Israelin pääministerin ex-neuvonantaja Facebookin johtotehtäviin

Israelin pääministeri Benjamin Netanyahun pitkäaikainen neuvonantaja, juutalainen Jordana Cutler tullaan asettamaan Facebookin Israelin tiedotus- ja viestintäosaston johtoon. Tällä hetkellä Cutler johtaa Israelin Washington DC:n suurlähetystöä.

Henkilönvaihdoksen uskotaan johtavan Israelin ja Palestiinan välisen konfliktin sensurointiin ja palestiinalaisten oikeuksien puolesta toimivien aktiivien häirintään. Sosiaalinen media on tehokas viestintäkanava palestiinalaisaktivisteille, jonka kautta tieto Israelin armeijan ylilyönneistä on tavoittaa nopeasti kansainvälisen yleisön. Kohteena arvellaan olevan erityisesti rauhanomaiseen lobbaukseen ja boikotointiin erikoistunut BSD-liike.

BSD-liike on järjestänyt jo pelkästään Yhdysvalloissa yli 100 menestyksekästä aktiota Israelin miehityspolitiikkaa vastaan. Boikottiliikkeen ansiosta ulkomaiset Israeliin tehdyt investoinnit ovat pudonneet 46 prosentilla. Israelin hallitus myönsi hiljattain 100 miljoonan shekelin rahoituksen liikkeen vastaiseen kamppailuun. Tiedusteluministeri Yisrael Katz ehdotti, että liikkeen johtajat voisi salamurhata.

Lue myös:

Israel haluaa rakentaa kansainvälisen sensuuriliiton Internetiin
EU ei uskalla tuomita israelilaisjohtajan murhapuheita
Israelilaistuotteiden boikotoinnista laitonta Englannissa – hallitus vetoaa ”kansalliseen turvallisuuteen”

6 kommenttia

 1. Eikö tähän kukaan puutu muissa maissa? Ruotsi voisi nostaa äläkän noista salamurhajutuista. Entäpä jos sama politiikka otettaisiin käyttöön Israelin poliitikkoja kohtaan. Toisaalta ne eivät uskalla lähteä maastaan mihinkään kansainvälisten pidätysmääräysten vuoksi. EU on täynnä vellihousuja näissä asioissa, myös suomalaiset. Jurppii tuo elvistelevä ja ylimielinen Soinikin, varsinainen sionisti. Onneksi persujen kukkoilu päättyy seuraavissa vaaleissa.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
  1. Kunkin maan Eliitti eli poliittiset ja ”valtiolliset” johtajat ovat juutalaisten ylikansallisten pankkien ja ym. rahapiirien (kellä muulla voi olla rahaa ”jaettavaksi” kuin roskaa, kuin jutkulla) lahjomia ja voitelemia. Sionismi on maailman syöpä ja sen tilillä on tähtitieteellinen määrä valkoisen rodun verta käsissään. Suomalaiset ja maailmaan poliitikot patsastelevat ”Kipa” päässään Itkumuurilla ja Synagogissa. Nämä ”Kristityt” pässit eivät ymmärrä, että juutalaiset vievät heitä kuin pässiä narussa. Juutalaiset ovat itse murhanneet ihmisiä kautta jo lähihistorian moninkertaisen määrän viattomia ihmisiä vallanhalussaan ja ennen kaikkea rahan ahneuttaan kuin ns. ”Holokaustissa”, josta elämöidään joka helvetin päivä. Jos vedetään oikein kireälle, Adolf Hitler toteutti vain sitä puhtaaksi viljeltyä ”oppia”, mitä juutalainen valtio Israel tekee, joka päivä. Hitler nosti arjalaisen rodun ylitse muiden ja halusi rodulleen ”lebenstraumia” vähän sieltä kuin täältä.
   Näinhän Israelkin tekee kylmän viileästi ja kukaan ei sano mitään. No, ei sano, koska Kristillinen Kirkkokin on juutalaisuuden mädättämä oppikyhäelmä, jonka johtoajatuksena on itse asiassa ”juutalaisten palvominen”, eikä Jumalan ja Jeesuksen. Mitä tulee Raamatun ”Vanhaan Testamenttiin”, niin se kuuluu Läntisille Kristillisille Kirkoille tasan EI yhtään mitään. Yhtä paljon kuin esim. ”Kalevala” juutalaisille. Pitäkövät jutkut ”Erämaavaelluksensa” ym. alkukantaiset tappeluksensa itsellään se ei kuulu meille kaunosieluisesti paskaakaan. Jo uskonpuhdistajamme Martti Luther vihasi juutalaisia sydänjuuriaan myöten ja hän on kirjoittanut siitä kirjankin. ”Juutalaiset ja kaikki heidän valheensa”. Lopuksi itse kukin voi sitten pähkäillä, miksi kummassa ei ole ennen kuullut kyseisestä kirjasta??? Olisikohan Suomen Juutalaistuneella Kirkolla tekemistä asian kanssa. Liekö yhtä kovassa pannassa kuin Hitlerin ”Taisteluni” -kirja. Johan ”Iltapaskatkin” jauhavat nimensä mukaisesti samanlaista ”täyttä paskaa”, puhumattakaan ns. Kommunisti-anarkisteista, jotka pahoinpitelevät, särkevät irtaimistoa ja aiheuttavat yleistä epäjärjestystä kutsumalla sitä ”poliittiseksi toiminnaksi” ja väkivallan vastustamiseksi. Raamatullisessa mielessä puhutaan ”Kaksoisvirran maasta”. Suomessa voi käyttää vastaavasti ”Kaksoisstandardien maa”.

   Plusääni(1)Miinusääni(2)
   1. Lutherista ja hänen kirjastaan täällä (ensimmäinen osa 5-osaisesta kommentistani, lue kaikki viisi):

    Juutalaiset, pankit, koronkiskonta

    Vanha testamentti ei ole juutalaisten kirja vaan kristittyjen (VT:n aikana ”juudalaisia”, Juudan kansan ja heimon jäseniä), siis uskossa luvattuun Jeesukseen Kristukseen (”vaimon siemeneen”, 1. Moos. 3:15) pelastuneita. VT:n aikana uskottiin luvattuun Jeesukseen (syntien anteeksiantamukseen), UT:n aikana jo tulleeseen Jeesukseen, ja kumpikin usko on aivan samaa pelastavaa uskoa.

    Sana ”juutalainen” nykyisin tarkoittaa 500-luvulla e.Kr. (pakkosiirtolaisuudessa Baabelissa) syntynyttä fariseusten (uppiniskaisten ulkokultailijoiden) lahkoa, jonka oppikirja EI OLE, EIKÄ KOSKAAN OLE OLLUT RAAMATTU vaan Jeesuksen ajan suureksi osaksi suullinen ”perinnäissääntö”, joka 500-luvulla j.Kr. saatettiin kirjalliseen muotoon Talmudiksi. Talmudin ainoa tarkoitus on vesittää ja kiertää Jumalan sana, tallata siis Jumala ja Jumalan sana maahan. Talmudin mukaan (Gittin 57a) Jeesusta keitetään helvetissä kiehuvassa ulosteessa. Jeesus sanoo juutalaisista: ”Te olette isästä perkeleestä” (Joh. 8:44), ja ”Kuinka te voisitte päästä pakoon helvetin tuomiota” (Matt. 23:33). JUUTALAISILLA EI OLE KOSKAAN OLLUT MITÄÄN TEKEMISTÄ RAAMATUN KANSSA! VT:n ajan ”Jumala kansa” oli kristittyjä (ei tällä nimellä mutta asiallisesti), juudalaisia ja israelilaisia, JOILLA EI KOSKAAN OLLUT MITÄÄN TEKEMISTÄ JUUTALAISTEN KANSSA.

    Olen tästä kirjoittanut jo tuhat kertaa, eikä körville mene vieläkään jakeluun. Pitääkö väkisin levittää juutalaista eksytystä? Juha ei voi olla muuta kuin juutalainen, siksi usein olen asioiden oikean laidan täällä esittänyt. Jumalan kansa EI OLE PERKELEEN JOUKKIO (Joh. 8:44), onko kirvät selvä? Ymmärtääkö kirpä?

    On hyödytöntä kirjoittaa täällä. Samaa ydinidiotiaa kaikkialla. Nimimerkki ”Juhan” (tälläkään emäkörvällä ei ole omaa nimeä) kommentissa on kaikki pielessä, mutta on turhaa puuttua kaikkiin kohtiin (enkä enää jaksakaan enkä välitä – hukkukaa kaikki). Nielkää körvät harhanne ja kohtalonne. Olisit sinäkin raukka pitänyt suusi kiinni. Kammottava idiotiajoukkio tämä Suomi. Alkeellisinkaan perusasia ei mene perille. Kunhan saa sylkeä sontaa ja teeskennellä miestä ja totuussankaria.

    Miksi M-media toimii Juhan kaltaisten juutalaisten oksennusväylänä?

    LUTHER EI VIHANNUT JUUTALAISIA, ONKO SELVÄ. LUTHER VIHASI JUUTALAISTEN PAHOJA TEKOJA!!!! JA SE ON KOKONAAN ERI ASIA. Mutta olkoon.

    Laurio, Vesa (oikea, todellinen nimi).

    Plusääni(4)Miinusääni(1)
 2. Facebookin perustaja Mark Zuckerberg on juutalainen = sionisti. Ei ole siis mitään syytä olla yllättynyt siitä, että Facebookin Israelin osaston johtoon nimitetään piinkova sionisti.
  Itse en ole koskaan ollut, en ole, enkä koskaan tule olemaan Facebookissa.
  Arvatkaapa miksi.
  Juuri siksi:
  Minä en rahojani sionisteille anna.
  Suosittelen samaa kaikille.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat