Israelin tuki ääri-islamisteille entistä räikeämpää

Israelilainen Haaretz-lehti myöntää, että sionistit tulevat tukemaan Syyrian aseistettuja kapinallisia entistä avoimemmin, koska Assadin menestys pelottaa heitä.

Aiheesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Kansallinen Vastarinta. Julkaisu käänsi Haaretz-artikkelin tärkeimmät kohdat suomeksi:

”Venäläinen väliintulo on kallistanut vaakoja niin, että Jerusalem on huolissaan [Syyrian] hallituksen voitosta, joka olisi myös voitto Iranille. Israelin viranomaiset uskovat, että tämän estämiseksi lännen täytyy myös liittyä konfliktiin kapinallisten puolella. […]

Kolme asiaa tulevat esille Israelin päivittäessä kantaansa uusien tapahtumien valossa: Ensinnäkin Assadin voitto olisi huono asia Israelille, koska tämä olisi myös voitto Iranille ja Hizbollahille.

Toisekseen raskaasta venäläisten pommituksesta ja sisäisistä ristiriidoista huolimatta Syyrian oppositio on vielä kaukana tuhotusta.

Kolmanneksi lännen täytyy nousta passiivisuudesta ja yrittää lähettää oikeaa aseellista apua Israelin turvallisuusviranomaisten kuvaamalle ’Kolmannelle joukolle’, vähemmän äärimmäisille sunnikapinallisille ja kurdilaisille miliiseille, jotta hekin voivat nousta taisteluun hallitusta, kuten myös Isisiä, vastaan.”

Propagandajulkaisut puhuvat tietysti ”maltillisten kapinallisten” auttamisesta, mutta käytännössä tämä on merkinnyt Israelin suoraa apua al-Qaidan kaltaisille järjestöille (1, 2, 3).

Juutalaisvaltion puolustusministeri Moshe Ya’alon totesi tammikuussa jopa, että Israelille Isis on Irania parempi vaihtoehto.

Tutkija: ”Vapaan Syyrian armeija” on lännen propagandaa

Viime viikolla Politiikkaradion haastattelema Ulkopoliittisen instituutin tutkija Toni Alaranta torppasi myös länsimaisen median hellimän myytin ”Syyrian maltillisesta oppositiosta”.

Alarantaa turhautti, että länsimainen media kirjoittaa jatkuvasti esimerkiksi ”Vapaan Syyrian armeijasta”, jonka kerrotaan olevan lännelle ystävällinen vaihtoehto sekä Assadille että ääri-islamisteille. Tosiasiassa mitään ”Vapaan Syyrian armeijaa” ei ole, vaan se on kattokäsite jopa tuhannelle erilaiselle aseistetulle ryhmälle.

Alarannan mukaan julkisuudessa Assadista puhutaan jatkuvasti verenhimoisena tyrannina, vaikka hänellä on todellisuudessa miljoonien syyrialaisten tuki edelleen puolellaan.

Israel ja sen sionistiset liittolaiset väittävät propagandassaan, että Syyrian sota alkoi, kun ”alistettu sunniväestö” nousi ”shiiojen diktatuuria” vastaan. Todellisuudessa Assadin puolustusvoimissa on johtavissa asemissa edelleen paljon sunneja, eikä Syyrian sunnikeskiluokka edes lähtenyt mukaan alkuperäiseen vallankaappaushankkeeseen. Juuri sunnien tuki hallitukselle oli ratkaiseva syy sille, että Assad pysyi vallassa.

stop_israel_us_saudi_arabia_turkey_qatar_supporting_isis_terrorists

Alarannan mukaan mitään yhtenäistä kansan tukemaa oppositiota ei vieläkään ole, minkä vuoksi kapinalliset ovat entistä riippuvaisempia ääri-islamistisista ”viirupäistä”, jotka saavat tukea Israelin ja Saudi-Arabian lisäksi Nato-maa Turkilta!

Alaranta myös ihmetteli sitä, millä perusteella länsi väittää vievänsä ”demokratiaa” Syyriaan, jos tavoitteena on yksiselitteisesti syöstä miljoonien kansalaisten tukema Assad vallasta. Mitään ”demokraattista” korvaajaa Assadille ei ole olemassa. Ainut vaihtoehto olisi Israelille uskollinen sunnityranni, joka alistaisi kaikki Syyrian kansalaiset entistä ankarammalla väkivallalla.

Mikä mielenkiintoisinta, Alaranta sanoi myös, ettei usko Yleisradion ja Helsingin Sanomien useiden toimittajien kannattamaan salaliittoteoriaan, jonka mukaan Venäjä pommittaa nyt Assadin vihollisia lisätäkseen pakolaisvirtoja Eurooppaan (ja näin maahanmuuttovastaisten puolueiden kannatusta).

 

Lue myös:

”Iranin ydinsopimus tulee vahvistamaan Hizbollahia”
Ruben Stillerin sionismimonologi hämmensi Yleisradiolla
Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa

1 kommentti

  1. Hei toimitus älkääs nyt viitsikö! Onhan tässä hyvää tehty ja nyt ei voi kommentoida!

    Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat