Italia: syyttäjä vaatii loppua Sorosin manipuloimalle pakolaiskriisille

Sisilialainen syyttäjä Carmelo Zuccaro vaatii, että Italia alkaa tutkia juutalaisen George Sorosin rahoittamien ”kansalaisjärjestöjen” toimintaa, joka on kärjistänyt maan pakolaiskriisiä. Aiheesta uutisoi muun muassa Zero Hedge.

Soros on jo vuosien ajan rahoittanut täysin avoimesti järjestöjä, jotka pyrkivät tuomaan mahdollisimman paljon laittomia tunkeutujia valkoisiin länsimaihin. Kyse on järjestelmällisestä kansanmurhapolitiikasta.

Vatikaanin pormestarin, Virginia Raggin, mukaan Rooma on jo köyhien italialaisten ja uusien maahantunkeutujien välisen sisällissodan partaalla. Sisilialainen syyttäjä Zuccaro on kyllästynyt maahantunkeutujien synnyttämiin levottomuuksiin ja vaatii loppua miljardöörien lobbaamalle avoimien rajojen käytännölle.

Zuccaro viittaa Frontexin tuoreeseen raporttiin, jonka mukaan ”kansalaisjärjestöt” ovat alkaneet toimia yhä tiiviimmässä yhteistyössä ihmisten salakuljettajien kanssa.

Sorosin rahoittamat ryhmät tarjoavat ammattimaisia – ja rikollisia – kuljetuspalveluita kenelle tahansa Pohjois-Afrikasta Eurooppaan pyrkivälle.

tunkeutujat

Frontexin mukaan salakuljettajat ovat oivaltaneet, että tunkeutujat kannattaa lähettää suoraan ”kansalaisjärjestöjen” omistamien laivojen luo sen sijaan, että tunkeutujien poimiminen jätettäisiin Italian ja EU:n sotilaiden tehtäväksi.

Zuccaro muistuttaa, että ”laittoman maahanmuuton avustaminen on rangaistava rikos huolimatta siitä, millaiset syyllisen motiivit ovat”.

 

Lue myös:

Soros: EU:n otettava velkaa, jotta monikulttuurisuus- ja liittovaltiohanke kukoistaisivat
George Soros – hyväntekijä vai talousrikollinen?
George Soros –tietovuoto paljastaa suomalaiset ”liittolaiset”
Tietovuoto: Soros rahoittaa pakkomonikulttuurisuutta myös Suomessa
Soros-malli rantautui Suomeen – sijoittajat hyväksikäyttävät pakolaiskriisiä

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat