Italialaiset osoittivat mieltään pakkorokotuslakia vastaan

Italiassa järjestettiin pakkorokotuslain vastainen mielenosoitus, johon osallistui yli 3000 henkeä. Protestit kritisoivat hallituksen päätöstä, joka riistää valinnanvapauden ja mahdollistaa jopa lasten huostaanoton rokotteista kieltäytyviltä vanhemmilta.

Rokotekriittisen VAXXED-dokumenttielokuvan tuottajien kanssa yhteistyötä tehnyt Francesca Alesse kommentoi nopeasti läpirunnottua lakia:

”Italian presidentti Sergio Mattarella allekirjoitti terveysministerin lakiesityksen ennennäkemättömän nopeasti. Aiemmin vain neljä rokotetta oli pakollisia Italiassa, nyt luku kolminkertaistui kahteentoista.

Italialaisessa oikeusjärjestelmässä yksikään lakiesitys ei ole edennyt yhtä nopeasti, kiirehtimisen syitä ei voi käsittää, kun ottaa huomioon että Istituto Superiore Di Sanità (sikäläinen terveysasioista vastaava virasto) totesi päinvastoin mitä esityksessä itsessään todettiin, että asia ei ole ehdottoman kiireinen. Maassa ei ole puhjennut epidemioita, tuhkarokko- ja aivokalvontulehdustapausten määrä kuluneen vuoden aikana on huomattavasti pienempi kuin edeltävänä vuonna.

Tuhannet vanhemmat osoittivat mieltään uutta lakia vastaan 3. kesäkuuta, mielenosoituksia ja marsseja järjestettiin 21 italialaisessa kaupungissa eri puolilla maata. Kansallinen mielenosoitus järjestetään sunnuntaina 11. kesäkuuta.”

Lain englanninkielinen käännös löytyy täältä.

Uusi laki asettaa tiukat vaatimukset vanhemmille, jopa huostaanotot ovat mahdollisia jos vanhemmat kieltäytyvät rokottamasta lapsiaan. Laki on herättänyt laajaa kritiikkiä, mutta myös poliittiset tahot vastustavat sitä.

Italialainen Elisabetta Bressan kommentoi asiaa Facebookissa:

”Mielenosoitukset tulevat kasvamaan sen jälkeen kun hallitus hyväksyi… lain, joka tekee 12 rokotteesta pakollisia. [Terveysministeriö] kertoi lain sisällöstä: jotta saisi käydä esikoulua (0-6 vuotiaat) täytyy ottaa 12 pakollista rokotusta: ei rokotuksia, ei asiaa esikouluun, ei poikkeuksia; jotta pääsisi peruskouluun (0-16 vuotiaat) rokottamattomien lasten vanhempien tulee maksaa vuosittain 500-7500 euron suuruinen sakko, jos ei ole varaa, asia annetaan Nuorisotuomioistuimen hoidettavaksi, joka voi ohittaa vanhempien päätösvallan, jotta lapset saavat rokotteen. Kansallinen mielenosoitus järjestetään Roomassa 11. kesäkuuta.

Laki astuu voimaan seuraavan kouluvuoden alusta (syyskuussa 2017); on arvioitu, että yli 800 000 lasta saa huiman määrän rokotuksia hyvin lyhyessä ajassa.

Kuten varmasti tiedätte, Italia on valittu 2014 Maailman terveysjärjestön rokotuskampanjan, jota Bill & Melinda Gates Foundation rahoittaa, mallimaaksi, näin ollen se mitä tapahtuu täällä voi vaikuttaa muihinkin maihin.”

Toisessa Facebook-kommentissa Elisabetta Bressan arvelee, että uudella pakkorokotuslailla on vahvat taloudelliset kytkökset lääkeyhtiö GlaxoSmithKlineen, joka on investoinut yli miljardi euroa Italiaan seuraavalle neljälle vuodelle. Hän kirjoittaa:

”Lehdistötilaisuus, jossa terveysministeri Lorenzin kertoo laista: https://www.facebook.com/mauriziolupi.it/videos/10155541295653694/

Konferenssin alussa kaikki vieraat esitellään lehdistölle. Yksi heistä on tri Ranieri Guerra, Terveysministeriön Ennaltaehkäisevän terveyden yksikön johtaja. (Istuu Lorenzinin oikealla puolella)

Hänen ansioluettelonsaa on julkaistu hallituksen verkkosivuilla:
http://www.salute.gov.it/…/CV…/CV_pubblicazioni_Guerra_n.pdf sivulta 6 käy ilmi, että hän on Glaxo Smith-Kline säätiön lautakunnan jäsen.

Säätiön verkkosivulta http://www.fsk.it/la-fondazione/storia-della-fondazione/ löytyy lisätietoa:

Fsk.it-verkkosivu kuuluu Smith Kline -säätiölle, jota perustajakumppani GLAXOSMITHKLINE SpA rahoittaa vuosittaisilla, ei-sitovilla avokätisillä lainoilla. Säätiö rahoittaa toimintaansa myös omien projektiensa tuotoilla.

Kuten näkyy, Terveysministeriö, Yliopisto- ja tutkimusministeriö, Talousministeriö, ISS, hallituskonferenssi ja GlaxoSmithKline SpA asettavat säätiön hallituksen jäsenet ja hyväksyvät FSK:n vuosittaisen toimintasuunnitelman.
Hallituksen jäsenet (joihin Ranieri Guerra kuuluu) asettaa:

-Terveysministeriö, jota edustaa ministeri Beatrice Lorenzin lehdistökonferenssissa
-ISS
-Higher Institute of Health, jota edustaa tri Walter Ricciardi
-Sama GlaxoSmithKline S.p.A, joka panostaa miljardilla Italiaan.

http://www.sanita24.ilsole24ore.com/art/imprese-e-mercato/2016-04-13/vaccini-e-farmaci-glaxo-scommette-1-mld-italia-094838.php?uuid=ACzsSh6C

Nyt puhutaan miljardin euron investoinnista Italiaan seuraavan 4 vuoden aikana, johon lasketaan myös vuosi 2016 ja uuteen 2017/2019 kansalliseen rokotesuunnitelmaan liittyvät vuodet, jota Terveysministeriö tukee.

 

Vapaasti kääntäen Health Impact Newsin artikkelista.

Lue myös:

Italian pakkorokotuskäytäntöä yritetään kiristää
Pakkorokotuslaki astui voimaan – autismitilastot räjähtivät
Jättikö Obama perinnöksi pakkorokotukset? Uusi täytäntöönpanomääräys sallii pakkokeinot ja karanteenin
Sosiaali- ja terveysministeriö levittää pakkorokoteadressista virheellistä tietoa
Kalifornian lakiehdotus – riistetäänkö lapset vanhemmilta entistä helpommin?
Allekirjoita lääkemielivallan vastainen nettivetoomus

28 kommenttia

 1. Mitä tekevät suomalaiset, kun hoitajien pakkorokotuslaista päätettiin keväällä? Syyllistävät hoitajat, jotka kapinoivat pakkolakia vastaan. Ei uskalleta tai laiskuuttamme viitsitä järjestää edes mielenosoituksia, alkaahan meitä asioista tietoisia olla jo paljon. Nämä samaiset Italian pakkolait rantautunevat vielä meillekin suuren sokean enemmistön hyväksynnällä. Vaikka jonkinlainen ymmärrys siitä, miksi tämä maailma on sellainen kuin on, helpottaa, niin kyllä nämä ihmisen koskemattomuutta koskevat järjettömät asiat jaksavat ahdistaa.

  Plusääni(15)Miinusääni(2)
  1. Tässä tullaan taas siihen, että olisi oltava kristitty (Jumalan lapsi), että onnettomuuksista päästäisiin. Jumalan lapset rukoilevat aina apua Isältä Jumalalta, ja omiaan Jumala on luvannut kuulla (katumattomia syntisiä, esim. Suomen kansaa, Jumala ei kuule, Joh. 9:31). Kristityt eivät luota ihmisten (tai kokonaisen kansan) tekemisiin tai mielenosoituksiin. Kristityksi tullaan Jumalan sanaa kuulemalla ja lukemalla, Jumalan sanan voimasta siis (siinä vaikuttaa Pyhä Henki, Jumala itse). Jumalan laki vaikuttaa sydämen katumuksen, ja Jumalan evankeliumi vaikuttaa sydämen uskon Kristuksen sijaissovitukseen.

   Jumalalla näet on hallinta kaikkiin asioihin. Jeesus Kristus, syntien anteeksiantamus, on tie Isän Jumalan yhteyteen. Kristityllä kansalla on Jumalan suoja. Jumalattomalla Suomen kansalla ei ole Jumalan suojaa, jolloin se on perkeleen ja hänen tekojensa armoilla. Jumala hylkää sen kansan, joka hylkää hänet.

   Jumalan sana sanoo:

   ”jumalattomat ovat onnettomuutta täynnä” (Snl. 12:21) – – ”jumalattomat suistuvat onnettomuuteen” (Snl. 24:16) – – ”minä (Herra), joka teen valkeuden ja luon pimeyden, joka TUOTAN ONNEN JA LUON ONNETTOMUUDEN…” (Jes. 45:7) – – ”Voi niitä, jotka menevät alas Egyptiin apua etsimään ja turvautuvat hevosiin, luottavat sotavaunuihin, koska niitä on paljon, ja ratsumiehiin, koska niitten luku on ylen suuri, mutta eivät katso Israelin Pyhään, eivät kysy neuvoa Herralta. Mutta myös hän on viisas, ja HÄN TUOTTAA ONNETTOMUUDEN; hän ei peruuta sanojansa, vaan NOUSEE PAHANTEKIJÄIN SUKUA VASTAAN ja väärintekijäin apuuntuloa vastaan” (Jes. 31:1-2) – – ”tapahtuuko kaupungissa onnettomuutta, jota ei Herra ole tuottanut?” (Aamos 3:6) – – ”Sillä ei hän sydämensä halusta vaivaa eikä murehduta ihmislapsia. Kun jalkojen alle poljetaan kaikki vangit maassa, kun väännetään miehen oikeutta Korkeimman kasvojen edessä, kun ihmiselle tehdään vääryyttä hänen riita-asiassaan – EIKÖ HERRA SITÄ NÄKISI? ONKO KUKAAN SANONUT, JA SE ON TAPAHTUNUT, JOS EI HERRA OLE KÄSKENYT? EIKÖ LÄHDE KORKEIMMAN SUUSTA PAHA JA HYVÄ? MIKSI TUSKITTELEE IHMINEN ELÄESSÄÄN, MIES SYNTIENSÄ PALKKAA? Koetelkaamme teitämme, tutkikaamme niitä ja palatkaamme Herran tykö. Kohottakaamme sydämemme ynnä kätemme Jumalan puoleen, joka on taivaassa. Me olemme luopuneet pois ja olleet kapinalliset; sinä et ole antanut anteeksi, olet peittänyt itsesi vihassasi, ajanut meitä takaa, surmannut säälimättä; olet peittänyt itsesi pilvellä, niin ettei rukous pääse lävitse. Tunkioksi ja hylyksi sinä olet meidät tehnyt kansojen seassa. Suut ammollaan meitä vastaan ovat kaikki meidän vihamiehemme. Osaksemme on tullut kauhu ja kuoppa, turmio ja sortuminen” (Valit. 3:33-47).

   Ei jumalattomalla Suomen kansalla ja sen yksityisillä jäsenillä ole koskemattomuutta, vaikka nimimerkki niin väittää. Rankaisisiko Jumala niin, ettei kehenkään kosketa? Jumalahan voi lähettää tänne maahan millaisen hirmuhallitsijan hyvänsä, joka teurastaa koko kansan.

   Jumalan sana sanoo selvästi, että synnin palkka on KUOLEMA, Room. 6:23. Kristuksessa pelastumattomat joutuvat ikuiseen helvettiin, Mark. 16:16. Tuossa ylempänä olevissa raamatunkohdissa sanotaan, että KAIKKI onnettomuus tulee Jumalalta synnin palkkana – myös siis ”pakkorokotukset” ja ”ihmisen koskemattomuuteen koskemiset”. Myös esivallalla on Jumalan palvelijana jopa ”miekan” (kuolemantuomion) oikeus jumalattomiin ihmisiin (esim. Suomen kansaan), Room. 13:1-5.

   Jumalan edessä kenelläkään ei ole koskemattomuuden suojaa: ”Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin” (Hebr. 10:31).

   Suomen kansaa yhä rajumpina kohtaavat onnettomuudet ovat siis Suomen kansan itsensä ansaitsemia. Ei kansa, joka murhaa lapsia liukuhihnalta aborteissa, harrastaa julkista homoseksuaalisuutta, pilkkaa Jumalaa, vesittää kirkon, irvistelee Jumalalle Jumalan sanan vastaisella naispappeudella, ryyppää, huoraa, vetää huumetta, romuttaa avioliittolaitoksen, vesittää esivallan ryhtymällä itse omaksi esivallakseen, ylistää ihmisoikeuksia (perkeleen oikeuksia; ihminen on luonnostaan perkeleen orja syntiinlankeemuksesta johtuen), ihmisen vapauksia (perkeleen vapauksia), ihmisen syntien vapautta (perkeleen tekojen vapautta), demokratiaa (perkeleen valtaa) ja sananvapautta (perkeleen sanan vapautta) ja vetoaa ihmisen koskemattomuuteen (perkeleen koskemattomuuteen), voi säilyä pystyssä. Se tuhoutuu.

   Koska kansalta puuttuu oikea Jeesus Kristus, Vapahtaja, sen portit ovat täysin auki kaikille vihollisille ja onnettomuuksille – Jumalan tuomioille.

   Plusääni(6)Miinusääni(6)
   1. Mitä yksittäinen ihminen, joka tietää rokotusten todelliset haitat, voi tehdä? Pitääkö rokotuksetkin vain hyväksyä omalle ja lapsiensa kohdalle, koska olemme syntisiä ja vaikka olisi ennestään rokotteista vaurioitunut? Ymmärrän kyllä, että kansana olemme todella väärään eksyneet, mutta mistä kukaan voi tietää, jos ei ole opettajaa, joka ohjaisi oikeaan. Saako sanoa edes ääneen tietouttaan rokotusten haitoista, vaan pitääkö kaikki ottaa nöyränä vastaan? Näitä uskovana pohdin. En minä aseisiin ketään kehota tarttumaan missään tilanteessa.

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
    1. Pidät itseäsi uskovana, mutta sanasi osoittavat, ettet ole oikea uskova. Korkeintaan voit olla ulkonainen nimikristitty, joka ulkokultaisena viljelee ympäristöönsä hurskastelujaan, sydämen jäädessä perkeleen pesäksi. Hädässäsi Jumalaa ei näy missään, eikä sinulla todellisesti ole yhteyttä Jumalaan, joka auttaa. Sydämessäsi et ole tehnyt parannusta, niin että olisit uudestisyntynyt ja saanut niin Pyhän Hengen – itse Jumalan – sydämeesi. Tällaisista viimeisten aikojen ”uskovista” Jumalan sana sanoo:

     ”heissä on jumalisuuden ulkokuori, mutta he kieltävät sen VOIMAN” (2. Tim. 3:5).

     Jumala on kaikkivaltias, kaiken hallitsija. Tie Isän Jumalan yhteyteen on parannuksenteko sydämessä, siis sydämen katumus eli sydämen suuri hätä ja epätoivo syntien ja helvettiin hukkumisen uhan edessä ja sydämen usko Kristuksen sijaissovitukseen, syntien anteeksiantamukseen. Molemmat vaikuttaa Jumalan sana itse (katumuksen vaikuttaa Jumalan lain sanaan liittyvä Pyhä Henki, ja uskon vaikuttaa evankeliumin sanaan liittyvä Pyhä Henki – Raamattuhan on Pyhän Hengen kirjoittama apostolien ja profeettojen kautta).

     Ensimmäinen askel on siis Jumalan sanan kuuleminen ja lukeminen. Siten syntyy parannus sydämessä, ellei ihminen ala vastustamaan Jumalan sanan vaikutusta sydämessä. TÄMÄ ON SE, MITÄ PITÄÄ TEHDÄ, että saataisiin yhteys Jumalaan ja hänen apuunsa. Kun ihmisestä on Jumalan sanan voimasta tullut kristitty, jonka sydämessä vaikuttaa Pyhä Henki (ei enää perkele), hän alkaa Pyhän Hengen ohjaamana rukoilla apua kaikkiin elämänsä (itsensä, lastensa, sukulaistensa, kansan jne.) ongelmiin ja saa AVUN (Jumala poistaa vitsaukset ja johdattaa asiat oikein). Katumatonta syntistä ihmistä tai kansaa Jumala ei auta, ja he joutuvat Jumalan hylkääminä esimerkiksi juuri pakkorokotetuiksi, teurastetuiksi, orjuutetuiksi jne. Näillä rangaistuksilla (joka on siis sitä, että Jumala kääntää selkänsä, jolloin saatana pääsee riehumaan) Jumala samalla ajaa ihmisiä ahdinkoon ja katumukseen (vaikutus on siis sama kuin Jumalan lailla eli käskyillä – ne vievät sydämen hätään), jolloin he mielellään ottavat uskolla vastaan syntien anteeksiantamuksen Jeesuksessa Kristuksessa ja uudestisyntyvät ytimiään myöten kristityiksi. He kuolevat ja syntyvät siten uudesti (vanha ihminen kuolee ja uusi ihminen syntyy). Jumala siis auttaa omiaan:

     ”ja mitä hyvänsä te (siis kristityt) anotte minun nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:13-14) – – ”Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen” (Joh. 15:7) – – ”Ja kaiken, mitä te anotte rukouksessa, uskoen, te saatte” (Matt. 21:22) – – ”jos te anotte jotakin Isältä, on hän sen teille antava minun (Kristuksen) nimessäni” (Joh. 16:23).

     Katumattomien syntisten (esim. Suomen nykyisen kansan) rukouksia Jumala EI KUULE: ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31). Ensin on tultava parannuksenteossa Jumalan lapseksi, ja sitten Jumala kuulee avunpyynnöt. Tästä seuraa, että katumatonta Suomen kansaa ei auta mikään eikä suojaa mikään ja kansa tuhoutuu omaa syytään. Katumattoman kansan yllä pysyy Jumalan viha, ja silloin mikään ei ole estämässä esim. kansan joutumista pakkorokotusten uhriksi ja muiden rangaistusten uhriksi. Jos yhteyttä Jumalaan ei ole, kaikki ihmisten teot ja mielenosoitukset ovat turhia. Sellaiset vain lisäävät Jumalan vihaa (koska hänen puoleensa ei ole parannuksenteossa käännytty) ja ongelmat vain pahenevat, tehtiin mitä tehtiin ja riehuttiin mitä riehuttiin. KAIKKI APU TULEE YKSIN JUMALALTA. Hän yksin poistaa epäkohdat ja vitsaukset.

     Jos olisit oikea kristitty (siis sydämen kristitty), tietäisit tämän.

     Ongelmat (esim. juuri pakkorokotusten uhka) tulee tietenkin tunnistaa, mutta oikea tapa ryhtyä toimintaan niitä vastaan on kääntyä kristittynä Jumalan puoleen ja pyytää häneltä apua ja johdatusta, niin itselle ja lapsille kuin koko kansalle. Väärä tapa ryhtyä toimintaan on toimia ihmisvoimassa, esim. mielenosoitusten turvin (niistä Jumala vain suuttuu, kun hänen puoleensa ei ole käännytty; Jumalan viha ja rangaistus poistuu vain poistamalla Jumalan vihan syy, synti, siis tekemällä parannus). Mitään ei tapahdu Jumalan ulkopuolella, hänen sallimattaan tai tahtomattaan; tämä koskee myös pakkorokotuksia.

     Koska vitsaukset (esim. pakkorokotukset ja niistä seuraavat vammautumiset) ovat ihmisten itsensä ansaitsemia Jumalan rangaistuksia, niistä on mahdollista päästä vain tekemällä parannus. KAIKKI MUU VAIN PAHENTAA ASIAA.

     Itsekin olen tuonut esiin epäkohtia (Jumalan rangaistuksia), esim. holokaustihuijauksen, väkisin orjuuttavan velkarahajärjestelmän ja psykiatriahuijauksen, mutta tarkoitukseni oli, että kansa tultuaan niistä tietoiseksi tekisi parannuksen, jolloin Jumala rukoukset kuultuaan siirtäisi pois noita epäkohtia päättämänsä mukaan. Havaitsin kuitenkin, että Suomen kansa ainoastaan ryhtyy niiden vuoksi omavoimaisesti riehumaan ja tappelemaan eikä suostu näkemään vikaa omassa itsessään, ja siksi minun oli lopetettava epäkohtien esiintuominen, koska kansa käyttää niitä vain tappeluun ja toisten tuhoamiseen. Pakkorokotuksista tulee tietenkin esittää vastalause esivallalle, mutta esivaltaa vastaan ei saa nousta:

     ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, JOKA ASETTUU ESIVALTAA VASTAAN, SE NOUSEE JUMALAN SÄÄTÄMYSTÄ VASTAAN; MUTTA JOTKA NOUSEVAT VASTAAN, TUOTTAVAT ITSELLENSÄ TUOMION” (Room. 13:1-2).

     Olipa siis esivaltamme tällä hetkellä millainen hyvänsä, se on Jumalalta, Jumalan palvelija (myös siis mahdollisesti pakkorokotukset hyväksyessään). Koska esivalta on Jumalalta ja Jumalan palvelija, ainoa todellinen tie vaikuttaa esivaltaan on vaikuttaa Jumalaan, pyytää häneltä apua. Siksi on ryhdyttävä julistamaan Jumalan sanaa (sekä lakia että evankeliumia), että kansa tulisi kristityksi ja saisi niin yhteyden Jumalaan. Jos kansa jää nykyiseen syntiseen tilaansa, se tuhoutuu hirvittävällä tavalla, eikä mikään voi sitä auttaa.

     Pakkorokotuksia vastaan voi siis osoittaa mieltä, mutta sillä ei ole vaikutusta, ellei ole tultu kristityiksi ja anottu Jumalalta apua. Eivät pakanat – perkeleen orjat – riehumisellaan saa mitään aikaan.

     Lisäksi nykyisin Suomen katumaton ja syntinen kansa on julistautunut itse omaksi esivallakseen ja rankaisijakseen: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§). Suomalaiset ovat siis hävittäneet maasta oikean esivallan (todellisen kurinpidon) juuria myöten: kurissa pidettävät (kansa) ovat julistautuneet omiksi kurinpitäjikseen (esivallaksi). Maassa ei ole mitään voimaa vastustamassa mitään pahaa (esim. pakkorokotuksia), ja niin demokratia eli perkeleenvalta on avannut kaikki portit kaikille vihollisille ja rikollisille. Tämä on hirvittävä Jumalan rangaistus! Demokratia on suoraa perkeleen hirmutyranniaa, koska ihminen on syntiinlankeemuksen peruina luonnostaan (sydämessään) perkeleen orja – siksihän Pojan täytyi tulla ja kuolla. Maa ja kansa on siis terminaalivaiheessa, viittä vailla tuhoutua kokonaan. Täällä on Jumala hylätty kokonaan, ja siksi Jumalakin on kokonaan hylännyt tämän kansan perkeleen käsiin. Tässä eivät siis auta ihmisten omavoimaiset tekemiset tai mielenosoitukset vaan nöyrtyminen ja parannuksenteko (Joona 3. luku). Et sinä pysty estämään pakkorokotuksia, jos et synny sydämessäsi uudesti Jumalan sanasta ja ala julistamaan Jumalan sanaa muille, että tulisivat kristityiksi ja rukoilisivat ja Jumalan viha leppyisi. Pakkorokotukset ovat Jumalalta, ne (kuten kaikki vitsaukset) ovat rangaistus tämän kansan hirvittävien syntien vuoksi. Siksi ne voidaan poistaa vain tekemällä parannus (on siis julistettava Jumalan sanaa).

     Painu siis todellisesti polvillesi saadaksesi avun lapsillesi ja itsellesi! Sitten vasta osoita mieltä pakkorokotuksia vastaan, ja Jumala johtaa asiat. Ilman Jeesusta Kristusta sydämissä (ei vain huulilla) hukutte hirvittävällä tavalla. Koko kansan tuho on hyvin lähellä.

     Ja tuosta, ”ettei kansalla ole opettajaa”, on sanottava, että kansa itse on vesittänyt kirkon ja hankkinut korvasyyhyynsä omia klovnejaan saarnaamaan. Jopa Jumalan sanan vastaisesti naiset on otettu saarnaajiksi! Kansa itse on hävittänyt täältä oikeat Jumalan sanan julistajat, oikeat opettajat. Näin kansa itse tekee itsemurhan ja voi vain tuhoutua. Oikeita opettajia saadaan, kun kansa alkaa tehdä parannusta ja rukoilee Pyhässä Hengessä oikeiden opettajien saamista: ”Rukoilkaa siis elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseensa” (Matt. 9:38). Myös esivallan puolesta on rukoiltava, että Jumala toimisi sen kautta suosiollisesti: ”Minä kehoitan siis ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuningasten ja kaiken esivallan puolesta, että saisimme viettää rauhallista ja hiljaista elämää kaikessa jumalisuudessa ja kunniallisuudessa” (1. Tim. 2:1-2).

     Näistä kaikista kirjoitin tuossa ensimmäisessä kommentissani. Kansa ja sen ”kristityt” erehtyvät pahemman kerran, jos he luulevat voivansa kestää koskemattomina ja rankaisemattomina Jumalan edessä. Suomen nykykristillisyys on sitä, että perkeleen orjat ovat ryhtyneet tekeytymään hurskaiksi. Sellainen on hirveä iljettävyys Jumalan edessä. Ette te voi teeskentelemällä ja itseänne ja kaikkia pettämällä pelastua mistään. Kaikilla sanoillanne, teoillanne ja ajatuksillanne yksinomaan hukutatte itseänne ja koko maata ja kansaa: ”Kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23). Siinä ei auta valittaminen, kun omien tekojen hedelmät kaatuvat omaan niskaan.

     Sitä minä siis ihmettelen, että esiinnyt uskovana mutta et turvaa Jumalan apuun hädässäsi. Siksi pidän sinua ulkokultailijana, ja siksi vastaan sinulle niin kuin vastaan.

     ”joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä MINUN TÄHTENI, hän löytää sen” (Matt. 16:25).

     Plusääni(10)Miinusääni(6)
 2. Saat ajatella mitä haluat, et kyllä tunne polkuani tai tiedä miten paljon olen rukoillut ja pyytänyt esirukouksia itseni, läheisten ja Suomen kansan puolesta ja millaista tuskaa sydämessä olen tuntenut ymmärrettyäni, että maailma on ihan konkreettisesti ja tässä todellisuudessa pahan vallassa, ettei tämä mikään hyvä kiiltokuvamaailma ole, millaiseksi sitä yritetään maalata. Ja hulluksihan ihminen tulisi, jos ei huutaisi ja rukoilisi Jumalalta apua, jos ei olisi mitään, mihin turvata ja luottaa, että Kristus lopulta voittaa. Harva uskovahan tietää mitään näistä asioista, mitä sinäkin olet kirjoittanut eikä suostuisi uskomaan todeksi. En minä ole täydellinen enkä tässä maallisessa vaelluksessa koskaan sellaiseksi pysty muuttumaan. Mutta Luoja yksin tietää, että turvaan häneen kaikessa, vaikkakin olen vasta alussa uskon tiellä. Tunnen että minut kutsuttiin takaisin Jumalan tykö. Kaiken maailman harhaoppeihin (mitkä ovat nykyisin muotia etenkin naisten keskuudessa) minäkin tutustuin, näistähän Raamatussakin puhutaan. Mutta onneksi Jumala vetäisi takaisin todellisuuteen ja vakuutti minut sanansa kautta (ja teidän joidenkin, asioihin paneutuneiden kirjoitusten johdosta). Tällä tiellä jatketaan loppuun asti.

  Plusääni(3)Miinusääni(7)
  1. Usutat saatanalaumaa (Suomen kansaa; Ap. t. 26:18) ryhtymään omavoimaisiin tekoihin ja mielenosoituksiin, ja siten osoitat luottavasi saatanaan. Et tiedä sitä, että kaikki, mitä tämä läpisyntinen kansa tekee, on saatanasta (”Kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä”, Room. 14:23). Rukoilemisesi ei todista mitään, sillä totta kai ihmiset rukoilevat tavalla tai toisella itseään kiillottaessaan ja etuja itselleen saadakseen. Jumala näet ei kuule katumattomien syntisten rukouksia (Joh. 9:31), ja sen vuoksi sydämessään uudestisyntymättömien rukoukset (ja esirukoukset) ovat turhia ja pelkkää omahyväistä teeskentelyä, jopa ne ovat KAUHISTUS Jumalan edessä: ”Joka korvansa kääntää kuulemasta lakia, sen rukouskin on kauhistus” (Snl. 28:9).

   Ja jos oletetaan, että olet todellinen kristitty, mikset sitten hädässäsi (pakkorokotusten uhka) rukoile ja julista Jumalan sanaa vaan usutat täällä julkisuudessa saatanalaumaa (kansaa) omavoimaisiin tekoihin ja mielenosoituksiin?

   Miksi kirjoitat, että olet ymmärtänyt, että ”maailma on ihan konkreettisesti ja tässä todellisuudessa pahan vallassa”, kun Jumalan sanan mukaan sinun tulisi ymmärtää, että sinä itse olet pahan vallassa? Siksihän parannusta vaaditaan, ja Jumalan lain tulee osua sydämeen, että ihminen ymmärtäisi olevansa luonnostaan ytimiään myöten syntinen Jumalan edessä: ”lain kautta tulee synnin tunto” (Room. 3:20). Ei riitä, että osoittelet täällä maailmaa (et itseäsi) pahaksi. Tuskaa (synnintuntoa) tulisi tuntea siitä, että on itse pahan vallassa. Sitä tuskaa sanotaan katumukseksi. Kyse ei ole ”epätäydellisyydestä” vaan kauhistuttavasta asiasta: perkeleestä sydämen hallitsijana (sellaisina kaikki ihmiset syntyvät luonnostaan syntiinlankeemuksen peruina). Sinä ET turvaa Jumalaan kaikessa, sillä täällä turvaat saatanalaumaan ja sen riehumisiin (mielenosoituksiin) pakkorokotuksista päästäksesi. Suusi syytää merkillistä tekopyhää liturgiaa ja itsepuolustusta. Lisäksi kiertelet luihun tuntuisesti asiaa, josta nyt on puhe.

   Jos olet mainitsemiltasi harharetkiltä palannut todellisuuteen, niin tee se oikein. Oikea tie on parannuksenteko läpi elämän (vanha syntinen ihminen läpi elämän kuolee ja uusi vanhurskas ihminen läpi elämän kasvaa – sitä on pyhitys). Sinunkin tulee Jumalan käskyjen edessä ymmärtää, että olet ytimiäsi myöten (sydämessäsi) syntinen Jumalan edessä. Tämän tosiasian ymmärtäminen ja siitä kauhistuminen on katumus. Silloin sydän mielihyvin, viimeisenä oljenkortena, ottaa vastaan syntien anteeksiantamuksen Jeesuksessa Kristuksessa. Silloin Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki astuu sydämeen ja alat hänen voimassaan rukoilla ja puhua oikein. Oikea kristitty ei turvaa syntiseen kansaan ja sen mielenosoituksiin.

   Kun siis Jumala sanoo laissaan esimerkiksi ”Älä varasta”, niin hän sanoo sinulle ja kaikille: ”Sinä varastat sydämessäsi.” Tämä on hirvittävä sana, sillä se tarkoittaa sitä, että olet (kuten kaikki muutkin) matkalla ikuiseen helvettiin. Siksi Jumalan lain tarkoitus on synnyttää synnintunto (kauhistuminen) sydämessä, että sydän ottaisi vastaan syntien anteeksiantamuksen Kristuksessa. Kukaan ei tarvitse Kristusta, jos ei ymmärrä olevansa syntinen sydämessään. Sen ymmärryksen tuo laki (Jumalan käskyt).

   Tämä kaikki, mitä olen sinulle kirjoittanut, on nuhtelua. Kuitenkaan et ota nuhteluani vastaan (kirjoitat: ”Saat ajatella mitä haluat jne.”), mikä osoittaa, että perkele sydämessäsi haraa vastaan. Miksi kaipaat ”oikeita opettajia”, jos et ota heidän nuhteluaan ja sanaansa vastaan?

   Nuhteluni tarkoitus on pelastaa sielusi kuolemasta: ”Veljeni, jos joku teistä eksyy totuudesta ja hänet joku palauttaa, niin tietäkää, että joka palauttaa syntisen hänen eksymyksensä tieltä, se pelastaa hänen sielunsa kuolemasta ja peittää syntien paljouden” (Jaak. 5:19-20).

   Nuhtelu ei ole ”väärin sinusta ajattelemista” vaan kristillistä rakkautta: ”Lyököön minua vanhurskas: se on rakkautta; kurittakoon hän minua: se on öljyä minun päähäni, siitä minun pääni älköön kieltäytykö” (Ps. 141:5).

   Nuhtelu tulisi ottaa vastaan: ”Tietoa rakastaa, joka kuritusta rakastaa, mutta järjetön se, joka nuhdetta vihaa” (Snl. 12:1).

   Jos et ota vastaan nuhtelua, olet Jumalan sanan mukaan pilkkaaja, jonka osaksi jää ”köyhyys ja häpeä”: ”pilkkaaja ei ota nuhdetta kuullaksensa” (Snl. 13:1) – – ”Köyhyys ja häpeä kuritusta vierovalle, kunnia nuhdetta noudattavalle!” (Snl. 13:18).

   Liity siis sille tielle, joka vie mainittuun kunniaan.

   Lopuksi totean tästä Suomen kansasta, jonka puoleen olet kääntynyt, että se on aivan hirvittävä saatanalauma (Ap. t. 26:18), kaksin verroin saatanallisempi kuin esimerkiksi juutalaiset. Jeesus ilmoittaa hänet hylkäävien juutalaisten olevan ”isästä perkeleestä” (Joh. 8:44) ja matkalla helvettiin (Matt. 23:33), ja samanlaisia ovat tietenkin myös oikean Jeesuksen (Vapahtajan) hylkäävät suomalaiset. Juutalaiset aivan rehellisesti antavat ymmärtää, että he palvelevat perkelettä ja tekevät hänestä jumalan, mutta suomalaiset tekevät tässä lisäksi sen petoksen, että tekeytyvät saatanallisuudessaan hurskaiksi ja ”uskovaisiksi”, tehden siis kaksinkertaisen petoksen verrattuna juutalaisiin. Pidän Suomen kansaa maailman saatanallisimpana kansana. Sellaisen kansan toimiin ei tule vedota.

   Plusääni(9)Miinusääni(4)
   1. En minä ole niin pitkällä, että ymmärtäisin kaikkea. Sen kyllä ymmärsin alun alkaen, kun kirjoitin ensimmäisen viestin, että tärkein eli Kristus unohtui. Ja aavistin, että kirjoitat vastineen. Tottahan minua saa nuhdella, ihan oikein teet. Kauhistuksen aiheeni eivät ole olleet vain pakkorokotukset, vaan koko maailma ja sen myötä minä uskoonkin olen tullut ja tullut tietämään, että Raamattu on totta sanasta sanaan. Älä sinäkään tuomitse helvetin tuliin ketään, se oikeus on Jumalalla yksin, nuhteena kirjoituksesi kyllä otan.

    Plusääni(4)Miinusääni(3)
    1. Tämä naisnimimerkki ”Me” antaa ymmärtää, että olisin tuominnut ihmisiä helvettiin. Tämä on jo kammottavan luokan saatanallisuutta. Arvelinkin, että tämän tyypin suusta kurkistaa ennemmin tai myöhemmin myrkkykäärme saatana sähinöineen, täydessä myrkyllisyydessään.

     Jos tyyppi viittaa kommenttiini, toin vain julki, että Jumalan laki (käskyt) tuomitsee jokaisen synnin alle ja helvettiin, jos pelastuminen Kristuksessa hylätään. Laki tuomitsee JOKAISEN, myös minut, syntiseksi ja siten helvettiin, ja siksi olen joutunut uskossa turvautumaan Jeesukseen Kristukseen pelastuakseni ja siksi julistan Jeesusta Kristusta. Minä jos joku olen julistanut täällä Kristusta Jeesusta, siis pelastumista helvetistä. MINÄ! Ja tyyppi sanoo minun täällä tuomitsevan helvettiin. Tämä on äärimmäistä saatanallisuutta, eikä nimimerkki mitenkään voi olla kristitty. Oikea kristitty tietää, että laki tuomitsee kuolemaan ja helvettiin ja että vain Jeesus Kristus voi pelastaa siitä. Jokainen ihminen syntyy luonnostaan syntiinlankeemuksen turmelemana, perkeleen orjana (perkele on luonnostaan jokaisen sydämessä, ei vain joissakin ulkonaisissa synnillisissä teoissa; ihminen on synnin ja perkeleen ORJA, Joh. 8:34).

     Jumalan käskyt eivät kehota ulkokultaisuuteen, pelkästään ulkonaiseen hurskasteluun ja ulkonaiseen syntien välttämiseen, vaan ne lausuvat jokaiselle ihmiselle, että tämä on SYDÄMESSÄÄN syntinen, Matt. 15:19.

     Jumalan sana sanoo: ”Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että JOKAINEN suu tukittaisiin ja KOKO MAAILMA tulisi syylliseksi Jumalan edessä; sen tähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä lain kautta tulee synnin tunto – – Sillä KAIKKI ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:19-20, 23);

     ”Sillä Jumala on sulkenut KAIKKI tottelemattomuuteen, että hän KAIKKIA armahtaisi” (Room. 11:32);

     ”Raamattu on sulkenut KAIKKI synnin alle” (Gal. 3:22);

     ”KAIKKI, niin hyvin juutalaiset kuin kreikkalaiset, ovat synnin alla” (Room. 3:9);

     ”EI YKSIKÄÄN elävä ole vanhurskas sinun edessäsi” (Ps. 143:2);

     ”yhden ihmisen lankeemus on koitunut KAIKILLE IHMISILLE kadotukseksi” (Room. 5:18);

     ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36);

     ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:6).

     Koska Jumala sanassaan tuomitsee KAIKKI synnin alle ja antaa KAIKILLE lakinsa, JOKAINEN IHMINEN on KAIKKIEN Jumalan käskyjen rikkoja sydämessään (muutenhan Jumala ei olisi voinut antaa lakiaan kaikille). Jokainen rikkoo joka hetki jokaista Jumalan käskyä sydämessään. Siksi laki tuomitsee jokaisen helvettiin, ellei Jeesus saa ihmistä pelastaa.

     Kun tyyppi tuomitsee minut helvettiin tuomitsijaksi, hän rikkoo julkisesti kahdeksatta käskyä: ”Älä lausu väärää todistusta lähimmäisestäsi.” Näin hän puhuu perkeleessä.

     Jos tyyppi viittaa johonkin muuhun tekstiini kuin yllä olevaan kommenttiini, niin tyyppi on hyvä ja ilmoittaa, kenet olen tuominnut ohi Jumalan helvettiin ja missä? Ellei hän pysty niin tekemään, hän on pelkkä valehtelija.

     Jos joku kristitty sanoo lakiin tai syntiin vedoten, että joku on matkalla helvettiin, niin se ei ole tuomio vaan varoitus! Nimimerkkikin on matkalla helvettiin, koska nytkin rikkoo julkisesti kahdeksatta käskyä julkisesti. Kuten olen vuosikymmenen täälläkin julistanut, Jeesus Kristus voi pelastaa ne, jotka ovat matkalla helvettiin. Nimimerkki tekee kristitystä saatanan, helvettiin tuomitsijan, ja se on äärimmäistä saatanallisuutta. Koska tyyppi saatanallisine syytöksineen käy täällä minun kimppuuni, niin nimimerkki on hyvä ja kertoo nimensä. Mikä on tyypin nimi?

     Ja mitä naiseen tulee, nainen toi synnin ja siten kuoleman ja helvetin maailmaan. Riittääkö?

     ”Hän (vaimo, Eeva) otti sen (so. kielletyn puun) hedelmästä ja söi” (1. Moos. 3:6) – – ”käärme kavaluudella petti Eevan” (2. Kor. 11:3) – – ”eikä Aadamia petetty vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen” (1. Tim. 2:14).

     Nainen toi maailmaan helvetin.

     Siksi nainen ei saa julkisesti opettaa:

     ”Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa. Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva; eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen. Mutta hän on pelastuva lastensynnyttämisen kautta, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä ynnä siveydessä” (1. Tim. 2:11-15);

     ”Niin kuin kaikissa pyhien seurakunnissa, olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niin kuin lakikin sanoo. Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa. Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut? Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on HERRAN KÄSKY” (1. Kor. 14:33-37);

     ”Niin tulee siis seurakunnan kaitsijan olla nuhteeton, yhden vaimon mies” (1. Tim. 3:2).

     Mutta siitäkös tämä myrkyllinen, Suomi-niminen perkeleen orjien joukkio mitään välittää.

     On äärimmäistä saatanallisuutta syyttää helvetistä pelastavan Jeesuksen Kristuksen julistajaa helvettiin tuomitsijaksi!!

     Myöskään tyypin kommenttien peukuttajat eivät voi olla kristittyjä.

     Plusääni(8)Miinusääni(4)
     1. En ole täällä opettamassa ketään, en kannata naispappeutta enkä ole seurakunnassa vaan keskustelemassa ja lukemassa maailman tapahtumista valtalehdistöä totuudellisemmasta näkökulmasta, uskon asioista (harvahan niistä sinua lukuun ottamatta kirjoittaa, vaikka se on olennaisinta kaikessa, mistä täälläkin kirjoitetaan) ja seuraan minua kokeneempien ja viisaampien ajatuksia. Paljon on kysyttävää ja opittavaa, mutta tämä ei ole oikea foorumi sellaiseen. Liikaa en myöskään tällaisilla sivuilla halua itsestäni paljastaa, koska täällä monet ihmiset ei ymmärrä asioita Raamatullisesta näkökulmasta eivätkä kaikki ole hyvän asialla, liian moni keskittyy vastustajan vihaamiseen ja omin voimin ponnisteluun, (niin kuin minäkin siinä rokotekommentissani). Sellaisen vihan keskellä minä raukka en uskalla paljastaa oikeata nimeäni. Viisaampaa on olla kirjoittamatta tänne enää sanaakaan. Ei minulla ole kirjoittamisen lahjaakaan enkä jokaista sanaa osaa asetella hienosti. Jos koko Suomen kansa olemme ”saatanalauma”, niin eikö se ole helvettiin tuomitsevaa kirjoitusta. Jos Suomessa ei ole yhtään aitoa kristittyä, vaan joukko saatanoita, niin eikö Saatana ole jo tuomittu helvetin tuliin, mihin se joukko saatanoita sitten joutuu, jos ei juuri samaiseen paikkaan? Kyllä minä käsitän, että sinä nuhtelet ja yrität saada meitä uhoavia järkiinsä, en jaksa takertua jokaiseen sanaan ja pyöritellä sitä edestakaisin. Kristusta vasta etsivä tai hiljan uskoon tullut voi perääntyä lukiessaan kirjoituksiasi, koska ei vielä YMMÄRRÄ ja ajattelee, että ”tuollaisiako ne uskovat ovat, tuota en halua tms.” ja tärkeä asiasi vesittyy vaikka totta puhuisit. Myös ateistit ja trollit saavat lisää vettä myllyynsä, kun eivät hekään edes halua ymmärtää kaiken ydintä, mistä kirjoitat, no joku ateisti saattaa kyllä alkaa ajattelemaan ja yhdistelemään asioita toisiinsa. Tunnet Jumalan Sanan hyvin ja viisas mies olet. En minä sinua vastaan ole, niin kuin luulet ja nuhteesi otan edelleen vastaan. Mutta sinä et ota vastaan yhtään mitään, mitä minä tai kukaan muukaan kirjoittaa. Ihminen täälläkin on vastassa. Hyvää jatkoa kaikille ja Jumalan siunausta toivotan.

      Plusääni(1)Miinusääni(3)
     2. Vastaus nimimerkin ”Me” kommenttiin 6.7.2017 at 0.33.

      Nimimerkki jättää vastaamatta itse kysymykseen: ”tyyppi on hyvä ja ilmoittaa, kenet olen tuominnut ohi Jumalan helvettiin ja missä.” Hän siis tietää valehtelevansa. Kuitenkaan hän ei tunnusta syntiään (8. käskyn rikkomusta) vaan pakenee – suomalaiskansalliseen luihuun tapaan – selityksiä mutisten. Niin ei yksikään todellinen kristitty tee (todellinen kristitty tunnustaa syntinsä, pyytää syntiään anteeksi, vaipuu sydämen katumukseen ja turvaa syntinsä anteeksiantamukseen Kristuksessa).

      Asian kiertämistä – suomalaiskansalliseen luihuun tapaan – on myös se, että nimimerkki kirjoittaa: ”Sellaisen vihan keskellä minä raukka en uskalla paljastaa oikeata nimeäni”, kun kuitenkin kyse on siitä, että koska hänellä on otsaa julistaa Jeesuksen Kristuksen julistaja helvettiin tuomitsijaksi (siis saatanaksi) – siis koska hän itse osoittaa äärimmäistä vihaa Jeesuksen Kristuksen julistajaa ja jumalattomuudesta varoittajaa kohtaan – hänen tulee ehdottomasti paljastaa nimensä KANTAAKSEEN OIKEAN VASTUUN näin raskaassa asiassa.

      Nimimerkki puolustautuu, ja hänen puolustautumisensa kulkee seuraavasti: ”Jos koko Suomen kansa olemme ’saatanalauma’, niin eikö se ole helvettiin tuomitsevaa kirjoitusta. Jos Suomessa ei ole yhtään aitoa kristittyä, vaan joukko saatanoita, niin eikö Saatana ole jo tuomittu helvetin tuliin, mihin se joukko saatanoita sitten joutuu, jos ei juuri samaiseen paikkaan?”

      Nimimerkin todisteluperuste on se, että jos kerta saatana on tuomittu helvettiin, niin jos Suomen kansa on saatanalauma, sekin joutuu helvettiin saatanan kanssa, ja siksi Suomen kansan julistaminen saatanalaumaksi on helvettiin tuomitsemista ja minusta tulee koko kansan helvettiin tuomitsija.

      Nimimerkki siis väittää, että tuo tuomio on minun antamani tuomio ja että toimin väärin.

      Kyllä on myrkyllistä sylkemistä tällainen päättely. Tuo tuomio on Jumalan tuomio, ei minun. Minä vain julistan, Jumalan sanansaattajana eli kristittynä, Jumalan tuomion kansalle, jos ei tule parannukseen (parannuksentekoa olen vaatinut miljoona kertaa). Sekö väärin!

      Juuri tuossa yllä olevassa kommentissani toin esiin, että JUMALA (en minä) toteaa, että KAIKKI, KOKO MAAILMA (ei vain Suomen kansa) on syyllinen (syntinen) Jumalan edessä ja matkalla kadotukseen, ja toistan:

      Jumalan sana sanoo: ”Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että JOKAINEN suu tukittaisiin ja KOKO MAAILMA tulisi syylliseksi Jumalan edessä; sen tähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä lain kautta tulee synnin tunto – – Sillä KAIKKI ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:19-20, 23) – – ”Sillä Jumala on sulkenut KAIKKI tottelemattomuuteen, että hän KAIKKIA armahtaisi” (Room. 11:32) – – ”Raamattu on sulkenut KAIKKI synnin alle” (Gal. 3:22) – – ”KAIKKI, niin hyvin juutalaiset kuin kreikkalaiset, ovat synnin alla” (Room. 3:9) – – ”EI YKSIKÄÄN elävä ole vanhurskas sinun edessäsi” (Ps. 143:2) – – ”yhden ihmisen lankeemus on koitunut KAIKILLE IHMISILLE kadotukseksi” (Room. 5:18) – – ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36) – – ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:6).

      Miksei nimimerkki ole ottanut noita raamatunkohtia huomioon? Koko ihmiskunta (kaikkina aikoina) on luonnostaan syntiinlankeemuksen peruina helvettiin matkalla oleva syntisten joukko. Tämä on JUMALAN SANA, ei minun sanani.

      En tietenkään sulje oikeita suomalaisia kristittyjä tuohon ”saatanalaumaan”, ja olen lukuisia kertoja tuonut tämän julki. En kuitenkaan ole varma, onko Suomessa yhtäkään oikeaa kristittyä (itseni lisäksi), sillä heidän äänensä, julistus, puuttuu. Kastetut lapset kyllä ovat oikeita kristittyjä. Asia on niin, että en ole elämäni aikana kohdannut Suomessa yhtäkään aikuista oikeaa kristittyä. Epäilenkin, ettei Suomessa ole lisäkseni yhtäkään aikuista oikeaa kristittyä. Nimikristittyjä (teeskentelijöitä, ulkokultailijoita) ja harhaoppisia maa kyllä on täynnä. Tällä saatanalaumalla (Suomen kansalla) on nykyisin oma itselle muokattu ”kirkkokin”, kansankirkko, jossa enenevästi pilkataan Jumalan sanaa ja joka enenevästi muuttuu saatanalauman (kansan) kuvaksi. Oikea kirkko ei kuitenkaan ole kansankirkko vaan päinvastoin Jumalan sanan kirkko. Kansa itse on ryhtynyt Jumalaksi, siis saatanalauma on Suomessa julistautunut Jumalan kansaksi. Tämä on suomalainen hirvittävä ydinpetos.

      Ja eikö Suomen kansa sitten ole ”saatanalauma”? Kyllä, luonnostaan koko ihmiskunta on, kuten todettu, saatanalauma. Luonnostaan koko ihmiskunta on matkalla kohti helvettiä (vain Jeesus Kristus voi siitä pelastaa). Jumalan sana sanoo:

      ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8). Koko luonnollinen ihmiskunta (myös luonnollinen Suomen kansa) on siis perkeleen orjien joukkio, perkelelauma.

      Edelleen Raamattu (Ap. t. 26:18) sanoo, että luonnollinen (siis Kristuksessa pelastumaton) ihmiskunta (myös Suomen kansa) on ”pimeydessä” ja ”saatanan vallassa”. Koko luonnollinen ihmiskunta (myös luonnollinen Suomen kansa) on siis saatanan vallassa, SAATANALAUMA.

      Tämä sana ei ole minun sanani vaan Jumalan sana.

      Luonnollinen, Kristuksessa pelastumaton ihmiskunta (saatanalauma) ON matkalla helvettiin:

      ”Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. – – Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ’MENKÄÄ POIS MINUN TYKÖÄNI, TE KIROTUT, SIIHEN IANKAIKKISEEN TULEEN, JOKA ON VALMISTETTU PERKELEELLE JA HÄNEN ENKELEILLENSÄ. – – JA NÄMÄ MENEVÄT POIS IANKAIKKISEEN RANGAISTUKSEEN’” (Matt. 25:31-33, 41, 46).

      Koko jumalaton Suomen kansa siis hukkuu ikuiseen helvettiin perkeleen kanssa, ellei se tule parannukseen (jota olen väsymättä julistanut).

      Saatanalauma todella heitetään helvettiin saatanan kansaa. SE ON JUMALAN TUOMIO, EI MINUN. Nimimerkki ei tunne Raamattua, mutta silti hän puhuu ja tuomitsee (mikä on jumalatonta julkeutta).

      Nimimerkki jatkaa: ”Kristusta vasta etsivä tai hiljan uskoon tullut voi perääntyä lukiessaan kirjoituksiasi, koska ei vielä ymmärrä ja ajattelee, että ’tuollaisiako ne uskovat ovat, tuota en halua tms.’ ja tärkeä asiasi vesittyy vaikka totta puhuisit.”

      Mitä kristityksi tulemiseen tulee, Kristusta EI etsitä vaan uskotaan. Hänet on ilmoitettu Jumalan sanassa. Jeesus Kristus on syntien anteeksiantamus. Se tulee uskoa. Sitä on kristinusko. Jokainen uskoon tullut (siis anteeksiantamuksen vastaanottanut) tietää jo alussa olevansa syntinen ytimiään myöten ja matkalla helvettiin, eihän hän muuten tarvitsisi syntien anteeksiantamusta (Kristusta). Sellainen ihminen (kristitty, uskoon tullut) ei siis mitenkään voi perääntyä tai pelästyä kirjoituksiani, koska hän tietää ja YMMÄRTÄÄ karmean totuuden luonnollisesta itsestään.

      Nimimerkin sanat osoittavat, ettei hän ole todellisesti tullut uskovaiseksi. Hän käsittää kristinuskon ulkonaiseksi ulkokultaisuudeksi ja Jeesuksen pelkäksi moraaliseksi esikuvaksi (ei Vapahtajaksi). Siksi hän luulee, että Jeesus Kristus ja evankeliumi ovat ihmisten mielen mukaisia. Kuitenkaan evankeliumi EI ole ihmisten mielen mukainen:

      ”Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? JOS MINÄ VIELÄ TAHTOISIN OLLA IHMISILLE MIELIKSI, EN OLISI KRISTUKSEN PALVELIJA. Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani EVANKELIUMI EI OLE IHMISTEN MUKAISTA; enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut” (Gal. 1:10-12).

      Kristinusko jopa tappaa, vaatii uudestisyntymistä. Kristinusko siis tappaa luonnollisen ja syntisen ”vanhan ihmisen” ja synnyttää vanhurskaan ”uuden ihmisen”, jossa Pyhä Henki asuu. Koko kristityn elämä on vanhan oman itsen kuolettamista Pyhän Hengen voimassa ja uuteen vanhurskaaseen itseen pukeutumista. Uskon myötä perkele joutuu kaikkoamaan pois sydämestä (mikä siis on TÄYSIN VASTOIN LUONNOLLISEN IHMISEN MIELTÄ), ja Pyhä Henki tulee tilalle,

      ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja MINÄ ELÄN, EN ENÄÄ MINÄ, VAAN KRISTUS ELÄÄ MINUSSA” (Gal. 2:19-20).

      Kun Jeesus vuorisaarnassaan puhuu anomisesta, etsimisestä ja kolkuttamisesta, hän puhuu omilleen, USKOON JO TULLEILLE. Hän lausuu:

      ”Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan” (Matt. 7:7-8).

      Vuorisaarnansa alkupuolella Jeesus oli puhunut uskoville elämänvanhurskaudesta, pyhittymisestä. Nyt tuossa yllä olevassa kohdassa hän ilmoittaa, että voima siihen saadaan häneltä. Hän kehottaa rukoilemaan, kääntymään alituisesti hänen puoleensa. Hän on kuuleva omiaan, antava. Häneltä on anottava nöyrän luottavaisena. Häntä on etsittävä eli hänen puoleensa on rukouksessa käännyttävä. Hänen oveensa on kolkutettava eli häneltä on rukoiltava hartaasti ja sinnikkäästi.

      Kommenttinsa lopussa nimimerkki yrittää oikeuttaa itsensä ja sanomisensa antamalla ymmärtää, että hän on ”ihminen”. Kuitenkin, kuten sanottu, luonnollisen ihmisen on kuoltava ja uuden ihmisen (kristityn) synnyttävä. ”Ihminen” on siis Raamatun mukaan kristityn suora vastakohta. Sana ”ihminen” on Raamatussa lähinnä häväistyssana, sillä ihminen on luonnostaan saatanan ja synnin orja.

      Ja kristitty puhuu Jumalan sanaa, ei omaa sanaansa.

      Kiitos Magneettimedialle, että on sallinut tämän keskustelun!

      Plusääni(5)Miinusääni(4)
   2. Nyt tulee ”massapostausta”, mutta kiitän tästä keskustelusta. Ymmärsin sen kautta jotain tärkeää, ettei pidä keskittyä vastustajaan vaan Vapahtajaan. Minäkin ahdistun ja vihastun tämän maailman pahuudesta (siis kyllä omaan itseenikin), mutta turvaan Jeesukseen ja siinä varjeluksessa elän tämän elämän loppuun asti, päättyipä se miten tahansa. Kristityt tulemme kärsimään vielä länsimaissakin pahoin. Rukoilevani mainitsin siksi (en todellakaan kiillottaakseni itseäni enkä sitä kenellekään mainosta), jos ymmärsit, että minä vain haluan kiihottaa täällä ihmisiä vihaan. Se ei ollut tarkoitukseni, mutta turhautumisen osoitus kyllä. Olen kiitollinen, että minut johdatettiin takaisin lapsuuteni uskoon. Mutta ilman maailman pahuuden hirvittävää käsittämistä näin ei ehkä olisi tapahtunut. Me naiset hairahdutaan helposti maailman harhaoppeihin, joista on tehty muoti-ilmiö ja meille niitä hanakkaasti tuputetaan joka tuutista, että eksyisimme. Naiset ovat tuollaisiin helpommin johdateltavissa (niin kuin äärisuvaitsevaisuuteenkin), siksikään naista ei ole luotu papiksi. Jatka vaan kirjoittamista täällä, jos saisit jonkun muunkin heräämään. Vastarintaa tulet varmasti kohtaamaan, olemme kyllä kovapäistä kansaa.

    Plusääni(4)Miinusääni(5)
 3. Tärkein kyllä jäi mainitsematta alkuperäisessä kommentissani eli avun pyytäminen Jumalalta. Ymmärrän, että turhauttaa, kun ihmiset eivät usko esim. sinua, vaikka niille rautalangasta yrittäisit vääntää totuuksia elävästä elämästä, vaan rehentelevät, uhoavat ja riippuvat omissa voimissaan, ”huitovat ilmaan”, niin kuin jotkut sanovat. Ja leimaavat uskovat hulluiksi, vaikka itse ovat mielettömiä, kun eivät turvaa siihen ainoaan, joka voi auttaa. No yksittäiset ihmiset sentään heräävät ja sinunkin kirjoituksia alussa ristiriitaisin tuntein luin ja ihmettelin kärkästä tyyliäsi, mutta taisit olla sitten jo turhautunut Suomen kansaan, kun minkäänlaista parannusta ei ollut nähtävissäkään. Ja pidän kirjoituksiasi hyvin sisältörikkaina ja totuudellisina, vaikka minutkin olet tainnut muutaman kerran pistää maan rakoon, sekin tulee tarpeeseen.

  Plusääni(4)Miinusääni(5)
  1. Saisi Laurio hävetä yrittäessään pistää sinua maan rakoon. Kirjoituksesi ovat olleet asiallisia, viisaita ja niissä paistaa Jumalan rakkaus ja voima. Laurion tekstejä lukevat saavat todella vääristyneen kuvan uskovista kristityistä ja hänen tekstejään lukeva uskosta osaton ei varmaan tule kääntymään Jumalan puoleen. Laurio on itseään korottava rehentelijä ja räyhääjä, joka toisia jatkuvasti tuomiten on itse syyllistynyt vakaviin synteihin. Tuo mies tarvitsisi paljon uskovien rukousta, että hän pääsisi osalliseksi Jumalan rakkaudesta ja armosta.

   Plusääni(4)Miinusääni(6)
   1. No niin, koska tämä ”Pekan” kommentti on selvästi naisihmisen kirjoittama ja tyyliltään samaa kuin nimimerkin ”Me” teksti, päättelen suorasukaisesti, että ”Pekka” on ”Me”. Näin se menee Suomessa kaikkialla (petosta on Suomessa kaikki). Nyt minä olen siis ”maanrakoon työntäjä”, ”itseäni korottava rehentelijä ja räyhääjä, joka tuomitsee jatkuvasti toisia”. Sopii hyvin jatkoksi nimimerkin ”Me” aiemmin tässä keskustelussa minusta toteamaan.

    Kirjoitin tänään vastauskommentin nimimerkin ”Me” kommenttiin 6.7.2017 at 0.33 yllä, ja toistanpa sen tässä nyt nimimerkin ”Pekka” silmiin, koska on hyvä nähdä usein tervettä oppia, joka ei ole ihmisten mielistelyä (tästä loppuun kyseinen kommentti):

    Vastaus nimimerkin ”Me” kommenttiin 6.7.2017 at 0.33

    Nimimerkki jättää vastaamatta itse kysymykseen: ”tyyppi on hyvä ja ilmoittaa, kenet olen tuominnut ohi Jumalan helvettiin ja missä.” Hän siis tietää valehtelevansa. Kuitenkaan hän ei tunnusta syntiään (8. käskyn rikkomusta) vaan pakenee – suomalaiskansalliseen luihuun tapaan – selityksiä mutisten. Niin ei yksikään todellinen kristitty tee (todellinen kristitty tunnustaa syntinsä, pyytää syntiään anteeksi, vaipuu sydämen katumukseen ja turvaa syntinsä anteeksiantamukseen Kristuksessa).

    Asian kiertämistä – suomalaiskansalliseen luihuun tapaan – on myös se, että nimimerkki kirjoittaa: ”Sellaisen vihan keskellä minä raukka en uskalla paljastaa oikeata nimeäni”, kun kuitenkin kyse on siitä, että koska hänellä on otsaa julistaa Jeesuksen Kristuksen julistaja helvettiin tuomitsijaksi (siis saatanaksi) – siis koska hän itse osoittaa äärimmäistä vihaa Jeesuksen Kristuksen julistajaa ja jumalattomuudesta varoittajaa kohtaan – hänen tulee ehdottomasti paljastaa nimensä KANTAAKSEEN OIKEAN VASTUUN näin raskaassa asiassa.

    Nimimerkki puolustautuu, ja hänen puolustautumisensa kulkee seuraavasti: ”Jos koko Suomen kansa olemme ’saatanalauma’, niin eikö se ole helvettiin tuomitsevaa kirjoitusta. Jos Suomessa ei ole yhtään aitoa kristittyä, vaan joukko saatanoita, niin eikö Saatana ole jo tuomittu helvetin tuliin, mihin se joukko saatanoita sitten joutuu, jos ei juuri samaiseen paikkaan?”

    Nimimerkin todisteluperuste on se, että jos kerta saatana on tuomittu helvettiin, niin jos Suomen kansa on saatanalauma, sekin joutuu helvettiin saatanan kanssa, ja siksi Suomen kansan julistaminen saatanalaumaksi on helvettiin tuomitsemista ja minusta tulee koko kansan helvettiin tuomitsija.

    Nimimerkki siis väittää, että tuo tuomio on minun antamani tuomio ja että toimin väärin.

    Kyllä on myrkyllistä sylkemistä tällainen päättely. Tuo tuomio on Jumalan tuomio, ei minun. Minä vain julistan, Jumalan sanansaattajana eli kristittynä, Jumalan tuomion kansalle, jos ei tule parannukseen (parannuksentekoa olen vaatinut miljoona kertaa). Sekö väärin!

    Juuri tuossa yllä olevassa kommentissani toin esiin, että JUMALA (en minä) toteaa, että KAIKKI, KOKO MAAILMA (ei vain Suomen kansa) on syyllinen (syntinen) Jumalan edessä ja matkalla kadotukseen, ja toistan:

    Jumalan sana sanoo: ”Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että JOKAINEN suu tukittaisiin ja KOKO MAAILMA tulisi syylliseksi Jumalan edessä; sen tähden, ettei mikään liha tule hänen edessään vanhurskaaksi lain teoista; sillä lain kautta tulee synnin tunto – – Sillä KAIKKI ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:19-20, 23) – – ”Sillä Jumala on sulkenut KAIKKI tottelemattomuuteen, että hän KAIKKIA armahtaisi” (Room. 11:32) – – ”Raamattu on sulkenut KAIKKI synnin alle” (Gal. 3:22) – – ”KAIKKI, niin hyvin juutalaiset kuin kreikkalaiset, ovat synnin alla” (Room. 3:9) – – ”EI YKSIKÄÄN elävä ole vanhurskas sinun edessäsi” (Ps. 143:2) – – ”yhden ihmisen lankeemus on koitunut KAIKILLE IHMISILLE kadotukseksi” (Room. 5:18) – – ”joka ei ole kuuliainen Pojalle, se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36) – – ”joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen” (Mark. 16:6).

    Miksei nimimerkki ole ottanut noita raamatunkohtia huomioon? Koko ihmiskunta (kaikkina aikoina) on luonnostaan syntiinlankeemuksen peruina helvettiin matkalla oleva syntisten joukko. Tämä on JUMALAN SANA, ei minun sanani.

    En tietenkään sulje oikeita suomalaisia kristittyjä tuohon ”saatanalaumaan”, ja olen lukuisia kertoja tuonut tämän julki. En kuitenkaan ole varma, onko Suomessa yhtäkään oikeaa kristittyä (itseni lisäksi), sillä heidän äänensä, julistus, puuttuu. Kastetut lapset kyllä ovat oikeita kristittyjä. Asia on niin, että en ole elämäni aikana kohdannut Suomessa yhtäkään aikuista oikeaa kristittyä. Epäilenkin, ettei Suomessa ole lisäkseni yhtäkään aikuista oikeaa kristittyä. Nimikristittyjä (teeskentelijöitä, ulkokultailijoita) ja harhaoppisia maa kyllä on täynnä. Tällä saatanalaumalla (Suomen kansalla) on nykyisin oma itselle muokattu ”kirkkokin”, kansankirkko, jossa enenevästi pilkataan Jumalan sanaa ja joka enenevästi muuttuu saatanalauman (kansan) kuvaksi. Oikea kirkko ei kuitenkaan ole kansankirkko vaan päinvastoin Jumalan sanan kirkko. Kansa itse on ryhtynyt Jumalaksi, siis saatanalauma on Suomessa julistautunut Jumalan kansaksi. Tämä on suomalainen hirvittävä ydinpetos.

    Ja eikö Suomen kansa sitten ole ”saatanalauma”? Kyllä, luonnostaan koko ihmiskunta on, kuten todettu, saatanalauma. Luonnostaan koko ihmiskunta on matkalla kohti helvettiä (vain Jeesus Kristus voi siitä pelastaa). Jumalan sana sanoo:

    ”Joka syntiä tekee, se on perkeleestä” (1. Joh. 3:8). Koko luonnollinen ihmiskunta (myös luonnollinen Suomen kansa) on siis perkeleen orjien joukkio, perkelelauma.

    Edelleen Raamattu (Ap. t. 26:18) sanoo, että luonnollinen (siis Kristuksessa pelastumaton) ihmiskunta (myös Suomen kansa) on ”pimeydessä” ja ”saatanan vallassa”. Koko luonnollinen ihmiskunta (myös luonnollinen Suomen kansa) on siis saatanan vallassa, SAATANALAUMA.

    Tämä sana ei ole minun sanani vaan Jumalan sana.

    Luonnollinen, Kristuksessa pelastumaton ihmiskunta (saatanalauma) ON matkalla helvettiin:

    ”Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. – – Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ’MENKÄÄ POIS MINUN TYKÖÄNI, TE KIROTUT, SIIHEN IANKAIKKISEEN TULEEN, JOKA ON VALMISTETTU PERKELEELLE JA HÄNEN ENKELEILLENSÄ. – – JA NÄMÄ MENEVÄT POIS IANKAIKKISEEN RANGAISTUKSEEN’” (Matt. 25:31-33, 41, 46).

    Koko jumalaton Suomen kansa siis hukkuu ikuiseen helvettiin perkeleen kanssa, ellei se tule parannukseen (jota olen väsymättä julistanut).

    Saatanalauma todella heitetään helvettiin saatanan kansaa. SE ON JUMALAN TUOMIO, EI MINUN. Nimimerkki ei tunne Raamattua, mutta silti hän puhuu ja tuomitsee (mikä on jumalatonta julkeutta).

    Nimimerkki jatkaa: ”Kristusta vasta etsivä tai hiljan uskoon tullut voi perääntyä lukiessaan kirjoituksiasi, koska ei vielä ymmärrä ja ajattelee, että ’tuollaisiako ne uskovat ovat, tuota en halua tms.’ ja tärkeä asiasi vesittyy vaikka totta puhuisit.”

    Mitä kristityksi tulemiseen tulee, Kristusta EI etsitä vaan uskotaan. Hänet on ilmoitettu Jumalan sanassa. Jeesus Kristus on syntien anteeksiantamus. Se tulee uskoa. Sitä on kristinusko. Jokainen uskoon tullut (siis anteeksiantamuksen vastaanottanut) tietää jo alussa olevansa syntinen ytimiään myöten ja matkalla helvettiin, eihän hän muuten tarvitsisi syntien anteeksiantamusta (Kristusta). Sellainen ihminen (kristitty, uskoon tullut) ei siis mitenkään voi perääntyä tai pelästyä kirjoituksiani, koska hän tietää ja YMMÄRTÄÄ karmean totuuden luonnollisesta itsestään.

    Nimimerkin sanat osoittavat, ettei hän ole todellisesti tullut uskovaiseksi. Hän käsittää kristinuskon ulkonaiseksi ulkokultaisuudeksi ja Jeesuksen pelkäksi moraaliseksi esikuvaksi (ei Vapahtajaksi). Siksi hän luulee, että Jeesus Kristus ja evankeliumi ovat ihmisten mielen mukaisia. Kuitenkaan evankeliumi EI ole ihmisten mielen mukainen:

    ”Ihmistenkö suosiota minä nyt etsin vai Jumalan? Tai ihmisillekö pyydän olla mieliksi? JOS MINÄ VIELÄ TAHTOISIN OLLA IHMISILLE MIELIKSI, EN OLISI KRISTUKSEN PALVELIJA. Sillä minä teen teille tiettäväksi, veljet, että minun julistamani EVANKELIUMI EI OLE IHMISTEN MUKAISTA; enkä minä olekaan sitä ihmisiltä saanut, eikä sitä ole minulle opetettu, vaan Jeesus Kristus on sen minulle ilmoittanut” (Gal. 1:10-12).

    Kristinusko jopa tappaa, vaatii uudestisyntymistä. Kristinusko siis tappaa luonnollisen ja syntisen ”vanhan ihmisen” ja synnyttää vanhurskaan ”uuden ihmisen”, jossa Pyhä Henki asuu. Koko kristityn elämä on vanhan oman itsen kuolettamista Pyhän Hengen voimassa ja uuteen vanhurskaaseen itseen pukeutumista. Uskon myötä perkele joutuu kaikkoamaan pois sydämestä (mikä siis on TÄYSIN VASTOIN LUONNOLLISEN IHMISEN MIELTÄ), ja Pyhä Henki tulee tilalle,

    ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja MINÄ ELÄN, EN ENÄÄ MINÄ, VAAN KRISTUS ELÄÄ MINUSSA” (Gal. 2:19-20).

    Kun Jeesus vuorisaarnassaan puhuu anomisesta, etsimisestä ja kolkuttamisesta, hän puhuu omilleen, USKOON JO TULLEILLE. Hän lausuu:

    ”Anokaa, niin teille annetaan; etsikää, niin te löydätte; kolkuttakaa, niin teille avataan. Sillä jokainen anova saa, ja etsivä löytää, ja kolkuttavalle avataan” (Matt. 7:7-8).

    Vuorisaarnansa alkupuolella Jeesus oli puhunut uskoville elämänvanhurskaudesta, pyhittymisestä. Nyt tuossa yllä olevassa kohdassa hän ilmoittaa, että voima siihen saadaan häneltä. Hän kehottaa rukoilemaan, kääntymään alituisesti hänen puoleensa. Hän on kuuleva omiaan, antava. Häneltä on anottava nöyrän luottavaisena. Häntä on etsittävä eli hänen puoleensa on rukouksessa käännyttävä. Hänen oveensa on kolkutettava eli häneltä on rukoiltava hartaasti ja sinnikkäästi.

    Kommenttinsa lopussa nimimerkki yrittää oikeuttaa itsensä ja sanomisensa antamalla ymmärtää, että hän on ”ihminen”. Kuitenkin, kuten sanottu, luonnollisen ihmisen on kuoltava ja uuden ihmisen (kristityn) synnyttävä. ”Ihminen” on siis Raamatun mukaan kristityn suora vastakohta. Sana ”ihminen” on Raamatussa lähinnä häväistyssana, sillä ihminen on luonnostaan saatanan ja synnin orja.

    Ja kristitty puhuu Jumalan sanaa, ei omaa sanaansa.

    Kiitos Magneettimedialle, että on sallinut tämän keskustelun!

    Plusääni(10)Miinusääni(7)
    1. Ja kuten kirjoitustavasta ja agendan yksisuuntaisuudesta käy ilmi, nimimerkki ”Me” esiintyy nyt nimimerkillä ”anders”, äsken myös nimimerkillä ”Pekka”. Kavalia ja myrkkyä täynnä olevia pettäjiä tällaiset Suomen nykyiset ”uskovaiset.” Näyttää siltä, ettei mikään petos tai kierous ole heille vieras. Nimimerkki ”Me” (tai ”anders” tai ”Pekka” tai mikä hyvänsä) on siis vain yksi esimerkki ”suomalaisesta uskovaisuudesta” – petosta ja myrkkyä kaikki yltympäriinsä (olen elänyt tarpeeksi kauan nähdäkseni, mitä he ovat),

     ”Yltympäri jumalattomat rehentelevät, kun kataluus pääsee valtaan ihmislasten seassa” (Ps. 12:9);

     ”Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan, ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa; kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään. HEIDÄN KURKKUNSA ON AVOIN HAUTA, KIELELLÄNSÄ HE PETTÄVÄT, KYYKÄÄRMEEN MYRKKYÄ ON HEIDÄN HUULTENSA ALLA; HEIDÄN SUUNSA ON TÄYNNÄ KIROUSTA JA KATKERUUTTA. Heidän jalkansa ovat nopeat vuodattamaan verta, hävitys ja kurjuus on heidän teillänsä, ja rauhan tietä he eivät tunne. Ei ole Jumalan pelko heidän silmäinsä edessä” (Room. 3:10-18);

     ”Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. Eikä ihme; SILLÄ ITSE SAATANA TEKEYTYY VALKEUDEN ENKELIKSI. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen” (2. Kor. 11:13-15).

     Voi ihmisraukkoja.

     Plusääni(9)Miinusääni(5)
     1. No nyt ymmärrän paremmin, harvojen hermot kestävät tätä maailmaa ja kovilla olen itsekin. Koska kukaan ei usko meitä ja mitä enemmän tietoa on, sitä kovemmille joutuu ja vaikea todistaa näkemyksiään tässä nukkuvien joukossa. Minä eli ”Me” ei ole ”Pekka” eikä ”Anders” vaan ihan minä. Tässä maailmassa valehdellaan niin paljon, että ymmärrän myös, että Laurio ajattelet, että minä täällä eri nimimerkein puolustan itseäni. Näin ei ole. Vannoa ei saa, mutta minä kuitenkin kerron, että se on totuus. Muuta tähän en voi sanoa, ihan samassa junassa ollaan.

      Plusääni(4)Miinusääni(3)
     2. Yllä olevaan nimimerkin ”Me” kommenttiin (7.7. at 18.00):

      Onhan se, köh, vähän merkillistä, että ”Me” ryhtyy tätä kommentoimaan eivätkä ”Pekka” ja ”anders” itse (kirjoitustyylistä ja agenda-asemoinnista päätellen tuolla alempana [9.7. at 22.15] kommentoiva ”Pekka” ei ole kukaan muu kuin ”Me” itse). Saas nähdä, yrittääkö ”anders”. Jos tästä arvottomasta leikistä on jotakin hyötyä, se on se, etten luota enää yhteenkään sanaan, joka ”Me”:n suusta lähtee. Löpisköön täällä minun puolestani mitä lystää.

      Plusääni(7)Miinusääni(2)
     3. Oletus on kaikkien munauksien äiti. Sanoi viisas veljeni. Olemme eläneet erikoisen elämän, emme missään lintukodossa, tarkoitan perhettäni ja itseäni. Laurion viisautta puolustan, mutta missä kohden häntä en ymmärrä, on armon puuttuminen hänen todistuksestaan. Edelleen, puhut toden sanoja. Kaksiteräinen miekka.

      Plusääni(1)Miinusääni(3)
     4. Nimimerkille ”Me” (at 1.17).

      Vai että armo on puuttunut todistuksestani! Liki kymmenen vuotta olen täälläkin julistanut parannuksentekoa, joka siis on sydämen katumus + sydämen usko Kristuksen lunastustekoon! Katumattomalle syntiselle kansalle ei missään nimessä tule julistaa pelkkää evankeliumia (armoa, syntien anteeksiantamusta, Kristusta), sillä silloin vain armahdetaan perkelettä ja oikeutetaan perkele sekä heitetään ihmiset helvettiin. Kukaan näet ei tarvitse armoa (syntien anteeksiantamusta, Kristusta), ellei tiedä olevansa sydämessään pelkkää syntiä Jumalan edessä. Ja synnintunto (sydämen kauhistuminen ja luhistuminen syntisyytensä ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi) tulee lain (EI ARMON) kautta:

      ”lain kautta tulee synnin tunto” (Room. 3:20) – – ”SYNTIÄ EN OLISI TULLUT TUNTEMAAN MUUTEN KUIN LAIN KAUTTA; sillä en minä olisi tiennyt himosta, ellei laki olisi sanonut: ’Älä himoitse’. Mutta kun synti otti käskysanasta aiheen, herätti se minussa kaikkinaisia himoja; sillä ilman lakia on synti kuollut. Minä elin ennen ilman lakia; mutta kun käskysana tuli, niin synti virkosi, ja minä kuolin. niin kävi ilmi, että käskysana, joka oli oleva minulle elämäksi, olikin minulle kuolemaksi. Sillä kun synti otti käskysanasta aiheen, petti se minut ja kuoletti minut käskysanan kautta” (Room. 7:7-11) – – ”MISSÄ LAKIA EI OLE, SIELLÄ EI OLE RIKKOMUSTAKAAN” (Room. 4:15).

      Suomen nykyinen kansa on katumaton syntinen kansa. Sille EI saa julistaa armoa, sillä silloin vain oikeutetaan tuo katumaton tila ja perkeleen valta. Katumattomille syntisille tulee julistaa lakia (Jumalan käskyjä), ja vasta katumukseen sydämissään tulleille tulee julistaa armoa eli syntien anteeksiantamusta. Olen kirjoittanut paljon Raamatun vaatimasta parannuksenteosta, jossa siis LAKI synnyttää synnintunnon ja EVANKELIUMI (armo) tuo syntien anteeksiantamuksen (armon), ja Suomen kansa on vasta siinä tilassa, että sille tulee julistaa yksin lakia, että se tulisi synnintuntoon – ja armon tarpeeseen. On hirvittävä kardinaalivirhe julistaa katumattomille syntisille evankeliumia eli armoa!! Siten vain nostetaan perkele jumalaksi (ihminen on syntiinlankeemuksen peruina luonnostaan perkeleen ja synnin orja, kyvytön omin voimin irtautumaan niistä). SUOMESSA EI SAA JULISTAA ARMOA! SE OLISI KUOLETTAVA, PERKELEELLINEN TEKO!

      Kuten Paavali todistaa, laki (Jumalan käskyt) tappaa! Suomen kansa tulee siis lain julistuksella tappaa ytimiä myöten (perkelehän asuu sydämissä). Kansa tulee siis lain julistuksella saattaa sydämen katumukseen eli ihmisen sisäiseen luhistumiseen (vanha, syntinen ihminen kuolee). Oikea katumus on sydämen syvä hätä syntien ja helvettiin hukkumisen uhan vuoksi – ihmisen totaalinen sisäinen luhistuminen lain voimasta. Sitä on ihmisen kuoleminen eli perkeleen joutuminen vastuuseen sydämissä. Kun vanha syntinen ihminen kuolee, perkele kuolee:

      ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7) – – ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20) – – kun käskysana tuli, niin synti virkosi, ja minä kuolin. niin kävi ilmi, että käskysana, joka oli oleva minulle elämäksi, olikin minulle kuolemaksi” (Room. 7:9-10).

      Laki tappaa, ja sitten evankeliumi tekee eläväksi. Sitä on Raamatun vaatima uudestisyntyminen.

      Lain vaikuttama katumus ja evankeliumin vaikuttama usko EIVÄT OLE IHMISEN TEKOJA. Ne vaikuttaa Jumalan sanassa (sekä laissa että evankeliumissa) vaikuttava Pyhä Henki, siis Jumala itse. Lain sanaan liittyessään Pyhä Henki vaikuttaa sydämissä suuren hädän sydänten syntien vuoksi (= katumuksen) ja evankeliumin sanaan liittyessään Pyhä Henki vaikuttaa sydämissä uskon Kristuksen sijaissovitukseen (eli armoon). Parannuksenteko on yksin Jumalan teko. Nykyiselle katumattomalle Suomen kansalle tulee siis julistaa Jumalan lakia, että Pyhä Henki siinä vaikuttaessaan synnyttäisi sydämissä katumuksen ja syntyisi armon tarve. Vasta kun armon tarve eli synnintunto on syntynyt, voidaan julistaa evankeliumin armoa, Kristusta. Kenenkään sydän ei tarvitse Kristusta, jos sydän ei tiedä olevansa syntinen Jumalan edessä.

      Nimimerkki sivuuttaa lain julistuksen, ja silloin kukaan ei tule synnintuntoon eikä tarvetta armolle ole. Nimimerkki sivuuttaa silloin myös armon (Kristuksen) ja työntää kansan katumattomana helvettiin. Nimimerkin armon julistus jää ulkokultaiseksi hurskasteluksi, petolliseksi Kristuksen väärinkäytöksi. Kristus on todellisesti synnin hätään joutuneita varten, ei ulkokultailijoita varten. Nimimerkki tulee palvelleeksi pelkästään perkelettä – Kristuksen ja armon nimissä. Kaikki on nimimerkin uskossa päälaellaan. Nimimerkin sydän ei ole koskaan romahtanut oman synnin vuoksi. Silti hän syyttää koko maailmaa pahaksi. Tämä on ulkokultaisuutta ja tekopyhyyttä pahimmillaan! Sellainen ”uskovaisuus” on pahimman luokan ihmisten manipulointia ja perkeleen palvontaa.

      Kun siis Jumalan laki sanoo: ”Älä varasta”, se sanoo kaikkien muiden ohella myös sinulle: ”Sinä varastat sydämessäsi” (Jumala katsoo sydämeen, ei pelkkiin ulkonaisiin tekoihin). Sinäkin varastat sydämessäsi kaiken aikaa. Jumala siis käskyillään ilmoittaa, että jokainen on luonnostaan matkalla syntien rangaistukseen, kuolemaan ja helvettiin (sielun kuolemaan, eroon Jumalasta), ja tämän jos minkä pitäisi synnyttää kauhu (katumus) sydämessäsi. Kun tuossa kauhussa luhistut sisäisesti kokonaan, tartut mielelläsi syntien anteeksiantamukseen Kristuksessa – armoon.

      Kaikki käskyt vievät sinut siis tilaan, jossa hengenhädässäsi voit tarttua vain syntien anteeksiantamukseen Kristuksessa, viimeiseen oljenkorteen, armoon.

      Ilman lakia armo sinussa jää teeskentelyksi.

      Et sinä mitenkään voi ymmärtää minua (tai ketään todellista kristittyä) tai kristinuskoa, sillä sinulta puuttuu parannuksenteko – sydämen katumus + sydämen usko – kokonaan. Olet kokonaan toisella pelikentällä, ulkokultaisuuden ja oman navan kiillottamisen tekokultaisilla niityillä.

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
     5. Tuo synnintunto (sydämen kauhistuminen ja luhistuminen) on sellainen sielun tila, jossa kaikki muut asiat muuttuvat toissijaisiksi.

      Useimmille tämä mieltä polttava kysymys (viimeinen tuomio) tulee mieleen vasta kuolinvuoteella.

      Tähän tilaan ei auta enää ihmisviisaus, filosofointi, elämänhallinta-oppaat, eikä oma tahto, koska Jumala näkee suoraan ihmisen sydämeen. Tätä tuomiota et pääse pakoon.

      ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” – Matt. 23:33

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. P.s. kohtaan ”tunnen, että minut kutsuttiin takaisin…” vaihdan sanan ”tiedän”, minä tiedän sen, ei tässä mistään tunteista ole kysymys.

  Plusääni(5)Miinusääni(5)
 5. Niin, nimimerkki ”Me”, jos sinä keskustelumme jälkeen nyt kiristelet hampaitasi minulle ja esiin nostamilleni raamatunkohdille, niin perkele siinä vain sydämestäsi käsin sähisee (jokainen ihminen on luonnostaan, syntiinlankeemuksen peruina [1. Moos. 3. luku], perkeleen orja, niin että luonnollisen ihmisen tahto on [ulkokultaillessaankin] perkeleen tahto ja luonnollisen ihmisen minuus on perkele hänessä). Silloin toteutat omalla tahdollasi aktiivisesti edelleen perkelettä.

  Jos taas keskustelumme ei ole vaikuttanut sinuun mitenkään ja jatkat vain entistä muotokristillistä harhapolkuasi, silloin olet paatunut. Mikään ei voi sinua enää auttaa.

  Mutta jos olet alkanut vaipua häpeään ja sisimpäsi syvään epätoivoon ja tuskaan tilastasi itse Jumalan edessä, olet siirtymässä oikealle tielle. Sellainen sydämen hätä on juuri se oikea katumus, joka on Jumalan mielen mukainen. Siinä syntinen ”vanha ihminen” luhistuu syvässä sisäisessä hädässä ja ihminen alkaa olla valmis SYDÄMESSÄÄN ottamaan vastaan syntien anteeksiantamuksen Kristuksessa (itseensähän hän ei voi enää luottaa, koska hän luhistuu kokonaan). Tämä, katumus + oikea usko, on parannus. Asiaa voitaisiin verrata tottelemattomiin pikkulapsiin, joita isä kovalla nuhtelulla käskee pois pahanteosta. Kun lapset kovasti pelästyvät ytimiään myöten, he eivät enää koskaan syyllisty samanlaiseen pahantekoon. Kun isä huomaa heidän pelästymisensä ja katumisensa, hän heti leppyy heille ja rakastaa heitä entistä enemmän. Ja myöhemmin lapset ovat syvästi kiitollisia isälleen, että hän ohjasi heidät rakkauden vitsalla oikealle tielle.

  Tähän jälkimmäiseen tilaan olen koko ajan toivonut sinun tulevan. Ehkä muutkin lukijat saavat piston sydämiinsä ja uskovat sitten syntien anteeksiantamuksen Kristuksessa. Hän, Jumala, sovitti meidät itsessään verellään. Jos ihminen pystyisi omin voimin sovittamaan itsensä Jumalan edessä, silloin Jeesus olisi kuollut turhaan, ja tämä olisi jumalanpilkkaa. Ihminen on täysin kyvytön itse parantamaan itseään, sillä perkele ja synti ovat hänen sydämessään, jolloin hän on kaikessa (tahtomisessaankin) perkeleen ja synnin orja. Ihmisellä ei siis ole vain ulkonaisia tekosyntejä, hän on ytimiään myöten, sydämessään, syntinen. Siksi ihmisen on katumuksessa kokonaan luhistuttava (= kuoltava) Jumalan sanan (lain sanan) voimasta, että uusi, vanhurskas ihminen syntyisi evankeliumin sanan voimasta ja ihminen parantuisi (hänestä tulisi oikea kristitty, Jumalan sanasta syntynyt). Ja uusi, vanhurskas ihminen elää ikuisesti autuudessa Jumalan yhteydessä sekä sielun että ruumiin puolesta (uskossa Pyhä Henki astuu sanan myötä sydämeen eli ihmisen sielu liittyy Jumalaan, ja viimeisenä päivänä myös ruumis nousee katoamattomana ylös haudasta Jumalan luo ja liittyy sieluun). Ja juuri sitä tällä kaikella toivon sinulle.

  ”Minä KUOLETAN ja minä teen eläväksi, minä LYÖN ja minä parannan; eikä ole sitä, joka pelastaisi minun käsistäni” (5. Moos. 32:39).

  Jumala joutuu rakkaudessaan tappamaan luonnollisen ihmisen kokonaan (ytimiä myöten) poistaessaan hänet synnin ja perkeleen orjuudesta, kuolemasta ja helvettiin hukkumisen uhasta. Samalla hän on antanut Jeesuksen Kristuksen juridiseksi syntien anteeksiantamukseksemme edessään. Jumalan lyönti (tappaminen) siis parantaa, ikuisesti. Ilman uudestisyntymistä (siis kuolemista ja uudelleen sanasta syntymistä) kukaan ei pelastu:

  ”Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa” (Joh. 3:3).

  Plusääni(7)Miinusääni(4)
  1. Olet Laurio todella taitava tuomitsemaan kaikki ihmiset perkeleen orjiksi – jopa uskovat kuten nimimerkin ”Me”. Näytät myös järjestävän ”tykkäyksiä” omiin viesteihisi ja ”ei tykkäyksiä” niille, jotka uskaltavat edes jossain määrin kirjoittaa jotain sinua vastaan.
   Olet syyttänyt minuakin toiseksi ja jopa naispuoliseksi henkilöksi. Pieleen ovat pahasti menneet olettamuksesi niin kuin monet muutkin väitteesi. Raamatun mukaan Pyhä Henki on totuuden Henki. Väärien väitteinesi ja erehdystesi perusteella et näytä olevan osallinen Hänestä.

   Plusääni(4)Miinusääni(7)
 6. Laurio ei ole hihhuli vaan parastaan yrittää ja Luojaan turvaa. Kiivailee Jumalan Sanan puolesta ja edelleen häntä puolustan, vaikka ihminen hänkin on ja siksi ei ymmärrä kaikkea. Ei kukaan meistä, minä kaiken vähiten. Jos tästä keskustelusta joku saisi pienen sinapin siemenen, niin olen iloinen. Minä ainakin opin paljon ja nöyrryin (ja nöyrryn yhä edelleen Jumalan edessä, Luojani tietää, jos ulkokultailen). Armosta pitäisi myös puhua, vaikka eksynyttä kansaa olemme. Meitä pitää opettaa ja sekään ei yksin auta, mutta aidosti uskovien rukouksella on väkevä voima.

  Plusääni(0)Miinusääni(2)
  1. En minä mihinkään ”Luojaan” turvaa vaan Jumalan sanaan. Siinä Jumala on ilmoittanut itsensä. Siinä on laki (käskyt) ja evankeliumi. Katumattomille syntisille (esim. Suomen nykyiselle kansalle) tulee julistaa lakia. Katumukseen tulleille on julistettava evankeliumia. Katumattomille EI saa julistaa evankeliumia, eikä katuville saa julistaa lakia (hehän ovat jo tulleet lain tavoitteeseen, katumukseen). Johonkin tuntemattomaan ”Luojaan” uskovat ovat ulkokultailevia hihhuleita, joilta puuttuu sydämen parannuksenteko Jumalan sanan voimassa ja siten Jumalan osallisuus.

   En myöskään ”yritä parastani”, sillä olen kuollut. En voi yrittää mitään enkä voi olla mitään mieltä mistään:

   ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7) – – ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, EN ENÄÄ MINÄ, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20) – – kun käskysana tuli, niin synti virkosi, ja minä kuolin. niin kävi ilmi, että käskysana, joka oli oleva minulle elämäksi, olikin minulle kuolemaksi” (Room. 7:9-10).

   Laki tappaa, ja sitten evankeliumi tekee eläväksi. Sitä on Raamatun vaatima uudestisyntyminen.

   Minussa elää siis Kristus. Hän ei ”yritä parastaan” vaan vaikuttaa kaiken aina oikein. Nimimerkki ei tiedä, mikä kristitty on. Kristitty on Jumalan asunto, ei itsensä ja mielipiteittensä asunto:

   ”Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani, ja minun Isäni rakastaa häntä, ja me tulemme hänen tykönsä ja jäämme hänen tykönsä asumaan” (Joh. 14:23) – – ”Ettekö tiedä, että te (so. kristityt) olette Jumalan temppeli ja että Jumalan Henki asuu teissä?” (1. Kor. 3:16) – – Vai ettekö tiedä, että teidän (so. kristittyjen) ruumiinne on Pyhän Hengen temppeli, joka Henki teissä on ja jonka te olette saaneet Jumalalta, ja ettette ole itsenne omat? Sillä te olette kalliisti ostetut” (1. Kor. 6:19-20).

   En siis ole ihminen vaan kuollut ihminen (ks. yllä) – kristitty. Kun minussa asuu Jumalan sana (Kol. 3:16), minulla on tieto ja ymmärrys:

   ”Teillä on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto” (1. Joh. 2:20) – – ”Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi” (Joh. 8:31-32) – – ”Hengellinen ihminen sitä vastoin tutkistelee kaiken, mutta häntä itseään ei kukaan kykene tutkistelemaan. Sillä: ’kuka on tullut tuntemaan Herran mielen, niin että voisi neuvoa häntä?’ Mutta meillä on Kristuksen mieli” (1.Kor. 2:15-16) – – ”Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen, tunteaksemme sen Totisen; ja me olemme siinä Totisessa, hänen Pojassansa, Jeesuksessa Kristuksessa. Hän on totinen Jumala ja iankaikkinen elämä” (1. Joh. 5:20).

   Mitä nimimerkin mainitsemiin rukouksiin tulee, Jumala EI kuule ulkokultailijoiden, siis katumattomien syntisten, rukouksia:

   ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31).

   Sellaisten rukoukset ovat kauhistus Jumalan edessä:

   ”Herralle kauhistus ovat valheelliset huulet” (Snl. 12:22) – – ”Joka korvansa kääntää kuulemasta lakia, sen rukouskin on kauhistus” (Snl. 28:9).

   Ulkokultainen ei ole ”aidosti uskova”, vaikka hän niin itselleen uskottelee.

   Ulkokultainen on synnin ja perkeleen orja sydämessään.

   Ulkokultainen on SYDÄMESSÄÄN hylännyt Jumalan sanan, sekä lain että evankeliumin.

   Vaikka ulkokultainen kävelisi päällään tai tekisi millaisia akrobatiatemppuja tahansa, hän ei saa väännettyä itsestään Jumalan lasta.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat