Timo Soini: EU:n rangaistava maita, jotka eivät ota tarpeeksi pakolaisia!

Perussuomalaisten sionistipuheenjohtaja Timo Soini vahvisti saksalaisen Der Spiegelin haastattelussa viimeaikaiset puoluetta käsittelevät artikkelimme: perussuomalaiset on EU-alisteinen suomalaisvihamielinen puolue, joka vaatii pakkomonikulttuurisuutta kaikkiin Euroopan maihin.

Soini otti saksalaislehden haastattelussa kantaa muun muassa niin sanottuun immoskohuun ja Eurooppaan vyöryvään pakolaistulvaan. Immonen erotettiin määräaikaisesti puolueen eduskuntaryhmästä sen jälkeen, kun hän oli julkaissut Facebookissa monikulttuurisuusvastaisen kirjoituksen. Soini vakuutti Der Spiegelille, että puolue ei salli Immoselta enää ensimmäistäkään monikulttuurisuusvastaista kannanottoa.

Samassa artikkelissa Soini myös muistutti, että perussuomalaiset ajavat EU-uskollista maahanmuuttopolitiikkaa, joka tulee tekemään valkoisista vähemmistön omissa kotimaissaan. Israeliin kumartavan ulkoministerin mukaan EU voisi asettaa jopa talouspakotteita maille, jotka kieltäytyvät ottamasta tarpeeksi afrikkalaisia ja arabeja vuosittain:

”Kun ongelma on niin valtava, kuten pakolaiskriisi tällä hetkellä, muuttuu kaikki. Tässä tilanteessa pitää muuttaa aiempia käsityksiä ja kantaa vastuuta. Sen me teemme nyt.”

Pakotteita hän perusteli sillä, että jäsenmaiden on toteltava Euroopan unionia. EU-kriittiset äänet itselleen kavaltanut Soini jatkaa: ”Ei se niin voi mennä, että jäsenmaa sanoo, että tämä ei käy meille, olemme suveneeri maa ja päätämme omista asioistamme.”

gr-migrants

Soinin seuraajaksi povattu, Nato-kantaansa 180 astetta hetkessä kääntänyt ja intialaistaustaisen naisen kanssa seurusteleva Jussi Niinistö pitää puheenjohtajan puolia. Puolueen maahanmuuttokriittiset jäsenet ovat haluneeet järjestää kokouksen ja päättää siitä, tulisiko perussuomalaisten jatkaa pakkomonikulttuuria ajavassa hallituksessa. Niinistön mukaan kokouksen järjestäminen on huono idea.

Israel-rakkaudestaan tunnettu Soini kertoi Peruspomo-kirjassaan, että hänellä on paljon julkisuutta kaihtavia, mutta rikkaita ja vaikutusvaltaisia ystäviä Amerikan pankkimaailmassa. Soini on kutsunut itseään myös ”republikaaniksi”.

Yhdysvalloissa republikaanipuolueen juutalaiset vaalirahoittajat ovat julkisesti valittaneet maahanmuuttovastaisuudestaan tunnetun Donald Trumpin menestystä presidenttikisassa. Kuinka paljon ”rikkaat merentakaiset ystävät” ovat vaikuttaneet Soinin maahanmuuttopolitiikkaan?

Vajaa kaksi viikkoa sitten perussuomalainen perustuslakivaliokunnan jäsen Simon Elo totesi Radio Helsingin haastattelussa, että ”uusfasistiset” – eli perussuomalaisia tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa kannattavat – järjestöt tulisi kieltää Suomessa.

Viikkoa myöhemmin samassa radio-ohjelmassa perussuomalainen kansanedustaja Laura Huhtasaari kommentoi muun muassa maahanmuuttopolitiikkaa. Huhtasaaren mukaan olisi ”järjetön ajatus” varmistaa, että Suomessa olisi kouluja, joissa valkoiset lapset saisivat opiskella keskenään ilman pakkomonikulttuurisuutta.

Lisää perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisesta takinkäännöstä sekä puolueen aloittamista hankkeista kansallismielisen opposition tuhoamiseksi voi lukea artikkelistamme ”Perussuomalaiset: lisää pakolaisia, enemmän valvontaa, vähemmän sananvapautta”.

 

Lue myös:

Timo Soini vie perussuomalaisia kohti Natoa
Jussi Halla-aho kannattaa TTIP-vapaakauppasopimusta

16 kommenttia

 1. On tainneet melkein kaikki persut käydä Stokkalla ostamassa kääntötakkeja. Inhottaa koko puolue, ei mitään selkärankaa, ainoastaan ankara hinku päästä nauttimaan hallituksessa olosta ja sen tuomista eduista. Odotan innolla seuraavia vaaleja, saattaapi Soininkin naama venähtää, kun vaalitappio tulee jytkyn muodossa kuten kepullekin.

  Plusääni(64)Miinusääni(1)
 2. ”Israeliin kumartavan…” Tässä on mielestäni ”virhe”, koska Israel kumartaa taas Vatikaaniin, niin miksi ei mennä suoraan asiaan. After all, kaikki tiet vievät Roomaan.

  Plusääni(7)Miinusääni(24)
 3. Persujen johtoklikki: ei yksin Soini, vaan lauma takinkääntäjä-pettureita.

  Plusääni(34)Miinusääni(0)
 4. Vain rahajärjestelmän muutos voi ajan myötä poistaa siionistisen banksterimafian käyttämän ohjausvallan ns. ”demokratiaan”, valtamediaan ja virkakoneistoon. Muuten sama takinkääntäjien show jatkuu vaaleista toiseen. Tynkkynenkin tuotiin ”vaihtoehtoineen” framille vain kansalaisten pahaa oloa purkamaan. Järjestelmä on läpeensä mädätetty.

  Plusääni(31)Miinusääni(0)
 5. Tynkkynen on Israelin mies eli valehtelee. Tietysti PS hajoaa kahtia ja nämä uudet jatkavat huijjausta. Jo se, että he liittyivät PS-puolueeseen, on selvä merkki petoksesta. Jokainen tajusi jo 2010, että Halla-aho on huijjari, koska liittyi PS-puolueeseen. Se oli viimeinen niitti Eurabia-hölynpölyn lisäksi. Tietenkin Israel-intoilu paljasti hänet myös ja kaikki sopi loogisesti yhteen.

  Ei Suomessa eikä muuallakaan sallita oikeita puolueita. Kaikki vähänkin menestyvät ovat huijjauskai järjestään. Näin juutalaiseliitti on huijjannut ”demokratissa” sotien jälkeen. Nationalistivirtaukset nitistettiin 30-luvulla sisäpoliittisesti kansanrintamalla rapparien ja vasemmiston toimesta. Sodalla sieltä, missä olivat vallassa ja sodan jälkeen kaikki oikea on kielletty. Ihmiset eivät ymmärää, että kaikki huijjaavat eivätkä kerro, että nuolevat vain juutalaisia.

  Plusääni(31)Miinusääni(1)
  1. Piti olla jo kaikille selvää, että myös PS-puolue tottelee juutalaiskäskytystä, ja että heillä ei ole aikomustakaan pelastaa kansallisvaltioita tältä invaasiolta, vaan luovat korkeintaan ns. toisinajattelijoidensa avulla konflikteja kattaakseen pöydän juutalaisen ylimistön vallalle, jota kait kutsutaan heidän keskuudessaan myös messiaaniseksi ajaksi tms.

   Tynkkynen on itsekin käynyt Israelissa B’nai B’ritin kanssa. https://magneettimedia.com/myos-perussuomalaisten-nuorten-uusi-johtaja-on-sionisti/

   On aika helppoa tunnistaa nämä kaikenlaiset valeoppositiot ja muut huijarit. Ne tunnistaa mm. siitä, kun katsoo kuka ns. ”natsittelee” eli käyttää epämiellyttävistä asioista aina esimerkkiä ja analogiaa 30-luvun Saksaan. Tietoista perseilyä ja aatten likaamista? Myös fasisti -sanan käyttö ja demokratian ylistäminen paljastaa nämä huijarit.

   Ei edes viitsitä ottaa selvää mitä fasismi oli. Ne aidot 1930-luvun fasistit pistivät tiukasti hanttiin tälle nykyisinkin vallassa olevalle finanssieliitille ja kaikelle tälle mädännäisyydelle. Muistelen kaikenlaista fasismi -sanan viljelyä lukeneeni mm. anarkisti Kaukisen, Nwo havaintoja -blogistin, ja jopa James Hirvisaaren kirjoituksista ja monilta muiltakin. Lukeminen loppuu yleensä siihen, samoin luottamus ja kiinnostus.

   Ja ainahan kaikki rakentava pitää hajottaa, esim. soluttamalla vähääkään kansalle hyödylliset järjestöt ja sitten valppaimmat ja terävimmät kynät poistetaan kuvioista. Se kuuluu juutalaiskommunistiseen ideologiaan.

   Kannattaa tutustua pariin kirjoitukseen, jos vaikka lamppu syttyisi, mistä on ollut kysymys lähes kaikissa ”vapauteen” ja demokratiaan pyrkineissä vallankumouksissa länsimaissa jo kauan. Kansa pistetään riehumaan ja likvidoimaan luontaiset johtajansa.

   https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/2015/04/20/a-h-m-ramsay-ranskan-vallankumous/

   Tiivistäen sanottuna: Ranskan vallankumouksessa 1789-1794 ei ollut näköjään ollenkaan kysymys mistään Ranskalaisten kansallismielisten voimien aikaansaamasta kapinasta sortajaansa vastaan, vaan kyse oli ulkopuolisen talmudistisen rahaeliitin masinoimasta valtion tuhoamisesta, maksettuine kapinallisineen.

   Valtion velka, korruptio, kristinuskon alasajo ja vapaamuurariliike olivat tässä Ranskan tuhoamisessa oleellisessa osassa. Kansan luonnollinen eliitti tuhottiin talmudistiseen terrorityyliin esim. giljotiinissa ja veri lensi muutenkin. Uudistusmielisen kuninkaan vallan alla hyvinvoinut talonpoikaisjoukko tuhosi siis kapinaan yllytettynä ja petoksien avulla luonnolliset (kansallismieliset) johtajansa ja vain huononsi olojaan, joten käytännössä kuliseissa toimivan pankkieliitin vallasta tuli täydellinen.

   Nuo artikkeleissa kuvatut tapahtumat olivat vallankumouksen jälkeisine verisine puhdistuksineen tosiaan kuin esikuva Venäjän bolsevistiselle vallankumoukselle 1917. Ihmettelen, jos Ranskalaiset vielä kehtaavat juhlia vallankumoustansa, häpeän ja katumuksen paikka se ennenminkin olisi. Liekö edes oman kansakunnan historia yhtään auennut nykypolville?

   Vallankumouksen jälkeisestä Ranskasta tuli siis täysin talmudistisen rahaeliitin haltuun joutunut nukkevaltio, jota länsivaltiot ovat tänäkin päivänä. Nuo ulkopuolisten voimien masinoimat liikkeet ja etenkin vallankumoukset ovat perikato kansan kannalta. Nykyisinhän talmudisteilla on kymmeniä tuhansia “alqaidalaisia” pyssymiehiä, joita siirrellään maasta toiseen “vallankumouksia” tekemään. Ei ole epäselvää keiden kimppuun ne kohta usutetaan täälläki ja miksi vihapuhe ja rasismilakeja yms. hierotaan.

   Demokratiasta sanottua:

   ”Demokratia ei ole mitään muuta, kuin roistokoplan isännöintiä, jossa viisikymmentäyksi prosenttia kansasta voi ottaa oikeudet pois neljältäkymmeneltäyhdeksältä.” – Thomas Jefferson

   ”Se ei ratkaise, kuka äänestää, vaan se ratkaisee, kuka laskee äänet.” – Josef Stalin

   ”Demokratian harjoittaminen johtaa lopulta ihmisten todellisten arvojen tuhoutumiseen. Tämä auttaa myös selittämään sitä, miksi ihmiset, jotka ovat antautuneet rajoittamattomalle demokraattiselle hallinnolle, menettävät hitaasti entisen asemansa; yksilöiden mahtavat saavutukset ovat nyt käytännössä sulatettu tehottomiksi muutaman sortajan vuoksi.” – Adolf Hitler

   ”Demokratia on kaikista tunnetuista onnettomin yhteiskuntajärjestelmä, tuhon raskas rakennuskivi.” – Pentti Linkola

   http://www.patriootti.com/demokratiaa-ei-kiitos/

   Plusääni(20)Miinusääni(1)
   1. Tässähän on seikkaperäinen kuvaus juuri tästä aiheesta:

    https://malluaisentoinen.wordpress.com/2015/10/04/karl-heinz-hoffmann-ja-oktoberfest-legenda/

    Kommentissa kaikki tiivistyy: ”Kuinkahan moni ymmärtää todellakin, että Euroopassa ja Kansainyhteisön maissa kaikki menestyneet puolueet ovat huijjauksia? Ne ovat juutalaiseliitin palvelijoita eikä muita suvaita. Aidot kansanliikkeet ja aidosti nationalistiset puolueet murskataan alkuunsa. Tämä sama kuvio on tässäkin selvästi nähtävissä. Pintaliitäjiin uppoaa valhe, johon se on kääritty, koska he eivät ymmärrä, että valta on sionisteilla eli juutalaiseliitillä. Kyse on siis juutalaisesta diktatuurista, joka on naamioitu demokatiaksi tai siis sen nimi on demokratia. Kaikki eivät täysin järjestelmän luonnetta ymmärrä. Persupuolue on selkeästi mainostettu huijjaus, jolle lapioidaan ääniä ja joka pääsi jopa hallitukseen. Nyt se ehkä jakautuu ja loppuosa jatkaa petosta. Eikö kaikille ollut selvää jo liityttäessä, mistä on kysymys? Miksi ei ole ollut eroja aiemmin? Turha yrittää.

    Kaikki on siis petosta tai solutettu petokseksi. Näin pyöritetään yhteiskuntia. Vasemmisto oli vanha valeoppositio ja nyt on valtavirtaa jo kauan. Populistiset, avoimesti sionisteja nuolevat mamukriittiset tai osaksi sellaiset puolueet ovat nykyinen päähuijaus ja valeoppositio. Huvittavaa, kuinka kaikki mamukritiikki paljastuu lopulta ontoksi sanahelinäksi, kuten esim. SD-puolueella naapurissa.”

    Vanhoja puolueita tarvitse kuin pitää ohjauksessa ja solutta lisää, koska ne ovat huijjaus olleet aina.

    Plusääni(19)Miinusääni(1)
 6. Hirvisaari on ollut persu. Hän on Israelin myötäjuoksija. JamesGonzot ja Vasarat ovat kaikki samaa sakkia.

  Jo Hitler tiesi, että kv. juutalaisuus haluaa aina tuoda isäntäkansansa pariin mahdollisimman vieraita rotuja. Etenkin valkoiset rodut halutaan geeneiltään huonontaa ja sekoittaa. Kun on etninen vilinä, ei juutalaisille löydy vastusta. Hitler tiesi jo 20-luvulla, kuka toi mustat Reinille ja että juutalaiset vihasivat valkoista rotua.

  Myös Kaukinen molaa kansallisssosialisteja

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 7. Pian on täällä sama meininki ja valkoiset vaan häpeävät itseään! Kun valtamedia paukuttaa kuinka paskoja valkoiset ovat!

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
 8. Mitä sitten, kun ensimmäistä lasta tai naista ahdistellaan kylällä?
  Kaikenlaista voi sattua, kun ollaan ihmisten kanssa tekemisissä, se on vaan elämää, kuului kirkkoherra Reinikaisen jäätävä vastaus.

  Ylöjärven kirkoherra, hyi vittu minkälaiseksi saatanan synagoogaksi kirkot ovat muuttuneet! VÄÄRIÄ PROFEETTOJA TÄYNNÄ! Nykyiset kirkot pitäisi kaikki lakauttaa! Nuo ovat ihan sairaita laitoksia!

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 9. Demokratia = riidassa itsensä kanssa.

  Jeesus Kristuksen julistus oli kerrassaan antidemokraattinen. Hän paljasti varsin osuvasti demokratian luonteen tällä tavalla:

  `Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä` (Mat 12:25).

  Kun esimerkiksi Sanassa luetaan: Tulkoon sinun valtakuntasi (basileia), niin valtakunnalla tarkoitetaan kuningaskuntaa. Jeesuksen hallintomalli on kuningaskunta.

  On merkillistä miten talmudistit (Talmud = `isien perinnäissääntöjen` kokoomateos ja josta Jeesus heitä moitti) olivat jo varhain tietoisia demokratian luonteesta ja kuinka sitä hallitaan. He väänsivät kaikki Jeesuksen opetukset nurinkurin aina nimiään myöten. Koko talmudistin olento pilkkaa avoimesti elävää Jumalaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 10. NÄIN SE UUSI ULJAS MAILMA SITTEN SYNTYY 🙂 :)!!

  1. Syria will soon be free from mercenaries and terrorists.
  2. The kurds will have their state finally without any more conflicts with other people in the region.
  3. Peace will spread in the region with the help of Russia, China and some other BRICS nations. And due to the fact that the warmongerers from the west are thrown out of the region.
  4. The dollar will fall and a civil war will break out in the US.
  5. In Europe the people will overthrow their now weak governments in peaceful uprisings and the EU s we know will cease to exist.
  6. Massive (non aggressive) repatriations of the immigrants back to a now peaceful ME (and Africa) will thereafter start.
  7. There will be turmoil, but it will pass quickly except in the US where the civil war will result in new nations/federations mostly based on race and ethnicity.
  8. A new world trade currency will be introduced, free from the extreme influence of Rothschild et al. The satanic cabal will lose all their power.
  9. The people of Israel will throw the cabal out and live side by side in peace with their arab neighbours.
  10. A new golden era for mankind will begin where forced multiculturalism, false flags and illegal wars based on greed will be no more.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Kuten Valko-Venäjän presidentti Lukashenko sanoi eräässä haastattelussa noin vuosi sitten Ukrainan tilanteesta että kyseessä on useampien voimien törmääminen ja että hän presidenttinä on seurannut liikehdintää monta vuotta.

  Valko-Venäjä kyllä tietää millaista on seurata läheltä kun kaksi vastakkaista valtavaa voimaa törmää. Valko-Venäjä menetti toisen maailmansodan aikana melkein 30 prosenttia ihmisistä, siis joka kolmas tai neljäs yksilö menehtyi väkivaltaisesti.

  Soini tossa kommentoi että al-Assadin hallinnon ja kapinallisten väliin tulee saada keskusteluyhteys. Samalla hän sanoo että vaikka al-Assadin hallinon ja kapinallisryhmien tulee saada neuvotella keskenään niin hän lisää että al-Assadin jääminen henkilönä hallintoon ei ole mahdollinen. Soini siis ehdottaa sellaista ratkaisua tietäen että al-Assadilla ei ole paikkaa mihin paeta (kuten esim. Yanukovychilla tai Kolomoyskylla jotka pakenivat Venäjälle/Yhdysvaltoihin). Ainoaksi mahdolliseksi vaihtoehdoksi jää siis hallituksesta poistuminen kuoleman kautta.

  Nykyinen ulkoministeri siis avoimesti ja häpeilemättä sanoo henkilökohtaisesti al-Assadille että kaikkien kannalta olisi parempi jos olisit jo kuollut. Lausunto tulkitaan tappokäskyksi. Eli tällä hetkellä ulkoministerinä on henkilö jolla on taipumus kevyesti tarttua aseeseen. Sellainen otetaan huomioon tietyissä piireissä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Yhdysvaltojen pressaehdokas Donald Trump on ihan Timo Soinin ja Jussi Halla-Ahon ja Sebastian Tynkkysen ja James Hirvisaaren kaltainen nilkki, joka lupaa paljon, ja puhuu hienoja, mutta kun pääsee valtaan, pettää kaikessa äänestäjänsä.

  Kaikille näille yhteistä on Israelin ja juutalaisten palvota. Kuten tiedetään, juutalaisuus ja islam perustuvat valheeseen ja pettämiseen (Joh. 8:44). Ei juutalaisten äänestäjien pettäminen ja heille valehtelu lienee siis jokin pyhä uskonnollinen rituaali näille Israelin ystäville.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat