Israelin sotilaat naamioituvat palestiinalaisiksi kiihdyttääkseen väkivaltaisuuksia

Kirjoitukset palestiinalaisten kolmannesta kansannoususta ovat olleet kansainvälisen lehdistön otsikoissa. Israel uskoo hyötyvänsä väkivaltaisuuksista, sillä se on soluttanut sotilaitaan palestiinalaisnuorten joukkoon ja kannustanut näitä hyökkäyksiin juutalaisia vastaan.

Kesällä 2014 rikollisvaltio Israel aloitti Gazan kansanmurhan kostona Hamasin ja Fatahin historiallisesta sovinnosta. Operaation aikana sionistit murhasivat satoja palestiinalaissiviileitä, mutta toisaalta teurastus yhdisti Syyrian sodan repimää arabimaailmaa ja muistutti, että todellinen vihollinen on Tel Aviv.

Nyt väkivaltaisuudet miehitetyssä Palestiinassa ovat jälleen leimahtaneet. Juutalaiset ovat haavoittaneet jo satoja palestiinalaista. Tiistaina uutisoitiin, että juutalaiset sotilaat olivat murhanneet kolme palestiinalaista 24 tunnin aikana.

Sotilaiden ja ”poliisin” lisäksi palestiinalaisvastaisiin väkivaltaisuuksiin osallistuvat juutalaiset kiihkoilijasiviilit, kuten siirtokunta-aktivistit. Eilen siirtokunta-aktivistit tappoivat palestiinalaisnaisen Jerusalemissa, koska tämä ei suostunut juutalaisten vaatimuksista huolimatta riisumaan huiviaan. Nainen yritti puolustautua juutalaisia vastaan veitsellä, jolloin yksi juutalaisista otti esiin pistoolin ja teloitti hänet.

Siirtokunta-aktivistit häpäisivät myös hiljattain juutalaisen ”poliisin” surmaaman palestiinalaisen ruumiin.

Twiitit: Suomessa oikeistolainen eliitti perussuomalaisista väkivaltakoneistoon on osoittanut tukeaan rikolliselle sionistivaltiolle.

 

Israel uskoo hyötyvänsä väkivaltaisuuksista

Ainakin toistaiseksi sionistit uskovat hyötyvänsä väkivallasta, sillä taistelut tarjoavat Israelille tekosyyn vainota palestiinalaisia entistä raaemmin.

Verkossa on alkanut levitä Länsirannalla kuvattu video, jossa palestiinalaisnuoriksi naamioituneet juutalaissotilaat provosoivat arabeja kivittämään Israelin sotilaita. Yhtäkkiä soluttautujat vetävät pistoolit esiin ja alkavat pahoinpidellä palestiinalaisia, minkä jälkeen univormuasuiset sotilaat juoksevat paikalle.

Väkivaltaisuuksien lietsominen voi kuitenkin osua sionistien omaan nilkkaan, mikäli kapinahenki leviää kaikkialle Palestiinaan. Palestiinan Islamilainen Jihad (PIJ) –vastarintaliike on jo ilmoittanut, että kolmas intifada eli palestiinalaisten kansannousu on alkanut. PIJ on ottanut muun muassa vastuun sunnuntaisesta puukotusoperaatiosta, joka johti kahden sionistin kuolemaan ja kahden haavoittumiseen. PIJ:n mukaan Israel ylitti punaisen viivan hyökkäämällä al-Aqsan moskeijaan.

Sekä idän että lännen mediat pitävät kolmatta intifadaa mahdollisena. Venäläisen RT:n mukaan Israel on muun muassa määrännyt tietyille alueille ei-juutalaisia koskevia ulkonaliikkumiskieltoja. Myös palestiinalaisten kokoontumisen vapautta on rajoitettu ”turvallisuussyistä”.

Israel on tehnyt ylimitoitettuja kostoiskuja palestiinalaissotilaiden sukulaisia vastaan ja kidnapannut suuria määriä arabeja kotoaan. Pelkästään syyskuun aikana juutalaiset kidnappasivat 562 palestiinalaista. Jopa pieniä lapsia pahoinpidellään Israelin ylläpitämissä pidätysselleissä, joissa vankeja voidaan pitää täydellisessä eristyksessä mielivaltaisen pitkiä aikoja.

 

Israel uhkailee – palestiinalaispresidentti nöyristelee

Palestiinalaisten presidentti Mahmud Abbas on yrittänyt vedota arabeihin, jotta nämä lopettaisivat vastarinnan sionisteja vastaan. Abbas on menettänyt kuitenkin merkittävän osan arvovallastaan, koska häntä pidetään Israelin hännystelijänä. Ennen Gazan teurastuksen alkua 2014 Abbas jopa tuomitsi niin sanotun holokaustin, vaikka ”juutalaisten joukkomurha” toisessa maailmansodassa oli vain voittajavaltioiden sotapropagandaa.

Israelin tiedusteluministeri uhkasi sunnnuntaina, että sionistimiehittäjä voi aloittaa palestiinalaisia vastaan samanlaisen operaation kuin keväällä 2002. ’Defensive Shield’ –nimellä tunnettu operaatio oli Länsirannan mittavin sitten vuoden 1967. Juutalaisjoukot murhasivat kevään 2002 aikana YK:n mukaan noin 500 itsenäisyyttä vaatinutta palestiinalaista. Tämän lisäksi tuhansia palestiinalaisia haavoitettiin ja kidnapattiin.

Video: PIJ ei lopeta toimintaansa ennen kuin Palestiinan sionistinen miehitys on lakkautettu kokonaan.

 

Lue myös:

Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta
Kuinka sionistit valehtelevat Gazan kansanmurhasta?
Video: juutalaisvaltion sotilas kiduttaa itkevää pikkulasta!

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat