Juutalaisten painostuskirje ei vakuuttanut ylivieskalaisia

Ylivieskassa ja sen lähikunnissa ilmestyvä Kalajokilaakso-lehti julkaisi 31.10. Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston Magneettimediaa koskeneen ”avoimen kirjeen”. Kirje ei kuitenkaan vakuuttanut ylivieskalaisia, jotka kirjoittivat lehdelle teräviä vastineita.

Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen.
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen.

Suomen juutalaiset eivät ole tyytyväisiä siihen, että Ylivieskan kaupunki päätti luovuttaa Magneettimedian edelliselle päätoimittajalle Juha Kärkkäiselle Pro Ylivieska  –palkinnon. Magneettimedian edustamiin arvoihin ei kuulu sionismi, joten neuvosto päätti ”osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun”. Käytännössä juutalaiset vaativat palkinnon perumista, vaikka suoraan he eivät tätä kirjeessään tohdikaan sanoa.

Syksyn hovioikeudenkäynnin aikana useat pohjoissuomalaiset sanomalehdet hyökkäsivät valheellisin perustein Magneettimediaa vastaan. Ne eivät kuitenkaan tarjonneet meille mahdollisuutta kunnollisen vastineen julkaisemiseksi. Aiheesta voi lukea lisää artikkeleista ”Myös Kalajokilaakso julkaisi juutalaisten painostuskirjeen” sekä ”Suomen juutalaisneuvosto painostaa Ylivieskan kaupunkia”. Kuten alla olevista lehtileikkeistä kuitenkin selviää, eivät valtamedian valheet ole purreet kansalaisiin toivotulla tavalla.

Kalajokilaakso 7.11.
Kalajokilaakso 7.11.
Kalajokilaakso 7.11.
Kalajokilaakso 7.11.
Kalajokilaakso 10.11.
Kalajokilaakso 10.11.

Lähde: Kalajokilaakso

5 kommenttia

 1. Hienoa että paikallinen väestö puolustaa omiaan. Tästä on syytä muun Suomen ottaa esimerkkiä!

  Magneettimedialle erityisesti suuri kiitos toiminnasta vastarinnan äänenä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Kyllä monet holokaustin kieltäjät kiistävät sen, että juutalkaisia olisi kohdeltu huonosti ja että tämä olisi johtanut moniin kuolemantapauksiin. No ei tuossa otettu kantaa määriin sentään. On myös kiisteltyä heidän parissaan, oliko juutalaisten kohtelu epäoikeudenmukaista vai asiaan kuuluvaa tai sota-ajan ja ryhmän vaarallisuuden vaatimaa ym. On muistettava sodanjulistukset, ryhmäkuri ja partisaanitoiminta/vastarintaliikkeet. Myös se, että juutalaisjohtajat olivat julistaneet kaikki Europan juutalaiset sotilaiksi julkisesti.

   Ei romaneja tai homoja vainottu. Homot saivat olla kaapissaan, kunhan eivät häirinneet muita. Sama laki oli ollut ennenkin ja jälkeen sodan. Vain kaksi kertaa julkisesti pahennusta herättäneet, prostituoidut, lasten ahdostelijat tms. kerrasta joutuivat keskitysleirille ja yleensä lopullisesti. Vielä 60-luvulla oli voimassa Länsi-Saksassa oikeuden päätös, jonka mukaan romaneja ei vainottu. Heidän kohtelunsa johtui heidän yleensä irtolaisesta elämäntyylistään.

   Ei voida puhua poliittisten vastustajien vainostakaan. Vain vaaralliseksi osoittautineiden. Kunhan ihminen ei ollut häiriöksi, häntä ei ahdisteltu. Järjestelmän uhkaamista ei hyväksytty. Tietenään ei suvaittu poliittista toimintaa, joka oli ristiriidassa valtion ajatusten kanssa. Näinhän juutalaisten vapaamuuraridemokratioissakin selkeästi toimitaan.

   Tuo lista on oikeastaan Colen ja Weberin lista.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Sionistien keksimä 6 miljoonan juutalaisen holokausti ja TODELLINEN holokausti: ”The Untold Holocaust : Allied Forces treatment of Germans”, tapnewswire com/2014/11/the-untold-holocaust-allied-forces-treatment-of-germans/

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat