Israelissa säädettiin taas uusi juutalainen rotulaki

Ei-juutalaisten kokema rotusorto ja -erottelu (1, 2) kärjistyy entisestään miehitetyssä Palestiinassa eli ”Israelissa”. Sionistien laatima uusi laki pyrkii ajamaan ”vääränrotuiset” pois ”juutalaisten alueilta”.

Laki pyrkii voimistamaan juutalaisten laitonta siirtokuntahanketta, jonka tavoite on ajaa arabit lopulta kokonaan pois Palestiinasta. Sionistiset siirtokunta-aktivistit pyrkivät toisin sanoen laajentamaan alituisesti juutalaisten ”reviiriä”.

Israelin parlamentti on antanut ensimmäisen hyväksyntänsä laille, joka pyrkii juutalaistamaan arabien asuttaman Länsirannan.

Laki pyrkii laillistamaan kansainvälisen yhteisön tuomitsemat laittomat siirtokunta-asunnot, joita juutalaisaktivistit ovat alueelle rakentaneet. Laki pakottaa ei-juutalaiset myymään tontit juutalaisille juuri siihen hintaan, mitä juutalaiset ovat valmiita tarjoamaan!

Toisin sanoen juutalaisten ei tarvitse edes maksaa käypää hintaa valloittamistaan alueista. Kyse ei siis ole ”pelkästään” etnisestä puhdistuksesta vaan myös ryöstöstä ja talousrikoksesta.

Länsirannan alueella asuu tällä hetkellä vajaat 2,8 miljoonaa ei-juutalaista ja 0,6 miljoonaa juutalaista. Juutalaiset oleskelevat alueella tällä hetkellä laittomasti, mutta kansainvälinen yhteisö ei ole tahtonut puuttua heidän rikolliseen toimintaansa.

Lukemattomat juutalaisjohtajat pitävät siirtokuntahanketta ”oikeutettuna” siksi, että juutalaista rotupuhtautta on vaalittava jatkuvien aluevaltauksien avulla. Mikäli uusia alueita ei valloiteta, saattavat juutalaiset sekoittua naapurikansoihin.

Johtava rabbi Shimon Elitov totesi 2014 jopa, että juutalaisten sekoittuminen muihin rotuihin on ”pahempaa kuin holokausti”.

Elitovin kanssa samassa tapahtumassa puhunut israelilaisministeri Eli Ben-Dahan totesi, että Euroopan juutalaiset voivat suojella rotuperintöään vain muuttamalla Israeliin. Eurooppa on Ben-Dahanin mukaan liian vaarallista aluetta juutalaisen geenin kannalta.

Juutalainen puukottaja.
Juutalainen puukottaja.
Juutalainen uhri.
Juutalainen uhri.

”Ansaitset tämän, senkin arabipaska!”

Ruohonjuuritasolla ei-juutalaisten sortaminen ilmenee myös silmittömänä ja usein täysin summittaisena syntyperän motivoimana väkivaltana.

Israelissa valmistaudutaan nyt murhanyrityksestä epäillyn Shlomo Pinto –nimisen juutalaisen oikeudenkäyntiin. Pinto puukotti hiljattain toista juutalaista, koska luuli tämän olevan arabi!

Syyttäjän mukaan Pinto oli etsinyt ei-juutalaisia uhreja jututtamalla kadulla vastaantulevia ihmisiä ja kysymällä näiltä, ovatko nämä arabeja. Ainakin yksi arabi pelastui, kun hän valehteli Pintolle olevansa juutalainen.

Lopulta Pinto luuli löytävänsä sopivan uhrin, kun hän näki kadulla Uriel Razkan –nimisen tumman miehen. Pinto ei vaivautunut edes varmistamaan uhrinsa rodullista taustaa vaan hyökkäsi suoraan tämän kimppuun veitsi kädessään.

Pintolle kuitenkin sattui nolo virhe, sillä rusketuksesta huolimatta uhri olikin juutalainen. Uhri selvisi kuin ihmeen kaupalla ylävartaloon kohdistetuista veitsi-iskuista.

Silpoessaan uhriaan juutalainen Pinto karjui: ”Sinä ansaitset tämän, sinä ansaitset tämän, senkin arabipaska!”

 

Lue myös:

Israelilainen rabbi: juutalaisilla siviileillä on oikeus ampua ei-juutalaisia!
Valheet, joilla Israelin rikokset oikeutetaan

5 kommenttia

 1. Olen miettinyt paljonkin että mitä pitää kokonaiselle rodulle tapahtua että ne alkavat käyttäytyä tuolla tavalla? Kaikkea ei selitä ympärilsikkaus ja siitäkin johtuvat lapsina saadut traumat. Aikuisena kaiken pitäisi olla paremmin mutta mitä ilmeisimmin seura tekee kaltisekseen. Narsistiset luonteet ilmeisesti vahvistavat toisiaan aina sosopatiaan ja despotiaan asti. Voisiko tämä olla selitys?

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 2. http://berndpulch.org/2016/02/08/exposed-putin-ordered-litvinenkos-murder-after-he-accused-russian-president-of-being-a-paedophile/

  Mr Litvinenko accused his rival of abusing children just weeks before two assassins slipped radioactive polonium 210 into his cup of tea in a London hotel in October 2006.

  The former Russian spy, who joined MI6, wrote in an article: ‘He (Putin) was a paedophile’ and said a picture of the president kissing the stomach of a young boy near the Kremlin was the evidence.

  Describing the incident on the Chechenpress website in July 2006 he said: ‘Putin kneeled, lifted the boy’s T-shirt and kissed his stomach. Nobody can understand why the Russian president did such a strange thing as kissing the stomach of an unfamiliar small boy’.

  Litvinenko also taunted Putin by claiming a film of him abusing young boys existed.

  Sir Robert Owen said in a major report on his murder that Mr Putin ‘probably’ ordered it and admitted Litvinenko’s ‘highly personal attacks’ may be a motive for his death.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Eiköhän se ollut Litvinenko itse joka onnistui itsensä myrkyttämään. Hänhän oli muuli joka kuskasi Poloniumia asiakkaille ympäri maailmaa. Loikkaus toisen maan tiedustelupalveluun on myös itsemurha, joka tosin voi viivästyä hyvällä tuurilla. Snowden paljasti vain CIA:n epäeettisiä projekteja kaikelle kansalle, koska ajatteli sen olevan oikein. Mutta silti tulee siitä hengellänsä maksamaan. Jos sitä vertaa Litvinenko tekoon niin olihan siinä nyt huomattavasti ylevämmät perusteet. Tuskinpa MI6 jättäisi tilaisuutta väliin päästää henkiltä vakooja joka loikkaa vaikkapa kiinan salaiseen palveluun?

   Plusääni(0)Miinusääni(5)
  2. Kannattaa lukea Alexander Litvinenkon ja Juri Felstinskin kirja ” Venäjä kuilun partaalla : turvallisuuspalvelut demokratian uhkana”. Kirja dokumentoi ja osoittaa Venäjän turvallisuuspalvelu FSB:n upseerien olleen mukana kesällä 1999 räjäyttämässä useita kerrostaloja Venäjällä, joissa kuoli satoja ihmisiä. FSB:n tekemistä terrori-iskuista syytettiin tsetseenejä ja Venäjä sai iskuista tekosyyn aloittaa toinen Tsetsenian sota.

   http://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=1613357

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Omasta mielestään oman epäjumalansa Valittu Kansa saa tehdä goyimille mitä haluaa: siis uskontonsa vika.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat