Tietovuoto: Soros rahoittaa pakkomonikulttuurisuutta myös Suomessa

Uutisoimme eilen, että talousrikoksilla rikastunut juutalaismiljardööri George Soros on joutunut suuren tietovuodon kohteeksi. Vuodot osoittavat, kuinka järjestelmällisesti Soros manipuloi Euroopan ja Yhdysvaltojen politiikkaa likaisella rahallaan.

Eilen kerroimme siitä, kuinka Soros rahoittaa Pohjoismaissa toimivaa ”rasisminvastaista” äärijärjestö Expoa sekä siitä, keitä suomalaisia europarlamentaarikoita juutalaismiljardööri pitää ”luotettavimpina liittolaisinaan”.

Suomessa yksikään valtamedia ei ole tietenkään uutisoinut vuodosta, sillä Sorosin toiminnan paljastuminen vie kaiken uskottavuuden tiedotusvälineiden mantralta, jonka mukaan ”monikulttuurisuus on väistämätöntä ja luonnollista”.

Kuten Soros-vuoto osoittaa, ”monikulttuurisuus” on järjestelmällisen korruption ja salassa tehdyn poliittisen lobbauksen tulos. Siirtolaisvirta ei ole luonnonvoima, vaan rikollisten miljardöörien toimeenpanema suunnitelma.

Juutalainen Bloomberg-julkaisu pyrki jo etukäteen vähättelemään tietovuodon merkitystä leimaamalla sen – yllätys, yllätys – Vladimir Putinin pirulliseksi informaatio-operaatioksi. Vaikka kukaan ei kiistä asiakirjojen autenttisuutta, kansalaisia kannustetaan pysymään niistä kaukana, sillä ”kiellettyyn tietoon” tutustumalla he tukevat automaattisesti Venäjän globaalia salaliittoa.

Sorosin Open Society –järjestön tiedottaja, juutalainen Laura Silber, kertoi lehdistölle, että tietovuoto on peräisin järjestön käyttämästä intranet-järjestelmästä.

Valtavan informaatiomäärän vuoksi suuri osa Soros-vuodon aineistosta on edelleen pimennossa. Eurooppalaiset ovat luonnollisesti olleet erityisen kiinnostuneita Sorosin tuesta ”rasisminvastaisille” järjestöille, homolobbylle, petollisille poliitikoille sekä laittomille siirtolaisille.

Euroopan lisäksi tietovuotosivuilla on omat kategoriat Yhdysvalloille, Euraasialle, Aasialle, Etelä-Amerikalle, Afrikalle, Maailmanpankille, Valkoiselle talolle sekä aiemmin tuntemattomalle SOUK-järjestölle. Asiakirjoja on vuodettu ainakin aikaväliltä 2008–2016.

Jo hieman ennen viimeisimpiä paljastuksia julkisuuteen vuodettiin sähköposteja, jotka Soros oli osoittanut ulkoministeri Hillary Clintonille. Viesteistä selvisi, että maailman johtavan suurvallan ulkoministeri oli ottanut juutalaiselta pörssikeinottelijalta käskyjä vastaan liittyen Albanian poliittiseen kuohuntaan.

EU-immigration-Italy-570771

Laitonta lobbausta ja mediamanipulaatiota

Soros pyrkii manipuloimaan valtioiden poliittista ilmapiiriä esimerkiksi rahoittamalla erilaisia lobbausjärjestöjä sekä ruohonjuuritason ryhmiä. Lisäksi hän pitää järjestelmällisesti yhteyttä johtaviin poliitikoihin niin lännessä kuin kolmannen maailman maissa.

Soros jos kuka tietää, että ”demokraattisessa” järjestelmässä raha merkitsee valtaa. Eräässä vuodetussa dokumentissa Sorosin amerikkalaisia lakeijoita neuvotaan kiertämään lobbaus- eli korruptiolakeja, jotta he saisivat rahalleen mahdollisimman paljon poliittista vastinetta.

Asiakirjan mukaan Sorosin palkkaamien aktivistien kannattaa julkisuudessa puhua mieluummin ”kansalaisjärjestötyöskentelystä” kuin lobbaamisesta – onhan jälkimmäisellä sanalla paljon negatiivisempi kaiku.

Toinen dokumentti paljastaa, että Sorosin järjestöt käyttävät erilaisia avustusrahoja epäsuoran lobbaamisen työkaluna: Soros tekee lahjoituksen tietylle ”kansalaisjärjestölle”, joka puolestaan käyttää valtaansa lainsäätäjien painostamiseen.

Tietovuodoista selviää myös, että juuri Soros on pyrkinyt nostamaan poliisin tekemän ”etnisen profiloinnin” julkiseksi kiistakapulaksi (1, 2).

Etninen profilointi tarkoittaa sitä, että poliisi yrittää löytää esimerkiksi laittomasti Suomessa oleskelevia siirtolaisia tekemällä pistotarkastuksia. Kuten tämän kesän ”Musta Barbaari” –kohu ja erityisesti juutalaisen Erkon suvun omistaman Helsingin Sanomien propagandaryöppy poliisin toimintaa vastaan osoittavat, saavutti Soros jälleen tavoitteensa (1, 2).

Kuten olemme toistuvasti uutisoineet (1, 2), Euroopan väestönvaihto ja valkoisten asteittainen kansanmurha ovat Sorosin prioriteettilistan huipulla. Tavoitteen saavuttamiseksi Soros rahoittaa paitsi Eurooppaan pyrkiviä tunkeutujia, myös erilaisia monikulttuurisuus- ja maahanmuuttajajärjestöjä.

Eräässä vuodetussa asiakirjassa Sorosin lakeijat iloitsevat siitä, että aiemmin hyvin valkoisessa Irlannissa 77 000 tunkeutujaa sai kansalaisuuden kolmen vuoden sisällä. Samassa yhteydessä huomautettiin, että kansalaisuuden saamisprosessi on edelleen aivan liian hidas ja kallis, minkä vuoksi lobattavaa riittää vielä paljon.

Soros käyttää Suomen somalijärjestöä työkalunaan

Vuodesta 2013 lähtien Soros on käyttänyt toistamiljoonaa dollaria vauhdittaakseen somalien maahanmuuttoa Eurooppaan.

Sorosin mukaan somaleihin ja muihin muslimimaahanmuuttajiin täytyy kiinnittää nyt erityistä huomiota, sillä maahanmuuttajien suorittamat väkivallanteot eri puolilla Eurooppaa ovat synnyttäneet paljon ”muukalaisvastaisuutta” ja tukea ”maahanmuuttovastaisille puolueille”. Soros pyrkii korruption avulla varmistamaan, ettei maahanmuuttajien käytös vaikuta eurooppalaisvaltioiden tekemään maahanmuuttopolitiikkaan.

Viime marraskuussa laaditun ”Somalis in European Cities” –asiakirjan mukaan Soros on painostanut Helsingin kaupunginjohtajaa (Jussi Pajunen) sekä tärkeitä työ- ja elinkeinoministeriön (Suomen työministeri on perussuomalainen Jari Lindström) virkamiehiä sitoutumaan somaleiden tehokkaampaan ”kotoutukseen” – eli veronmaksajien rahan lahjoittamiseen somalien käyttöön.

Asiakirja kertoo, että Soros kykeni vaikuttamaan monilta osin siihen, millainen Helsingin kaupungin maahanmuutto- ja monimuotoisuusstrategia vuosina 2013–2016 on.

Vuosina 2015–2016 Soros lahjoitti yhteensä 50 000 dollaria Suomen Somaliliitolle ja Pakolaisavulle. Asiakirjan mukaan tavoite on ”tukea somaleiden ja muiden maahanmuuttajien johtamia kansalaisjärjestöjä sekä lisätä niiden poliittista vaikutusvaltaa”.

Myös suomalaisia virkamiehiä suuremmat voimat ovat taipuneet Sorosin tahtoon. ”OSEPI: Outcomes and Activities” –dokumentin mukaan Euroopan komission virkamiehet lupasivat hiljattain ”Israelille ja Balazs Denesille [Sorosin palkkaama aktivisti], että he tulevat vastaisuudessa antamaan julkisen tukensa kaikille Open Societyn sekä sen liittolaisjärjestöjen aloitteille”.

Perussuomalaisen Jari Lindströmin työministeriö toteutti tänä vuonna Sorosin monikulttuurisen propagandakampanjan.
Perussuomalaisen Jari Lindströmin työministeriö toteutti tänä vuonna Sorosin monikulttuurisen propagandakampanjan, joka kohdistettiin lapsiin.
Sorosin rahoittamat järjestöt aikovat tulevaisuudessa käyttää entistä enemmän energiaansa avoimien rajojen politiikan lobbaamiseen.
Sorosin rahoittamat järjestöt aikovat tulevaisuudessa käyttää entistä enemmän energiaansa avoimien rajojen politiikan lobbaamiseen.
Soros taistelee rahalla nationalismia vastaan.
Soros taistelee rahalla nationalismia vastaan.

Maahanmuuttajien äänestysaktiivisuuden puolesta, perinteisiä arvoja vastaan

Eräs Sorosin tärkeimmistä strategioista on rahoittaa ryhmiä, jotka pyrkivät valamaan äänestysintoa maahanmuuttajiin.

Sorosin ”Romanians vote for Europe” –projektin tavoite on kannustaa romanialaisia vierastyöläisiä äänestämään EU-liittovaltiohanketta kannattavia sekä nationalismia vastustavia puolueita. Maahanmuuttajat ovat Sorosille siis eräänlainen viides kolonna, jota voidaan käyttää kansallisvaltioiden itsemääräämisoikeutta vastaan.

Vuodoista selvisi myös, että suosittu EUObserver-julkaisu on Sorosin rahoittama. Juutalaismiljardööri on lahjoittanut sille yhteensä yli 235 000 dollaria. EUObserverin artikkeleiden otsikot puhuvat puolestaan, esimerkiksi: ”Maahanmuuttajat luovat talouskasvua Saksaan” ja ”Kotoutuvat maahanmuuttajat ovat hyödyksi myös ay-järjestöille”.

Suomalaisen valtamedian tavoin Sorosin järjestöt käyttävät ”Venäjää” kiertoilmaisuna kaikille kulttuurimarxismin, Naton ja EU:n vastaiselle liikehdinnälle. ”Russia in Europe: the reactionary values agenda” –asiakirjan mukaan Soros tahtoo taistella ”Venäjää” vastaan tuhoamalla ”Putinin ideologisen kivijalan: perinteiset perhearvot”.

Samassa asiakirjassa myönnetään, että vaikka Venäjän tuesta perinteisiä arvoja kannattaville eurooppalaisjärjestöille kirjoitetaan julkisuudessa paljon, ”väitteen tueksi ei ole vielä paljoa pitäviä todisteita, pikemminkin huhuja, minkä vuoksi ilmiötä on tutkittava lisää”.

Sen sijaan Sorosin sekaantumisesta Euroopan sisäpolitiikkaan ei tietovuodon jälkeen ole kahta puhetta.

Kun kansallissosialistinen Kultainen Aamunkoitto alkoi kasvattaa suosiotaan talouskriisin myötä, alkoi Soros rahoittaa ”antirasistista” toimintaa Kreikassa.
Kun kansallissosialistinen Kultainen Aamunkoitto alkoi kasvattaa suosiotaan talouskriisin myötä, alkoi Soros rahoittaa ”antirasistista” toimintaa Kreikassa.
Soros pelkää, että kansallismieliset puolueet voivat tuhota kaiken, minkä hänen rahoittamansa järjestöt ovat vaivalla rakentaneet. Siksi Soros pyrkii aktiivisesti manipuloimaan eurooppalaisia vaaleja.
Soros pelkää, että kansallismieliset puolueet voivat tuhota kaiken, minkä hänen rahoittamansa järjestöt ovat vaivalla rakentaneet. Siksi Soros pyrkii aktiivisesti manipuloimaan eurooppalaisia vaaleja.

Eurooppalaisten vaalien järjestelmällistä manipulaatiota

Tietovuodon sisällön tutkiminen jatkuu vielä pitkään. Sosiaalisessa mediassa monet itsenäiset tutkijat ovat poimineet parhaita paloja informaatiotulvan seasta.

Esimerkiksi Twitter-käyttäjä Michael Delauzon on nostanut esiin paljon raskauttavia asioita:

Tähän mennessä eniten raivoa on aiheuttanut ”European Elections 2014 Project” –dokumentti, joka paljasti, että Soros pyrki manipuloimaan vuoden 2014 europarlamenttivaaleja. Lista Sorosin hyväkseen käyttämistä kulttuurimarxistijärjestöistä löytyy TÄÄLTÄ.

Asiakirja ei jätä mitään arvailun varaan. Sen mukaan europarlamenttivaalikampanja oli Sorosin ”lippulaivaprojekti” Euroopassa. Soros oli huolissaan kansalaisten äänestyskäyttäytymisestä, sillä maahanmuutto- ja EU-vastaisuus ovat lisääntyneet huomattavasti kuluneiden vuosien aikana.

Sorosin mukaan vaalien alla oli erityisen tärkeä ”taistella kaikkia vihapuheen muotoja vastaan” sekä manipuloida eurooppalaisia äänestämään hänelle mieluisalla tavalla.

Vieläkö joku uskoo, että elämme ”demokratiassa”, jossa valkoisten väestönvaihto värilliseen massaan on pelkkää ”luonnollista kehitystä”?

 

Arvi Pihkala

39 kommenttia

 1. Helsingin kaupungin opetusvirastolla ollut jo useita vuosia kehittämishankkeena monikulttuurisuus.Näihin projekteihin,islamin opetukseen sekä maahanmuuttajien omien äidinkielen tunteihin löytyy kummasti aina vain rahaa,vaikka muuten koko peruskoulu on säästökuurilla vielä edellisen laman jäljiltä.

  Plusääni(82)Miinusääni(0)
 2. Kansalaisia kusetetaan. Brysselissä pyörii 30000 lobbaria, Sorokset ja Bilderbergiläiset aivopesevät ja lahjovat poliitikkoja. Mukamas demokratia toimii….

  Plusääni(69)Miinusääni(0)
  1. Siellähän useat poliitikkomme ovat käyneet Birgerbergin aivopesussa. Se näkyykin heidän innostaan puhua Uudesta maailman järjestyksestä. Soros on maailman kovin peluri, joka leikkii siinä missä meidän päättäjät tinasotilailla ja legoilla. Aavistiko Aatu tämän kaiken jo silloin ennen?

   Plusääni(56)Miinusääni(0)
   1. Soros taitaa loppujen lopuksi olla Rothschildien pelinappula, joka tekee kuten isäntänsä, Lordi Jacob Rothschild käskee. Kaveri on varmasti läpeensä paha ja kiero psykopaatti, kuten kaikki juutalaiset, mutta ihan kaikkein kovin gangsteri hän tuskin on.

    Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Näinhän se on, mutta silti en ymmärrä meidän kusipää poliitikkoja ja virkamiehiä.

   Saatanan juutalaissiat meinaa tuhotuttaa tän maan ja kansan kuitenkin lopulta vaan pikku rahojen tähden. Näillä virkamiehillä menis ihan hyvin vaikka eivät oliskaan monikulttuurisuuden auvoa saarnanneet.

   Suomalaisissa on paljon paskiaisia.

   Plusääni(25)Miinusääni(0)
 3. Nuo likaiset juutalaiset. Soros voisi aloittaa ”työnsä” omasta ”rappupäästä” eli Israelista. Siellähän ”monikulttuurisuus” oppiaineena on katsottu ”tarpeettomana” ja Israelin omien etujen vastaiseksi ”aatteeksi”. Kaikki juutalaiset tulisi karkoittaa omalle ”hiekkakaistaleelleen”, jonka he nyt ovat saaneet ties minkäläisten temppujen ja valkoisten ihmisten hengen suoranaisella uhraamisella itselleen.
  Juutalaiset ulos Euroopasta likaisine rahoineen tuhoamasta jälleen kerran historian aikana upeiden kansakuntien elämää ja kulttuuria. Nämä valehtelevat ahneat loiset ja koronkiskojat ovat vastenmilisyydessään kuvottavia ja tuomittavia ihmisiä. Missä kuolemaa, köyhyyttä, epäoikeudenmukaisuutta ja epädemokraattisin keinoin kansakuntien kurjistamista, siellä JUUTALAISET kuin rutto ja kärsimys tyhjenneissä kylissä. Kristityllä valkoisella miehellä on kaksi vihollista. Juutalaiset ja Muslimit sekä näitten johdannaiset valkoiset liberaalit, kulttuurimarxistit, kommunistit ja punavihreät feministit. Homoja ja lesboja en laske mihinkään, koska he murhaavat itsensä omin tahdoin ja ehdoin. Kun ihminen on ehjä ja tietää minuutensa sekä sen luonnollisen paikan maailmassa. Hän taistelee olemassaolostaan ja oikeudestaan jakaa tämä maailma muiden rotujen kanssa, jos se on mahdollista. Jos se ei käy muille ”päinsä”, silloin tehdään se mitä kuuluukin tehdä. Kaatua kunniakkaasti taistelussa ilman pelkoa tietäen sen olevan ainoa oikea tapa päättää elämänsä tässä maailmassa kun siihen ovat ”muut” pakottaneet huutamalla sen olevan ”oikeutta” ja ”demokratiaa”, mikä muka toisi onnen ja menestyksen tälle maailmalle yhtä rotua köyhempänä ja huonompana, jolla luodaan vain ja ainoastaan päättymätön nälkä, anarkia, jano ja verenvuodatus sotineen vain siitä syystä kun kukaan voittoisa rotu EI osaa MITÄÄN, jolla luoda onnea ja menestystä ja etenkin oiketta kaikkine sen ilmenemismuotoineen. ”Arpä on heitetty.” Julius Ceasar.

  Plusääni(42)Miinusääni(1)
  1. VIELÄKÄÄN kukaan tässä lastenmurhaaja-, homojenhyväksyjä-, kirkonvesittäjä- ja jumalanpilkkaajakansassa ei näe syytä omassa itsessään (sydämessään, ytimessään Jumalan edessä), vaikka YKSIN siellä syy ja AINOA vihollinen on, ei missään muualla (jos ihminen tai kansa tekee parannuksen, Jumalan viha poistuu ja hän vie ITSE pois vitsaukset). Kun Kristus (syntien anteeksiantamus) on kaikkialla hylätty, koko kansa on jäänyt saatanan orjien joukkioksi (Ap. t. 26:18), joka nykyisin julistaa kiivaasti itsensä (siis saatanan, ihmisen oma tahtohan on saatanan pää ja ihmisen koko ”valkoinen” minuus on saatana hänessä, joten koko Suomi on saatana) vapautta ja pelastumista, synnyttäen Jumalan raivon. Sytyttämänne Jumalan viha teidän tuhoaa; olette hybriksessänne ja luihuudessanne keskellä sitä. Myrkyllinen saatanalauma, kaikki te – petätte kaiken, myös itsenne. Sen vuoksi Jumala on, syystä, heittänyt viholliset ja rikolliset niskaanne, tuhoamaan teidät. Näin tapahtuu oikeus.

   Hirvittävä rääkyjä- ja petturilauma.

   Joona 3. luku.

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(12)Miinusääni(15)
   1. Nonniin, olen kirjoittanut tänne kommentin (yllä), ja ilmoitan tästä erikseen, koska kommenttini julkaistiin viivästettynä, niin ettei sen ilmestyminen tullut näkyviin uusien kommenttien listaan eikä kukaan tiedä minun kirjoittaneen kommenttia ja silleen. Ehkä tämä ilmoitus tulee näkyviin uusien kommenttien listassa ja silleen.

    Plusääni(3)Miinusääni(11)
 4. Olisi taas suvakeille terveellistä luettavaa, kuinka heitä vedätetään iso rahan ja saatanalliset arvot omaksuneen multimiljardöörin toimesta. Tämä tieto motivoi ja palkitsee kansallisten ja konservatiivisten arvojen puolustajia, joita Suomessa pidetään kummajaisina. Vielä törkyisempiä paljastuksia on kai lupa odottaa ja vaikka niitä ei tulisikaan, on jo selvää, missä suunnassa vihollinen on.

  Plusääni(48)Miinusääni(1)
  1. Vaikka juutalaisten vaikutus ja valta on ansiokkaasti tuotu esille, liian vähälle huomiolle jää vapaamuurarit. Kun te katsotte vähän tarkemmin huomaatte että jokainen vähänkin tärkeämpi asema on miehitetty vapaamuurareilla. Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajunen on vapaamuurari. YLEn toimitusjohtaja Lauri Kivinen on vapaamuurari. Ei Soroksen tarvitse painostaa Helsingin kaupunginjohtaja Jussi Pajusta. He kuuluvat molemmat samaan järjestöön. Oli kysymys sitten valkoisesta tai mustasta, juutalaisesta tai muslimista tai kristitystä, yhteiseksi tekijäksi osoittautuu lähes poikkeuksetta vapaamuurarius.

   Nigel ’Brexit’ Farage on myös vapaamuurari. Kuten ovat kaikki, vähänkin tärkeämmässä asemassa olevat. EU komissio on miehitetty vapaamuurareilla.

   Henry Makow kirjoittaa The Aim of Freemasonry is the Triumph of Communism
   http://henrymakow.com/000280.html

   Plusääni(37)Miinusääni(1)
 5. HIENOA ARVI! Sinusta presidentti ja siionisti tynkkyset suohon!!

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 6. Vapaamuurarit on määrrättävät kidutus huoneisiin loppuelämikseen ja heidän lapsensa!!!!! Ainoa vaihto ehto!! Se mitä he ovat menneet tekemään ei mikään kuoleman rangaistus riitä vaan heidän lapsilleen on tehtävä sama mitä tuhannet suomalaiset lapset ovat kärsineet ja nämä saatanan palvojat on laitettava katsomaan vierestä!!!

  Plusääni(15)Miinusääni(4)
 7. Lisää asiaa vapaamuurareista Siionin viisaiden pöytäkirjasta nro 15:

  ”VAPAAMUURAREITTEN TELOITTAMINEN. Kuolema merkitsee jokaisen ihmisen väistämätöntä loppua. On parempi, että joudutetaan sellaisten henkilöiden loppua, jotka vahingoittavat asiaamme, kuin että odotetaan, että tuo loppu kohtaa myös meitä, työn luojia. Vapaamuurarilooseissa toteutamme kuolemanrangaistuksen sellaisella tavalla, ettei kukaan veljeskunnan ulkopuolella voi edes aavistaakaan mitään, eivät edes uhrit itse: kun tarvitaan, he kuolevat kaikki kuin luonnollisen sairastumisen seurauksena. Tästä tietoisina eivät edes veljeskunnan omat jäsenet uskalla esittää minkäänlaisia vastalauseita. Tällaisin keinoin me olemme tukahduttaneet vapaamuurareitten keskuudesta kaikki vastaväitteiden mahdollisuudet tekojamme vastaan. Samalla kuin me saarnaamme vapaamielisyyttä gojimeille, me pidämme oman väkemme ja asiamiehemme ankarassa kurissa ja kuuliaisuudessa.”

  Esim. vapaamuurari Juhani Julinin kuolema on hyvn muistissa. Hänhän kuoli siis vain pari viikkoa sen jälkeen, kun oli alkanut paljastaa vapaamuurarien salaisuuksia. Toimintaa hallitaan pelolla ja ankarilla rangaistuksilla uhkaamalla. Jokaisen vapaamuurarin kannattaisi nyt viimeistään miettiä, kannattaako tällaiseen toimintaan oikeasti osallistua.

  Joka tapauksessa Siionin pöytäkirjat mainitsevat, että kun maailmanvaltio ja juutalainen kuninkuus (Uusi Maailmanjärjestys) on lopulta saavutettu, niin vapaamuurarit tullaan hajottamaan ja kaikki salaseurat kieltämään, jotta uutta järjestystä vastaan ei voida enää juonitella. Samoin tullaan tappamaan kaikki vapaamuurarit, jotka tietävät liikaa, eli korkean asteen ei-juutalaiset vapaamuurarit. Varoituksen sanana vapaamuurareille voidaankin todeta, että tämä prosessi on todennäköisesti nyt aluillaan. Monet valeoppositiot paljastavat jatkuvasti vapaamuurarien salaisuuksia ja yleinen negatiivinen mielipide ja tietoisuus vapaamuurarien toimista on kasvanut koko ajan. Tämäkin on aiheutettu täysin tarkoituksella ja vapaamuurarien aika on tulossa päätökseen.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 8. Tämä Soros tietovuoto osoittaa vaan entistäkin selvemmin valtamediamme täydellisen hampaattomuuden. Jos tämän tason paljastustakaan ei uskalleta uutisoida, tai tämäkin yritetään kääntää Putinin niskaan, niin eikö jo vähitellen kellot ala soimaan kansalaisten päässä ja jonkinlaista heräämistä alkaisi tapahtumaan??

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 9. Sen jälkeen kun olet oppinut lukemaan, kirjoittamaan ja laskemaan plus- ja miinuslaskuja, on aivan sama miten pitkälle kouluttaudut. Työpaikan saanti riippuu 98% siitä, miten suosittu ihminen olet – eikä todellakaan siitä mitä osaat tai mitä et. Jos jäät ryyppy- ja dokailuporukoista pois jo opiskeluaikana, peli on auttamatta menetetty. Eikä siinä tilanteessa pelasta edes korkeakoulun kurssien vitosen keskiarvo (tai kolmosen, mitä järjestelmää nyt käytetäänkään).

  Opiskelijalle riittää tosiaankin se, että osaa vain ne hyvin välttämättömät taidot, mitä työn kannalta tarvitaan, eli riittää että opiskeluaikana pääsee kurssin juuri ja juuri läpi. Paperit jokainen välttämättömät kurssit suorittanut saa, mutta ne numerot mitä siellä on on aivan yhdentekeviä. Ne tärkeimmät numerot, mitkä ratkaisevat (ja joita ei todistuksessa lue), on viinapään sietokyky, paskanpuhumisen taito, suosio mies- että naisväen keskuudessa sekä vanhempien varallisuus. Jos nämä on luokkaa ykkönen kouluasteikolla, työmarkkinakelpoisuutesi on nolla.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 10. http://www.hs.fi/paakirjoitukset/a1349060898988 taas kunnon propagandaa tai oli voi jumalauta!!

  Kielten opiskelu on ajanhukkaa

  Ensiksi: kielen opiskelu koulussa tuottaa vaatimattomia tuloksia, ja siksi se on hukattua aikaa.

  Tämän todistavat arkikokemus ja muutaman vuoden takainen Tilastokeskuksen tutkimus. Pakkoruotsista huolimatta vain neljä prosenttia suomalaisista katsoo käyttävänsä ruotsia sujuvasti. Saksaa, ranskaa ja italiaa suomalaiset osaavat mielestään käyttää lähes ainoastaan ”tutuissa ja yksinkertaisissa tilanteissa”.

  Koko ysdysvallat tuhlannu kaikki öljynsä suurinpiirtein ym luonnon ja venäjä vieressä jolla suurin piirtein kaikki tulevaisuuden luonnon varat 🙂 Eikä sanallakaa venäjästä!!!

  Suomi Venäjän varassa

  Suomen kannalta merkittävintä on kuinka Venäjän öljyntuotannolle käy. Tämä siitä syystä, että yli 90 % Suomeen tuotavasta öljystä tuodaan venäjältä.

  Suomessa käytetään fossiilista öljyä lämmitykseen noin 10 TWh verran. Se tarkoittaa 10 miljardia litraa, joka vuosi. Lähes 300 000 kiinteistöä lämpiää vielä öljyllä.!!!

  EIKÖ TÄÄLLÄ HELVETIN MAGNEETTI MEDIASSA (PARAS MEDIA MUUTEN) TAJUTA VIELÄKÄÄN ÖLJYN VAIKUTUSTA KAIKKEEN!

  eI OLE EIKÄ TULE KORVAAVAA JA KAIKKI YKSINKERTAISET JOTKA SANOVAT, ETTÄ ON VAIHTOEHTOISIA ENERGIAN LÄHTEITÄ , NIIN KERTOKAA IHMEESSÄ KUINKA MUOVI JA KAIKKI MUU KORVATAAN! tE PUHUTTE SÄHKÖSTÄ ETTEKÄ ÖLJYN KORVAAJISTA 7 MILJARDILLE IHMISILLE!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=R1Bve8YcEhI

  Extreme Machines: Oil Rig (Eirik Raude)

  Ja kanadan öljy hiekat, ymmärrättekö kuinka loppuun insinööri taito on viety ja kuinka epätoivoinen ajanjakso on kyseessä pyörittää nykyistä mailmaan 🙂 Saati sitten rakentaa ifnra uusiksi kestävällä tavalla tulisi viemään, niin paljon öljyä ja luonnon resursseja että tämä planeetta loppuisi alkuunsa!!

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 11. https://lihastohtori.wordpress.com/2015/12/07/lihastohtori-kirja/

  Juha hulmi lihas tohtorin kommentti kertoo miehen ymmärryksestä historiasta, vaikka joku oli kommentoinut raha ja talous blokista:

  Raha ja talous -blogistien kirjan (Rahatalous haltuun) nimi sen sijaan muokattiin mielestäni ovelasti blogin nimestä

  Hulmi:

  jhulmi sanoo:
  9.12.2015 18.00

  Ehdotan, että päällystät kirjan jollain haluamallasi läpinäkymättömällä päällysteellä, jolloin sun ei tarvitse kiinnittää epäoleelliseen huomiota eikä tarvitse katsella mun selkää ja takaolkapäitä, jotka ovat mun heikoimpia lenkkejä?

  Mun mielestä on ihan turha olla kielinatsi. Olen samaa mieltä, että sisältöä kuvaava otsikko olisi parempi, mutta on järkevämpää erottua joukosta jollain tavalla ja tämä oli nyt kustantajan ratkaisu eikä minulla ollut mitään sitä vastaan (ainoastaan ehdotin pienempää fonttia Lihastohtorille ja isompaa tuolle jälkimmäiselle otsikolle). Myynnin perusteella oli todennäköisesti hyvä ratkaisu…

  KIELI NATSI!!!! Eli äijällä hyvä bloki, mutta mikä helvetin kielinatsi että lihas tohtori proffan ajatusmailman yksi puoli nähty!!

  Tunge kirjasi perseeseesi vaikka kuinka olisi tutkimus tietoa!!

  Äläkä hauku natseja! Sinun kirja oisi voinut natsi saksassa menestyäki, mutta tuskin aivokuolleessa suomessa!!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 12. Kaiken tieteellisen faktan mitä juha hulmi esittää kirjassaan, joka pääosin pitää paikkansa , joka perustuu tieteelliseen faktaan eli natsi sanaa käyttämällä hän kumoaan revisionistien järkymättömät tieteelliset todisteet holokaustista ym muista jutku paskasta!! Eli joku perseen nuolenta on käynnissä ei epäilystäkään!! Juha hulmi sinä jos joku ei olisi uskonut, että rahasta voi olla että tietämyksen puutteesta lähden haukkuamaan natseja, kertoo sinun moraalista jotain, jonka jokaisen heränneen pitäisi tiedostaan, ennen kirjasi ostoa!!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 13. EIKÖ VOITAISI TÄNNE KERÄTÄ SUOMEN PÄÄTTÄJIEN VAPAAMUURARI LISTA!! Onhan niitä mutta eri kaupungeista suomessa!! Josko tapahtuu joku raaka teko suomalaisia naisia/miehiä kohtaan, niin sillonhan he hyväksyvät asian, että se voi koitua heitä tai heidän perhettään kohtaan????

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 14. Joku törkimys ”17.8.2016 at 10.42” on käyttänyt minun jo pitkään käyttämääni nimimimerkkiä ´Suomi suomalaisille’ – en käytä niin törkeää kieltä kuin hän. Pyydän toimitusta poistamaan mainitun kommentin.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 15. http://mvlehti.net/2016/08/22/nain-kavi-forssassa-matujen-kanssa-katso/

  Vittujen vittu lapsia hakataan aikuiset äijät ja vielä porukalla!! Alaikäisiä raiskataan jumalauta! KIITOS SAATANAN JUUTALAISET NAUTITTEKO PERKELE NYTTEN. Vielä tulee aika jolloin jokainen teistä karkoitetaan tai ainoa vaihto ehto hävittää lopullisesti maan päältä jokainen!!

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/03/24/nsdapin-vaiettu-talousjarjestelma/comment-page-1/#comment-257

  ja vapaamuurari netti poliisi tekee tälläistä:

  http://mvlehti.net/2016/08/15/sami-gronfors-on-varsinainen-valopaa-julkaisi-uhrin-tuntomerkit-kun-pahoinpitelija-on-hukassa/

  EIKÄ KUKAAN HERÄÄ, MITÄ PITÄÄ TAPAHTUA, PITÄÄKÖ RAISKATA PUOLET SUOMEN ALA IKÄSISTÄ LAPSISTA???

  We will openly reveal our identity with the races of Asia and Africa. I can state with assurance that the last generation of white children is now being born. Our Control Commissions will, in the interests of peace and wiping out inter-racial tensions. Forbid the Whites to mate with Whites. The White Women must cohabit with members of the dark races, the White Men with black women. Thus the White Race will disappear, for the mixing of the dark with the White means the end of the White Man, and our most dangerous enemy will become only a memory. We shall embark upon an era of ten thousand years of peace and plenty, the Pax Judaica, and our race will rule undisputed over the world. Our superior intelligence will easily enable us to retain mastery over a world of dark peoples” Rabbi Emanuel Rabinovich’s summation of the progress of his tribe, the Modern Tribe of Jews, toward their goal of the One World under Jewry. Emergency Council of European Rabbis in Budapest on January 12, 1952.

  ”Our race is the Master Race. We are divine gods on this planet. We are as different from the inferior races as they are from insects. In fact, compared to our race, other races are beasts and animals, cattle at best. Other races are considered as human excrement. Our destiny is to rule over the inferior races. Our earthly kingdom will be ruled by our leader with a rod of iron. The masses will lick our feet and serve us as our slaves.” Menachem Begin (1913-92) Russian born Jew, ardent-Zionist, terrorist and mass murderer, leader of the Jewish terror gang called ”Irgun,” Israeli Prime Minister (1977–83) and recipient of the Nobel Peace Prize.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 16. Olen kysynyt brandon smithinltä alt marketista monia kertoja näistä asioista, usein joko poistaa tai ei ota kantaa! Kumma homma kun muuten tuntuu olevan yksi parhaiten perillä olevista!!

  finnish man
  written by Gods race , August 22, 2016

  whats is your argument about this:

  https://www.youtube.com/watch?v=TP1TfJjWYok

  The Federal Reserve – A Jewish Monetary System Part 1

  And the bis, imf and the others! You never speek about who owns this!!

  You know basel 1,2,3 rules about bis!

  And you never speak about these people?

  http://topdocumentaryfilms.com/the-lightbringers/

  Freemason very good history if you want understand why all this is happening!

  Greetings from finland!

  You never speak about, how germany make their own currency and nothing about lincoln and jfk and murdered them!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. -EIKÖ TÄÄLLÄ HELVETIN MAGNEETTI MEDIASSA (PARAS MEDIA MUUTEN) TAJUTA VIELÄKÄÄN ÖLJYN VAIKUTUSTA KAIKKEEN!

  eI OLE EIKÄ TULE KORVAAVAA JA KAIKKI YKSINKERTAISET JOTKA SANOVAT, ETTÄ ON VAIHTOEHTOISIA ENERGIAN LÄHTEITÄ , NIIN KERTOKAA IHMEESSÄ KUINKA MUOVI JA KAIKKI MUU KORVATAAN! tE PUHUTTE SÄHKÖSTÄ ETTEKÄ ÖLJYN KORVAAJISTA 7 MILJARDILLE IHMISILLE!!! –

  HAMPPU=siitä saa ,ruokaa, polttoainetta , lääkkeitä ,muovia, talonrakennusmateriaaleja ja purjeet optimistijollaan yms lueppa tuosta http://emperor.wikidot.com/ fossiiliset polttoaineet loppuu pian öljyhuippukin on kuulemma jo nähty. tuosta vihatusta ja rakastetusta rehusta on moneksi ja pitkälti tämä ihmekasvi on kielletty juurikin näitten kusipäisten öljyyhtiöitten ansiosta.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Mitä, jos öljy ei olekaan fossiilinen energialähde. En ota teoriaan abioottisesta öljyn muodostumisesta sen enempää kantaa, mutta teoria on mielenkiintoinen ja mielestäni keskustelun arvoinen. Tiedämme myös, että saman kokoluokan valheita on kerrottu ihmisille muissakin yhteyksissä. Tässä mielessä se on mahdollinen. Ei se ainakaan järjetön teoria ole.

   https://www.youtube.com/watch?v=Ky3d-mEXoVM

   https://www.youtube.com/watch?v=ck01KhuQYmE

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 18. Frankfurt School:

  1) The creation of racism offences
  2) Continual change to create confusion
  3) The teaching of sex and homosexuality to children
  4) The undermining of schools’ and teachers’ authority
  5) Huge immigration to destroy identity
  6) The promotion of excessive drinking
  7) Emptying of churches
  8) An unreliable legal system with bias against victims of crime
  9) Creating dependency on the state or state benefits
  10) Control and dumbing down of media
  11) Encouraging the breakdown of the family

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 19. Tervehdys

  Pelottavinta tässä on se, että kun tuo vanha kuolee niin jälkeen jää tekijöitä jotka pyörittää
  tätä samaa ja ME ei tiedä keitä ne on.

  NWO tyypit ovat muuttumassa näkymättömiksi ja näin on jo suurelta osin tapahtunut.

  Muistakaa nyt hyvät ihmiset seuraavissa vaaleissa äänestää oikein.
  On kysymys EU:sta eroamisesta tai eduskantavaaleista ym…

  Olkaa julkisia totuuden kanssa.
  Mielipiteitä voidaan esittää hyvinkin asiallisesti niin saadaan enempi kuulijoita puolellemme.
  ÄLKÄÄ MENETTÄKÖ HERMOJA MISSÄÄN VAIHEESSA!!!

  Opetelkaa ZEN-tyylinen asennoituminen asioihin, ihan sama mitä käy.

  Me muutetaan tämä maailma.
  Se muutos lähtee omasta itsestään ja muu maailmaa muuttuu ympärillä.

  Rauhaa

  Kristian

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat