Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta

Uutiset ”turvapaikanhakijoiden” rikoksista ja yleisestä sikailusta ympäri Suomea puhuttavat viimeistään nyt koko kansaa kukkahattutätejä myöten. Vähemmälle huomiolle ovat sen sijaan jääneet ne, jotka ovat poliittisessa vastuussa pakolaisongelmasta sekä maahanmuuttoa vastustavien suomalaisten mielipidevainosta.

Käydään tuoreimmat mamu-uutiset läpi tällä kertaa pikakelauksella.

– Suomen historian vihatuimpien sisäministereiden listalle ennätysvauhdilla ponnistanut Petteri Orpo myönsi viimein, että pakolaistulvan vuoksi hallitus on päättänyt ottaa jälleen lisää velkaa ulkomaalaisilta yksityispankeilta.

– Hallituksen päätös ilahduttaa juutalaistaustaisen George Sorosin kaltaisia pankkiireja, jotka ovat viimeaikoina mainostaneet antavansa mielellään ”edullista” lainaa länsimaille, jotka suostuvat hukuttautumaan pakolaisiin.

– Oulussa laittomat siirtolaiset protestoivat ilmaista ruokaa ja majoitusta vastaan. Maahantunkeutujat olivat raivoissaan siitä, että he joutuvat syömään samaa ruokaa kuin suomalaiset koululaiset. Protestoijien mukaan suomalainen ruoka sopisi vain ”koirille tai naisille”. ”Mielenilmaus” sitoi suuren määrän poliisipartioita, jotka pukeutuivat varmuuden vuoksi mellakkavarusteisiin. Lopuksi Oulun poliisi järjesti veronmaksajien piikkiin ilmaiskyydin takaisin vastaanottokeskukseen, jottei siirtolaisten tarvinnut rasittaa jalkojaan ja kävellä itse takaisin.

– Yleisradion mukaan tulijoiden ”kotouttaminen” on lähtenyt takkuillen käyntiin siksi, ettei Suomella ole tarpeeksi ”resursseja” opettaa kulttuurimme perusperiaatteita afrikkalaisille. Tämän vuoksi esimerkiksi tieto siitä, ettei naisia saa raiskata, ei ole levinnyt tarpeeksi nopeasti kaikkien maahanmuuttajien keskuuteen.

– Liekö kyse huonosta kotouttamispolitiikasta vai jostain muusta, mutta MTV3:n haastatteleman poliisin mukaan väkivalta-, seksuaali- ja omaisuusrikollisuus on räjähtänyt käsiin uusien vastaanottokeskusten vuoksi. Poliisin ja valtamedian suuresti paheksumat ”uusnatsit” olivatkin oikeassa.

kohuotsikot

– MTV3:n haastatteleman helsinkiläispoliisin mukaan Suomen viranomaiset ovat olleet käsittämättömän sinisilmäisiä eivätkä ole osanneet lainkaan ennakoida siirtolaistulvan aiheuttamaa rikosaaltoa.

– Jopa Kemijärvellä suomalaisnaiset joutuvat pelkäämään nyt niin sanottuja puskaraiskauksia. Poliisi otti eilen kiinni ”turvapaikanhakijan” epäiltynä suomalaisen naisen seksuaalisesta ahdistelusta.

– Keskiviikkona Yleisradio ilmoitti Pyöreä pöytä –keskusteluohjelmassa, että Suomen kilpailukyky tulee seuraavan vuoden aikana kohenemaan huomattavasti, sillä tänne on syksyn aikana tullut ”kiintiötä enemmän koulutettua työvoimaa”.

– Pakolaistulvan vuoksi jo ennestään paha asuntokriisi on räjähtämässä Helsingissä käsiin. Asuntopula on jo kauan piinannut esimerkiksi kantasuomalaisia opiskelijoita, ja nyt pakolaispolitiikka pahentaa suomalaisten asemaa entisestään.

– Hallituksen sisällä on syntynyt kiista siitä, miten suomalaisille tulisi tiedottaa pakolaispolitiikan pakkokeinoista. Ensin perussuomalainen takinkääntäjä Jussi Niinistö väitti, ettei kuntien ole pakko ottaa turvapaikanhakijoita, mikä on puhdas valhe, sillä sekä SPR että maahanmuuttovirasto ovat ilmoittaneet, että vastaanottokeskuksia voidaan perustaa ilman kuntien lupaa (1, 2). Niinistön jälkeen julkisuuteen astui kokoomuksen Orpo, joka myönsi, että sisäministeriö on valmistellut myös uusia asetuksia, joilla kuntia voitaisiin pakottaa haalimaan lisää afrikkalaisia ja arabeja elätettäväksi.

– Yhä useampi on päättänyt pistää rahoiksi kuntien ja veronmaksajien ahdingolla. Yksityiset yritykset käärivät kansalaisten verorahoja taskuihinsa vuokraamalla tiloja maahanmuuttoviraston käyttöön. Useita kaupallisia vastaanottokeskuksia on jo perustettu ja lisää tulee koko ajan. Esimerkiksi toimitusjohtaja Henry Paasikiven luotsaama Kivitippu-kylpylähotelli uskoo välttävänsä konkurssin majoittamalla pakolaisia veronmaksajien piikkiin. Tämän röyhkeämpää liiketoimintaa on vaikea keksiä.

mamuruokailu
Suomi kohtelee laittomia siirtolaisia paremmin kuin omia nuoriaan.

 

Valtamedian vastaisku

Jatkuvat uutiset pakolaisten kiittämättömyydestä, monikulttuurisista rikoksista ja veronmaksajien kokemasta hyväksikäytöstä ovat saaneet viranomaisten niskavillat pystyyn.

Kun uutiset räjähtäneistä rikostilastoista alkoivat levitä, kävi juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat vastahyökkäykseen ja täytti sivunsa otsikoilla kuten ”Ulkoministeri Soinista on tullut äärinationalistien panttivanki”, ”Juuri kukaan ei oikeasti sano netissä mitään, ja siksi luulemme möykkäävää vähemmistöä enemmistöksi” ja ”Muukalaispelko kuuluu menneisyyteen, sanoo japanilaisohjaaja maansa tiukasta maahanmuuttolinjasta”. Yle puolestaan valisti: ”Ulkomaalaisvihasta vaikea kertoa lapselle”. Rikosuutinen hautautui nopeasti kulttuurimarxistiseen mölyyn.

Kun maahanmuuttajien protesti aiheutti massiivisen poliisioperaation Oulussa, apulaispoliisipäällikkö Arto Karnaranta kertoi, että eniten häntä huolestuttaa kaupungin maahanmuuttajavastaisen ”asenneilmaston” kiristyminen. Pitäisikö oululaisten ottaa koiranruokakommentit avosylin vastaan?

Poliisi antoi vastaavia vähätteleviä lausuntoja myös Helsingissä, kun uutiset ”turvapaikanhakijoiden” seksuaali-, väkivalta- ja omaisuusrikossarjasta julkaistiin. MTV3:n nimettömien viranomaislähteiden mukaan siirtolaiset ovat syyllistyneet samanlaisiin rikoksiin ympäri Suomea. Poliisin virallinen pr-porras on ottanut kuitenkin viime vuosina tehtäväkseen poliittisesti epäkorrektin tiedon pimittämisen ja jopa suoranaisen valehtelun.

mamuja ennen ja nyt

 

Vähättelevä ja valehteleva poliisi

Viime vuonna maahanmuuttajajengit pahoinpitelivät kymmeniä suomalaislapsia ja -nuoria näiden valkoisen ihonvärin takia. Verkkoon vuosi poliisisosiaalityön sisäinen tiedote, jossa rikosten rasistinen motiivi myönnettiin (1, 2). Poliisihierarkian huipun kulttuurimarxistit aloittivat epätoivoisen julkisuuskampanjan ja lähettivät komisario Jere Roimun kaltaisia edustajiaan kertomaan televisiolle ja lehdistölle, ettei rikosten motiivista ole ”varmuutta”.

Pr-miehet eivät sentään kehdanneet kiistää poliisisosiaalityön vuotaneen tiedotteen autenttisuutta; sen sijaan he yrittivät hukuttaa tiedotteen jatkuvaan valheiden ja monikulttuurisuuspropagandan vyöryyn.

Nyt sama kaava toistuu. Kukaan ei ole kehdannut suoraan kumota MTV3:n uutista. Yleisradio ja Helsingin Sanomat ovat kuitenkin julkaisseet vastineita, joissa kyseenalaistetaan esimerkiksi rikosten määrä. HS ja Yle eivät suoraan väitä tietävänsä rikosten todellista määrää, mutta vihjaavat, että ehkä kyse ei ole niin suuresta ongelmasta kuin MTV3:n viranomaislähteet ovat kertoneet.

Poliisi on viime vuosina syyllistänyt muun muassa suomalaista yhteiskuntaa ja raiskauksien uhreja maahanmuuttajien rikoksista.
Poliisi on viime vuosina syyllistänyt muun muassa suomalaista yhteiskuntaa ja raiskauksien uhreja maahanmuuttajien rikoksista.

Esimerkiksi poliisitarkastaja Tommi Reen kommentoi HS:lle ylimalkaisesti: ”Jos on viisi pahoinpitelyä tai jokin yksittäinen seksuaalinen häirintä, siitä saadaan tietysti raflaavia otsikoita.” Välttääkseen valehtelemisen Reen ei suoranaisesti väitä, että Suomessa olisi sattunut vain viisi pahoinpitelyä, vaan toteaa, että sellaisestakin määrästä saataisiin ”raflaavia otsikoita”. Näin poliisipäällystö ja valtamedia harhauttavat suomalaisia ja lakaisevat pakolaiskriisin maton alle.

Yleisradio ei ole myöskään suostunut oikaisemaan artikkeliaan, jossa se väitti kumoavansa vastaanottokeskuksiin liittyvät ”virheelliset väittämät ja huolet”. Heti ensimmäinen ”valhe” oli se, että vastaanottokeskusten määrä lisäisi rikollisuutta. Nyt ”valhe” on kuitenkin osoitettu todeksi, mutta Yle ei ole artikkelinsa sisältöä muuttanut oikaisupyynnöistä huolimatta.

Tähän asti törkeintä poliisin tiedottaminen on ollut Punkalaitumella, jossa miespuoliset ”turvapaikanhakijat” ovat ahdistelleet alaikäisiä suomalaistyttöjä keskellä kirkasta päivää. Komisario Pauli Pitkäkoski Pirkanmaan poliisilaitokselta ei syyttänytkään tapauksesta ahdistelijoita vaan siirsi katseensa suomalaisiin – uhreihin! Pitkäkoski vaati Punkalaitumen Sanomissa ”malttia” ja puolusteli ahdistelijoita toteamalla, että ”paikallisten puolestaan on ymmärrettävä, että kulttuurierot voivat olla suuret”.

Magneettimedia on yrittänyt viime päivinä haastatella sosiaalisessa mediassa aktiivisia valtamedian toimittajia sekä poliiseja. Esimerkiksi mustista täysi-ikäisistä ”adoptiolapsistaan” tunnettu Keskusrikospoliisin Thomas Elfgren ja Helsingin Sanomien yleensä suulaina tunnetut toimittajat eivät ole kuitenkaan suostuneet kommentoimaan rikostilastoja. Kun todellisuus ei vastaa monikulttuurisia fantasioita, silmät yksinkertaisesti suljetaan pahalta maailmalta:

 

Perussuomalaisilta ei heru tukea maahanmuuttovastaisille mielenosoituksille

Kuten uutisoimme keskiviikkona, järjestetään eri puolilla Suomea viikonloppuna Rajat kiinni! –mielenosoituksia. Ensimmäiset mielenosoitukset järjestettiin jo pari viikkoa sitten, jolloin Helsingin Sanomat leimasi kaikki osallistujat vauvasta vaariin ”äärioikeistolaisiksi”.

Toisessa tekstissään HS myös ilmoitti, että nykyisen pakolaispolitiikan vastustajat ovat joko lapsuudessaan traumatisoituneita tai muuten vain henkisesti epävakaita. Samoin ainakin Kaleva ja Lapin Kansa ovat tällä viikolla leimanneet tuleviin Rajat kiinni! –tapahtumiin osallistuvat mielenosoittajat jo ennakkoon ”äärioikeistolaisiksi”.

Outoa on kuitenkin se, että tukea median demonisoimille mielenosoituksille ei ole tullut lainkaan perussuomalaisten leiristä. Edes Soini ei voi kiistää voittaneensa vaaleja juuri maahanmuuttokriittisillä äänillä. Nyt puolue kuitenkin käyttäytyy kuin mitään pakolaiskriisiä ja mielenilmauksia ei olisikaan. Perussuomalaiset eivät edes uskalla kannustaa ihmisiä osallistumaan viikonlopun kulkueisiin, vaikka valtamedia on pannut kovat piippuun ja markkinoi ankarasti vasemmiston järjestämiä vastamielenosoituksia.

Perussuomalaiset ovat sen sijaan kunnostautuneet erottamalla kansanedustaja Olli Immosen ja ilmoittamalla oikeusministeri Lindströmin suulla kannattavansa ehdottomasti pakolaisille asuntonsa lahjoittaneen ”Juudas” Sipilän politiikkaa.

Liberaalit toimittajat ovat naljailleet persuille jatkuvasti siitä, että puolue nousi valtaan talous- ja maahanmuuttokysymyksillä, minkä jälkeen Soini perääntyi ja luovutti sisäministerin ja valtiovarainministerin salkut kokoomukselle – persuja pienemmälle puolueelle! Äänestäjät petettiin heti hallitustaipaleen alkumetreillä.

UK_mielenosoitukset_Mikkeli_Tornio

 

Perinteinen vaalihuijaus vai strategia opposition tukahduttamiseksi?

Oliko kyse kuitenkaan vain tyypillisestä vaalivilpistä ja äänten lyhytkatseisesta kalastelusta? Perussuomalaisten tilanne on tällä hetkellä kadehdittava. He ovat ulkoistaneet vastuun omien vaaliteemojensa pettämisestä kokoomusministereille.

Persut itse ovat keskittyneet kulissientakaiseen työhön puolustus-, oikeus- ja turvallisuuspolitiikassa. He ovat nyt tehtävissä, jossa he voivat poliittisia vakoilu- ja ajatusrikoslakeja kiristämällä tuhota omaa asemaansa pahimmin uhkaavan opposition – radikaalit kansallismieliset, jotka ovat saaneet Soinista tarpeekseen.

Räikein esimerkki tästä on perustuslakivaliokunnassa työskentelevä perussuomalainen Simon Elo, joka totesi viikko sitten radiossa mielellään kieltävänsä kaiken ”uusfasistisen” toiminnan.

Elon uhkaus herätti kiivasta keskustelua verkossa ja tyrmistystä monissa perussuomalaisia äänestäneissä maahanmuuton vastustajissa. Kukaan puolueesta ei ole sanallakaan kritisoinut Elon kommentteja, joten aiheesta vallinnee puolueen korkeimmassa johdossa yksimielisyys.

On esimerkiksi pohdittu, tulisiko pahamaineinen Ruotsidemokraatit tekemään ”persut”, jos se pääsisi jonain päivänä samaan asemaan kuin Soinin puolue. Henkilökohtaisesti olen vakuuttunut siitä, että Ruotsidemokraatit toimisi juuri samoin kuin Perussuomalaiset, vaikka Ruotsidemokraatit nauttii yleisesti Suomen maahanmuuttokriittisissä piireissä suurempaa kunnioitusta kuin Soini.

Monet perussuomalaiset pamput ovat lähteneet valtamedian kauhistelukampanjan mukaan ja varoitelleet ”fasistisesta ääripuolueesta, Ruotsidemokraateista”. Puolueiden välille ei olla uskallettu edes virittää yhteistyötä; niin kovaa myllytystä ruotsalaiset ovat valtamedialta saaneet.

Kuten Ruotsin tilanteeseen edes pinnallisesti tutustuneet vaikuttajat aina Jussi Halla-ahosta kulttuurimarxisti Jörn Donneriin ovat kuitenkin todenneet, ovat ruotsidemokraattien maahanmuuttolinjaukset erittäin vaatimattomia. Ne ovat ”radikaaleja” vain ruotsalaisessa kontekstissa.

Ruotsidemokraattien johtama Ruotsi ottaisi vastaan edelleen enemmän maahanmuuttajia kuin keskiverto suomalainen hallitus! Donner kivahti hiljattain, että Suomen hallitus on ”rasistisempi” kuin ruotsidemokraatit!


Video: Juutalaistaustainen Kent Ekeroth on voittanut monet ”maahanmuuttokriittiset” puolelleen.

Video: Swedish Jewish Dialogue –järjestön lobbaaja ja Ruotsidemokraattien Julia Kronlid.

 

Kuinka maahanmuuttokriittinen puolue solutetaan

Ruotsidemokraattien maine on levinnyt maailmalla esimerkiksi juutalaistaustaisen kansanedustaja Kent Ekerothin kiivaiden puheiden vuoksi. Ekeroth on työskennellyt Israelin suurlähetystössä ennen poliittisen uransa aloittamista. Ruotsidemokraattien strategiaan on kuulunut yhtäältä Ekerothin kaltaisten kiivailijoiden jatkuva esilletuonti ja toisaalta ”uusfasististen” jäsentensä julkinen nöyryyttäminen ja erottaminen puolueesta Olli Immosen tapaan.

Ruotsalaispuolue ei kovasta kannatuksestaan huolimatta ole päässyt samanlaiseen poliittiseen asemaan kuin esimerkiksi Ranskan Kansallinen rintama tai Perussuomalaiset. Tämä johtuu Ruotsin ääriliberaalista poliittisesta kulttuurista, jossa valtapuolueet ovat pyrkineet eristämään täydellisesti kaikki, jotka vaativat pientäkään hienosäätöä maahanmuuttopolitiikkaan.

Rakkaus Israeliin yhdistää Perussuomalaisia, Ruotsidemokraatteja ja Kansallista rintamaa. Swedish Jewish Dialoguen mukaan Ruotsidemokraatit on parlamentin ”ainut Israelia kannattava puolue”. Perussuomalaisten sionismia on ruodittu usein Magneettimediassa (1, 2). Pisimmälle on mennyt kuitenkin Ranskan Kansallinen rintama, jonka johtaja on avioitunut juutalaisen sionistin kanssa.

Kansallisen rintaman perusti Ranskassa Jean-Marie Le Pen 1972. Puolue oli radikaali ja vastusti kiivaasti sionismia sekä rodunsekoitusta. Puolue koettiin niin suureksi uhaksi, että juutalainen terroristijärjestö Jewish Revolutionary Group pyrki lopettamaan sen toiminnan murhaamalla puoluejohtoon kuuluneen François Dupratin autopommilla.

Kaikki muuttui täydellisesti, kun puolueen johtoon nousi Jean-Marien tytär Marie Le Pen, joka on naimisissa juutalaisen Israel-kiihkoilija Louis Aliotin kanssa. Samalla, kun puolueen ydin on alkanut täyttyä sionisteista, ovat maahanmuuttopoliittiset linjaukset menettäneet teränsä. Puolue on alkanut jopa hioa yhteistyötä homolobbausjärjestöjen kanssa ”uudistaakseen” imagoaan. Kansalliselle rintamalle kävi juuri niin kuin Perussuomalaisille; vaikka puolue pääsisi Ranskassa valtaan, olisi se yksinkertaisesti osa uusliberaalia YK:n, Yhdysvaltojen ja EU:n alistamaa eliittiä.

spy_camera_CCTV
Tervetuloa Perus-Suomeen.

 

Perussuomalaiset vaativat poliittista sensuuria

Perussuomalaiset ovat siis osa yleiseurooppalaista puoluepoliittista huijausta. Ensin protestipuolue kerää maahanmuuttokriittiset äänet ja samalla syö voimaa katutason protesteilta. Seuraavaksi puolue pettää lupauksensa ja vain lisää maahan tulvivien siirtolaisten määrää. Lopuksi puolue alkaa säätää lakeja, joilla todellinen oppositio pyritään lakkauttamaan täydellisesti erilaisten ”terrorismi-” ja ”vihapuhelakien” varjolla.

Perussuomalaiset ovat tehneet melkoisen spurtin ja päässeet jo viimeiseen vaiheeseen. Kuten reilu viikko sitten kirjoitimme artikkelissa ”Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta”, perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama oikeusministeriö on tehnyt lakiuudistuksen, jonka nojalla tästä kuusta lähtien maahanmuuttovastaiset kommentit voivat olla rikollisjärjestötoimintaa tuomioistuimen silmissä:

”Lakiuudistuksen tavoitteena on ulottaa tuomiot koskemaan kokonaisia yhteisöjä. Poliittisesti epäkorrekteja ajatuksia ilmaisevat yhdistykset, kaveriporukat, kerhot ja julkaisut voidaan tulevaisuudessa määritellä järjestäytyneeksi rikollisjengiksi! Näin voidaan tuhota kokonaisia kansanliikkeitä, mikäli ne ovat uhka vallanpitäjille.”

Lindstörmin päätökset eivät ole synnyttäneet soraääniä puolueen sisällä – asiasta vallitsee konsensus. Eilen Lindström, perussuomalainen puolustusministeri Jussi Niinistö sekä kokoomuksen Orpo ja keskustan Berner tiedottivat hallituksen uusista tiedustelulainsäädäntöhankkeista.

Orpo.
Orpo.

Viesti oli juuri sellainen kuin odotettiinkin: kansallinen turvallisuus on uhattuna (vaikka esimerkiksi sotilaallisia uhkia ei tällä hetkellä ole), joten hallituksen täytyy saada laajemmat valtuudet vakoilla kansalaisia ja kieltää poliittisesti epäkorrekti kansalaistoiminta. Lakiuudistuksilla mahdollistettaisiin muun muassa kansalaisten massavalvonta ja luottamuksellisen viestin salaisuuden suojan purkaminen.

On mahdollista, että Perskeko-hallitus kajoaa jopa perustuslakiin, jotta muutoksista saadaan tarpeeksi radikaaleja. Perussuomalaiset kannattavat voimakkaasti uusia tiedustelulakeja, ja eilen puolueen lehti Suomen Uutiset julkaisi aiheesta intomielisen artikkelin:

”Perussuomalaisista hanketta johtavat puolustusministeri Jussi Niinistö ja oikeus- ja työministeri Jari Lindström.

Hanke pyrkii parantamaan kansallista turvallisuutta. Tavoitteena on parantaa turvallisuusviranomaisten kykyä ennakoida ja estää toimialallaan sellaisia vahingollisia tekoja, jotka voivat vaarantaa erityisen tärkeiksi miellettyjä kansallisia etuja.

Suojelupoliisilla ei ole tällä hetkellä erityisiä toimivaltuuksia valtion turvallisuuteen liittyvän uhkatiedon hankkimiseksi. Supon tärkein tehtävä on estää ja paljastaa terrorismiin, laittomaan tiedustelutoimintaan, joukkotuhoaseiden levittämiseen ja ääriliikkeisiin sekä valtion turvallisuutta vaarantavaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen kytkeytyviä hankkeita. […]

Oikeusministeriö selvittää perustuslain tarkistamista siten, että lailla voitaisiin säätää välttämättömistä rajoituksista luottamuksellisen viestin salaisuuden suojaan kansallisen turvallisuuden suojaamiseksi.”

Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.
Lähde: Väkivaltainen ekstremismi Suomessa – tilannekatsaus 1/2015.

Sekä Supon että Keskusrikospoliisin johtajat ovat ottaneet voimakkaasti kantaa ”monikulttuurisuuden” puolesta. Sisäministeriön mukaan jopa ”holokaustin” todenperäisyyden epäily on ”väkivaltaista ääriajattelua”. Saksassa tiedusteluviranomaiset tekevät kaikkensa, ettei ”äärioikeisto” pysty mobilisoitumaan, kun maahanmuuttovastaiset asenteet yleistyvät. On selvää, ketä Euroopan eliitti pitää todellisena uhkana.

Sisäministeri Orpo hukuttaa suomalaiset ”turvapaikanhakijoihin”, joiden joukkoon soluttautuu ISIS-terroristeja. Viestintäministeri Berner valvoo valtamediaa, joka viimeiseen asti sensuroi pakolaispolitiikan vaaroja ja vakuuttaa, että maahanmuutosta on pelkkää hyötyä Suomelle.

Kun vahinko on tapahtunut ja radikalisoituminen kasvaa, ilmoittavat perussuomalaiset Lindström ja Niinistö, että siviili- ja sotilastiedustelua – siis kansalaisten vakoilua – on lisättävä ”kansalaisten turvallisuuden nimissä”. Ensimmäisenä lakkautetaan ”äärioikeistolaiset” järjestöt. Sekä Lindström että Elo ovat jo nimittäin tehneet selväksi, että ääri-islamisteja enemmän heitä huolestuttavat ”uusfasistit” ja ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan”.

 

Arvi Pihkala

28 kommenttia

 1. Maahanmuuttajien terveydenhuollosta koituvat kustannukset kasvavat kaiken aikaa. Uusia vastaanottokeskuksia perustetaan jatkuvasti yhä lisääntyvän maahanmuuton takia. Pian maahanmuuttovastaisiin kuntiin voidaan perustaa pakkokeinolakien nojalla vastaanottokeskuksia.

  Maahanmuuttajien terveydentila on syytä tarkistaa.

  Esimerkiksi Kreikkalaisen tautien ehkäisyn ja valvonnan keskuksen mukaan joka toisella laittomalla maahanmuuttajalla on tuberkuloosi, yli 35 %lla on B-hepatiitti, meille tuntemattomia kuumetauteja, Evrosin alueelta tulevilla maahanmuuttajilla yli 60 %lla on todettu herkästi tarttuva lavantauti ja monilla tulijoilla on todettu malariaa. Keskeisestä Afrikasta tulevien riski kantaa HIV-infektiota on merkittävä, myös C-hepatiitin osuus useiden maahanmuuttajaryhmien kohdalla on suuri.

  Kehitysmaista on tulossa niin myrkyllisiä jannuja, että jos meidän ainoa myrkkykäärmeemme (kyy) puraisisi jotakin maahanmuuttajaa, niin käärmeen elinajan ennuste saattaisi olla noin about kolme vuorokautta. Kontaminoiduttuaan maahanmuuttajan kanssa käärmeparka kuolisi todennäköisesti kauheasti kouristellen ja säälittävästi vääntelehtien verenmyrkytykseen, eikä parannuskeinoa olisi.

  Mutta mitä tapahtuu Syyriassa? Syyrian terveydenhuollon tragedian syvyyttä me tuskin voimme edes käsittää. Sisällissodan aikaisen Syyrian terveydenhuoltojärjestelmä on tuhottu tarkoituksellisesti ja perusteellisesti. Sairaalarakennukset ovat raunioina, monet tuhannet erikoisalan lääkärit ja ensi- ja sairaanhoitajat sekä alan opiskelijat on ammuttu neuvostotyyliin. Tämänkaltaisen vahingon korjaamiseen menee vuosikymmen, vaikka rauha Syyriaan tulisi huomenna.

  Jos nyt ylipäänsä pitäisi johonkin satsata, niin maahanmuuttajien terveydenhuollosta ei ainakaan pitäisi tinkiä. Maahanmuuttajille pitäisi varata samanlainen vastaanotto kuin vilkkaimman siirtolaisajan jenkkilässä, jossa maahanmuuttaja, jolla epäiltiin olevan tarttuvia tauteja, joutui karanteeniin. Taudinkantajien liikkuminen estettiin heti alkuunsa valtaväestön keskuudessa.

  `Syyskuussa Suomeen tuli lähes 11 000 turvapaikanhakijaa. Tämä on väkilukuun suhteutettuna suunnilleen saman verran kuin turvapaikanhakijoita saapui Saksaan ja Ruotsiin`:
  Uusi arvio turvapaikanhakijoiden määrästä on 50 000:
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/201510020133814_uu.shtml

  Tilastojen mukaan Ruotsiin tuli Syyskuussa yli 34 000 turvapaikanhakijaa. Kuinka järjestää tällä volyymilla tuleville turvapaikanhakijoille esimerkiksi psykososiaalista tukea. Luvut ovat huikeat ja näyttävät vain kasvavan. Terveydenhuollossa turvapaikanhakijalle sovelletaan vastaanottolakia. Esimerkiksi aikuisten turvapaikanhakijoiden kiireellinen ja välttämätön terveydenhuolto velvoitetaan. Heidän lapsilleen sovelletaan samoja säännöksiä kuin suomalaisille.

  `Kansainvälistä suojelua hakevalla ja ihmiskaupan uhrilla, jolla ei ole kotikuntalaissa tarkoitettua kotikuntaa Suomessa, on oikeus saada terveydenhuoltopalveluja siten kuin terveydenhuoltolain (1326/2010) 50 §:ssä ja erikoissairaanhoitolain (1062/1989) 3 §:n 2 momentissa säädetään sekä oikeus saada terveydenhuollon ammattihenkilön välttämättömiksi arvioimia muita terveyspalveluja.
  Tilapäistä suojelua saavalle sekä kansainvälistä suojelua hakevalle lapselle ja ihmiskaupan uhrille, joka on lapsi ja jolla ei ole kotikuntalaissa tarkoitettua kotikuntaa Suomessa, annetaan terveydenhuoltopalvelut samoin perustein kuin henkilölle, jolla on kotikuntalaissa tarkoitettu kotikunta Suomessa` (26 § Terveydenhuoltopalvelut).
  Laki kansainvälistä suojelua hakevan vastaanotosta:
  http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2011/20110746

  Terveydenhuoltolaki (1326/2010) 50§
  http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2010/20101326?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=1326%2F2010%2050%C2%A7

  Erikoissairaanhoitolaki (1062/1989) 3§ 2mom.
  http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1989/19891062?search%5Btype%5D=pika&search%5Bpika%5D=1062%2F1989%20
  Vastaanottokeskus on velvoitettu tekemään jokaiselle turvapaikanhakijalle terveydentilan alkutarkastuksen (perusselvitys terveydentilasta/jatkotoimenpiteiden arviointi). Terveydenhoitajan lähetteellä pääsee jatkotutkimuksiin.

  `Suomeen tulee nyt paljon turvapaikanhakijoita maista, joissa esiintyy Suomessa lähes kokonaan hävinneitä tauteja kuten kurkkumätää, tuhkarokkoa ja poliota. Sotaa käyvissä maissa rokotusohjelmia ei ole toteutettu tarpeeksi kattavasti`:
  `THL huolissaan polion, tuhkarokon ja kurkkumädän leviämisestä – turvapaikanhakijoita rokotetaan vastaanottokeskuksissa`:
  http://www.hs.fi/kotimaa/a1443405425541

  Kilpailutusten perusteella turvapaikanhakijoiden terveydenhuollosta vastaavat pääkaupunkiseudulla Aava ja muualla Suomessa Terveystalo ja erikoissairaanhoidosta vastaavat sairaanhoitopiirit.
  Lääkärikeskus:
  https://www.aava.fi/?gclid=CPbbvZfqo8gCFaINcwod9xQByQ
  `Lääkärit määrittävät itse palkkionsa, josta vastaanottokäynnin hinta muodostuu`:
  Aavan hinnastot
  https://www.aava.fi/hinnasto
  Terveystalo:
  https://www.terveystalo.com/fi/
  `Vastaanottokäyntien ja puhelinkonsultaatioiden hinnat ovat suuntaa-antavia ja voivat vaihdella ylös- tai alaspäin asiantuntijan määrittelemän hinnan mukaan. Hintaan vaikuttavat mm. terveydenhuollon asiantuntijan erityisosaaminen ja erityispätevyys` (Yleensähän näillä ei ole ale-kamppanjoita):
  Terveystalo hinnasto:
  https://www.terveystalo.com/fi/Palvelut/Hinnasto/
  `Sairaanhoitopiirejä on 20`:
  Sairaanhoitopiirit:
  http://www.kunnat.net/fi/kunnat/sairaanhoitopiirit/Sivut/default.aspx

  Näillä näkymin terveydenhuoltohenkilökunnan määrää joudutaan Suomessa korottamaan. Tämä tapahtuu samassa suhteessa kuin uusia vastaanottokeskuksia perustetaan. Keikkaluonteisilla terveydenhuollon työvoimalla tällaista hoitotarpeen kasvua ei enää pystytä ratkaisemaan, koska toimipisteet ovat jo nyt ylikuormittuneet, vaikka maahanmuutto ei ole vielä päässyt edes vauhtiin. Kaikista terveydenhuollon aiheuttamista kustannuksista maahanmuuttajien kohdalla tulee vastaamaan valtio (valtio = veronmaksajat) Maahanmuuttoviraston kautta.

  Tilastojen mukaan keskisuurissa Suomalaisissa kapungeissa sosiaali- ja terveydenhuollosta aiheutuneet keskimääräiset kustannukset olivat jo vuonna 2006 noin 2500 euroa asukasta kohti. Jos lasketaan vaikkapa tällä arviolla tämän vuoden 50 000n maahanmuuttajan terveydenhoitokustannukset, niin silloin puhutaan jo aika merkittävistä summista.

  Plusääni(24)Miinusääni(5)
  1. Jännä että tänne teitä totaalisia suvakkejakin kirjoittelee. Itse joudun kaupungissa käymään vain muonatäydennyksillä ja apteekissa. Vitutus oli suunnaton, kun ruskeaturpainen, vinosilmäinen, nuori afgaanihomo (kyllä – ne ovat usein homoja) oli tulkin tai jonkinlaisen hyysäriavustajan kanssa siellä myös. Jos tyttöystävä ei olisi ollut mukana, niin olisin mennyt tiedustelemaan kaksikolta, että miten voi olla oikeus ilmaisiin lääkkeeisiin ja kaikkeen muuhunkin yli suomalaisten, vaikka ei osaa edes mitään kieltä – paitsi sitä omaa infernaalista wähälä-qähälä-mongerrustaan, joka saa vitutusmittarin neulan pomppaamaan ulos skaalasta. Sinulla, Junnu, on täysin väärä ja erittäin vaarallinen asenne näihin likaisiin loisiin.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Tätä päivää voidaan pitää Suomen ja Suomalaisuuden virallisena kuolinpäivänä !!! Virallisesti tiedotetaan että 50 000 muslimivalloittajaa saapuu tänä vuonna Suomeen. Jos ensi vuonna heitä virtaa samalla vauhdilla eli 10 000 valoittajaa per kuukausi on Suomen lopullinen tuho enää muutaman vuoden päässä.
  NWO on nyt virallisesti julistanut sodan Suomea ja Suomen kansaa vastaan. Suomesta tullaan tekemään seuraava Kreikka. NWO on tuhonnut Suomen taloutta tietoisesti jo vuosia. Ensimmäinen askel Suomen talouden tuhoamiseksi oli Nokian tuhoaminen. Nokian, Suomen kansallisylpeyden eli SAMMON tuhoaminen oli CIA-operaatio jonka pääarkkitehti oli Jorma Ollila. Stephen Elop oli ”vain” suunnitelman totettaja ja likaisen työn tekijä. Täysin siionistisen mafian suunnittelema ja toteuttama talouden romahdus 2008 oli toinen askel Suomen tuhoamisessa. Kolmas askel oli Suomenruotsalaisen eliitin ,suuryritysten ja vapaamuurareiden tekemä salainen sopimus Suomen talouden lopullisesta tuhoamisesta. Ainakin jyrki kataisen hallituksesta lähtien on hallitusohjelmat kirjoitettu ek.ssa eli Suomen NWO-päämajassa.
  Nyt on alkanut suunnitelman neljäs eli lopullinen ja viimeinen vaihe, KUOLINISKU SUOMELLE …
  Näille muslimivalloittajille on annettu täysin vapaat kädet eliitin toimesta Suomen Valtion ja Kansan täydellisestä tuhoamisesta. He saavat ryöstää, raiskata ja tuhota tämän maan ilman että rikollinen hallitus, armeija ja poliisi tekee yhtään mitään. Näistä muslimivalloittajista, jota valtamedia kehtaa kutsua pakolaisiksi on suurin osa ISIS, Al-Qaida terroristeja, jihadisteja ja eri maiden armeijoiden ja sotilaallisten ryhmien entisiä ja nykyisiä jäseniä. Jos pahin käy toteen Suomi tulee hukkumaan vereen.
  Suomen poliisi ja supo keskittyvät vain Suomalaisen vastarinnan ja toisinajattelijoiden vainoamiseen ja täydelliseen tuhoamiseen. R.I.P SUOMI-FINLAND

  Plusääni(44)Miinusääni(3)
  1. Periaatteessa olen samaa mieltä kanssasi.
   Suomen alas-ajo alkoi kuitenkin jo vuoden 1985-paikkeilla, kun M.Koiviston toimesta Suomen Pankki korottomalla rahallaan lakkasi rahoittamasta Suomen valtiota, jonka oli näinollen aloitettava KOROLLISEN rahan lainaaminen ULKOMAILTA. Tämä oli tietysti suunniteltua valmistelua Suomen suvereenisuuden lakkauttamiseksi liittämällä Suomi Super-Neuvostoliitto-diktatuurin provinssiksi ja Suomelle katastrofiksi osoittautuneeseen euroon.
   Seuraavassa kerrotaan rikollisista toimista, joilla mm. kymmenet tuhannet suomalaiset yrittäjät ajettiin tarkoituksellisesti konkurssiin ja pitkään velkavankeuteen – M.Koivisto takapiruna: ”SUOMEN TRAGEDIA .. tästä kansakunnan ahdinko alkoi”, http://www.promerit.net/2015/04/suomen-tragedia/

   Maanpettureita on moneksi!

   Plusääni(35)Miinusääni(3)
  2. Islamin restoraatio suuntautuu Kalifaattiin. Islamilaisen eskatologian mukaan nyt nousevan Kalifaatin kunnia ylittäisi kaikkien aikojen Kalifaattien kunnian kuten ottomaanien (osmannien) aikaisen Kalifaatin. Islam on liian lähellä toteuttaakseen esimerkiksi `pedon merkin` ennustuksen. Liian lähellä. Juuri sen takia sitä epäillään.

   Jeshuan ennustama aika on meiltä vielä näkemättä, mutta: `Tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle` (Joh 16:2). Tämä aika on täyttymässä. Edellytykset siihen alkavat olla hiuksianostattavan lähellä:
   http://www.arthuride.com/wp-content/uploads/2015/06/ISIS-MASS-EXECUTION.jpg

   `Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan` (1 Joh 2:22). Koraani ja Islamin Haditja (opetus) kyllä tämän kieltävät.

   Islam on liian lähellä täyttääkseen ennustuksen `pedon merkistä`: `Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi` (Ilm 13:18). Esimerkiksi Strongin koodilla H422 löytyy hb. אָלָה = Alah = vannoa, kirkota.
   http://biblehub.com/hebrew/422.htm

   Seuraavissa kahdessa noin vartin kestävissä videoissa pyritään perustelemaan kuinka `pedon merkki` (666) olisi jo nähtävissä esimerkiksi ISISn käyttämissä mustissa lipuissa:

   666= The Name Of Allah: PART 1:
   https://www.youtube.com/watch?v=M1ZkKDjzbBQ
   666= The Name Of Allah PART 2:
   https://www.youtube.com/watch?v=VRTZf_0OB7I

   On esitetty myös vastaväitteitä, että edellinen rinnastus kreikankieliseen pedon lukuun olisi islamofobisten piirien harhaanjohtamisen tulosta, koska nimi Allah ei muistutakaan kreikankielistä 666 lukutapaa.
   Arabiankielen sana Allah:
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4e/Allah-green.svg
   Nimen 666 kirjoitusasu 4. ja 9. vuosisadalta:
   https://polination.files.wordpress.com/2014/05/codex-vaticanus-rev-13-18-666.jpg

   Kysymyksessä on kuitenkin sana `Bismillah`, jota nyt perustellaan ja joka tarkoittaa `Allahin nimessä`, niin kuin se noista `the name of Allah` videoista käykin esille. Sama (pedon)merkki esiintyy myös islamilaisessa uskontunnustuksessa Shahada = `Todistan, ettei ole muuta Jumalaa kuin Allah ja todistan, että Muhammed on Jumalan sanansaattaja`.

   Vaikka `pedon merkki` osuukin lähelle Islamia, ei se välttämättä ole sitä. Esimerkiksi vanhemmissa löydöissä pedon luku ei olisikaan 666, vaan 616:
   Vanhemman papyruksen 115 (P 115) mukaan pedon luku = 616:
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d8/P._Oxy._LXVI_4499.jpg

   Kommentoisin kuitenkin Islamin dominaatiohanketta näin:

   NWO (New World Order = Uusi Maailmanjärjestys), joka on itse asiassa OWO (One World Order = Yksi Maailmanjärjestys) ei muodostu ellei kolmea maailman suurinta uskontoa yhdistetä UROssa (United Religion Order = Yhdistyneet uskonnot).

   Mutta näistä vallitsevista uskonnoista ei yksikään tule saavuttamaan sitä mitä ajaa eli (IWO = Islamic World Order = Islamilainen Maailmanjärjestys)), (CWO = Chatholic World Order = Katolinen Maailmanjärjestys) ja (JWO = Juutalainen Maailmanjärjestys).

   Uskontojen synkretiasta (IWO + CWO + JWO) – siitä muodostuu `maasta nouseva peto` (URO), joka sitoo maailman kansat kuuliaisiksi `ensimmäiselle pedolle` (Maailmanhallitus ja sen johtaja). Mutta nyt alkaa ennennäkemätön verenvuodatus, ja ensimmäisenä tarkettina on juuri Islam, seuraavaksi hirtetään kristinusko ja lopuksi kaiken edellisten takapiru kansainvälinen siionismi. Katsokaahan vaan, jotenkin näin se vaan menee.

   Plusääni(5)Miinusääni(9)
  3. Vaarallinen mädätys- ja myrkytyskeino maassamme, Euroopassa ja koko läntisessä maailmassa on poliittinen korrektius. Harva näkee sen todellisen luonteen taakse; sen tarkoitukseen ja tavoitteeseen, joka pavelee kulttuurimarxistisesti niin one world -aatetta kuin homogeenista Paneurooppa-ajatustakin. Homoja ei saa kutsua homoiksi, eikä neekereitä neekereiksi, vaan keksitään aina vaan älyttömämpiä juutalaisia termejä. Lopulta typerä suomalainen ei enää edes tajua mistä puhutaan, eikä osaa kiinnittää fokusta oikeisiin asioihin.

   Nyt jo mätäpäiset punavihersokeat sekä kaikenmaailman ”anarkistit” ynnä muut vähä-älyiset suvakit hokevat ”tasa-arvo”-kiimoissaan sionistin luomia harhautustermejä. Jos muslimia l. islamistia ei saa kutsua terroristiksi, arabiksi, lähi-itäläiseksi tai edes muslimiksi, niin silloin Kalergi-suunnitelman mukainen väestönvaihto ja näiden kehitysmaalaisten, brutaaleista hiekka-aavikko-”kulttuureista” tulleiden pakkosulauttaminen kulttuuriympäristöömme on onnistunut vaarallisen hyvin. Ymmärtäisin, jos näiden ”suvaitsevaisten” jälkikasvu olisi niin aivopestyä – tai ennemminkin marxilaisen lobotomian läpikäynnyttä – että se sukupolvi ei enää tietäisi mikä on suomalainen, pohjoismaalainen, arjalainen tai eurooppalainen, mutta että jo nyt; näinkin lyhyessä ajassa on mädätetty valtava osa kansasta olemaan näkemättä rotuja ja ihonvärejä! Erittäin vaarallista, kansallista itsetuhoa ajavaa hulluutta. Perversseistä ja vahingollisista asioista väännetään väkisin normaaleja ja kannatettavia.

   Yhdysvalloissa esimerkiksi värillissiä ei kutsuta enää termillä ”coloured people” vaan ”persons of colour”. Jonkunlainen geenimutaatio ja kehitysvamma näillä hyysäreillä ja multikulti-ihmisillä kyllä on aivoissaan pakko olla. Hinttejäkään ei ole enää sopivaa kutsua sanalla ”homo”, vaan sen on oltava ”queer”. Välillä sitä vain toivoo isoa meteoria iskeväksi tälle planeetalle. Niittovalmista tavaraa pallo pullollaan.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Näin se tämä Vatikaanin luoma satanistinen Islam leviää vaan ympäri maailmaa tappamaan viimeiset kristityt aikojen lopuksi.

  Plusääni(23)Miinusääni(3)
 4. ” Suuri valhe

  Luin Seppo Oikkosen Alkon kassalla -blogista kirjoituksen ”Rasistin kaksi stereotypiaa”, jossa kirjoittaja kävi läpi rasistikortin kaksi eri päämuotoa ja miten niitä käytetään suomalaisen alistamiseen ja nöyryyttämiseen. Kirjoituksen lopussa luonnehtiessaan Markku Huuskon säälittävää Rasisti on reppana -sepustusta hän otti esille käsitteen ”Suuri Yhteinen Valhe”, jota itse kutsun vain suureksi valheeksi.

  Ajattelin koota ”suuren valheen” palasista, joista tämä ns. pakolaiskriisi on koostettu. Aloitetaan kriisin alkuvaiheista eli Turkin rannikolle kuolleena huuhtoutuneesta Aylan Kurdi -nimisestä pikkupojasta. Ensimmäisen valheen tarkoituksena on erottaa empatiakyvyttömät tunnevammaiset niistä, jotka tuntevat ja haluavat auttaa…”

  Koko artikkeli: http://vasarahammer.blogspot.fi/2015/09/suuri-valhe.html

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
  1. On kyllä niin käsittämättömän valtavaa idiotiaa ja mielisairautta itkeä jotakin kuollutta ruskeanaamaa maailman toisella puolella. Itse en pidä noita edes ihmisinä. Suvakkius on todella vaarallinen ja vastenmielinen tauti. En itkenyt edes parasta ystävääni, joka murhattiin ampumalla päähän kaksi kertaa. Tuollaiset runopoikia, neekereitä ja muita kehitysmaalaisia hyysäävät luen kuuluviksi samaan kastiin juutalaisten, maanpetturipoliitikkojen ja muiden mädättäjien kanssa. Eräs tulipalossa USA:ssa kuollut runopoikaakin pakottanut Bonnierin maksettu ammattivalehtelija kuuluu juuri tuohon myrkyttäjien lajiin, jonka toivon vielä hävitettävän maastamme.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. `Saksassa muistetaan tänään Itä- ja Länsi-Saksan yhdistymistä 25 vuotta sitten. Saksan demokraattinen tasavalta lakkasi olemasta 3. lokakuuta vuonna 1990, kun sen viisi osavaltiota liittyivät Saksan liittotasavaltaan`:
  `Saksojen yhdistymisestä 25 vuotta`:
  http://www.elisa.net/saksojen-yhdistymisesta-25-vuotta/

  Itä-Saksalaiset elivät nelisenkymmentä vuotta kuin neuvostoliittolaiset. Aatteellinen muuri konkretisoitui Berliinin muurissa. Idän ja Lännen ideologiset erot olivat jyrkät.

  Berliinin muuri (1961-1989):
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/Berlinermauer.jpg

  Siionisti Marcus Wolf toimi STASIn kakkosmiehenä 34 vuoden ajan.
  Markus Wolf:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Markus_Wolf
  Kuvassa Marcus (`Kasvoton mies`) Wolf:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/37/Bundesarchiv_Bild_183-1989-1208-420%2C_Markus_Wolf.jpg

  Berliinin muuri kaadettiin venäläisen glasnostin ja perestroikan aikoihin. Kaadetun muurin raunioilla saksalaisten tunnelmat olivat kuin helluntailaisten suviseuroissa. Saksat yhdistyivät 3.10.1990, tasan 25-vuotta sitten. Länsi-Saksa satsasi Itä-Saksan jälleenrakentamiseen satoja miljardeja euroja (euroissa). Kaikki asiat kansan yhdistämiseksi näyttivät menevän hyvin.

  Mutta mitä tapahtuu juuri nyt? `Juhlat päättyivät surullisesti, sillä musta enkeli vei päivän sankarin`. Saksan syvän kansan rivit ovat kaduilla ja alkaneet huutaa: Maanpetturit, maanpetturit!, Media julistaa täyttä paskaa! ja Merkkelin on erottava! jne.

  Sionisti Merkelin liberaali maahanmuuttopolitiikka jakoi saksalaiset jälleen kahtia. Nyt pystytetään mielipidemuuria Itä- ja Länsi-Saksan välille, aivan samalle linjalle missä Berliinin muuri sijaitsi. . Tämä muuri on pahempi kuin Berliinin muuri.

  Itä-Saksa:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/94/East_Germany_1956-1990.svg

  Kansalaisten mielipiteitä aletaan tukahduttaa viharikoksiin vedoten esimerkiksi sionisti Annette Kahanen (nyt sionisti Mark Zuckenbergin toimeksiannosta) toimesta, joka olikin aikoinaan Itä-Saksan STASIn työntekijä, siis sionisti Marcus Wolfin leivissä.

  Saksassa on noussut merkittäviä maahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvia toimijoita kuten Pegida ja HoGeSa, johon otettiin mallia Englannista ja joka toimii Suomessakin. Esimerkiksi Pegida liike pyrkii järjestäytymään puolueeksi, jolloin se on helppo soluttaa ja sen ideologian kärki on taitettavissa kuten suomalaisten Perussuomalaiseten puolueen. Samoin tulee käymään Ruotsidemokraattien, joka tulee osoittautumaan vaeloppositioksi.

  `Pegida (Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes, ’Isänmaalliset eurooppalaiset Lännen islamisoitumista vastaan’) on vuonna 2014 syntynyt saksalainen kansalaisliike, joka vastustaa Euroopan ”islamisaatiota” ja liian sallivana pitämäänsä Saksan ja muun Euroopan maahanmuuttopolitiikkaa`:
  Pegida:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Pegida

  `Hooligans gegen Salafisten (lyh. HoGeSa, ”Huligaanit salafisteja vastaan”) on äärioikeistolaisten jalkapallokannattajien syksyllä 2014 Saksassa muodostama islaminvastainen kansalaisliike. HoGesa:n itsensä mukaan sen tarkoituksena on Saksassa esiintyvän salafismin vastustaminen sekä perinteisten saksalaisten perhearvojen puolustaminen. Liikkeen organisaation esikuvana on pidetty Englannissa vuonna 2009 perustettua English Defence League – järjestöä`:
  Hooligans gegen Salafisten:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Hooligans_gegen_Salafisten

  `The English Defence League (EDL) on äärioikeistolainen järjestö, joka ilmoittaa toimivansa islamismin leviämistä vastaan Englannissa. [1] EDL järjestää usein väkivaltaisiksi äityviä mielenosoituksia, joissa yleensä jalkapallohuligaaneista koostuva joukko vastustaa islaminuskon leviämistä`:
  English Defence League:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/English_Defence_League
  `Finnish Defence League ry (FDL) on vuonna 2011 perustettu yhdistys, joka toimii radikaalin islamin ja islamismin leviämistä vastaan Suomessa. Järjestöä on pidetty äärioikeistolaisena`:
  Finnish Defence League:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Finnish_Defence_League

  Plusääni(5)Miinusääni(6)
  1. Missään ei häivähdystäkään parannuksenteosta ja Jumalan puoleen kääntymisestä. Eurooppa on täysin perkeleen vallassa. Perkeleen orjuudessa olevat kansat vajoavat sisäisissä selvittelyissään ja ulkoisissa selvittelyissään vain yhä syvemmälle perkeleen kitaan ja Jumalan rangaistuksiin. Euroopan tuhoutuminen on Jumalan rangaistus. Mitään ei tapahdu Jumalan sitä vaikuttamatta tai sallimatta. Niin hengellisesti sokeita ovat eurooppalaiset perkelelaumat (kansat), etteivät mitenkään kykene/halua ymmärtää, että muslimien virta, juutalainen kuristusote (esim. raha- ja pankkijärjestelmä) ja päättäjien maanpetturuus ovat seurausta heidän kammottavista synneistään (lastenmurhat aborteissa, julkea homoseksuaalisuus, jumalanpilkka, oikean kristinuskon tuhoaminen, naispappeus, naisvalta, demokratia eli perkeleen orjien tyrannia jne.). Kansat eivät ymmärrä, että ovat itse kutsuneet tuhon päälleen. Sokeuden irvokkuus näkyy siinä, ettei mistään hinnasta ryhdytä korjaamaan ongelmien perussyytä, omaa syntisyyttä Jumalan edessä, vaan kaikin voimin pyritään pelastamaan oma itse (perkele) ja kansa syntisessä tilassaan (perkeleen valta läpi kansan). Koko pelastusprosessi käyttää yksin perkelettä apunaan (perkeleen orjat käyttävät ”omia voimiaan”), tähtää perkeleen pelastamiseen (kansat yrittävät pelastaa itsensä sellaisinaan, perkeleen orjina) ja johtaa perkeleen vallan lisääntymiseen ja kaikkeen mahdolliseen tuhoon. Kaikki mitä nyt Euroopassa tämän pakolaisvirran tiimoilta tapahtuu, on perkeleen palvontaa, perkeleen ohjauksessa riehumista. Irvokasta tämä on, koska tätä ei tajuta. Käsitys todellisuuden luonteesta on hävinnyt kokonaan. Euroopassa riehuu yksin perkele, ja kaikki huutavat käytännössä hänen vapauttaan ja oikeuksiaan.

   Ei millään pahalla, mutta kyllä joku järki hommissa ja elämässä pitäisi olla.

   Plusääni(19)Miinusääni(3)
   1. Hieno Jepulisjepsiksen kommentti Totuusblokissa! Liitän sen tänne, koska siinä on totuutta Soinin uskonnosta (katolilaisuus, joka on Antikristuksen oppi) ja luonnollisten ihmisten – siis esim. nykysuomalaisten – todellisesta luonteesta ja laadusta, jotka määrittävät nykyisen sokea riehunnan (perkeleen riehuntaa).

    https://totuusbloki.wordpress.com/2015/04/23/demokratia-on-surkea-hallitusmuoto/comment-page-2/#comment-1706

    Ja mitä kristittyihin tulee, pitää muistaa ,että se oli instituutio nimeltä katolinen kirkko, joka toteutti aikoinaan ristiretkiä tappaen ihmisiä. Koska monet ihmiset luulevat tämän kirkon olevan Raamatun ilmoittama seurakunta, niin he virheellisesti luulivat Jeesuksen opetuslasten suorittavan nuo hirmuteot. Mutta noiden hirmutekojen takana olivat uskonnolliset pyövelit, eli Jumalan seurakuntaa jäljittelevä kirkkolaitos. Todellinen Jeesuksen opetuslapsi ei osallistu miekkalähetyksen kaltaisiin veritöihin.

    Roomalaiskatolinen kirkko syntyi kolmesataa vuotta myöhemmin kun alkuseurakunta näki päivänvalon. Roomalaiskatolinen opetus ei ole Raamatun opetusta, vaan sekoitusta pakanauskonnoista ja Raamatun opetuksen vääristämistä. Rooman Katolisen kirkon oppi ja opetus on antikristillistä ja Kristusta vastaan, onhan paavi Kristuksen sijainen (vicarius filii dei), katolisen opin mukaan. Koko roomalaisen ryhmäkunnan suuri koneisto on sommiteltu palvelemaan tekojen oppia ja paavin auktoriteettia.

    Luterilainen tunnustus sanookin : ”Paavin ja hänen kannattajiensa valtakuntaan sopivat täysin vastakristuksen tuntomerkit” ja Raamatussa sanotaan: ”Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala.” 2. Tess. 2:3 – 12. Paavikunnan antikristillinen luonne tulee näkyviin siinäkin, että siellä veneratio et invocatio angelorum (enkelten palvonta ja avuksihuutaminen) on säädöksenä.

    Kun maailma valheellisesti luulee katolisen kirkon olevan Jumalan seurakunta, niin katolisen kirkon todellinen isäntä saa kaikella valheen voimalla mellastaa kirkossa vaikuttaen sen papeissa pedofiliaa ja muita seksiskandaaleja ym. Maailma osoittaa sitten sormeaan todellisia Jumalan lapsia kohti ja sanoo, hyi, hyi. Ns. falseflag -toiminta on osattu siis ennenkin.

    Maailmassa on kaksi oleellisesti toisistaan eroavaa uskontoa: lain uskonto, toisin sanoen sovitukseen ponnisteleminen omien ihmistekojen tietä kuten paavin katolinen kirkko tai juutalaisuus, ja evankeliumin uskonto (= todelliset Kristityt, jotka ovat ottaneet vastaan evankeliumin ja Kristuksen sijaishyvityksen), toisin sanoen Pyhän Hengen evankeliumin kautta vaikuttama usko siihen, että meillä Kristuksen kautta tapahtuneen sovituksen ansiosta ilman omia tekoja on armollinen Jumala. Tosiasia on, että mm. juutalaisuus ja islam kieltävät Jeesuksen Kristuksen jumaluuden. Ei ole olemassakaan uskoa Kristuksen persoonaan ilman uskoa Jumalan sanaan tästä persoonasta, eikä ole olemassa uskoa Kristuksen tekoon tahi kristillisiin pelastustotuuksiin ilman uskoa Jumalan sanaan näistä pelastustotuuksista (Room. 10:14 ss.). Ilman Kristuksen sanaa ei uskota Kristukseen, vaan, kuten Luther usein sanoo, ilmaan. Yksimielisyyden Ohje opettaa raamatunmukaisesti sanoessaan, että me kaikki Aadamilta perimme luonnostamme sellaisen sydämen joka korkeimpien kykyjensä ja järjen valon puolesta asennoituu jyrkästi Jumalaa vastaan.

    Jumala kuitenkin sallii harhaopettajien ilmaantua sitä varten, että kristityt välttäisivät heitä, eikä sitä varten, että kristityt liittyisivät heihin. On havaittavissa, että epäuskoinen ihminen tieten tahtoen hylkää evankeliumin ja mielellään tekee sitä, mikä on pahaa (Joh. 8:44). Kiusaus pahaan on lähtöisin Perkeleestä, muista ihmisistä tai meidän turmeltuneesta luonnostamme. Oppi Antikristuksesta ei ole tietenkään aina tarpeeton, päinvastoin: se palvelee autuaaksitekevää uskoa sikäli, että se varoittaa sitä vaaroista, jotka Antikristuksen viettelyksen kautta uhkaavat kristillistä uskoa. Jumala sallii vääriä profeettoja myös siksi, että he tulevat koettelemaan meitä siinä pysymmekö hänen sanassaan.

    Vaikka luonnollisella ihmisellä onkin vielä eräänlainen jumalallisen lain tuntemus, Kristinuskon alkuperä ei kuitenkaan ole ihmissydämessä, se ei ole lihan viisautta ja järjen ajattelua tai filosofista pohdiskelua, usko ei synny myöskään hengellisestä tai Kristillisestä kokemuksesta, vaan se on tässä ajassa tullut tunnetuksi ainoastaan Jumalan ilmoituksen kautta hänen sanassaan. Toisin sanoen Kristinuskolla ei ole lähteenään ja ohjeenaan ihmissanaa, vaan Jumalan oma sana.

    Evankeliumin uskonnon sisällys on, että Jumalan Poika on tullut ihmiseksi ja tekonsa kautta sovittanut maailman Jumalan kanssa (2. Kor. 5:18 ss.), niin että ihmiset tulevatkin vanhurskaiksi ilman omia tekojaan uskon kautta Kristuksen tekoon. Jo se seikka, että kauhistunut, katuva syntinen kaipaa Jumalan armoa Kristuksessa eli pelastusta hänessä, on juuri uskoa, sillä luonnollinen ihminen ei voi haluta Jumalan armoa Kristuksessa, vaan ainoastaan pitää sitä hullutuksena (1. Kor. 2:14,1:23). Luin erään Kristityn blogista, että ”Jumalan evankeliumi on heikoille ja huonoille ihmisille – niille ihmisille, jotka maailma on tuominnut toivottomiksi tapauksiksi.” Eli luonnollisen ihmisen tila ennen uskoa evankeliumiin on toivottomuuden tila. Evankeliumin tarjoaman syntien anteeksiantamuksen ottaa uskossa vastaan vain sellainen ihminen, jonka laki on johtanut tuntemaan hänen kadotuksenalaisen tilansa.

    Toki on muistettava, että paavikunnassakin voi kuitenkin vielä olla kristillisen kirkon jäseniä. Tämä johtuu siitä, että kastetut lapset uskovat Kristukseen ja muutenkin siellä on sieluja, jotka omantunnon- ja varsinkin kuolemanhädässä vastoin kirkon kieltoa ja kirousta luopuvat omista teoistaan ja pyhimysten ansiosta pannen luottamuksensa yksin Kristuksen ansioon.

    Luterilaisella kirkolla sanan varsinaisessa merkityksessä ei tarkoiteta kaikkia yhteisöjä, jotka vielä sanovat olevansa luterilaisia, vaan ainoastaan niitä, jotka tosiasiassa opettavat ja tunnustavat luterilaista oppia sellaisena kuin sitä opetetaan ja tunnustetaan luterilaisissa tunnustuskirjoissa. Kun luterilainen kirkko käsitetään tällä tavoin, se ei ole suunta muiden suuntien joukossa, toisin sanoen se ei kuulu niihin kirkollisiin yhteisöihin, jotka ovat muodostuneet itsenäisiksi raamatunvastaisten oppien perusteella. Tunnustuksessaan se ei edusta mitään erityisoppeja, vaan tunnustaa ja opettaa vain sitä oppia, jota kaikkien kristittyjen tulee Jumalan tahdon ja järjestyksen mukaan tunnustaa ja opettaa. Tämä on uskonpuhdistuksen kirkon ekumeeninen luonne.

    Kristikunnan piirissä ei pitäisi ollenkaan voida esiintyä eri suuntia, koska kristillisellä kirkolla on vain yksi ainoa lähde, josta se ammentaa oppinsa, nimittäin Kristuksen sana (Joh. 8:31 – 32; Ef. 2:20). Raamattu hylätään kristillisen opin ainoana lähteenä ja ohjeena ja että sen seurauksena tekojen oppi muodossa tai toisessa tulee kristillisen armonopin sijaan.

    Ei ole olemassa mitään muuta keinoa ihmiskunnan vapauttamiseksi Perkeleen vallasta kuin evankeliumin saarna ja usko evankeliumiin. Sellaiset tekijät kuin maallinen tiede ja sivistys sekä kristinuskon osakseen saama ulkonainen tunnustus ja asema maailmassa Konstantinuksen ajoista alkaen eivät sinänsä ole mitään keinoja Saatanan sitomiseksi tai pahuuden kukistamiseksi. Ihminen on omin voimin toimiessaan voimaton jo pelkästään oman pahan luontonsa suhteen. Raamatussa lueteltujen kymmenen käskyn tarkoitus on saada nämä käskyt lukenut omantunnon kauhistukseen syntien vuoksi + sydämen uskoon Kristuksen lunastustekoon.

    Nyt Suomessakin riehuu luonnollisen ihmisen oma tahto eli perkele, kuten Raamattukin toteaa (1. Joh. 5:19: ”koko maailma on pahan vallassa”; Ps. 12:9: ”yltympäri jumalattomat rehentelevät”; 1.Piet. 5:8: ”perkele käy ympäri niin kuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä”).

    Epäuskoisten eli jumalattomien ihmisten riehunta on perkeleen riehuntaa, sillä ihmiskunnan syntiinlankeemuksen peruina (1. Moos. 3. luku) ihmiset syntyvät luonnostaan perkeleen orjina, joiden sydämissä käskyttää perkele. Perkele ilmenee ihmisessä ihmisen omana minuutena: omana tahtona, omana voimana, omana järkenä, omana ymmärryksenä jne., sillä mikä on ihmisen omaa, se ei ole Jumalan.

    Etenkin ihmisen oma tahto on sen perkeleen myrkyllinen pää. Jumala on luonut ihmisen alun perin omaksi kuvakseen, mikä tarkoittaa sitä, että ihminen on oma itsensä vasta kun hänessä vaikuttaa Jumala eikä mikään ”hän itse”. Vain itsestään tyhjään ihmiseen mahtuu Jumala. Ja kun ihminen on Jumalan oma, hän on autuas ja elää ikuisesti. Nykyajan ihmiset ovat perkeleen lapsia, henkilöitä, joilla on oma tahto, oma voima, oma ymmärrys jne., mikä kaikki on perkele hänessä.

    Koska kaikkien tahdot ja ymmärrykset ovat toisiaan vastaan, kaikki ovat sodassa kaikkien ja kaiken kanssa joko yksin tai ryhminä. Juuri silloin, kun ihminen luulee ilman Kristusta (tie Jumalan yhteyteen) tahtovansa hyvää ja oikeaa, kykenevänsä omin voimin parantamaan maailmaa, itseään ja muita ja voivansa luonnollisella järjellään ymmärtää ja selittää maailman, hän on täyteen mittaan noussut perkele, täydellisesti perkeleen pettämä (Raamattu kutsuu tätä sokeudeksi). Nämä ihmiset riehuvat nyt maailmassa, ja silloin maailmassa riehuu perkele.

    Koko maailma on siis jo perkeleen riehuntakenttä, hengellisessä mielessä valtava hautausmaa, sillä ihmiskunta on hengellisesti kuollut. Todella eläviä ihmisiä, todellisia kristittyjä, joissa vaikuttaa itse Jumala, joka on Elämä, on maailmassa nykyään hyvin vähän, teeskentelijöitä sitäkin enemmän.

    Ugh !

    Plusääni(17)Miinusääni(3)
    1. Kiitos kysymästä – loistava kysymys! Vastaus kysymykseesi on tämä:

     Askel 1. ”Ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat – se (so. esivalta) ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:1, 4). Oikea, luja ja oikeamielinen esivalta tulee siis yksin Jumalalta. Yksin esivallalla on valtuutus ja velvoite rangaista luettelemiasi pahantekijöitä ja pahoja tekoja. Tämä tulee siis ymmärtää.

     Askel 2. Maassa on tällä hetkellä kuvaamallasi tavalla ”kelvoton” johto, joka – Jumalan palvelijana (ks. yllä: se on Jumalan asettama) – kurittaa kansaa, että kansa nöyrtyisi elävän Jumalan edessä parannukseen (= katumus + usko) ja yhteys Isään Jumalaan palautuisi. Tällä hetkellä kansa on syvästi syntinen ja katumaton (lasten massamurhat aborteissa, homous, jumalanpilkka, kirkkojen ja evankeliumin hävittäminen, yleinen syntinen elämä), ja kelvoton kansa saa Jumalalta kelvottoman johdon. Nykyisessä tilanteessa ei siis ole mitään epäoikeudenmukaista. Tämä on ymmärrettävä.

     Askel 3. Kun kansa on tullut sydämessään parannukseen Jumalan sanan saarnan seurauksena (on siis alettava julistaa Jumalan sanaa), ihmisten sydämistä perkele joutuu kaikkoamaan pois kun Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki (Jumala itse!) tulee tilalle. Näin sielu liittyy Jumalaan, ja yhteys Isään Jumalaan on saatu.

     Askel 4. Nyt kun yhteys Isään Jumalaan on saatu ja ihmistä ohjaa Pyhä Henki, ihmisen uudistunut sydän alkaa rukoilla Jumalaa. Suomen kansan sydämet alkavat rukoilla hyvän esivallan saamisen puolesta ja maan ja kansan olojen parantumista. Katumattomien syntisten rukouksia Jumala ei kuule, Joh. 9:31.

     Askel 5. Tämä on riemullinen kohta! Jumala ilmoittaa sanassaan, että hän kuulee omiensa rukoukset, kun ne tapahtuvat Jeesuksen Kristuksen (Vapahtajan) nimessä, esim.: ”ja mitä hyvänsä te anotte minun (Jeesuksen) nimessäni, sen minä teen, että Isä kirkastettaisiin Pojassa. Jos te anotte minulta jotakin minun nimessäni, niin minä sen teen” (Joh. 14:13-14).

     Askel 6. Kun kansa (tai suuri osa kansaa) tällä tavalla rukoilee ahdinkojen ja vitsausten poistamista, Jumala alkaa poistaa niitä! Ja hän voi Kaikkivaltiaana käyttää lukemattomia keinoja. Kaikki on hänen vallassaan. Jumalinen (kristitty) kansa saa jumalisen (Jumalan palvelijana pahoja todellisesti rankaisevan) esivallan. Kristitty, uudestisyntynyt kansa rukoille jatkuvasti esivallan puolesta (1. Tim. 2:1-2), ja niin hyvä ja siunattu olosuhde jatkuu.

     VILaurio

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Esitin jo liki 10 vuotta sitten ihan konkreettisen toimintatavankin Suomen tervehdyttämiseksi. Esitystäni ei kuitenkaan huomioitu, ja jotkut naureskelivatkin sille! Koska olen kristitty (siis Jumalan mies), tarjosin itseäni – ja mukanani Jumalaa – Suomen diktaattoriksi. Demokratiastahan ei voi olla mihinkään, sillä se on syntiinlankeemuksen turmelemien ihmisten, siis perkeleen orjien, yksinvaltaa, perkeleen ja synnin diktatuuria. Perkeleen diktatuuri on demokratiassa täydellistä, sillä demokratiassa kuritettavat (kansa) toimivat itse omina kurittajinaan (”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle”, perustuslaki 2§), jolloin kaikki kuri häviää juuria myöten ja esivalta vesittyy täydellisesti. Kansanvalta tuhoaa kaiken väkisin, sillä luonnollinen (siis Kristuksessa pelastumaton) ihminen on käytännössä kävelevä perkele. Kansanvalta on perkeleen täydellistä vapautta.

      Esitin myös ohjelman, jota diktaattorina noudattaisin. Ilmoitin pariinkin kertaan, että minut voi noutaa täältä kotoani diktaattoriksi, mutta minua ei noudettu. Nyt maa ja kansa on hukkumassa.

      Diktatuurini ohjelma oli seuraava (huom. ohjelma on liki 10 vuotta vanha, ja nykyisin liittäisin siihen lisää painotuksia – tyydyn tässä kuitenkin vanhaan ohjelmaan):

      Suomen diktaattori

      Suomeen on saatava diktaattori. Ohjelma on seuraava.

      1. Verenimijöistä sanoudutaan irti, ja rahajärjestelmästä, joka on väkisin velkaannuttava ja tuhoava pyramidihuijaus (raha on siinä korollista velkaa verenimijöiden pankeille), luovutaan. Vihollisen rakentamasta tuhoamisleiristä, EU:sta, poistutaan ja maassa aletaan elää siivosti ja omaa normaalia rahajärjestelmää käyttäen. Myös vihollisen pääleiristä, YK:sta, sanoudutaan irti. Maa rakennetaan työlle, ei velalle, ja maasta tehdään omavarainen. Maanviljelys ja kalastus kunniaan. Verenimijä-vihollisesta elävät poliitikot, tuomarit, lehtiväki, TV-väki, papit, kenraalit ja opettajat istutetaan julkisiin jalkapuihin katujen ja kujien varsille.

      2. Kaikille järjestyy töitä, kun vihollisen väkisin kuristavasta rahajärjestelmästä on sanouduttu irti ja jokainen voi terveesti vaurastua omalla työllä. Sairaista, vammaisista, vanhuksista ym. vajaakykyisistä huolehditaan yhdessä yhdessä luodun vaurauden turvin. Missään ei ole köyhyyttä, kun verenimijöistä on hankkiuduttu eroon.

      3. Suomen lippu salkoon. Maamme-laulu kunniaan. Markkaan Marsalkka Mannerheimin kuva.

      4. Suomen armeija järjestetään tiukan kurin mukaan. Musta, istuva asepuku, kiiltävät saappaat ja merkit. Kiiltävälippainen sotilaspäähine.

      5. Miehille tunnusasuksi ja pyhäasuksi musta kravatti ja ehdotuksen mukaan jokin muu kunniakas asu tai merkki.

      6. Puolueet lopetetaan. On vain suomalaisia.

      7. Kuolemanrangaistus otetaan käyttöön.

      8. Demokratia, ihmisoikeudet, sosialismi, kommunismi, globalisaatio ja muut kumoukselliset liikkeet kielletään. Kuri, isänmaa ja kunnia palautetaan.

      9. Suunsoittajille kehitetään turpavyö.

      10. Suomalainen mies saa juoda vain yhden ryypyn päivässä, sen piripintaan.

      11. Naisilta kielletään äänioikeus. Heitä ei tule valita julkisiin virkoihin, korkeintaan joihinkin palvelu- tai hyväntekeväisyysvirkoihin. Naisilta kielletään kenkien kovat kopisevat korot, jotka päästävät konekivääritulta muistuttavan sarjatulen. Sellaisten käytöstä kuukauden siviilipalvelutuomio. Naiset alistetaan miehisen kurin ja miehisen vastuun alaisuuteen. Naisen valtaistuin on koti.

      12. Maan johtoon asetetaan oma, verenimijöistä riippumaton mies. Entiset presidentit asetetaan syytteeseen poliittisista petoksista ja maanpetoksista. Suomea ei saa myydä ihmiskunnan vihollisille, kommunismille, salakommunismille (sosiaalidemokratialle), verenimijöiden maailmantyrannialle (globalisaatiolle) tai muille kumouksellisille vesitysliikkeille.

      13. Helsingin Sanomat ja muut vihollislehdet lakkautetaan ja niiden omistajat ja toimittajat toimitetaan vastuuseen. Tilalle suomalainen sanomalehti. Yle otetaan omaan kontrolliin, ja siellä hääräävät maanpetturit ja viholliset sijoitetaan jalkapuihin.

      14. Mielisairaalat lopetetaan. ”Hullut”, kuten myös alkoholisoituneet, huumeen orjat jne., kuntoutetaan kuntoon ilman lääkkeitä ja asetetaan heidän kykyjään vastaaviin keskitason tai muihin johtotehtäviin. He ovat muita herkempiä ja hyvempiä ja ansaitsevat leimaamisen sijaan hyvän kompensaation ja tuen.

      15. Psykiatreja, psykologeja, nykypappeja, historioitsijoita ja muita huijareita vastaan ryhdytään laajoihin ja ankariin oikeustoimiin.

      16. Yliopistot uudistetaan kokonaan. Valehtelijat ja loiset poistetaan, ja esim. historiankirjoitus lasketaan rehellisyyden pohjalle.

      17. Nykykirjailijat ja -historioitsijat asetetaan kirjoituskieltoon.

      18. Naisen tehtävänsä pettäneet naiset toimitetaan puolentoista vuoden koulutusleireille keskitysleireihin (yhteiskunnan viholliset on alkuun internoitava). Oikeille naisille, niille, jotka feminismin ja väärän ”tasa-arvon” puristuksessa ovat pysyneet uskollisina naisen tehtävälleen kodin ja lasten hoitajina, suodaan kunniakkaat palkinnot ja kunnia-asema koko elämän ajaksi. Oikeille naisille suodaan kallisarvoiset ja kauniit vaatteet yhteiskunnan kustannuksella. Tehtävänsä pettäneet naiset puetaan rääsyihin, kunnes parantuvat, ja sen jälkeen heidän hairahduksensa unohdetaan.

      19. Homoseksuaalit ja muut seksuaalipervertikot kävelytetään kotipaikkakuntansa läpi alastomina ja alapäät punaisiksi maalattuina. Moraalin turmelijat tulee häpäistä julkisesti, että lähtisivät parantumaan.

      20. Lastenmurhista (aborteista) ankarat tuomiot, kuten muistakin murhista.

      21. Kirkkoihin komeasti kumisevat kirkonkellot, kuten ennen vanhaa.

      22. Kirkko uudistetaan. Jumalan sana kunniaan, ja sen rikkojille asetetaan rangaistukset. Kirkko erotetaan valtiosta, ja saarnaajiksi hankitaan oikeita pappeja nykyisten klovnien ja naisten tilalle. Koko kansan on tultava parannukseen, että Jumalan viha Suomen yltä poistuisi. Naispappeus kielletään raamatunvastaisena. Naispapeille järjestetään julkinen nöyryytys naispappeuden kieltävää Jumalan sanaa vastaan nousemisen vuoksi.

      23. Suomi kannattaa ajatusta, että USA:n ja Israelin ympärille rakennetaan korkea muuri.

      24. Juutalainen Talmud kielletään rikollisuuden oppikirjana. Juutalaisuus julistetaan maamme rikoslakien vastaiseksi rikollisuudeksi. Kansainvälisenä yhteistyönä juutalaiset siirretään rikollisuutensa vuoksi valvottaviin oloihin, esim. omille erityisalueilleen USA:han, Australiaan tai Kanadaan. Juutalaisuudesta tervehtyneet vapautetaan. Myös muslimeja vastaan aletaan toimiin, jos he tai heidän uskontonsa osoittautuvat rikollisiksi.

      25. Suomi harjoittaa kolmen kansan yhteisyyden liikettä: Suomen, Saksan ja Venäjän kansojen yhteistyötä ja ystävyyttä. Saksa ja Venäjä ovat joutuneet suunnattomasti kärsimään kansainvälisen juutalaisuuden sorrosta ja terrorista (Venäjällä juutalaisten pystyttämä neuvostovalta, joka miltei tuhosi venäläiset, Saksassa sodanjälkeiset saksalaisten joukkomurhat, Saksan historian rikollinen väärentäminen [esim. holokaustihuijaus] ja sillä kiristäminen, miehitysterrorin jatkuminen Saksassa ja saksalaisten nykyinen ”uudelleenkoulutus” sairaaseen syyllisyyteen), ja Suomen on autettava ja tuettava henkisesti näitä maahan poljettuja ja jopa maahan tallattuja. Siitä syntyy kaunis hedelmä ja iloinen menestys.

      26. Suomen itärajaksi neuvotellaan itäisen ystävyyden pohjalta linja Viipuri – Käkisalmi – Viteli – Karhunmäki – Kuolisma – Solovetskin saaret – Kuusiniemi – Turjanperä.

      27. Jossakin vaiheessa näitä toimia syntyy hengen palo, ja kaikki alkaa sujua hyvin ja onnellisesti.

      VILaurio

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
 6. Ex-kansanedustaja James Hirvisaaren mielestäni erinomainen puhe Lahdessa 3.10.2015:

  ”Yli kymmenen vuoden ajan me kriitikot olemme vaatineet maahanmuuttopolitiikan kiristämistä. Olemme jo kauan varoittaneet, että jos politiikan suunta ei muutu, meillä on edessämme kansallinen katastrofi.

  Huutomme ovat kaikuneet kuuroille korville. Meitä on haukuttu rasisteiksi ja fasisteiksi ja äärioikeistolaisiksi, meitä on yritetty vaientaa kaikin mahdollisin keinoin. Puoluepoteroista on kuulunut vihakuoron ulvontaa, ja valheellinen mediakenttä on kiimaisena heittänyt valheen bensaa vihan liekkeihin.

  Oikeusjärjestelmämmekin on niin poliittisen korruption mädättämä, että kriitikot ovat joutuneet maksamaan sakkoja milloin mistäkin kirjoituksesta täysin mielivaltaisin perustein. Mielipiteet on haluttu leimata rikollisiksi, jotta todellinen rikos – uskallan kutsua sitä maanpetokseksi – saisi jatkua.

  Hyvät kuulijat, suomalaisilta on viety sananvapaus! Sen takia täälläkään en voi puhua asioista tasan niin suoraan kuin pitäisi, koska siitä voisi seurata syyte kansankiihotuksesta ja jopa vankeutta! Hallitseva eliitti ei kestä totuutta!

  On käynyt ilmi, että suvaitsevaisiksi itsensä mieltävät ”hyvät Ihmiset” ovatkin erittäin suvaitsemattomia eri tavoin ajattelevia maanmiehiään kohtaan. Tuolla nuo ihmiset osoittavat mieltään muka rasismia ja vihapuheita vastaan, mutta todellisuudessa tuo on se suunta, mistä vihapuhe ja suomalaisen yhteiskunnan tuhoaminen on koko ajan kummunnut. Heidän protestinsa vihapuhetta vastaan on valheeseen perustuvaa poliittista mustamaalaamista, leimaamista ja siinä samalla myös itsessään erittäin ilkeää vihapuhetta.

  Vuosien ajan umpisokeat päättäjämme ovat omaa valta-asemaansa pönkittääkseen ja jossakin umpihullussa kulttuurimarxilaisessa hurmoksessa halunneet poistaa rajat ja sekoittaa kansat. Kuitenkin monikulttuurisuus ja etninen monimuotoisuus ovat kaikkialla vain lisänneet jännitteitä yhteiskunnassa. Suunta ei ole ollut ainoastaan väärä, se on ollut Suomelle ja koko Euroopalle suorastaan tuhoisa.

  Miksi meille ei kelvannut turvallinen Suomi? Miksi meille ei kelvannut fiksu kansainvälinen Suomi? Miksi meille ei kelvannut tuttu isänmaa ja itsenäinen kansallisvaltio? Kuka hyötyy siitä, että Afrikka ja Lähi-itä muuttavat Eurooppaan ja että Suomi ei saa enää itse päättää omista asioistaan? Ei ainakaan tavallinen suomalainen, ei kukaan meistä.

  Minä en vastusta kaikkea maahanmuuttoa, mutta vastustan laitonta, rikollista, sopeutumatonta, kalliiksi käyvää ja ylipäätään liiallista haittamaahanmuuttoa, josta ei tule koskaan olemaan yhtään mitään hyötyä yhteiskunnallemme, mutta josta jo nyt aiheutuu paljon vahinkoa.

  Hallitus repii toisella kädellä kansaa kurjuuteen ja kauhoo toisella kädellä tai pikemminkin kauhakuormaajalla rahaa rajan yli tulvivan invaasion ylläpitämiseen ja muukalaisten elättämiseen.

  Toki hädässä olevaa on oikein auttaa, mutta auttaminen ei tarkoita, että heidät kaikki pitää rahdata tänne ja asuttaa pieneen Suomeen.

  Maahan lappaa nyt turvapaikkaturisteja kymmenin tuhansin, ja meidän päättäjämme ovat housut ja hameet kintuissa antautumassa ehdoitta, ja ovat siten julkeasti uskottomia omalle kansalle. Sitä voi kutsua huoraamiseksi.

  Kritiikkini keskiössä eivät ole nämä maahan tunkevat onnenonkijat, vaan minä syytän omia päättäjiämme Suomen tuhoamisesta ja kyvyttömyydestä estää kulttuurimurha.

  Mitä on oman maan pilaaminen muuta kuin kansanpetturuutta? Mikä on sellainen otus joka asettaa vieraat ja muukalaiset kotiväen ja oman kansan edelle? Näitä otuksia on eduskunta täynnä. Meille on valehdeltu, meitä on höynäytetty, meitä on viilattu linssiin vaaleista vaaleihin.

  Poliittinen järjestelmämme eduskuntaa myöten on pelkkää likaista teatteria, jossa ahneet poliitikot ajavat vain omia etujaan. Poliitikkoja pahempia valehtelijoita ovat vain toimittajat, jotka eivät hoida tehtäväänsä eli tiedonvälitystä vaan levittävät röyhkeästi omaa poliittisväritteistä propagandaansa ja pyrkivät manipuloimaan kansalaisia. Niin tekee koko valtamedia ja niin tekevät kaikki maakuntalehdet, niin YLE Lahti kuin myös Etelä-Suomen Sanomat, vuodesta toiseen.

  Suomessahan päättäjät eivät kysy kansalaisten mielipidettä missään asiassa. Maahanmuutto on yksi niistä monista asioista, joista olisi pitänyt jo ajat sitten järjestää kansanäänestys. Sitä ei tehty, ja sen vuoksi olemme täällä tänään muistuttamassa päättäjiä siitä, että he ovat meillä töissä. Ja nyt meille riittää.

  Nyt riittää hallitsematon maahanmuutto. Nyt riittää suomalaisten polkeminen. Kehitysmaalaisten invaasio pitää pysäyttää. Pienen kansan pitää suojella itseään. Muuten meitä ei pian ole enää olemassa.

  Rajat kiinni – ja heti.”

  https://jameshirvisaari.wordpress.com/2015/10/03/202-rajat-kiinni-mielenosoituspuhe-lahdessa/

  Plusääni(16)Miinusääni(3)
  1. Suomen Kansallisen kivääriyhdistyksen puheenjohtajalla Runo Kurkolla näyttää olevan ilahduttavan realistinen kokonaiskuva maahantunkeutuja-invaasiosta:

   ”VENÄJÄ JA SYYRIAN TILANNE

   Suomalainen media vaikenee edelleen tosiasioista, seuraten USA:n johtaman median tiedotusta. Itsenäisten valtioiden hallitusten toimintaan vaikuttaminen on ollut ominaista USA:n politiikalle koko Toisen Maailmansodan jälkeisen ajan. USA:n sotateollisuudelle kansannousut ovat liikevaihdon kannalta erittäin tuottoisia. Irakin valtaus ja sen jälkeinen sekasorto on ollut miljardiluokan business amerikkalaisille suuryhtiöille. Oheisvahinkoina kuolleet ja vammautuneet amerikkalaiset ovat vain pieni osa irakilaisten ihmisuhrien määrästä. Vammautuneiden ja kuolleiden määrä Irakin valtauksen jälkeen on moninkertainen verrattuna taisteluissa kaatuneisiin ja haavoittuneisiin. Syyrian ja Irakin sodassa arabin henki ei ole minkään arvoinen, mutta “pakolaisena” hän on työvoimaresurssina arvokas Euroopalle! Henkisesti ja fyysisesti vammautuneet tarvitsevat asiantuntevaa hoitoa, mutta mistä maasta ja kenen rahoilla?

   Erityisen mielenkiintoinen tilanne on Syyrian alueella, sillä Israelin intressissä on sodan ja kaaoksen jatkuminen. Syyria on ollut poikeuksellisen rauhallinen valtio, vaikka alueella vaikuttaa suuri kurdi-vähemmistö, jesidit ja ortodoksit. Assadin hallinto on suhtautunut eri uskontoihin suvaitsevaisesti, toisin kuin Israel. YK:n yleiskokouksessa 28.09.2015 puhunut Venäjän presidentti Vladimir Putin toi karut tosiasiat esille, asiat mistä Euroopassa on haluttu vaieta. Arabi-kevät on ollut ainoastaan amerikkalaisten liittolaisineen aikaan saama kaaos. Hallitusten kaatuminen palvelee ensisijaisesti Israelin valtion etua, sillä mahdollisimman suuri hajaannus on alku kansainvaellukselle Eurooppaan. Israel ei missään vaiheessa esitä vaatimuksia Saudi Arabian kuningashuonetta kohtaan, majoittamaan ja ruokkimaan miljoonat sodan jaloista pakoon pyrkivät arabit. USA ja Israel haluavat pakolaiset Eurooppaan.

   Suomalaisten politiikkojen olematon tosiasioihin perustuva tieto on “hyvää kansainvälistä tasoa”, eli media pystyy johtamaan politiikkoja. Miksi myös Erkki Tuomioja on jättänyt Israelin arvostelemisen kokonaan, vai pelkääkö hän joutuvansa totuuden puhujana leimatuksi “antisemiitiksi”? Oppositiossa olisi mahdollisuus kysyä, mihin toimenpiteisiin hallitus on ryhtynyt, selvittääkseen mahdolliset Isis yhteydet pakolaisten joukossa? On mielenkiintoista seurata suomalaisen lehdistön spekulaatioita Putinin puheen vaikutuksista Obaman seuraaviin toimiin. Putin ei ole yksin, sillä Isisin vaikutukset ulottuvat Venäjän lisäksi läntiseen Eurooppaan. Taistelukokemuksen saaneet taistelijat eivät kunnioita ihmiselämää, joten pommi-iskut ja sarjatuliaseilla tehdyt tuliylläköt “rikastuttavat” Eurooppaa. Voimme kysyä suomalaisina, miksi isämme tai isosisämme taistelivat maamme itsenäisyyden puolesta? Kansainvälisten pankkipiirien rahoittamien kansannousujen seurauksena hyväksymme itsemääräämisoikeuden menettämisen!

   Perustuslakimme antaa meille suomalaisille edelleen oikeuden kodin suojaan ja sanan vapauteen. Nämä oikeudet haluaa viedä meiltä oikeuslaitoksemme ja poliisi, kansainvälisten järjestöjen vaatimuksesta. YK:n perussopimuksen tarkoituksena on suojata sananvapautta ja ihmisen kodin suojaa, joten on hämmästyttävää, että Suomessa kansalaisia voidaan tuomita sanan vapauden käyttämisestä. Käsite vihapuheesta on ainoastaan tehty palvelemaan kansainvälistä monikulttuurisuutta! Israelin Knessetissä saavat ministerit ja edustajat käyttää vapaasti puheoikeutta osoittamalla halveksuntansa muita uskontokuntia kohtaan, sitä ei tulkita vihapuheeksi. Putinin toimien arvosteleminen somessa on selkeästi ohjattua ja adminit eivät pysäytä edes törkeimpiä solvauksia. Miksi saamme arvostella Venäjän johtoa, mutta emme saa kertoa totuutta kasaarikansan jälkeläisten teoista Venäjän vallankumouksen yhteydessä ja sen jälkeen Neuvostoliitossa. Sanan vapauden rajoittaminen ja sen koskeminen kansainvälisten pankkiirien arvostelemista, on Euroopassa arkipäivää, miksi?

   Runo K. Kurko
   puheenjohtaja”

   http://nra.fi/puheenjohtajalla-on-asiaa-92/

   Plusääni(11)Miinusääni(3)
  2. James Potkukelkka kirjoittelee hieman epäilyttäviä juttuja:

   ”Minä en vastusta kaikkea maahanmuuttoa mutta vastustan—liiallista haittamaahanmuuttoa”

   Mitäs sellainen ”liiallinen haittamaahanmuutto” mahtaa olla? Mikä on sopivaa haittamaahanmuuttoa?

   ”Toki hädässä olevaa on oikein auttaa”

   Väärin! Mielisairautta ja järjenköyhyyttä muutenkin tuollainen ajattelu. Ei tervettä millään tapaa.

   ”Kritiikkini keskiössä eivät ole nämä maahan tunkevat onnenonkijat, vaan minä syytän omia päättäjiämme Suomen tuhoamisesta”

   Minä kun luulin päätökset tehtävän Brüsselissä, Strasbourgissa ja Bilderbergissä.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. http://mk.christogenea.org/podcasts?sort_by=title&sort_order=DESC&page=9

  Tuolla monta oivaa podcastiä siitä, mitä tapahtui kommunistivallankumouksessa ja millainen maa oli Neuvostoliitto. Lenin toi kiinalaisia ja Aasiasta väkeä tekemään julmuuksia. Sama taho tuo mamuja Suomeen ja Eurooppaan. Tarkoitus on tuhota valkoinen Eurooppa ikiajoiksi. Esim. US:ssa kommunismiin on siirrytty hitaasti, kun kaikki tapahtui 1918 nopeasti Venäjällä muutamass vuodessa. Mamujen kanssa tulee konflikteja ja kansanmurhia, kunhan ensin saadaan kieltoyhteiskunta. Kommunismi oli keino saada koko maa juutalaisille kansallistamisen verukkeella. Jeltsinin tultua valtaan koko maa yksityistettiin muutamalle juutalaiselle oligarkille.

  Plusääni(5)Miinusääni(2)
 8. Kyseessä on suomalaisuuden hävittäminen. Siksi tänne tulee miehiä eikä naisia, näin koska jostain syystä naisen ja miehen muodostaessa liiton, niin yleensä nainen omaksuu miehen kulttuurin. Eli jos maahamme tulisi kymmeniä tuhansia naisia he omaksuisivat länsimaisen tavan elää.Nyt maahamme tulee islamilaisia miehiä jotka istuttavat fasistiset ja sovinistiset tapansa maahamme.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 9. Nythän enää juutalaismedia ei käytä tätä ”PS on vastavoima/perussuomalaiset ovat äärioikeistolaisia” -meemiä, sillä PS on nyt 100%:sesti kosheria ja on mukana Kokoomuksen ja Keskustan kanssa hyväksymässä hintti- sekä maahantunkeutujalait. PS on mielestäni jopa pahin homotus- ynnä matutusremmi koko rikollisessa maanpetturihallituksessa, sillä 91% äänesti huijariporukkaa EU-kielteisyyden ja 89% maahanmuuttokriittisyyden vuoksi! Perussionisteille äänensä antaneet saivat sisään eduskuntaan tuomittuja rikollisia, juutalaisia, höynäytettäviä idiootteja, entisiä urheilijoita jne. Todella vaarallista ja tuhoisaa Suomen tulevaisuudelle! Jotkut punvavihersokeudesta kärsivät keppihevosklovnit, pride-lippuja heiluttelevat mielisairaat ja fatta all-starsin ”anarkistit” luulevat yhä Perussionistien olevan oikeistolainen tai konservatiivinen ryhmittymä. Todellisuudessa liberaalimpaa myrkyttäjää ja mädättäjää ei tästä maasta löydy!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Petturi Orvon kuvan yläpuolella virhe: ”Lindstörmin”.

  ”Näin voidaan tuhota kokonaisia kansanliikkeitä, mikäli ne ovat uhka vallanpitäjille.”

  Tämähän on suoraan Pariisin juutalaisesta ”rauhansopimuksesta”: kaikki natsistis- ja hitleriläismielinen poliittinen liikehdintä on kiellettyä, sillä se ei sovi juutalaiselle eliitille.

  ”Supon tärkein tehtävä on estää ja paljastaa terrorismiin, laittomaan tiedustelutoimintaan, joukkotuhoaseiden levittämiseen ja ääriliikkeisiin—”

  Hyvä! Me kansallissosialistit olemme vaarallisuudessa samalla viivalla terroristien ja joukkotuhoaseiden kanssa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Создание сайта будь то сайт – визитка, корпоративный сайт, продвижение сайтов, интернет магазин или мощный портал проходит в несколько этапов.
  Что такое конверсия трафика вашего сайта. Часть1

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat