Video: juutalaisvaltion sotilas kiduttaa itkevää pikkulasta!

Maailmalla leviää video, jossa pelkurimainen sionistisotilas uhkailee aseella ja kiduttaa juutalaisten laitonta siirtokuntahanketta vastustanutta pikkulasta.

شجاعة فتاة تنقذ شقيقها من جندي إسرائيليلم يقف جبروت جندي إسرائيلي مدجج بالسلاح، ويخفي وجهه، أمام شجاعة أم وطفلة، في إنقاذ طفل بذراع مكسورة.. في لقطة انتشرت في كثير من وسائل الإعلام الغربية. | للمزيد تابعونا على إنستغرام instagram.com/skynewsarabia

Posted by Sky News Arabia on 30. elokuuta 2015

 

Videon sionisti on pukeutunut kommandopipoon, jotta häntä ei tunnistaisi. Kun hän on kiduttanut lasta jonkin aikaa, paikalle saapuu joukko siviileitä, joista suurin osa on naisia. Siviilit yrittävät saada sionistin irti lapsesta ja pitkän kamppailun jälkeen lopulta onnistuvat siinä.

Tämän jälkeen paikalle saapuu toinen aseistettu ja naamioitunut juutalainen, joka pahoinpitelee yhtä siviileistä. Juutalaiset pakenevat paikalta ja heittävät väkijoukon keskelle savu- tai kaasukranaatin.

Erityisen suurta huomiota on saanut videolla esiintyvä nuori palestiinalaistyttö, joka pyrkii vapauttamaan sionistin uhrin puremalla sotilasta. Tytön nimi on Ahed Tamimi ja hän on aiemminkin niittänyt mainetta uhmaamalla rohkeasti aseistautuneita sionisteja, jotka pyrkivät jatkuvasti tekemään palestiinalaisten elämästä helvettiä.

Tamimista on tullut kansainvälisen sionisminvastaisen vastarinnan ikoni.

palestiina1 palestiina2

Israel syyllistyy jatkuvasti kuvottaviin ihmisoikeus- ja sotarikoksiin, muttei joudu koskaan niistä vastuuseen. Viime talvena sionistit esimerkiksi surmasivat YK:n espanjalaisen rauhanturvaajan. Espanja raivostui ja yritti saada juutalaisvaltion tilille rikoksista. Israel pääsi ”jostain syystä” kuitenkin kuin koira veräjästä.

Vuosi sitten Israel hyökkäsi puolestaan Gazaan, koska merkittävimmät palestiinalaispuolueet olivat saavuttaneet historiallisen sovinnon. Juutalaiset pommittivat siviili-infrastruktuuria, sotkivat pakolaisten asuntoja ulosteella, tappoivat lähes 600 pikkulasta (joita Israel kutsuu ”tulevaisuuden terroristeiksi”) ja 260 naista sekä syyttivät Palestiinan ihmisoikeustilanteesta huolestuneita ”antisemitisteiksi”.

Magneettimedia julkaisi 2012 Adrian Salbuchin artikkelin, jossa eriteltiin syitä sille, miksi Israel on saanut erivapauden tehdä ihmisoikeusrikoksia. Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto teki artikkelista rikosilmoituksen ja artikkeli tuomittiin kaikissa oikeusasteissa.

On siis lukijoiden vastuulla pohtia, miksi Israel voi jatkaa ei-juutalaisten kiduttamista vaikka maailman tappiin asti vailla pelkoa kansainvälisistä sanktioista.

 

Lue myös:

Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta
Miksi juutalaiset varastavat palestiinalaisten veden?
Syitä tukea Palestiinaa
Israelissa vaaditaan palestiinalaisten kansanmurhaa
Professori: juutalaiset pakottavat palestiinalaiset köyhyyteen
Katso kuvat – tästä Palestiinan konfliktissa on kyse
Israel aloittaa uusia hankkeita palestiinalaisten sortamiseksi
Ei-juutalaisten ahdinko Israelissa pahenee
Sionistit syyttävät kehitysapujärjestö ”juutalaisvihasta” Suomessa
Israel murhasi kaksi palestiinalaista nuorta – rikos tallentui videolle

10 kommenttia

 1. täällä olisi osviittaa tuohon epsanjan ja is(is) ra el valtion kytköksiin!

  The Catalan-Israeli Connection
  From: helpcatalonia.cat

  Recently, Alon Bar, Israel’s ambassador to Spain and Andorra, was interviewed by Nació Digital. Here is an excerpt of the interview.

  The Catalan-Israeli Connection – Independence advocate looks to Israel, Germany for funding
  http://www.redicecreations.com/article.php?id=34403

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Tiesittekö muuten, että ”Jerusalemin kuninkaan” tittelin omistaa Espanjan kuningas. Hän voi myydä sen palestiinalaisille, lahjoittaa sen heille tai antaa sen perinnöksi seuraajalleen.

  Epäilen Israelin yrittäneen ostaa ”Jerusalemin kuninkaan” titteliä ja Espanjan kieltäytyneen myymästä sitä siionisteille. Espanja on tunnustanut Palestiinan itsenäisyyden. Jos Jerusalemista olisi tullut se kansainvälinen YK:n hallinnoima kaupunki, joksi siionistien 17.9.1948 Jerusalemissa murhaama, Ruotsin kuninkaan veli, YK:n erikoislähettiläs Folke Bernadotte, sitä kaavaili, Espanjan kuningas olisi voinut hyvinkin julistautua Jerusalemin kuninkaaksi palattuaan valtaan Francon kuoltua 1970-luvulla.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 3. Saa nähdä kauaanko kestää, että tämä juutalaisvaltio Israel joutuu tilille jatkuvista väkivallanteoista ja murhista siviileitä kohtaan? Äärimmäisen vastenmielinen kansa kaikkineen.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 4. Katson sopivaksi toistaa muussa yhteydessä antamani kommentin:

  Jokunen lause juutalaisten pyhästä kirjasta Talmudista:
  ”Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.
  Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.
  Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.”

  Ks. myös ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440#.VfHlwZcaf6M

  ”History’s Cruelest Hoax[huijaus]: Semitic Khazars
  97% of Modern ’Jews’ are Mongols, Turks and Huns (Khazars)—Only 3% of Jews Have Semitic Blood!”,
  http://www.veteranstoday.com/2015/04/29/historys-cruelest-hoax-semitic-khazars/ (Kuitenkin he väittävät olevansa VALITTUA kansaa ja siksi Israelin kuuluvan heille!)

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 5. Olipas turha video. Missä kidutus? Etsikää sellainen pätkä kuin MDPOPE. Now that’s some GOOD shit!

  Tappaisivat paskapärstät vain toisensa pois kokonaan. Lapset, naiset—ihan sama! Ei kiinnosta vittuakaan. Tuli mieleen Spikee Leen loistava klassikko, Clockers, jossa Harvey Keitelin esittämä murharyhmän poliisi—nähdessään taas yhden uuden neekerin kadulla kuolleena pikaruokapaikan edessä—toteaa: ”Nuubialaiset tappavat kyllä itse itsensä lopulta sukupuuttoon.”

  Plusääni(9)Miinusääni(12)
 6. tää on niin lavastettu video ku olla ja voi… vähän turhan helposti on videoo kuvaas porukka paikalla ja ”sotilaan” varusteetkaan ei ole siionistien ja viimestään siitä tietää ettei nää oo oikeita siionisteja on se et jos ne olis ollu ne olis jo lahdannu koko porukan..

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 7. Ketkähän ne oikeasti onkaan terroristeja? Keitä terroristeja vastaan hitler joutui sotiin? Ketkä aloitti ensimmäisen maailmansodan oikeastaan? Ketkä aiheutti 1920 maailmanlaajuisen laman? Ketkä aiheuttivat yhdysvaötaisn sisällissodan tuomalla orjia etelävaltioihin joita pohjoisvaltio sitten hyväksynytkään, mistä ja ketkä toivat orjia englantiin.

  Oikeastaan juudean-maakunta on ainoastaan juutalaisten maanosa, ei mikään muu. Ei ole olemassa juutalaisten israelia koska sitä ei ole koskaan ollutkaan olemassa. Juutalaiset tapatti, siis tapattivat ensimmäisen juutalaisvihaajan, Jeesus Nasaretialaisen.

  Mitä tämä tarkoittaa, sitä että juutalaiset ovat ainoa vitsaus maanpäällä, muita vitsauksia ei olekkaan.

  Juutalaiset aiheuttaa nykyisenkin pakolaisinvaasion.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Eräästä näkökulmasta noin. Kuitenkin jokainen luonnollinen ihminen (Kristuksessa perkeleestä pelastumaton) on terroristi, tietäähän sen jokainen suomalainen itsestään ja muista kokemuksen perusteella.

   Juutalaiset ovat terroristeina saaneet niskaotteen muista terroristeista (esim. muslimeista ja suomalaisista) velkaan (eli orjuuteen) sitovan velkaperusteisen raha- ja pankkijärjestelmänsä avulla, ja siksi he keikkuvat terroristeina ylimpinä ja ohjaavat kaikkia muita terroristeja (esim. suomalaisia). Maailman kauhein terrori- ja joukkotuhoase on meilläkin käytössä oleva juutalainen raha- ja pankkijärjestelmä.

   Koko ihmiskunta (oikeita kristittyjä lukuun ottamatta) koostuu pelkistä terroristeista. Keskinäisissä kahinoissa jotkut pääsevät kukoiksi tunkiolle, nyt siis juutalaiset.

   Terroristit, koko ihmiskunta, kuitenkin on varsinaisen terroristin, saatanan eli perkeleen, ohjauksessa. ”Te olette isästä perkeleestä” (Joh. 8:44; sanottu juutalaisista mutta pätee kaikkiin Jeesuksen hylkääjiin).

   Varsinainen ja ainoa terroristi on perkele. Hänet sitoo vain evankeliumi, ei mikään riehunta tai sota.

   Todellisesti maailman voimakkain ase on Raamattu, siinä vaikuttava Jumala. Omalle kohdalle sovellettuna.

   Ei mulla muuta.

   Plusääni(9)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat