Helsingin Sanomat riensi Halla-ahon apuun – eikä ihme!

Helsingin Sanomat on rientänyt Jussi Halla-ahon apuun, sillä useat maahanmuuttovastaiset suomalaiset ovat kritisoineet perussuomalaispoliitikkoa tämän pankki- ja EU-alisteisesta politiikasta.

Perussuomalaiset on ollut eliitin kannalta hyödyllinen puolue, sillä se imuroi oppositiossa ollessaan itsenäisyysmielisten suomalaisten äänet ja myi ne hallitukseen päästyään kiltisti kokoomukselle.

Perussuomalaiset lupasivat ennen vaaleja rajoittaa Suomeen kohdistuvaa siirtolaistulvaa ja auttaa globalisaation runtelemia suomalaisyrittäjiä ja -palkansaajia, mutta hallituksessa puolue on ajanut järjestelmällisesti sekä talous- että väestöpoliittista globalismia.

Kun hallitusvastuu alkoi uhata, puolue luovutti strategisesti sisä- ja valtiovarainministereiden salkut kokoomukselle. Näin perussuomalaisten ei ole tarvinnut yrittääkään täyttää vaalilupauksiaan. Vaikean paikan tullen epäisänmaallisesta talous- ja väestöpolitiikasta voi (edelleen) syyttää kokoomusta. Bluffin läpi näkee kuitenkin kasvava joukko äänestäjiä.

Näkyvimpiä globalisaation ja suurten pankkien juoksupoikia ovat olleet puolueen eliittijäsenet, kuten Timo Soini, Sampo Terho ja Jussi Halla-aho. Halla-aho ajaa esimerkiksi TTIP-vapaakauppasopimusta, joka siirtäisi lainsäädäntövallan Suomelta ylikansallisille suuryrityksille ja mahdollistaisi kansallisomaisuuden kauppaamisen ulkomaille pilkkahintaan.

Perussuomalaiseliitin reaalipolitiikka edustaa Helsingin Sanomien kaltaisten valtamedian julkaisujen kannattamaa linjaa, minkä vuoksi Halla-aho on saanut erittäin mairittelevaa palstatilaa Erkkojen aviisissa (1, 2). Sen sijaan ”rasistisista” kannanotoista kiinni jääneet ”kenttäpersut” on lynkattu lehdessä tehokkaasti.

Halla-aho vääristelee skandaaliuutisen taustoja

Viimeisin kohu Halla-ahon toiminnasta syntyi viikko sitten, kun uutisoitiin, että hän tukee aseiden viemistä ääri-islamismia maailmalle levittävälle Saudi-Arabialle.

Ensimmäisenä aiheesta kirjoitti vasemmistolaiseen Voima-lehteen Palestiina-aktivisti Syksy Räsänen. Tämän jälkeen aiheeseen tarttui Magneettimedia. Sen sijaan MV-lehden toimitus kävi uutisen julkaisemisesta avointa keskustelua usean päivän ajan lehden julkisella foorumilla, koska lehti ei halunnut tuomita Halla-ahoa ilman vankkoja lähdetietoja.

Kun MV-lehti viimein totesi, että todisteet Halla-ahon tuesta Saudi-Arabialle ovat kiistattomat, se julkaisi aiheesta uutisen. Tämän jälkeen Halla-ahon oli lopulta pakko kommentoida kohua. Maahanmuuttovastaisilla foorumeilla alettiin keskustella, voiko ”kansallismielinen” poliitikko kannattaa esimerkiksi EU:ta, TTIP:tä ja Natoa, jotka rajoittavat radikaalisti Suomen poliittista itsenäisyyttä.

Keskustelu itsenäisyyttä rajoittavista ja yksityisille rahoitusmarkkinoille alisteisista instituutioista ei ollut Halla-ahon mieleen. Kukaan – varsinkaan perussuomalainen – ei halua profiloitua itsenäisyyden viholliseksi. Niinpä Halla-aho päätti suistaa keskustelun raiteiltaan ja syyttää kohusta (joka alkoi siis Syksy Räsäsen Voimaan kirjoittamasta uutisesta!) esimerkiksi turkulaispoliitikko Olavi Mäenpäätä sekä Vladimir Putinia.

Kun Halla-aho sanoi Putin-taikasanan, oli Suomen valtamedia kärppänä paikalla antamassa ”Mestarille” myönteistä julkisuutta. Ensin Uusi Suomi, sitten Helsingin Sanomat ja lopulta Lännen Media. Koko kauhugalleria innostui. Helsingin Sanomien antifasistitoimittaja Laura Halminen otti Halla-ahoon ripeästi yhteyttä ja kirjoitti artikkelinsa vahvasti perussuomalaisen näkökulmasta otsikolla ”Jussi Halla-aho epäilee: Venäjä rahoittaa Euroopassa ja Suomessa hajaannusta aiheuttamaan pyrkiviä toimijoita”.

Valtamedia on jo kauan syyttänyt Venäjää ja maahanmuuttovastaisia eurooppalaisia ”hajaannuksen” aiheuttamisesta. ”Hajaannus” on kaikkea, mikä haastaa konsensuksen siitä, että keskiluokan tuhoutuessa ja eurooppalaisen verenperinnön rapautuessakin Suomen on pysyttävä uskollisena EU:lle ja pankeille. Venettä ei saa keikuttaa. Eliittiä ei saa haastaa. Muuten on epäisänmaallinen häirikkö, joka aiheuttaa ”hajaannusta”.

Halla-aho ja Helsingin Sanomat väittävät, että MV-lehti ”toimii ruplilla”, koska julkaisu on ottanut kantaa esimerkiksi Natoa ja Suomen kansallisomaisuuden myymistä vastaan. Artikkelissa Halla-aho käyttää sanaa ”kansallismielinen” halventamistarkoituksessa ja antaa ymmärtää, että monikansallisen pankkimonopolin vastustaminen on pelkkää venäläistä imperialismia.

Halla-aho on pyrkinyt haastatteluissaan johtamaan lukijoita järjestelmällisesti harhaan. Hän väittää, että Syksy Räsäsen artikkelista syntynyt uutisointiketju on ”suoraan KGB:n käsikirjasta”.

Halla-aho ja valtamedia eivät tahdo puhua sionistien ja lännen tuesta Saudi-Arabialle.
Halla-aho ja valtamedia eivät tahdo puhua sionistien ja lännen tuesta Saudi-Arabialle.

”Yhtenäistä Eurooppaa ei saa horjuttaa”

Eilisissä haastatteluissaan Halla-aho ei mainitse sanallakaan TTIP:tä, EU:ta, Natoa tai Lähi-idän-politiikkaa, joista keskustelu alunperin lähti käyntiin. Halla-aho pyrkii epäpolitisoimaan saamansa kritiikin väittämällä joutuneensa Putinin salaliiton uhriksi.

Helsingin Sanomien artikkelissa ei puhuta vain kansallisesta yhtenäisyydestä vaan myös ”Euroopan yhtenäisyydestä”. Pahat nationalistit uhkaavat nyt liittovaltioprojektin tulevaisuutta, minkä vuoksi valtamedia on valmis osoittamaan entistä vankempaa tukea jopa perussuomalaisten ”maahanmuuttokriitikoille” sillä varauksella, etteivät nämä politiikallaan sohi status quo’ta ja aiheuta ”hajaannusta”.

HS:n artikkelin toinen avainsana onkin ”tasapaino”. Suomi on lehden logiikan mukaan juuri nyt ”tasapainotilassa”, joka on säilytettävä. ”Tasapaino” merkitsee laittomien siirtolaisten jatkuvaa tulvaa, suomalaisen teollisuuden ja puolustusvoimien alasajoa sekä itsemääräämisoikeutemme asteittaista siirtämistä monikansallisille elimille. Sekä Halla-aho että Helsingin Sanomat tuntuvat nauttivan tästä ”tasapainosta”. Me sen sijaan emme; kansallismielisten mukaan Suomi roikkuu juuri nyt löysässä hirressä. Tasapaino on rikottava.

Helsingin Sanomien artikkelissa osansa saa myös Kreikan Kultainen Aamunkoitto, joka epäilemättä edustaa Halla-ahon mielestä ”väärää kansallismielisyyttä”.

Kreikassa koko poliittisella kentällä vasemmistosta oikeistoon ja kansallismieliseen kolmanteen tiehen on aina ollut erityinen suhde Venäjään kulttuurillisten, maantieteellisten ja historiallisten siteiden vuoksi. Ukrainan kriisin puhjettua kahden ortodoksikansan erityislaatuinen suhdekin on muuttunut mediapropagandassa todisteeksi ”Putinin” kaikkialle yltävistä lonkeroista.

Todellinen syy sionistien inholle Kultaista Aamunkoittoa kohtaan on se, että puolue on ainut poliittinen voima Kreikassa, joka edelleen tahtoo palauttaa poliittisen itsemääräämisoikeuden takaisin kansalle (1, 2). Euroopan komissio ja IMF iskivät luun räksyttävän vasemmistopuolue Syrizan kurkkuun sen jälkeen, kun se uhosi panevansa stopin monikansallisten pankkien vaatimalle leikkauspolitiikalle.

Kun Syrizan johdossa ymmärrettiin, että pankkien haastaminen voisi todella johtaa Kreikan eroon EU:sta, puolue käänsi välittömästi takkinsa ja antoi pankeille vapaat kädet ryövätä maan varallisuuden rippeet. Samalla kun Kultainen Aamunkoitto vaatii eroa EU:sta ja koronkiskojia tilille, on Syrizan Giánis Varoufákis ilmoittanut alkaneensa eurofederalistiksi: ”Ei EU:sta pidä erota! Unioni täytyy vain demokratisoida!”

Syrizan ja perussuomalaisten taantumassa äänekkäistä suunpieksäjistä eliitin puudeleiksi on paljon yhteistä. Molemmat vieläpä perustelevat EU:n tarpeellisuutta vetoamalla ”äärioikeiston” ja nationalismin uhkaan.

Eliitin ja kulttuurimarxistien yhteinen vihollinen.
Eliitin ja kulttuurimarxistien yhteinen vihollinen.

Itsenäistä maanpuolustusta ja kansalaisten yksityisyydensuojaa vastaan

Kuten Magneettimedian edellisessä aihetta käsitelleessä artikkelissa kirjoitettiin, ei vastakkainasettelu ole ”länsi vastaan Venäjä” vaan ”globalistit vastaan kansallismieliset”. Perussuomalaiseliitin vapaakauppa- ja Nato-hankkeet edistävät samaa projektia: tavoite on tehdä Suomesta poliittisesti entistä riippuvaisempi ulkomaista.

Vapaakauppa merkitsee teollisuuden siirtämistä halpatuotantomaihin. Jopa perussuomalaiset ymmärtävät tämän. Vahva teollisuussektori on kuitenkin uskottavan maanpuolustuksen kivijalka; kriisitilanteessa yksikään valtio ei voi olla riippuvainen tuonnista. Koska perussuomalaiset ovat uusliberaaleja, heille vapaakauppa on kuitenkin puolustusvoimia tärkeämpi arvo.

Perussuomalaisten ratkaisu ristiriitaan on yksinkertainen: myydään teollisuus halpatuotantomaihin ja ulkoistetaan maanpuolustus Natolle. Menetämme ehkä talous- ja puolustuspoliittisen itsenäisyytemme, mutta ainakin olemme osa monikulttuurisuuden nimiin vannovaa länsimaista arvoyhteisöä! Näiden tähtien alla vaikuttaa siltä, että Helsingin Sanomien ja perussuomalaisten romanssi tulee räiskymään tulevaisuudessa vain entistä intohimoisemmin.

Halla-aho-kohu lähti siis liikkeelle hänen äänestyskäytöksestään EU-parlamentissa. Perussuomalaiset kuuluu EU:ssa äärisionistiseen Euroopan konservatiivien ja reformistien ryhmään (ECR). VoteWatch-sivuilta selviää, että Halla-ahon äänestyskäytös on ollut yli 96-prosenttisesti lojaalia ryhmälle.

ECR-ryhmää johtaa Britannian konservatiivipuolue, jonka johtaja on juutalainen äärisionisti David Cameron. Halla-aho markkinoi itseään suomalaisille äänestäjille mielellään sananvapauden esitaistelijana ja marttyyrinä. Käytännössä Halla-ahon sananvapaustaistelut ovat liittyneet kuitenkin pelkästään kiistelyyn siitä, kuinka kärkevästi muslimeja saa loukata.

Halla-ahon ECR-lojaliteetti osoittaa, että hänen suhteensa sananvapauteen on vähintään yhtä arveluttava kuin suhtautuminen Saudi-Arabian ajamaan ääri-islamismiin. Britanniassa ECR:n johtajat ovat vaatineet esimerkiksi uusia ”terrorismilakeja”, joiden varjolla jopa vallitsevan talousjärjestelmän kyseenalaistavat korkeakouluopiskelijat voisivat joutua vaikeuksiin (1, 2).

Cameron perusteli ankaria sananvapauslakeja puheessaan, jossa hän totesi, ettei ”radikaaleille näkemyksille ja ideoille” tule antaa lainkaan kasvualustaa yliopistoissa. Taustalla on siis sama ajatus kuin Helsingin Sanomien artikkelissa: ”Nykyistä tasapainoa ei saa järkyttää!”

Konkreettisen kantansa kansalaisten yksityisyydensuojasta Halla-aho ilmaisi EU-parlamentissa 23.10.2015. Tuolloin äänestettiin muun muassa NSA:n kaltaisten sionististen tiedustelupalvelujen ”oikeudesta” vakoilla eurooppalaisia yksityishenkilöitä:

”[…] parlamentti kehotti päätöslauselmassa Yhdysvaltojen viranomaisia ja jäsenvaltioita kieltämään kaikenkattavan laajamittaisen valvonnan ja kansalaisten henkilötietojen valikoimattoman käsittelyn ja tuomitsi raportoidut tiedustelupalvelujen toimet, jotka ovat vaikuttaneet vakavasti unionin kansalaisten luottamukseen ja perusoikeuksiin;

toteaa, että päätöslauselmassa viitattiin siihen, että taustalla on mahdollisesti muita syitä, kuten poliittinen ja taloudellinen vakoilu, kun otetaan huomioon ilmoitettujen laajamittaisen valvonnan ohjelmien laajuus […]”

Kyllä, Halla-aho äänesti ECR:n johdolla vakoilukieltoa vastaan. Yhdysvalloilla tulee hänen mielestään olla erivapaus rikkoa suomalaisten yksityisyydensuojaa, jonka meidän oma kansallinen lainsäädäntömme on meille taannut.

Ilmeisesti tällainen ajattelu edustaa ”hyvää kansallismielisyyttä” vastapainona Halla-ahoa kritisoivien ”pahalle kansallismielisyydelle”.

Eläimeen sekaantumisesta syytetty juutalainen johtaa perussuomalaisia europarlamentissa.
Eläimeen sekaantumisesta syytetty juutalainen johtaa perussuomalaisia europarlamentissa.

Kukkahattutäti vaihtui ryssään

Halla-aho saa positiivista palstatilaa valtamediassa, sillä eliitti on ollut tyytyväinen ”maahanmuuttokriittisen” liikkeen paperinohueen yhteiskunnalliseen analyysiin, joka on usein typistynyt ”neekerin”, ”ryssän”, ”kukkahattutädin” tai ”kommarin” hokemiseen.

Nyt, kun osa kansallismielisestä kentästä on alkanut vaatia taloudellista omavaraisuutta, kansallista pankkijärjestelmää ja vahvan itsenäisen maanpuolustuksen rakentamista, on luontevaa, että eliitti sitoo liittolaisuuksia ”halla-aholaisten” kanssa.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun kansallismielinen sanoo ”Nato”, huutaa halla-aholainen ”Ryssä!”. Ja kun kansallismielinen sanoo ”TTIP”, huutaa halla-aholainen ”Kommari!”.

Jussi Halla-aho olisi voinut perustella tukensa TTIP:lle, Saudi-Arabialle ja NSA:lle rauhallisesti ja rakentavasti argumentoiden. Syystä tai toisesta hän ei kuitenkaan luottanut argumentaatiotaitoihinsa, vaan päätti aloittaa ryssittelyn samassa kuorossa Helsingin Sanomien ja Lännen median kanssa.

Huomioitavaa on, että vielä pari vuotta sitten hän kuittasi vastaavan kritiikin syyttämällä arvostelijoita ”punavihreydestä”. Putin-kortti on siis vain päivitetty väistötaktiikka.

Monet ovat heränneet Suomen maahanmuuttokriisiin alunperin lukemalla Halla-ahon blogitekstejä vuosia sitten. Kymmenen vuoden takaiset artikkelit ovat kuitenkin ”uponneita kustannuksia”, joiden perusteella ei voi arvottaa Halla-ahon nykyisiä ja tulevaisuuden päätöksiä. Poliitikko, joka tahtoo myydä Suomen itsenäisyyden ulkomaille, on maanpetturi.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Halla-aho – Putinin salaliiton uhri?
Miksi perussuomalaiset tukevat ääri-islamismia?
Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta

54 kommenttia

 1. Halla-Aho on todennäköisesti ajautunut ECR-ryhmäkurin ja henkilökohtaisen mukavuudenhalun vangiksi. Paluu europarlamentista kylmään Koti-Suomeen on jossakin vaiheessa edessä ja ’vääriä’ poliittisia mielipiteitä omaavan henkilön voi olla vaikea kysellä hyvin palkattuja tehtäviä täällä (tai muuallakaan Euroopassa). Kansallismielisten täytyy nyt tehdä tähän kaveriin selkeä pesäero. Saman tyylinen sanojensa syöjä kuin Tsipras Kreikassa (siis se Tsipras, jonka yhdessä Syrizan kompromissi-siiven edustama pelkuruus ja petturuus melkein kumoaa muinaisen Kreikan sankarien saavutukset).

  Plusääni(43)Miinusääni(1)
 2. Tsirpas kuuluu kreikkalaiseen eliittijuutalaiseen perheeseen, joka on aina ollut korkeissa asemissa ja upporikas, oli maassa sitten everstit tai Papandreut vallassa ja Papandreutkin ovat olleet ainakin viime vuosikymmenet juutalaisia. Totta kai lupaukset olivat vain äänten keräämistä. Loput väärennettiin vaalituloksen saavuttamiseksi ja voila, Kreikan rajat voitiin avata näiden kommunististen kv. rikollisten avulla.

  Plusääni(41)Miinusääni(2)
  1. Onko Tsipras juutalainen? Mielenkiintoista. Aivan kuten eräällä sivustolla (amerikkalaisella) eräs kirjoittaja sanoi: ”Always, always, always…”. Hän viittasi silloinkin maanpettureihin.

   Tsiprashan on Kreikan Soini monella tavalla.

   Plusääni(21)Miinusääni(2)
  2. Aivan oikein. Hän ON juutalainen ja joidenkin tietojen mukaan hänen isänsä on ollut (todistetusti) MOSSADin agentti.

   Always, always, always… Kreikka myytiin. Ja asialla olivat… always, always, always…

   Plusääni(23)Miinusääni(2)
 3. Persut ovat valinneet sellaisen tien , että näitä itsensä kölinalta vetämisiä tullaan näkemään enemmänkin. Mitä ihmettä he oikein luulivat, että kukaan ei huomaa mitään? Muutoksen takia persuja äänestettiin ja mikään ei enää viittaa siihen,että he alkaisivat sitä todellista muutosta tekemään,vaan pikemminkin päinvastoin.Me olemme entistä tiukemmin umpikujassa ja poliittiset keskustelut ovat pelkkää kehäpäätelmää.

  Kyse on siis nimenomaan ”globalistit ja kansallismieliset” ja on naurettavaa keksiä olemattomia juttuja joilla viedään huomio pois omasta tekemisestä tai tekemättä jättämisestä. Ei ole tehty esitystä edes kansanäänestyksistä vaikka kenttäpersut sellaistakin ”juttua” levittelivät ennen vaaleja.

  Varas(persut) huutaa :”ottakaa varas kiinni !”

  Plusääni(37)Miinusääni(2)
 4. Nämä myyrät ovat kaikkein alhaisimpia. Pesunkestävä troijalainen.

  Plusääni(32)Miinusääni(2)
 5. ”Paluu europarlamentista kylmään Koti-Suomeen on jossakin vaiheessa edessä ja ’vääriä’ poliittisia mielipiteitä omaavan henkilön voi olla vaikea kysellä hyvin palkattuja tehtäviä täällä (tai muuallakaan Euroopassa)”

  Eiköhän Europarlamentin töistä makseta kunnon eläkettä ja sopeutumisrahaa. Halla-Aho työskentelee varmasti CIA:n laskuun ja silloin ei ole pikkurahasta puutetta. Olisi mielenkiintoista tietää onko Halla-Aho ollut alusta lähtien ulkomaisten tahojen rahoittama valeoppositio vaiko onko jossain vaiheessa isot setelitukot kääntäneet takin ympäri ? Itse uskon ensimmäiseen vaihtoehtoon.

  Tällä törkeällä syytöksellä että MV-lehteä rahoitetaan Venäjältä, ilman mitään todisteita hän todellakin paljasti että hän on siionistisen eliitin puudelikoira. Ja siitä hän saa maksaa kovan hinnan tulevaisuudessa kun Suomen kansa aloittaa kansannousun. Ja Halla-Aholla on varattu paikka Eduskuntatalon valopylväissä Timo Vennamo-Fennander-Soinin vieressä.

  Plusääni(28)Miinusääni(2)
  1. Juuri näin.

   Ilta laskeutuu Suurtorille. Aurinko on verenpunainen.

   Aseistetut kansallismieliset ovat nousseet ympäri Eurooppaa. Sekasortoa, laukauksia, yhtäkkiä katkenneita YLE:n uutisia. Armeija liittyy kansallismielisiin, tankit ajavat Eduskuntatalon eteen.

   Rappusia pitkin talutetaan maanpettureita.

   Köysiä rasvataan, lyhtypylväitä valitaan. On löytynyt se, joka taakse jätettiin. Se seisoo nyt siinä ja vaatii oikeutta. Sen katse ei horju, silmä ei värähdä, sääli on vieras sana.

   Ilta laskeutuu. Kohta on aivan hiljaista. Voi kuulla VOK-miljonäärin rukoilevan…

   Ja sitten taas heräsin. Virkistyneenä. Oliko se unta vai fiktiota vai oliko se historia, joka heräsi? Kuka tietää?

   Plusääni(32)Miinusääni(4)
   1. Oikeaa nimeä vailla oleva Pelex at 17.58.

    Laukauksia? Aseita? Köysiä?

    Pyydän toimitusta poistamaan Pelexin viestin, jossa kansaa usutetaan verenvuodatukseen. Kapinoinnista seuraa Jumaan tuomio, Room. 13:2. Silloin koko kansa tuhoutuu. Oikea tie on oman syyn tunnustaminen ja parannuksenteko, jolloin Jumalan viha päältämme poistuu.

    Halloo, onko täällä toimitusta! Miksi täällä sallitaan verenvuodatus- ja kansanhukutusviestejä? Vain onko sivusto juutalainen sivusto, jonka tarkoitus onkin pikku hiljaa hivuttaa kansa tappelemaan Jumalan puoleen kääntymisen sijaan? Silloin voin vain toivoa Magneettimedian hävittämistä lain voimin. Sontakaivoon ja helvettiin joutaa tällainen kakaroitten kansankiihotyssivusto. Törkeä sivusto!

    PYYDÄN OIKEUSVIRANOMAISIA PUUTTUMAAN MAGNEETTIMEDIAN KIIHOTUSTOIMINTAAN!

    Vesa-Ilkka Laurio
    kristitty

    Plusääni(7)Miinusääni(40)
     1. Todellisuudesta täysin tietämätön ammattimoottoriturpa (todennäköisesti juutalainen). Miksi vääristelet. En puhunut rukoilemisesta vaan parannuksenteosta (sydämen katumus + usko Kristuksen sijaissovitukseen). Ei Jumala kuule katumattomia syntisiä, esim. sinua ja Suomen kansaa:

      ”Me tiedämme, ettei Jumala kuule syntisiä” (Joh. 9:31).

      Vasta kun Pyhä Henki (Jumala) sydämessä uskon synnytettyään asettuu sydämeen ja yhteys Jumalaan siis syntyy, Jumala alkaa kuulla. Jumala kuulee vain omiaan.

      Olet täysin perkeleen armoilla, ja nykyisessä tilassasi hukut, moottoriturpa, helvettiin.

      Pyydän toimitusta poistamaan tämän myrkyllisen moottoriturvan.

      Mikä on krvän nimi?

      Onko krvällä täällä montakin seuraajaa?

      Plusääni(4)Miinusääni(35)
   2. Vieläkö joku ihmettelee, että kutsun tänne (ja kaikille Suomen foorumeille) kirjoittavia krpälaumaksi? Ja koko kansaa. Onko muka jotain ihmeteltävää?

    Jos tämä krpäjoukkio ei muuten kykene tarpeeksi nopeasti tuhoamaan täältä kaikkea, niin sitten verenvuodatuksella ja – kansan tuntien – eläimellisella aivolla.

    Vesa-Ilkka Laurio

    Plusääni(6)Miinusääni(34)
  2. Oikeaa nimeä vailla oleva ARC at 17.33.

   Kansannousun? Valopylväissä?

   Pyydän toimitusta poistamaan ARC:n viestin, jossa kansaa usutetaan verenvuodatukseen. Kapinoinnista seuraa Jumaan tuomio, Room. 13:2. Silloin koko kansa tuhoutuu. Oikea tie on oman syyn tunnustaminen ja parannuksenteko, jolloin Jumalan viha päältämme poistuu.

   Halloo, onko täällä toimitusta! Miksi täällä sallitaan verenvuodatus- ja kansanhukutusviestejä? Vain onko sivusto juutalainen sivusto, jonka tarkoitus onkin pikku hiljaa hivuttaa kansa tappelemaan Jumalan puoleen kääntymisen sijaan? Silloin voin vain toivoa Magneettimedian hävittämistä lain voimin. Sontakaivoon ja helvettiin joutaa tällainen kakaroitten kansankiihotyssivusto. Törkeä sivusto!

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(8)Miinusääni(30)
   1. ” Oikea tie [muutokseen] on oman syyn tunnustaminen ja parannuksenteko”

    Tuossa onkin orjauskonto hyvin tiivistettynä. Älä tee mitään, vaan käännä toinen poski, syytä itseäsi, ja toivo että Jumala tekee jotain ongelmille maailmassa…Mitenkään ottamatta kantaa pelexin viestiin.

    Plusääni(13)Miinusääni(1)
    1. Älä tee mitään? Juuri tehdä pitäisi! Parannus! Lastenmurhista, homoudesta, kirkon vesittämisestä, kaikista synneistä, turvanauonnasta! Vain siten Jumalan viha poistuu päältämme, ja kansa ja maa alkavat taas voida hyvin. Koska kaikki eivät tee parannusta, Jumala on säätänyt kansoille esivallat, joiden tehtävä on ”miekan” avulla panna kuriin viholliset ja rikolliset, että maan päällä ylipäätään voisi elää, Room. 13:1-5. Esivallan on käytettävä ankaraa rikoslainsäädäntöä, rangaistuksia, kuolemantuomioita ja puolustussotia vihollisia ja rikollisia vastaan! ESIVALLAN ON – JUMALAN PALVELIJANA – KÄYTETTÄVÄ TARVITTAESSA MITÄ TAHANSA VOIMAKEINOJA VIHOLLISTEN JA RIKOLLISTEN KURIIN SAATTAMISEKSI.

     Miksi, tänne kirjoittavat krvät ja nimettömät tuulihatut, olette vesittäneet maan esivallan äänioikeudellanne! Miksi, krpä? Miksi krpä tahtoo itse olla esivalta ja tuhota kaiken kurin, kuten ykkösluokan nartut (= suomalaiset miehet) ovat maassa tehneet:

     ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

     Kukaan ei saa ryhtyä yksityisiin kostoihin, oikeus niihin on vain esivallalla:

     ”Älkää itse kostako, rakkaani (tässä kirjoitetaan kristityille, ei siis krville, jotka tekevät mitä lystää, vaikka repivät Jumalalta silmät päästä), vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra'” (Room. 12:19);

     ”Älä tapa” (viides käsky”).

     ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:1-4).

     Siis esivalta yksin huolehtii pahojen kurissapitämisestä.

     Suomessa sen sijaan kukaan ei pidä huolta pahojen kurissa pitämisestä, koska ykkösluokan nartuilla (suomalaisilla miehillä) on äänioikeus. Ykkösluokan nartut ovat tuhonneet koko maan ja sen kurinpidon. Ykkösluokan nartut (suomalaiset miehet) ovat itse asettuneet esivallaksi (PL 2§) ja niin tehneet kaikesta kurista vihollisten ja rikollisten palvelua. Sellainen on suomi-krpä, joka tännekin kirjoittelee.

     Ja ”posken kääntäminen” Raamatussa tarkoittaa yksittäisiä kristittyjä itsensä suhteen! Eikö krpä tiedä edes tätä? Jeesus puhuu opetuslastensa sydämille vuorisaarnassa, ei Suomi-krville, jotka ovat perkeleestä ja siten perkeleenrääpäleitä, jotka tekevät mitä lystää (mitä perkelettä lystää). Kristitty tietää, ettei mikään tapahdu sattumalta, ja siksi hän ottaa itseensä kohdistuvat iskut nöyrästi vastaan, nehän lannistavat lihassa jäljellä vielä olevaa syntiä ja nostavat kristityn suureen pyhitykseen, kun uusi vanhurskas ihminen alati kasvaa.

     Sen sijaan toisten suhteen kristitty ei käännä poskea, sitä ei missään käsketä. Jos kristityllä siis esimerkiksi on huollettavia, hän taistelee heidän puolestaan kaikin laillisin keinoin (esim. turvautumalla esivallan oikeuslaitokseen). Ja jottei huollettava menettäisi huoltajaansa, kristitty huoltaja myös siinä suhteessa puolustaa itseään, ettei huollettava joudu tuuliajolle. Silloin kristitty puolustaa itseään kaikin laillisin keinoin, ei itseään puolustaakseen vaan huollettavaansa puolustaakseen (ettei tämä menetä huoltajaa). Toisten puolesta kristitty taistelee kaikin keinoin, itseään ei mitenkään (ellei toisten etu vaadi). Esivallan viroissa kristitty voi toimia sotilaana, tuomarina, pyövelinä, kenraalina jne.

     Kristitty kaikin tavoin tukee ja puolustaa kuria yhteiskunnassa, esivaltaa, että esim. täkäläisillä krvillä olisi helpompaa elää.

     Mikseivät krvät täällä ja koko Suomessa tiedä mitään? Saastainen leipäläpi on alati auki, sylkemässä saastaa joka ainoaan suuntaan.

     Miksei krpä tiedä mitään?

     Miksi pää paukkuu, krpä?

     Aivan hirvittäviä idiootteja kaikki täällä. Todellisia krpiä, ensimmäisen luokan narttuja. (naispuoliset ovat toisen luokan narttuja Suomessa).

     Jos olisin esivalta, lakkauttaisin HETI sananvapauden koko kansalta, narttulaumalta. Kuri ja kuritoimenpiteet puuttuvat kokonaan!

     Olen kirjoittanut näistä kymmeniä kertoja. Miksei tekstejäni lueta, vaan samaa sontaa syydetään yhä uudestaan? Eikö paskamoottoria saa pysäytettyä?

     Hirvittävä idioottilauma!

     Plusääni(7)Miinusääni(11)
     1. Mesoat esivallan pyhyydestä ja kuinka sitä vastaan ei missään oloissa saisi nousta vastustamaan. Kuitenkin valtiolliset esivallat ovat ihmiskunnan suurimmat tappajat diktatuureineen eripuolilla maailmaa. Siihen ei pääse oikeisto-eikä muslimiterroristit lähimainkaan. Ei täsmää pointtisi, ei alkuunkaan. Kyllä esim. Ceausescu oli oikein syrjäyttää tai hän olisi jatkanut tyranniaa loputtomiin.

      Plusääni(5)Miinusääni(2)
     2. Tuosta en tiennyt. Mutta siis käsittääkseni kansa oli myös Ceaucescuun tyytymätön, mutta menivät sitten ilmeisesti samaan vipuun kuin ukrainalaiset. Huonon esivallan korvaamisessa pitäisi tietenkin varmistaa sen olevan aidosti parempi. Juuri siksi valeoppositiot ovat tosiaan pirun vaarallisisa.

      Plusääni(5)Miinusääni(2)
     3. eralle at 12.50

      Ja lisää sokeutta. Yllä olevassa kommentissani juuri osoitin, että esivallalla on ”miekan” oikeus, oikeus tuomita kuolemaan tai muihin rangaistuksiin pahantekijöitä ja oikeus tuhota vihollisia puolustussodissa. Oikeus tappaa lakiensa puitteissa (kuolemanrangaistus kuuluu siis Jumalan sanan mukaan kansojen lainsäädäntöön; ellei kuulu, ko. kansa on hyökännyt itse Jumalaa vastaan ja saa siitä tuomion). Toteuttaessaan ”miekan” virkaa esivalta on Jumalan palvelija, kuten yllä siteerattu Room. 13:1-4 osoittaa (samoin 1. Piet. 2:13-14). Kun esivalta tappaa, Jumala tappaa.

      Esimerkiksi lastenmurhista (aborteista) ja muista murhista kuuluisi Jumalan sanan mukaan langettaa kuolemantuomio:

      ”Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava” (1. Moos. 9:6).

      Lastenmurhalakien voimaantulon jälkeen Suomen kansa on murhannut jo n. 700 000 lasta aborteissa. Koska lastenmurhissa ovat mukana terveysviranomaiset, terveydenhoitohenkilökunta, tapettavien lasten vanhemmat, vanhempien sukulaiset, tutut ja ystävät ja koko maan tiedostusvälineet, kirkko ja koululaitos, niissä on mukana koko kansa. Koska lastenmurhalaki koskee koko kansaa, se sitoo koko kansan sitenkin syyllisyyteen. Tästä lastenmurhalain olemassaolon vastuusta pääsee vain vastustamalla julkisesti ko. lakia.

      Koko kansa on siis ansainnut tappotuomion Jumalan sanan valossa. Esivallalla on oikeus tappaa lähes koko kansa.

      Homoseksuaalisuudesta myös kuuluisi Jumalan sanan mukaan langettaa kuolemantuomio homoille ja homouden julkisille hyväksyjille:

      ”Jos joku makaa miehenpuolen kanssa, niin kuin naisen kanssa maataan, tekevät he molemmat kauhistuksen; heidät rangaistakoon kuolemalla, he ovat verivelan alaiset” (3. Moos. 20:13).

      Homoudenkin ja sen hyväksymisen perusteella esivallalla olisi Jumalan sanan mukaan oikeus tappaa huomattava osa kansasta.

      Kaiken synnin (Jumalan lain rikkomusten) palkka on kuolema:

      ”synnin palkka on kuolema” (Room. 6:23).

      Siksi jokainen ihminen kuolee (ellei syntiä olisi, kukaan ei kuolisi koskaan). Kristittyjenkin lihassa säilyy vielä syntiä tämän elämän ajan, ja siksi kristittyjenkin täytyy kuolla. Jos siis mikä tahansa synti aiheuttaa yhteiskunnallista haittaa, esivalta on – Jumalan palvelijana – oikeutettu langettamaan siitä kuolemantuomion.

      Teloitetut eivät todellisuudessa häviä mihinkään; heidät vain siivotaan pois maan päältä, että muut voisivat rauhassa elää. Fyysinen kuolemahan ei ole muuta kuin sielun ja ruumiin erkaantuminen toisistaan; viimeisenä päivänä kaikki koskaan olemassa olleet ihmiset nousevat fyysisesti ylös haudoistaan katoamattomina ja heidän ruumiinsa yhtyvät jälleen sieluihin. Kristuksessa pelastuneet elävät ikuisesti autuudessa sekä sielun että ruumiin puolesta, ja epäuskoiset elävät (paremmin: ”ovat olemassa”) ikuisesti helvetissä sekä sielun että ruumiin puolesta:

      ”Ja hän (Isä) on antanut hänelle vallan tuomita, koska hän on Ihmisen Poika. Älkää ihmetelkö tätä, sillä hetki tulee, jolloin kaikki, jotka haudoissa ovat, kuulevat hänen äänensä ja tulevat esiin, ne, jotka ovat hyvää tehneet, elämän ylösnousemukseen, mutta ne, jotka ovat pahaa tehneet, tuomion ylösnousemukseen” (Joh. 5:27-29).

      Kukaan ei todellisuudessa katoa mihinkään, vaikka hänet tapettaisiin. Viimeisenä päivänä kaikki nousevat ylös, toiset taivaaseen, toiset helvettiin.

      Ruumiillinen kuolema on kristitylle vain uni, josta herätään. Koska kristityn sielu uskon kautta liittyy Pyhään Henkeen (Jumalaan), hänen sielunsa on elävä uskoon tulosta lähtien ikuisesti. Luonnollinen (= Kristuksessa pelastumaton) ihminen ei elä koskaan, ei tässä ajassa eikä ikuisuudessa (hän on aina hengellisesti kuollut, sielu erossa Jumalasta). Hän vain ”on olemassa” hengellisessä kuolemassa.

      Miksi siis murehtia ruumiillisesta kuolemasta? Tärkeää on vain se, onko sielu elävä vai kuollut, siis onko ihminen kristitty vai ei-kristitty. Ei-kristityn tuntee siitä, että hän pelkää kuolemaa, sielun joutumista vastuuseen Jumalan edessä, ja hänen koko elämänsä on kuoleman pelon orjuuden ohjaamaa (siitä mm. nimimerkin kommentti kumpuaa):

      ”Koska siis lapsilla on veri ja liha, tuli hänkin (Jeesus) niistä yhtäläisellä tavalla osalliseksi, että hän kuoleman kautta kukistaisi sen, jolla oli kuolema vallassaan, se on: perkeleen, ja vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:14-15).

      Kaikki ovat syntisinä kuolemaan tuomittuja. Jumalan kymmenen käskyä (mm. ”Älä tapa”) on suunnattu KOKO ihmiskunnalle, myös kristityille (heidänkin lihassaan on jäljellä vielä syntiä, vaikkei synti enää hallitsekaan heitä). Kun Jumalan laki sanoo ”Älä varasta”, se sanoo kaikille: ”Sinä olet varas”, ellei teossa, niin ainakin sydämessä. Kaikki ihmiset ovat sydämissään syntisiä jokaisen käskyn kohdalla:

      ”Kaikki ovat synnin alla” (Room. 3:9) – – ”Mutta me tiedämme, että kaiken, minkä laki sanoo, sen se puhuu lain alaisille, että jokainen suu tukittaisiin ja koko maailma tulisi syylliseksi Jumalan edessä” (Room. 3:19) – – ”Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:23) – – ”Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi” (Room. 11:32)” – – ”Raamattu on sulkenut kaikki synnin alle” (Gal. 3:22).

      Jos siis kaikki ovat syntisiä, kaikki ovat ansainneet kuoleman.

      Kaikki esivalta on siis Jumalalta – se on JUMALAN PALVELIJA:

      ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä EI OLE ESIVALTAA MUUTOIN KUIN JUMALALTA; NE, JOTKA OVAT, OVAT JUMALAN ASETTAMAT. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on JUMALAN PALVELIJA, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä SE EI MIEKKAA TURHAAN KANNA, KOSKA SE ON JUMALAN PALVELIJA, KOSTAJA SEN RANKAISEMISEKSI, JOKA PAHAA TEKEE” (Room. 13:1-4).

      Olipa siis esivalta millainen hyvänsä, se on Jumalalta. Julkisyntinen kansa saa kansan omasta mielestä ”huonon” esivallan, koska se esimerkiksi ei riittävästi suojele kansaa (ja sen syntiä) vihollisilta ja rikollisilta vaan jopa liittoutuu niiden kanssa kansaa vastaan. Jumalan mielen mukainen kansa (todellisesti jumalaapelkääväinen, kristitty kansa) saa kansan omasta mielestä hyvän esivallan, koska se kaikin voimin suojelee kansaa vihollisilta ja rikollisilta ja ylläpitää riittävää yhteiskunnallista kuria.

      Kummatkin esivallat ovat Jumalalta. ”Huono” esivalta, joka joko itse käy julkisyntisen kansan kimppuun tai päästää viholliset ja rikolliset sen kimppuun, toteuttaa Jumalan tahtoa ja rankaisee kansaa sen syntien vuoksi. Pahimmat pahantekijät teloitetaan, ja muille ”huono” esivalta on a) pakottaja ulkonaisesti hyvään elämään ja b) ”kasvattaja” katumukseen ja uskoon (parannuksen tekemiseen), koska monet ymmärtävät, että kurittava esivalta (ehkä jopa hirmutyranni) on Jumalan rangaistus kansan syntien vuoksi. Kun kansa tekee parannuksen, Jumala poistaa hirmutyrannin ja muut vitsaukset.

      Suomen nykyinen ”huono” esivalta, joka on päästänyt viholliset (esim. juutalaiset väkisin orjuuteen ja tuhoon vievine velkarahajärjestelmineen ja muslimit, ”vääräuskoisten” viholliset) ja rikolliset Suomen kansan kimppuun, on Jumalan palvelija tehtävässään, rangaistus Jumalalta kansan syntien vuoksi. Jumalan kannalta maamme esivalta on täsmälleen oikea esivalta, koska se rankaisee kansaa Jumalan aikomalla tavalla. Esivaltamme on Jumalalta, Room. 13:1.

      Jos maahan halutaan ”hyvä” esivalta, joka ei kurita kansaa, niin silloin kansan on tietenkin tultava hyväksi (jolloin ei ole rangaistavaa). Tämä tarkoittaa parannuksen tekemistä. Aborttilaki on kumottava. Homoseksuaalisuus on moraalin turmelijana kiellettävä. Kristinusko on saatettava maassa kunniaan. Kirkot on palautettava Jumalan sanan kirkoiksi. Kaikki tällainen onnistuu vain jos suuri osa kansasta tekee parannuksen Jumalan edessä (parannus = katumus + usko).

      Jos kansa ryhtyy kapinoimaan mielestään huonoa esivaltaa vastaan, se tuottaa itselleen TUOMION:

      ”joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä TUOMION” (Room. 13:2).

      Ahdingosta pääsee vain tekemällä parannuksen:

      ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä” (Joona 3. luku).

      Mitä nimimerkin mainintoihin esivalloista tulee, niin ne ovat kaikki Jumalalta, olivat ne millaisia hyvänsä (ainoastaan järkensä menettänyt hallitsija voidaan poistaa). Jos ne ovat kuolemaa tuottavia diktatuureja, ne toteuttavat Jumalan tahtoa, ”miekan” virkaa, pitäessään kurissa syntistä kansaa (muuten diktatuuri ei alun alkaenkaan olisi päässyt syntymään). ”Miekan virka” tarkoittaa juuri oikeutta toteuttaa Jumalan tahtomia kuolemanrangaistuksia. Siinä suhteessa esivalta on tappaja. Sillä on tappamisen oikeus Jumalan palvelijana. Tappaja on kaikissa tapauksissa Jumala, ei esivalta sellaisenaan.

      Jos diktatuurit ympäri maailmaa pitävät julkisyntistä kansaa kurissa kuolemantuomioin, niin mitä pahaa siinä on? Sehän on Jumalan tahto! Tulee tietää, että synnin palkka ON kuolema!

      Jos Suomessa tahdotaan kieltää esivallalta oikeus käyttää kuolemantuomioita (kuten on kiellettykin), niin silloin Suomessa tahdotaan tehdä julkisynneistä vapaita (kuten on tehtykin: lastenmurhat ja homoseksuaalisuus). Silloin nostetaan perkele jumalaksi ja Jumalalta revitään silmät päästä.

      Ja siitä seuraa perikato.

      Ensin Jumala todennäköisesti antaa suomalaisen heittiökansan esivallaksi hirmutyrannin, joka todella tappaa kansaa kuolemantuomioissa ja mahdollisissa sodissa.

      Ahdingosta pääsee vain tekemällä parannuksen Jumalan edessä.

      Sitä Suomi-krpä (Suomen kansa) ei koskaan tee. Suomi-krpä ITSE tuhoaa maan, vain olemalla Suomi-krpä. Kukaan muu ei tuhoa Suomea kuin Suomi-krpä. Nämä tänne kirjoittelijat. He ovat saaneet Jumalan toimimaan ja ryhtymään erilaisiin rangaistustekoihin.

      Lopuksi nimimerkin maininnasta, että olisin sanonut, ettei esivaltaa saa koskaan nousta vastustamaan. Olen varmasti 5-6 kertaa täälläkin kirjoittanut, että esivaltaa saa nousta vastustamaan, jos se käskee toimimaan vastoin Jumalan sanaa:

      ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä” (Ap. t. 5:29).

      Esivaltaa saa myös neuvoa, pilkata ja halveksia (kapinaan kuitenkaan ei saa ryhtyä):

      ”Hän (Jumala) vuodattaa ylenkatsetta ruhtinasten päälle” (Job 12:21).

      Vaikka siis esivallat ovat virassaan Jumalan palvelijoita, he saattavat yksityishenkilöinä olla jumalattomia henkilöitä, joita Jumala halveksii. Jumala yksin on Pyhä, ei kukaan ihminen.

      Plusääni(4)Miinusääni(7)
  3. CIA-teoria on toki mahdollinen. Tämä pirulaisjärjestö (tai joku sen euro-haara) voi toimia myös uhkaillen ja kiristäen. On ensin vihjailtu ja sitten vähän korotettu panoksia ja Hallari on lopulta valinnut pienemmän riesan tien. Tämä lienee halvempaa kuin kansallismielisten edustajien lahjominen. (Periaattessa SUPO:n pitäisi tehdä vastakkaista toimintaa, hahaha).

   Plusääni(5)Miinusääni(1)
 6. Luonnollisesti vihollisen pääpropaganda-torvi Suomessa, Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda puolustaa samaan leiriin kuuluvia vihollisen agentteja.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 7. Mistä v luulet laurio että tämä nykyinen määrä lannotteita saadaan että saadaan tarpeeksi ruokaa ihmisille! Suksi kuuseen turhista jeesus jutuistasi!!

  ihmisten määrä tuhuoaa tämän maan, vai kerro ihmeessä mistä ihme energia tulee! Tuleeko se itse jeesukselta tai jumalalta!! HErää jo hörhö

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
  1. Sielusi on hätääntynyt v-tasolle turhaan. Ei tarvita lannoitteita tai energiaa. Maa tuottaa – Jumalan armosta – satonsa ja hedelmänsä itsestään, kuten lapsikin tietää. Ainoastaan hätääntyneitten ihmisten pelkurisielu tarvitsee jos jonkinlaista pönkkää voidakseen päästä kuvittelemaansa elämään ja turvallisuuteen. Jumalattoman sielu pelkää kuolemaa, vastuuseen joutumista.

   ”…ja vapauttaisi kaikki ne, jotka kuoleman pelosta kautta koko elämänsä olivat olleet orjuuden alaisia” (Hebr. 2:15).

   Se, mikä lannoitteita ja energiaa tarvitsee, on lannoite- ja energiateollisuus ja sen takana olevat tahot (politiikka, pörssit, raha- ja pankkijärjestelmän omistajat, murhaajat, huijarit, Joh. 8:44). Miksi ajat heidän asiaansa? Oletko ihmiskunnantuhoajien asialla?

   Kaikki maapallon ihmiset mahtuvat seisomaan Laatokan jäälle.

   Se, mikä tulee ”Jeesukselta ja Jumalalta” on tämän läpisyntisen ja epäuskoisen ihmiskunnan heittäminen helvettiin ja maailmanloppu:

   ”Mutta Herran päivä on tuleva niin kuin varas, ja silloin taivaat katoavat pauhinalla, ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki, mitä siihen on tehty, palavat. Kun siis nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan teidän olla pyhässä vaelluksessa ja jumalisuudessa, teidän, jotka odotatte ja joudutatte Jumalan päivän tulemista, jonka voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat! Mutta hänen lupauksensa mukaan me odotamme uusia taivaita ja uutta maata, joissa vanhurskaus asuu” (2. Piet. 3:10-13);

   ”Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle. Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niin kuin paimen erottaa lampaat vuohista. Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle. Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: ’Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti. – – Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: ’Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä. – – Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään” (Matt. 25:31-34, 41, 46).

   Maailma on olemassa vain kristittyjen tähden, niin kauan että kristittyjen määrä on tullut täyteen:

   ”Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu” (Matt. 24:14).

   Valitettavasti jumalattomille käy huonosti, hyvin huonosti. Se ei ole minun keksintöäni.

   Hirvittävää jälkeä tulee, kun kodeissa, kouluissa ja yliopistoissa on lopetettu Jumalan sanan opettaminen. Esimerkkinä tämä ”sami”. Ei lohtua missään. Luulenpa, että kansa sen vuoksi vajoaa mielenvikaisuuden partaalle:

   ”Ja ihmiset menehtyvät peljätessään ja odottaessaan sitä, mikä maanpiiriä kohtaa; sillä taivaitten voimat järkkyvät. Ja silloin he näkevät Ihmisen Pojan tulevan…” (Luuk. 21:26-27).

   Harrastan jeesusjuttuja ja Jeesusta ja Jumalaa, koska siellä on elämä. Jopa ikuinen elämä. Miksi minun pitäisi teidän kanssanne viettää ikuisuuteni helvetissä? Voin hyvin häipyä näiltäkin sivustoilta, enkä sittenkään huku helvettiin.

   Plusääni(12)Miinusääni(15)
 8. Säästetäänkö vai mitä kerro laurio mistä ihmeessä se asia tulee että pystyt kirjoittamaan koneeltasi näitä kommennejasi!!

  Herätyys pelle kun öljy loppuu loppuu sinun tuntemasi elämä! Perehdy asiaan ja laita vasta argumenttia!!

  T: Jutikka

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Eivät minua koneet tai öljyt liikuta mihinkään. Elän, vaikka olisi kuollut:

   ”Minä (so. Jeesus Kristus) olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut. Eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole” (Joh. 11:25-26).

   Elän ikuisesti:

   ”jokaisella, joka häneen uskoo, olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:15) – – ”Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä” (Joh. 3:36).

   Elämäni on Jeesus Kristus:

   ”elämä on minulle Kristus, ja kuolema on voitto” (Fil. 1:21).

   Itse olen kuollut:

   ”Minä olen Kristuksen kanssa ristiinnaulittu, ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:19-20).

   Öljy saa loppua ja koneet. Elän silti.

   Plusääni(14)Miinusääni(16)
 9. EI TÄÄLLÄ MAGNEETTIMEDIASSA SANAAKAA TÄSTÄ! vENÄJÄ JA SE MÄÄRÄÄ SUOMEN KOHTALON!!

  Olkoon nyt pankkiirit lännessä tai mitä tahansa sieltä mistä öljy tulee määrää!! Ei ole eikä tule korvaavaa! Kerro laurio ihmeessä miten 7 miljardia ihmistä elätetään????? Kerro, että voit kirjoittaa sillä koneellas!!

  Plusääni(3)Miinusääni(6)
  1. Älä hätäile, vaivattu sielu. Ks. viestini yllä toiseen kommenttiisi. Maailma tuhoutuu, ja jumalattomat joutuvat ikuiseen helvettiin. Miksi sinä (ja kaltaisesi) haluatte tuhota ihmisiä (esim. nuo ”jutkut”)? Olette Suomessakin murhanneet aborttilakien voimaantulon jälkeen jo 700 000 lasta aborteissa.

   Olette valinneet, juuri noita ”jutkuja” nuoleskellessanne, maan päättäjiksi kaltaisenne, siis maanpetturit, opportunistit, omien himojen (ja perkeleen) oikeuksien ajajat, huijarit, murhaajat:

   ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle” (perustuslaki 2§).

   Valta on siis kansalla. Aiotteko nyt ryhtyä kapinaan ja riistää vallan itseltänne itsellenne?

   Onko vaikea niellä omien tekojen hedelmiä?

   Tällä julkisyntisellä kansalla ei ole alkeellisintakaan olemassaolon oikeutta.

   Luulen, että teidät tuhotaan, syystä.

   Luulen myös, että kansa yltyy paljon voimakkaampaan vinkunaan kuin mitä sami tässä esittää. Pian perkeleellinen vinkuna täyttää koko maan.

   ”Tämän minä (Jeesus) olen teille (opetuslapsille) puhunut, että teillä olisi minussa rauha. Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33).

   Minulla on edessäni ikuinen autuus ikuisessa elämässä. Ääretön onni. Kaikki on minun:

   ”kaikki on teidän” (1. Kor. 3:21).

   Ja mitä ”jutkuihin” ja muihin mahdollisiin pahantekijöihin tulee, niin heidän kuriin laittamisensa on esivallan asia, ei muiden:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5).

   Samin ja kenenkään muunkaan tehtävä ei ole ryhtyä tappamaan ketään. Yksityinen kosto on kielletty:

   ”Älä tapa” (viides käsky);

   ”Älkää itse kostako, rakkaani, vaan antakaa sijaa Jumalan vihalle, sillä kirjoitettu on: ’Minun on kosto, minä olen maksava, sanoo Herra'” (Room. 12:19). Ja maallisen kostonsa välineenä Jumala käyttää esivaltaa, jolla yksin on oikeus kuolemanrangaistusten ja muiden rangaistusten toimeenpanemiseen.

   Miksi olette valinneet kaltaisenne esivallan (joka ei kykene mihinkään)? Jumala on jättänyt teidät tuhoamaan itsenne.

   Julista ”jutkuille” ja muille Jumalan lakia ja evankeliumia, että tulisivat hyviksi.

   Ryhdy toimeen. Kuten minä.

   Plusääni(7)Miinusääni(13)
 10. Vihasta ja vihapuheesta muutama sananen.

  Valtaeliitti on rakentanut kansalle vankilan, jossa ihmisen on varottava sanomisiaan, sillä kaikki valtaeliitin mielipiteistä eriävät mielipiteet tulkitaan vihapuheeksi. Tämä on täysin loogista eikä mitään uutta. Meillä on aivan lähihistoriassa hyvä esimerkki: Neuvostoliitto.

  Neuvostoliitossa kansa osasi vaistomaisesti puhua niin, että puhe oli valtaeliitin tahdon mukaista. Niin nytkin meillä. Esim. Soini on kuin eunukki, taaperteleva zombie, mitätön, tahdoton nolla. Puhumattakaan avoimista maanpettureista, kuten Stubb ja Sipilä. He osaavat hyvin noudattaa valtaeliitin etikettiä ja eivät koskaan vahingossakaan aseta sanojaan niin, että se voitaisiin tulkita kantaväestön eduksi.

  Itse asiassa kantaväestö on saanut sen roolin, joka oli kommunistisessa Neuvostoliitossa kapitalistilla ja imperialistilla. Kantaväestö on implisiittisesti paha aivan siitä riippumatta, mitä se tekee ja miten se toimii. Vaikka kantaväestö nöyrtyisi totaalisesti valtaeliitin edessä, se ei auta, sillä uhka poistuu vasta, kun kantaväestöä ei enää ole. On vain massa ihmisiä, joilla ei ole identiteettiä.

  Muslimit ja afrikkalaiset ovat juuri nyt valtaeliitin suosiossa, koska he ovat oiva työkalu nationalismin tuhoamisessa. Islam on suojeltu niin kauan kuin sitä tarvitaan kristittyjen valtioiden tuhoamisessa. Jos islam alkaa nostamaan päätään kansallismielisesti, se joutuu valtaeliitin suurennuslasin alle. Valtaeliitti hyväksyy vain tahdottoman, ilman identiteettiä pimeydessä vaeltavan lauman, josta malliksi nostetaan ”Voide of Finland”-, ”Mallikoulu”-, X-Factor-jne. tähtiä. Jos tähti polvistuu eliitin edessä ja vannoo oman kansansa tuhon puolesta diversiteetin vuoksi, häntä nostetaan. Jos hän osoittaa pienintäkin vastarintaa, hänet tuhotaan.

  Tämä näkyy aivan kaikessa. Kaikissa ammateissa ammattitaito heikkenee koko ajan, koska pätevyys on viimeisin asia, mitä haetaan. Esim. toimittajat ja ”tutkijat” ovat pahnapohjimmaisia, surkeimmista surkeimpia, selkärangattomia, limassa matelevia keltamaksaisia kojootteja, joille nopea loppu olisi siunaus.

  Poliitikot ovat järjestään ostettuja tai ainakin niin hyvin opetettuja, että kukaan heistä ei vahingossakaan uskalla puolustaa omaa kansaansa leimautumisen pelossa.

  Näissä oloissa on toimittava varovasti, mutta päättäväisesti.

  Pitää organisoitua. Suomessa toimii aito kansallismielinen liike ja siinä toimivat ihmiset ovat viimeiset suoraselkäiset suomalaiset. He edustavat sitä jatkumoa valkoisessa rodussa, joka on rakentanut maailman korkeimman kulttuurin, länsimaisen, valkoisen kulttuurin. Rooman, Pariisin, Pietarin, Helsingin, Tukholman.

  Lisäksi pitää rohkeasti identifioitua. ”Rasistin” leima on nykyään kuin kunnioitettava merkki siitä, että on elossa, että ajattelee. Kansallismielisen leima on vielä parempi, se tarkoittaa ihmistä, joka on valmis uhrautumaan oman kansansa edestä.

  Oikeiden kansallismielisten on vielä oltava varuillaan, mutta professori Helmuth Nyborg Tanskasta on juuri julkaissut debattiartikkelin Jyllands-Posten-lehdessä. Siinä hän kuvaa sitä valtavaa uhkaa, joka koko länsimaiselle kulttuurille aiheutuu, kun valtaeliittimme tuo tarkoituksella Eurooppaan miljoonia alhaisen älykkyysosamäärän ihmisiä tuhoamaan kaiken sen, mikä on vuosituhansien aikana rakennettu.

  Hän kuvaa sitä, kuinka ainoat mahdollisuutemme ovat: alistuminen, vieraiden ainesten palauttaminen tai sisällissota.

  Minä kulun siihen ryhmään, joka ei usko enää muuhun kuin sisällissotaan. Tämä tiedoksi SUPO:lle. 🙂

  On siis valmistauduttava, on vähintäänkin ostettava aikaa seuraavalle sukupolvelle, on tarvittaessa uhrauduttava oman maansa puolesta. Se on suomalaisille tuttua, ja suomalaiset tietävät kyllä, kuinka omaa maataan pettäviä pitää kohdella.

  Se on kansallismielisten tehtävä. Jos siihen liittyy vihaa, se on tervettä, sitä tarvitaan, siinä ei ole mitään pahaa.

  Lopuksi: En, jumalauta, riitele täällä muiden kansallismielisten kanssa. Jokainen taaplaa tyylillään, toinen Jeesuksen avulla ja toinen hakee kättä pidempää. Tyylipisteitä ei jaeta, vain voitto merkitsee.

  Plusääni(36)Miinusääni(4)
  1. Vastine Pelexin kommenttiin, osa 1

   Täällä esitetty kansallismielisyys (nationalismi) on tämän maan kauhein rutto, kun siitä puuttuu Jumala. Se ei ole ”koti, uskonto ja isänmaa” vaan ”syntiläävä, ateismi ja perkeleen maa”, toisin sanoen:” krpä ja sen pesäkolo ja riehuntakenttä”. Täällä esiintyvissä jumalattomissa kansallismielisissä kiteytyy tämän maan rikollinen uhmamieli Jumalaa vastaan sotimiseen ja tappamiseen asti – sota Jumalaa ja kaikkea hyvää vastaan, äärimmäinen saatanallisuus.

   Oma maa näet on Jumalan järjestys. Jumalattomuuden vuoksi Jumala voi ottaa sen pois, että kansa tulisi parannukseen (ja saisi oman maan takaisin):

   ”(Jumala) antaa kaikille elämän ja hengen ja KAIKEN. Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat” (Ap. t. 17:25-26).

   Jumala siis kaikkivallassaan ohjaa historiaa.

   Mainittu raamatunkohta jatkuu myöhemmin (jakeet 30 ja 31):

   ”hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä PARANNUS. Sillä hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen (= Jeesuksen Kristuksen) kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet kuolleista.”

   Parannuksesta täällä esiintyvät kansallismieliset eivät puhu mitään. He haluavat – vaikka asein – pelastaa yksin perkeleen (Suomen kansa on nykyisin perkeleen orjien joukko). Ja se ei onnistu: Jumala ottaa maan (ja kaiken) kansalta ja sen ”kansallismielisiltä” pois. Se on tulos täällä riehuvien kansallismielisten toiminnasta. Siksi maan nykyiset kansallismieliset ovat tämän maan kauhein rutto.

   Koska oma maa on Jumalan järjestys, oikeaa kansallismielisyyttä on yksin kristinusko, jossa palautuu (syntiinlankeemuksen jälkeen, 1. Moos. 3. luku) yhteys Jumalaan (uskon myötä sydämeen tulee asumaan itse Jumala – sielun ylösnousemus ). Siksi oikeaa kansallismielistä taistelua on taistelu perkelettä vastaan – kristityksi tuleminen ja evankeliumin julistus. Se on myös ainoaa rakkauspuhetta. Vihapuhetta on täällä esiintyvien kansallismielisten puhe, kun siinä hylätään Jumala ja hänen mukanaan kaikki hyvä. Kansallismielistemme riehunta on mielettömyyttä:

   ”Hullu sanoo sydämessänsä: ’Ei ole Jumalaa’. Turmiollinen ja iljettävä on heidän menonsa; ei ole ketään, joka tekee, mikä hyvää on” (Ps. 14:1);

   ”jumalattomien äly on tyhjän veroinen” (Snl. 10:20).

   Täällä esiintyviltä kansallismielisiltä puuttuu Jumala, ja silloin KAIKKI. Ei täällä nytkään ole mitään; kansan jumalattomuuden ja riehunnan (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§) vuoksi kaikki on menetetty ja kansa on erilaisten rikollisten ja vihollisten orjuudessa. Nykyinen surkea tilanne on kansan itsensä jumalattomuudellaan aiheuttama, kansan oma syy. Rangaistukseksi synneistä (esim. huoraaminen, jumalanpilkka, massalastenmurhat aborteissa, homoseksuaalisuus, kaiken rakentaminen valheelle – sitä kansallismielisemme tekevät -, näkyvä tai näkymätön väkivalta yhteiskunnan kaikissa rakenteissa). Jumala on lähettänyt juutalaiset (esim. heidän väkisin orjuuttava ja tuhoava raha- ja pankkijärjestelmämme), ”vääräuskoisten” tappamiseen tähtäävät muslimit, ”valtaeliitit” ja maanpetokselliset päättäjät (kaikki esivalta on Jumalalta, Room. 13:1) tuhoamaan tämän maan ja kansan, ehkä kokonaan pois maan päältä. Ei tällaisella hirvittävällä hintti- ja lastenmurhaajakansalla on minkäänlaista olemassaolon oikeutusta. Jos oikeiden ihmisten (sydämen kristittyjen) elämä ja toiminta alkaa käydä mahdottomaksi jumalattomien riehunnan tähden, Jumala saattaa kokonaan hävittää sellaiset jumalattomat joukkiot. Maan nykyinen surkea ja uhkaava tilanne on Jumalan rangaistus. Siksi ainoa oikea toimintatapa on Jumalan vihan lepyttäminen, parannuksenteko, siis sydämen tuleminen Jumalan käskyjen edessä syntien vuoksi kauhistukseen (= katumus) ja sydämen tarttuminen ainoaan oljenkorteen, Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen Jumalan edessä (= usko).

   Kansallismielistemme hengellinen sokeus on täydellinen. Kun nimimerkki kommenttinsa alussa sanoo ”valtaeliitin rakentaneen kansalle vankilan, jossa ihmisen on varottava sanomisiaan”, niin todellisuudessa ihmiset ovat itse jumalattomuudellaan tahtoneet olla itsensä vankiloita, joissa jatkuvasti on varottava sanomisiaan, sillä kaikki, mitä suomalaisten sydämistä (vankiloista) nousee, on syntiä ja perkeleellistä myrkkyä, josta on odotettavissa vastaan ikäviä reaktioita:

   ”kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23; tästäkin käy ilmi, että Jumalan sivuuttava kansallismielisyytemme on syntiä Jumalan edessä, aihe Jumalan vihaan ja maan tuhoon).

   Suomalainen on siis itsensä vankila, jossa täytyy koko ajan olla kieli keskellä suuta. Syntiinlankeemuksen peruina luonnollisen (= Kristuksessa pelastumattoman) ihmisen sydämessä asuu VIERAS hallitsija, kyykäärme eli perkele, joka sieltä hallitsee kaiken ihmisessä. Ihminen on täysin kyvytön poistamaan perkelettä sydämestään (sillä synnin palkka on kuolema, Room. 6:23). Ihminen on luonnostaan perkeleen orja. Luonnollisen ihmisen oma tahto on sen käärmeen (perkeleen) pää. Luonnollisen ihmisen ymmärrys on perkeleen ymmärrys. Luonnollisen ihmisen voima on perkeleen voima. Luonnollisen ihmisen minuus (”oma minä”) on perkele ihmisessä. Tuo siis, mitä luonnollinen ihminen luulee itsekseen, onkin vieras hänessä, perkele hänessä. Ihmisen todellinen minuus on Jumala ihmisen sydämessä (tämä toteutuu yksin kristinuskossa, kun Jumalan sanaan liittyvä Pyhä Henki tulee uskon myötä sydämeen asumaan). Ihmisen luonnollisen minuuden (”oman itsen” ja ”oman tahdon” – syntisen vanhan ihmisen) on siis kuoltava, että hän saisi todellisen minuutensa, Jumalan, ja vanhurskas uusi ihminen syntyisi. Luonnollinen ihminen on siis itsensä vanki.

   Koska koko Suomen kansa koostuu tällaisista itsensä vankiloista, he luonnollisesti rakentavat koko yhteiskunnastaan – myös sen näkyvästä ja näkymättömästä hallinnasta – itsensä kuvan, kaikkiin asioihin ulottuvan vankilan, jossa palvotaan ja ylläpidetään yksin perkelettä ja noustaan sähisten Jumalaa ja Jeesusta Kristusta (syntien anteeksiantamusta) vastaan. Koko yhteiskuntamme on sota Jumalaa (siis oikeaa, elävää Jumalaa) vastaan. Siksi yhteiskuntamme ja kansamme itse on yksi valtava vankila. Kaikki vastustavat toistensa sanomisia ja mielipiteitä, koska nämä kaikki nousevat perkeleestä (valheesta, väkivallasta, Joh. 8:44). Ainoastaan orjallisesti (palkkion toivossa tai rangaistuksen pelossa) ihmiset ovat samaa mieltä jostakin toisten kanssa, ja silloin on kyseessä aina pahuus (ei perkele muuhun pysty) kauniista ulkokuorista huolimatta.

   Mutta Jumalan kannalta katsottuna viholliset, maanpetturipäättäjät jne. ovat rangaistus kansalle, että kansa tulisi parannukseen. He ovat siis ajamassa kansaa hyvään, kohti katumusta ja kohti Kristusta, pelastumista. Siksi pohjimmiltaan Jumalan rangaistuksilla on hyvä tarkoitus. Täällä esiintyvät kansallismieliset kuitenkin hylkäävät parannuksenteon ja Jumalan ja ryntäävät asein Jumalan rangaistuksia vastaan, ja silloin KAIKKIA, KOKO KANSAA, kohtaa vielä hirmuisempi tuomio:

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä TUOMION” (Room. 13:1-2).

   Kansallismielisemme ovat hukuttamassa koko kansan vereen, tappamassa kaikki ihmiset täältä. Hirvittävää perkeleen riehuntaa hengellisessä sokeudessa!

   Oikea reaktio vääryyttä harjoittavaan, maanpetokselliseen ja huonoon esivaltaan on parannuksenteko, Jumalan puoleen kääntyminen katumuksessa ja uskossa. Siihen Jumala toimillaan (huonolla esivallalla) tähtää. Tuo Jumalan puoleen kääntyminen on alistumista, mutta ei alistumista väärälle tai huonolle esivallalle vaan Jumalalle! Ja Jumala todella on kaikkien meidän yläpuolella! Hirveää jumalattomuutta on ryhtyä asein sotimaan Jumalan toimia ja rangaistuksia vastaan! Kauheaa umpityperyyttä! Se tuhoaa kaiken!

   Kun Jumalan puoleen käännytään parannuksenteossa, yhteys Jumalaan saavutetaan ja hän alkaa kuulla rukouksia. Silloin hän vastineeksi pyyntöihimme alkaa poistaa vitsauksia niskastamme ja suo meille lujan ja oikeudenmukaisen esivallan, joka rankaisee pahantekijöitä ja vihollisia ja kiittää uskossa hyviksi tulleita kansalaisia. Näin yksinkertaista kaikki on.

   On myös todettava, että tämä nimimerkin ”valtaeliitti” (esivaltamme) on viimeiseen asti ajanut kaikkia kansan perverssejä himoja ja synnin tekemisen oikeuksia (homot, lastenmurhat, viinanveto, oikean kristinuskon opettamisen lopettaminen kaikkialla, kirkon vesittäminen perkeleen örinäksi jne.), kaikkea, mitä kansa haluaa. Siksi kaikkialla on nykyisin perkele. Se, että kansallismieliset huutavat vielä ”sananvapautta” ja ”oikeutta lausua mielipiteitä” kansannousun uhalla, on merkillistä, koska maan korkeimman lain mukaan valtiovalta Suomessa kuuluu jo kansalle (PL 2§). Onko tämä ”hieno kansa” siis luovuttanut vallan pois ja syyttää siitä muita? Eikö kansa osaa käyttää valtaa? Miksi sitten kansa nyt vaatii vallan palauttamista itseltään itselleen? Ei tämä saatanalauma (Suomen kansa) kykene minkäänlaiseen todelliseen vastuuseen. Kaikki tuhoutuu, jos kansalle annetaan valtaa tai sananvapautta (tai äänioikeus). Nuo nimimerkin ”sananvapauden” ja ”mielipiteenilmaisun vapauden” huudot tarkoittavat vain yhä uutta vapautta julistaa perkelettä ja perkeleen tahtoa (tässä tapauksessa tahtoa säilyttää Suomi-niminen perkeleen pesäkolo). Pitäisikö tämä perkeleen pesäkolo pitää ikuisesti yllä? Rietasta! Lastenmurhista, homoudesta, Jumalan kiroamisesta, synninteosta ikuinen oikeus! Sitä kansallismieliset huutavat. Sairasta! Kuvottavaa!

   Viimeiseen asti esivaltamme on antanut sijaa kansan himoille ja synneille, ja lisää vain huudetaan! Sitä on ”kansallismielisyys”. Jos kansallismielisemme olisivat kansallismielisiä, he ymmärtäisivät, että juuri kaikki jumalaton huuto ja toiminta maassa tulee lopettaa, että mitään hyvää tapahtuisi. Jumalattomat suut on tukittava, ja pahantekijät ja moraalin turmelijat on tuomittava vankilaan. Sitä varten Jumala on esivallan asettanut. Varsinkin maamme ”kansallismielisten” suut on tukittava niin että ne todella ovat tukossa. Sieltä pursuaa jo väkivallan huudot! Eivät he osaa alistua Jumalan tahdon alle.

   Plusääni(7)Miinusääni(14)
  2. Vastine Pelexin kommenttiin, osa 2

   On huudettava parannuksentekoa, ei vapautta julistaa perkeleen tahtoa ja perkeleenpesän (nykyisen perkele-Suomen) säilyttämistä. Maa pelastuu ja säilyy vain niin, että Jumalan tahtoon ja kuritukseen ALISTUTAAN, nöyrrytään:

   ”Ja sinä pelastat nöyrän kansan, mutta sinun silmäsi ovat ylpeitä vastaan, sinä alennat heidät” (2. Sam. 22:28);

   ”Herra pitää pystyssä nöyrät, mutta jumalattomat hän painaa maahan” (Ps. 147:6);

   ”Mihin ylpeys tulee, sinne tulee häpeäkin, mutta nöyräin tykönä on viisaus” (Snl. 11:2);

   ”minä (Herra) katson sen puoleen, joka on nöyrä, jolla on särjetty henki ja arka tunto minun sanani edessä” (Jes. 66:2);

   ”Jos tie painuu alaspäin, niin sinä sanot: ’Ylös!’ ja hän auttaa nöyrtyväistä” (Job 22:29);

   ” …sillä ’Jumala on ylpeitä vastaan, mutta nöyrille hän antaa armon’. Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että hän ajallansa teidät korottaisi, ja ’heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen’” (1. Piet. 5:5-7).

   Sitä on ALISTUMINEN, OIKEA KANSALLISMIELISYYS.

   Se on jatkuvaa parannuksentekoa Jumalan edessä. Ei aseita. Jotta maailmassa ylipäätään voisi elää, Jumala on säätänyt aseet (”miekan”), lait, rangaistukset, kuolemantuomiot ja puolustussodat yksin esivallan (ei jonkin kansallismielisen ryhmän) tehtäviksi. Kansan on alistuttava esivallan (ja sen takana olevan Jumalan) tahtoon, ellei esivalta käske toimia vastoin Jumalan sanaa, Ap. t. 5:29: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.”

   ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee. Siksi tulee olla alamainen, ei ainoastaan rangaistuksen tähden, vaan myös omantunnon tähden” (Room. 13:1-5);

   ”Olkaa alamaiset kaikelle inhimilliselle järjestykselle Herran tähden, niin hyvin kuninkaalle, joka on ylin, kuin käskynhaltijoille, jotka hän on lähettänyt pahaa tekeville rangaistukseksi, mutta hyvää tekeville kiitokseksi” (1. Piet. 2:13-14).

   Kun nimimerkki kirjoittaa: ”Kantaväestö on implisiittisesti paha aivan siitä riippumatta, mitä se tekee ja miten se toimii”, niin kantaväestö todella on syntiinlankeemuksen peruina luonnostaan paha, Jumalasta kokonaan pois kääntynyt. Sitä kuriin panemaan Jumala on asettanut esivallan. Kun Suomessa valtiovalta kuuluu kansalle, Suomessa kansa itse on oma esivaltansa. Suomen kansa on samalla sekä esivalta että esivallan alamainen. Kansa siis itse ohjaa itseään mielihalujensa mukaan. Koska kansa on oma esivaltansa, mitään todellista kuria ei ole koskaan missään (viina, lastenmurhat, homot, jumalanpilkka jne. jne. ikuisesti). Siksi kaikki on tuhoutunut, KANTAVÄESTÖN NIMENOMAISESTA TAHDOSTA JA VAIKUTUKSESTA. Kun valta on kansalla, se on perkeleellä (kansa on luonnostaan perkeleen orjuudessa), ja silloin kaikki tuhoutuu VÄKISIN. Tässä maassa ei ole koskaan ollut mitään muuta hallitsijaa kuin perkele (siis hänen orjansa: kansa ja sen omat jumalattomat edustajat hallinnossa). Jumala tuhoaa tämän kansan tällä kansalla itsellään. Hän on siis jättänyt tämän perkeleretkueen oman onnensa nojaan, kuolemaan ja mätänemään.

   Todellisen parantumiskeinonkin Jumala on (itsensä uhraten) kansalle antanut: syntien anteeksiantamuksen (Jeesuksen). Tämän ilmaisen pelastustien ja ikuisen elämän oven kansa on kuitenkin hylännyt ja kuopannut. Koska pahuutta sitten hillitsemässä on enää esivalta ja sen voimatoimet ja koska kansa yhteiskuntajärjestyksessään on tehnyt itsestään oman esivaltansa, missään ei ole minkäänlaista estettä kansalle, perkeleelle, vihollisille ja moraalin turmelijoille. Suomi on perkeleen paratiisi, ja sen kansallismielisemme (”paratiisinpelastajat”) haluavat säilyttää vaikka asevoimin.

   Kun siis nimimerkki mainitsee sanan ”identiteetti”, niin suomalaisen identiteetti on perkele, siis ”ihminen itse”, ”oma tahto” (ks. yllä). Se pitääkin murtaa, vaikka muslimien ja afrikkalaisten massamaahanmuuton avulla, joka on Jumalan keino ravistella ja rangaista tätä kansaa ja koko jumalatonta Eurooppaa. Koska tämän kansan identiteetti on perkele, kansa on itse (kristinuskon tuhotessaan) tuhonnut täältä kaiken todellisen isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden. Jäljellä ovat enää nämä kuolemankurjet (nykyiset jumalattomat ”kansallismieliset”).

   Toisin kuin nimimerkki väittää Suomessa ei ole ”aitoa kansallismielistä liikettä” ja ”suoraselkäisiä suomalaisia”. Oikeaa kansallismielisyyttä on Jumalan suosio (kristinusko) ja oikeaa suoraselkäisyyttä terve kristillinen usko. Ne puuttuvat. Tilalla on perkeleenpalvonta (oman itsen ja oman tahdon palvonta).

   Nimimerkin mainitsema käsite ”valkoinen rotu” on väärä ilmaus. Ei näet ole ihmisrotuja; olemme kaikki n. 6000 vuotta sitten eläneiden ensimmäisten ihmisten, Aadamin ja Eevan, jälkeläisiä ja n. 4400 vuotta sitten tapahtuneesta vedenpaisumuksesta selviytyneen Nooan väen jälkeläisiä, samaa verilinjaa, yhtä ainoaa Aadamin rotua, ihmisrotua.

   ”Valkoinen ihminen” on, kuten yllä sanotusta jo selviää, ihmiskunnan historian hirvittävin peto, todella kammottava elukka, barbaari. Kaikki tuntevat maailmansotien saldon: liki sata miljoonaa tapettua. Mitä hirvittävimpiä tappamisia. Kunniaa ei ole missään. Lapsia murhataan aborteissa kymmeniä miljoonia, satoja miljoonia, pian miljardeja. Kaikki historia on peitetty brutaaliin valheeseen ja huijaukseen (sitä on valkoisen miehen kulttuuri, teeskentelyä, valhetta, luihuutta). Muun maailman valkoinen mies on tuhonnut paikoin jopa maan tasalle brutaalilla velkaperusteisella raha- ja pankkijärjestelmällään, ja yhä tuhoaa ja murhaa (ja syyttää sitten muuta maailmaa ”vähä-älyiseksi”, siis ali-ihmisiksi). ”Valkoinen kulttuuri” ja sen ”kulttuuripääkaupungit” ovat pedofiliaa, rikosta, valhetta, huijausta, väkivaltaa, homoseksuaalisuutta ja kaikkien auktoriteettien (Jumalan järjestysten) vesittämistä. Se, että kulisseja on yritetty pystytellä, ei muuta asiaa.

   Mitä nimimerkin mainintaan ”älykkyysosamääristä” tulee, niin älykkyysosamäärät on kalibroitu valkoisen joukkion mittapuiden mukaan ja antavat niin ollen aina valkoisen ”kulttuurin” edustajille hyvät älykkyysosamäärät. Muualla olevat ihmiset ajattelevat toisin, koska heidän kulttuurinsa on rakentunut toisin, mutta se ei tee heistä vähä-älyisiä. He ovat vain toisenlaisia. Jos he laatisivat nuo älykkyystestit, valkoisen miehen älykkyysosamäärä olisi alhainen.

   Nimimerkin tekstissä esitetään myös, että massamaahanmuuton edessä ainoat mahdollisuudet ovat alistuminen (ko. tapahtumalle; tässä ei tarkoiteta alistumista Jumalalle, katumusta), vieraiden ainesten palauttaminen tai sisällissota. Nimimerkki kannattaa sisällissotaa ja kansan hukuttamista vereen. Vaihtoehdoissa ei näy parannuksentekoa Jumalan edessä, joka toisi todellisen avun ongelmiin, kun Jumalan viha poistuisi kansan yltä. Nimimerkki ja hänen kansallismielinen liikkeensä edustavat siis perkelettä ja verenvuodatusta.

   Edelleen nimimerkki sanoo, että tarvittaessa on uhrauduttava oman maan puolesta. Se on kuulemma suomalaisille historiasta tuttua. Kuitenkin ainoa oikea uhri on vanhan syntisen minän uhraaminen Jumalalle, uudestisyntyminen Jumalan sanasta, jolloin Jumalan viha väistyy (kun vihattava synti poistuu). Siksi ainoaa oikeaa uhria on itsensä uhraaminen Jumalalle, ei perkeleen maalle. Kun Jumalan suosio on, myös maan parantuu ja säilyy. Kun perkeleet tappelevat keskenään, mitään ei todellisesti säily; kaikki vain tuhoutuu entistä enemmän. Ja mitä suomalaisten historiaan tulee, eivät kansalaiset silloin nousseet kapinaan esivaltaa vastaan vaan esivalta nousi Raamatun sanan mukaisesti puolustussotaan vihollista vastaan.

   Nimimerkki ilmoittaa vihan terveeksi ilmiöksi, kun se liittyy kansallismielisyyteen. Näin hän paljastaa heidän olevan ”vihan lapsia”, perkeleen orjia:

   ”Ja Jumala on eläviksi tehnyt teidät, jotka olitte kuolleet rikoksiinne ja synteihinne, joissa te ennen vaelsitte tämän maailman menon mukaan, ilmavallan hallitsijan, sen hengen hallitsijan (= perkeleen), mukaan, joka nyt tekee työtään tottelemattomuuden lapsissa, joiden joukossa mekin kaikki ennen vaelsimme lihamme himoissa, noudattaen lihan ja ajatusten mielitekoja, ja olimme LUONNOSTAMME VIHAN LAPSIA niin kuin muutkin” (Ef. 2:1-3).

   Nimimerkki ilmoittaa siis perkeleen terveeksi ilmiöksi. Jos jotakin tulee vihata, niin syntiä, ei ihmisiä. Siksi kaikille (myös maahanmuuttajille) tulee julistaa Jumalan lakia (vie katumukseen) ja evankeliumia (vie uskoon). Sitä kansallismielisemme eivät tee.

   Lopussa nimimerkki ilmoittaa kansallismielisen liikkeensä hakevan ”kättä pidempää”, ja se on jumalatonta hakemista, sillä voimankäyttö (”miekka”) kuuluu yksin esivallalle.

   Jumalan viha pysyy kansan päällä, jos kansa ei tule parannukseen, ja silloin ei auta mikään, tehtiin mitä tehtiin:

   ”joka ei ole kuuliainen Pojalle (= Jeesukselle Kristukselle), se ei ole elämää näkevä, vaan Jumalan viha pysyy hänen päällänsä” (Joh. 3:36).

   Kansallismielinen liikkeemme toimii rikollisessa uhmamielessä Jumalaa vastaan. Sen tie on hullun tie:

   ”Hullun tie on hänen omissa silmissään oikea, mutta joka neuvoa kuulee, on viisas” (Snl. 12:15) – – ”tyhmäin sydän huutaa julki hulluutensa” (Snl. 12:23) – – ”tyhmien hulluus on petos” (Snl. 14:8).

   On hyvä ymmärtää, että KAIKKI on Jumalan käsissä ja kontrollissa:

   ”Sillä hänessä (Jumalan Pojassa) luotiin kaikki, mikä taivaissa ja mikä maan päällä on, näkyväiset ja näkymättömät, olkoot ne valtaistuimia tai herrauksia, hallituksia tai valtoja, kaikki on luotu hänen kauttansa ja häneen, ja hän on ennen kaikkia, ja HÄNESSÄ PYSYY KAIKKI VOIMASSA” (Kol. 1:16-17) – – ”(Kristus) on kaiken hallituksen ja vallan pää” (Kol. 2:10) – – ”(Isä) asetti hänet (Kristuksen) oikealle puolellensa taivaissa, korkeammalle kaikkea hallitusta ja valtaa ja voimaa ja herrautta ja jokaista nimeä, mikä mainitaan, ei ainoastaan tässä maailmanajassa, vaan myös tulevassa” (Ef. 1:20-21) – – ”hänen (Kristuksen) allensa ovat enkelit ja vallat ja voimat alistetut” (1. Piet. 3:22);

   ”Sen tähden onkin Jumala hänet (Kristuksen) korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman, niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat, ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra” (Fil. 2:9-11).

   Kansallismielisemme ovat niin suuria sankareita, etteivät uskalla paljastaa edes nimiään. Huutavat nurkan takaa kuin luihut kakarat.

   Hirvittävää tuhoa tulee, jos ”kansallismielisemme” pääsevät riehumaan. Nyt tarvitaan oikeita kristittyjä, jotka huutavat Jumalan puoleen ja toimivat Pyhässä Hengessä. He ovat ainoita oikeita sotilaita ja kansallismielisiä.

   Plusääni(7)Miinusääni(14)
  3. Kahdessa Pelex-kommentissani yllä olen tuonut esiin oikean suhtautumisen maata ja kansaa kohtaaviin nykyisiin ongelmiin. Jumala on otettava huomioon, koska hänen käsissään ja kontrollissaan on kaikki. Ongelmamme johtuvat kansan synneistä, ovat Jumalan rangaistus niiden johdosta. Maata ja kansaa uhkaa jopa lopullinen tuho. Ainoa keino selvitä ongelmista on niin ollen kansan parannuksenteko, synnit on pantava pois. Vain niin Jumalan viha väistyy pois ja kansa voi nauttia jälleen Jumalan johdatuksesta ja siunauksesta.

   Oikeus voimankäyttöön vihollisia ja rikollisia vastaan on yksin esivallalla, jonka Jumala on asettanut, Room. 13:1-4. Kansalaisilla tai kansalaisryhmittymillä ei ole oikeutta ryhtyä voimatoimiin vihollisia vastaan tai kapinointiin esivaltaa vastaan. Kansan tehtävä on tehdä parannus, että Jumalan viha kansan päältä poistuisi. Esivallan oikeuslaitos ja maan lainsäädäntö ovat sitä varten, että kansalaiset voivat sieltä hakea halutessaan oikeutta. Yksityiset kostot Jumalan sana kieltää.

   Pelexin kommentissa, johon mainitut kaksi kommenttiani yllä ovat vastaus, ajetaan sisällissotaan ryhtymistä. Parannuksenteosta ja Jumalan vihan lepyttämisestä ei puhuta mitään. Nähtävästi Jumalan sanaa pidetään huuhaana ja ehkä jopa Jumalan olemassaolo kielletään. Pelex (kuten useimmat muutkin tällä sivustolla) haluaa toimia ikään kuin Jumalaa ei olisi olemassakaan, ja tämä on ateistinen suhtautumistapa. Täällä halutaan käyttää oman käden oikeutta ja sivuuttaa Jumalan asettama esivalta. Parannuksentekoa ei katsota edes maininnan arvoiseksi. Jumalatonta verenvuodatukseen ryhtymistä ei kavahdeta. Kansa ollaan valmiita hukuttamaan vereen, ja juuri sitä vihollisemme haluavat.

   Kommenttini eivät ole saaneet myönteistä vastakaikua. Kumpaankaan kommenttiini (osat 1 ja 2) en ole saanut yhtäkään myönteistä tykkäystä. Sen sijaan ei-tykkäyksiä on tullut. Varoituksiani ei haluta kuulla. Mielessäni hahmottuu nyt selkeästi kuva suomalaisesta totuusliikkeestä ja kansallismielisestä liikkeestä jumalattomana liikkeenä, jossa asiat halutaan ratkaista oman käden oikeudella ja verenvuodatuksella todellisiin syihin ja niiden mukaisiin toimintatapoihin puuttumatta. Tällainen Jumalasta ja hänen tuomioistaan piittaamaton toimintatapa voi vain johtaa yhä paheneviin ongelmiin ja maan lopulliseen tuhoon, ehkä jopa koko kansan teurastukseen.

   Sellainen toiminta on jumalatonta riehumista, vastuutonta saatanallisuutta ja kansan murhaamista.

   Kapinoitsijat ja oman käden oikeuteen turvautujat saavat Jumalan vihan ja tuomion päälleen. Heidän hankkeensa eivät voi menestyä (tappio ja tuho tulevat ennemmin tai myöhemmin). Mieleen tulevat Lutherin ajan talonpoikaiskapinat vuosina 1524-1525, joissa kapinaan nousseet talonpojat – Lutherin varoitukset sivuutettuaan – saivat osakseen kovan kohtalon. Kapinoinnin syynä oli se, että silloinen esivalta (”herrat ja ruhtinaat”) oli tehnyt vääryyttä talonpojille ankaralla verotuksella ja kieltämällä evankeliumin kuulemisen. Talonpoikia kiihottivat kapinaan harhahenget (joita Luther kutsui murhahengiksi), erityisesti Thomas Müntzer, joka pyrki talonpoikien avulla valtaan. Hän opetti, että vääräuskoiset on tapettava ja vain oikeauskoiset jätettävä eloon. Luther vaatii kirjoituksissaan herroja ja ruhtinaita kohtelemaan talonpoikia kohtuullisemmin ja varoitti talonpoikia ryhtymästä kapinaan ja sotaan esivaltaa vastaan, sillä Raamattu kieltää esivaltaa vastaan nousemisen (Room. 13. luku, alkujakeet). Hän toi esiin kirjassaan ”Kehotus rauhaan”, että yksityisten ihmisten kohdalla kosto on yksin Jumalan, kuten Room. 12:19 sanoo. Jos talonpojat ryhtyvät omin käsin kostamaan ja murhaamaan, he ottavat käsiinsä yksin Jumalalle kuuluvan vallan ja hyökkäävät itse Jumalaa vastaan! Lutheria ei kuitenkaan kuultu, ja osapuolet ryhtyivät sotimaan. Talonpojat kukistettiin verisesti, ja vain noin 10% sotineista jäi henkiin. Müntzer teloitettiin. Luther kirjoitti vielä kirjat ”Talonpoikien murha- ja ryöstöjoukkoja vastaan”, ”Tohtori Martti Lutherin puolustus kirjaselle rosvoamis- ja murhanhaluisia talonpoikia vastaan” ja ”Avoin lähetyskirje ankarasta kirjasta talonpoikia vastaan.” Näitä Lutherin kirjasia vastaavat minun kirjoitukseni täällä. Voisin siis otsikoida kommenttejani esimerkiksi otsikoilla ”Kehotus rauhaan” ja ”Suomalaisen kansallismielisen liikkeen murha- ja ryöstöjoukkoja vastaan.”

   Jos siis suomalaisen kansallismielisen liikkeen murha- ja ryöstöjoukot (vaikkapa lähes koko kansa) ryhtyvät kapinoimaan aseellisesti, sitä uhkaa lähes totaalinen teurastus. Jumalan sanaa vastaan ei ole terveellistä nousta!

   Tässä esitän erään tosiasian kirjoittamisestani yksityisenä kansalaisena Suomessa. Aloitin kirjoittamiseni noin 10 vuotta sitten, ja ajatukseni oli suunnata totuuskirjoitukseni maan esivallalle, koska sillä on vastuu asioista ja koska tiesin kokemukseni perusteella jo silloin, millainen heittiölauma Suomen kansa on (sille ei maksa vaivaa kirjoittaa mitään). Lähetinkin paksun paketin kirjoituksiani holokaustivalheesta esivallan eri vastuullisille. Esivalta ei noteerannut kirjoituksiani mitenkään, tuli vain pari kommenttia, joissa annettiin minun ymmärtää minun olevan väärässä. Sen jälkeen – lähinnä huvin vuoksi – kirjoittelin julkisille foorumeille ja perustin muutamia omia blogejanikin, mutta havaitsin pian, ettei kansalle kannata kirjoittaa minkäänlaista totuutta mistään. Totuus ei merkitse kansalle yhtään mitään (vain omat himot ja synnit ja niiden oikeudet jne.). Lopetin blogini absoluuttisen turhina. Nyt olen sitten kirjoitellut lähinnä Jeesuksesta Kristuksesta eli ihmisen pelastumisesta, koska aina joukossa on joitakin, joihin Jumalan sana osuu ja jotka saattavat tulla pelastetuiksi ikuiseen elämään.

   Maallisista totuuksista on absoluuttisen turha kirjoittaa tälle sekalaiselle perkeleen orjien joukkiolle (Suomen kansalle) yhtään mitään. Se on jopa vaarallista, sillä kansa – ja täällä nyt Suomen ”kansallismielinen” liike – käyttää mainittuja totuuksia jumalattoman riehuntansa ja kapinointinsa ja orastavan murhatoimintansa välineinä ja innoittajina! Tämä onkin kirjoittamiseni lopettamisen syy, jota en ole aiemmin tainnut mainita. Huomasin, että kaikki, mitä kirjoitin, valui vain jumalattomien käsiin, joissa kirjoituksiani käytettiin aiheina jumalattomaan oman käden oikeuden käyttöön, kapinointiin ja ehkä jopa sotimiseen. Kirjoitukseni uhkasivat tulla verenvuodatuksen välineiksi! Siksi olen nyt visusti varonut kirjoittamasta maallisia totuuksia tälle jumalattomalle heittiölaumalle, joka Suomen kansa on. Kaikki, mitä tälle laumalle heitetään, joutuu jumalattoman repimisen ja raatelemisen aiheeksi ja välineeksi.

   Jumalan sanan julistusta koskevien kommenttieni saama hylkäävä suhtautuminen (esim. punaiset peukutukset vastakohtana kapinakiihottajien kommenttien runsaille vihreille hyväksyville peukutuksille ja muutenkin kaikki jumalattomat kapinakommentit täällä ja muilla Suomen foorumeilla ja blogeilla) on nyt vakuuttava todiste minulle, että tämä kansa ei piittaa Jumalasta ja Jumalan sanasta yhtään mitään ja ymmärtää vain murhaamisen ja väkivallan, oman käden oikeuden. Suomen kansa on yksi maailman nykyisistä elukkalaumoista, joka on valmis raatelemaan kaiken, mitä eteen tulee. Koskaan tämä joukkio ei näe vikaa itsessään, saati ryhdy korjaamaan sitä. Elukkalauma vain irvistelee hampaitaan joka suuntaan, verikoira kun on. Raatelee hengiltä vaikka Jumalan. Tuhoaa tästä maasta aivan kaiken. Päällimmäisenä murhajoukkiona tällä laumalla on ”kansallismielinen” liike, joka Jumalan sivuuttaessaan sivuuttaa kaiken hyvän, myös todellisen kansallismielisyyden, Jumalan varjeluksen.

   On myös sääli, että tällä perkeleen orjien joukkiolla (Suomen kansalla), joka tuhoaa kaiken, on sananvapaus. Kaikki hukkuu perkeleelliseen ja alati murhanhimoisempaan suunsoittoon. Sääli. Jos maassa olisi oikeamielinen ja luja esivalta, se ensimmäisenä ottaisi tältä joukkiolta pois sanavapauden, että myrkyn levitys loppuisi. Ja että maa pysyisi pystyssä.

   Olen varoittanut kansaa useassa paikassa vuosien mittaan, ja myös sen ”kansallismielistä” liikettä. On siis turha tulla sanomaan, ettei kukaan varoittanut.

   Plusääni(8)Miinusääni(15)
 11. On tavattoman vaikeaa ymmärtää tällaista poliittista menettelyä ,näin äänestäjänä. Esim. Jussi Halla-Aho on aivan oikein perustellut maahanmuuttoon liittyviä riskejä ja tuonut konkreettisia esimerkkejä miksi tällainen maahanmuutto on haitallista ,eikä sellasta tulisi harjoittaa ja jne..

  No nyt sitten äänestäjät äänestävät Jussin paikalle jossa tehdään konkreettisia päätöksiä ,jotta muutos tulisi Jussin perustelmaan asiaan. Mitä tapahtuu ? Alkaakin voivottelu asian vaikeudesta sekä kompromisseillä asian vesittäminen.(on asioita joista ei ole varaa tehdä kompromissejä) No äänestäjät tykkää tietenkin kyttyrää kun he äänestivät muutosta eikä haitallisen toiminnan jatkamista. No mitä tekevät persut ja Jussi ? Alkavat syyttää omia kannattajiaan venäjän ja puuttinin asian edistäjiksi.

  Mitä on odotettavissa tällaisen jakomielitautiin viittaavan poliittisen teatteri esityksen jälkeen? Usko poliittiseen järjestelmään ja sen demokraattiseen toimintaan romahtaa totaalisesti.

  Nyt Jussi voivottelee ,että jos maille määrätään pakolaiskiintiöt ,niin valta lähtee eduskunnalta peruuttamattomasti. No mitä Jussi tässä pitäisi sitten tehdä ja kenen ,ettei niin kävisi?

  Poliitikot ovat asemoineet itsensä sellaiseen tilaan , että heilltä on turha odottaa muuta kuin lisääntyviä ongelmia maamme kansalaisille.Jokainen puolue on käytännössä pettäneet kannatajansa ,jopa kokoomus pienyrittäjät ,joilla ei ole sijaa globalismissa. Varsinainen ongelma on rahanlainaajat,kuten Henry Ford on asian todennut. He levittävät petollisia mielikuvia vapaudesta , mutta käytännössä se tarkoittaa ihmisten orjuuttamista.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
 12. Vielä vaalien alla persuja haukuttiin kaikissa lehdissä ja juuri halla-ahon & kumppanien näennäisen isänmaallisuuden takia. Kovin on valta median kanta muuttunut kyseistä ryhmää kohden, mistä lie johtuu.

  Plusääni(20)Miinusääni(2)
  1. Oletteko varmoja,että ei persujen joukossa ole ”myyriä” minä melkein takaan että on kaikki tiedot Soinislaisten ja Halla-ahoslaisten välisistä kähmyistä tulee median ja viranomaisten tietoon. Onhan persujen ryhmässä 6 poliisia niin miehiä kun naisia.He ovat vannoneet poliisien valan.He eivät voi kun toimia valanvelvoittamina Suomen lakia noudattaen.Taatusti myös oodin sotilaat ja Suomen sisu on solutettu täyteen ”myyriä”.Mistäs nämä oodilaisten rikosrekisterit muuten olisi tullut esille.Toisten rikosrekisterin julkaiseminen on rikos.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Persujen tulevan vaalitappion saattoi ennustaa jo siitä, kun Soini ei halunnut ottaa sisäministerin salkkua.

  Plusääni(7)Miinusääni(3)
 14. Hei, pistättekö linkin MV blogin uutiseen, jossa on kriittinen näkemys Venäjään. Nopein tapa debunkata tämä homma!

  Plusääni(1)Miinusääni(8)
  1. Eihän Halla-ahon saama kritiikki liity tuohon Venäjä-juttuun millään tavalla.

   http://mvlehti.net/2016/04/09/jean-marie-le-penille-valtavat-sakot-holokaustin-vahattelysta/

   http://mvlehti.net/2016/04/09/winston-churchill-varoitti-kommunismin-vaaroista-vuonna-1920-video/

   Ihan Verkkomediaa ei ainakaan taideta olla. Halla-ahon salaliittoteoriat ja todistamattomat heitot ja väitteete saattavat ola kuule ihan ison valheen taktiikaa ja siis roskapuhetta. Tähän viittaa myös koko valtamedian meuhkaaminen yhteen ääneen samaa teemaa. Miten ihmeessä todistustaakka olisi muulla kuin Halla-aholla?

   Aika neutraalia tuolla on sitäpaitsi oltu. Ikävä kyllä juutalaisnuoleskeluakin on ollut ja nimenomaan yhteydesä halla-aholaistyyliseen materiaaliiin. Lehtihän oli pitkään lojaali juuri Halla-aholle jostain käsittämättömästä syystä. Ilmeisesti mamukritiikkisolidaarisuutta. Ikävää natsittekluakin on ollut useassa MV-iuutisessa eli e taas viittaisi johonkin. Mutta niinhän kaasu-Jussikin aina huutaa musuterroristien olevan kuin natsit.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
   1. Sinänsähän Halliksen tarina on hyvä, vaikka taitaa olla keksitty omasta päästään. Tuskin hänelle mitään on tarjottu. MV on viime päivinä puffannut Itsenäinen Suomi ry:tä, joka on kai jokin Ipua lähellä oleva eli putinistijuttu. Myös Halla-ahon kohu sattui Suomidemokraattien ryhdistäytymisen kanssa samaan aikaan. He ovat ihan täysiä sionisteja. MV-lehti oli pitkään kuin Halla-ahon tukena, joten jos jotain yhteyksiä on, veikkaan jälkimmäistä. Koko MV saattaa olla vain mukana tässä ja ollut koko ajan sionistinen. Tietenkin Venäjällä ovat myös juutalaiset vallassa ja pelaavat yhteen Lännen juutalaisten kanssa. Asiat ovat siis ihan toisin kuin Halla-aho esittää. Todellakin halla-aho on iso tekijä persuissa ja vihitty tähän kohutehtailuun tietenkin. Vaikka ei olisi siinä mukana.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
 15. Olis kyllä kiva tietää Halla-Ahon osuus näihin persujen törttöilyihin, eli jäsenien erottamisiin ja hylkäämisiin, kun ovat olleet ”liian kansallismielisiä” tai ihan vaan kun äärivasemmisto-idiootit kiljuu kurkku suorana niitä typeryyksiään.
  Soinin piikkiinhän ne on kaikki laitettu, mutta täytyy Soinilla siellä tukijansa olla näissä asioissa.

  Tiedä sitten kuinka syyllinen Halla-Aho on näihin tapahtumiin, ei hän kyllä mitenkään ole niistä itseään irtisanonutkaan.
  Ja mitäpä sen väliä, jos persujen linja on mennyt tämmöseksi, niin siitä kärsii monet hyvätkin miehet ja naiset, jotka olisivat pitäneet linjansa.

  Hitler kun löysi totuuden jo nuorena miehenä, niin se kesti, eikä se totuus ole muuttunut tänä päivänäkään mihinkään.
  Sitä ei horjuta mikään, eikä mitkään valheet saa sitä himmenemään.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 16. Persueliitti (ei persuja äänestänyt kansa) on vastenmielisin, selkärangattomin, surkein poliittinen ryhmä Suomessa. Ja Halla-aho on tämän eliitin vastenmielisin jäsen. Hänhän puhuukin kuin maanpetturi, hän ON maanpetturin perikuva.

  Vasemmistolaiset, ”oikestolaiset” ja kepu sekä tietenkin vihervassarit, ovat selkärankaisempia, koska ne kaikki kertovat suoraan äänestäjälle, että ”äänenne menee sitten muiden kuin kantasuomalisten pussiin”. Kukaan ei yritä edes esittää mitään muuta, vaan kaikki ovat polvillaan globaalin eliitin edessä käsi ojossa, jos vaikka saisi viran tai kansanedustajaeläkkeen.

  Persu sen sijaan on halpamainen, hän kulkee kaduilla ja toreilla esittäen olevansa kansan asialla, mutta samaan aikaan persuherra ja/tai -nainen sylkee kansan päälle kabineteissa. Sitä paitsi Halla-ahohan on kansasta selkeästi yhtä kaukana kuin Ruben Stiller. Molemmat ovat eläneet koko elämänsä sionistieliitin suojissa, tietämättä mitään siitä arjesta, joka kansaamme joka päivä kohtaa.

  Halla-ahosta on turha väitellä. Maanpetturi on maanpetturi on maanpetturi.

  Joku voi saada kuvan, että mielestäni KAIKKI suomalaiset ovat maanpettureita. Näin ei ole.

  Suomen kansa on vilpitön, hyväntahtoinen, ahkera ja tunnollinen kansa. Tässä ei ole mitään epäselvää.

  Maanpettureiden todellinen osuus väestöstä on ehkäpä n. 1-3 % eli korkeintaan 100-150000 ihmistä. Totta puhuen, jos jokin maanpetturivirus, vaikka Kalashnikovzika-virus tappaisi nämä 150 000 ihmistä huomenna niin jo ylihuomenna alkaisi kuumeinen nousu siitä helvetistä, johon tämä maanpetturieliitti on kansan johtanut.

  Ihmiset ovat hyväntahtoisuutensa ja vilpittömyytensä takia harhaanjohdettuja. Eräs tämän foorumin ajattelijoista/saarnaajista (positiivisessa mielessä) vertaa kansaa kyr..ä laumaan. Olen eri mieltä. Suomalainen on todellakin hieno esimerkki altruistisesta, vilpittömästi hyvää haluavasta ihmisestä, mutta häntä johdetaan harhaan. Harhaanjohtajat ovat se kyr..älauma. Heitä ei tarvita, heitä ei kaivata, heillä ei ole arvoa. He ovat rasisteja: he sortavat omaa kansaansa.

  Vallankumous on välttämätön ja asia nyt vain on niin, että kukaan ei oikeastaan huomaisi arjessa mitään, jos nämä ”toimittajat”, ”tutkijat”, ”valtuutetut”, VOK-miljonäärit, suvakkieliitti jne. poistuisivat mystisesti joukostamme.

  Maahanmuuttajat eivät kuulu tähän ryhmään. He ovat muukalaisia, heillä ei ole valtaa, he ovat vilpittömästi nauttimassa siitä vieraanvaraisuudesta, jonka omaa kansaansa vihaava eliitti on heille järjestänyt, kansan rahoilla, kansaa vastaan. Meillä kansallismielisillä ei ole kanaa kynittävänä muiden kuin rikollisten ulkomaalaisten kanssa, mutta sama on tilanne kaikkien rikollisten kanssa, ensinnäkin maanpettureiden kanssa.

  Viha, jota luodaan kansan ja vieraiden välille, on suunniteltua. Eliitti haluaa luoda vihaa, jotta sen vihan varjolla voidaan kaventaa sananvapautta ja kansan oikeuksia. Eliitti viis välittää mustista tai islamilaisista, he murskaavat ne heti, jos mustat/islamistit pilkun verran uhkaisivat Stillereiden etuoikeuksia.

  Lopuksi kevennys etenkin eräälle aborttihurmahengelle:

  USA:ssa 50 % mustien raskauksista abortoidaan, 25 % latinoiden raskauksista ja 14 % valkoisten raskauksista. Sormi osoittaa taas kerran vähälahjaisuuteen. Meillä ei ole ongelmaa rodun kanssa, meillä on ongelma vähälahjaisuuden kanssa. Haluammeko uhrata kansamme tulevaisuuden vähälahjaisten nostamiseksi? Jos haluamme, minä kysyn Ruben Stilleriltä: Kuinka monta vähälahjaista mustaa käveli Israelin rajan yli vuonna 2015?

  Vastaa!

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 17. http://yle.fi/uutiset/suomen_mepit_turvapaikoista_paattaminen_kannattaisi_antaa_eun_tehtavaksi/8803923

  Halla-aho äänesti barbara Lernerin eiku sen toisen Lernerin kanssa kyllä päätösvallan luovuttamisesta pakolaisasioista EU:lle. Eli kun Saksa ottaa miljoonan toisensa jälkeen ja Ruotsi, niitä jaellaan sitten muualle ja on sitouduttu ottamaan kaikki vastaan. Taitaa olla ihan yhteinen päätös pudottaa naamio Halla-ahon kasvoilta ja siis teke itse sen myös. Aikovatkohan sionistit pistää uutta matoa koukkuun, vai tarvitsevatko he enää valeoppositiota mamuasioissa? Persuthan on kriminalisoimassa kaikkea toisinajattelua.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 18. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016041721429399_uu.shtml

  ”Keskustan ministeri Anne Berner ja hänen johtamansa liikenne- ja viestintäministeriö kaavailevat Iltalahdelle puhuneiden virkamieslähteiden mukaan valtion väyläverkoston eli maanteiden, ratojen ja meriväylien yhtiöittämistä. Suunnitelmiin kuuluu lisäksi laajojen liikennejärjestelmien yksityistäminen.

  Jos ajatukset toteutuvat, kyseessä olisi yksi Suomen historian suurimmista julkisen omaisuuden uudelleenjärjestelyistä.

  Liiikennevirasto lihoiksi

  Valtion maa-, rautatie- ja vesiväylät ovat nykyisin Liikenneviraston hallussa. Väylien arvo on viraston tuoreen tilinpäätöksen mukaan noin 20 miljardia euroa.

  Tieomaisuuden kirjanpitoarvo on 15 miljardia euroa, rautatieomaisuuden arvo on 4,4 miljardia euroa ja meriväyläomaisuuden arvo 300 miljoonaa euroa. Omaisuus on kirjanpidossa arvostettu hankintahintaan, josta on tehty tavanomaiset vuotuista kulumista vastaavat poistot.

  Jos omaisuus yhtiöitetään, omaisuuden laskennallinen arvo voi jopa kolminkertaistua, sillä arvostus pitää tehdä tuottoperustein käypään hintaan.

  Myydään sijoittajille

  Yhtiöittämisen ja tasearvojen nostattamisen tarkoituksena on houkutella yksityisiä sijoittajia ostamaan siivuja väyläomaisuudesta, mikä vähentäisi valtion maksutaakkaa. Yksityiset sijoittajat vastaisivat omistamiensa tai osaomistamiensa teiden, siltojen ja kiskojen rakentamisesta ja kunnossapidosta.

  Sijoittajat saisivat tuoton investoinneilleen ratamaksuista ja kilometriperusteisista autoilijan tiemaksuista. Maksut kerättäisiin seuranta- ja paikanninlaitteiden avulla. Paikannus on mahdollista tehdä esimerkiksi matkapuhelinverkkoa hyödyksi käyttäen.

  Kansalaisille operaatio myydään lupaamalla, että valtio kumoaa ajoneuvoveron eli niin kutsutun auton käyttömaksun.

  Liikenne- ja viestintäministeriön suppea virkamiesnyrkki tekee yhtiöittämissuunnitelmia ministeri Bernerin johdolla. Hanketta on esitelty ainakin valtiovarainministeriölle ja joillekin virastoille.

  Iltalehden käsityksen mukaan hallitus ei ole hyväksynyt ehdotuksia.

  Uuttera kansliapäällikkö

  Berner on todennäköisesti löytänyt suunnitelmat uutteran kansliapäällikön Harri Pursiaisen ehtymättömästä ideapankista.

  Kansliapäällikkö muun muassa teetti toissa syksynä strategiaohjelman, jossa väläyteltiin liikenneverkon laajaa yksityistämistä.

  Ohjelman mukaan liikennejärjestelmän kehittäminen annetaan yhtiöille, joiden ”käyttötalous perustuu vuokratuloihin ja käyttäjämaksuihin”. Samalla tie-, rata- ja meriväyliä ”yksityistetään laajojen omaisuus- ja palvelukokonaisuuksien osalta”.

  Ja ne seurantalaitteet…

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
  1. Raakkeli at 18.12

   Mutta eikö tämä yksityistäminen ja seurantalaitteet ole Suomen kansalle hyvä uutinen. Nyt kansa pääsee purkamaan patoutunutta toiminta- ja paistattelutarvettaan (”elämään”, ”toteuttamaan itseään” viimeinkin!) liikenneväylien varsille: homoilemaan julkisesti (vaikka vähän maksaisikin, todennäköisesti kuitenkin ilmaiseksi, koska suosio kasvaa), murhaamaan lapsia julkisissa tienvarsiaborteissa, harjoittamaan eläinseksiä ja samalla ottamaan selfieitä, pilkkaamaan Jumalaa vaikkapa huudoin ja kyltein, ryyppäämään, huoraamaan ja irvistelemään tienpientareille. Luulen, että kansa ja heidän päättäjänsä pitävät tätä kaikkea edistyksenä, askeleena kohti ihanneyhteiskuntaa. Ja kyllä kansa keksii, kuinka edistys siitäkin edistyy.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. Tämä ei siis tule edes maksuautomaatiksi valtiolle pohjattomien velkakulujen katteeksi. Ei. Koko Suomi maksaa pian joillekin sioille USA:ssa ja ties missä

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 20. Halla-aho kirjoitti kolumnin Verkkomediaan aikoinaan. Lisäksi persujen hörhöt toisinajattelijaa esittäneet ehdokkaat linkkasivat kilpaa Verkkomediaan ja höpisivät outoja salaliittoteorioita. Suomalaiset olivat myytyjä.

  Jotta on ne persutkin joskus oikein urakalla harrastaneet todellista putinismin kanssa flirttailua. Kenties ruplavetoinenkin oli tuo sivusto

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 21. Tämä Ukrainan konfliksi on viimeistään paljastanut Halla-ahon kortit kun Halla-aho mainostaa niin aggressiivisesti sotaisaa Natoa. Eikö Halla-aho oikeasti tiedä mitä kaikkea Ukrainan sotaan liittyy vai esittääkö vain tyhmää?

  Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat