Valtamedia valehteli röyhkeästi maahanmuuttajan ”pahoinpitelystä” Helsingissä

Helsingissä järjestettiin tänä viikonloppuna useita maahanmuuttovastaisia mielenosoituksia. Valtamedia yrittää jälleen valheellisen uutisoinnin avulla tuhota tiukempaa rajapolitiikkaa vaativan kansanliikkeen julkisuuskuvan.


Valtavirtainen valemedia uutisoi eilen ja tänään näyttävin otsikoin, että ”raskaana oleva musliminainen pahoinpideltiin” maahanmuuttovastaisen Itis-mielenosoituksen liepeillä. Uutisoinnin implisiittinen viesti oli, että maahanmuuton vastustaminen johtaa rasistiseen väkivaltaan, minkä vuoksi tiukempaa rajapolitiikkaa vaativat mielenosoitukset tulisi kieltää.

MV-lehti selvitti pian, että ”pahoinpidelty raskaana ollut musliminainen” oli naamioituneena tapahtumassa häiriköinyt tunnettu somaliaktivisti Maryam Askar. Askar yritti ensin jopa raukkamaisesti kiistää osallisuutensa, mutta hän luovutti pian.

Paikalla olleet mielenosoittajat ovat julkaisseet useita videoita Askarin ”pahoinpitelystä”. Kuten videoilta näkee, naamioitunut somali ja hänen äärivasemmistolainen ystävänsä yrittivät provosoida tapahtumaa tönimällä mielenosoittajia.

Mielenosoittajat eivät tarttuneet provokaatioon, vaan odottivat, että poliisi saapui paikalle. Valtamedia kuitenkin väitti, että mielenosoittajat hakkasivat Askarin joukolla.

Esimerkiksi juutalaisen Erkon suvun omistama valemedian Helsingin Sanomat kirjoitti tapauksesta ”joukkopahoinpitelynä”: ”Itäkeskuksessa maahanmuuttovastainen mielenosoitus – Poliisi tutkii epäiltyä ulkomaalaistaustaisen naisen joukkopahoinpitelyä lähistöllä

Iltalehti piilotti valehtelevien toimittajien nimet

Tökeröintä propagandaa aiheesta tuotti kuitenkin Iltalehti, jonka mukaan musliminaisen ”joukkopahoinpitely” jatkui jopa viisi minuuttia, vaikka mielenosoituksen vuoksi alueella oli kymmeniä poliiseja.

Iltalehden ”uutisten” takana olivat kulttuurimarxistitoimittajat Mari Pudas ja Anna Egutkina. Kun Iltalehden toimitukselle selvisi, että ”pahoinpitelystä” kuvattu video levisi Internetissä (ja todisti, ettei mitään pahoinpitelyä ollut tapahtunut), vaihdettiin nolattujen valehtelijatoimittajien nimet anonyymiksi ”IL-työryhmäksi”.

Kun valhe paljastui, Mari Pudas joutui sosiaalisessa mediassa kovaan hiillostukseen. Hän kuitenkin ilmoitti, ettei aio oikaista valheellista ”uutistaan”, koska hänellä on vapaapäivä ja koska videon otsikossa on sana ”matu”. Vaikka Iltalehti loivensi Pudaksen uutisen sanamuotoja ja poisti valehtelijatoimittajan nimen, väitetään lehden verkkosivuilla edelleen, että somali olisi joutunut ”pahoinpitelyn” kohteeksi.

Toisin sanoen suomalainen valtamedia jatkaa valehtelua vielä senkin jälkeen, kun valhe on jo paljastunut. Onhan valheella jalot rasisminvastaiset motiivit.

20160911_iltalehti_1
Iltalehden valeartikkeli.
Kun Mari Pudakselta pyydettiin oikaisua uutiseen, kertoi hän mieluummin "ampuvansa natseja" videopeleissä.
Kun Mari Pudakselta pyydettiin oikaisua uutiseen, kertoi hän mieluummin ”ampuvansa natseja” videopeleissä.

Valtamedia valehtelee järjestelmällisesti maahanmuuttajista ja ”rasismista”

Sosiaalisessa mediassa tapahtumaa on verrattu aiempiin valtamedian ja poliittisen eliitin lietsomiin rasismiuutisankkoihin, kuten Tampereen pitseriapaloon sekä Mustan Barbaarin sukulaisiin väitetysti kohdistuneeseen ”etniseen profilointiin”.

Helmikuussa Yleisradion toimittaja Eve Väyrynen valehteli joutuneensa ”uusnatsien” pahoinpitelemäksi, mutta Internetiin ladattu video paljasti pian tapahtumien todellisen kulun. Mitään pahoinpitelyä ei taaskaan ollut tapahtunut.

Merkillepantavaa mediasirkuksessa on se, että samalla kun valtamedia uutisoi kissankokoisin otsikoin kuvitteellisista ”rasistisista pahoinpitelyistä”, pimittää se kansalaisilta tietoa todellisista pahoinpitelyistä, joihin ”rasisminvastustajat” ja maahanmuuttajat ovat viime aikoina syyllistyneet.

Suomen johtavien valtavirtaisten valemediojen päätoimittajat julkaisivat keväällä pömpöösin vetoomuksen ”luotettavan median puolesta”. Helsingin tapahtumat osoittavat kuitenkin jälleen, että itsenäiset ”vastamediat” ovat ainut luotettavan tiedon lähde, kun kyse on Suomen maahanmuuttopolitiikasta.

 

Lue myös:

Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä
Valtamedia: pakolaisten ja vasemmiston väkivalta ON parempaa
Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä
Jessikka Aro: enemmän vankeustuomioita sananvapausrikoksista!
Valtamedian ”uusi” strategia: sensuuria ja entistä törkeämpää valehtelua

16 kommenttia

 1. Tietenkin bilderberg-media valehtelee.

  Siksi myös rockefeller kiitti esim. helsingin sanomaa ja muita bilderbergiin osallistuneita medioita kun
  ovat hiljaa ns. nwo.sta.

  Tragikoomista muuten ,että valhemedia ei voinut sisällyttää kommentointi-osioita WTC.n räjäytyksen
  15 vuotispäivän uutisointeihinsa.

  On helpompaa pitää kiinni ”virallisesta valheesta” ilman kiusallisia kommentoijia.

  Kennedyjen murhat,kuussa käynti 60-luvun tekniikalla,WTC.n räjäytyksen virallisen valheen epäily.

  Pitäisikö näistäkin tuomita vanhus vankilaan kun on asiasta erimieltä kuin ”virallinen” historian kirjoitus?

  Plusääni(54)Miinusääni(0)
 2. Valhemedia kaivaa omaa kuoppaansa.

  Katsoin muuten eilen dokumenttia neuvostoeestiläisestä mainostoimistosta. Mainio ohjelma muuten niin totaalisen sontaisessa YLE:ssä.

  Siinä neuvostoeestiläiset ”mainosmiehet” kertoivat, kuinka mainosten kuvaamia asioita/tavaroita ei kukaan edes kuvitellut olevan olemassa. Mainoksissa vain kuvattiin sitä elämää/tavaraa, joka VOISI OLLA OLEMASSA, joka OLISI HIENOA, JOS SE OLISI OLEMASSA.

  Tämähän on prikulleen nykyinen neuvostoEU. Nytkin media kuvaa sitä maailmaa, jota ei ole olemassa, ja kaikki toki tietävätkin, että sitä multikultimaailmaa ihanine neekreineen ei ole missään olemassa, mutta SE OLISI HIENOA, JOS OLISI ja SIKSI SIIHEN PITÄÄ USKOA.

  Olenkin nyt jo täysin vakuuttunut siitä, että näen vielä ennen kuolemaani toisen kerran ”Berliinin muurin romahduksen”. Ja tällä kertaa se ei romahda rauhanomaisesti ja tällä kertaa punikkiviherbolsu ei pääse vihreälle oksalle takaisin saarnaamaan minulle multikultia tai mitään muutakaan kultia.

  Tällä kertaa jokainen valehteleva toimittaja tutustuu ergonomisesti lyhtypylvääseen. Siellä hän voi suunnitella narratiivia. Ja kyllä, hänen kohtaloaan ei tarvitse uutisoida, ei viitsi pahoittaa kenenkään mieltä, mitä pikkupaskan kohtalolla muutenkaan on väliä. 🙂

  Plusääni(43)Miinusääni(0)
 3. Osa suvakeista on muuttunut pitkäkestoisen ja rankan kognitiivisen dissonanssin vuoksi jo niin mieleltään häiriintyneiksi, että ne itsekin uskovat omiin harhanäkyihinsä. Halu uskoa maahanmuuttokriitikoista eli ’rasisteista’ kaikkea mahdollista pahaa on suuri ja pienikin tönäisy muuttuu ’rankaksi pahoinpitelyksi’. Tämmöisen hörhöilyn seuraaminen voisi olla jopa hauskaa, jollei tietäisi, että sairaus on levinnyt laajalti maamme päätöksiä tekeviin piireihin ja voi koitua koko valtakunnan kohtaloksi.

  Plusääni(37)Miinusääni(0)
 4. Periaatteessa hyvä, että tilanne kärjistyy mamujen kans näkyviksi ongelmiksi. Mutta toisaalta tällä rähinöinnillä jää piiloon se perimmäinen ongelma eli se miksi mamutulva tuli ylipäätään. Toivoisin äänekkäämpää eliitin vastustamista myös noihin mielenilmaisutapahtumiin..niistähän tämä ongelma pohjimmiltaan on lähtöisin.
  Päättäjät ja piilopäättäjät vastuuseen prkl!!

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 5. Tavallisen suomalaisen on vaikea uskoa, että media valehtelee tietoisesti, organisoidusti ja joka kerta. En itsekään millään ensin uskonut tähän, mutta nyt tiedän, kuinka asiat ovat.

  Nämä ns. ”toimittajat” tietävät aivan tasan tarkkaan, mitä he tekevät. He valehtelevat tietoisesti, he vääristelevät tietoisesti, he pohtivat tietoisesti mitä, koska ja millä tavalla voi kertoa.

  He pettävät omaa kansaansa ja he ylpeilevät sillä, he pilkkaavat meitä, Suomen kansaa. He pitävät meitä arvottomina, tyhminä, heidän mielestään meille pitääkin valehdella.

  He eivät koskaan, missään olosuhteissa muuta tätä suhtautumista omaan kansaansa. Oma kansa on heille jonkin arvoinen vain jos kansa nurisematta hyväksyy oman murhansa, kansanmurhan. Meidän pitää kiittää heitä siitä, että me jäämme omassa maassamme vähemmistöön, meidän pitää suudella raiskaajan jalkaa ja kysyä, oliko hyvä?

  Meidän pitää hyväksyä se, että joka neljäs nainen raiskataan, kuten Ruotsissa nykyään asia on. Meidän pitää maksaa loputtomiin vähä-älysille mustille siitä hyvästä, että he ovat olemassa. Se on itseisarvo, me emme saa kyseenalaistaa tätä.

  Ja tästä hyvästä heille maksetaan, oikein hyvin. Heidän, maanpettureiden, elämä on turvattu, meidän, kansan, pitää tinkiä ja kärsiä, jotta maanpetturi itse ja hänen lemmikkinsä, vähä-älyisen, on hyvä olla.

  Meidän pitää luopua, tinkiä, kärsiä, he voivat hyvin ja heidän suosikkinsa saavat kaiken, tekemättä mitään.

  Näiltä ihmisiltä on turha odottaa mitään, heidän kanssaan ei voi keskustella, dialogia ei ole, on vain ylimyksen monologi.

  Siksi meidän pitää keskittyä lyhtypylväisiin, ja niiden ergonomiaan. Ne tietävät, mitä pitää tehdä, ja ne ovat oikeudenmukaisia. Ne eivät valehtele. 🙂

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
 6. Niinpä niin. Sen sijaan pari irakilaista on nyt TODELLAKIN tappanut Arto Mikkosen Otanmäellä Kajaanissa. Ei näy hysteriaa viistäviä otsikoita, ei mainintoja kolumneissa, ei ulvovia toimittajalaumoja vaatimassa selityksiä tai analysoimassa tapahtunutta. Nämä lankkinaamat ovat raiskanneet, ryöstäneet, hakanneet ihmisiä ja vihdoin viimein tappaneet. Kuinka monya ruumista tässä tarvitaan enenkuin jotain tapahtuu? Perkeleen punikkivaltio!

  Plusääni(34)Miinusääni(0)
  1. Onhan ne tappaneet aiemminkin. Tämä vain viimeisin tapaus. Googletin ja Suomessa tapahtui v 2014 78 henkirikosta, joten jos matuloisia ois esim 30 000 on se noin 1/150 osa suomalaisista ja niiden pitäis tehdä yks henkirikos joka toinen vuosi ollakseen samalla tasolla ja näin ei ole.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Suomen vallanpitäjät ja heidän sylikoiransa valtamedia ovat yhtä ja samaa iljettävältä löyhkäävää mätäpaisetta.

  Plusääni(31)Miinusääni(0)
 8. Rappion koko kuva:

  Afgaanipakolaiset tappavat muutaman setelin takia miehen ja mikä on valhemedian reaktio?

  Pelko siitä, että kansa on pahoillaan asiasta, että ”rasismi lisääntyy”. Ja huomatkaa, kyseessä on aina ”yksittäistapaus”.

  Ruotsissa on niin paljon ”yksittäistapauksia”, että JOKA NELJÄS RUOTSALAISNAINEN RAISKATAAN AINAKIN KERRAN. Kaikki ovat, tietenkin, ”yksittäistapauksia”.

  Meitä murhataan, me olemme vain ”yksittäistapauksia”. Meitä raiskataan, mutta mitä siitä, me olemme vain ”yksittäistapauksia”.

  Muuten, loppukevennyksenä:

  Olen kiinnostunut vuodesta 1488. Minusta se on kiinnostava vuosi. Tutkin sitä paljon ja ajattelin teettää T-paidan, jossa lukee: ”1488, very interesting number”. Tietääkö kukaan, onko tällainen paita sallittu Saksassa? Joutuuko siitä vankilaan? Minkä luvun voi laittaa T-paitaan Saksassa ilman vankilatuomion uhkaa?

  Voiko harrastaa esim. lukua 1489-1? Tai 1487+1? Voiko oma onnenluku olla 14? Saako pistää T-paitaan: 14 years to 88!

  Tietääkseni Saksassa on lukupogromi käynnissä. Juutalaiset ovat kieltäneet joitakin lukuja. Juutalaiset ovat todella, todella taikauskoisia. Varmaankin 14 ja 88 ovat heidän ”huonon onnen” lukuja?

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
  1. Ainakin 88 on saksassa kielletty luku. 8 on aakkosten kahdeksas kirjain H ja kasaarien mukaan 88 tarkoittaa Heil Hitler.
   Kun olisi riittävän paljon rahaa, ostaisin autooni rekisterikilven HH-88 ja tekisin opintomatkan saksaan…

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. Toi kaikki median toiminta lisää vain inhoa ja vihaa helvetin neekereitä ja kirottuja arabisikoja kohtaan.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 10. Täytyy sanoa tästä musliminaisesta noin pukeutumisen perusteella, että hän on suorastaan ”ylisiveä”. Eikös Suomen laki kiellä naamioitumisen mielenosoituksissa? No, tuo lause oli tämän päivän Suomessa suoranainen lapsus.
  Mädätys -media on niin mädättynyt, että he voisivat ”toimittaa lehteään” peruskallion sissän jyrsitystä bunkkerista vailla kaikkia yhteyksiä ulkopuoliseen maailmaan. Toiminnaltaan käyttäytymiseltään valtamedia muistuttaa uskonlahkoa, joka elää aivan toisessa todellisuudessa eristyneisyydessä ympäröivään yhteiskuntaan nähden. Saa nähdä kuinka tämä päättyy. Todennäköisesti nämä ”sarvikuonot” eivät tule antamaan periksi, vaikka todellisuus löisi kasvoille. EI. He vaativat sensuuria ja sananvapuden radikaalia rajoittamista. Mieluummin se poistetaan kokonaan. Jos näin käy, on se melkoista ”evoluutiota” maassa, jossa on joskus vallinnut edes jossainmäärin Länsimainen vapaa tiedonkulku. Nyt, jos edes lukee valtamediaa, se on tehtävä ”rivienvälistä” kuten Itä-Euroopan kommunistimaissa ennen.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 11. Presidentin tai pääministerin on mentävä polvilleen Suomen kansan edessä ja pyydettävä anteeksi suorassa TV-lähetyksessä Arto Mikkosen murhaa. Se on murha koska nämä maanpetturit päästivät näitä murhaajia kävelemällä rajan yli Suomeen.

  Nyt Arto Mikkonen on kuollut.

  Se on näiden maanpettureiden syy! Tietysti myös näiden raakalaispetojen, matujen syy mutta suurimman vastuun tästä kuolemasta kantaa Suomen ylin maanpetturi-mädättäjä johto.

  Missä on hiljainen hetki, ja missä on surunvalittelut presidentti Niinistö ja pääministeri Sipilä!

  Auta armias kun tummaihoinen Valtteri myöhästyy bussista…niin jo on valtakunnassa hätätila!

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 12. Niinistö sanoi Karttusen kuolemaan viitaten, että Suomessa rasismi on rikos. Aivan, niin on nistin sylkeminen päin toisen näköäkin. Jos tämäkin poika olisi saanut normaalin kotikasvatuksen ja omaksunut edes lähimain normaalit käytöstavat, niin mitään tällaista ei olisi tapahtunut. Ei rasismi liity siihen mitenkään.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat