Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa

Israelilaisen tiedustelupalvelu Mossadin entinen johtaja Efraim Halevy myönsi Al Jazeeran haastattelussa, että juutalaisvaltio tukee terroristijärjestö al-Qaidaa.

Halevyn mielestä Israel toimii aivan oikein, kun se tarjoaa esimerkiksi terveyspalveluita Syyriaa terrorisoiville al-Qaida-miehille. Ääri-islamistinen terrorismi voi olla ongelma Euroopan ja Yhdysvaltojen siviilien kannalta, mutta juutalaisvaltio pitää al-Qaidaa pienempänä pahana verrattuna esimerkiksi arabinationalisteihin.

Halevyn mukaan ”Syyria on Lähi-idän rauhan avain”. Tällä hän tarkoitti sitä, että ellei Bashar al-Assadin laillista hallitusta saada tuhottua, Israel ei voi saavuttaa geopoliittisia tavoitteitaan. Siksi sionistien tuki ääri-islamistisille terroristeille on oikeutettua.

Al Jazeera kysyi entiseltä Mossad-johtajalta, antavatko juutalaiset al-Qaidalle apua humanitaarisista vai sotilaallisista syistä. Halevyn mukaan apu on sekä humanitaarista että ”taktista”. Halevy myönsi lisäksi, että al-Qaidan kaltaiset ääri-islamistit eivät muodosta Israelille sotilaallista uhkaa toisin kuin esimerkiksi Libanonin rajoja nationalistisesti suojeleva Hizbollah.

Oikeistokonservatiivit ja sionistiset ”maahanmuuttokriitikot” väittävät edelleen, että Israel on maailman luotettavin vastavoima ääri-islamistiselle terrorismille. Halveyn haastatteluvideon tulisi muuttaa jopa paatuneimpien ”vastajihadistien” käsityksiä Israelin toiminnasta.

 

Lue myös:

Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille
Al-Qaidan kumppani toivotettiin tervetulleeksi Yhdysvaltoihin
Israelin tuki ääri-islamisteille entistä räikeämpää
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta
Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa
Miksi kirjoitamme juutalaisista

2 kommenttia

  1. Juupa,juu… Usraelin on kaadettava Syyrian Bashar al-Assadin hallinto, sillä ainoastaan niin se saa hallinnan koko lähi-itään ja sen luonnonvaroihin. Rotten child saa sitten keskuspankkinsakin sinne ujutettua-ja syyrialaisetkin velkaorjuuteen (kristityt tietysti samassa yhteydessä tapetaan) ISIS on Mossadin luomus, samoin al-Qaida, luotu pelottelemaan ihmisiä terroristeillä ja moukaroimaan maita ja kansoja USAn armeijan kanssa maan tasalle.Samalla Usraelin syyllisyys peittyy näiden muka terroristijärjestöjen taakse! Eli taasen usual suspects ja tappobisnes as usual!

    Plusääni(22)Miinusääni(0)
  2. http://yle.fi/urheilu/3-8927828

    Terroriuhka Portugalin joukkuetta kohtaan ja syynä Ronaldo? Miksi? Ronaldohan tunnetusti kieltäytyi vaihtamasta paitaa israelilaispelaajan kanssa ja sanoi vastapuolta murhaajiksi. Vai juuri siksikö?? Ainakin tällainen kohu?

    Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat