Ruben Stillerin sionismimonologi hämmensi Yleisradiolla

Muun muassa Yleisradion Pressiklubi- ja Pyöreä pöytä –ohjelmista tuttu juutalaistoimittaja Ruben Stiller hämmensi radiossa sionistisella monologillaan.

Pyöreän pöydän keskiviikkoisessa lähetyksessä oli teemana – kuten joka viikko – suomalaisten ”rasismi”, ”natsismi” ja ”fasismi” sekä suomalaisen isänmaallisuuden yleinen tuomittavuus.

Lähetystä oli ehtinyt kulua tuskin minuutin verran, kun Stiller paiskasi ensimmäisen holokaustikortin pöytään ja suositteli Ylen kuulijoita lukemaan kirjoja, jotka kertovat ajasta, jolloin ”natsismi oli nousemassa Euroopassa”.

Tästä innostuneena juontaja Pauli Aalto-Setälä suositteli lukemaan myös kulttuurimarxisti Tapio Tammisen ideologisen pamfletin Kansankodin pimeämpi puoli, jossa väitetään lysenkolaisesti, että perinnöllisyystiede on huuhaata.

Toimittaja Kaarina Hazard puolestaan mainosti Suomalaiset fasistit –kirjaa, joka valkopesee suomalaisten kommunistien historiaa sekä esittää kommunistista vallankaappausta vastustaneet kansalaisjärjestöt rikollisina.

Tämän jälkeen raati alkoi keskustella puolustusministeri Jussi Niinistön mahdollisesta ”fasismista” sekä yleisemmin suomalaisesta ”rasismista”.

Palestiina-solidaarisuus on pelkkä trendivillitys

Ohjelma alkoi suistua perinteisiltä raiteiltaan puolessa välissä, kun keskustelun aiheeksi nousi Irakin sota. Stillerin mukaan Suomessa järjestettiin suuria Irakin sodan vastaisia mielenosoituksia siksi, että Yhdysvaltojen presidentti George W. Bush oltiin onnistuttu demonisoimaan taitavasti.

Hieman myöhemmin tarkoilla poliittisilla tuntosarvilla varustetut kuulijat vakuuttuivat jo siitä, että olisi vain ajan kysymys, milloin Stiller tulisi pudottamaan I-pommin. Juutalaistoimittaja alkoi näet arvostella kummalliseen äänensävyyn ”vasemmistolaisia”, joilla on ”valikoiva moraali” ja jotka ”poimivat vain tietyt kirsikat solidaarisuuskakusta”.

Aluksi Stiller ei suostunut tarjoamaan konkreettisia esimerkkejä ”valikoivasta moraalista”, vaikka kaikille oli selvää, että nyt puhuttiin juutalaista identiteettipolitiikkaa. Stiller totesi, että häntä ”ottavat aivoon” ne, jotka valitsevat solidaarisuuden kohteet ”muodin mukaan”. Palestiinan raa’an juutalaismiehityksen vastustaminen on jonkinlainen ikiteinien trendivillitys, jolle ei ole inhimillisiä tai poliittisia perusteita.

Keskusteluun osallistuneet Hazard ja Anu Koivunen totesivat seuraavaksi hämmentyneen naiivisti, etteivät he ”tarkkaan ymmärtäneet” mistä juutalainen Stiller kierrellen ja kaarrellen oikein puhui. Toimittajat alkoivat hämillään pallotella vaihtoehtoisia selityksiä Stillerin avautumiselle. Mietittiin esimerkiksi, liittyikö Venäjä jotenkin aiheeseen.

Lopulta tuskastunut Stiller ei enää kyennyt pitämään painetta sisällään: ”Meitä ohjaa sellaiset puolitietoiset ajatukset,” hän totesi ja jatkoi: ”Mä oon jonkin sortin vasemmistosionisti.” Stiller kertoi, että häntä suututti, että Israelin vallanpitäjiltä käytännössä edellytetään korkeampaa moraalia kuin ”arabidiktaattoreilta”.

Stillerille rakkaiden Israelin ja Yhdysvaltojen liittolaisvaltio Saudi-Arabian kuningasperheen sijaan hän mainitsi nimeltä vain kaksi ”arabidiktaattoria”, jotka molemmat on murhattu lännen sotilasoperaatioissa jo vuosia sitten: Saddam Hussein ja Muammar Gaddafi.

Lévy on tahtonut ottaa kaiken kunnian Gaddafin murhasta.
Israel-vastaiset arabihallitsijat vainoavat Stilleriä haudankin takaa.

Saddam Hussein halusi nationalistisen talousjärjestelmän.

Diktatuuri käy – kunhan se on sionistinen?

Stiller ei suostunut kritisoimaan Persianlahden nykyisten arabidiktatuurien ihmisoikeusrikoksia. Johtuikohan tämä siitä, että maat ovat käytännössä liittoutuneet Israelin ja Amerikan kanssa? Hussein ja Gaddafi kalvavat Stillerin sielua vielä haudastakin käsin, sillä he olivat aitoja uhkia juutalaisvaltion ylivallalle.

Stillerin Israel-manifesti ei liittynyt mitenkään ohjelman muihin puheenaiheisiin, eikä hän antanut purkauksensa aikana muille puheenvuoroa. Vaivaantuneet kollegat eivät tahtoneet jatkaa keskustelua, vaan puheenaihetta vaihdettiin pian Stillerin lopetettua.

Tapauksesta teki mielenkiintoisen se, että suomalaisten veronmaksajien euroista nauttiva Stiller on pakolaiskriisin puhjettua sättinyt sekä televisiossa että radiossa maahanmuutosta huolestuneita suomalaisia viikko toisensa jälkeen.

Hän kuitenkin loukkaantuu heti, jos joku kritisoi rakasta juutalaisvaltiota, joka tekee DNA-testejä maahanmuuttajille, steriloi mustia etiopianjuutalaisia ja toteuttaa kymmeniä vuosia jatkunutta etnistä puhdistusta! Eikö tämä ole kaksinaismoralismia?

Vajaa vuosi sitten Stiller kertoi halveksuvansa suomalaisen julkisen keskustelun tasoa niin paljon, ettei hän enää tahdo käydä Israelin toiminnasta julkista dialogia. Sen sijaan monologit, joissa muut toimittajat eivät uskalla esittää kritiikkiä, ovat näemmä edelleen sallittuja.

Mikä pahinta, me veronmaksajat palkitsemme Stillerin jokaisesta hänen monologistaan Yle-veroa maksamalla.

 

Lue myös: Mistä Ruben Stiller ei tahdo puhua?

30 kommenttia

 1. Oliko se jo 20 vuotta sitten, kun YLE järjesti kokonaisen teemaillan esiintyjineen Finlandia-talossa tms. ”rasismia” vastaan ja suvaitsevuuden sekä kansainvälisyyden eli maahanmuuton puolesta. Tällainen oli ja on aina sen jälkeenkin ollut kestoteema ja mukamas tarpeen, koska suomalaiset ovat niin jauheita rasisteja ja rasismi on suuri ongelma. Rasismia olisi siis tietenkin jo rajattoman mamutuksen ja somali-invasioiden ym. hullutusten vastustaminen. Puhumattakaan siitä, jos joku oikeasti alkaisi puhua identiteeteistä ja kulttuurien säilymisestä versus maailmankommunismista. Yksi esiintyjistä oli tietenkin juutalainen hra Stiller, joka spisi esitelmän rasismista…

  Tämä ja monet muut tempaukset ovat olleet täynnä suomalaisvastaiusta vihakiihotusta ja boilshevisointivaatimuksia. Kummallista, että kansakunta nielee tällaisen.

  Plusääni(42)Miinusääni(0)
 2. Näin pitkästä aikaa unen, jonka muistan hyvin. Unethan ovat usein sellaisia, että niitä ei millään muista enää aamulla herätessä. Ja unet ovat myös usein absurdeja ja arvaamattomia.

  Näin tämä uni meni:

  ” Olin unessa jyrkästi radikalisoitunut ja kun demokratia oli osoittautunut seinäksi, jota vastaan päätä voi hakata, mutta mitään ei tapahdu niin olin päättänyt toimia yksin, unessa kaikki on mahdollista.

  Matkustin Latviaan vanhan tutun metsämiehen luokse ja hankin häneltä uudenuutukaisen kiikarikiväärin ja harjoittelin kovasti ja lopulta osuin 99 kertaa sadasta 300 metrin päästä kahden euron kolikkoon.

  Sitten uni jatkui niin, että vuokrasin Ison Pajan lähettyviltä asunnon ja istuin siellä päivät pitkät ikkuna auki ja kivääri kohdistettuna työntekijöiden käyttämään oveen. Unet ovat merkillisiä! En itsekään oikein tiennyt, mitä olin tekemässä, sehän olikin unta…

  No, vihdoin ovesta ilmestyi tuttuakin tutumpi Stiben Rullerin pää ja näin sen kauniina kaljuineen kaikkineen, se oli ihan siinä ristikon keskellä. Sitten painoin…”

  Ja heräsin, hiki otsalla. Huh-huh, läheltä piti.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
  1. Haha, itse näin juuri viime yönä merkillisen unen, joita en yleensä koskaan muista, nytkin olen jo unohtanut kaiken muun paitsi sen että unessa Kekkonen tekee comebacking tähän hetkeen, muistanen että jo unessa jotenkin ymmärsin että wtf sehän on kuollut jo aikaa sitten, mutta niin vain silti tapahtui.

   Stiller on kuvottava sionisti sika , sen ampuminen olisi palvelus Suomen kansalle.

   Plusääni(17)Miinusääni(0)
 3. Ihmettelemmä suurest, kuinkha Ruben Stiller selveest holokaustista…?

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
  1. Kieltämättä 90-luvun EU-vouhotuksessa käytettiin hyväksi suomalaisten halua olla kansainvälinen eikä eristyksissä. Suomalaiset eivät halunneet kuitenkaan olla näin ”kansainvälisiä”, että oma maa tuhoutuu.

   Kieltämättä eristyksissä olevaa lintukotoa alkaa kaipaamaan päivä päivältä enemmän. Jos näistä kahdesta pitäisi valita. Sitten on tietysti mahdollista olla itsenäinen ja terveellä tavalla kansainvälinen, jota Suomi on ollut ennenkin.

   Ai niin, Stiller tietää paremmin kuin me rasistit suomalaiset mikä Suomelle on parasta. Voihan kiikaritähtäin sentään! Kaganovichkin tiesi mikä on parhaaksi venäläisille…

   Plusääni(26)Miinusääni(0)
  2. Asuivat Suomessa. Isä on muuten aika johtava jehu juutalaisyhteisössä ollut. Sodan aikana sai isokenäiset estämään erään lääjärin luovutuksen höiriköinnistö huolimatta. Sdoan jälkeen tämä alkoi syyttelemään Suomea juutalaisten luovutuksista ja väitti estäneensä lisäluovutukset! Ovat nämä röyhkeitä. Toinan sankari väitti jääkärien suunnitelleen Viipurissa myös juutalaispuhdistust, mutta että tuomari rantakari olisi saanut tämän estettyä. En usko tähän tarinaan alkuunkaan, mutta sillä on hyökätty jatkuvasti jääkäreitä vastaan ja siois suomalaisia jatkuvasti. Tarina on rakennettu venäläismurhien varaan, jotka tapahtuivat oikeasti

   Plusääni(16)Miinusääni(0)
 4. Vastenmielistä asiaa, josta suurin osa kansaa ei ymmärrä mitään. Eikä ohjelman muut vieraat. Pihalla kuin lumiukot omine mukamas raflaavine kantoineen.

  Kauanko tuo isäntäväki pystyy pelaamaan kaksilla korteilla jäämättä kiinni kusetuksesta?
  Ihmeen kauan on jo pelattu. Evoluutiota ei tapahdu ja revoluutio on myöhässä.

  Siihen tämä haltuunotto tähtääkin. Kun kaikki on kattavasti hallussa, revoluutio ei merkitse, tukijoukot on hallussa, sirukorttisi deaktivoidaan ja käteinen on rikollisen merkki. Putkaan käymättä lähtöruudun kautta.

  Plusääni(18)Miinusääni(2)
  1. Pikkulapsikin ymmärtää. Totta kai nämä kansakunnan esikuviksi nostetut julkut tietävät. He ovat moraalittomia rikollisia. He tetävät, että juutalaisille ei kannata sanoa vastaan urakehitystä silmällä pitäen. He ovat kansanvihollisia.

   Plusääni(24)Miinusääni(0)
 5. Näin taas unta, olen varmaan herkistynyt unille, jonkinlainen allergiareaktio. Minulla kun hiukset kasvavat lujasti ja korvani eivät hörötä ja siitä syystä herkistyn unille nähdessäni kaljuja hörökorvaisia kulttuurimarxisteja? Kuka tietää, ehkä se on näin.

  Mutta nyt näin taas fantastisen, suorastaan enteellisen unen:

  ”Unessa kansallismieliset olivat ottaneet vallan Puolassa, Unkarissa, Tsekissä, Ukrainassa, Venäjällä ja Baltiassa ja siinä sivussa Suomikin oli taas kansallismielisten hallussa.

  Nämä maat olivat tehneet Kansainvälisen Sopimuksen keskenään (vrt. Geneven pakolaissopimus). Siinä sopimuksessa kaikki sopimuksen tehneet maat velvoitettiin ripustamaan kaikki kulttuurimarxistit roikkumaan köydestä lyhtypylväissä.

  Koska sopimus oli kansainvälinen ja velvoittava niin raskain mielin kansallismieliset hallitukset ryhtyivät toimeen. Monet empaattiset kansallismieliset pitivät sopimusta ainakin jossakin määrin liioittelevana, mutta kaikilla oli hyvin mustissa aika, jolloin kulttuurimarxistit vetosivat Kansainväliseen Sopimukseen, joten toimeen ryhdyttiin tarmokkaasti.

  Niinpä unessani oli surrealistinen näky: Moottoritien lyhtypylväistä roikkui loputon nauha YLE:n toimittajia, erilaisia pakolais,- tasa-arvo-, naisasia,- jne valtuutettuja, SPR:n virkamiehiä ja -naisia, VOK-miljonäärejä jne. Näky oli jollakin tavalla kaunis, ehkä hieman groteski, mutta kaunis kuitenkin. Laskin sadan kilometrin matkalla tuhat kulttuurimarxistia tuulen pehmeästi heitä kosketellen. He olivat nyt saavuttaneet kliimaksin, he olivat nyt kiinteä osa Kansainvälistä Sopimusta…”

  Sitten heräsin, ja olin onnellinen. Söin pekonia, kananmunia, verimakkaraa ja lujasti kahvia. Maailma näytti hyvältä.

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 6. Stiller on kaksinaamainen sionistiaktivisti, joka yrittää piiloutua ”antihitlerismin” ja ”vasemmistolaisuuden” taakse, samalla ajaen Israelin ja kansainvälisen sionismin etuja.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
  1. Stiben Ruller on tyylipuhdas sionisti, toki sionistiksi hämmästyttävän tomppeli. Mies menettää hermonsa pienimmänkin vastuksen edessä ja on tyypilliseen kansansa tapaan totaalisen ylimielinen ja sietämätön valehtetelija.

   Toisaalta on mukava nähdä kuinka sionisti menettää malttinsa. Se on aina sen merkki, että jostakin kohdasta kivistää, jossakin kohdassa on kivi kengässä.

   Jokainen Magneettimedian artikkeli, jokainen Kansallisen Vastarinnan artikkeli, jokainen MV-lehden artikkeli on makeaa mannaa, se on elävän vastarinnan merkki ja sionisti ei voi sietää vastarintaa, sionisti vaatii nöyryyttä, alistumista, oman kansan huoraamista.

   Pelkoakin saattaa jo löytyä. Olisiko sittenkin jossakin se yksinäinen hullu, joka tekee bräiviikit, mutta tällä kertaa eliittiin? Ei kai? Ei voi olla.

   Mutta kun astelee iltamyöhällä kadulla ja takaa kuuluu askelia niin ei kai, eihän, ei, ei…. Ihanaa.

   Plusääni(23)Miinusääni(0)
 7. Tuskin tomppeli. Pikemminkin niin itsetietoinen, että jo röyhkeästi komentaa suomalaisia ja vaatii avoimesti maksimaalista nöyryyttä. Nämä ovat ottaneet suomalaisilta valtakunnan taskuunsa.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
  1. Missä muuten Stiller asuu? Missä Stubb? Missä he käyvät kaupassa? Aattelin vaan tietäisikö hyviä israelilaisia ruokareseptejä neuvoa? Kaikki vaan selvittämään poliitikkojen, maahanmuutovirastolaisten, SPR-ihmisten yms. liikkeitä, koska hehän varmaan osaavat kansainvälisinä neuvoa hyviä kansainvälisiä ruokareseptejä?! 😀

   No on se maailma menny oudoksi kun vastarint.. tai siis ruokareseptien kyselijätkään ei ryhmity konkreettisesti, johon kohdistaa toimenpiteitä. Ohhoh. Heh…

   Plusääni(14)Miinusääni(0)
   1. Ei aavistustakaan.

    Mutta yksi on varma: Kaukana monikulttuurista. Eliitti saarnaa siitä, kuinka hyvä asia mustien ja muslimien maahanmuutto on, mutta eliitti itse ottaa etäisyyttä.

    Muuten: Kuka tietää koko maailmasta yhdenkin juutalaisnaisen, joka on adoptoinut mustan lapsen? Edes yksi. Ja vielä Israelissa? Löytyykö?

    Ja kuka tietää yhdenkin eliittijuutalaisen, joka on mennyt naimisiin mustan naisen kanssa? Löytyykö?

    Osoitteista ei ole väliä, kun yhdenkin näkisi.

    Plusääni(20)Miinusääni(1)
     1. Hän ei ole aito juutalainen eikä häntä voi juutalaiseksi lukea. Juutalaiset eivät pitäisi häntä oikeana juutalaisena. Siis: Vieläkään kukaan ei ole osoittanut juutalaista, joka olisi nainut mustan.

      Siis juutalaista, jota juutalaiset pitäisivät juutalaisena. Juutalaisethan ovat maailman rotutietoisin (rasistisin?) etninen ryhmä.

      Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Miksi ei Stiller painu sinne Israeliin, jos se on niin vitun hyvä maa?

  Kaikki vähänkään lukeneet tietävät, että siionistijutkujen takia maailmalla on tapettu miljoonia ihmisiä!

  Ja Jutkut ovat ne ketkä väittävät aina kärsivänsä rasismista yms. Vaikka he itse ovat ylivoimaisesti rasistisin rotu maan päällä!

  Sanokaa yksikin hyvä teko, mitä juutalaiset ovat tehneet muille kansoille? Orjuutus,hyväksikäyttö, ja murhaaminen ei taida olla oikea vastaus…

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 9. Pieni kulttuuripläjäys eli otteita Nikolai Gogolin kirjasta ”Taras Bulba”.

  Otin mukaan muutamia mehukkaita otteita, joissa mainitaan, God forbid, sana ”juutalainen”. Hirmuista, hirmuista, tällaisia kirjoja saa VAPAASTI OSTAA. Voitteko kuvitella? Suomesta voi OSTAA kirjan, jossa mainitaan sana ”juutalainen”…. Hirveätä antisemitismiä.

  No, täältä pesee, Gogol-style:

  ”Mitä, ettäkö juutalaiset pitävät vuokralla kristittyjen kirkkoja?”

  ”Kaikki juutalaiset pitäisi hirttää! Eivätpä sitten enää ompelisi papinkaavuista hameita akoilleen. Eivätpä enää tekisi merkkejä pääsiäiskakkuihimme. Hukutetaan ne kaikki pakanat Dnjepriin!”

  ”Israelin poloiset pojat menettivät viimeisetkin rippeet muutenkin vähäisestä rohkeudestaan, piiloutuivat tyhjiin viinatynnöreihin ja uuneihin ja ryömivät vieläpä eukkojensa hameitten alle, mutta kasakat löysivät heidät kaikkialta.”

  ”Hyvä on, sanoi Taras ja sitten hetken mietittyään kääntyi kasakoiden puoleen ja lausahti: – Juutalaisen voi hirttää milloin tahansa, kun se on tarpeen, mutta antakaahan tämä päiväksi minulle.”

  ”Ryömi nyt vankkureitten alle ja pysy siellä liikkumatta. Ja te veikot, älkää päästäkö juutalaista karkuun.”

  Olen vasta sivulla 57 ja sivuja on 173, joten autenttista klassikkokirjallisuutta tulossa todennäköisesti lisää. Tosin varmaan ihan kohta tällainen kirja kielletään ja poltetaan, onhan siinä ihan oikeasti sana ”juutalainen”.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Suomessa on saatavilla kirja, jossa sana ”juutalainen” on mainittu useammin. Lue sitä ja siteeraa sitä – se on Raamattu.

   Ei auta juutalaisen hirttäminen tai hukuttaminen, sillä sillä tavalla perkele ei lähde sydämestä ja asettuu vain yhä syvemmin hirttäjän ja hukuttajan sydämeen. Perkele tuhotaan ja juutalainen ja suomalainen paranee vain näin:

   ”Ja minä panen vainon sinun (so. käärmeen eli perkeleen) ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä (= Jumalan Pojan) välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän”, 1. Moos. 3:15;

   ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot”, 1. Joh. 3:8.

   Jumalan Poika polkee rikki käärmeen pään.

   Jos juutalainen tai suomalainen ei ota Jumalan Poikaa sydämessään vastaan, hän jää perkeleen orjaksi. Silloin hänen rikoksensa kuuluvat esivallan toimipiirin, jonka tulee rangaista pahantekijöitä (sitä varten esivalta on olemassa):

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

   Esivalta on rangaistustoimissaan Jumalan itselleen asettama edustaja. Esivallalle on annettu miekan oikeus, oikeus käyttää kuolemanrangaistuksia (sis. puolustussodat). Kun esivaltaa palvellaan, palvellaan Jumalaa. Huono esivalta, joka puolustaa pahantekijöitä ja rankaisee hyväntekijöitä, on Jumalan rangaistus jumalattomalle kansalle. Jumala voi myös tuhota julkisyntisen kansan monin eri tavoin, myös kertaheitolla. Vaikka lähettämällä vieraat sotajoukot hävittämään kansan, tai vaikka lähettämällä kurkunleikkaajat leikkaamaan kurkut auki. Että silleen. Hohhoijaa. Älkää vastatko; en minä täällä viihdy, kunhan heitin. Kuljeskelen muualla.

   Ymmärtäkää nyt kuitenkin, että olette jo hävinneet.

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
    1. Pienenpieni kurssin tarkistus.

     Sitaatit olivat Nikolai Gogolin kirjasta, sanasta sanaan ja eivät edusta kenenkään mielipiteitä, vaikka niinkin voisi luulla.

     Yritäpä löytää sana juutalainen nykykirjallisuudesta. Lähes mahdoton tehtävä, jollei ole erikoistunut loputtomiin ”holokaustilegendoihin”.

     Ihminen voi olla nykykirjallisuudessa mitä vain, mutta ei ainakaan juutalainen. Natseja vilisee niin, että ei pysty katsetta tarkentamaan, muslimeja ja terroristeja joka sivulla, pedofiilipappeja, saksalaisia pankkiireja, vaaleatukkaisia pahoja ihmisiä.

     Mutta juutalaista ei missään. Missään maailman kirjallisuudessa ei nykyään esiinny juutalaista pankkiiria. Sellaista ei ole. Koskaan ei ole ollut ortodoksijuutalaista pedofiiliä. Ei ole olemassa. Missään elokuvassa tai kirjallisuudessa ei esiinny bunkkerissa istuvaa juutalaista daamia, joka kahvikupposen äärellä lähettää Hellfire-ohjuksen lapsia täynnä olevaan palestiinalaiskouluun.

     Paha juutalainen on mahdoton yhtälö. Ei ole elokuvaa, ei ole kirjaa, ei ole ainuttakaan artikkelia missään tällaisesta olennosta.

     Eikö ole kummalista? Suorastaan maagista.

     Onneksi on vanha kirjallisuus, onneksi Bonnier ei ole ostanut kaikkia antikvariaatteja.

     Plusääni(8)Miinusääni(0)
     1. Kyllä minä tiedän, mitä tarkoitat. Ei asia minusta ole mitenkään kummallinen. Petoa on ruokittu, ja nyt peto on kasvanut niin suureksi, että se on syönyt isäntänsä. Tämähän on täysin luonnollista.

      Pedon pään polki rikki jo Jumala heti syntiinlankeemuksen jälkeen lupauksessa (1. Moos. 3:15) ja neljä tuhatta vuotta myöhemmin toteutuksessa (1. Joh. 3:8). Jumala ja hänen apunsa (Poika) on kuitenkin hylätty ja petoa ruokittu.

      Peto ja sen ruokkijat tuhotaan Pojan tulemuksessa. Tappio on ollut varma jo jakeesta 1. Moos. 3:15 lähtien.

      Plusääni(10)Miinusääni(1)
   1. Se että Laurion raamatussa lukee Juutalainen tai Jew on koska sana lisättiin raamattuun vasta 1800 luvulla. Se että raamattua modifikoitiin noinkin ronskisti vasta 1800 luvulla, kertoo että eliitti on päässyt kopeloimaan raamatun sisältöä omiin tarkoituksiinsa . ( ties mitä ovat deletoineet,lisänneet ym suojellakseen itseään )

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
    1. Eliitti ei ole kopeloinut Raamattua, tosin se on alkamassa yrittämään sitä. Kuitenkin Jumala on voimallinen varjelemaan sanaansa. Käännöksiin tietenkin voi tulla väärinkäsityksiä ja virheitä, mutta Raamatun opit toistuvat niin monessa kohdassa, ettei oikea oppi ole ollut vaarassa. Räikeät raamatunväärennysyritykset on aina paljastettu. Jumala itse antaa ymmärtää, että Raamatun sana pysyy maailman loppuun asti:

     ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu” (Matt. 24:14);

     ”Mutta en minä rukoile ainoastaan näiden (apostolien) edestä, vaan myös niiden edestä, jotka heidän sanansa kautta uskovat minuun” (Joh. 17:20);

     ”Raamattu ei voi raueta tyhjiin” (Joh. 10:35).

     ”Niin ette siis enää ole vieraita ettekä muukalaisia, vaan te olette pyhien kansalaisia ja Jumalan perhettä, apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja” (Ef. 2:19-20).

     Sana ”Jew” todella on virheellinen käännös (kuten suomen ”juutalainen”). Oikea muoto on ”juudalainen”, joka tarkoitti Vanhan testamentin aikana Juudan heimoa, kansaa ja valtakuntaa. Juudalaiset olivat VT:n ajan kristittyjä (uskoivat lupauksen Jeesuksesta, 1. Moos. 3:15), eivät tällä nimellä mutta asiallisesti. Aadam ja Eeva olivat syntiinlankeemuksen jälkeen ensimmäiset kristityt (uskoivat tuon lupauksen ja tulivat sillä uskolla autuaiksi). Ympärileikkaus oli kristillisen uskon (uskonvanhurskauden) merkki, Room. 4:11. Se kuvasti sydämen ympärileikkausta eli uskoa (usko karkottaa perkeleen sydämestä ja Jumala astuu tilalle), Room. 2:28-29.

     Se, mitä nykyisin kutsutaan juutalaisuudeksi, tarkoittaa kristinuskosta (juudalaisuudesta) luopuneita ulkokultailijoita, fariseuksia. Nykyjuutalaiset ovat fariseuksia, oppikirjana Talmud (teos, jolla vesitetään ja kierretään Raamattu). Fariseukset syntyivät ryhmänä 500-luvulla e.Kr Baabelin pakkosiirtolaisuudessa. Jeesuksen aikana heidän oppitekstejään (nyk. Talmudia) kutsuttiin ”perinnäissäännöksi”. Jeesus kirosi fariseukset (ja siten myös nykyjuutalaiset), Joh. 8:44, Matt. 23:33.

     Jeesuksen ajoista lähtien kansallisesti juudalaiset (joista suurin osa oli uskosta luopuneita fariseuksia) karkotettiin pitkin maailmaa. Saddukeukset sulautuivat fariseuksiin, ja sana ”juutalainen” on tarkoittanut nykyisyyteen asti fariseuksia. Uskovia juudalaisia kutsutaan nykyisin kristityiksi (tosin rodullisia juudalaisia ei ole enää olemassa), kuten uskovia ei-juutalaisiakin.

     Toistan: sana ”juutalainen” tarkoittaa nykyisin Jeesuksen ja oikean Jumalan hylänneitä fariseuksia. He opettavat, että Jeesusta keitetään helvetissä kiehuvassa ulosteessa (Talmud, Gittin 57a).

     Sanaa ”juutalainen” voidaan mielestäni käyttää, jos muistetaan, että sillä tarkoitetaan fariseuksia, perkeleen lapsia.

     Kyseessä ei siis eliitin kopelointi vaan virheellinen käännös, takana ehkä kääntäjien puutteellinen käsitys VT:n ajan ”kristityistä” erotuksena VT:n ajan juudalaisluopioista, fariseuksista.

     Jumalan sana on erehtymätön ja virheetön. Ne pienet poikkeavuudet, joita Raamatun käsikirjoituksissa on, ovat kirjureiden kömmähdyksiä (heillä ei ollut samaa sanainspiraatiota kuin profeetoilla ja apostoleilla). Ne koskevat sivuasioita, eivät mitään Raamatun oppia. Koska opit Raamatussa esitetään moneen kertaan, yksikään oppi ei koskaan vaarantunut kirjureiden kopiointivirheiden vuoksi. Kaikki asiaa tuntevat teologit tietävät, että käsikirjoitusten erot koskevat merkityksettömiä sivuasioita, eikä niillä ole todellista merkitystä. Kääntäjät sen sijaan ovat enemmän tehneet virheitä, mutta virheet voidaan aina käsikirjoitusten perusteella oikaista.

     Ne Suomen kristityt, jotka pitävät nykyjuutalaisia (siis perkeleen orjia) Jumalan ”valittuna kansana”, ovat maanpettureita (hyväksyvät kaikki juutalaisten rikokset Suomea kohtaan), ja heidät (suuri osa ev.-lut. kirkkoa ja kaikki vapaat suunnat) tulisi sulkea vankilaan, jos maassa olisi oikea esivalta. Suurin osa Suomen ns. ”kristittyistä” tulisi sulkea vankilaan.

     Plusääni(9)Miinusääni(1)
 10. Eliitti? Liian hieno nimitys kanaanilaisille villikoirille, joiden elämä on yhtä kuin rikos kristillisen moraalin näkökulmasta. Kansainvälinen rikollisuus on nykyään vallassa, niinkuin ei koskaan ennen. Eikä Raamattu ole ollut heille koskematon. Ajattelepa vaikka Scofieldin referenssiväännöstä ja monia muita ”jenkkikronikoita”. Ja vakavia vikoja on siinä ilmeisesti sinunkin arvostamassa -38-käännöksessä. Jos Geneva-käännös saadaan tehtyä valmiiksi tähän lopunaikaan, saamme käyttöömme ajanmukaisen ja tehokkaan aseen perkeleen rintavarustuksia vastaan.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 11. Se Geneva olisi pätevä ja humanismista vapaa käännös, oikea Jumalan lahja tähän lopun aikaan. Rukoilkaa hankkeen puolesta!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat