#Rasismirikoslakiin: vihreät jatkavat perussuomalaisten työtä

Vihreät nuoret ovat aloittaneet #Rasismirikoslakiin-kampanjan, joka on loogista jatkoa perussuomalaisten johtaman oikeusministeriön viime syksynä tekemille ajatusrikoslainsäädännön kiristyksille. Tavoitteena on kieltää kaikki pakkomonikulttuurisuuden haastava poliittinen toiminta.

Kun maahanmuuttovastaisuus määriteltiin viime syksynä järjestäytyneeksi rikollisuudeksi, ei valtamedia paljoa aiheesta kirjoitellut. Kyseessä oli niin rohkea askel kohti orwellilaista ajatuskuriyhteiskuntaa, että eliitti pyrki pitämään julkisen keskustelun aiheesta minimissään.

Myöskään vihreiden nuorten kampanja ei ole saanut medialta samanlaista ylistystä kuin vaikkapa yksittäisten toimittajien ja sosiaalidemokraattinuorten kampanjat vaihtoehtomedioja vastaan.

Tämä on varmasti ollut kova kolaus melkoisessa mediapaitsiossa jo pitkään olleille vihreille. Hehän päättivät tarttua rasismin keppihevoseen juuri siksi, että nykyään varmin tapa saada varauksetonta mediaylistystä on vaatia entistä väljempää rajavalvontaa ja entistä ankarampia sanktioita maahanmuuttopoliittisille väärinajattelijoille.

Media on ollut lähinnä hämmentynyt siitä, kuinka rohkeasti nuoret kulttuurimarxistit ovat hyökänneet suomalaisten perustuslaillisia oikeuksia vastaan. Vihreiden olisi pitänyt ottaa mallia oikeusministeri Lindströmistä ja mädättää oikeusvaltion perustuksia hiljaa kulisseissa.

Nytkään oikeusministeriö ei tyrmännyt vihreiden ehdotusta vaan totesi lakonisesti, että ehdotuksen sisältöön tullaan tutustumaan pian tarkemmin.

Pr-syistä vihreät nuoret eivät tahtoneet viedä aloitettaan Kansalaisaloite.fi-sivuille, jossa allekirjoittajien todellinen identiteetti varmistetaan. #Rasismirikoslakiin-aloitteen voi allekirjoittaa halutessaan tuhanteen kertaan väärällä nimellä. Järjestelyn turvin vihreät varmistavat kampanjansa ”suosion”.

Aloitetta on moitittu laajasti siitä, että se pyrkii hämärtämään ”rasismin” käsitteen, jotta termiä voitaisiin vastaisuudessa venyttää loputtomiin, kun väärinajattelijoita vainotaan.

Kampanjasivuilla puhutaan ”rotusyrjinnästä”, vaikka liberaalien oman propagandan mukaan rotuja ei ole edes olemassa. Tämän vuoksi kulttuurimarxistit ovat alkaneet puhua ”rodullistamisesta”, mikä tarkoittaa sitä, että minkä tahansa ihmisryhmän voidaan katsoa olevan ”rotu”. Tavoitteena on siis antaa lainopillinen erityissuoja kaikille kulttuurimarxistien kannalta tärkeille poliittisesti, etnisesti, uskonnollisesti, kielellisesti ja sukupuolisesti määritellyille ryhmille.

ajatusrikos

Nyt tahdotaan estää väärinajattelijoiden kokoontumisetkin

Suomessa on jo voimassa lait, jotka kieltävät esimerkiksi kansanryhmää vastaan kiihottamisen, rikokseen yllyttämisen, laittomat uhkaukset ja kunnianloukkaukset. ”Rikoksen rasistinen motiivi” on myös rangaistuksen koventamisperuste.

Näitä lakeja on sovellettu usein erittäin leväperäisesti julkaisuihin ja ihmisiin, joilla on ollut ”vääriä” mielipiteitä esimerkiksi juutalaisista tai maahanmuutosta. Tähän mennessä väärinajattelijoita on rangaistu vasta sen jälkeen, kun väitetty ”rikos” on tapahtunut. Lindström ja vihreät pyrkivät kuitenkin ennaltaehkäisemään kerettiläisten mielipiteiden esittämisen kieltämällä ”väärinajattelijoiden” oikeuden kokoontua ja järjestäytyä.

Vihreiden aloite ei tietenkään ota kantaa ”positiiviseen syrjintään” eli valkoisten syrjintään sekä maahanmuuttajien suosimiseen esimerkiksi työpaikoilla ja kouluissa. Kuten aina, kulttuurimarxistisia mielipidelakeja tultaisiin soveltamaan vain valkoisia vastaan.

Kyse ei siis ole ”rasistisesta rikollisuudesta”, vaan siitä, että eliitin mielestä valkoisilla ei ole oikeutta kokoontua yhteen ja vaatia omia etnisiä etujaan palvelevaa politiikkaa. Vain homoilla, juutalaisilla, muslimeilla ja maahanmuuttajilla tulisi olla oikeus tehdä politiikkaa, jonka ytimessä ovat heidän synnynnäiset, kulttuurilliset tai uskonnolliset ominaisuutensa.

Kuten Etelä-Afrikan kokemukset osoittavat, valkoiset toisen luokan kansalaisiksi asettava lainsäädäntö voi lopulta johtaa jopa valkoisten kansanmurhaan.

Kymmenientuhansien valkoisten teurastus entisessä hyvinvointivaltiossa on ollut niin ankara arvovaltatappio ”rasismia vastustavalle” kansainväliselle yhteisölle, ettei valtamedia käytännössä koskaan kirjoita valkoisten asemasta apartheidin jälkeisessä Etelä-Afrikassa.

Poliittinen oikeisto – aikamme ahkerimmat ”mokuttajat”

Sosiaalisessa mediassa on pantu jo merkille, että viime vuosina oikeisto on kaapannut monikulttuurisuuskiihkoilun vasemmistolta.

Vasemmistoliiton änkyrät ovat jääneet kokonaan Alexander Stubbin, Petteri Orpon, Kempeleen-asuntoaan tunkeutujille tyrkyttäneen ”Juudas” Sipilän, EU:n maahanmuuttokiintiöitä kannattavan Timo Soinin, ”uusfasististen järjestöjen” täyskieltoa väläyttäneen Simon Elon, oikeusministeri Lindströmin ja nyt kokoomuksen puisto-osasto vihreiden jalkoihin.

Kuluneen vuoden aikana olemme useaan otteeseen pohtineet, mistä pankkiirien ja oikeistopamppujen monikulttuurisuuskiihko ammentaa elinvoimansa.

Yhtäältä tavoitteena on haalia Suomeen lisää orjatyövoimaa polkemaan palkkoja. Toisaalta taustalla on nousukkaiden epätoivoinen pyrkimys nousta kansainvälisen politiikan korkeimmalle huipulle, jonne ei ole asiaa, ellei ole onnistunut vakuuttamaan valkoista kansaa kategorisesti vihaavien George Sorosin ja Peter Sutherlandin kaltaisia tyranneja.

Maahanmuuttovastaisten protestiliikkeiden kasvattaessa suosiotaan oikeisto ja vasemmisto lipuvat yhä lähemmäs toisiaan siirtolaispolitiikan vesillä. Yhteistyö on vaatinut molemmilta kompromisseja.

Vasemmisto on joutunut hylkäämään ”työväenliikkeen” asian, sillä punaisista on tullut halpatyövoimaa Eurooppaan rahtaavan oikeiston käsikassaroita. Vasemmisto on kuitenkin valmis luopumaan taloudellisen oikeudenmukaisuuden tavoitteestaan, kunhan ei-valkoisen väestön määrä lännessä saadaan maksimoitua.

Oikeisto on sen sijaan joutunut luopumaan budjettikuriuskonnostaan.

Hallitukset joutuvat ottamaan jatkuvasti uutta julkista velkaa, jotta heinäsirkkojen tavoin lisääntyvä ja sosiaaliturvan varassa elävä massa saadaan elätettyä. Keskisuomalainen uutisoi 18.9.2015, että pääministeri Sipilän mukaan pakolaistulva on jo suurempi ongelma kuin Suomen talouskriisi.

Eilen Henderson Global Investors –rahastoyhtiön James de Bunsen puolestaan ennusti, että lähitulevaisuudessa Euroopan poliittinen eliitti tulee lisäämään entistä voimakkaammin julkista kulutusta (eli velkaantumista) pyrkiessään torjumaan ”populistien” (eli maahanmuutto- ja EU-vastaisten liikkeiden) nousun.

Oikeisto kävelee vasemmalle ja vasemmisto oikealle. Keskellä on monikulttuurinen utopia – velkahelvetti, jossa valkoisten kansalaisoikeudet on karsittu minimiin.

refugees-riot

Lainopillisesti tökerö aloite

Pakkomonikulttuurisuutta vaativa eliitti tietää siis kävelevänsä heikoilla jäillä. Rajat on pidettävä auki, mutta yksikin virheliike voi johtaa hallitusvastaiseen kansannousuun.

Liika ylimielisyys on pahasta; kansalle on uskoteltava, että julkinen velkaantuminen raiskaustilastoja huikeaa vauhtia paisuttavan monikulttuurisen ”unelman” vuoksi on lopulta meidän kaikkien parhaaksi. Vihreiden nuorten ylimielinen hyökkäys perusoikeuksia vastaan pelottaa eliittiä syystäkin.

Vihreiden kampanjan kannalta tilannetta ei paranna lainkaan sekään, että aloite on lainopillisesta näkökulmasta yksinkertaisesti tökerö.

Rikosoikeuden professori Matti Tolvanen kommentoi tuoreeltaan, että vihreiden nuorten missio rikkoo oikeusvaltion perusperiaatteita: se jättää rangaistavuuden rajat ja rangaistuksen tarkoituksella hämäräksi. Kansalaiset pelotellaan lopettamaan kaikki maahanmuuttopoliittinen keskustelu, koska kukaan ei tarkalleen ottaen tiedä, mitä ”rasismilla” missäkin yhteydessä tarkoitetaan.

Vihreät nuoret valehtelevat kampanjassaan väittämällä, että Suomi rikkoo YK:n määräyksiä nykyisillä ”liian lepsuilla” ajatusrikoslaeilla. Suomi on orjamaisesti noudattanut YK:n mielivaltaista politiikkaa ja laajentanut vuosien varrella jatkuvasti ”rasismin” ja ”syrjinnän” määritelmiä sekä niihin liittyviä rangaistuksia.

Suomen ei olisi koskaan pitänyt liittyä ”rotusyrjinnän” kieltävään kansainväliseen yleissopimukseen. ”Rasisminvastaisuus” on vain kiertoilmaus eurooppalaisen identiteetin ja valkoisten kansojen vastustamiselle.

trostski

Sotaa lukuisilla rintamilla

Termin ”rasismi” kehittivät äärivasemmistolaiset juutalaiset Magnus Hirschfeld ja Leon Trotski.

Trotskin perinnöksi jäivät kymmenetmiljoonat uhrit, jotka tasa-arvo- ja kansainvälisyysaatetta saarnannut Neuvostoliitto murhasi ”nationalisminvastaisen” taistelun nimissä. #Rasismirikoslakiin-kampanjan historiallinen edelläkävijä oli Josif Stalin, joka langetti kuolemantuomioita ”juutalaisvastaisuuteen syyllistyneille” venäläisille väärinajattelijoille.

YK:n ”rasisminvastaiset” sopimukset perustuvat juutalaisen Israel Ehrenburgin kaltaisten pseudotieteilijöiden oppeihin, joista kirjoitimme laajasti artikkelissamme ”Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa”:

”[Karmela] Liebkind lainaa väitöskirjassaan Unescon [YK:n kasvatus-, tiede- ja kulttuurijärjestö] 1967 ’rotua ja rotuennakkoluuloja’ koskevaa julistusta, jonka mukaan ’rasismi on väärässä väittäessään, että ihmiset voidaan asettaa hierarkkiseen järjestykseen muuttumattomien ja synnynnäisten psykologisten ja kulttuurillisten ominaisuuksien mukaan’. Roturealistit eivät kuitenkaan väitä asettavansa ihmisryhmiä johonkin tiettyyn yleispätevään hierarkkiseen järjestykseen. Unescon julistus on tyypillinen kulttuurimarxistinen olkiukko. Ikävä kyllä Unescon olkiukot taotaan jokaisen suomalaislapsen tajuntaan peruskoulussa.

Unesco on tuottanut kuluneina vuosikymmeninä useita rasisminvastaisia tekstejä, jotka toimivat nyt suomalaiskoulujen monikulttuurisuuskasvatuksen perustana. Ensimmäinen kannanotoista oli 1950 julkaistu The Race Question, jonka laatimiseen osallistuivat muun muassa meille jo tuttu Israel Ehrenburg, ranskanjuutalainen Claude Lévi-Strauss, englanninjuutalainen Morris Ginsberg sekä viisi muuta liberaalia antropologia ja psykologia eri mantereilta. Juutalaisten yliedustus YK:n rasisminvastaisessa toiminnassa on silmiinpistävää.

Julistuksessa ei pyritty kumoamaan sitä tosiasiaa, että esimerkiksi eurooppalaisten ja afrikkalaisten välillä on merkittäviä synnynnäisiä eroja. Sen sijaan ’rasismi’ tuomittiin siksi, että rotuajattelu vaan sattuu olemaan moraalisesti väärin. […]

Vuosi 1950 oli lännen kohtalon kannalta symbolinen: voimakkaasti juutalainen Unesco-työryhmä laati tuolloin ensimmäisen ’gojimille’ suunnatun rasisminvastaisen julistuksen – ja samalla Israel sääti rotulakinsa suojelemaan juutalaisväestön ’puhtautta’ miehitetyssä Palestiinassa. Poliittisen korrektiuden vuoksi tätä epäsuhtaa ei kuitenkaan saa julkisuudessa tuoda esille.”

Kuten todettua, #Rasismirikoslakiin on vain jatkoa sille, mitä suuret puolueet, taloudellinen eliitti ja esivalta ovat tehneet jo kauan ennen vihreiden nuorten huomionhakuista neronleimausta.

Lisäksi valtamedia on noudattanut tiukkaa sensuuripolitiikkaa suhteessa maahanmuuttajien ja kulttuurimarxistien rikoksiin (1, 2, 3). Rehellinen tiedottaminenhan olisi sitä paljon puhuttua ”rasismia”.

Virkavalta on puolestaan tehnyt oma-aloitteisesti rikosilmoituksia siirtolaisten raiskaustilastoista kertovista totuudenmukaisista julisteista ja uhannut ryhtyvänsä vainoamaan myös lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita. Uhkauksen tehnyttä poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaista vihreiden nuorten kampanja varmasti lämmittää: ehkä häkki tulevaisuudessa heilahtaakin entistä heppoisemmin perustein niille, jotka eivät tahdo Suomesta Afrikan siirtomaata.

Toukokuussa myös poliisitarkastaja Marko Savolainen sekä opetusministeriö ilmoittivat uusista hankkeista ”rasisteja” vastaan. Sotaa on alettu käydä lukemattomilla rintamilla.

Monikulttuurisuus on kieltämättä taianomainen aate. Kuka olisi vielä pari vuotta sitten uskonut, että perussuomalainen puolue ja vihreät nuoret hyppäisivät samaan sänkyyn punomaan orwellilaisia juonia isänmaallisten suomalaisten päänmenoksi?

 

Arvi Pihkala

16 kommenttia

 1. Vihreät ovat jo tuhoontuomittuja, järjestään.

  Globaalieliitin pelimerkit ovat loppu. EU ei pysty enää tarjoamaan mitään hyvää suomalaisille. Kaiken kumbayan takana vienti romahtaa, teolliset työpaikat ovat syöksykierteessä JA JOKA VUOSI KANSALLA MENEE AINA VAIN HUONOMMIN.

  Maan sisäisillä tulonsiirroilla, velaksi, ylläpidetään suvakkieliitin elintasoa ja pääosa ”poliittisesta kannatuksesta” perustuu juuri tähän eli rahavirtoihin suvakkieliitille. Vihreät elävät maailmassa, jossa oikeastaan yksikään heistä ja heidän kannattajistaan ei tee minkäänlaista oikeasti tuottavaa työtä. Ja tätä illuusiota pidetään yllä tulonsiirroilla ja valtion ja kuntien velkaa lisäämällä.

  Kukaan asiantuntija ei pysty tiukassa tilanteessa näyttämään yhtäkään yhteiskunnan sektoria, jolla oikeasti tuotettaisiin jotakin hyvää kestävällä tavalla. VOK ei tuota koskaan mitään taloudellista hyvää, se pyörii aina kansan kustannuksella ja velaksi, mutta vihreiden kannalta se on äärimmäisen tuottoisa laitos, sillä VOK:issa ja sen ympärillä pyörii miljoonaruletti, josta vihreä saa ”työnsä”. Vihreä ”työskentelee” poikkeuksetta alalla, jossa käytetään julkista rahaa joko vihreän itsensä elättämiseen ja/tai vihreän aatteen elättämiseen.

  Vihreä ”työskentelee” virastoissa ja erilaisissa julkisissa ”instituutioissa” ja/tai julkisen vallan tukemissa ”kansalaisaktiiveissa” yhteisöissä. Varmaa on aina, että työ ei tuota koskaan mitään, joka voitaisiin muuttaa rahaksi ja joka oikeasti kasvattaisi yhteistä jaettavaa. Päinvastoin, vihreän työ maksaa aina yhteiskunnalle antamatta muuta kuin lisää kustannuksia.

  Vihreä onkin ikiliikkuja julkisessa hallinnossa. Kun yhden ottaa niin kohta on pakko ottaa lisää, sillä vihreä tuottaa koko ajan kiihtyvällä vauhdilla aina vain lisää tarpeita palkata lisää vihreitä, ad infinitum.

  Tästä syystä vihreä on täysin voimaton ja tarpeeton, kun yhteiskunta ei enää kykene maksamaan tälle loisarmeijalle. Ja siksi vihreistä ei kannata huolta kantaa. Kun ”shove comes to the push”, vihreän yli puhaltaa tuuli ja häntä ei enää ole. Katsokaa nyt näitä, hehän eivät pysty mitenkään suojelemaan edes omia läheisiään, puhumattakaan, että he voisivat omalla työllään elättää jonkun, jos ei mammajulkistaho koko ajan imetä heitä, kehdosta hautaan. Heissä on tiivistettynä kaikki turhuus. He ovat pölyä ihmiskunnan historiassa.

  Tottakai he ajavat totalitarismia, mitä muuta he voisivat tehdä? Vain totalitarismi, äärimmäisen vahva, diktatuurinen valtio voi suojella heitä, kun raha loppuu. Siksi he ovat niin ”hyviä”. Siksi me olemme niin ”pahoja”. Heillä ei ole mitään muuta, heidän arvonsa eliitille on vain tässä: He ovat ”hyviä”, he ovat valmiita häikäilemättömästi murskaamaan koko yhteiskunnan selkärangan saadakseen pitää omat etunsa.

  Tässä ei ole mitään uutta. Neuvostoliitossa kaikkein kykenemättömimmät, surkeimmat, lahjattomimmat olivat paikallista ”eliittiä”. Ylöspäin pääsi vain jos oli tyhmä tai ainakin osasi näytellä tyhmää. Niin nyt meilläkin: Vain todella tyhmä, lahjaton ja saamaton on valtiovallan suojeluksessa – ja tietenkin ahneus ja häikäilemättömyys on hyvä asia.

  Mutta se ei kestä, rahat loppuvat.

  Ja siksi Iltatuuli heiluttaa vielä sievästi lyhtypylväästä riippuvia…

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
  1. Vihreät eivät koko olemassaolo historian aikana tehneet mitään hyödyllistä, ei yksilöinä, eikä edes poliittisen puolueena. Se on yksinkertaisesti loinen ja rotta Suomen vilja-aitassa. Jo koko puolue ”sikisi” rikoksesta eli Koiiärven ”kahtleleikeistä” v. 1979. Komsi villapaitoineen ja pöyrypäineen teki tuolloin ns. ”entryn” Suomen kansan tietoisuuteen, joka oli jo äidinmaidossa imenyt katajaisen kansan esivallan kunnioituksen ja järjestyksen.
   Ns. puolue tehtailee ainoastaan joutavanpäiväisiä laki- ja menoaloitteita, jotka eivät hyödytä kansantaloutta millään tavalla, päinvastoin. Vasemmistolaista idealistista kantaväestön oikeuksia kuristavaa politiikkaa, jossa pyritään tukahduttamaan perinteisen pohjoismaisen yhteiskuntajärjestelmän kansalaisoikeudet ja politiikanteko mahdollisuudet muilta kuin heidän omalta kannattajakunnaltaan demonisoimalla vastustajat mitä mielikuvituksellisimmiksi pahalaisiksi mitä vain maailmassa on joskus ollut olemassa.
   Merkille pantavaa on se, että kannattajakunta koostuu kaupunkilaisista nuorista ja ikiopiskelijoista, jotka eivät tiedä reaalielämästä ja luonnosta yhtään mitään, koska he eivät ole tehneet elämässään päiväntyötä, eivätkä elättäneet sillä itseään. He ovat hyväosaisten ”herrojen” ja ”rouvien” poispilattuja lapsia, joilla on ollut aikaa ja joutilaisuutta ryhtyä jos minkälaisiin tuhotöihin, jota he kutsuvat ”politiikaksi” tai ”yhteiskunnalliseksi vaikuttamiseksi”.
   Jopa normaali ja laillinen maanviljelystilatkin ovat joutuneet näiden vegaanien ja eläinsuojelu”aktivistien” iskujen kohteeksi vain siksi kun on aikaa ja rahaa sekä etenkin joutilaisuutta.
   Mutta tätä ”viitseliäisyyttä” ei ”pureta” mihinkään tuottavaan työhön, joka kehittäisi oman maan kansantaloutta ja lisäisi sen hyvinvointia.
   Mielestäni, jos jotain pitäisi lakiin kirjata, se olisi Vihreän Puolueen kieltävä laki terroristijärjestönä ja maanpetoksellista toimintaa harjoittavana ryhmittymänä, jonka päämääränä on tuhota Suomi ja sen poliittinen sekä ihmisoikeudellinen järjestelmä, kuten myös homogeenineen väestörakenteen sekoittaminen, jonka perimmäisenä päämääränä on valkoisen rodun kansanmurha ja ”Lopullinen ratkaisu”.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
  2. Ansiokkaasti yllä eriteltiin vihreiden syntejä. Yksi hirmuisuus jäi puuttumaan ja se on vihreiden into säädellä ja verottaa elinkeinoelämän ja kansalaisten energiankulutusta ja päästöjä. Suomalaisten vihreiden into työntää Suomi koko maailman ensimmäiseksi mallioppilaaksi päästöjen tai yleensä energiankulutuksen vähentämisessä on ehkä yksi painava osasyy maatamme riivaavaan pitkittyneeseen taantumaan.
   Marssijärjestys on ollut tietenkin niin väärä kuin olla ja voi. Suomen kaltainen pieni ja avoin vientipainotteinen talous ei oikeasti kestä minkäänlaisia lisärasitteita. Päästöjen vähentäminen olisi aloitettava koko maapallolla yhtäaikaa, jotta siinä olisi järkeä. Eihän Suomen päästöillä globaalissa mittakaavassa ole edes mitään merkitystä. Vihertävät poliitikkomme ja virkamiehemme ovat ympäristönsuojeluinnossaan rajusti yliarvioineet Suomen mahdollisuudet olla tässä asiassa mallioppilaana. Sitäkään asiaa ei tunnuta ymmärtävän, ettei meidän teollisuutemme ole missään suhteessa erityisen innovatiivista ja sen pakottaminen vihreyteen tai cleantechin huipputekijäksi on riskialtista peliä ja näyttäisi johtavan koko maan talouden lamaantumiseen sitä myötä kun kaikesta pitää maksaa ympäristöveroja, päästömaksuja ym. Nehän kertautuvat myös vientituotteiden hintoihin.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Kuinka Vihreät ovat voineet niin paljon nostaa kannatustaan vaikka ovat ihan samanlainen huuhaa puolue kuin Persut. Onko Suomen kansa todellakin niin tyhmää, että aivan tyhjillä puheilla kannatusta voi merkittävästi nostaa ilman mitään konkreettisia tekoja kansan hyväksi.
  Persut osoittautuivat jo takinkääntäjiksi ja tyhjänpuhujiksi, koskahan kansa tajuaa Vihreiden vedätyksen?

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Mistä me tiedämme miten suuri todellinen kannatus näillä kusettajilla on?

   Valtamedia, eli valhemedia ilmoittaa jonkun kannatuslukeman. Mistä se on repinyt nämä lukemat? Perseestä? Todennäköisesti. Keksittyjä lukuja, tekaistuja numeroita.

   Helsingin vaalialueella presidentinvaaleissa vihreiden Pekka Haavisto sai melkein 50% äänistä.
   Mistä tämä kertoo?

   Kertoo siitä ainakin että joko

   a) kannatusluku ei pidä paikkaansa, eli kusetusta.

   tai

   b) Helsinkiläisistä äänestäjistä on tullut vanha piika jonka suurin hupi on kyykky hyppelehtiminen parsamaassa.

   Ikäviä vaihtoehtoja molemmat.

   Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Münchenin ampujalle kiroillut mies voi saada syytteen terroristin loukkaamisesta!

  SEHÄN ON RASISMIA HUUDELLA PARVEKKEELTA TERRORISTILLE JA VIELÄ HEITTÄÄ KALJAPULLOLLA KOHTI! (terroristi oli tuohon mennessä tappanut yhdeksän ihmistä ja haavoittanut kuuttatoista).

  Kyllä Vihreät on nyt ylpeitä. Kun näin suuri rasisti saatiin kiinni.

  Kaljapullo täytyy tutkia vielä. Ehkä siitä löytyy rasistisia sormenjälkiä.

  http://mvlehti.net/2016/08/04/munchenin-ampujalle-kiroillut-mies-voi-saada-syytteen-terroristin-loukkaamisesta/

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 4. Hyvät ystävät, elämme lopun aikoja. Jokaisen on omalla henkilökohtaisella panoksellaan jokapäiväisessä elämässään pienten valintojen myötä taisteltava maamme, kansamme ja elämänmuotomme puolesta.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
  1. Hirveesti näyttää tapahtuvan mutta niin pitääkin, että uusi aika voi alkaa. Maailman ongelmat ei ole jossain tuolla vaan ihmisen sisällä. Kovia käsittelemättömiä tunteita tulee pintaan, aivan kuin ihmisiä tosissaan herätettäisiin vaihtamaan suunta ja tajuamaan että se oli vain pahaa unta mitä et hallinnut, on aika herää ja ottaa vastuu omasta elämästä ja tehdä maailmasta sellaisen mitä haluat.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
 5. Pieni kuriositeetti monikulttuurisuudesta LIVE:

  Saamme nyt päivittäin lukea siitä, kuinka olympialaisiin menijöitä ohjeistetaan toimimaan ryöstötilanteessa. Brasiliahan on varsinainen rotujen ja värien sulatusuuni ja lopputulos onkin, että rikollisuus on normaalimpaa kuin muu elämä.

  Brasiliassa ryöstetään, raiskataan, murhataan, kidnapataan, tuosta vaan ja koko ajan. Ihmisiä ammutaan pienimmästäkin syystä.

  Tämä on meidänkin tulevaisuutemme, kunhan vain vihreät ja heidän isäntänsä, sionistidemoni, saa tahtonsa läpi.

  Mutta kumma kyllä, yksikään Suomen rubenstillereistä ja karmelaliebkindeistä, puhumattakaan syskoperseistä, ei vaadi samaa Israeliin. Vain meille halutaan multikulti, oma maa suojataan muureilla, aidoilla ja aseilla.

  Sellainen on sionistidemoni.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. ”Tämä on meidänkin tulevaisuutemme… ”

   No jaa, ei se nyt ihan noin mene. Sun asenteesi ratkaisee paljon mitä ympäristössä tapahtuu. Jos elät tuollaisessa pelossa niin näin elää myös lähitoverisi. Ja mitä siitä syntyy? Ei mitään hyvää, juuri sitä mitä pelkäät. Näin olet päättänyt. Hirveesti ihmiset näyttää keskittyvän ulkopuolisiin asioihin ja antaa niiden vaikuttaa kuka sinä olet. Kupla jonka vain sinä pystyt rikkomaan. Jokaikisessä nurkassa ravistelet ja kiusaat itseäsi, että heräisit, mutta et näe sitä. Et näe sitä koska rakastat mitä silmäsi sinulle näyttää ja olet täysin uppoutunut siihen pelkoon, joka ohjaa sua ja määrittelee maailmasi ja tulevaisuuden suunnan, jota niin kovin haluat tällä hetkellä. Odotat ulkopuolista pelastajaa itsellesi vaikka sinä olet se jota odotat.

   Plusääni(3)Miinusääni(6)
   1. Mitä kommettesi tarkoitti?
    ”Sun asenteesi ratkaisee paljon mitä ympäristössä tapahtuu.” ”Perhosefekti???”

    Kyllä 80 ihmisen ”asenne” vaikutti asioihin paljon esim. Nizzassa. Mitä yksi ”asenne” globalisaatiota ihannoivassa maailmassa? On sama haluaako sitä kehitystä, mitä meille tyrkytetään kuin ”väärää rahaa”. Maailma on tosiasiallisesti Globaali kaikkinaisen teknisen edistyksen ja ihmisen ”viisuden” ansiosta.
    Jos joku haluaa nukkua ”ruususen unta”, se on hänen asiansa. Tai olla kuten ”lastu koskessa”, jota tyrskyt heittelevät vasten kalliota ameebana.
    Ihmisellä on oikeus ja velvollisuus tehdä ympäristöstään huomioita ja pyrkiä vaikuttamaan tai vähintäinkin puhumaan siitä mitä tapahtuu ja on tapahtumassa. Se on jokaisen henkilökohtainen asia, onko samaa mieltä asiasta ja pitääkö sitä aiheellisena varoituksena vai ”vääränä” hälytyksenä. Mangusteilla on aina yksi lauman jäsen vartijana kuikuilemassa sillä aikaa kun muut etsivät ravintoa. Voisihan sitä ottaa oman ”asenteen” ja murkinoida ilman vartijaa, koska se vaikuttaa taivaalla liitävään Haukkaan ettei se iske äkkiarvaamatta. No, Mangustin elämä saattaisi olla huoletonta ja rentouttavaa, muttei kuitenkaan kovin pitkä. Ehkä jopa niin lyhyt, ettei se ehtisi lisääntyä.
    Suomen valtamedia harjoittaa täysinrinnoin tätä ”Asennetta” ja jättää uutisoimatta kaiken epämillyttävän niin meiltä kuin muualta. Sen sijaan se kyllä ”kertoo” kaiken, mitä ”valkoinen” rikollinen on tehnyt ja vieläpä pyrkiin nostattamaan sitä kuin pullataikinaa mainipuoloimalla sitä lisää ja enemmän. Tämä EI ole uutisointia, vaan Politurukkitoimintaa, joka kohdistuu vielä ”epäevoluutiollisesti” omaa kansaa ja rotua kohtaan.
    Natsi-Saksa pyrki tuhoamaan juutalaiset nk. ”Lopullisessa ratkaisussa”.
    Suomen eliitti pyrkii tuhoamaan suomalaiset ITSE, ilman ettei ainoakaan muu taho tarvitsee tehdä sitä!
    Jos mikä tahansa maa tai kansakunta hylkää nationalismin tai oma-aloitteisesti käyttäytyy ”itsetuhoisesti”, kuten masentunut yksilö.
    Se tulee tuhoutumaan ja häviämään maankannen päältä ikuisiksi ajoiksi sukupuuttoon menttämällä olemassaolo-oikeutensa ja sen tilan mikä sille maailmassa kuuluu poisottamattomana itseisarvona, joka kuuluu perusoikeuksiin.

    Plusääni(2)Miinusääni(1)
 6. Kyllä Suomen kansalla on niin pitkää pelko huomisesta kun näitä kulttuuri-Marxisteja saa kulkea vapaana ja tekemässä päätöksiä yhteiskuntamme puolesta. Niiltä voi odottaa juuri tällaisia aivopieruja kuin mitä nyt tuli.

  Ei hullut ole vaarallisia, vaan niitä hännystelevät opportunistit.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Poliittinen herääminen on hienoa ja asiat pitää ja tuleekin päivänvaloon, mutta ei ne asiat jatkuvalla toisten syyllistämällä parane jos siihen jää jumiin eikä itse muutu mihinkään suuntaan, lisäät vaan paskaa omaan niskaasi ja se vaikuttaa kaikkiin ihmisiin johon törmäät. Tarkoitan ihmisiä jotka jää levittämään entistä suurempaa vihaa vaan yhteiskuntaan ku psyyke ei näytä kestävän paljastuneita asioita. Vaihdat vaan puolta joka on samanlainen kuin se puoli jota vastaan taistelet. Valtamedia vs. MV lehti ovat hyvä esimerkki. ”Hyvä vs. Paha”, mutta kummatkin aivan yhtä pahoja. Tosin auttaa ihmisiä havahtumaan. Asioilla on aina kolikon molemmat puolet. Sun tehtäväsi olisi tajuta että ne kummatkin ovat väärin ja täyttä peliä mikä ei etene mihinkään suuntaan. Sun tehtäväsi olisi tajuta että olet juuri sitä mitä sanot toisten olevan. Se vasta aivopierua onkin ku alkaa uskomaan kammottavaan tulevaisuuteen, teet siitä todellista itsellesi ja muille eikä se auta asiaa pätkän vertaa sun ja muiden elämää, ellei joku sit näe tuon piiriipiirii pyörii leikin lävitse. Se, että sanot toisten ajatuksia aivopieruksi ovat juuri sitä mitä ajattelet itsestäsi mitä päästelet. Mitä jos kerrankin eläisit vaan itsellesi ja uskoisit itseesi, sen sijaan että elämä ulkopuolella määrittelee elämäsi ja hyppäät jokaikiseen ansaan mikä ei muuta elämääsi mihinkään suuntaan. Se saa muutkin ympärilläsi toimimaan ”oikein”. Naurat ja ehkä ihmettelet miksi ihmiset jaksaa leikkiä ja mennä ympyrää. Sitä tässä on eletty jo tuhansia vuosia, seuraen johtajaa ja alistuen kaikella turhuudelle, etkä näytä pääsevän yli tuosta apina kulttuurista ja herättää itseäsi tuosta harhasta mitä pidät yllä, koska hakkaat päätä seinään kokoajan. Vastaus kaikkiin ihmisten keksimiin ongelmiin löytyy sisältäsi, se olet sinä joka on tämän säälittävän sirkuksen Messias. Sinä tiedät sen itsekin, et vaan näe sitä, koska olet uppoutunut keksimiisi ongelmiisi ja levität niitä kuin syöpää ilman hoitokeinoa.

   Plusääni(0)Miinusääni(1)
 7. Ainoa ”Vihreä”, jolla koskaan on ollut, ja on jotain järkeviä, tervehenkisiä ajatuksia, on kalastaja Pentti Linkola! Respect!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 8. Kyllä neekeriä ( kävin koulua 80- luvulla eikä ollut rasistinen sana) ja muunrotuista tummaa pitää voida syyttää ilman rasistileimaa. Hyysäysvaltio rankaisee omia ja antaa elää pelossa kun maahanmuuttajia suojellaan ja asiallisiakin vastakommentteja hiljennetään. Ei kukaan oikeasti järkevä nainen esim voi haluta muslimimiestä ja toivottavasti ne jotka haluavat, ymmärtävät ennekuin on liian myöhäistä ”paeta”

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat