Valheet, joilla Israelin rikokset oikeutetaan

Ylen Ulkolinja lähetti hiljattain dokumentin nimeltä Israelin mediasota, jossa todettiin, että sionistit hallitsevat lähes täydellisesti Amerikan valtamediaa. Toivottavasti Jorma Kalske ja Isidor Illman olivat hereillä!

2015 valmistuneen kanadalaisdokumentin alkuperäinen nimi on Occupation of The American Mind: Israel´s Public Relations War in the United States. Sen on käsikirjoittanut Pink Floyd –yhtyeestä tunnettu Israel-kriitikko Roger Waters.

Dokumentti oli melko raikas tuulahdus Yleisradion hellittämättömän propagandatulvan keskellä, vaikka Israelia ja sionistista liikettä olisi voinut perustellusti riepotella paljon kovemmin ottein. Nyt monet juutalaisvaltion ja sitä tukevien ryhmien perustavista rikoksista ja myyteistä jäivät paljastamatta.

Esittelemme seuraavaksi Israelin mediasota –dokumentin tärkeimmät argumentit sekä sokeat pisteet.

Israelin olemassaololle ei ole pienintäkään oikeutusta

Dokumentti alkaa Israelin perustajaisiin kuuluneen Ze’ev Jabotinskyn kuuluisalla lausahduksella, jossa hän myöntää, että Palestiinan vallanneet juutalaiset ovat ”siirtomaaorjuuttajia”. Israel ei ollut ”kansaton maa valtiottomalle kansalle”, vaan se oli palestiinalaisten maa, jonka juutalaiset ryöstivät väkivalloin lännen seuratessa sivusta.

Väkivalta ei rajoittunut vuosiin 1948–49, jolloin juutalaisvaltio virallisesti perustettiin. Filmi muistuttaa, että edellisessä palestiinalaisvastaisessa suuroperaatiossa, Gazan kansanmurhassa 2014, juutalaiset pudottivat lähes 20 000 tonnia räjähteitä Gazaan muutaman viikon aikana. Selkeästi suurin osa uhreista oli siviileitä; heihin lukeutui muun muassa 600 pientä lasta. Maksimoidakseen siviilien kärsimyksen sionistit tuhosivat esimerkiksi al-Wafan sairaalan, vaikka propagandan mukaan Israel taisteli ainoastaan ”terroristeja” vastaan.

Israelin mediasota –dokumentti aloittaakin kysymällä, miten on mahdollista, että kyselyiden mukaan armottomat siviilimurhat eivät vähentäneet lainkaan keskivertoamerikkalaisten tukea Israelille. Vaikka kuvat silvotuista lapsista ja palavista sairaaloista levisivät reaaliajassa verkossa, 57 % amerikkalaisista piti juutalaisvaltion toimia ”oikeutettuina”. Vain 34 % piti niitä selvästi epäoikeudenmukaisina.

Israel teurastaa palestiinalaisia monta kertaa enemmän kuin palestiinalaiset israelilaisia, mutta Amerikassa tilanteesta vallitsee täysin päinvastainen mielikuva.

Onko Israelin sotarikosten vastustaminen "pahuutta"?
Israelin uhreja.

Dokumentin mukaan syyllinen vääristyneisiin asenteisiin on valtamedia, joka on käytännössä pelkkä Israelin ulkoministeriön jatke. Niin kauan kuin media jatkaa juutalaisterrorismin hyssyttelyä, Palestiinan saama tuki tulee olemaan erittäin rajallista.

Filmissä haastatellaan lukuisia pohjoisamerikkalaisia professoreja, jotka ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että valtamedia uutisoi Lähi-idän tapahtumista käytännössä aina Israelin näkökulmasta. Tutkimusten mukaan israelilaiset saavat mediassa moninkertaisesti ruutuaikaa palestiinalaisiin verrattuna.

Israelin ulkoministeriön lisäksi median toimintaa sanelevat esimerkiksi Yhdysvalloissa toimivat sionistiset lobbausjärjestöt, jotka ovat laatineet yksityiskohtaisia propagandaoppaita, joiden avulla Israelin veritekoja pyritään oikeuttamaan. Tulitukea antavat juutalaisille vaalirahoittajilleen (1, 2, 3) uskolliset demokraatti- ja republikaanipoliitikot.

Ovatko siviilimurhat ”itsepuolustusta”?

Propagandaiskulauseista vanhin lienee ”Israelin oikeus itsepuolustukseen”, joka ei ole menettänyt teräänsä vuosikymmenten saatossa.

Puhe ”itsepuolustuksesta” on kuitenkin härski valhe, sillä juutalaiset valtasivat maan palestiinalaisilta, jotka olivat asuneet siellä vuosisatojen ajan. Mikäli Venäjä valloittaisi nyt Suomen, ja suomalaiset aloittaisivat sissisodan miehittäjää vastaan, ei kukaan kutsuisi Venäjän toimia ”itsepuolustukseksi” vaan sorroksi.

Dokumentissa palataan 1900-luvun alkuun, jolloin yhä useammat sionistiaatteen inspiroimat juutalaiset muuttivat Palestiinaan. Dokumentti esittelee lehtileikkeitä, jotka muistuttavat, että kristityt ja islaminuskoiset palestiinalaiset yhdistivät pian voimansa vastustaakseen sionismia! Myös kristityt nimittäin tiesivät, että heidän tulevaisuutensa oli uhattuna (1, 2).

Palestiinaa hallinneet britit luovuttivat lopulta muodollisen päätäntävallan maan tulevaisuudesta YK:lle, jonka toisen maailmansodan voittajat olivat juuri perustaneet. YK:n päätöslauselma 181 osoitti, kuinka suureksi sionistien valta maailmanpolitiikassa oli jo ehtinyt paisua: juutalaisia oli Palestiinan väestöstä vain 1/3, mutta heille luvattiin 56 % maasta. Palestiinalaiselle alkuperäiskansalle, joita oli 2/3, jäi vain 44 %.

Arabijohtajat pitivät päätöstä pöyristyttävänä ja protestoivat sitä vastaan. 1948 sionistit julistivat juutalaisvaltion perustetuksi ja alkoivat teurastaa ”juutalaisilla alueilla” asuvia palestiinalaisia. Alkoi juutalaisten suorittama etninen puhdistus.

Kun aselepo solmittiin 1949, juutalaiset olivat ryövänneet jo 78 % maasta. Sadattuhannet ei-juutalaiset oli ajettu pakolaisiksi pois kodeistaan. Maailmalla on edelleen 7 miljoonaa arabipakolaista, jotka eivät saa palata koteihinsa, koska heidän syntyperänsä on ”epäpuhdas” eli ei-juutalainen. 1910 93 % Palestiinan väestöstä oli arabeja ja 6–7 % juutalaisia. Nykyään juutalaisia on 80 % ja arabeja 20 %.

palestiinan alue
Mitä sinä tekisit, jos olisit palestiinalainen?

Kuuden päivän sodan myötä sionistit ryöstivät myös osia Egyptistä sekä Syyriasta ja alkoivat miehittää sotilaallisesti viimeisiäkin palestiinalaisalueita. Palestiinalaisilla ei käytännössä ollut enää omaa maata – kaikki palestiinalaiset olivat joko sotavankeja tai pakolaisia.

Amerikkalaishistorioitsija Peter Novickin mukaan myytti juutalaisten ”holokaustista” puskettiin valtamediaan täydellä voimalla juuri kuuden päivän sodan jälkeen oikeuttamaan juutalaisvaltion hirmuteot.

Israelin siirtokunnat rikkovat räikeästi Geneven kansainvälisiä sopimuksia, mutta tällä ei ole ollut mitään vaikutusta sionistien politiikkaan.

Kokonaisia alueita Länsirannasta ja Itä-Jerusalemista on ryöstetty juutalaisille siirtokunnille. Alueille rakennetut tarkastuspisteet rajoittavat palestiinalaisten liikkumista, arkea ja työntekoa. Miten on mahdollista, että amerikkalaismediojen mukaan kuitenkin arabit ”saartavat” juutalaisia?

Hasbara – sionistista propagandaa

Dokumentti toteaa, että moderni Israel-propaganda syntyi sen jälkeen, kun sionistit hyökkäsivät Libanoniin 1982.

Se oli käännekohta, sillä monien mielestä Israel alkoi nyt ensimmäistä kertaa käyttäytyä Lähi-idässä suurvallan tavoin ja puuttua muiden maiden sisäisiin asioihin väkivalloin.

Sionistit kuitenkin jatkoivat mantraansa, että itse asiassa Libanoniin tunkeutuminen oli ”itsepuolustusta”. Monien mitta täyttyi, kun kuvat juutalaisten kemiallisilla aseilla (fosforipommeilla) surmaamista pienistä lapsista levisivät maailmalle. Sitten tuli Sabran ja Shatilan verilöyly, jonka aikana tuhansia siviileitä teloitettiin kylmäverisesti.

Sabran ja Shatilan tapahtumat oli Israelille niin suuri pr-tappio, ettei juutalaisvaltio voinut tehdä muuta kuin valehdella medialle: ”Emme tienneet mitään verilöylystä.” Kukaan ei uskonut. Israelissa ymmärrettiin, että mediastrategia oli kuralla ja kaipasi kipeästi ehostusta.

Libanon ei ole unohtanut Sabran ja Shatilan teurastusta.
Libanon ei ole unohtanut Sabran ja Shatilan teurastusta.

Pian Israelissa järjestettiinkin ensimmäinen suuri valtiolliseen pr-strategiaan keskittynyt konferenssi. Sionistisen propagandan nimeksi vakiintui hepreankielinen sana hasbara. Konferenssiin osallistui tunnettuja toimittajia, markkinoinnin ammattilaisia sekä suurimpien kansainvälisten juutalaisjärjestöjen edustajia.

Media toitottaa usein, ettei Israelin ulkopuolella asuvilla juutalaisilla ole mitään tekemistä sionistivaltion rikosten kanssa. Mutta miksi myös ulkomaalaiset juutalaisjohtajat matkustivat konferenssiin pohtimaan, kuinka Sabran ja Shatilan kaltaisia rikoksia voisi tulevaisuudessakin suorittaa ilman seurauksia? Eikö kansainvälisten juutalaisjärjestöjen olisi viimeistään nyt pitänyt vain tuomita Israelin rikokset ja boikotoida propagandatapahtumaa?

Konferenssin asiapapereista löytyy ote, joka voisi olla suoraan Siionin viisaiden pöytäkirjoista: ”Propaganda ei ole kirosana – me muokkaamme ihmisiä, saamme heidät ajattelemaan toisin.” Konferenssin jälkeen Israel alkoi väittää, ettei palestiinalaisalueita itse asiassa edes miehitetty! Kaikki palestiinalaiset olivat potentiaalisia terroristeja, joten siviileihin kohdistunut väkivalta ja vaino olivat vain normaalia poliisi- ja sotilastoimintaa. Mitään sortoa ei ollut!

Älkää puhuko siirtokunnista!

1993 Israel ja Palestiina aloittivat salaiset neuvottelut Oslossa. Israel lupasi parantaa palestiinalaisten elinoloja, mutta tämä olikin valhe. Tuolloin miehitetyillä alueilla asui laittomasti noin 200 000 juutalaista – mutta nykyään luku on jo 650 000! Jo joka 11. juutalainen asuu laittomissa siirtokunnissa.

Dokumentin mukaan Israel päätti miehittää ulkomaalaisten mediojen toimitukset ja kansalaisten mielet aivan kuten se oli miehittänyt Palestiinan.

Erityisen ansitoitunut hasbara-soturi on Amerikassa asuva juutalainen markkinointiguru Frank Luntz, joka kirjoitti 2009 sionistisen propagandaoppaan, jonka tavoite oli torpata kaikki Israel-kriittinen julkinen keskustelu.

Luntz kertoo oppaassaan, että palestiinalaisalueiden miehitys ja laittomat siirtokunnat ovat Israelin julkisuuskuvan akilleenkantapää. Luntz selvitti, että kyselyiden mukaan suurin osa esimerkiksi amerikkalaisista tahtoisi Israelin palaavan vuoden 1967 rajoihin.

Luntzin mukaan ainut tapa kääntää huomio pois siirtokunnista on puhua jatkuvasti Israeliin kohdistuvasta ”terrorismin uhasta”. Syntyi nykkisääntö Terrorism, not territory eli ”Puhukaa terrorismista, älkää miehityksestä”. Strategia on ollut erittäin tehokas.

Frank Luntz.
Frank Luntz.

Toinen sionisteille tärkeä taktiikka on Hamasin ikivanhaan ”perustuskirjaan” vetoaminen, vaikka puolueen johto on sanoutunut siitä irti selvin sanoin. Tekstissä puhutaan ”Israelin tuhoamisesta”, mikä sionistien mukaan todistaa, että Palestiinan itsenäistyminen johtaisi juutalaisten joukkotuhontaan.

”Perustuskirjaa” on käytetty myös välineenä, jonka avulla kaikki arabien itsenäisyysliikkeet on voitu leimata ”ääri-islamistisiksi” terroristijärjestöiksi. Dokumentti osoittaa, kuinka Israelin johtavat poliitikot rinnastavat Hamasin jatkuvasti ISIS:n, al-Qaidan ja Boko Haramin kaltaisiin järjettömiin murharyhmiin.

Myös Suomessa juutalaisyhteisö käyttää taktiikkaa jatkuvasti. Suomen juutalaisten pää-äänenkannattaja HaKehila-lehti rinnastaa numerossaan 4/2015 Hamasin, ISIS:n ja Hizbollahin toisiinsa, vaikka niistä kaksi ovat itsenäisyysliikkeitä ja vain yksi on ääri-islamistinen terroristijärjestö. Näin tehdessään Suomen juutalaisyhteisö osallistuu Israelin kansainväliseen propagandakampanjaan, jolla oikeutetaan palestiinalaisten raaka sortaminen.

Hamasin rinnastaminen ISIS:iin ja al-Qaidaan on erityisen irvokasta siksi, että juuri Israel on avustanut ääri-islamistijärjestöjä niiden sodassa Syyriaa vastaan viime vuosina.

Jopa Wall Street Journalin kaltaiset julkaisut ovat joutuneet myöntämään, että Israel tarjoaa ääri-islamisteille sekä ase– että huoltoapua. Hamas sen sijaan ei tue al-Qaidaa vaan on avoimessa konfliktissa sen kanssa. Israel valehtelee siis likaisesti väittäessään taistelevansa terrorismia vastaan ja rinnastaessaan itsenäisyystaistelijat ääri-islamisteihin.

Yhdysvalloissa jopa CENTCOM-sotilasjohto onkin todennut, että Hamasin ja Hizbollahin rinnastaminen al-Qaidaan on ”yksinkertaisesti typerää”.

Hamasin ”perustuskirjan” käyttäminen on erityisen noloa siksi, että Israelin valtapuolue Likudin oma perustuskirja ei ole lainkaan sitä rauhanomaisempi. Benjamin Netanjahun puolueen perustuskirjassa näet todetaan, että Likud ”vastustaa yksiselitteisesti” palestiinalaisvaltion perustamista. Toisin sanoen Israelin valtapuolue tekee arabeille sitä, mitä he väittävät Hamasin haluavan tehdä juutalaisille.

UK_israelilaiset_jihadistit
Israelilaissotilaat pelastamassa al-Qaida-terroristia Syyriassa.

Gazan saarto – rauhan ele?

Frank Luntzin propagandaoppien mukaan sionistien täytyy jatkuvasti puhua julkisuudessa siitä, kuinka ”Israel luopui Gazasta rauhan eleenä 2005” ja kuinka palestiinalaiset vastasivat tähän ”ampumalla raketteja”. Sionistien mukaan Gazan ”miehityksen lopettaminen” teki alueesta kansainvälisen terrorismin tukikohdan.

Luntz ja hänen opetuslapsensa kuitenkin valehtelevat. Israel ei koskaan vetäytynyt Gazasta. Siirtokunnat kyllä lakkautettiin, mutta sotilaallisia pakkokeinoja palestiinalaisia vastaan lisättiin dramaattisesti. Alkoi täydellinen saarto, joka esti ihmisten ja hyödykkeiden kulkemisen Gazaan ja pois sieltä.

Saartoa seurasi odotetusti taloudellinen ja inhimillinen kriisi. Israelilla on täydellinen sananvalta siihen, kuinka gazalaiset saavat liikkua. Miehitys on ollut 2005 jälkeen ankarampi kuin koskaan. Israel tekee alueella jatkuvasti poliittisia salamurhia ja esimerkiksi lennokki-iskuja, jotka tappavat roimasti enemmän siviilejä kuin sissejä.

Valtamedian valehtelun vuoksi totuus Gazasta on kuitenkin onnistuttu lakaisemaan maton alle.

2008 juutalaisvaltio aloitti sotilasoperaation nimeltä Sula lyijy. Gazaa alettiin moukaroida sadoilla tonneilla räjähteitä, ja saarron vuoksi siviilit eivät voineet paeta minnekään. Amerikassa media alkoi valehdella välittömästi, että operaatio käynnistettiin, koska ”palestiinalaiset ampuivat ensin”. Israel ”puolusti itseään” jälleen.

Todellisuudessa Israeliin ammuttujen rakettien määrä oli pudonnut käytännössä nollaan ennen Sulan lyijyn alkua. Israel rikkoi tulitauon murhaamalla joukon miehiä, joita se epäili Hamasin sotilaiksi. Kun tulitauko oli rikottu, vastasi Hamas ampumalla raketteja Israeliin.

Sionistinen mediayhtiö CNN alkoi kuitenkin välittömästi valehdella, että Hamas rikkoi ”yksipuolisesti” tulitauon. CNN:n valehtelu oli erityisen noloa siksi, että Israelin hallitus oli jo ehtinyt myöntää, että Hamas oli pitänyt tulitauosta tunnollisesti kiinni ja että Israel itse teki aloitteen tappamalla palestiinalaisia.

CNN:n ja muiden suurten tiedotusvälineiden jatkuvan valehtelun vuoksi amerikkalaiset äänestäjät eivät vastusta sitä, että 3 miljardia dollaria heidän verorahojaan lähetetään vuosittain juutalaisvaltiolle aseavustuksina.

Tyypillistä luntzilaista propagandaa.
Tyypillistä luntzilaista propagandaa.

Israel teurasti gazalaisia jälleen vuosina 2012 ja 2014. Jälkimmäisellä kerralla Amerikan valtamedia puhui 10 kertaa useammin Hamasin mitättömistä raketeista kuin Gazan sotilasmiehityksestä ja taloudellisesta saarrosta.

Frank Luntzin oppaassa kerrottiin, kuinka tiedotusvälineiden ja poliitikkojen tulisi kommentoida valokuvia juutalaisten silpomista palestiinalaislapsista:

 1. Esitä empaattista. Israelin on aina ensimmäiseksi pahoiteltava viattomia uhreja.
 2. Käännä asetelma päälaelleen. Kysy ulkomailta: ”Mitä te tekisitte tässä tilanteessa? Mitä jos teidän kaupunkeihinne ammuttaisiin raketteja?” On luotava mielikuva, ettei Israel ole tehnyt mitään väärää. Viattomat juutalaiset vain joutuvat kerta toisensa jälkeen verenhimoisten raketteja ampuvien antisemitistien uhreiksi.
 3. Syytä Hamasia siitä, että he kalastelevat sympatiapisteitä kuolleiden lasten kuvilla. Väitä, että Hamas haluaa mahdollisimman monen palestiinalaislapsen kuolevan. Näin kuolleiden siviilien valokuvia esittäviä tiedotusvälineitä voidaan syyttää Hamasin propagandakeskuksiksi – eli terrorismin tukijoiksi.

Poliittista korruptiota

Israelin mediasota –dokumentti käsittelee myös Israel-lobbyn valtaa Amerikan sisäpolitiikassa. Yhdysvaltojen kongressitalon voimakkain lobbausjärjestö on sionistinen AIPAC, joka on ostanut puolelleen sekä demokraattien että republikaanien tärkeimmät päättäjät.

Dokumentti muistuttaa, että eräästä kongressille osoitetusta lakiesityksestä oli vahingossa unohdettu poistaa AIPAC-leimat ennen toimittamista. Sionistisen lobbyn järkälemäisen vaikutusvallan vuoksi asiasta ei syntynyt kuitenkaan mediakohua, kuten olisi voinut olettaa. Kukaan politiikan huipulla ei uskalla puhua suoraan siitä, että AIPAC:n kaltaiset järjestöt voivat suoraan sanella Amerikan lakipykäliä.

Dokumentti selvitti, että Amerikassa juutalaiset rahoittavat poliitikkojen vaalikampanjoita 55 kertaa enemmän kuin arabit. Ei siis ihme, että Yhdysvaltojen senaatti asettui yksimielisesti tukemaan esimerkiksi palestiinalaissiviilien teurastusta Gazassa 2014.

Mikäli poliitikot erehtyvät kaikista saamistaan rahalahjoituksista huolimatta kritisoimaan Israelin toimia, aloittavat valtamedia ja suuret juutalaisjärjestöt röyhkeän painostuskampanjan heitä vastaan.

Dokumentin mukaan Barack Obama erehtyi kerran julkisesti toteamaan, että Israelin tulisi palata 1967 rajoihin. Tämä on ollut sekä Amerikan että YK:n virallinen linja jo kauan, mutta sionistit raivostuivat siitä, että Obama nosti aiheen julkisuuteen. Juutalaisten mielenosoituksissa Obamaa syytettiin ”holokaustin kannattamisesta” ja vuoden 1967 rajoja kutsuttiin ”Auschwitz-rajoiksi”!

aipacliput

Dokumentti maalaa lopuksi melko optimistisen kuvan tulevaisuudesta. Sosiaalisen median vuoksi totuus Israelin rikoksista leviää nyt paljon laajemmalle kuin ennen. Luntzin 2014 laatiman raportin mukaan etenkin monet nuoret ovat kääntyneet palestiinalaisten puolelle, mikä on ”katastrofi” Israelin kannalta.

Lopulta kaikki kuitenkin riippuu siitä, kuka omistaa valtamedian, dokumentissa todetaan.

Ikävä kyllä Israelin mediasota antaa aivan liian positiivisen yleisvaikutelman tilanteesta. Dokumentin mukaan ongelma on lähinnä Yhdysvallat. Sen sijaan Eurooppaa kuvataan sananvapauden tyyssijaksi, jossa ongelmista puhutaan niiden oikeilla nimillä. Todellisuudessa Euroopan hallitukset eivät ole tehneet käytännössä enempää vastarintaa Israelia vastaan kuin Amerikkakaan.

Viime vuonna esimerkiksi Saksassa asuva turkkilainen Taylan Can sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, kun hän oli arvostellut Israelin valtiota ja sionistista liikettä. Tuomioistuimen mukaan Palestiina-solidaarisuus oli piiloantisemitismiä.

Dokumentti kiittelee erityisesti Ison-Britannian poliittista ilmapiiriä, vaikka maa on julistamaisillaan israelilaistuotteiden boikotoinnin laittomaksi. Maassa vaikuttaa Amerikan jälkeen maailman voimakkain Israel-lobby ja sen juutalaistaustainen pääministeri David Cameron haluaa nyt kieltää yhteiskuntakriittisen keskustelun yliopistoissa ”terrorismiuhan” varjolla.

Samat ongelmat toistuvat Suomessakin. Kun Israel murhaa palestiinalaisia, saavat Gideon Bolotowskyn, Israelin ystävät ry:n Eero Kuparisen, Yaron Nadbornikin ja Ruth Hasanin kaltaiset julkisionistit äänensä aina kuuluville valtamediassa. Helsingin Sanomat kutsui Hizbollahia hiljattain ”äärijärjestöksi”, koska se on pyrkinyt pitämään Israelin asevoimat Libanonin ulkopuolella. Kun palestiinalaisnaisten raiskaamista ehdottanut Israelin sotilastiedusteluveteraani Mordechai Kedar kutsuttiin helsinkiläiseen juutalaistapahtumaan juhlapuhujaksi, ainoastaan Magneettimedia uskalsi uutisoida aiheesta.

Maailmanpoliittinen ongelma

Dokumentti ei tuo esiin YK:n täydellistä hampaattomuutta suhteessa Israeliin. Kansainvälisesti tunnettu juutalaistaustainen politiikantutkija Norman Finkelstein on todennut, että YK:n ihmisoikeusneuvosto suojelee Israelia pimittämällä tietoja juutalaisten pahimmista sotarikoksista.

2014 YK esimerkiksi valehteli, ettei Israel iskenyt Gazassa siviilikohteita vastaan, vaikka todellisuudessa sionistit ampuivat toistuvasti ohjuksia palestiinalaisia kuljettaneisiin ambulansseihin.

Dokumentissa puolustellaan sionisteja vetoamalla ”holokaustiin” ja siihen, että vuosisatoja jatkunut ”antisemitismi” oli melko pätevä syy vaatia omaa valtiota. Dokumentti ei kuitenkaan pohdi, miksi antisemitismiä on esiintynyt kaikkialla, minne juutalaiset ovat menneet. Miksei ohjelmassa lainattu esimerkiksi ranskanjuutalaista Bernard Lazarea, joka on kirjoittanut:

”Juutalaisvastaisuus on erittäin yleinen aate, joka on saanut kannatusta kaikissa maissa kaikkina aikoina – ennen ja jälkeen kristinuskon synnyn, Aleksandriassa, Roomassa, Antiokiassa, Arabiassa, Persiasssa, keskiaikaisessa ja modernissa Euroopassa […] En usko, että näin on voinut käydä sattumalta. Ilmiölle on kauas kantautuvat ja vakavat syyt. […]

Jos juutalaisvihaa olisi esiintynyt vain yhtenä aikakautena tai yhdessä maassa, olisi helppo todeta, että ei-juutalainen paikalliskulttuuri olisi ollut syyllinen antisemitismin syntyyn.

Mutta juutalaisia on vihattu kaikkialla, minne he ovat asettuneet. Lukemattomat eri rodut ovat omaksuneet juutalaisvihan. Juutalaisviha on noussut aina uudelleen riippumatta siitä, millaiset lait, perinteet, ympäristötekijät ja kulttuurit ovat vallinneet. Kyse ei siis voi olla siitä, että syyllisiä ovat kaikki muut paitsi juutalaiset itse. Olen tullut siihen johtopäätökseen, että Israelin kansa itse on syyllinen antisemitismiin.”

Israelin ”olemassaolon oikeutuksen” viimeisetkin rippeet syö se, että juutalaisille oli perustettu jo oma valtio ennen Israelia, Birobidžan.

Birobidžanin lippu ja sijainti.
Birobidžanin lippu ja sijainti.

Israelin perustaminen oli pahimman luokan korruptiota: Britannian hallitus lupasi Palestiinan juutalaisille ensimmäisen maailmansodan aikana vastineeksi merkittävästä pankkilainasta!

Kun valtamedia kirjoittaa Lähi-idän ongelmista, Israelin syntyyn liittyneitä kiusallisia poliittisia kysymyksiä ei koskaan tuoda kuitenkaan esille. Lähtökohta uutisoinnissa on aina, että juutalaisilla on oikeus alistaa muut toisen luokan kansalaisiksi miehitetyssä Palestiinassa.

Kuten politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer on todennut, Israelin väestökehitys (eli arabien korkea ja juutalaisten matala syntyvyys) tulee johtamaan siihen, että yhä useammat palestiinalaiset täytyy karkottaa kodeistaan, jotta ”juutalaisvaltion” kansalaisista enemmistö todellakin on juutalaisia. Sorto tulee siis vain pahenemaan.

Dokumentti väittää, että Israel toimii Yhdysvaltojen käsikassarana Lähi-idässä. Mikäli näin olisi, miksi amerikkalaisten mediojen täytyisi jatkuvasti valehdella katsojille Israelin toiminnasta?

Mearsheimer ja kansainvälisten suhteiden professori Stephen Walt toteavat kirjassaan The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy, että asetelma on täysin päinvastainen: Yhdysvallat ja amerikkalaiset yritykset ovat kärsineet valtavasti Israelin toiminnan vuoksi; juuri siksi lobbaamista ja mediakontrollia tarvitaankin jatkuvasti. Israelin tukeminen sotii Yhdysvaltojen kansallista etua vastaan, joten juutalaisvaltion kutsuminen Amerikan sätkynukeksi on järjetöntä.

Kulttuurimarxilaista propagandaa

Dokumentin häiritsevintä antia on Palestiina-solidaarisuuden rinnastaminen Black Lives Matter (BLM) –liikkeeseen. BLM on Amerikassa syntynyt liike, joka syyttää valkoisia mustien tekemistä rikoksista.

Vaikka mustat hyökkäävät valkoisten kimppuun 60 kertaa useammin kuin valkoiset mustien kimppuun, syyttää BLM valkoista yhteiskuntaa ”rakenteellisesta rasismista” mustia kohtaan. Kulttuurimarxistien mukaan palestiinalaiset kärsivät samanlaisesta sorrosta kuin Amerikan mustat.

black-lives-matter-lol

Presidenttiehdokas Bernie Sandersin ja Israelin mediasota –dokumentissa esiintyneen Max Blumenthalin kaltaiset juutalaiset kulttuurimarxistit ovat uineet Israel-kriittisten liikkeiden ytimeen. He ovat pyrkineet pitämään Israel-kriitikot mahdollisimman kaukana valkoisesta kansallismielisyydestä tukemalla kannanotoissaan yhtä aikaa Palestiinaa ja BLM-liikettä.

Sandersin kaltaiset ”liberaalit” juutalaiset väittävät kuitenkin samaan hengenvetoon, että ”Israelilla on oikeus olla olemassa”, mikä tarkoittaa sitä, että juutalaisilla on oikeus miehittää Palestiinaa.

Blumenthalin kaltaiset ”Palestiinan ystävät” matkustavat ympäri länsimaita ja väittävät meille, että ”valkoiset” ovat lopulta historian suurimpia rasisteja ja että Palestiinan ahdingossakin on kyse ”valkoisesta ylivallasta”. Viime itsenäisyyspäivänä Blumenthal lensi Suomeen kertomaan, ettei meillä ole edes oikeutta kunnioittaa isänmaatamme soihtukulkueella.

Israelin mediasota on hyvä informaatiopaketti juutalaisvaltion räikeimmistä valheista, mutta purematta sen sisältöä ei pidä niellä.

Se on nimittäin myös loistava osoitus siitä, kuinka juutalaisvaltion toiminnasta ja taustoista valehtelevat ”Israel-kriittiset” kulttuurimarxistit yrittävät kaapata kolmansien maiden itsenäisyysliikkeet oman sairaan politiikkansa keppihevosiksi.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Kuinka sionistit valehtelevat Gazan kansanmurhasta
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta

18 kommenttia

 1. ”Väkivalta ei rajoittunut vuosiin 1948–49, jolloin juutalaisvaltio virallisesti perustettiin.”

  Ei niin. Sitä paitsi se alkoi heti 20-luvulla.

  ”se oli palestiinalaisten maa, jonka juutalaiset ryöstivät väkivalloin lännen seuratessa sivusta.”

  Länsi ei katsonut sivusta, vaan tuki kaikin tavoin anastamista ja väkivaltaa. Britannian miehitysjoukot suojasivat juutalaista rikollisuutta. Siirtomaaministerinä toimi sionisti Churchill, joka ilmoitti suoraan juutalaisten suosikkiasemasta palestiinalaisille valittajille. Weizmann oli jo ennen mandaattiaikaa myöntänyt, että Palsetiinasta tulee yhtä juutalainen kuin Englanti oli englantilainen. Lisäväestöä pumpatytiin niin paljon kuin oli tulijoita ja sisäpoliittinen tilanne Britanniassa salli.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Juutalaiset ja Palestiinalaiset ovat elänneet yhdessä Israelissa kuin siskot ja veljet ilman yhtään mitään konflikteja, kunnes toisen maailman sodan jälkeen sinne änkesi ns. kotimaahansa palaavia Juutalaisia, jotka sit perusti tämän laittoman valtionsa. Sionistit vetoavat siihen että Jumala on luvannut tämän maan heille, ja että ovat Jumalan valittu kansa. Raamatussa Jumala lupaa että palauttaa Israelilaisille maansa takaisin. Jumala piti lupauksensa. Persian valtakunnan hallitsija Kyyros kukisti ja valloitti Babylonian 539 eaa. Kyyros antoi juutalaisille luvan palata takaisin kotimaahansa – ja niin he palasivatkin ja Kyyroksen aikalainen Deuterojesaja julistuksineen sijoittuu juuri tähän historialliseen tilanteeseen, kuten historiallisessa Vanhan testamentin eksegetiikassa on jo pitkään nähty.

   Tutkijat sijoittavat tämän ajankohdan (Dareioksen 2. vuosi) vuoteen 519/518. Eikö pakkosiirtolaisuus siis ollut vielä tuolloin päättynyt, vaikka Babylon oli kukistunut jo v. 539? Viittasiko enkeli kenties takautuvasti jo päättyneeseen 70 vuoteen? Tämä tulkinta ei näytä mahdolliselta sen perusteella, mitä tapahtui kaksi vuotta myöhemmin.

   Mikäli historian Jeesus oli opettanut apostoleilleen, että juutalaisten maallisen valtion uudelleen perustaminen Palestiinaan sekä juutalaisten kokoaminen ”pohjoisesta maasta ja kaikista maan ääristä” Israeliin on merkki, että juuri silloin on koittanut ”viimeisen sukupolven” aika, eli sukupolven joka ei katoa ennen kuin Jeesus palaa ja ottaa kuninkuuden, niin Jeesus epäonnistui totaalisesti opetuksissaan. Apostolien teologioissa, Paavalia myöten, ei tiedetä mitään sellaisesta ”siionistisesta teoriasta”

   Juutalaiset menetti maansa pahojen tekojensa tähden. Sama jatkuu tänä päivänäkin. Sionisti juutalaiset seuraa ja tekee Talmudin opetuksia, ja Sionistiset Kristityt seuraa Scofieldin opetusta ja sen raamatunkäännökisä. olen huomannut että näille S-Kristityille ainoastaan joku osa Raamatusta kelpaa saarnattavaksi, kun suuri osa jätetään ja sivutetaan kokonaan, ihan kuin ne olis peitetty mustan verhon alle. Jeesus ihan selvästi varoittaa näistä pettureista useampaan kertaan, ja ei säästele sanojaansa eikä opetustansa koskien ns. juutalaisista. Jumalan kansa ovat ne jotka ottavat vastaan Jeesuksen messiaana ja seuraa häntä kuolemaansa saakka.

   9:22 Entä jos Jumala, vaikka hän tahtoo näyttää vihansa ja tehdä voimansa tiettäväksi, on suurella pitkämielisyydellä kärsinyt vihan astioita, jotka olivat valmiit häviöön,
   9:23 ja on tehnyt sen saattaakseen kirkkautensa runsauden ilmi laupeuden astioissa, jotka hän on edeltävalmistanut kirkkauteen?
   9:24 Ja sellaisiksi hän myös on kutsunut meidät, ei ainoastaan juutalaisista, vaan myös pakanoista,
   9:25 niinkuin hän myös Hoosean kirjassa sanoo: ”Minä olen kutsuva kansakseni sen, joka ei ollut minun kansani, ja rakkaakseni sen, joka ei ollut minun rakkaani.
   9:26 Ja on tapahtuva, että siinä paikassa, jossa heille on sanottu: ’Te ette ole minun kansani’, siinä heitä kutsutaan elävän Jumalan lapsiksi

   Laitanpa jokusen Raamatun paikan tähän: Mutta sinä älä rukoile tämän kansan puolesta, älä kohota heidän puolestaan huutoa ja rukousta äläkä niillä minua ahdista; sillä en minä sinua kuule. (Jer. 7:16)

   Paha on sinun vammasi, kipeä on saamasi isku… sinun haavaasi ei paranneta… koska sinun rikoksesi on suuri, sinun syntisi monilukuiset. (Jer. 30: 12–15)

   ”Sinulle [Jerusalem] tulevat ne päivät, jolloin sinun vihollisesi sinut vallilla saartavat ja piirittävät sinut ja ahdistavat sinua joka puolelta; ja he kukistavat sinut maan tasalle ja surmaavat lapsesi, jotka sinussa ovat, eivätkä jätä sinuun kiveä kiven päälle, sentähden ettet etsikkoaikaasi tuntenut.” (Luuk. 19:43-44)

   Roomalaiskirje 9:22 Entä jos Jumala, vaikka hän tahtoo näyttää vihansa ja tehdä voimansa tiettäväksi, on suurella pitkämielisyydellä kärsinyt vihan astioita, jotka olivat valmiit häviöön,
   9:23 ja on tehnyt sen saattaakseen kirkkautensa runsauden ilmi laupeuden astioissa, jotka hän on edeltävalmistanut kirkkauteen?
   9:24 Ja sellaisiksi hän myös on kutsunut meidät, ei ainoastaan juutalaisista, vaan myös pakanoista,
   9:25 niinkuin hän myös Hoosean kirjassa sanoo: ”Minä olen kutsuva kansakseni sen, joka ei ollut minun kansani, ja rakkaakseni sen, joka ei ollut minun rakkaani.
   9:26 Ja on tapahtuva, että siinä paikassa, jossa heille on sanottu: ’Te ette ole minun kansani’, siinä heitä kutsutaan elävän Jumalan lapsiksi.

   Roomalaiskirje 9:27 Mutta Esaias huudahtaa Israelista: ”Vaikka Israelin lapset olisivat luvultaan kuin meren hiekka, niin pelastuu heistä vain jäännös.
   9:28 Sillä sanansa on Herra toteuttava maan päällä lopullisesti ja rutosti.”
   9:29 Niinkuin Esaias myös on ennustanut: ”Ellei Herra Sebaot olisi jättänyt meille siementä, niin meidän olisi käynyt niinkuin Sodoman, ja me olisimme tulleet Gomorran kaltaisiksi.”
   9:30 Mitä me siis sanomme? Että pakanat, jotka eivät tavoitelleet vanhurskautta, ovat saavuttaneet vanhurskauden, mutta sen vanhurskauden, joka tulee uskosta;
   9:31 mutta Israel, joka tavoitteli vanhurskauden lakia, ei ole sitä lakia saavuttanut.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Seemiläisyys on vain ja ainoastaan kieltä; Kielellä ei ole geenejä; Näin rodun eli geenien vastaisuutta eli rasismia ei voi suuntautua kieltä vastaan; Näin käsite ”antisemitismi” on pelkkä sionistinen huijaus ja vale.

  Lisäksi muinaiseen sumerilaiseen kieleen pohjautuvaa hepreaa ja eurooppalaisiin kieliin pohjautuvaa Yiddiziä pidetään seemiläisinä kielinä, mikä on vale. Sen sijaan arabia (arabien ja kpalestiinalaisten kieli ), foinikia (libanonilaisten-syyrialaisten kieli) ja farsi (irakilaisten-iranilaisten kieli) ovat seemiläisiä kieliä.

  Näin antisemitismisyytökset ovat tuplahuijaus: Kieltä vastaan ei voi ilmetä rasismia koska kielellä ei ole geenejä, ja hepreaa vastaan ei voi esiintyä antisemitismiä koska heprea on sumeriankieltä joka ei ollut seemiläiskieli.

  Plusääni(9)Miinusääni(5)
  1. No nyt tuli kyllä höpöhöpöä! Arabia ja hebrea ovat selvästi sukua toisilleen seemiläisinä kielinä. Ja foinikia oli erittäin läheinen hebrean sukukieli! Sumeri oli omansa, nyt jo kuollut kieli. Jiddish on germaaninen kieli. Olen antisionisti, mutta puppu on puppua vaikka voissa paistaisi! Tällaisen valhetiedon syöttäminen ei edistä asiaamme! Pysytään asialinjalla! Kiitos!

   Plusääni(8)Miinusääni(2)
 3. Äh, tuo olikin se sama dokumentti jonka mm oli jo sisältänyt artikkeliin, miksen huomannut .

  Plusääni(2)Miinusääni(4)
 4. Avain on valtamedian omistus ja julkaisupolittikka. Me olemme ja ajattelemme sitä mitä meille kerrotaan. Siksi jenkit ovat Israelin puolella, kansat ovat valheellisella propagandalla johdettuja. Sama pätee Suomeen, ei täällä juurkiaan ole omia ulkomaantoimituksia, kunhan käännetään sionistiomisteisien mediatuuttien propagandaa.

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 5. Taas Israelista pitkä lista valheita valheiden jälkeen, kyllä Arvi valehtelun taitaa, ainakin yjtä hyvin kuin joka sortin sosialistit ja muslimitkin. Mutta niin, jospa kirjottaisit vaihtelun vuoksi totuuden muslimien maailmanvalloitusretkestä.

  Israel on osoittautunut liian kovaksi pähkinäksi tuhottavaksi joka sortin sosialisteille ja heidän yhteistyökumppaneilleen PLO, Hamas, Hizbollah, ISIS, Boko Haram, Muslimiveljeskunnalle etc. He ovat vaihtaneet vain kohteekseen EUn, USAn ja laskevat että kun ne saa pois pelistä alkaa koko maailman Umma ja Kalifaatti toteutua.

  Islamistien kaverina ja yhteistyössä punamustasosialistit megalomaanisissaan harhoissaan haaveilevat liian suuria, kun eivät ole vieläkään, ylivoimastaan, terroristaan, boikoteistaan, valheistaan ja sodistaan huolimatta, onnistuneet tuhoamaan pienen pientä Israelia, niin miten he sitten onnistuisivat koko maailman? Tai ehkä se voisi olla paljon helpompaakin kuin Israelin tuhoaminen.

  Tai jos muslimit + sosialistit onnistuisivatkin sytyttämään WWIII, kyllä siinä heidän omat perskarvat kärähtävät. Muslimeilta onnistuu erinomaisen hyvin joka sortin terrorismi ja sosialisteilta sekä terrori että valehtelu. Muslimit eivät tule Eurooppaan ystävinä vaan valloittajina ja näyttävät menestyvän kohtuu hyvin heidän ja sosialistien yhteinen agenda Euroopan tuhoamiseksi elikkä sosialisoiminen islamille onnistuu.

  He ovat päätelleet Euroopan luhistuvan muslimien ja sosialistien käsittelyssä ja Venäjän käyttävän tilaisuutta hyväkseen, kun NATO on historiaa tai on muita kiireitä, USA ja Eurooppa sisällissodassa islamisaation kanssa. WWIII käynnissä, USA entinen supervalta tulessa.

  Mikään ei estä Venäjää miehittämästä Baltian maita, Ukrainaa, Puolaa ja Saksaa sekä Suomen, Ruotsin ja Norjan valloittamista. Kun sitten Venäjä on varmistanut asemansa, niin sen jälkeen Venäjä lähtee vapauttamaan ”palestiinaa” ja siinä sivussa entiset Neuvostoliiton aikaiset osavaltiot.

  Muslimit ja sosialistit laskevat Venäjän hoitavan heidän puolestaan sodan Israelia vastaan. Israelin olisi siis pakko hoitaa nopeasti ”palestiinalaiset” Allahin vok’iin, vaihtoehtoja ei ole, koska israelilaiset uskovat jo ja ovat viimeinkin vakuuttuneita serkkujensa ”palestiinalaisten” agendasta.

  Venäjä suunnittelee samaa juttua kuin muslimitkin, maailman herruus. Tämä tapahtuu ottamalla arabien ja Israelin öljyn ja kaasun sekä Lähi-idän malmit huostaan ja sen jälkeen, niin mitä? Ehkä muslimit eivät tarvi enempää jokasortin sosialistien palveluja, heillä on kaikkien yhteistyökumppaniensa osoitteet ja nimet rekisterissä ja Stalinkin kalpenisi kateudesta, millä vimmalla, nopeudella ja tehokkuudella muslimit hoitavat hyödyttömiksi käyneet kaikki yhteistyökumppaninsa.

  Plusääni(1)Miinusääni(9)
  1. Kovin köykäistä disinfoa ainakin minulle, mutta psykopolitiikan kautta luotu ”tyhmä kansa” kyllä uskoo joka sanan. Mitä tulee Israelin valtion syntyyn, ylläpitoon, sotilaalliseen voimaan ja sitkeyteen, niin kaikki perustuu Yhdysvaltojen ja Saksan maksamiin korvauksiin ja avustuksiin, jotka ovat tähän mennessä määrältään jo tähtitieteellistä luokkaa.

   Meitäkin on, jotka tiedämme sen faktan, että maailma on joutunut ”näsien” käsiin l. kansainvälisen rikollisuuden turpakoukkuun. Koskaan ennen historiassa eivät ole rikolliset päässeet näin tukevaan valta-asemaan kuin tänä päivänä. Stalinin ”suuri unelma” on viittä vaille totta l. käytännössä jo pihvi. Stalin itse ei ehtinyt viedä suunnitelmaansa toteutukseen 50-luvulla, sillä hänet tapettiin sen kynnyksellä.

   Stalin oli karmea veripeto, kiusaaja ja antikristus, mutta hänenkin yläpuolellaan oli mahti, joka koostui ensisijaisesti sionistisista rahavehkeilijöistä. Stalin oli juuri kuolemansa aikoihin aloittamassa juutalaisten siirrot Siperiaan avoimen antisemitismin(valheellinen käsite kasaarijuutalaisten yhteydessä) hengessä. Toki Stalinin hallinnossa tapettiin juutalaisia kuin hyttysiä sitä ennenkin, mutta ei antisemitismin kontekstissä. Eikä ihme sillä bolsevikkijohtajat olivat ainakin 95-prosenttisesti em. juutalaisia.

   Haluan vielä loppuun todeta, että juutalaisuus sinänsä ei ole pelastus juuri mistään. Jos juutalainen asettuu sionistijuutalaisten tielle, hänet raivataan sukkelasti pois. Juutalainen ei myöskään todellisesti rakasta juutalaista, mutta he osaavat yhdistyä ihmeellisellä tavalla yhteisten etujensa ollessa kysymyksessä. Juutalaisuudesta on ajallista l. maallista hyötyä sille, joka myy sielunsa sen jumalalle, Luciferille.

   Ruvetkaa, onnettomat, jo pelkäämään Kristusta Jeesusta! Hän on kova, kova, ja sitä kovempi, mitä enemmän Häntä lyödään. Järkyttykää sen sijaan, että jakelisitte kynsilyöntejä Hänen silmilleen, ja lopulta tuottaisitte itsellenne ikuisuuden vedettömän järven pohjalla.

   Plusääni(7)Miinusääni(1)
 6. Israel on ainoa valtio mikä pystyy pitämään islamistit kurissa!
  Hyvä Israel!

  Plusääni(1)Miinusääni(10)
 7. Kummallisesti nuo Israelilaiset täällä leikkivät EM- kilpailuissakin, kun muualla heitä ei kuulemma ymmärretä vai miten ja milloin se oikein meni?
  Aloittaa voisi vaikka potkimalla heidät pois kisoista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Kaikkea sitä Internetiin saa postatakin. Onneksi ainakaan sivistynyt uutiskuluttaja ei tätä aineistoa käytä muuta kuin viihteellisissä tarkoitusperissä.

  Plusääni(0)Miinusääni(4)
 9. Israel on eurooppalainen, kun pelataan jalkapalloa ja lauletaan homoviisuissa.

  Mutta kummasti Israel EI OLE EUROOPPALAINEN, kun otetaan arabeja rajan yli ”pakolaisina”. Jokainen juutalainen huutaa kyllä kurkku suorana ”suvaitsevaisuutta” Suomessa, mutta turpa on ihan kiinni, jos puhutaan Israelin rajojen avaamisesta.

  Kuinka kaksinaismoralistinen ihminen voi olla? Ei ainakaan juutalaista enempää kukaan.

  Jos juutalainen haluaa identifioitua eurooppalaisena niin sitten juutalainen avaa rajansa. Ja jos ei huvita avata, niin turpa visusti kiinni ja pelatkoon palloa sunnien ja shiiojen kanssa.

  Riittää jo tämä paskanpuhuminen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 10. Muslimipropagandisteilta tuttua kirjoittelua. Kyseenalaiseen valoon jää kirjoittaja. Ählän..!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat