Soros-malli rantautui Suomeen – sijoittajat hyväksikäyttävät pakolaiskriisiä

Suomen hallitus tukee Timo Soinin johdolla uutta huijausta, jossa veroeuroillamme tuetaan pakkomonikulttuurisuutta lobbaavia sijoittajia. Pakkomonikulttuurisuuteen investoiva ”vaikuttavuussijoittaminen” on trendi, jonka kansainvälinen johtaja on juutalainen George Soros.

Kulttuurimarxistinen talousjulkaisu Markkinointi & Mainonta (M&M) uutisoi tänään, että ”maahanmuuttajien työllistämiseen tähtäävä hanke kerännyt miljoonia euroja”; lehden mukaan mukana on ”merkittäviä sijoittajia”.

M&M kirjoittaa, että yksityispankki FIM ja vaikuttavuussijoitusyhtiö Epiqus ovat keränneet jo 3,4 miljoonaa euroa sijoittajilta, jotka tahtovat usuttaa maahantunkeutujat kilpailemaan suomalaisten kanssa työpaikoista sen sijaan, että tunkeutujat lähetettäisiin takaisin kotimaihinsa.

Suursijoittajat rakastavat ulkomaalaista työvoimaa siksi, että maahanmuuttajat polkevat palkkoja (1, 2). Mitä enemmän ulkomaalaista orjatyövoimaa Suomessa on, sitä mehevämpiä osinkoja kilisee suursijoittajien salkkuihin. FIM ja Epiqus tähtäävät siihen, että ”tuhannet” maahantunkeutujat haastavat suomalaiset työntekijät seuraavien kolmen vuoden aikana.

”Sijoittajina olivat muun muassa SOK, Tradeka-Yhtiöt, Sitra, Suomen Ortodoksinen Kirkko sekä yksityissijoittaja Tom Tukiainen,” M&M kertoo.

FIM:n ja Epiqusin päädyssä hankkeesta ovat vastuussa FIM:n toimitusjohtaja Teri Heilala (050 306 3622, [email protected]), FIM instituutioiden johtaja Jussi Kärkkäinen (041 468 6341, [email protected]) sekä Epiqusin johtaja Jussi Nykänen (040 840 8001, [email protected]).

M&M ilakoi tohkeissaan, että tuorein kuppausjuoni on esimerkki maailmalla yleistyvästä ”vaikuttavuussijoittamisesta”, joka on todellisuudessa kiertoilmaus vanhalle kunnon korruptiolle – yhteiskuntaa manipuloidaan rahan voimalla:

Hanke on esimerkki vaikuttavuussijoittamisesta, joka on noussut maailmalla isoksi ilmiöksi. Vaikuttavuussijoittamisen hankkeissa tavoitellaan rahallisen tuoton lisäksi myönteisiä ja mitattavia yhteiskunnallisia tai ympäristöllisiä vaikutuksia.”

Vaikka M&M yrittää brändätä hankkeen jonkinlaiseksi tiedostavien kansalaisten ja yrittäjien taidonnäytteeksi, on kyse todellisuudessa Perskeko-hallituksen pyrkimyksestä harhauttaa äänestäjiä. Hankkeen on tilannut Suomen työ- ja elinkeinoministeriö.

Hanke pantiin kaikessa hiljaisuudessa aluille jo yli puoli vuotta sitten 16.6.2016 raha-asiainvaliokunnassa. Valiokunnan johtoon kuuluvat muun muassa ylimmät Perskeko-ministerit Sipilä, Soini ja Orpo.

Kuvakaappaus: Kauppalehti.fi
Kuvakaappaus: Kauppalehti.fi

Perussuomalaiset jälleen pääkallopaikalla

Kun uudesta pakkomonikulttuurisuushankkeesta päätettiin, olivat paikalla esittelijä Sonja Hämäläinen sekä Timo Soini. On vähintäänkin ironista, että juuri ”maahanmuuttokriittisten” perussuomalaisten puoluejohtaja puolsi henkilökohtaisesti uusinta pakkomonikulttuurisuussuunnitelmaa.

Raha-asiainvaliokunta kertoi tiedotteessaan, että sijoittajat on houkuteltu mukaan lupaamalla näille sievoinen summa veronmaksajien rahaa – miksipä muuten kukaan investoisikaan elintasopakolaisiin:

”Vaikuttavuusinvestoinnissa määriteltyä julkista palvelua rahoitetaan sijoituspääomalla, jolle julkinen sektori maksaa kokeilun johdosta kertyneestä julkisten varojen säästöstä tuottoa, mikäli hankkeessa saavutetaan tavoiteltu vaikuttavuus. […] valtio maksaa kertyneestä säästöstä tuottoa kokeilutoiminnan rahoittaneelle rahastolle.”

”Tarjoajan saama korvaus kilpailutuksen kohteena olevan palvelun tuottamisesta muodostuu prosenttiosuutena todennetusta vaikuttavuudesta (euroa). Rahastolle maksetaan 50 % todennetusta vaikuttavuudesta. Työ- ja elinkeinoministeriön maksama kokonaissumma ei kuitenkaan voi ylittää 10 000 e /maahanmuuttaja.

Magneettimedian vakituisia lukijoita Soinin rooli vedätyksessä ei tietenkään yllätä. Vain muutamia viikkoja valiokunnan kokouksen jälkeen Soinin johtama ulkoministeriö esimerkiksi lahjoitti Irakille 10 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa.

Tämän jälkeen julkisuuteen levisi George Sorosin vuodettuja salaisia asiakirjoja, joista selvisi, että perussuomalaisten johtama työministeriö toteutti alkuvuodesta 2016 Sorosin monikulttuurisen propagandakampanjan! Sokerina pohjalla perustuslakivaliokunnan perussuomalaiset torppasivat vielä samana syksynä euroeroa vaatineen kansalaisaloitteen.

Työ- ja elinkeinoministeriön tuorein huijaus on loogista jatkumoa surullisen kuuluisalle ”Startup Refugees” –farssille, joka sekin yritti huonolla menestyksellä ”todistaa”, että elintasopakolaiset ovat suoranainen siunaus Suomen kansantalouden kannalta.

”Startup Refugees” sai yrittäjäbrändistään huolimatta valtavasti julkista rahoitusta – 150 000 euroa valtioneuvoston kanslialta ja muhkeita summia myös muilta veronmaksajien rahoittamilta toimijoilta, kuten sisäministeriöltä, maahanmuuttovirastolta, TE-toimistoilta, Yleltä, Sitralta, Lauttasaaren seurakunnalta, Metsälän vastaanottokeskukselta, Haaga-Helia-ammattikorkeakoululta, Laurea-ammattikorkeakoululta ja Aalto Start-up Centeriltä.

Lopulta äärettömän kalliin hankkeen konkreettisimmaksi taidonnäytteeksi jäi maahantunkeutujan askartelema kaarnavene!

Pankkiirit määräävät, poliitikot tottelevat ja valtamedia harhauttaa äänestäjiä

Vaikka ”Startup Refugees” oli tragikoominen epäonnistuminen, virtaa veronmaksajien raha edelleen Timo Soinin siunauksella uusiin ja taas uusiin kunnianhimoisesti nimettyihin kavalluksiin.

Jos monikulttuurisuus olisi todella ”rikkaus” ja maahanmuuttajat todella olisivat mediapropagandassa juhlittuja ”työmyyriä”, ei tunkeutujien työllistämistä tarvitsisi tietenkään tukea keinotekoisesti verorahalla.

Kaava on aina sama: joukko maahantunkeutujia tempputyöllistetään määräaikaisiksi kahvinkeittäjiksi tai kaarnavenenikkareiksi, minkä jälkeen yksityiset sijoittajat imuroivat veroeurot salkkuihinsa ja juoksevat vähin äänin pois rikospaikalta. Yleisradio ja Helsingin Sanomat tekevät seuraavaksi etusivun jutut Somaliasta Suomeen ”selviytyneestä” Abdista, joka osoittaa ylivertaisilla kahvinkeittäjäntaidoillaan, ettei Suomi yksinkertaisesti tule toimeen ilman maahanmuuttajia.

Kun valtion rahat sitten loppuvat ja Abdi siirtyy taas sossun asiakkaaksi, ovat Yle ja HS suunnanneet suomalaisten huomion jo uusiin ”menestystarinoihin”. Taustalla Timo Soini vakuuttelee äänestäjilleen, että ”abdit” todistavat, että perussuomalaiset pitävät kiinni vaalilupauksistaan ja ”hoitavat” Suomen siirtolaisongelmaa.

Kuten todettua, finanssieliitti hyötyy juonesta myös epäsuorasti, koska ulkomaalaisilla pätkätyöläisillä voidaan polkea Suomen palkkatasoa. Tilanne on sama kaikissa länsimaissa, kuten uutisoimme tuoreessa artikkelissamme ”Kun kansa äänestää ’väärin’, kulttuurimarxistit anovat apua suuryhtiöiltä”. Yhdysvalloissa jopa kongressi on alkanut tutkia suuryhtiöitä, jotka ovat korvanneet alkuperäiset työntekijänsä laittomasti ulkomaalaisella orjatyövoimalla.

Halpa maahantunkeutujatyövoima on finanssieliitille niin tärkeää, että viime syksynä pääomasijoittaja Riku Asikainen alkoi lapioida rahaa projektiin, joka tuottaa laittomille maahantunkeutujille tekaistuja ”henkilöpapereita”! Tavoitteena on pitää mahdollisimman suuri määrä laittomia siirtolaisia Suomessa viranomaisten tekemän käännytyspäätöksen jälkeenkin.

M&M yrittää peitellä hallituksen härskin huijauksen todellista luonnetta kutsumalla sitä mediaseksikkäästi ”vaikuttavuusinvestoimiseksi” joka on käännös englanninkielisestä termistä Impact investing. Muodikkaalla ilmaisulla veroeurojen kuppaamisesta yritetään tehdä hyväksyttävämmän kuuloinen idea.

Sitra-rahaston mukaan ”’Impact Investing’ on termi, joka on esiintynyt viime vuosina maailmalla yhä useammissa sijoitustoimintaan kytkeytyvissä keskusteluissa”. Rahaston mukaan kyse on käytännössä yhteiskunnan manipuloimisesta rahalla:

”Sillä tarkoitetaan sijoituksia, joilla halutaan saada aikaan mitattavia sosiaalisia ja/tai ympäristöön liittyviä positiivisia vaikutuksia taloudellisen tuoton lisäksi.

”Vaikuttavuussijoittamisessa tavoitteena on siis sijoittajan ennalta määrittelemä ja haluama yhteiskunnallinen vaikutus […] ja sijoituksen tuotto on usein joko suoraan tai välillisesti kytköksissä yhteiskunnallisen vaikuttavuuden toteutumiseen.”

”Lisäksi maailmalla toteutetuissa vaikuttavuussijoituksissa julkisella rahalla on ollut usein merkittävä rooli, joko rahan lähteenä tai yksityisen sijoittajan riskin rajaamisessa.”

Julkisella rahalla on siis ”merkittävä rooli” vaikuttavuussijoittamistoiminnassa. Toisin sanoen suuret korruptoituneet puolueet keräävät vaikutusvaltaisilta raharuhtinailta almuja rappiollisiin poliittisiin hankkeisiin, kuten Suomen väestönvaihtoon.

Raharuhtinaiden ei tarvitse huolehtia hankkeiden riskeistä, sillä merkittävä osa vastuusta sälytetään pahaa-aavistamattomien veronmaksajien harteille.

soros-fergie12

Jäljet johtavat Sorosin sylttytehtaalle

Kun hakukoneilla etsii tietoa avainsanoilla Impact investing ja refugees, yksi nimi saa enemmän osumia kuin kaikki muut yhteensä: juutalainen suursijoittaja ja talousrikollinen, George Soros.

Vaikuttavuussijoittamispropaganda on kärjistynyt länsimaissa vuonna 2015 puhjenneen pakolaiskriisin jälkeen. Ilmeisesti yhä useampi valtio yrittää brändätä pakolaiskriisin synnyttämän talouskriisin tilkitsemisyritykset pörssielokuvista tutulla menestyjäjargonilla. Tsemppaava menestyjäsanasto kohentaneekin mukavasti kokoomusta äänestävän orjakansan raunioitunutta itseluottamusta. Kansa luulee voittavansa, vaikka joutuukin todellisuudessa ryöstön uhriksi.

Impact Investing Australia –sivusto uutisoi viime syksynä Sorosin viimeisimmästä vaikuttavuusinvestoinnista, kun juutalainen päätti pistää 500 miljoonaa dollaria likoon sen puolesta, että länsimaiden rajat pysyisivät auki maahantunkeutujille.

Wall Street Journalissa vaikuttavuussijoittaja kertoi, että hän aikoo investoida monikulttuurisiin Startup-yrityksiin, kulttuurimarxistisiin yhtiöihin sekä maahanmuuttajien liiketoimintaan, jotta hän voisi ”inspiroida muitakin sijoittajia tekemään samoin”. Ainakin Suomessa Sorosin haasteeseen on nyt tartuttu.

Forbes-talousjulkaisu hehkutti viime keväänä, että vaikuttavuussijoittaminen valaa ”toivoa pakolaisiin” ja johtaa mitä todennäköisimmin siihen, että yhä useampi ”pakolainen” perustaa oman yrityksen. Realistien mielestä pizzeriat ja kaarnalaivat eivät kuitenkaan vastaa ”talousviisaiden” antamia lupauksia.

Kuten olemme uutisoineet, dosentti Kyösti Tarvainen on kertonut Norjassa tehdystä tutkimuksesta, jonka mukaan kolme eri maahanmuuttajaryhmää eroavat radikaalisti toisistaan heidän taloudellisen vaikutuksensa osalta – länsieurooppalaiset, itäeurooppalaiset ja Euroopan ulkopuolelta tulevat ei-valkoiset. Selvityksen mukaan vain valkoinen länsieurooppalainen maahanmuutto on kannattavaa. Kaikki muu maahanmuutto kuormittaa veronmaksajia ja kurjistaa valtiontaloutta.

Uusiin monikulttuurisiin ryöstöjuoniin sijoittava finanssieliitti toki itsekin tietää, ettei Perskeko-hallituksen hankkeilla luoda uusia kestäviä työpaikkoja. Lyhytaikainen tempputyöllistäminen on vain savuverho, jolla hämätään suomalaisia äänestäjiä, joilta viedään nyt Timo Soinin johdolla tuhkatkin pesästä.

 

Lue myös:

Reuters: juutalainen Goldman Sachs –pankki johtaa Trumpin maahantulolain vastaista liikettä
”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen

13 kommenttia

  1. Kyllä. Tämä sama takkia kääntävä IPU: n pölvästi Davidsson osallistui vielä pari vuotta sitten keväällä 2015 Pietarissa järjestettyyn eurooppalaisten ja venäläisten kovan linjan äärioikeistopiirien konfrenssiin ”Kansainvälinen Venäläinen konservatiivifoorumi”. Vielä silloin olisi kelvannut tuki IPU:lle ”fasisteilta” ja ”natseilta”. 🙂

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
 1. I’d suggest a simple explanation. Jews want to import Muslims to fight Christ and the Church.

  Muslims of the Middle East are not, or weren’t, anti-Christian; they co-existed for millennia with their Christian neighbours. In Palestine, Christians and Muslims lived together and suffered together under the Jewish yoke.

  But recently a new wind has blown in the Muslim faith, the wind of a very strong rejection of whatever is not strict Sunni Islam of the ISIS brand. Their first enemy is Shia Islam, but Christians follow Shias as a second-best object of persecution. The much softer Muslim Brotherhood has also hardened towards Christians. In Gaza, Hamas (a branch of MB) delivers friendly speeches, but the Christians are leaving the Strip very fast. MB rule in Cairo was considered anti-Christian by their Copt neighbours. So the new refugees from ISIS-touched lands (six out of Trump’s Seven: Syria, Iraq, Libya, Yemen, Somalia, Sudan) have been possibly infected with anti-Christian tendency.

  It is almost a superfluous quality, anyway. The Muslims are being used as silent partners in the Jewish war on the Church. Instead of saying: “We, Jews, do not want to hear church bells, see Christmas scenes and hear Christian blessings”, these modest and retiring people usually refer to Muslims. Muslims do not want to hear church bells and see Christmas trees, they say. We Jews are just more considerate towards our Muslim brethren, so we notice that, while you brutes do not. Muslim sensitivities are already quoted in Germany to exclude pork-based local delicacies and to ban Christmas celebrations. It doesn’t matter that normally Muslims do not object to Christmas celebrations, as we know from our experience in Palestine. The Jews and other enemies of the Church say it all the same.

  With the new ISIS-infected Muslims, the war on the Church will proceed even better. For sure, the US judges like the Seattle one will ban Christmas celebrations in a few years’ time citing the same refugees they insist on delivering to America’s shores.

  The war on Christ and the Church is the most important element of Judaism. Wherever Jews succeed, the Church suffers, and vice versa. Israel, the Jewish state, has been located at the cradle of Christianity not by whim of Zionists: actually, the leading Zionist Theodore Herzl called for establishing the Jewish state elsewhere, from Uganda (modern Kenya) to Argentina. But the struggle against Christ necessitated their choice of Palestine with its deep Christian roots.

  The most popular Jewish early medieval text glorified Judas for his victory over Jesus Christ. Fight against the Church and Christ in-formed Jewish weapons: media and money. The Church was an enemy of moneylenders; interest has been forbidden by the church, but it was used by Jews to accumulate their vast capital to be used against the Church.

  As for media, the present concentration of almost all mass media in Jewish hands began in France of 19th century, where Jews formed a conspiracy to own and control media and they used it with great success against the Church during the Third Republic, notably in connection with Dreyfus Affair. (I previously wrote about it in a review).

  The Jews usually acted in union with Protestants, as they were also enemies of the Church. Protestants, certainly, believed they were using the Jews for their own benefit, but in the end, separate and mutually hostile Protestant Churches submitted to the single will of Jews. This is why Jewish positions are so strong in the US in the absence of a single national church. Judging by the migration affair, it appears the Jews believe they can make a next step in their fight with Christ: by using the Islamic fanatics as a cover, they plan to push the church underground, out of public space altogether.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. Erittäin hyvä artikkeli, joka paljastaa millaisia suomalaisvihamielisiä rikollisia/maanpettureita meillä on vallankahvassa ja vaikuttajina – susia lampaan vaatteissa.

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 3. FIM:n Teri Heilala on yhtä ”luotettavan” näköinen mies kuin George Soroskin. Sanoisinko, varsinainen albiino jutku.
  Joka vielä nauroi foliohattu -juttujen kertojille, saavat laittaa ”virneensä taskuun”. Nyt tarvitaan sen sijaan ”nyyhkypaperia”…. ja paljon.
  Muuten naurettiin sitä 3000 vuotta sitten muuan miehelle nimeltä, Noa. Tuo wanha hupsuhan alkoi rustaaman ”kaarnavenettä”, joka olikin hieman suurisuuntaisempi projeksi. Ja aivan ilman Tekestä valmisti peräti Arkin ja onnistui tunkemaan sinne kaiken maailman elikotkin. Siis voi vain kuvitella kuinka tuon ajan ihmiset nauroivat ihokkaansa ruskeiksi ja vatsansa kipeiksi. Mutta kuinkas sitten kävikään…
  Ja Hyi niitä, jotka sitä eivät tiedä…. Ei ainakaan Huikkapiispa Irja Askola. Mutta hinureista tuo nainen tietää sitäkin enemmän.
  P.S. Tämä juttu vahvistaa sen kaiken, mitä samalla ”palstalla” aikaisempi kirjoitus kertoi maailmalta.-

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 4. http://mvlehti.net/2017/02/14/ristiinpukeutujapersun-hans-huttusen-salaiset-perversiot-ex-naisystava-kertoo-kaiken/

  Allekirjoittamassaan paperissa Huttusen ex-seurustelukumppani kertoo Hans Henrik Huttusesta seuraavaa:

  Huttusella oli erittäin sairaita ja eriskummallisia tapoja, kuten muun muassa:

  säilytti lopetettuja kissanpentuja pakastearkussa yhdessä ruokatavaroiden kanssa
  imetytti tuntitolkulla kissanpennuilla nännejään
  antoi leikkaamattomien kissojen lisääntyä – niitä oli joskus kaksikymmentä yksilöä
  pukeutui kotonaan mielellään naisten vaatteisiin ja kenkiin
  keräsi kaikki psykiatrin ja muiden lääkäreiden hänelle määräämät lääkkeet, eikä syönyt niitä – käyttämättömiä lääkkeitä oli lopulta monia kaapillisia
  oli “kontallaan” lattialla ja pakotti naisen työntelemään häntä hieromasauvalla peräaukkoon – näin tehtäessä Huttunen uikutti koko ajan voimakkaasti – toimituksen ajan hänellä oli jalassaan naisten korkokengät – hänellä oli tähän tarkoitukseen naisen lanteille kiinnitettävä “kyrpävyökin”

  Minulle tälläiset uutiset ovat suuri naurun paikka ja tulee iloiseksi vaikka kaikki eivät ymmärräkkään! Jos olisi hyvä kansan edustaja niin minua tälläinen ei haittaisi yhtään!!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Kuinkas moni on iljan presidentti ehdokkuuden kannalla?? Itse en näe yhtäkään edes lähelle yhtä hyvää! Paavo väyrynen kuulu suomen pankin johtajistiin maan petturi joka pitäisi teloittaa!! Puhuu pelkkää paskaa ja tietää hyvin mitä mennyt tekemään!

  Plusääni(4)Miinusääni(3)
  1. Olen ehdottomasti sen puolesta että MVlehden omistajasta ja päätoimittajasta Ilja Janitskinista tehdään Suomen seuraava presidentti.

   Keskittäkää kaikki äänet hänelle.

   Muut vaihtoehdot ovat hame ja tekokyrpäpari sekä ent. euroopan investointipankin varakomissaari.

   Plusääni(6)Miinusääni(13)
 6. Todella surullista! Evoluution äärimmäisen kaunis ollaan tuhoamassa joka on jokaisen kalastajan unelma!!

  Istutettujen meritaimenten kasvu on parantunut Itämeren rannikolla. Suomenlahdella taimen kasvaa nopeammin kuin Pohjanlahdella. Luonnonvarakeskuksen tutkimuksen mukaan istutettujen ja merkittyjen taimenten merkkipalautustulos on sitä vastoin heikentynyt voimakkaasti 1980-luvulta lähtien. Istutuksilla ei ole kyetty olennaisesti parantamaan meritaimenkantojen tilaa.

  Tutkimuksessa arvioitiin istutettujen meritaimenten kasvua Suomen rannikkoalueella merkintä- ja palautusaineistojen perusteella. Tutkitut vaelluspoikaserät oli istutettu vuosina 1980–2010.

  Kahden meritalven ikäisten taimenten pituus ylitti 60 cm Suomenlahdella ja Ahvenenmerellä, mutta oli Selkämerellä 55 cm ja Perämerellä 49 cm. Pyydetyt taimenet painoivat keskimäärin 3,2 kiloa Suomenlahdella, 2,8 kiloa Ahvenanmerellä, 2,1 kiloa Selkämerellä ja 1,4 kiloa Perämerellä. Silakan hyvät vuosiluokat ja keskimääräistä korkeampi meriveden pintalämpötila istutusvuoden keväällä paransivat sekä yhden että kahden meritalven ikäisten taimenten kasvua. Meritaimenen kasvu parani sekä Pohjanlahdella että Suomenlahdella, mutta suhteellisesti enemmän Pohjanlahdella. Pitkän aikavälin kasvun nopeutuminen 1980-luvulta 2000-luvulle johtunee Itämeren lämpötilan noususta.
  Istutettujen taimenien palautustulos heikentynyt ja pyyntikoko pienentynyt

  Suomen rannikkovesiin ja -jokiin istutetaan vuosittain yli miljoona meritaimenen vaellus- tai jokipoikasta. Tutkimuksen mukaan istutusten tuotto ja hyöty jäivät heikoiksi. Istutuksilla ei ole pystytty myöskään olennaisesti lisäämään jokeen nousevien ja kutevien kalojen määriä, sillä taimenet eivät ehdi saavuttaa sukukypsyysikää ennen saaliiksi joutumista.

  Istutettujen taimenten selviäminen kalastuskokoiseksi on heikentynyt merkkipalautusten perusteella voimakkaasti 1980-luvulta lähtien. Istutuspoikasten huonoon menestykseen ovat saattaneet vaikuttaa monet eri tekijät kuten poikasten laatu, istutuspaikan epäedulliset olosuhteet, poikasten alttius joutua petojen saaliiksi ja petojen määrä. Myös kalastajien halukkuus palauttaa kalamerkkejä on saattanut vähentyä, mikä vaikeuttaa poikasten eloonjäännin arvioimista.

  Tutkimuksen mukaan myös taimenten pyynti-ikä on laskenut: 2000-luvulla jo yli puolet Suomenlahdelta (51 %) ja Pohjanlahdelta (53 %)saaduista merkkipalautuksista oli peräisin istutusvuonna pyydetyistä taimenista. Vielä 1980-luvulla istutusvuonna taimenista pyydettiin Suomenlahdella 14 ja Pohjanlahdella 27 prosenttia. Tulosten mukaan alamittaiset taimenet ovat usein siian, kuhan ja ahvenen verkkokalastuksen sivusaalista.

  Suomen rannikkojokien luonnonvaraiset meritaimenkannat ovat hyvin heikkoja. Koska vain pieni osa istukkaista saavuttaa sukukypsyyskoon ja -iän, istutuksilla ei ole kyetty olennaisesti parantamaan meritaimenkantojen luonnontuotantoa. Uhanalaisten luonnonkantojen suojelu edellyttää välttämättä nykyistä tehokkaampaa kalastuksen säätelyä. Yksi keinoista on taimenistukkaiden pakollinen rasvaeväleikkaus, joka mahdollistaisi valikoivan pyynnin, jolloin saaliiksi saisi ottaa vain rasvaevättömiä istutettuja meritaimenia.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 7. Silmien välliin Sorosta.

  Se piru pitäisi uitattaa jossain yleisessä uimahallissa jossa matut anaaliraiskaisivat sen. Sen jälkeen Soros sedällä olisi niin iso kriisi omassa persereiässä että joutuisi ehkä amputoimaan koko perseensä.

  Vanha kusipäinen kääkkä viimeiseen asti tekee pahojaan kunnes lähtee ikuiseen helvettiin.

  * * * * * sananvapaus ei ole myytävänä * * * * *

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 8. http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.se/

  Logiikan riemuvoitto.

  Juhani Vuori on ”isänmaallisia arvoja korostavan” suomalaisen vapaamuurariliikkeen keskusjärjestö Suomen Suurloosin puheenjohtaja. Organisaatio on niin isänmaallinen, että käyttää logossaan USA:n vaakunan kotkaa.

  http://yle.fi/uutiset/3-9461417

  Suomessa on tuhansia ihmisiä, jotka kokoontuvat viikoittain salaisiin rituaaleihin eri puolella maata.

  Yle pääsi harvinaiselle vierailulle kahden suuren suomalaisen salaseuran eli Vapaamuurareiden sekä Odd Fellow -veljeskunnan pyhimpään eli temppelilooseihin, joissa salaisia rituaaleja suoritetaan

  JA YLELT’ TIENTENKIN TULEE TOTUUS NÄISTÄ SUOMEN SUURIMMISTA MAANPETTUREISTA!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 9. https://paavotajukangas.com/2017/02/19/uusruotsalaiset-varvaavat-lapsia-joukkohinsa/comment-page-1/#comment-21406

  Sigrun Sigurdssonin mukaan tilanne Malmössä on todella paha, mutta ei toivoton.

  – Tällaiseen pahan kierteeseen yritetään vaikuttaa mm. kuskaamalla nuoria toisiin kouluihin, joissa he saavat tavata ruotsalaisia nuoria. Lisäksi uusruotsalaisia koskevia asuntolakeja pitää muuttaa siten, että uusruotsalaisilla on paremmat mahdollisuudet hakeutua asumaan paremmillekin alueille köyhyydestä huolimatta.

  Siellä ne paavon kommentoijat ihmettelee ja kummastelee 🙂 ”JOKU” nähtävästikin tahtoo ison rähinän!!

  Suomessa poliisikin jo kuskaa matuja, että varmasti saataisiin vastakkain asettelu ja riidat alkamaan!! JOkainen neekeri ja arabi vaikka olisi muuttanut tänne 30 vuotta sitten on hävitettävä ja suomesta tehtävä täysin valkoinen, muuten perheelliset saavat katsoa tulevien sukupolvien maan muuttuneen täysin asuin kelvottomaksi!!

  Kuinka voi gojimi poliisin aivopestä tekemään tuollaista?? kuinka?? Kuinka paljon idiootteja ja tyhmiä helvetin ihmisiä tässäkin maassa on??? Tuota ei voi laittaa enää aivopesun piikkiin!!!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat