Israelin sotilaat: ”Ammuimme siviileitä, kun meillä oli tylsää”

Breaking the Silence (BTS) –niminen israelilaissotilaiden ryhmä on tuonut julki juutalaisvaltion viimekesäiset sotarikokset palestiinalaisia vastaan.

BTS on julkaissut nyt 242-sivuisen ”This is How We Fought in Gaza 2014” –raportin Gazan kansanmurhasta, jossa sionistit murhasivat lähes 600 pikkulasta (joita Israel kutsuu ”tulevaisuuden terroristeiksi”) ja 260 naista sekä syyttivät Palestiinan ihmisoikeustilanteesta huolestuneita ”antisemitisteiksi”. BTS-jäsenet ovat myös videoineet kertomuksiaan raakuuksista, joita arabisiviilit joutuivat kärsimään juutalaisten käsissä:

”[Israelin sotilaat] tuhosivat kokonaisia gazalaisia naapurustoja. Tykistöt tulittivat sattumanvaraisesti [palestiinalaisia]. Kun [juutalaiset] olivat tylsistyneitä, he ampuivat syyttömiä palestiinalaissiviileitä. Heidän ohjaamansa sotilaslennokit ampuivat kahta kännyköihinsä puhunutta naista vain siksi, että heidän luultiin olevan Hamasin tiedustelijoita…

Kaikkia kännyköihin puhuneita voitiin väittää [Hamasin] tiedustelijoiksi, minkä vuoksi heitä oli lupa murhata. Eräs jalkaväen kersantti ohjeisti israelilaisia: ’Jos emme näe jonkun heiluttavan valkoista lippua ja kirkuvan ’Antaudun!’, on hän sotilaallinen uhka, jota on lupa tulittaa.’”

BTS:n haastattelemat sotilaat kertoivat rikoksistaan lakonisesti:

 • ”Ei satunnaisten gazalaisten ampuminen väärin ole.”
 • ”Sotilaidemme henki on tärkeämpi kuin viholliskansan siviilien.”
 • ”Meitä neuvottiin ampumaan heti… Sillä ei ollut väliä, olivatko kohteemme aseistautuneita.”
 • ”Halusin todella paljon ampua sitä naista polviin.”
 • ”Uskoimme, että siviilit tulisivat kärsimään verisesti.”
 • ”Ammu vain – ei maailmanloppu tule, vaikka hänen vaimonsa ja lapsensa kuolisivat samalla.”
 • ”Ennen tulitaukoa täytyy tehdä jotain erityisen rajua.”
 • ”Muutkin ampuivat heitä, joten tietysti he olivat terroristeja…”
 • ”Suuri määrä viattomia kuoli samalla. Hyvin suuri määrä.”
david-d-ovadia-jewish-child-killer
Israelilainen sotilas retosteli kesällä sosiaalisessa mediassa rikoksillaan.

Nuoren panssarivaunumiehen mukaan juutalaiset tulittivat konekivääreillä satunnaisia ohimatkaajia Gazan päämoottoritiellä ja vertailivat, kuka oli paras tähtäämään. Israel ei tietenkään rangaissut ampujia sotarikoksista – ovathan arabit ”ali-ihmisiä” juutalaisiin verrattuna.

BTS:n mukaan Israelin ”puolustusvoimien” johto teki karmivan eettisen rikoksen, kun se antoi siunauksensa palestiinalaissiviilien vainoamiselle ja summittaiselle tappamiselle. Sivullisten tappaminen ei ollut yksittäisten sotilaiden rikollinen harrastus, vaan juutalaisvaltion antama käsky ”puolustusvoimilleen”. Kuten totesimme artikkelissa ”Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta”, Israel on omaksunut niin sanotun Dahiya-doktriinin, jonka perusteella se tekee konfliktien aikana suhteettoman voimakkaita iskuja palestiinalaissiviilien omaisuutta ja infrastruktuuria vastaan. Palestiinaa hallitaan pelolla.

juutalaissotilas

Ongelma ei kosketa vain poliittista eliittiä ja armeijaa. Gazan teurastuksen aikana myös israelilaiset siviilit vaativat syyttömien päitä vadille. Kansanmurhasta tuli kansanjuhla. Juutalaiset kokoontuivat iltaisin kukkuloille seuraamaan Gazan pommituksia ja ottamaan ”selfie”-kuvia itsestään kamerakännyköillä ohjusten iskeytyessä palestiinalaissiviilien koteihin. Länsimaalaisten tiedotusvälineiden haastattelemien juutalaisten mielestä räjähdykset ja tulimyrskyt olivat ”upean kaunista katseltavaa”.

BTS astui julkisuuteen Israelin kannalta erityisen ikävään aikaan. Maan mustat etiopianjuutalaiset ovat protestoineet hallitusta ja juutalaisen kantaväestön rasismia vastaan näyttävästi. Protestit alkoivat, kun juutalaiset poliisit pahoinpitelivät mustan israelilaissotilaan. Etiopianjuutalaisten mukaan Israelia hallitsevat sefardi- ja aškenasijuutalaiset pitävät mustia maahanmuuttajia ali-ihmisinä, jotka eivät ole todellisia juutalaisia. Juutalaisten rasistinen väkivalta etnisiä vähemmistöjä kohtaan on yleistä, ja Israel on jopa steriloinut salaa mustia maahanmuuttajia.

openbordersforisrael
#OpenBordersForIsrael –kampanja vaatii Israelia avaamaan ovensa muukalaisille, sillä vaativathan sionistit samaa länsimailta.

Vaikka Israel kohtelee mustaa vähemmistöään julmasti, puhuvat kansainväliset sionistijärjestöt mielellään ”monikulttuurisuudesta” ja ”suvaitsevaisuudesta”. Monikulttuuria ei kuitenkaan haluta Israeliin, vaan valkoisten asuttamiin länsimaihin. 2011 julkisuuteen vuosi australianjuutalaisen kansanedustaja Michael Danbyn ja israelinjuutalaisen kansanedustaja Danny Danonin keskustelu sionistijärjestö WJC:n kokouksesta.

Danby oli tuolloin sopinut Danonin kanssa, että Israeliin pyrkivät afrikkalaismaahanmuuttajat tulisi ohjata Australiaan. Danonin mukaan maahanmuuttajat uhkasivat Israelin ”juutalaista identiteettiä”. Koska Danby ei pidä itseään australialaisena vaan juutalaisena, tarjoutui hän ottamaan maahanmuuttajat Australiaan.

 

Zero Hedge

2 kommenttia

 1. Kiitos magneettimedia että olette olemassa levittämässä tietoutta juutalaisista valheista. Teette arvokasta työtä!

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 2. Paskael pitäisi tuhota kaskipelloksi, ja normaalimaailmassahan NATO esim. tekisi sen laillisesti, mutta kun NATO/USA on itse terroristi ja Paskaelin lakeija!

  Plusääni(4)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat