Juutalaiset polttivat kristityn kirkon Israelissa

Israelin poliisi on ilmoittanut pidättäneensä 16 juutalaista siirtokunta-aktivistia, joita epäillään kristityn kirkon tuhopoltosta.

Hyökkäys tapahtui Tabghassa Genesaretinjärven lähistöllä keskiyöllä viime torstaina. Juutalaiset olivat spray-maalanneet rikospaikalle sitaatin juutalaisesta ”rukouksesta”, jossa kielletään ”epäjumalten” palvonta. Juutalaisten pyhä Talmud sisältää erittäin loukkaavia opetuksia ei-juutalaisista sekä näiden uskosta:

  • Sanhedrin 45a, 52a-b, 106a: Kuvaa kolmea niistä neljästä menetelmästä, joilla Jeesus [‘Balaam’] tapettiin (kivittäminen, polttaminen, kaulan katkaiseminen, kuristaminen). Kivitettäessä raskas kivi pudotettiin Jeesuksen rinnan päälle niin että se murskaantui. Poltettaessa Jeesus laskettiin lantaan kainaloita myöten, sitten hänen kaulansa ympärille kiedottiin kangas, jonka päitä vedettiin sen jälkeen vastakkaisiin suuntiin, niin että suu aukesi. Sulaa lyijyä kaadettiin suusta sisään, niin että sisälmykset paloivat (näin tahdottiin polttaa sielu). Kuristaminen samalla systeemillä, kiristämällä lujasti kankaan päitä. Kaula katkaistiin miekalla.
  • Shabbath 116a: Kristillisiä kirjoja [mm. Uusi testamentti] ei tule pelastaa tulelta, kuten ei myöskään rakennuksen romahdukselta, vedeltä tai miltään muulta joka ne tuhoaisi; kristittyjen kirjoja tulee polttaa; Uusi testamentti on kuin tyhjä paperi. – – Missään olosuhteissa ei saa mennä kristityn taloon.
  • Gittin 57a: Jeesus [‘Balaam’] lähetettiin rabbien moittimisen vuoksi helvettiin, jossa häntä rangaistaan keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa. Jeesus luettiin yhdeksi niistä kolmesta suurimmasta “Israelin synnintekijästä” (Jeesus, Bileam, Tiitus), jotka Israel on koskaan tuntenut.
  • Sotah 47a; Sanhedrin 107b: Jeesus erotettiin seurakunnasta, koska hän ajatteli vietellä naisen, ja suruissaan ja sekavana hän alkoi palvoa tiiliskiveä. Jeesus oli noita, joka vietteli, turmeli ja tuhosi Israelin.
  • Abodah Zarah 26a: Israelilainen naisen ei tule auttaa ei-juutalaista vaimoa lapsen synnyttämisessä, koska ei-juutalainen lapsi kasvatetaan epäjumalanpalvelijaksi. Ei-juutalaisen naisen ei tule saada auttaa israelilaista naista synnytyksessä, sillä hän voi yrittää tappaa lapsen. Samat rajoitukset koskevat rintaruokintaa.
  • Yebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.
  • Abodah Zarah 26d Tos; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Simeon ben Yohai totesi; “Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa”.

Rikosta tutkivan poliisiyksikön mukaan kaikki epäillyt ovat juutalaisia opiskelijoita Länsirannan siirtokunnista. Suuri osa kirkkorakennuksesta, sen yhteydessä ollut matkamuistomyymälä ja suuri määrä uskonnollista kirjallisuutta tuhoutui palossa. Lisäksi yksi munkki ja vapaaehtoistyöntekijä joutuivat sairaalaan, koska he lähes tukehtuivat savuun.

APTOPIX Mideast Israel Church Fire ISRAEL-RELIGION-CRIME-CHRISTIANITY A religious icon is seen on the floor of Church of Loaves and Fishes in northern Israel

New York Postin mukaan juutalaiset ovat viime vuosina alkaneet polttaa kristittyjen kirkkoja ja muslimien moskeijoita vielä aikaisempaakin enemmän. Poliisilla vaikuttaa olevan rajattomasti resursseja vangita kiviä heitteleviä pieniä palestiinalaislapsia, mutta juutalaisen terrorismin määrä on sen sijaan vain kasvanut.

Viime vuonna juutalaiset hyökkäsivät kirkon edustalla rukoilleiden kristittyjen kimppuun, kivittivät näitä, tuhosivat kirkkoa koristaneen ristin ja heittivät kirkon penkit järveen.

Artkkelissamme ”Kristillinen sionismi ei ole kristillistä” esittelemme lisää juutalaisten suorittamia viharikoksia Israelissa, joista suomalainen valtamedia ei koskaan kerro.

 

Lue myös:

Raiskauksia ehdottanut sionisti piti Helsingissä juhlapuheen!
Uskonnollinen dokumentti ”Marching to Zion”
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta
Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat