummin pallinsa irti”.

wikileaksjewlobby

Kampanjaa pilapiirtäjän erottamiseksi ja tuomitsemiseksi johti juutalaisten LICRA-järjestö, joka taistelee tällä hetkellä myös holokaustia kriittisesti tutkivaa Robert Faurissonia vastaan. LICRA:n tavoitteena on hiljentää sionismin vastustajat haastamalla nämä oikeuteen, minkä vuoksi Wikileaks kirjoitti ”juutalaisesta sensuurilobbysta”, joka on toiminnallaan ollut oikeuttamassa hyökkäyksiä Charlie Hebdoa vastaan. Juutalaiset (muun muassa Simon Wiesenthal Centerin Efraim Zuroff) suuttuivat Wikileaksin twiitistä ja väittivät, ettei mitään juutalaista sensuurilobbya ole olemssa. LICRA:n olemassaoloa juutalaiset eivät sentään kiistäneet. Puheet juutalaisesta sensuurilobbysta tulisi lobbausjärjestö Simon Wiesenthal Centerin mukaan sensuroida, jottei puhe ruokkisi antisemitismiä.

 

Lue myös:

GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta
Juutalaisjärjestöt: Euroopassa liikaa sananvapautta
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana

8 kommenttia

 1. Tästä taas nähdään joidenkin ihmisten kulttuurinen luonne. Juutalaiset suorittivat oman epätoivoisen rotupuhdistuksensa keskitysleireillä toisen-maailmansodan aikana. Siitä he syyttivät saksalaisia. Nyt juutalaiset painostavat kaikkia maita poliittisesti ottamaan pakolaisia, kuten Suomeakin, onhan heillä täällä “aika paljon” valtaa ja siksi mediakin hallussaan “aika paljon”. Meidän täytyy ottaa pakolaisia ja mieluummin niitä “samaa rotua” edustavia kuin juutalaisetkin. Näin he saavat valloitettua maat siirtolaisuudella. Se on jo todella lähellä, esimerkiksi lähinaapurissamme Ruotsissa heitä on todella paljon, mainitsemattakaan muita maita joissa heitä todella piisaa. Näissä maissa alkaa jo olemaan sisällisotamaisia piirteitä, kun lapselliset pakolaiset ja siirtolaiset hilluvat miten haluavat.
  Video turkkilaisista riehujista saksassa; https://www.youtube.com/watch?v=XNDvoa2ABNQ
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Kasaarit

  Ei todellakaan ole hyvä asia että heillä on media “aika paljon” hallussaan. Jo aikoinaan Eljas Erkko sai talvisodan aikaiseksi vallallaan ja median avulla yllyttämällä venäläisvastaisuuteen. Tämä siksi koska Adolf Hitlerin avulla juutalaiset saivat Israelin.
  http://vilhojuntunen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/138872-miksi-suomi-ajautui-talvisotaan

  Nyt ovat samat merkit ilmassa. Sota jonka he haluavat on viimeinen naula germaanien arkkuun. Sitten he voivat jo helposti tuhota germaaniset maat joissa he ovat siirtolaisina.
  Muuten mitä rotua ovat juutalaiset, samaa kuin arabit vai ovatko juutalaiset arjalaisia? Ja ketkä ovat yllyttämässä germaaneja ja muslimeja toisiaan vastaan?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Jos Dershowitz olisi syyttänyt Eurooppaa, tai pikemminkin NATOa, siitä että tukevat islamisteja ja ihmissyöjiä siionistissa Lähi-idän sodissa, olisin melkein voinut olla samaa mieltä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Miten joku voi noin referoida natsien tekemää juutalaisten joukkomurhaa? Mistä ihmeen juutalaisista puhut? Juutalaiset eivät ole koskaan yrittäneet valloittaa maailmaa. Sen sijaan islam pyrkii maailman valloitukseen ja myös pyyhkimään Israelin maailmankartalta. Eurooppa on jo täynnä moskeijoita ja imaameja. Jos joku haluaa perustaa kirkon muslimimaahan, sitä siellä ei sallita. Sen sijaan muslimit pitävät etuoikeutenaan perustaa moskeijoita, kouluja yms. esim. Eurooppaan. En väitä, että salaliittoteoria olisi huuhaata. Ja siihen varmaan kuuluu myös
  juutalaisia. Ei voi myöskään sanoa, että jos esim. yksi suomalainen valehtelee, niin kaikki suomalaiset ovat valehtelijoita. Yleistäminen on niin helppoa. En myöskään usko, että muslimit haluavat sotaa. He haluavat rauhanomaisen maailman, jossa islam on pääuskontona. Näistä Koraanin opeista eivät tiedä edes monet rivimuslimit. Heille islam on lähinnä se kulttuuri, johon he ovat syntyneet. Miksi täällä Euroopassa on sitten niin paljon islamia. Se johtuu suurelta osin veltoista hallitusmiehistä ja -naisista, jotka ovat antaneet kaiket mahdollisuudet islamin juurtumiseen tänne. Euroopalla on kristilliset juuret, ja kristillisyyteen kuuluu Israelin siunaaminen. `Joka siunaa Israelia, sitä Minä myös siunaan`sanoo Raamattu. Juutalaiset ovat samanlaisia ihmisiä kuin muutkin hyvine ja huonoine puolineen. He ovat kuitenkin kautta aikojen joutuneet kärsimään paljon. Lyötyä ei kannata lyödä. On aika siunata juutalaisia. Ei heidän itsensä takia, vaan Luojan. En halua tähän myöskään mitään vastakkain asettelua: juutalaiset ja muslimit. En ole myöskään muslimeja vastaan. He eivät välttämättä itse ole tietoisia siitä, miten he ovat mukana islamin levittämisessä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Israelin valtion perustajat: ”Hei! Nimetään valtiomme Israeliksi niin typerät uskovaiset syövät kädestämme!” Israelin kuningaskuntaa ei ole enää. Jumalalla ei ole mitään tekemistä tämän pienen maapalan kanssa.

   Jos Jumala on olemassa, mitä suuresti epäilen, niin hän ei aseta erityisasemaan jotakuta jolla saattaa olla pieni pisara muinaisten heprealaisten dna:ta. Hän ei välitä ihmisen etnisyydestä ja toisin kuin sionistit, hän kyllä muistaa että liitto juutalaisten kanssa purkautui etuajassa jo ennen Kristuksen saapumista. Te kristityt, jotka palvotte Israelia, olette lähteneet seuraamaan uusia fariseuksia.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Suomi tarvitsee valaistusta Israelista. Mina olen hollantilainen ja olen jo kauan huomannut, etta monet ihmiset siella ovat paljon kriittisempia Israelia ja juutalaisia kohtaan kuin täällä Hollannissa. Oko, sanotaan näin: kutsutaan Israelin viholliset hallitsemaan Suomea! Sitten kaikki naiset joutuvat sairastumaan, kun he eivät enää saa liikkua ulkona ja siksi saavat tauteja, jotka ovat tyyppillisiä ihmisille, jotka eivät liiku. Mielipiteitä ei saa enää julkisesti kirjoittaa, eikä pysty enää nukkumaan yöllä kunnolla, kun ainnakin kaksi kertaa tulee valtavaa meteliä kaikkialla olevista minaretteistä jne… Muuten, jos joku haluaa vain loukata: uskovaiset ei ole mitään tyhmiä ihmisiä, ja sellaista on ihan kamalaa jopa sanoakin! Anteeksi, etten kirjoita täydellistä suomea…

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Tarkoitat siis että suomalaiset kriittisempiä israelia kohtaan kuin hollantilaiset? Sehän on positiivista kuulla 🙂 Varmasti se kriittisyys tulee lisääntymään myös siellä Hollannissa ja kaikkialla maailmassa. Kohta uudet tuulet puhaltaa.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat