Juutalainen aktivisti vertasi Jimi Karttusen kohtaloa ”holokaustiin”

Kun uutinen Jimi Karttusen kuolemasta tuli julki, alkoivat monet laskea minuutteja odottaessaan, milloin juutalainen vertaisi tapausta ”holokaustiin”. Tiettävästi ensimmäisenä haaskalla oli tällä kertaa monikulttuurisuusaktivisti Shirley ”Koko” Hubara.

shirley-hubara-jimi-karttunen
Kuvakaappaus Shirley ”Koko” Hubaran Twitter-sivuilta.

Hubara teki ennalta-arvattavan holokaustivertauksen sekä blogissaan että Twitterissä:

”Muistatteko, kuinka seitsemänkymmentäyksi vuotta sitten päätimme yhdessä, ettei enää koskaan. Nyt tämä päätös on rikottu.”

”Jos olet rodullistettu ja/tai juutalaistaustainen/muslimi, on hyvin todennäköistä, että olosi on tänään epätoivoinen, tuskainen, turhautunut, uupunut, surullinen.”

Juutalainen Hubara ei voinut hillitä itseään poliittisten irtopisteiden keräilyvimmassa, vaan valehteli, että Karttunen olisi ”korkeintaan tuhahtanut tai naurahtanut” mielenosoittajille. Todellisuudessa Karttunen myönsi sairaalassa poliisille sylkeneensä mielenosoittajien päälle.

Vastarintaliike muistutti omassa vastineessaan, että syljen – ja erityisesti narkomaanien syljen – mukana voi kulkea vaarallisia tartuntatauteja, minkä vuoksi kenenkään ei tarvitse alistua sananvapautta rajoittamaan pyrkivien kiihkoilijoiden sylkykupiksi.

Esimerkiksi 2014 C-hepatiittia sairastanut mies sai ehdottoman tuomion syljettyään vartijan kasvoille.

Median valheista suuttuneet kansalaiset alkoivat tutkia Karttusen taustoja

piri
Valtamedia vastaan todellisuus.

Yle Watch on julkaissut Karttusen vanhan tuttavan kirjoittaman viestin, jonka mukaan sylkijällä on pitkä ja päihteidentäyteinen rikoshistoria takanaan.

Murha.Infon käyttäjät puolestaan selvittivät, että 2011 Karttunen päätyi toilailujensa vuoksi Poliisit-televisiosarjaan. Karttusen isä (joka luonnehti poikaansa medialle viikonloppuna ”runopojaksi”) kommentoi poikansa tv-esiintymistä Facebookissa: ”Hyvä poitsu ettet tullu vihaseks, kytät ois saanu kyytiä!!!

Median mukaan Karttunen joutui sairaalaan sen jälkeen, kun joku oli tönäissyt hänet pois hänen syljettyään mielenosoittajien päälle. Tapahtumapaikalla kuvatulla videolla näkyy esimerkiksi oluttölkki, mikä saattaa selittää Karttusen huonoa tasapainoa.

Vastarintaliikkeen artikkelissa todettiin jo viikko sitten, että Karttunen pakeni ystävineen paikalta ennen poliisin tuloa. Iltalehden mukaan ainakin yksi ”runopojan” ystävä pakoilee edelleen poliisia, vaikka hänen pitäisi vain silminnäkijän roolissa käydä kertomassa näkemyksensä tapahtumien kulusta. Miksi Karttusen ystävä välttelee poliisia?

Kun laiton siirtolainen raiskaa tai murhaa suomalaisen, valtamedia toitottaa kovaan ääneen, ettei ”pelolle tule antaa valtaa” ja ettei ”yksittäistapauksesta saa tehdä liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä”. Tällä kertaa media on kuitenkin jo ennen ruumiinavaustulosten julkistamista antanut oman paniikinomaisen tuomionsa tapauksesta.

Karttusesta tehtiin poliittinen keppihevonen ennen kuolinsyyn selviämistä

Kuten itsenäiset mediat ovat viime päivinä painottaneet, yritetään Karttusen tapauksesta vääntää väkisin kulttuurimarxistisen politiikan keppihevonen.

Erityisesti SDP, vasemmisto ja vihreät keräävät valtavirtaisen valemedian avulla nyt allekirjoituksia #Rasismirikoslakiin-aloitteelle, joka pyrkii kieltämään lainkuuliaisten ”väärinajattelijoiden” sanan- ja kokoontumisenvapauden.

Alunperin kampanjan keppihevosena oli tarkoituksena käyttää Maryam Askarin ”pahoinpitelyä”, mutta strategia epäonnistui, kun julkisuuteen vuotanut video osoitti, ettei mistään pahoinpitelystä ole todisteita.

Eniten tapauksessa on suomalaisia suututtanut kuitenkin se, kuinka räikeästi Karttusen kuoleman mediakäsittely eroaa Arto Mikkosen murhan uutisoinnista.

Maahantunkeutujien murhaaman Mikkosen muisto lakaistiin nopeasti maton alle ja häntä surreet suomalaiset leimattiin lehdistössä ”valkoiseksi roskaväeksi”. Alla olevat kuvakaappaukset kiteyttävät Karttusen tapauksen paremmin kuin tuhat sanaa:

Median reaktio Mikkosen kuolemaan: "Valkoinen roskaväki."
Median reaktio Mikkosen murhaan: ”Valkoinen roskaväki.”
Median reaktio Karttusen kuolemaan: "Isku koko yhteiskuntaa vastaan."
Median reaktio Karttusen kuolemaan: ”Isku koko yhteiskuntaa vastaan.”
Karttusen isän poliittinen kanta.
Karttusen isän poliittinen kanta.
Karttunen viihteellä isänsä kanssa. Oluen ja tupakan lisäksi pöydällä on lääkeliuska.
Karttunen viihteellä isänsä kanssa. Oluen ja tupakan lisäksi pöydällä on lääkeliuska.
Valtamedia levittää Karttusesta vain yli 10 vuotta vanhaa rippikuvaa.
Valtamedia levittää Karttusesta vain yli 10 vuotta vanhaa rippikuvaa.

17 kommenttia

 1. Suomi on muutamassa vuodessa muuttunut avomielisairaalaksi. Konservatiivien osalta avovankilaksi.

  Plusääni(57)Miinusääni(1)
 2. Koko Huåra sais painua vittuun Suomesta. Vaikka sinne ”Israeliin”!

  Plusääni(49)Miinusääni(2)
 3. Jos valtamedia osoittautuu olleensa väärässä, tarkoittaako se sitä, että holokaustikin on pelkkä mediahuijaus? Shirley? Ja mitä vittua sinä teet Suomessa ylipäätään?

  Plusääni(39)Miinusääni(1)
 4. Shirley ”Koko” Hubara.

  Edustaa globaalieliittiä.

  Seisoo taustalla ja katsoo vierestä hykerrellen, kun valkoiset kansat kaatuvat. Samalla om, sionistinen Israel, toimii ultranationalistisesti. Koko on kokolailla hiljaa tästä.

  Nämä kokot… Niin, nämä kokot…

  Siitä tulikin mieleeni huvittava anekdootti. Japanilaiselle opetettiin suomea:

  ”Kokoo koko kokko! Koko kokkoko? Koko kokko!”

  Pitänee koota se kokko. 🙂

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 5. Runopoika = väkivaltaisesti käyttäytyvä narkomaani? Eikö valtamediaa ja siellä töissä olevia edes hävetä yhtään heidän tietoiset asioiden vääristelynsä?

  Plusääni(55)Miinusääni(0)
 6. Ruskeat tytöt on saaneet varmaan vääria keskushermostoon vaikuttavia aineita kun tuollaisia laukovat. Ei normaali ihminen kommentoi noin.

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
 7. Koko Hubara on kyllä sellainen otus, että mielellään näkisin hänet mesoamassa jossain suljetussa laitoksessa. Kiihottaa vihaa tavallisia suomalaisia vastaan, mutta on niin tyhmä ettei tätä tule itse tajuamaan.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 8. Joku pirihuora sielä vain valehtelee narkki -kollegansa puolesta.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 9. Antaa aika selkeän viestin että tässä saatanan avohoitolamaassa murhailevat irakilaiset ja jopa väkivaltainen pirinistikin on eliitille tärkeämpi otus kuin veroja maksava kunnon alamainen.

  Plusääni(30)Miinusääni(1)
 10. Hätävarjelulainsäädännön (RL 3§6 & 4§4) mukaan on laillista puolustaa omaa ja toisen ruumiillista sekä psyykkis-henkistä (siis myös kunnian) koskemattomuutta siten, että jo aloitettu tai kohta uhkaava hyökkäys saadaan pysähtymään lievimmällä hyökkäyksen pysäyttävällä keinolla.
  Oikeuden ratkaistavaksi jää oliko JK:n kaatanut potku tässä suhteessa hätävarjelua vai hätävarjelun liioittelua.
  Oikeuden tehtävä tulee olemaan äärimmäisen hankala median, somen ja poliitikkojen painostuksen alla, vaikka oikeuden tulisi olla sokea muille kuin objektiivisille faktoille.
  Tribunaaleina meidän oikeusistuimet ovat paljon herkempiä ulkoiselle emotionaaliselle manipulaatiolle sekä poliittiselle ja median painostukselle kuin anglosaksisen järjestelmän 12-valamiehiset oikeudet, vaikka varatuomarit itse tietysti ovat siitä toista mieltä.
  Ongelmana JK:n tapauksessa on, että kyse ei ole siitä miten asiat oikeasti tapahtuivat, vaan miten asiat näyttävät tapahtuneen (vert. holokaustidiskurssi) — eli millaiselta asiat ja jopa faktat saadaan näyttämään. Totuus tulee olemaan arvojärjestyksessä viimeisellä mutta poliittisesti korrekti sopivuus ensimmäisellä sijalla.
  Oman ulottuvuutensa tuo lisäksi se, miten ja millaiseksi totuus tapahtumista tulkitaan ja ns. ”tulkkiutetaan” (= miten faktat ”annetaan nähtäväksi oikein”), ja kuka tulkkiuttamisen suorittaa. Tulkkiuttamistavan määrääjä kyllä tiedetään: lähin loosi. Illmanin tapainen sionisti syyttäjänä/tulkkiuttajana olisi kuin joululahja antikansallismielisille.
  Esitän omasta puolestani vilpittömimmät surunvalitteluni JK:n omaisille ja ystäville. Antikansallismieliset tekevät JK:sta poliittisen marttyyrin ja asiansa keppihevosen, ja yksinomaan siitä syystä JK:n valitettava kuolema jättää minut kylmäksi.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 11. Nämä muuttuu aivan hulluiksi nämä teidän jutut! Jos esim. tarkkaan katsotte Kaken ja Jimin yhteiskuvaa on pöydällä suolapähkinöitä!!! Joku ammottava turpa ehti sanoa niitä jo ”lääkeliuskaksi”. Ehdotus; menkää kirjastoon pienten lasten osastolle. Sieltä etsikää käsiin Grimmin sadut. Sadut ovat todella jännittäviä. Suosittelen teille kaikille! Terveisin Jimin täti.

  Jk Kuka antoi luvan julkaista edellämainitun yhteiskuvan?

  Plusääni(0)Miinusääni(11)
  1. Aito sureva omainen ei heitä läheisensä muistoa poliittiseksi pelinappulaksi ja median raatelun kohteeksi vain muutamaa päivää läheisen kuolemansa jälkeen, eikä laita hyvin vakavia syytöksiä liikkeelle kenestäkään, vaan antaa viranomaisten selvittää asiat ensin. Jos ylipäätään kunnioittaa heitä.

   Kysymys on sentään mahdollisesta kuolemantuottamuksesta, ja siitä mitä tapahtuu, jos epäilty todetaankin syyttömäksi? Kysymys on sentään tunnetusta poliittisesta ryhmästä, jolloin poliittinen motiivi tässä syytöksessä on itsestään selvä. Tässä Jimin tapauksessa vedotaan nyt ilman todisteita ihmisten syvimpiin tuntoihin, poliittisen päämäärän saavuttamiseksi. Tämä ei ole enää tervettä.

   Viittaan tässä Jimin isän heti seuraavana lauantaina liikkeelle laskemaan fb -viestiin, jossa hän syyttää suvereenisti joitain tiettyä poliittista ryhmää poikansa kuolemasta, jo ennen viranomaistutkintaa, eli hän ottaa ns. oikeuden omiin käsiinsä ja esiintyy ITSE voimakkaan poliittisesti. Tuollainen fb -kirjoittelu julkisesti, noin pian itse tapahtuman jälkeen, ei ole lähelläkään normaalia käytöstä, ilman hyvin voimakasta poliittista motiivia tässä taustalla. Ei pidä ihmetellä, jos asiat joutuvat sitten julkisen kirjoittelun kohteeksi. Itse aloitti.

   Mikäli tämä isä kirjoitteli fb:ssä omasta vapaasta tahdostaan (ei pakotettuna tai lahjottuna), eli laski liikkeelle kyseisen syytöksen, vaikka juttu on teknisen näytön suhteen täysin auki vieläkin.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
   1. Korjaan, Jimin isä julkaisi poliittisen vihaviestinsä vain muutamaa tuntia poikansa kuoleman tultua hänen tietoonsa. Uskottavuus ? Oliko viesti jo valmiiksi kirjoitettu ? Kenen toimesta tai käskystä hän toimi ?

    Grimmin saduissa epäsuorasti varoitetaan pedofiileistä ja lapsisieppauksista, joita vapaamuurarit ja talmud ideologian mukaan elävät roistot harjoittavat. Kansanviisautta siis.

    Plusääni(3)Miinusääni(0)
    1. Toisaalta on hyvin inhimillistä yrittää etsiä jokin selkeä syy ja syyllinen poikansa kuolemalle. Monet myös haluavat vain huutaa maailmalle. Tämä on täysin normaalia. En usko, että Jimin isä toimi laskelmoidusti, tai edes vähääkään harkiten – tunnereaktio, sanon minä.

     Ainoan virheen teki valhemedia, jonka olisi pitänyt odottaa rauhassa tutkinnan valmistumista. He väittävät olevansa vastuullisia, mutta uhrasivat sekä totuuden että Jimin, perheineen, omien tavoitteidensa vuoksi.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat