Jussi Halla-aho haluaa EU:n päättävän Suomen maahanmuuttopolitiikasta

TTIP-vapaakauppasopimusta, NSA:n vakoilua, ääri-islamistisen Saudi-Arabian aseistamista ja sotilasliitto Natoa kannattava Jussi Halla-aho haluaa, että Euroopan unioni päättää Suomen maahanmuuttopolitiikasta.

Yleisradio kysyi suomalaisilta europarlamentaarikoilta, tahtoisivatko he, että siirtolaispolitiikasta päätettäisiin kansallisella vai EU:n tasolla. Vain kaksi vastaajista oli sitä mieltä, että Suomella pitäisi olla oikeus päättää itsenäisesti tunkeutujien vastaanottamisesta tai käännyttämisestä.

EU:n ylivaltaa kannatti myös perussuomalainen Halla-aho, vaikka äänestäjät ovat pitäneet häntä tähän asti EU-kriitikkona. Halla-ahon kannattama malli olisi suuri harppaus kohti Euroopan liittovaltiota.

Puolueen toimintaa kriittisesti seuraavia Halla-ahon mielipide ei yllätä. Viime syksynä Timo Soini vaati, että EU:n on rangaistava jäsenmaita, jotka eivät ota säännöllisesti vastaan tarpeeksi suurta määrää tunkeutujia.

Halla-aho vaati helmikuussa, että EU ei saa estää aseiden vientiä ääri-islamistiselle Saudi-Arabialle. Hänen kannattajansa perustelivat kummallista vaatimusta väittämällä, että Halla-aho vastusti aseiden vientikieltoa siksi, ”ettei asekaupan pitäisi kuulua EU:n päätösvallan piiriin”.

Mutta miksi Halla-aho on sitä mieltä, että maahanmuuttopolitiikan ohjakset on pidettävä tiukasti kulttuurimarxismin nimiin vannovassa Brysselissä?

 

Lue myös: Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta

13 kommenttia

 1. Tässä taas tahallaan ymmärretään väärin. Eikö sixpack-hallitus tehnyt Suomelle katastrofaalisen tuhon? Silloin tehtiin päätökset vokeista (2012) ja muuta kivaa kuten valtionvelkaa.

  Perussuomalaiset ovat tässä maassa vähemmistö liittyen maahanmuuttokysymykseen. Eikö Eu-maat – rajoja pistetty jo kiinni – toimi paremmin. Eikö hetkellisesti meidän kannata seurata heidän jälkiään?

  Meidän suomalaisten täytyy ajaa Suomen etua; on olleellista, että meillä on terve oma asetuotanto. Kenelle me voimme myydä: venäjä, usa, somalia, saudiarabia, kiina, pohjois-korea, etelä-afrikka, meksikko, chile, israel, kolumbia, ranska jne. Nimilista on loputon.

  Jollekin ehkä kannattaa myydä, jos haluamme asetuotannon pitää Suomessa.

  Asiakysymyksissä täytyy tuntea itse asia.

  Plusääni(0)Miinusääni(7)
 2. PS haluaa luovuttaa päätösvallan rajojen sulkemisesta EU:lle. PS-puolue ei ole yrittänytkään saada terveitä kantoja läpi, koska sen kolmasosa vallasta ei näy yhtään tähän suuntaan. PS siis kriminalisoi nationalistipuolueet ja kaiken muun terveen liikehdinän ja syyttää niitä väkivallasta tai sellaisen ilmapiirin aikaan saamisesta. Mamuväkivalta ei PS-ministereitä huolestuta, vaan kantasuomalaisten mahdollinen vastarinta maansa tuhoamista kohtaan. Tämähän on huomattu PS-ministereiden lausunnoista jo.

  PS-puolueen esikuvia ovat siis juutalaisvaltaa myötäilleet Svinhufvud ja Mannerheim, jotka loivat maastaan sosialidemokratian. He kielsivät nationalistisen liikehdinnän ja vainosivat sitä 30-luvulla. Nimenomaan IKL-linjaa. He edustavat juutalaiseliitin tuhoavaa ”demokraattista” järjestelmää. Ei ihme, että neokonservatiivinen PS-puolue toimii suomalaisia vastaan vielä kovemmilla kierroksilla ja pitää esikuvanaan ”äärioikeiston” tukahduttajia.

  Viheliäisintä on, että eliitti huijasi tällä huijauspuolueellaan mamukriittiset äänestämään väärää hevosta ja jopa ison osan nationalisteista äänestämään pahinta vihollistaan eli Isrelin miehiä. PS:n toiminta osana huijauskoneistoa oli alhaista, mutta täytyy todeta, että suomalaisilta PS-puolueen kannattaminen osoittaa, että he eivät ole mitään ruudinkeksijöitä. Liian tyhmiä elämään.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 3. Repe: ”PS haluaa luovuttaa päätösvallan rajojen sulkemisesta EU:lle.”

  Väite on virheellinen, PS pyrkii tekemään vallitsevissa olosuhteissa ehdottomasti parhaan päätöksen. Ehkä tämäkin on väylä ”sisäpoliittiseen vaikuttamiseen” entistä paremmin.

  ”PS-puolue ei ole yrittänytkään saada terveitä kantoja läpi, koska sen kolmasosa vallasta ei näy yhtään tähän suuntaan.”

  En ymmärrä mitä pyrit sanomaan.

  ” PS siis kriminalisoi nationalistipuolueet ja kaiken muun terveen liikehdinän ja syyttää niitä väkivallasta tai sellaisen ilmapiirin aikaan saamisesta. ”

  Valehtelet, tai tulkitset omien traumojen pohjalta.

  ”PS-puolueen esikuvia ovat siis juutalaisvaltaa myötäilleet Svinhufvud ja Mannerheim, jotka loivat maastaan sosialidemokratian.”

  Tässähän tämä, Repe, monologisi on vapaa – ole hyvä 🙂

  (Tietyissä taidepiireissä monologia pidetään myös runkkauksena, koska se on hyvin vaativa tekniikka (ollakseen dualistinen), ja siihen menevät yleensä vain runkkarit, koska muuhun he eivät pysty.)

  Plusääni(0)Miinusääni(10)
 4. Niin ainahan voi väittää, että hallitusyhteistyössä on taivuttu kannattamaan päätösvallan luovuttamista EU:lle ja että muuten tulisi ero hallituksesta. Mutta miksi ei voisi erota, kun kerran ei yhtään mitään missään ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa. Ja sitä paitsi tuo on aika iso asia. Se merkitsee sitä, että ajoja ei voi laittaa kiinni omalla päätöksellään. EU tietenkin pitää ne auki.

  Kovasti PS:n Lindström on tällaisia kriminalisointipuheita väläytellyt ja asiathan tunnetusti etenevät. Mediassa on toimittaja jo hihkunut ”natsien” kriminalisoinnilla. Miksi tässäkinpitää yrittää väittää olevansa jotain muuta kui on? Puheet ja teot persuilta ovat tiedossa.

  Suomelle kävi siis hyvin. Saamme äänestää vain juutalaista puoluetta. Muita ei ole. Voimme lukea vain juutalaisia lehtiä ja muuta ei juuri ole muutaman nettilehden pois luettuna. Nekin ovat saaneet kovaa vihaa osakseen. Kommunistinen Suomi siis maistuu persuille. Mannerheimin ja Svinhufvudin toimet osaltaan olivat viemässä Suomea kohti tätä ihanaa nykyaikaamme. Pian kaikki hukkuu mamuihin, velkoihin ja sontaan ja omaisuus ryöstetään totaalisesti. Kyllä Suomikin miehitettiin sitäpaitsi henkisesti. Joka suunata juutalaisuus otti maamme teräsotteeseensa. Kuten muutkin maat.

  Kansallissosialismista voisi siis kuitenkin olla jokin kaansallinen versio. Mitähän itse Sioni tähän sanoo? Hänhän on sitä meiltä, että tuollaisen puhuminen voi koitua kohtalokkaaksi. Siis melko suoraa puhetta karuista realiteeteistä ja päiden putoamisista Uusipaavalniemen tapaan. Lisäksi siis Sionin puheet kirjoittaa joku amerikkalaispohatta, joka tietää taloudesta kaiken. Tai ainakin kuuluisan EU-puheen, koska näin Peruspomo-kirjassa suoraan lukee. Miten sidokset TTIP-voimiinja hyvin rikkaisiin amerikkalaispohattoihin ja yltiöpäinen Isarael-intoilu suhtautuvat kansallissosialismin Suomi-versioon? Israel- ja TTIP-väkihän puolueessa päällepäsmäröi. Pankkien puolueelta tuo vaikuttaapi. Ja kovasti netissä persut vannovat vihaansa natsismia kohtaan ja uskollisuuttaan nykyiselle systeemille ja sen takapiruille.

  Suomi menetti myös paljon alueita sodassa, joten vainajie ja muiden uhrausten lisäksi ihan hyvin ei käynyt.

  Mannerheim, Tuntematon, Svinhufvud, ihana demokratan autuus… Nämähän ovat meille syötettyjä mielikuvia, mitä tässä pidetään pyhinä.

  Mutta ainahan voi inttää mustaa valkoiseksi. En ymmärrä, mitä se kannattaa enää esim. tämän lehden lukijoiden suhteen. Ei ainakaan PS-puolueen osalta kannata mikään valehtelu enää. Mutta ainahan sopii yrittää

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 5. Juuri kun henkilö on päässyt sanomasta, että PS-puolue suitsii uhkaa oikealta, kuten 30-luvulla ”puolustettiin demokratiaa väkivaltaa vastaan”, siis oikeiston väkivaltaa, ja näin siis Lapuan liike torjuttiin ja s”iksi PS saa lokaa niskaan myös oikealta”, niin nyt ei mitään olekaan sanottu. Minusta tuo edellinen viittasi selvästi PS-puolueen valmistutuvan toimiin kantasuomalaista ”ääriliikehdintää” vastaan ja siis se vahvistaa kriminalisointi- ym. puheita.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Hei Repe, tarkoitus ei ole loukata, vaan tuoda esiin kuinka politiikka toimii. Otan vielä lyhyesiti kirjoituksesi aloituksen:

  ”Niin ainahan voi väittää, että hallitusyhteistyössä on taivuttu kannattamaan päätösvallan luovuttamista EU:lle ja että muuten tulisi ero hallituksesta.”

  Tämä päätösvalta on luovutettu EU:lle jo kauan sitten. Miten luulet, että se saadaan takas. Olematta hallituksessa?

  ”Mutta miksi ei voisi erota, kun kerran ei yhtään mitään missään ole ollut mahdollisuutta vaikuttaa.”

  Eli luovuttaa. Ei näköjään suomalaiset kansallissosialistit eroa kommunisteista. Ismi kuin ismi. Minun isoisät eivät ainakaan luovuttaneet 1939-1945, vaikka moni kommari ja kansallissosialisti näin ehdottikin. Tämä maa on Suomi – Finland.

  ” Se merkitsee sitä, että ajoja ei voi laittaa kiinni omalla päätöksellään. EU tietenkin pitää ne auki.”

  Tilanne ei ole enää sama kuin syksyllä. Mitä luulet jos vasurit, vihreät, kristilliset ja rkp olisivat hallituksessa, olisiko näin?

  Helppoa matematiikkaa.

  Plusääni(2)Miinusääni(6)
  1. Persut ovat pettäneet äänestäjänsä aivan kaikilla rintamilla ja lähes aina suoraan 180 astetta. Heillä ei ole minkäänlaisia näyttöjä yhtään mistään.

   Maahan saapui holtittomassa kaaoksessa 30 000 ihmistä elämään kustannuksellamme ja mitä persujohto teki? Tuli julkisuuteen vain silloin, kun jokin heidän edustajistaan tai äänestäjistään kritisoi tätä. Eli julkisuuteen tulitiin tuomitsemaan ne, jotka vaativat johtoa ja puoluetta tekemään niin kuin puolueen äänestäjät halusivat.

   En ole elämäni aikana nähnyt missään maassa, missään tilanteessa (ehkä Kreikan juutalais-Tsiprasta lukuunottamatta) selkärangattomampaa, halveksittavampaa porukkaa kuin persujen poliittinen johto. Sieltä ei ole hallituskauden aikana kertaakaan noustu puolustamaan oman puolueen äänestäjien syvimpiä tuntoja.

   Sen sijaan on johdonmukaisesti aina tultu puolustamaan politiikkaa ja kannanottoja, jotka ovat täysin vastoin puolueen äänestäjien kantoja. Puolueen johto on aivan kuin lobotomiakäsittelyn läpikäynyt. Kaikki ovat tahdottoman, jotenkin sumuisen näköisiä. Ei olisi vaikea uskoa, että heidät todellakin ON lobotomisoitu.

   Jos vertaa heitä perinteisiin maanpettureihin, kuten Stubb ja ketku Sipilä, niin perinteiset maanpetturit voittavat, sillä he eivät yritäkään esittää muuta kuin he ovat: maanpettureita. Stubb ylpeilee federalismillaan ja monikulttuurisuudellaan, hän on suoraselkäinen maanpetturi, häntä voi jopa siitä kunnioittaa. Sipilä on ketku, jonka Jumala on pankkitili. Sekin on suoraselkäistä, sen näkee, sitä ei peitellä. Hän tunnustaa väriä, koska siitä saa rahaa, hän ei yritä väittää olevansa kansan asialla.

   Vasemmistopuolueiden johto on niin sateenkaariväristä, että tyhminkään äänestäjä ei kuvittele heidän auttavan oman maansa väestöä. Vihreät OVAT vieraita omassa maassaan, suoraselkäisiä oman kansan tuhoajia. Kristityt ovat sionistien paita ja peppu, ei mitään yritystäkään asettaa oma kansa etusijalle.

   Vain persu ratsastaa valheella. Se on vastenmielistä, se on selkärangatonta, se on niljakasta.

   Plusääni(19)Miinusääni(0)
   1. Selvyyden vuoksi: Unohdin RKP:n.

    Ei mitään epäselvää. Kantaväestö on olemassa vain palvellakseen (globaalia) eliittiä. Nykyinen ministeri Berner on kuin Alien-elokuvasta ja nimenomaan pääosan esittäjä: Alien. 🙂

    Plusääni(12)Miinusääni(0)
  2. Nyt hallitukseen meneminen kaikki lupauksensa pettäen onkin muka kuin talvi- ja jatkosotaa ja hallituksetsa eroaminen luovuttamista? Aika epätoivoista politikointia. Eihän tuossa ole mitään eroa isiihen, että hallituksessa olisivat vihreät tai ruotsalaiset. Kaikki otetaan ja vokit nousevat. Kantaväki on kaikkeen syyllinen ja sitä kovistellaan. Selvästi kantaväestön on kadottava. Miksi persut lähtivät tällaiseen?

   Jos nyt annetaan päätösvalta EU:lle näissä asioissa, niin sitä ei saa takaisin. Itä-Euroopassa maat ovat toimineet omin päin. Vielä niitä ei ole edes rangaistu, vaikka älämölö on suuri. On järjetöntä lähteä äänestämään pakolaissopimuksen puolesta, kun siellä nimenomaan on kuulutettu, että kyse on ”takanjaosta”. EU:ssa pitäisi ajaa rajojen sulkemista ja ihmismassojen pysäyttämistä. Kreikka saa mamutukia, kun se laskee mamumassoja maahansa. Tällainen tulisi lopettaa ja uhata erolla EU:sta muutoin. Sillä tuohan on tuhon tie. No EU:sta tulee erota muutenkin.

   Jo itse Tahvanainen kertoo itse Mannerheimista ja Svinhufvudista kirjoissan. Ihailet Tahvanaista jotenkin varauksettomasti. Hän teki velvollisuutensa, mutta ei hänen ja Mannerheimin toiminta ole mitään pyhää, jota ei saisi kritisoida. Itse asiassa Mannerheim ja Svinhufvud ilmeisesti ovat petkuttaneet miestä Ståhlbergin kyydityksen osalta. Tätä kyyditystä ei siis saa pöyhiä. En usko nuiden olleen sen takana, mutta he suojilevat syyllisiä. Minä en pitänyt Suomen 30-luvun linjasta ja ajautumisesta /kulkemisesta vapaamuurarien verkkoihi syvemmälle ja syvemmälle. Tuolloin tie käännettiin ratkaisevasti kohti sosialidemokraattien ja liberaalien tuhotyötä. En myöskään käsitä sosialidemoraattisen Linnan palvontaa ja Sotaromaanin. Ammattimainen kansan tuntojen käsittäjä ja kansankiihottaja tietenkin osaa vedota mannerheimiin ja osoitella sormella, jos joku voidaan esittää pyhän pään ”likaajana” tai itse avoimesti julistautuu sellaiseksi (siis kyseenalaistaa kansalle opetetun kuvan hahmoista kansakunnan kaapin päällä).

   Ns. demokratia Suomessa on juutalaisdiktatuuri. Hävitty sota oli loppusilaus. Ehkä pieni maa ei olisi voinutkaan ajatella koko ihmiskunnan asiaa. Siis se oli koko ajan vihollisen puolella, kuten Tahvanainen on kertonut. Se tie vain vie tuhoon kaikkien maiden mukana. Nyt hitaammin kuin kommunismin lihamyllyssä. Suomi on jo täysin kommunistinen ja nopeassa tuhokierteessä. Kaikki toimet sodan jälkeen tavoittelivat tätä. Nyt persut ovatkin siis sosialidemokraattisen ja vapaamuuraridemokraattisen Suomen ylistäjiä ja nykyenoa uhkaavan nationalismin torjujia. No tietenkin johto käsittää sen olevan antijudaismia ja judaismin asiallahan se on ja koko puolue. Pankkieliitin ja Israelin ylivallan.

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
   1. Niin ja siis kaikki merkit viittaavat siihen, että kun ilm lämpenee, kauhistuttava mutavyöry alkaa taas. Turha on väittää tilannetta paremmaksi, kun kaikki otetaan ja pakolaisia kuskataanVälimeren yli Naton laivoilla. EU-herrojen suureksi pettymykseksi Balkanin ja Itä-euroopan reitti meni tukkoon ja Itävllassakin nikotellaan. Kansalle esitetään jotain Turkin kassa, mutta jos kapinaa ei synny, kaikki jatkuu pian tysillä. Ja miksei jatkuisi. Onhan EU-eliittti ilmoittanut jo 2000-luvun alussa, että mutavyöryä otetaan vastaan 650 miljoonaa muutaman vuosikymmnenen aikana

    Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. Susanna Kaukinen väittää blogissaan, että ”Wall Street olisi rahoittanut juutalaisten kiusaamista Saksassa 30-luvulla”. Hän on myös holohoaxeri, joka julistaa holovalheita melko usein.

  Siis huijari.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 8. Persut esiintyvät yhä edelleen EU vastaisena puolueena, mutta toiminta viittaa aivan johonkin muuhun. Kuinkahan hyvin tuo kusetus menee läpi seuraavissa vaaleissa?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat