Israelissa monet iloinneet Bryssel-iskuista

Syyrialainen aktivisti Mimi al-Laham latasi Twitteriin eilen kuvakaappauksia israelilaisten järkyttävistä reaktioista liittyen Brysselin iskuihin.

Hepreaa puhuvien vasemmistolaisten kääntämissä sosiaalisen median viesteissä israelinjuutalaiset pitävät iskuja oikeutettuina, sillä uhrit olivat ei-juutalaisia.

israelbryssel

Liat Mamus: ”Olen itse asiassa iloinen tästä. Nyt maailma ymmärtää, kuinka paljon me [juutalaiset] kärsimme joka päivä. Kiitos Herralle siitä, että yksikään meistä [juutalaisista] ei loukkaantunut.”

Ariel Portinasky: ”Annetaan heidän räjähtää kappaleiksi, sillä he eivät välitä meistä [juutalaisista]. Annetaan heidän kokea se, minkä mekin olemme joutuneet kokemaan. Eurooppalaiset ovat juutalaisia vihaavaa saastaa. Lähetetään Breaking the Silence [Israelin sotarikoksia dokumentoiva kansalaisjärjestö] Belgiaan yhdessä kaikkien muiden Israel-vihaajien kanssa. Hauskaa lomamatkaa!”

Shai Levi: ”Kohtalon ivaa! Eurooppa joutuu maksamaan kovan hinnan!”

Nachum Pizem: ”Mahdollisimman monen eurooppalaisen täytyy kuolla. Eurooppa on vastuussa miljoonien juutalaisten murhaamisesta. En sääli heitä. He ovat pahaa ja häikäilemätöntä goy-kansaa [hepreankielinen ei-juutalaisia tarkoittava sana goy merkitsee myös ”tuholaisparvea” ja ”eläinlaumaa”. Suom. huom.].”

Avi Aziz: ”Silmä silmästä, hammas hampaasta! Tämä ei ole karman vaan Luojan kosto!”

Yaniv Hadad: ”ISIS järjesti meille suuren lahjan Purim-juhliin. Belgia oli loistava kohde. Seuraavaksi voitaisiin pommittaa Ruotsia rangaistukseksi heidän lutkamaisen ulkoministerin toiminnasta.”

baruchefrati

ISIS toteuttaa ”pakanoiden” joukkomurhaa

Hadad viittaa juutalaisten perinteiseen Purim-juhlaan. Sionistit kutsuvat vihollisiaan usein ”Amalekiksi”. Amalek on heprealaisen Raamatun hahmo, joka samaistetaan usein Israelin viholliskansoihin. Juutalaiset ovat perimätiedon mukaan saaneet jumalaltaan käskyn ”tuhota Amalekin siemenen”. Tämän tulkitaan usein tarkoittavan viholliskansojen kansanmurhaa.

Purim-juhlassa iloitaan Amalekin jälkeläisen johtamien kymmenien tuhansien ”pakanoiden” joukkomurhasta, josta kerrotaan Esterin kirjassa.

Olemme aiemmin uutisoineet, että esimerkiksi Länsirannalla asuvan johtavan rabbi Baruch Efratin mukaan ”Euroopan islamisaatio on hyvä asia”, sillä eurooppalaisen identiteetin tuho on sopiva rangaistus vuosisatoja jatkuneesta ”antisemitismistä”.

Efratin mukaan on kuitenkin tärkeä varmistaa, ettei Euroopan islamisaatiosta koidu ongelmia ”Israelin kansalle” eli juutalaisille.

 

Lue myös: Painajainen Gazassa jatkuu – juutalaiset mässäilevät teurastusuutisilla ja vaativat lisää

8 kommenttia

 1. Juutalainen paljastaa Israelissa oikean, aidon karvansa. Demonisen, murhanhimoisen, alastoman totuuden.

  Plusääni(48)Miinusääni(1)
  1. Tämä Kasaria 2.0, peitenimeltä Israel soveltaa barbaarista, saatanallista babylonialaista Talmudia, jonka mukaan ei-juutalaiset ovat (korkeintaan) eläimeen rinnastettavia ja parhaimmatkin heistä pitäisi tappaa! Mossadinkin (yksi todennäköisitä päätekijöistä Brysselin falseflag-iskun takana) verisiä terrori-iskuja eri puolilla maailmaa täytyy katsoa tämä huomioonottaen.

   ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440#.VvKgWptf3cs

   Plusääni(33)Miinusääni(1)
 2. Eivätkös nuo ”valitun kansan” jäsenet ole luvanneetkin ruveta pommittamaan Euroopan isoja kaupunkeja ennemmin tai myöhemmin? Ainakin muistan erään Pamela Gellerin antaneen moisen lausunnon. Muitakin varmasti löytyy. Korjatkoon joku viisaampi jos meni metsään.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Pitää paikkansa.

   Johtavat juutalaiset ovat luoneet käsitteen ”Samson-optio”.

   Samson-option mukaan Israel, juutalaisten valtio, tuhoaa koko maailman, jos Israel on tuhon partaalla tai sellaisen uhan alla. Löytyy juutalaisten kontrolloimasta Wikipediasta, joten kyseessä ei ole antisemitismi, vaan juutalaisten oma näkemys maailmasta.

   Vain juutalaiset ovat esittäneet tällaista. Mikään muu ihmisryhmä ehkä patologisia psykopaatteja lukuunottamatta ei käyttäydy näin. Juutalaiset ovat tällaisia.

   Israel paljastaa juutalaisen ja juutalaisuuden ja sieltä ei kauniita asioita löydy, vain kammottavia asioita. Se onkin juutalaisten maa, sorrolle ja verelle perustettu, sortoa ja verta vuotava haava ihmiskunnan historiassa. Toivottavasti jo lähitulevaisuudessa historiaa, josta voidaan kouluissa opettaa tyyliin ”näin käy, kun on paha ihminen”.

   Plusääni(22)Miinusääni(1)
 3. Tämä on Israelin mustamaalausta! Ei varmasti ole Juutalaisia, he eivät käyttädy noin! Mangneettimedia vastuuseen väärästä uutisoinnista ja Israelin halventamisesta. Jumala Israelia varjelee tältä medialta.

  Plusääni(0)Miinusääni(23)
  1. Tervetuloa totuuden piiriin. Joka ainoa ylläoleva juutalaisten lausunto on totta. Ja ne eivät edes edusta äärijuutalaisten mielipiteitä, vaan ovat kuvaus ns. ”tavallisesta” juutalaisesta.

   Teitä uskovaisia johdetaan harhaan. Kädestänne pitää kiinni itse Paholainen, joka kuiskuttelee korvaanne ihania asioita juutalaisista ja juutalaisuudesta, kun hän kuitenkin vie tietä ja lapsianne tuhoon.

   Olette demonin taikapiirissä.

   Plusääni(17)Miinusääni(1)
 4. No, mitä kasaarivaltio Israelilta voisi muuta odottaa.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat