Pahamaineinen terroristi myöntää: Nato-maa Turkki tukee Isisiä!

Useista raaoista pommi-iskuista epäilty ISIS-terroristi myöntää, että hänen järjestönsä saa jatkuvasti tukea Natoon kuuluvalta Israelin liittolaiselta, Turkilta. Aiheesta uutisoi Insurge Intelligence.

ISIS-linkit yltävät aina Turkin korkeimpaan johtoon ja presidentti Recep Tayyip Erdoğaniin asti. Tästä huolimatta esimerkiksi Suomen ulkoministeri julisti hiljattain maamme ”tukevan” Turkin hallitusta, koska se on äänestetty valtaan ”demokraattisesti”.

Erdoğanin hallitus antaa ISIS:lle sotilaallista, taloudellista ja logistista tukea, jotta terroristijärjestö voisi jatkaa veristä sotaansa Israelin vihaamaa Bashar al-Assadin Syyriaa vastaan. Samalla Turkki valehtelee maailmalle taistelevansa itse ISIS:iä vastaan.

ISIS:n tavoin Assadia vastaan taistelevat kurdikommunistit ottivat hiljattain Syyriassa kiinni Savas Yildiz –nimisen tunnetun ISIS-terroristin, jonka kuulustelut vahvistavat aiemmin saatuja tietoja Turkin avusta ääri-islamisteille. Aiheesta ovat puhuneet paitsi ISIS:n taistelijat, myös lukuisat lännen ja Lähi-idän tiedustelupalvelut ja poliitikot.

Vaikka kurdit vihaavat Syyrian nykyistä hallitusta, he myönsivät Yildizin kertoneen, että Assad on ISIS:n silmissä vihollinen numero yksi. Muut viholliset – kuten länsimaat, kurdit ja Irak – ovat toissijaisia Assadiin verrattuina.

Yildizin mukaan Turkin sotilas- ja tiedustelujohtajat antavat ISIS:n toteuttaa terroristioperaatioita niin Syyriassa kuin Turkin sisälläkin.

Etenkin jälkimmäinen tieto osoittaa, kuinka kyynistä ja verenhimoista johtavan Nato-maan ”turvallisuuspolitiikka” voi pahimmillaan olla.

Vielä hämmentävämpää on se, ettei sotilasliitto Nato ole edes harkinnut Turkin erottamista tai Irakin sodan kaltaista ”terrorisminvastaista operaatiota” Erdoğania vastaan. Koko länsimainen eliitti upseereista poliitikoihin ja toimittajiin ovat päättäneet vaieta aiheen kuoliaaksi.

turkkinato

Vapaaksi vankilasta –kortti

Turkkilaissyntyinen Yildiz liittyi ISIS:iin Syyriassa 2014. Hän on useiden Turkissa suoritettujen pommi-iskujen pääepäilty.

Istanbulissa maaliskuussa 2016 tehdyssä, Yildiziin liitetyssä iskussa kuoli neljä ja loukkaantui 39 siviiliä.

Turkin poliisi on metsästänyt Yildiziä aktiivisesti ja pidättänyt hänet kahdesti, sillä hänen nimensä on maan virallisella terroristilistalla. Maan tiedustelueliitti on kuitenkin suojellut häntä, minkä vuoksi Yildiz on aina vapaaksi päästyään voinut jatkaa verisiä operaatioitaan.

Yhtä hyvä ”tuuri” on ollut Yildizin yhteistyökumppanilla Mehmet Ozturkilla, joka on tunnetuista terroristiyhteyksistään huolimatta saanut matkustaa vapaasti Syyrian ja Turkin välillä.

Pidätyksensä jälkeen Yildiz on kertonut kurdilaisille tiedotusvälineille, että monet ISIS-terroristit ovat voineet liikua vapaasti alueella siksi, että he ovat Turkin tiedustelupalveluiden palkkalistoilla.

Järjestely on yksinkertainen. Turkki tyhjentää raja-alueilla sijaitsevia etuvartioasemiaan vartijoista aina sovittuihin kellonaikoihin. Jopa kymmenet ISIS-taistelijat voivat kerralla soluttautua Syyriaan vartioimattomien rajanylityspisteiden kautta.

Turkin poliisin entinen terrorisminvastaisen toiminnan johtaja (2010–2014) Ahmet Yayla on puhunut julkisesti Erdoğanin hämärästä rajapolitiikasta: ”Erdoğanin hallitus on järjestelmällisesti päästänyt kymmeniätuhansia ISIS:n tukijoita Istanbulin lentokentän ja vuotavien rajanylityspaikkojen kautta Syyriaan.”

Viime vuonna valtavirtainen The Guardian –lehti haastatteli pitkän linjan länsimaalaista tiedusteluviranomaista, joka vahvisti, että ”on kiistatonta, että Turkin virkavalta tekee suoraa yhteistyötä ISIS-johdon kanssa”. Turkki tukee hänen mukaansa myös muita ääri-islamistijärjestöjä, kuten al-Qaidaa ja Ahrar al-Shamia. Tälle kaikelle sotilasliitto Nato on näyttänyt vihreää valoa.

Lisäksi Erdoğanin läheinen yhteistyökumppani, Jordanian kuningas Abdullah totesi Yhdysvaltojen kongressin edustajien kanssa järjestetyssä tapaamisessa viime tammikuussa, että Turkki kannustaa ISIS:iä aktiivisesti soluttamaan terroristejaan Eurooppaan!

Abdullahin mukaan Turkki tukee ISIS:iä myös käymällä öljykauppaa terroristien kanssa. Länsimaiden poliittiset johtajat olivat erittäin nolostuneita Abdullahin kommenteista, joten aiheesta ei käyty lainkaan julkista keskustelua. Sehän saattaisi pilata Naton maineen.

 

Lue myös:

Amnestykin heräsi: Yhdysvallat murhaa siviileitä Syyriassa!
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille
Al-Qaidan kumppani toivotettiin tervetulleeksi Yhdysvaltoihin
Israelin tuki ääri-islamisteille entistä räikeämpää

9 kommenttia

  1. Otto!
   Syyriassa käydään uskonsotaa sunnien ja shiiojen kesken: kyse on siis islamin sisäisestä sisällissodasta, jota Euamerisrael lietsoo tukemalla sunnilaisia terroristeja. Tavoitteena on katkaista Israelia Libanonista uhkaavan Hizbollahin huoltoreitti shiialaisten alaviittien kautta Iranista syrjäyttämällä Assadin hallinto, saada Syyria kaapattua juutalaispankkiirien leikkikentäksi jne.
   Sunnit ja shiiat vihaavat toisiaan intohimoisemmin kuin juutalaiset meitä goyimeita. Voit Otto olla aivan varma, että jos alaviitit häviävät ja Assadin hallinto kaatuu niin heti sunnit tappavat kaikki miljoonat shiiat Syyriasta, ja siitä kansanmurhasta nuo sinun lähteesi (jpostit ja vocativit yms. Mossadin trollit) tulevat vaikenemaan täysin.
   Kysypä itseltäsi miksi Syyrian kristityt ja druusitkin taistelevat Assadin puolella? Siksi että sunnalaisuus ja varsinkin sen saudien wahhabilainen suuntaus on talmudismin mädättämää aitoa islamia halventavaa kerettiläisyyttä, jonka perustaja sekä Saudien kuningashuoneen kantaisä oli Irakin juutalainen. Juutalaisuuden erottamaton psykopaattinen ydin on Talmudiin oerustuva ultrarasistinen halveksunta ja tuhoava raivo kaikkia muita uskontoja ja erityisesti kristinuskoa vastaan.
   Kertaan jälleen jo monet kerrat mainitsemani faktan: Sionismi on vedalainen dravidialais-elamilaisten sodanjumalan Seyonin kultti, jonka Abrahamin suku toi Elamista (Urin ja Susan kaupunkivaltioista) Levantiin n. 1680 eaa. Sodan kultti sionismi on läpi historian aina ollut israelilaisten psyykettä eniten muokannut tekijä. Vedalainen sodanjumala Seyon oli/on psykopaatti; kultin tehtävänä toteuttaa epäjumalansa käskyjä ja tahtoa sekä imitoida epäjumalaansa; siksi psykopaattisen jumalan seuraajista tulee psykopaatteja; ja kuka täysijärkinen ei mukamas näe kuinka sionistit ovat 100% psykopaatteja. Sunnalaisuus on vain talmudisoitu Seyon-kultti.
   Ei shiialaisuuskaan ole yhtään sen parempi, sillä alkujaan islam on vedalaisen ukkosjumalan Shiva-Indra-Rudran kultti: Indra muuttui Elamissa Enliliksi, Babylonissa Mardukiksi, Foinikiassa Baaliksi ja Kanaanissa Jahveksi eli YHVH:ksi. Juutalaiset ja Jehovan todistajat palvovat siis hindujumala Shivaa. Että se siitä juutalaisuuden ja islamin ”monoteismista”.
   Entä kristityt sitten? Kristinopin Jeesus on foinikialaisten Eshmun-Ecooc eli parannustaitojen sekä auringon jumala; Eshmun oli taas kanaanilaisen Dagan ja foinikialaisen Dagon-El nimisen auringonjumalan poika, joka vastasi egyptin Amen-Ra:ta. Siksi kristityt päättävät rukouksensa Ameneen, joka onkin kristittyjen jumalan Eshmunin isän aurongonjumalan nimi (eikä suinkaan heprean ilmaisu ”totisesti” kuten juutalaiset väittävät konnotaation vääristelemiseksi).
   Ja tästä pääsemmekin juutalaisten kristittyjen vastaisen punahehkuisen vihan perussyyhyn: juutalaisuus on ukkosjumalan kultti, kristinusko on auringonjumalan kultti, ja ukkoskultti on vihannut auringonkulttia ja sotinut sitä vastaan aina ja kaikkialla kaikissa kulttuureissa ympäri maailmaa.

   Plusääni(5)Miinusääni(4)
 1. Sieltähän Incirlikin tukikohdasta Erdoganin on kätevä soluttautujien avulla junailla pieni ydinpommi ISIS:in lännen vastaista kampanjaa ryydittämään, kenties montakin. Jokohan syksyllä jytisee? Ottomaani -innostuksessaan Turkki voi alkaa vallata alueita Syyrian ja Irakin alueilta, jotka ISIS on jo kertaalleen pannut sileäksi. Saudi-Arabia tukee operaatiota etelästä. Sunni-kalifaatti on rakenteilla. USA/länsi junaillaan sisällissotaan ja/tai kaaokseen eikä se voi puuttua tapahtumien kulkuun enää.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Soini ja perussuomalaiset, Halla-aho mukaan lukien, saisivat mennä itteensä noiden muslimimaiden suosinnan kanssa.

  Halla-aho kannatti EU-parlamentissa aseiden myyntiä ISIS:in tärkeimmälel rahoittaja- ja aseistajamaalle, Saudi-Arabialle.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Turkki kusettaa koko ajan muuta maailmaa liittolaistensa kanssa. Presidentin täytyy vaihtua ja koko maan tehtävä täyskäännös politiikkaansa. Hylätä yhteistyö Israelin ja Saudien kanssa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat