Israel haluaa rakentaa kansainvälisen sensuuriliiton Internetiin

Israelin yleisen turvallisuuden ministeri Gilad Erdan ilmoitti reilu viikko sitten uudesta Internet-sensuurihankkeesta. Hänen mukaansa sionistit voisivat johtaa maailmanlaajuista liittoa, joka siivoaisi ”vääräoppiset” poliittiset mielipiteet verkosta.

Aiheesta uutisoi The Times of Israel. Erdan on erityisen kiinnostunut yhteistyöstä Euroopan maiden kanssa. Täällä eliitti on vaatinut mielipidekirjoittelun rajoittamista muun muassa kiristyneen pakolaiskriisin vuoksi. Israelilaisministeri kertoo, että useat Euroopan maat ”ovat hyvin kiinnostuneita” sensuuriyhteistyöstä sionistien kanssa.

Tavoitteena on luoda kaikkia maita sitovaa yhteistä lainsäädäntöä, joka määrittelisi sallitun ja rangaistavan poliittisen ajattelun rajat. Laki yhdenmukaistaisi esimerkiksi ”kansanryhmän vastaisen kiihotuksen” määritelmän ja rajoittaisi sosiaalisen median vapautta, Erdanin haastattelusta selviää. ”Yhtiöt, jotka eivät tottele, kiidätetään oikeuden eteen tuomiolle,” juutalainen summasi.

Erdanin mukaan kaikki hankkeen jäsenvaltiot muodostaisivat yhteisen elimen, joka valvoisi jatkuvasti verkon poliittista väärinajattelua. ”Tämä on täysin looginen ja oikeudenmukainen projekti,” juutalaisen ministerin tiedottaja totesi.

Tiedottaja muistutti, että sionistit estävät jo nyt toisinajattelijoiden poliittiset kokoontumiset esimerkiksi hotelleissa painostamalla hotellien omistajia. Internet-sensuurin kiristäminen on vain loogista jatkumoa tälle. Israelin etu velvoittaa.

Projekti sai tuulta siipiensä alle jo viime syksynä puhjenneen pakolaiskriisin myötä. Saksassa kansalaisten maahanmuuttajavastaisuutta säikähtänyt hallitus ja Facebook nimittivät hankkeen johtoon Stasi-tiedustelupalvelussa työskennelleen, sittemmin ”antifasistiksi” ryhtyneen juutalaisen äärivasemmistolaisen Anetta Kahanen.

Käytännön ongelman uudelle hankkeelle voi muodostaa se, että tällä hetkellä juutalaisvaltio Israelin annetaan harjoittaa täysin päinvastaista pakolaispolitiikkaa kuin Euroopan.

Mikäli samat ajatusrikoslait sitovat Eurooppaa ja Israelia, miten käy Israelin hallituksen siirtokuntahankkeelle, jonka julkilausuttu tavoite on uusien alueiden etninen puhdistus ei-toivotuista roduista?

 

Lue myös:

Video: juutalaiset Internet-sensuurin takana
GASR-raportti: Järjestäytyneiden juutalaisten yhteisö vastustaa sananvapautta
Valtamedian ”uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua

27 kommenttia

 1. Ei ole ihme, että lähi-idässä tapellaan jatkuvasti. Toisaalla juutalaiset, toisaalla ääri-islamistit. Välillä tapellaan omien kanssa, välillä tapetaan muutama juutalainen, jotta vihan liekki ei sammuisi kokonaan kummaltakaan puolelta. Sananvapauden rajoittaminen ei ratkaise mitään, viha vain piiloutuu. Parempi olisi, että blogin kumpikin puoli katsoisi peiliin ja tunnustaisi tosiasiat ilman omaa ideologiaa.

  Plusääni(19)Miinusääni(1)
 2. Vuosi vuodelta netissa ilmestyy dokumentatiota Mossadin suorasta yhteydesta NY’n 911 sotarikoksiin.
  Erityisesti 2015 on tuottanut lukemettomia raportteja, haastatteluja ja tieteellista tutkimusta Israelin/
  Mossad yhteyksista 911’sta.
  Selvasti sionisteissa on noussut halyyttavaa pelkoa, silla ovathan periaatteessa laittaneet kaiken yhden kortin varaan.
  Taman lisaksi, koska ilmeisimmin Trump ei ole sionistien hirttonarussa, on noussut suuri pelko, etta Trump olisikin seurava USA’n prez ja mahdollisesti avaisi uudet 911 tutkimukset, joka tosiasiasiassa tietaisi soinistien loppua tasta maailmasta.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
  1. Minä taas luin jostain että Trump on Israelin ystävä.
   Anyway, kuka laittaa toivoa US presidentille, siis tämän sivuston lukijoista?

   US presidentit on puhemiehiä taustalla olevalle bisnes- ja hallintovallelle, jossa hallitsevat sionistikeisarit melkeinpä yksinkertaisella äänienemmistöllä joka bisnesalueella.

   Jos et ole puhemies: JFK

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Onko Trumppi sitten jossain vihjaillut avaavansa 911-casen uudelleen? Jos amerikkalaiset saadaan uskomaan, että tietty ryhmittymä oli 911:n ja siitä aiheutuneiden tapahtumien takana, luulenpa, että asialla voi olla suuria seurauksia sekä USA:n sisäpolitiikassa että maailmanpolitiikassa? Kuten tri Alan Sabrovski toisaalla tässä mediassa ennustaa. Voisiko johtaa esim. juutalaisvainoihin USA:ssa ja massamuuttoon Israeliin?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Kaikki Amerikassa kuitrenkin tietävät, että juutalaiset olivat tuon takana ja hallitsevat maata suvereenisesti. He alistuvat. Jos joku hallitus sanoisi asian ääneen, se ei vielä riittäisi. Sen täytyisi masinoida vihakampanja. Ei lampista mihinkään ole. Kaikki on aina olut eliitin projektia. Kansan omat jutut on kitketty pois aina tai kaapattu. Siis mitään ei tapahdu ilman johtomiesten käskytystä. Kansasta ei ole mihinkään. Eihän nytkään mitään tapahdu.

  Katselin tässä juuri filmejä vanhasta Saksasta. Esim. Nürnbergin vanhasta keskustasta ja rakennuksista ja kaupunkikaduilta ym. Tämänkinkaupungin amerikkalaiset kulttuurintuhoakat pommittivat tuusannuuskaksi loppuvaiheessa, vaikka mitään sotilaallista merkitystä tuhoamisella ei ollut. Siellä ja Suomessa ihmiset palvelevat mielellään kulttuurintuhoajia ja ihmiskunnan murhaajia. Ei miköään liikuta eikä mitään häpyä ole.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. Ennen sentään eliitti joutui pelaamaan ihan kelpo asioilla. Lisäksi on ollut aitojakin juttuja (Hitler jne.) Nyt kuitenkin on kansaa mädätetty ja bolsuaatteet ovat voimissaan. Lisäksi siis juutalaisten vallan ja omaisuuden lisäääntyessä heidän kykynsä korruptoida on tähän asti vain kasvanut. Tähän asti ainakin koko ajan enemmän ihmisiä on tullut siihen tulokseen, että he ovat valinneet eliitin ja juutalaisuuden nuoleskelun ja juudas-palkkion siitä. He laskelmoivat, että ei kannata uhmata liian suurta valtaa, vaan siis liittyä pahan riveihin. Vaikka kaikki tieto juutalaisuudesta olisi saatavilla ja siis myös siitä, että tämä on tuhon tie ja on todennäköistä, että silti kova kohtalo lyö enen aikojaan tms. Kaikki joka tapauksessa etenee kohti bolshevismia. Ehkä kaikki eivät ymmärrä, millaisesta voimasta on kyse. Mutta kummasti se lyhyen tähtäimen hengen säästö, palkkio ja lihapadat ja muita goymeja hieman etuoikeutetumpi elämä ainakin jonkun aikaa saavat korruptoitumaan ja jahtaamaan toisinajattelijoita tms. Jotenkin tuntuu siltä, että kansasta suurin osa liittyy vahvemmalta näyttävän eli juutalaisen eliitin riveihin kovan pikan tullessa. Toimii kuten käsketään ja tottelee väkivaltakoneistoa. Kansa on koko ajan mädempää.

  Jos kykenisimme johonkin, niin koko ajan liittyisi väkeä Kansallisen Vastarinnan riveihin ja jos konflikti tulisi, poliisit ja armeijan väki liukuisi oikealle puolelle ja rikolliset otettaisiin kiinni ja pahan voimat kukistettaisiin. Nyt tuntuu todellakin siltä, että mistään ei tule mitään. Iso osa kansasta on passiivinen ja mielnosoittajat ja vihapuhujat lentävät pian keskitysleireille.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Erittäin osuvasti kirjoitettu. Sanasta sanaan täysin totta. Esimerkiksi YLE:n ja HS:n uutisointi on nykyään jo tragikoomista esim. siinä suhteessa, että sana ”natsi” on kertakaikkiaan saatava jokaiseen päivään. Se on eräänlainen totuusleikki, jossa palvotaan ruokkivaa kättä.

   On täysin mahdotonta löytää YLE:n tai HS:n uutisoinnista yhtäkään päivää ettei olisi ”natsiuutista”.

   Kuitenkin ns. natsit ovat äärimmäisen epätodennäköisesti minkäänlainen uhka yhdellekään ihmiselle, mutta esim. väkivaltaiset muslimit ovat arkinen, tavallinen, todellinen uhka joka ainoa päivä.

   Sama koskee kirjallisuutta, televisiota, elokuvia.

   Onko yhtäkään uutta elokuvaa, kirjaa, filmiä, jossa avoimesti ja edes kiihkoilematta käsiteltäisiin muslimien kieroutunutta käsitystä naisista ? Ei.

   Loputtomasti hierotaan ”valkoista miestä”, vaikka juuri se valkoinen mies maksaa kaiken, auttaa kaikkia, uhraa kaiken.

   Sanalla sanoen: Hyvästä on tehty paha ja pahasta hyvä. Ja kaikki suutelevat pahan kättä ja ylistävät pahaa ja hyvää solvataan, hyvää kiusataan.

   Vain yksi lääke. Aseellinen, totaalinen vastarinta. Nyt.

   Plusääni(6)Miinusääni(2)
   1. Jumalattomat Raakkeli ja PeLeX ohjaavat väärälle ja katastrofaaliselle tielle, kahinointiin ja aseelliseen vastarintaan, jotka vain johtavat tämän jumalattoman kansan pikaiseen tuhoon. Kuitenkin Jumalan käsissä on kaikki. Oikea tie on kansan parannuksenteko, jolloin kansa saa Jumalan puolelleen ja vitsaukset häipyvät:

    ”Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” (Room. 8:31).

    Enemmän täällä:

    Puolan väestöllinen ja kulttuurillinen taistelu (sekä EU:n ja Saksan surkeat vastalauseet)

    https://magneettimedia.com/puolan-vaestollinen-ja-kulttuurillinen-taistelu-seka-eun-ja-saksan-surkeat-vastalauseet/#comment-31294 (ja tämän linkin kommentin alla olevat kommentit).

    Vesa-Ilkka Laurio

    Plusääni(7)Miinusääni(2)
   2. Samperi, pitää vielä tarkentaa tuota ”aseellista vastarintaa” ja ”totaalinen”.

    Aseet ovat tietenkin: kynttilä, pellenenä ja liukuvoidetuubi.

    Totaalinen tarkoittaa tietenkin totaalista kieltäytymistä kaikesta väkivallasta.

    Niinpä, kun diversiteetti tulee kylään, ihmisen pitää varmistaa diversiteetin penetraatio elämään ottamalla pellenenän kanssa hymy, kynttilä luo tunnelmaa ja liukuvoide vähentää kitkaa ihmissuhteissa.

    Pois väkivalta. 🙂

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Ukrainalaisten Majdan-kumous onnistui. Ei muuta kuin massamielenosoitukset Helsinkiin vaatimaan rajuja muutoksia ja vallan vaihtoa. Jos poliisi käsketään ampumaan kansaa, niin nähdään, ampuuko se ja tai armeija. Jos ampuu, niin kieltämättä olisi kova juttu ampua takaisin. Ja se ampuu, sillä Hollannissa on jo avattu tuli kantaväestöä vastaan. Kohta kaikki poliisitkin ovat europoliiseja ja lisäapuja saadaan aina nopeammin kv. poliiseilta. Siten kumoustoiminta vaikeutuu koko ajan.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Vaarallista kiihotustyötä, jumalatonta kansaa kiihotetaan kumoukselliseen toimintaan. Tässä ollaan kokonaan Jumalan ja oikean toiminnan ulkopuolella. Oikea toiminta on yhteyden palauttaminen kansan syntien raivostuttamaan Jumalaan (joka viholliset kimppuumme rangaistustarkoituksessa ja tarkoituksessa johdattaa Kristukseen toimittaa), jolloin Jumala pelastaa häneen turvautuvan kansan vihollisilta ja antaa sille oikean ja oikeamielisen esivallan. Raakkeli on jumalaton ihminen, joka yllyttää jumalattomaan toimintaan. Eihän jumalaton muuta ymmärrä kuin tappelun omin käsin veren lentämisen. Jumalaton sanoo sydämessään: ”Ei ole Jumalaa”, ja sellaiseen sopii raamatunlause:

   ”Hullu sanoo sydämessänsä: ’Ei ole Jumalaa’. Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on” (Ps. 14:1).

   Juuri kansan ”pelastajat” ovat suurimmat kansan rotkoon työntäjät.

   Mutta mitä se minulle kuuluu. Hukkukaa. Tuhoutukaa. Olen varoittanut, muta varoituksiani ei ole kuultu.

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
  2. Totta puhut, voi olla, että sekin vielä nähdään.

   Kaikesta huolimatta väkivaltakoneistokin on vain työkalu. Se tekee, mitä käsketään.

   Jos puhutaan klassisesta terrorismista/vastarinnasta/vallankumouksesta niin ei taida päästä pitkälle hyökkäämällä väkivaltakoneistoa vastaan, liian kova vastus. Näin luulisin.

   Ja ehdottomasti missään tapauksessa ei pitäisi, mielestäni, hyökätä ns. tavallista kansaa vastaan, millään perusteella. Kun ”ISIS” hyökkää tavallista kansaa vastaan Pariisissa niin se on tietenkin ”false flag”, sillä mitä ihmeen järkeä on tappaa nuoria ihmisiä rock-konsertissa? Mutta ihmiset ovat niin aivopestyjä, että he uskovat kaiken sonnan, minkä eliitti keksii. Jos ISIS olisi se, minkä sen sanotaan olevan, sen pitäisi kaiken järjen mukaan hyökätä voimalla esim. juutalaisia/kristittyä kirkkoa/läntistä degeneroitua eliittiä/armeijaa jne. vastaan, mutta mitä se tekee?

   Se luo vain vihaa sitä itseään vastaan. Jopa arabi ei ole sentään niin tyhmä, mutta sellainen on tarina, jota meille kerrotaan. Ja ihmiset uskovat. Ehei, ISIS ym. keksityt terroristit ovat vain yhtä varten, luodakseen länsimaihin kaaoksen. Siihen kun liitetään hallitsematon kansainvaellus niin kohta meillä on se Bolshevikkivallankumous 2.0. Meille kerrottu tarina on, että Venäjän vallankumous oli ”köyhä” vs. ”rikas”, mutta paskat se sitä oli. Se oli vieras etninen ryhmä vs. kantavenäläinen. Sielläkin tapettiin kantavenäläisiä ja tappaja oli muu kuin kantavenäläinen. Me tiedämme, kuka se oli, mikä ryhmä se oli, sitä ei tarvitse toistaa.

   Nyt rakennetaan tarinaa, jossa taas ”sorrettu pakolainen/muslimi/ jne.” joutuu puolustautumaan ”rasistia/natsia/fasistia/jne.” vastaan, mutta kumma kyllä siinä tulee taas käymään niin, että kantaväestöä tapetaan. Ja taas sama ryhmä organisoi sen ja kerää hyödyn eli pääsee oligarkiksi oligarkin paikalle.

   Mutta takaisin aiheeseen:

   Siksi minusta, puhtaan teoreettisesti, vastarinnan pitäisi kohdistua eliittiin ja vain eliittiin. Mediaeliittiin, poliittiseen eliittiin, kulttuurimarxistieliittiin ja tietenkin maasta verta imevään talouseliittiin. Tällaisessa pehmomaassa eliitti on (vielä) pehmeä ja se ei voi kuvitella kekenkään tosissaan vihaavan sitä. Toki se oppii sitten tosi nopeasti. 🙂

   Ei siis breivikejä, ei jihadisteja, ei edes yksinäisiä susia, vaan hyvin organisoitu vastarinta.

   Ai niin, lopuksi kumarrus eliitille: Aseina tietenkin kynttilä, pellenenä ja liukuvoidetuubi. Ei väkivaltaa, eihän?

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
  3. Vuoden sisällä rikolliset olisi hyvä pysäyttää. Sen jälkeen heillä on miljoona mamua tukenaan. Muutenkin tyuhotyöt jatuvat rikollisen johdon taholta. Johto on myös peittelemättä tuonut esiin suomalaisvastaisen vihansa ja halveksuntansa.

   Kieltämättä vaikeaa, kun tuntuu siltä, että jokainen uomalainen on jokin petturi tai kätyri. Ennen vanhaan oli korruptoitu vain joitakin tyyppejä ja vapaanuurarit. Nyt kaikki ovat juutalaisten asialla

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Ei vaan perkeleen asialla, myös te. On jumalatonta uhmamieltä Jumalan edessä ryhtyä ”pelastamaan” kaiken tuhonnutta ja tuhoavaa saatanalaumaa (Suomen kansaa) ilman että se on tehnyt parannusta Jumalan edessä (karkottanut perkelettä sydämistään Jumalan sanan voimassa). On aivan oikein, että tällainen saatanalauma tuhoutuu ja hukkuu. ”Rikolliset”, apunaan ”mamut” (ja heidän takanaan juutalaiset), ja ”rikollinen johto” ovat Jumalan lähettämiä tämän saatanalauman kimppuun. Mitään ei tapahdu Jumalan tietämättä/sallimatta.

    Olette täysin samanlaisia kuin juutalaiset, samaa juurta, samasata isästä, perkeleestä, Joh. 8:44.

    Kansan tulisi ”avata silmänsä, että he kääntyisivät pimeydestä valkeuteen ja SAATANAN VALLASTA Jumalan tykö” (Ap. t. 26:18). Siksi teidän tulisi julistaa Jumalan sanaa – Jumalan lakia syntisille ja Jumalan evankeliumia katumukseen (omantunnon hätään) tulleille. Kun te sen laiminlyötte, olette Jumalan edessä pettureita ja kätyreitä – Jumalan pettäviä perkeleen kätyreitä.

    Surkeaan jamaan on tämä kansa itsensä vienyt. Ainoa vapaus, oikeus ja demokratia, jota tämä kansa on koskaan ajanut, on perkeleen vapaus, perkeleen oikeus ja perkeleen demokratia.

    Ainoa siis, mitä täällä riehuvat ”Suomen kansan pelastajat” pelastavat, on perkele. Jumalattoman kansan sydämissä hallitsee näet perkele syntiinlankeemuksen peruina. Vain oikeiden kristittyjen (ei ulkokultailijoiden) sydämissä hallitsee Jumala, mutta Suomessa ei oikeita kristittyjä juuri ole.

    Tällä perkeleellisellä kansalla ei ole minkäänlaista olemassaolon oikeutta Jumalan silmissä. Jos joku haluaa tämän kansan pelastaa, hänen tulee ryhtyä julistamaan kansalle Jumalan sanaa ja rukoilemaan.

    Tämän kansan tila ja tilanne eivät parane millään tavalla niin kauan kuin sydämissä hallitsee Jumalan vihollinen perkele.

    Luulen, että koska luopumus – ainakin Suomessa ja Euroopassa – on liki kaiken kattava, Jeesuksen paluu tapahtuu nyt koska tahansa. Silloin Jumala heittää tämän saatanalauman ”auttajineen” ikuiseen helvettiin.

    Perkeleellistä on ”pelastaa” perkeleessä rypevää jumalanpilkkaajakansaa sen tekemättä parannusta. Se on suoraa perkeleenpalvontaa, samaa kuin juutalaisuus ja islam. Aivan samaa. Tuloksena on hirvittävä, valtava verenvuodatus. Sitä nämä ”auttajat” täällä ovat hakemassa. He ovat sisäisesti, hengellisesti sokeita, ja silloin kaikkien hukkuminen on varma:

    ”jos sokea sokeaa taluttaa, niin he molemmat kuoppaan lankeavat” (Matt. 15:14).

    Olen kauhistuksekseni alkanut epäillä, ettei tämä kansa tiedä enää edes Jumalan olevan olemassa! Niin syvää on jumalattomuus ja paatumus Suomessa. Suomi EI ole muuta kuin saastainen perkeleen pesäkolo, ja sellainen ”pelastaminen” on perkeleen pelastamista – kaikin tavoin ja kaiken asein. Äärimmäistä perkeleellisyyttä!

    Plusääni(7)Miinusääni(2)
   2. Pysähtyy, pysähtyy.

    Kyllä pysähtyy, jopa kansainvälisellä sionistilla on juuri nyt kädet täynnä ja heidän irtipäästämänsä muslimipeto on vaikea hallita.

    Kun tarpeeksi lapsia ja naisia uhrataan diversiteetin alttarille, tarpeeksi onanoidaan lastenaltaaseen uimahalleissa, tarpeeksi vallataan katuja ja asemia yksinomaan rikollisille niin jopa flegmaattinen valkoinen mies herää.

    Merkit ovat selvät. Maan alta kuuluu jo kumina, esi.isien veri ja sielu elää joukossamme.

    Tämä pimeyden laakso on raskas vaeltaa, mutta valkoinen mies on ennenkin noussut ja kun valkoinen mies maistaa verta hän ei enää nuku.

    Eliitti saa, mitä tilaa. Ylenpalttisesti.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Perustuslain mukaan valta kuuluu kansalle. Tuossa lauseessa esiintyi kaksi aika mielenkiintoista sanaa, nimittäin valta ja Laki. Kaikkivaltias on Laki, ja siinä ei ole mitään kiertelemistä. Edes Lazar Kaganivichille, vaikka teilasi miljoona ukrainalaista, viimeinen päivä koetti hänellekin. Tuo sama Laki on ollut voimassa Maailmankaikkeuden ensimmäisestä päivästä lähtien ja tulee olemaan voimassa aina maailman tappiin saakka.

  Kristuksen kuolema osoittaa, mitä maallinen valta on. Todelliset vallanpitäjät, eli tekopyhä rahoitussektorin juutalaislobby väänsi Rooman Perustuslain siihen muotoon, että Syytön ristiinnaulittiin. Muutama päivä tämän jälkeen Kaikkivaltias osoitti, kuka on Laki.

  Pitäisikö tästä oppia jotain, niin kuin lainkuuliaisen kansalaisen ja vallanhimoisen kansalaisen väliltä? Kristuksella oli kaikki valta, mutta hän oli kaikkien Lainkuuliaisten palvelija.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. Kansan valta on merkinnyt Länsimaissa aina juutalaiskansan valtaa.

  Ei voi kuin ihmetellä naiiviutta, joka täällä kommenteissa ilmenee usein. Joku sanoi, että SSS-hallituksen ministerit eivät ymmärtäisi, kuinka heitä vihataan. Salli minun nauraa. Siis nämä rikolliset ja todelliset maanpetturit, jotka käyvät avoimesti sotaa suomalaisia vastaan. Ovat avanneeet rajat ja osana kv. koneistoa tuovat rikollisia maahan ja sallivat heitä ohjattavan suomalaisten kimppuun raiskaamaan ja tappamaan. Siis Soros näiden avulla on jo puuhannut esim. eri puolilla Eurooppaa yleishyökkäyksen järjestäytyneiden jengien taholta. Poliisi suojelee eikä ota kiinni näitä rikollisia. Pahin uhka turvallisuudelle on kantaväestö ja ministeri Petturiurpo onkin esittänyt vastaleinona vihapuhjien henkilöllisyyden selvittämistä. No tämähän on osa koko Euroopan laajuista ohjelmaa, jossa netin massavalvonnalla otetaan selvää kirjoittajista ja sensuroidaan siten nämä eliminoimalla nettiä osaltaan.

  Nämä ovat tuhoamassa Suomen nopeasti ja lopullisesti ja siis evät ymmärtäisi, kuinka pohjattomasti heitö ja kaikkea sitä, mitöä he edustavat, vihataan?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Totta, totta.

   Maanpetturuuden laajuus perustuu siihen, että eri mieltä olevat eli omaa kansaa puolustavat joutuvat taloudelliseen ahdinkoon. Tämä on iankaikkisen tyypillinen sionistinen tapa toimia. Kevin Macdonald on sen pukenut sillä tavalla sanoiksi, että ”hostility to white people is very well incentivized”. Vapaasti käännettynä se menee jotenkin näin: ”vihamielisyys valkoisia kansoja (omaa kansaa) kohtaan on erittäin tehokkaasti palkittu”. Tai esim. ”vihamielisyys omaa kansaa kohtaan palkitaan hyvin”.

   Ja niinhän se on.

   Jos katsoo valtaapitäviä mediassa, politiikassa, taloudessa ja kulttuurissa niin valtaapitävät ovat pääosin (ehkä taloutta marginaalisesti lukuunottamatta) täydellisiä tolloja. Lisäksi kuvaan kuuluu, että suurin osa uusista viroista ja ”työtehtävistä” kuuluu ryhmään suojatyöpaikka.

   Näitä esimerkkejä on lukemattomia. Koko ns. naisasialiike on vain yhtä suurta suojatyöpaikkaa. Kaikki ulkomaalaisiin eli pakolaisiin eli mystisesti sitten heti maahanmuuttajiin liittyvä on yhtä suurta suojatyöpaikkaa. Niin naiasasiamies kuin olen koko ikäni ollutkin niin pakko on sanoa, että jotakuinkin kaikki akateemiset naiset toimivat ehkä lääkärinammattia lukuunottamatta suojatyöpaikoissa, joiden funktio on oman kansan alistaminen ja tuhoaminen.

   Politiikassa pääsee eteenpäin vain, jos heti ilmaisee olevansa valmis ajamaan oman kansan vastaista ohjelmaa. Hyvä esimerkki on persupoliitikko. Heidän kannatuksensa on romahtanut ja ainakin puolet nykyisistä kansanedustajista menettää ainakin nykyisen vihreän oksansa. Mutta kaikki tietävät jos suorastaan vaistomaisesti, että turpa on pidettävä kiinni. Se on ainoa keino saada jokin suojatyöpaikka sen jälkeen kun kansanedustajan paikka meni.

   Vain vanhat miehet uskaltavat puhua, koska heillä ei ole niin paljon menetettävää.

   Muistan, kun jo vuosia sitten näin tätä kuvaavan videon The Occidental Observer-sivuilta. Siinä vastenmielinen juutalaisprofessori puoleksi makasi katederilla ja piti pitkän monologin siitä, kuinka ”maailman vaarallisin ihminen on vanha, valkoinen mies”. Siinä näki heti, että tämä ”professuuri” oli sitä Jewish Privilege-ilmiötä. Voit olla kykenemätön, osaamaton, todellinen idiootti, mutta saat sen viran, koska se kuuluu sinulle, se on sinunkaltaisesi.

   Tämä video kuvaa tiivistetysti nyky-Suomea. Virat, valta, mediajulkisuus, saat sen kaiken, mutta älä ajattele, älä ole oman kansasi puolella. Polvistu, nöyristy, niin herrasi taputtaa sinua päähän ja saat almun.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Näin on. Tuota, Luukkaan Evankeliumissa Kristus mainitsi tulevista ajoista tyyliin, että tulee vielä ajat jolloin he, jotka Hänen nimeensä vannovat, Hänen nimensä takia vainotuiksi joutuvat. No, Hänen nimensä on Totuus, ja toisaalta totuudenpuhujien vaino kiihtyy sitä myötä kun valheen painlasti lähestyy sitä pistettä, että tulee rytinällä alas jo oman taakkansa perusteella.

   Minä en usko sitä, että saksalaisten kansanmurha oli Kaikkivaltiaan kosto sionisti brittieliitin irstaudesta. Mielestäni saksalaisten kansanmurha kuuluu enempi tuohon Luukkaan Evankeliumin visioon. Saksalaiset ovat aina olleet kunnon porukkaa, eikä Hitlerin hallintokaan hullumpi ollut ajanolot huomioon ottaen. Hitlerin hallinto tyrmäsi valheeseen ja ahneuteen perustuvan juutalaisen rahan. Samoin tyrmäys Frankfurtin Koulukunnalle perustui koulukunnan patologiseen alisuorittamiseen, ei niinkään kyseenalaisuuteen taikka suoranaiseen irstauteen.

   En tunne Espanjan historiaa, mutta jotenkin tulee semmoinen tunne, että Pablo Picasson Guernica -maalaus oli samanlainen juutalainen taidevarkaus kuin mitä oli Finlandin Tompan tapauskin. Picasson työ laitettiin sodan jälkeen jonnekin YK:n rakennukseen näytille, miten natsit pommitta syyttömiä, vaikka todellisuudessa juutalaisliittoutuneet niitä pommittajia olivat jokunen vuosi myöhemmin. Eikä Picasso myöskään osoittanut sormellaan ketään syypäätä Espanjan sisällissotaan liittyen.

   Tai ehkä muistutti kuitenkin, mikä on taiteen ja Frankfurtilaisen alisuorittamisen ero. Sama meno nykyään, kun verrataan espanjalaista homopervoa ohjaajaa Pedro Almadovaria ja Hollywoodin 6 miljoonan tyhjästä painetun dollarin miestä, Eli Rothia keskenään. Almadovar on pelkkää ristiriitaa alusta loppuun, kun taas Roth ei pysty käsittelemään ristiriitaa ollenkaan. Pelkkää samaa juutalaista älämölöä hamaan loppuun saakka.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 9. Jeshuan lopunaikoja käsittelevästä puheesta: `Mutta kun te näette Jerusalemin sotajoukkojen ympäröimänä, silloin tietäkää, että sen hävitys on lähellä` (Luu 21:20).

  Ei mene enää kauan kun Israel lakkaa olemasta valtio valtioiden joukossa. Silloin Jerusalem hävitetään, eikä siitä jää kiveä kiven päälle maahan jaottamatta. Uhrimäärästä tulee tavattoman suuri ja sillä pienellä jäännöksellä, joka jää jälkeen ei ole mihin mennä, eikä kukaan suostu ottamaan heitä vastaan.

  Jerusalemin hävityksen ennakkomerkki on tämä: juutalaisvainot yltyvät yltymistään kaikkialla maailmassa. Kaikkialla. Mitä enemmän he julistavat holocaustiaan sitä enemmän heitä vainotaan. Joukkopako Israeliin on vasta alkamassa. Teuraaksi heitä viedään.

  Se on Jesuiitta joka toimii taustalla. Seuraavasta blogista kannattaa lukaista ainakin maailmanhallitusta ja maailmanuskontoa käsittelevät tekstit.

  Maallikkoapurin blogi
  http://maallikkoapuri.blogspot.fi/

  NWOn taustavoimat pitävät myös huolen siitä, että kaikenlainen siionistinen hegemonia taloudessa, politiikassa ja mediassa hävitetään:

  `Ja ne kymmenen sarvea, jotka sinä näit, ja peto, ne vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa. Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät` (Ilm 17:16-17).

  Tuleva NWO (New World Order) ei ole JWO (Jew World Order), IWO (Islamic World Order) eikä CWO (Catholic World Order). NOW on sama kuin OWO (One World Order), vaikka se todellisuudessa on OWO (Old World Order).

  Sitten hävitetään perinteinen Islam ja perinteinen kristinusko.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Korjattakoon tässä Junnun vääriä raamatunselityksiä.

   Raamatunjae Luuk. 21:20 viittaa roomalaisiin sotajoukkoihin, jotka piirittivät Jerusalemia ja sitten tuhosivat sen ja temppelin v. 70 j. Kr. Nuo pakanoiden sotajoukot ovat se ”hävityksen kauhistus, joka seisoo pyhässä paikassa”, josta Matt. 24:15 ja Mark. 13:14 puhuvat. Pyhä temppeli hävitettiin. Josefuksen mukaan Jerusalemissa surmattiin yli miljoona ihmistä ja 97 000 vietiin vankeuteen lähinnä Italiaan ja Egyptiin.

   Luukkaan seuraavat jakeet (21-24) antavat Juudeassa, Jerusalemissa ja Jerusalemin ympäristössä oleville kristityille kehotuksia paeta ja kuvaavat juutalaisten karkotusta pitkin maailmaa. Jumalan kärsivällisyys oli loppunut syntistä juutalaista kansaa kohtaan, ja hän lähetti roomalaiset tuhoamaan sen ja sen temppelin. Jae 23 (”voi raskaita ja imettäväisiä niinä päivinä”) kuvaa sitä, että silloin raskaita ja imettäväisiä eivät auta ystävät eivätkä viholliset.

   Kuvaannollisesti tapahtuma tarkoittaa antikristuksen (paavinkirkon; tekojen opin) yrityksiä tuhota Jumalan kirkko. Uskonpuhdistus (Martti Luther) paljasti paavin kirkon antikristukseksi, ja oikea kirkko puhdistettiin porton erheistä.

   Toinen Junnun raamatunkohta, Ilm. 17:16-17, puhuu suuresta portosta, joka on antikristuksen kirkko (paavinkirkko). Edeltävä jae 15 puhuu ”vesistä”, joiden päällä portto istuu, ja ”vedet” kuvataan ”kansoiksi, väkijoukoiksi, kansanheimoiksi ja kieliksi”. Tällä kuvataan paavin suurta valtaa lukuisten kansojen yli.

   Ne kymmenen sarvea ja peto, jotka ”vihaavat porttoa ja riisuvat hänet paljaaksi ja alastomaksi ja syövät hänen lihansa ja polttavat hänet tulessa”, ovat maallisia hallitsijoita, jotka kääntyvät paavinvaltaa vastaan. Vuosisatojen ajan paavinkirkkoa on riisuttu ja ”syöty”. Jae 18: ”Ja nainen, jonka sinä näit, on se suuri kaupunki, jolla on maan kuninkaitten kuninkuus”, ilmoittaa, että paavinkirkolla on maan kuninkaitten kuninkuus. Paavinkirkkoa ei siis vielä ole lopullisesti tuomittu.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Junnulle tiedoksi että Uusi maailmanjärjestys on nimenomaan sionistinen Jew World Order, taustalla toimivat pirut ovat siis kaikki juutalaisia. Naurettavaa väittää muuta, koska asiasta on aivan tarpeeksi todisteita. Juuri sionistinen eliitti vetelee kaikista langoista, ja juuri he haluavat Israelin tuhoa.

   http://zioncrimefactory.com/jew-world-order/

   http://www.atlanteanconspiracy.com/2013/05/the-zionist-jew-world-order.html

   http://henrymakow.com/historian_demands_action_on_do.html

   Kyseessä on nimenomaan juutalainen suunnitelma.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Ei mene enää kauan kun Israeliin hyökätään ja se tapahtuu voimalla. Tämä hyökkäys ilmenee sellaisena Jumalan vihana, ettette voi löytää sille verrokkia kuin Hiroshimasta ja Nagasakista.

  https://www.youtube.com/watch?v=aWveazPiuxg

  Teidän väärät profeettanne ovat sokaisseet Israelin. Eivät ole puhuneet Jumalan vihasta, joka tätä kansaa kohtaa. Mikäli puhuttaisiin `antisemitismistä` niin juuri nämä `valitun kansan` ja `luvatun maan` julistajat ovat heistä kaikkein myrkyllisimpiä. He esiintyvät kyllä ystävinä, mutta ovat kaikkein petollisimpia vihamiehiä.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat