Suomen juutalaisneuvosto painostaa Ylivieskan kaupunkia

Sanomalehti Kaleva julkaisi tänään Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston avoimen kirjeen Ylivieskan kaupunginhallitukselle. Kuten arvata saattaa, vaadittiin Gideon Bolotowskyn ja Dan Kantorin kirjeessä kovia otteita Magneettimediaa vastaan.

Suomen juutalaiset eivät ole tyytyväisiä siihen, että Ylivieskan kaupunki päätti luovuttaa Magneettimedian edelliselle päätoimittaja Juha Kärkkäiselle Pro Ylivieska  –palkinnon. Magneettimedian edustamiin arvoihin ei kuulu sionismi, joten neuvosto päätti ”osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun”. Käytännössä juutalaiset vaativat palkinnon perumista, vaikka suoraan he eivät tätä kirjeessään tohdikaan sanoa.

Juutalaisneuvoston puheenjohtaja Gideon Bolotowsky uhosi jo 2012 Kalevassa, että hänen järjestönsä tekee säännöllisin väliajoin poliisille tutkintapyyntöjä ajatusrikoksista: ”Ne ovat johtaneet aina sakkotuomioihin ja takavarikoihin.” Avoimessa kirjeessä sama uhkaava retoriikka jatkuu: ”Keskusneuvosto on useaan otteeseen joutunut puuttumaan maamme tiedotusvälineissä ja erilaisissa julkaisuissa […] esiintyvään antisemitismiin […] toistaiseksi jokainen näistä oikeustapauksista on johtanut tuomioon…” Elämä Suomen kaltaisessa juutalaisvihan valtakunnassa on kovaa, mutta onneksemme on olemassa Keskusneuvoston kaltaisia voipumattomia valonnäyttäjiä, jotka muistuttavat, että omantunnon vapaudellakin on rajansa.

juutalaisten kirje ylivieskalle
Klikkaa kuvaa suurentaaksesi sen.

Kirjeessä Ylivieskan kaupunginhallitusta lyödään, koska se on nyt ”faktisesti antanut tunnustuksen rikoksesta tuomitulle oman kaupungin miehelle”. Tämä taas osoittaa ”poikkeuksellisen huonoa harkintaa”. Juutalaisneuvoston mukaan kaupungin ja kaupunkilaisten maine on nyt ”tahrattu”. Kummallisessa loppukaneetissa juutalaiset jyrisevät, että kaupunki joutuu vielä ”ennemmin tai myöhemmin” kantamaan päätöksestä vastuun.

Juutalaisten painostuskirje ei ole sisällöltään kovin mielenkiintoinen. Kantor ja Bolotowsky eivät kyenneet kumoamaan Magneettimedian argumentteja sionistien tai äärijuutalaisten poliittisesta vallasta, vaan tyytyivät tapansa mukaan syyllistämiseen ja huonosti verhottuun uhkailuun. Mielenkiintoista on sen sijaan se, että sanomalehti Kaleva päätti mukisematta julkaista juutalaisneuvoston julistuksen kokonaisuudessaan. Kuten olemme uutisoineet, Kaleva on antanut äänen mitä kummallisemmille marginaaliryhmille, mikäli näiden viesti on vain ollut Magneettimedia-vastainen. Magneettimedialle ei kuitenkaan ole annettu mahdollisuutta vastata Kalevassa syytöksiin. Syksyllä Kaleva esimerkiksi julkaisi marxilaisen Pohjois-Pohjanmaan Vasemmistonuorten kannanoton, jossa niinikään vaadittiin Pro Ylivieska –palkinnon peruuttamista. Lausunnon takana oli täysin tuntematon nuorisopoliitikko, joten Kaleva teki vahvan arvokannanoton julkaisemalla tekstin. Noin vuosi sitten Kaleva julkaisi Israelin Suomen suurlähettilään Dan Ashbelin lausunnon, jossa tämä haukkui Magneettimedian sionisminvastaisten artikkeleiden kirjoittajia ”mielipuoliksi” ja ”sairaiksi”. Gazan kansanmurhan aikaan Ashbel sai puolestaan rauhassa syyllistää palestiinalaisia kaikista Lähi-idän ongelmista parhaaseen katseluaikaan Ylellä.

Kaleva uutisoi Pro Ylivieska –palkinnosta alun perin 24.9., ja koska uutinen sisälsi muutamia valheita Magneettimedian kirjoituksista, Kalevalle laadittiin vastine. Vastinetta ei kuitenkaan koskaan julkaistu, sillä Kalevan päätoimittaja Markku Mantilan mielestä sionismikritiikki on ”roskaa”, jonka perusteluita ei tule julkisesti käsitellä. Kaleva lähetti toimittajansa Susanna Kemppaisen Magneettimedian hovioikeudenkäyntiin, mutta Kemppainen ei suostunut kirjoittamaan lehteen puolustuksen puheenvuoroista tai siitä, että toinen todistajista oli Ilta-Sanomien entinen päätoimittaja. Kaleva kirjoittaa Magneettimediasta säännöllisesti, mutta ei uskalla kertoa objektiivisesti toiminnastamme. Lähteiksi kuitenkin kelpaavat vasemmistonuoret ja äärisionistit, jotka syyllistyvät kunnianloukkaukseen kutsuessaan Israelin kritisoijia ”mielipuoliksi”. Magneettimedia sen sijaan on pitänyt kiinni journalistiliiton suosittelemista vastine- ja oikaisuvaatimusperiaatteista. Olemme tarjonneet jopa Kantorille mahdollisuuden kumota juutalaisartikkelimme argumentit Magneettimediassa, mutta ainakaan toistaiseksi hän ei syystä tai toisesta ole ottanut haastetta vastaan.

Magneettimedia on noudattanut journalistiliiton vastine- ja oikaisusuosituksia.
Magneettimedia on noudattanut journalistiliiton vastine- ja oikaisusuosituksia.

Juutalaisneuvoston avoimessa kirjeessä epäillään, että Magneettimedian kirjoituksista annettu tuomio ei tule muuttumaan korkeimmassa oikeudessa. Mikäli näin on, kertoo tämä oikeusjärjestelmämme poliittisesta korruptiosta eikä siitä, että Magneettimedia olisi syyllistynyt julkaisutyössään mihinkään väärään. Hovioikeuden tuomion epäloogisuuden voi todeta lyhyesti seuraavalla esimerkillä: hovioikeuden mukaan Adrian Salbuchin artikkeli ”Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke” on panettelua ja solvausta Suomessa asuvia juutalaisia kohtaan. Todellisuudessa artikkelissa ei puhuta sanallakaan juutalaisista, vaan sionisteista ja Yhdysvaltojen Israel-myönteisestä politiikasta. Artikkelissa nimetään sionisteja, kuten George Bush, Joe Biden ja Barack Obama, jotka eivät tietenkään ole juutalaisia. Silti hovioikeus tulkitsi artikkelin hyökkäykseksi nimenomaan Suomessa asuvia juutalaisia kohtaan. Ensimmäisen kerran Suomen juutalaisia käsiteltiin melko tuoreessa artikkelissamme ”Suomen juutalaisyhteisö seisoo rikollisvaltio Israelin rinnalla”. Artikkelissa ääneen pääsee muun muassa Bolotowsky, jonka mukaan Israelin arvostelu on lähes aina antisemitismiä. Jos ei halua saada syytettä juutalaisvihasta, kannattaakin olla hissukseen esimerkiksi Israelin rasistisesta sterilisaatio-ohjelmasta, rodullisesti ohjautuvista joukkotuhoaseista, lastenmurhista, ydinasepelottelusta, murhiin kiihottavista rabbeista sekä erittäin järjestelmällisestä maailmanlaajuisesta seksiorjakaupasta.

Kaleva tai mikään muukaan suomalainen sanomalehti ei koskaan muistuta lukijoitaan siitä, että Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto ei ole pelkkä paikallisten juutalaisten pieni kulttuuriseura. Se on virallisesti osa maailmanlaajuista äärisionistista lobbausjärjestö World Jewish Congressia, kuten WJC:n verkkosivuilta voi lukea. Jokainen vastuunsa tunteva media joutuukin Keskusneuvoston lausuntoja julkaistessaan arvioimaan, onko ulostulojen takana laajempia poliittisia tavoitteita. WJC ei ole uskonnollinen tai kulttuurillinen järjestö, vaan erittäin varakas poliittinen toimija, joka lobbaa esimerkiksi avoimesti Iranin hallitusta vastaan. Suomessa sen jäsenjärjestön kannanotot kuitenkin julkaistaan ilman vähäisintäkään kritiikkiä. Todennäköisesti aiheen kriittisempi käsittely synnyttäisi liudan tulikivenkatkuisia antisemitismisyytöksiä. WJC on myös syyllistynyt muun muassa Sveitsin valtion kiristämiseen, kuten olemme kirjoittaneet aiemmin Magneettimediassa:

32 miljoonaa dollaria ei kuitenkaan riittänyt juutalaisille. Itse asiassa he raivostuivat ja pitivät Sveitsin ’mitätöntä’ tarjousta loukkaavana. Juutalaiset kutsuvat asennettaan chutzpahiksi, joka tarkoittaa ei-juutalaisten ylimielistä ja röyhkeää kohtelua. Typerys ei ole se, joka vaatii, vaan se, joka antaa. Kiristäessään pankkeja juutalaisilla oli kaksi identiteettiä. Julkisuudessa he esiintyivät vainottuna uhrikansana, joka ’holokaustin’ jälkeen joutui kärsimään arabien ja kitsaiden sveitsiläispankkien ’antisemitismistä’. Poliitikkoja ja pankkeja uhkaillessaan juutalaiset sen sijaan sovelsivat chutzpahia ja esiintyivät piinkovina, kylmäverisinä sekä kansainvälisesti verkostoituneina pelureina, jotka voisivat murskata Sveitsin, mikäli se ei taipuisi.

Kiristystä johti kansainvälinen sionistinen lobbausryhmä World Jewish Congress (WJC). WJC käytti hyväkseen suhteitaan erittäin rikkaaseen US Holocaust Memorial Museum -museoon sekä pahamaineiseen Simon Wiesenthal Centeriin. Kolmikolla on Yhdysvalloissa niin paljon vaikutusvaltaa, että se pystyi patistamaan myös maan kongressin ja edustajainhuoneen pankkikomiteat liikekannalle. Tämä ei ole ’antisemitistinen salaliittoteoria’, vaan tapausta tutkineen juutalaisen Norman Finkelsteinin objektiivinen kuvaus siitä, kuinka sionistinen talous ja maailmanpolitiikka toimivat yhteistyössä juutalaisten etujen ajamiseksi.

wjcWorld Jewish Congress sotkee kätensä jatkuvasti Euroopan sisäpolitiikkaan. Se aloittaa esimerkiksi välittömästi painostuskampanjan, mikäli jossain Euroopan maassa kansallismielinen puolue saa sionistien mielestä ”liikaa” kannatusta vaaleissa. WJC on esimerkiksi kovistellut Kreikan hallitusta Kultainen Aamunkoitto –puolueen menestyksen vuoksi:

2013 maailman juutalaisyhteisö painosti Kreikan viranomaisia pidättämään Kultaisen Aamunkoiton demokraattisesti asemaansa valittuja poliitikkoja mielivaltaisin perustein. Vain viisi päivää sen jälkeen, kun World Jewish Congressin johtaja Ronald S. Lauder vaati toimia puoluetta vastaan, Kreikan poliisi iski lukuisten Kultaisen Aamunkoiton jäsenten koteihin.

World Jewish Congressin, sen tytäryhdistyksen Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston sekä Kantorin ja Bolotowskyn on aika katsoa peiliin. Rikka on otettava ensin pois omasta silmästä. Te vastustatte kansallismielisten puolueiden menestystä Euroopassa sekä eurooppalaisten sananvapautta, mutta kannatatte nykyhistorian rasistisinta valtiota, Israelia. Ette ainakaan julkisesti kritisoi Israelissa asuvien merkittävien äärijuutalaisten rabbien vaatimuksia täydellisestä rotupuhtaudesta ja juutalaisesta ylivallasta. Perustelette lehdissä ja televisiossa parhain päin puolustuskyvyttömien palestiinalaislasten joukkomurhia, mutta tuomitsette kirjoittelun, jota pidätte hiukankaan loukkaavana sionisteja kohtaan. Syytätte antisemitistiksi Pertti Salolaisen kaltaisia poliitikkoja, jotka puhuvat sionistisesta lobbauksesta – ja kuitenkin WJC on yksi maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista lobbausjärjestöistä. Vaikka hovioikeus pitää esimerkiksi Adrian Salbuchin artikkelia sisällöltään laittomana, todistavat WJC:n kaltaiset ryhmät päivä toisensa jälkeen, että kaikki, mitä Salbuchi kirjoitti, on 100 % totta.

 

Arvi Pihkala

73 kommenttia

 1. Tämä on totta. Herätkää ihmiset tähän päivään ja huomatkaa että juutalaisten propaganda puree ja uppoaa naiiviin ihmiseen. Propaganda juutalaisilla on jo pahempaa kuin muinaisessa natsi-Saksassa, joka perustuu ”sorrettuun kansaan”.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Niin nämä siionistit uskonnon kaavussa
  käyvät sotaa Jeesusta vastaan
  maallisilla keinoilla.
  Vetoavat ihmisiin so. perkeleeseen,
  Jeesuksen eli Totuuden sijasta.
  Vetoavat maallisuuteen henkisyyden
  sijasta ja kuitenkin haluavat esiintyä
  uskonnon edustajina. Ei perkele.
  Uhkaile Jeesusta ja
  Jeesus todella tulee lopultakin
  luoksesi.
  Mitä tekee äärellinen
  siionisti kun Ääretön tulee luokse?

  Siionisteille sanoisin,
  kristityt eivät ole se mitä
  vastaan taistelette.
  Te taistelette elävää Jumalaa,
  Herraa Jeesusta Kristusta
  vastaan.
  Eli totuutta vastaan.
  Kristitty elää Herrasta.
  Kristitty ei suinkaan ole Herra.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Kumman kaa – sarjassa ”Vesa ei tajuu”.

  Juutalaisten maailmassa ”goyim ei tajuu”.

  Bolotowsky ja Kantor toimivat niin kuin juutalaiset toimivat. Juutalaisethan ovat aina hyviä ihmisiä. Juutalainen ei voi olla paha. Se vain on niin.

  Gazan kouluihin ja sairaaloihin Hellfire-ohjuksia lähettävä juutalainen ei ole paha ihminen, mutta jos joku kirjoittaa, että tämä juutalainen on paha ihminen niin vot!, nyt löytyi se paha ihminen. Tappaja ei ollut paha, mutta tappajaa moittiva oli paha. Me goyimit emme tajua.

  Ilja Ehrenburg kehotti venäläisiä ”tappamaan kaikki saksalaiset”. Ilja oli hyvä ihminen, olihan hän juutalainen. Bolotowsky ja Kantor ovat oikeassa, tietenkin, sillä vain paha ihminen voi arvostella hyvää ihmistä. Ja juutalainen on aina hyvä, paha juutalainen on taruolento, aivan kuin hyvä antisemitisti.

  Hyvä ja paha ovat juutalaisille aivan selvä asia. Juutalainen, juutalaisuus ja kaikki mitä juutalaiset tekevät on hyvää. Goyim on hyvä, ainakin jossakin määrin, jos hän hyväksyy kaikki juutalaiset, koko juutalaisuuden ja kaiken, mitä juutalaiset tekevät.

  Meidän pitää ymmärtää, että juutalaisia, juutalaisuutta ja juutalaisten tekemisiä ei saa arvostella. He ovat arvostelun yläpuolella, he eivät ole niin kuin me. Meidän pitää tajuta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Suomen juutalaisneuvosto on mielenkiintoinen asia.

  Suomen juutalaisilla on ikioma neuvosto, joka valvoo, että Suomen juutalaisia kohdellaan hyvin.

  Tämä on, tietenkin, hyvä asia. Juutalainen, juutalaisuus ja kaikki juutalaisten tekemä ovat aina hyviä. Ne ovat hyviä silloinkin, kun ulkopuolisen silmin ne näyttävät pahoilta. Otan esimerkkejä. Esim. Israelissa juutalaisvaltion juutalaiset sotilaat pommittavat Gazan kouluja ja sairaaloita. Paljon lapsia kuolee. Jonkun asiaa ymmärtämättömän mielestä tämä on pahaa, tällaisten pommitusten tekijät ovat pahoja.

  Mutta näin ei, tietenkään, ole. Tämä vain vaikuttaa pahalta, mutta on ehdottoman hyvää, sillä sen TARKOITUS on hyvä. Lasten tappaminen on vain ns. kollateraalista vahinkoa, jota, valitettavasti, syntyy, kun ajetaan hyvää asiaa. Juutalainen EI VOI tehdä pahaa tarkoituksella. Meidän pitää ymmärtää tämä.

  Itse asiassa me olemme itse pahoja, kun me puhumme asioista niin, että jokin juutalaisten tekemä asia yritetään puhua pahaksi. Lähtökohta on aina se, että kaikki juutalaiset, erityisesti mm. Gideon ja Dan, ovat, tietenkin, hyviä. Ei riitä, että me uskomme niin, meidän pitää myös ymmärtää tämä.

  Ja ymmärtäminen on ihan muuta kuin uskominen. Jos ymmärrät kaikkien juutalaisten olevan AINA HYVIÄ niin käyttäydyt sen mukaisesti. Sinun on hyvä puhua heistä kauniisti ja kunnioittaen, sinun täytyy ymmärtää, että he tietävät, mitä pitää tehdä, jotta asiat tulevat paremmiksi meille kaikille.

  Lasten tappaminen kouluihin on siis hyvä asia. Aitojen ja muurien rakentaminen on, tietenkin, hyvä asia. Mutta huomio! Vain Israelissa. Tämä täytyy ymmärtää. Se on hyvin, hyvin tärkeätä.

  Israel ei ole tavallinen maa. Sen ei, tietenkään, pidä toimia niin kuin esim. Suomen. Tämä on aivan selvää, sillä Israel on hyvien ihmisten eli juutalaisten maa ja muut maat ovat pahojen ihmisten, yleensä natsismiin taipuvaisten, ihmisten maita. Me voimme täällä goyim-maassa yrittää olla hyviä, mutta vaikka me kuinka yritäisimme niin meistä ei voi tulla koskaan niin hyviä kuin Gideonista ja Danista. Se vain on niin, me olemme niin rakennettuja.

  Meitä kaikkia vaivaa geneettinen vika. Me olemme, syvällä sisimmässämme, kaikki antisemitistejä ja siksi pahoja ihmisiä. Meidän pitää ymmärtää tämä.

  Juuri tämän rakennevikamme takia on tärkeätä, että meidän valkoinen rotumme häviää massamaahanmuuton seurauksena.

  Silloin, vasta silloin, hyvä ihminen, eli juutalainen, voi hallita maailmaa ja tehdä sen hyväksi. Meidän pitää ymmärtää tämä.

  Hiljentykäämme.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Vapaamuurariliikkeen vastustaja ja tuntija Friedrich Hasselbacher on sanonut, että kaikki maat, joiden lippu on sinivalkoinen, ovat vapaamuurarien kontrollissa. Kysymys kuuluukin, onko Suomi ollut aina ulkopuolelta johdettu tai ainakin osittain kontrolloitu maa? Suomen lipun värithän ovat samat kuin Israelin ja maa on varsin nuori.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Lainaus tuolta:

   http://toinennakemys.wordpress.com/2014/10/14/presidentti-stahlbergin-kyyditys-14-10-1930-ja-sen-jalkipyykki/

   ”Varoman kuoleman aikaan muuan “Spiooni” (tiedustelumies?) kirjoitti kenraali Walleniukselle (omalla nimellään) seuraavaa: “Kaikenlaisen ravinnon suhteen olkaa varovainen ja nauttikaa sellaista ainoastaan täysin tunnetuissa piireissä, mieluummin kotivalmisteista. Tupakkaa teille tarjottaessa mieluummin kieltäytykää sitä hyväksi käyttämästä tuttavienkaan kesken. Jos satutte ruoka-aikana hetkeksikään poistumaan pöydästä, jossa seurassa sattuisi olemaan “hyvä ystävänne”, älkää jatkako keskeytynyttä aterioimista. Kaikenlaisten paperien ja allekirjoitusten suhteen olkaa varovainen. Provokaatiot ovat yleisiä aseita, ja samalla vaarallisia. Helsinkiläisiä hotelleja karttakaa. Valtiomme kulissien takainen johto käyttää apunaan uskollista aseenkantajaansa, sanansa syöjää…” Tämä kirjoitus voi vaikuttaa huvittavalta, mutta on muistettava, että elettiin kiihkeää aikaa, jolloin taisteltiin Suomen suunnasta. Kenraali Wallenius oli Lapuanliikkeen pääsihteeri tuolloin ja kuten kyyditysjupakka osoittaa, yksi päätarget. Lisäksi siis väännettiin tosissaan valtataistelua Mäntsälän kapinaan saakka, joka toi lopullisen ratkaisun. Kaikenlaisia intrigejä oli ja miehiä saattoi kuolla sopivasti. Mielenkiintoinen on ilmaus “kulissien takainen johto”. Wallenius puhuu myös eräiden everstien kuolemista.”

   Kukahan mahtaa olla ”sanansa syöjä” ja minkä sanan?

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. Kulttuuria, vaihteeksi.

  Minä pidän Sleipnir-yhtyeen musiikista. Minusta yksi mieleenpainuvimpia ja kauniimpia kappaleita on ”Opa, ich vermisse Dich”.

  Kuuntelen sitä nytkin ja ajattelin kääntää (hyvin vapaasti) sen lyriikan tähän. Suosittelen kappaletta kaikille. Ihan helppoa löytää: Youtube ja Sleipnir ja ”Opa, ich vermisse Dich”. Sanoinkuvaamattoman kaunista.

  Kaikella kunnioituksella, Gideon, mutta sinä et tähän pysty. Vaikka oletkin hyvempi kuin hyvin.

  Vapaa käännös:

  ”On yksi niistä päivistä, jolloin olemme mummun luona,
  Tuoksuu kahvilta ja leivonnaisilta,
  Me kuuntelemme hänen puhuvan,
  Hänen kyyneleitään ei voi olla näkemättä,
  Kun hän puhuu Papasta,

  Heillä kaikilla oli silloin vaikeat ajat,
  Minä katson kuvia mummun seinällä

  Pappa, minä ikävöin Sinua,
  Minä tiedän varmasti,
  ihan sama mitä ihmiset sanovat,
  Sinä olit hyvä mies
  Mummo sanoo Sinun olleen sankari,
  Ja annoit henkesi Isänmaan puolesta,
  Hänen kyyneleensä eivät valehtele,
  Ja olisin niin mielelläni halunnut Sinut tuntea

  Hän kertoo ajasta,
  Joka on meille käsittämätön,
  Onnen ja kärsimysten kyynelten ajasta,
  Hänen äänensä on lämmin
  Ja kiintymystä täynnä,
  Kun hän puhuu Pappasta,
  Hänen silmänsä painuvat kiinni,
  Ja hän nukahtaa käsivarsilleni

  Heillä kaikilla oli silloin vaikeat ajat,
  Minä katson kuvia Mummun seinällä

  Pappa, minä ikävöin Sinua,
  Minä tiedän varmasti,
  Ihan sama mitä ihmiset sanovat,
  Sinä olit hyvä mies,
  Mummo sanoo Sinun olleen sankari,
  Ja annoit henkesi Isänmaan puolesta,
  Hänen kyyneleensä eivät valehtele,
  Ja olisin niin mielelläni halunnut Sinut tuntea”

  Tämä teksti koskettaa minua. Gideon ei kosketa millään lailla, en edes usko hänen olevan olemassa…

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 7. Ihan pakko tunnustaa yksi asia. Teen tämän suurella nöyryydellä, ja pahoittelen syvästi, jos Gideon ja hänen heimonsa nyt loukkaantuvat.

  Minä en pidä juutalaisista. Ei, minä en todellakaan pidä heistä. En yksilöinä enkä etenkään ryhmänä.

  Olenko minä nyt antisemitisti? Syyllistyinkö minä nyt rikokseen?

  Olisi minusta hyvä, jos Gideon ja muut juutalaiset kertoisivat minunkaltaisilleni, miten tietää syyllistyvänsä antisemitismiin. Missä vaiheessa ihminen muuttuu antisemitistiksi?

  Otan nyt malliksi tähän erilaisia väittämiä, jotka eivät välttämättä ole aina minun mielipiteitäni.

  Aloitetaan asteikon paremmalta (Gideonin) laidalta:

  Minä rakastan syvästi kaikkia juutalaisia ja juutalaisuutta. Olen valmis kyselemättä uhrautumaan juutalaisen kansan onnen puolesta. – Tämä lienee ns. laillista.

  Minä pidän kaikista juutalaisista ja juutalaisuudesta. En silti ole valmis kuolemaan heidän puolestaan. – Ollaanko nyt jo lähellä laittomuuksia?

  Minusta juutalaiset ja juutalaisuus on yhdentekevää. On aivan sama minulle, jos heidät ajetaan Israelista Välimereen. – Nyt lienee jo syyte lähellä? Vai voiko ihminen olla laillisesti välinpitämätön?

  Minä en lainkaan pidä juutalaisista ja juutalaisuudesta. Minusta maailma olisi paljon parempi paikka ilman heitä, mutta en toki halua heitä kiusata. – Lietsonko nyt vihaa, jos en pidä heistä ja sanon sen julkisesti? Olen tosissani. Onko tämä laitonta, jos todella kertoisin näin ajattelevani? Onko aina laitonta, jos mistä tahansa ryhmästä missä tahansa yhteydessä kirjoittaa näin?

  Ja eteenpäin, vihan syvimpiin syövereihin.

  Minä vihaan juutalaisia ja juutalaisuutta. Jos ihminen sanoo ja kirjoittaa näin niin syyllistyykö hän silloin rikokseen? Huomatkaa, että en kehota muita vihaamaan, kerron vain itse vihaavani. Jos nyt syyllistyn rikokseen niin onko rikos se, että vihaan vai se, että vihaan juutalaisia?

  Ts. saanko vihata esim. natseja? Saanko vihata pedofiilejä? Saanko vihata Genrikh Yagodaa? Saanko vihata Beirutin teurastajaa aka Ariel Sharonia? Saanko kenties vihata jopa Gideonia?

  Jos minä en saa vihata ketään missään olosuhteissa niin oletan tietysti, että kukaan ei saa vihta ketään missään olosuhteissa. Juutalaiset siis eivät saa vihata natseja, uusnatseja tai vanhoja natseja, sillä vihaaminen on kielletty, by definition.

  Jos sitten viha on kielletty, niin voiko sanoa ”en lainkaan pidä”? Miten ylipäätänsä saa sanoa? Vai onko kenties niin että ei saa sanoa mitään ennen kuin Gideon ja juutalaisneuvosto on kirjoituksen tutkinut?

  Olisiko kaikille parasta, että kaikki kirjoitukset, joissa puhutaan juutalaisista/juutalaisuudesta, alistettaisiin ennakkosensuuriin? Minusta olisi, sillä nyt en totisesti tiedä, mitä voin sanoa.

  Minusta minulla on oikeus vihata ja sanoa se, mutta toki en sano sitä, jos se on laitonta. Tai ehkä sanon, mutta se on jo toinen asia.

  Niin tai näin, yksi suuri syy vihaani on juuri se, että minun pitää varoa sanomisiani. Sitä minä vihaan. ja minä vihaan niitä, jotka kieltävät minulta oikeuden sanoa, mitä ajattelen. Minä vihaan sitä syvästi ja leppymättä.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Lisäänpä tähän:

   Ilmeisesti kaikki juutalaiset hyväksyvät seuraavan mielipiteen.

   Minä rakastan juutalaisia ja juutalaisuutta. Olen valmis uhrautumaan juutalaisen kansan onnen puolesta.

   Eikö olekin ylevää ja kaikinpuolin hyväksyttävää? Rakastan juutalaisia. Uhraudun heidän puolestaan. Tämä on universaalia hyvää.

   Näin varmasti saa sanoa ja kirjoittaa.

   Mutta: Minä rakastan kansallissosialisteja ja kansallissosialismia. Olen valmis uhrautumaan heidän puolestaan.

   Nyt olen yhtäkkiä paha ihminen ja minut pitää vangita. Miksi?

   Missä kohtaa kulkee raja ja kuka sen määrittää?

   Saanko rakastaa ”melkein” kansallissosialisteja? Saanko ”melkein” rakastaa kansallissosialismia?

   Eikö nyt tyhminkin ihminen tajua, että juutalaiset haluavat sensuuria. Kysymyksessä ei ole mikään muu kuin sensuuri.

   Nykymaailmaanhan on tuotu meille valkoisille velvollisuus rakastaa kaikkia: Homoja, transuja, mustia, juutalaisia, meidän pitää rakastaa kaikkia. Mutta ei kuitenkaan ihan kaikkia. Vain, sittenkin, valikoidusti kaikkia.

   Me emme saa rakastaa kansallissosialisteja tai valkoisia nationalisteja. Minä saan rakastaa mustien etuja ajavia, mutta jos rakastan itseni kaltaisten etuja ajavia, olen paha.

   Sanonkin tämän suoraan:

   Tämä nykyinen juutalaisjohtoinen länsimaailma on kertakaikkisen kammottava paikka. Se todellakin muistuttaa isoa vankilaa, jossa aidot, todella pahat ihmiset valvovat minua ja syyttävät minua pahaksi ihmiseksi, jos vain halua hyvää kaltaisilleni.

   Minä vastustan tätä. Minä vaadin oikeutta puolustaa kaltaisiani. Minä vaadin sananvapautta. Vaadin oikeutta arvostella kaikkia ryhmiä, kaikenaikaa, niin kuin minä haluan. Jos haluan arvostella juutalaisia, juutalaisvaltiota ja juutalaisuutta, minulla on siihen täysi oikeus.

   Tämä ryhmä on yhtälailla vain yksi ryhmä muiden ryhmien joukossa.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 8. Juha Kärkkäinen on palkintonsa ansainnut.

  Onnea Kärkkäiselle!

  Ja ansaitsisi vielä enemmän.

  Tiedonjulkistamisen valtionpalkinto on opetusministeriön vuodesta 1968 lähtien yksityishenkilölle tai ryhmälle myöntämä palkinto ansioista tiedonjulkistamisessa.

  Magneettimedian kuuluisi saada tämä palkinto.

  Think different.

  Eläköön tiedonjulkistamisen vapaus!

  http://thegreateststorynevertold.tv/

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 9. Kuten juutalaisbolsevikit aikanaan julistivat Venäjällä ja Suomessa, joka oli sioloin osa Venäjää: Kaikki valta neuvostoille, jolloin oli siis kyse kaiken vallan siirtämiseksi juuri näille juutalaisneuvostoille, joita DK ja GB edustavat nyt Suomessa. Historia toistaa itseään ja osoittaa, kuinka paljon näillä neuvostoilla on valtaa nyky-Suomessa. Kymmeniä miljoonia kristittyjä murhattiin Venäjällä näiden neuvostojen toimesta 1917-1941.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Bolsevikkien organisaatio perustui juuri näille ympäri Venäjää levittäytyneille juutalaisneuvostoille, joille valta siirrettiin 1917. Siksi puhutaan historiallisesti juutalaisbolsevikkien vallankumouksesta Venäjällä. Vallankumous suoritettiin jiddishin kielellä, jota Lenin, Stalin, Trotski, Kaganovits ja kumppanit – jopa Kerenski, puhuivat keskenään, etteivät venäläiset ymmärtäneet heidän ”salakieltään”. Siksi Neuvostoliitto oli juutalaisten hallitsema valtio, vaikkei sitä ”juutalaisvaltioksi” voi kutsuakaan, sillä juutalaisia oli vain pari prosenttia kansasta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Suomikin on juutalaisten hallitsema valtio, vaikkei juutalaisia ole Suomessa kuin pari tuhatta. Silti heidän omistuksessaan ja valvonnassaan ovat kaikki Suomen tiedotusvälineet, aseteollisuus, eduskuntapuolueet, supo, oikeuslaitos käräjäoikeuksineen, hovioikeuksineen, korkempine oikeuksineen sionistisen inkvisaattori Mika Illmanin johdolla. Eikä myöskään pidä unohtaa Suomen suurimpien ostoskeskusten omistajien siirtävän voitot kotimaahansa Israeliin. Suomesta on tullut Israelin siirtomaa. Orjuus toteutuu taloudellisella kurjistamisella ja kaiken tuotannon siirtämisellä pois maasta sekä vieraisiin kulttureihin kuuluvan afrikkalaisen, aasialaisen ja arabiväestön asuttamisesta Suomeen rikastuttavan maahanmuuton verukkeella. Hajoita ja hallitse on ollut juutalaisten historiallinen taktiikka kansallisvaltioiden hallitsemisessa.

  Mutta kuten aina on pakko muistuttaa lukijoita, kaikki juutalaiset eivät oli pahoja ja kaikki juutalaiset eivät ole juonittelevia, ahneita ja kieroja. Kaikki juutalaiset eivät seuraa Talmudin oppeja. Kaikkia juutalaisia ei voi tuomita kuolemaan Netanyahun ja Sharonin sotarikoksista. Eikä myöskään kaikkia israelilaisia. Olen itse tavannut myös ns. hyviä juutalaisia. Juutalaisessa valtakoneistossa juutalaistoimittajat, juutalaisneuvostojen puheenjohtajat ja sihteerit kuitenkin edustavat juuri tuota pahuutta, tyranniaa, jota juutalainen ylivalta saa aikaan eri valtioissa esim. sananvapauden suhteen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Hyviä tai pahoja, yhdentekevää.

   Juutalaisuus on johdonmukaista juutalaisten etujen ajamista. Tämä on päivänselvää.

   Juutalaisilla ei ole universaaleja hyväntekijöitä, kuten Äiti Theresa tai Albert Schweitzer tai Fransiskus Assisilainen. Näitä voisin luetella miljoonia.

   Ehei, juutalainen on hyvä tai paha aina niin, että ”mikä on hyväksi juutalaisille”. En löydä, vaikka kuinka hakisin, koko ihmiskunnan historiasta, yhtäkään juutalaista, jota voisin ihailla. Koska niitä ei ole.

   Juutalaiset ovat älykkäitä ja etnisesti äärettömän lojaaleja, mutta he käyttävät näitä ominaisuuksiaan valikoivasti, vain omaksi edukseen. Kun katsoo nykyajan johtavia sionisteja niin mitä näkyy? Minäpä kerron.

   Rahaeliitti. Vuosisatoja jatkunut rothschild/bankfein etc. etc. Onko tästä ollut jotakin universaalia hyvää? Minun mielestäni ehdottomasti ei. Tämä eliitti vaurastuu tolkuttomasti itse, mutta luoko se jotakin universaalia hyvää? Minä kysyn: Missä ja koska? Minä en näe sitä.

   Tämä rahaeliitti on läänittänyt FED:in johdon itselleen. Jos mikä tahansa muu ryhmä tekisi näin, sitä pidettäisiin rasismina ja esim. White Privilege-ilmiönä. Miksi tällaista vuosikymmeniä jatkunutta ilmiötä ei kutsuta nimellä Jewish Privilege? Koska juutalaisista ei saa puhua niin. Voltaire sen sanoi: ”Ota selvää, ketä et saa kritisoida, ja tiedät, kuka Sinua hallitse.” Itse asiassa esim. USA:n talous on tuhottu tämän rahaeliitin Ponzi-huijauksella. Ponzi-huijauksella, jota kutsutaan nimellä USD.

   Hollywood-eliitti. Nykyinen juutalaisjohtoinen (aina juutalaisjohtoinen) Hollywood-eliitti tuottaa täydellistä sontaa. Sieltä on mahdoton löytää minkäänlaista universaalia hyvää. Nykyiset elokuvat glorifioivat USA:n globaalin väkivallan, kidutukset, vakoilun, miehittämättömien lennokkien tekemät joukkomurhat, ihmisten vangitsemisen ja tappamisen ilman oikeudenkäyntiä, jne. jne. Jokainen ihminen, joka kantaa latinkin tämän sontakasan tukemiseen, syyllistyy oikeastaan ihmisoikeusrikokseen.

   Mediaeliitti. Nykinen länsimedia on totaalisen epäluotettava. Se on jo niin epäluotettava, että se on kääntynyt omaa itseään vastaan. Jotakin Utöya-tragediaa (syystäkin) käsitellään vuosikausia, mutta Israelin jokapäiväinen tolkuton rasismi ja jatkuva ihmisoikeuksien vastainen sota palestiinalaisia vastaan sivuutetaan nopeasti.

   Minä kysyn: Kuinka käsiteltäisiin vastaavaa valkoista valtiota? Minun ei tarvitse vastata. Juutalaiset ovat täydellisen, totaalisen kaksinaismoralistisia ryhmänä. Tämä on niin räikeätä, että heillä ei ole oikeutta minkäänlaiseen universaaliin ”hyvän” statukseen tiedonvälityksessä. Täysin päinvastoin.

   Tiede ja taide. Tieteessä on saavutuksia, mutta ei minkäänlaista universaalia hyvää, ei tippaakaan enempää kuin kenelläkään muulla. Ja taide, se ei ole minkäänarvoista.

   Missä ovat kauniit juutalaiskaupungit? Juutalaiset Pariisit ja Roomat? Juutalainen van Gogh?

   Ei, niitä ei ole, sillä heille riittää, kun ostaa sellaisen.

   Olen tavannut juutalaisia erityisesti työasioissa ja, tottakai, he ovat tavallisia ihmisiä. Pitäisikö heillä olla sarvet? Mutta heille on tyypillistä kähmiminen ja selän takana juonittelu, ns. ”harmaa tuonti”. Valmiille tuleminen. Tämä ei ole, tietenkään, mitään erityistä, tämän osaavat kaikki, mutta minkäänlaista universaalia hyvää en ole näissä kauppiaissa koskaan nähnyt.

   Sellaisia he ovat, en pidä heistä ja haluan, että me, valkoiset ihmiset, heräämme ja alamme ajamaan omia etujamme. Nyt. Heti. Sillä tämä porukka pitää muuten huolen siitä, että meitä ei kohta enää ole.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 12. Pakko vielä lisätä:

  Nyt, nykyisen sionistimedian johtamana, maailmaan on toki syntynt ”universaaleja juutalaishyväntekijöitä”, kuten esim. Soros ja Adelson (hohhoijaa…).

  Mutta heidän ”universaali hyvänsä” ei ole universaalia, kuten Äiti Theresalla, vaan juutalaisversaalia. Näillä kavereilla on aina agenda. Siellä ei auteta kuin hyvin, hyvin valikoivasti.

  Adelson on herkullinen esimerkki juutalaismiljadööristä. Hän ei sitten voinut olla paljastamatta oikeaa karvaansa, vaan hänen piti voimansa tunnossa mennä vaatimaan, että ”Irania pitää pommittaa ydinaseilla”. Ihan vain opetukseksi. Jotta Iran ei koskaan hankkisi ydinasetta.

  Hän unohti mainita, että Israelilla on jo sellainen. Iran ei pommita oman maansa kansalaisia ja kouluja ja sairaaloita. Israel tekee niin. Miksei sitä uhata?

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 13. ” Suomen kaltaisessa juutalaisvihan valtakunnassa…”

  Kylläpäs on otsaa (eli chutzpah) kun väitetään tällaista. Virallinen Suomi (media, valtiojohto jne.) on pikemminkin yksi juutalaismyönteisimmistä maista Euroopassa, ellei maailmassa..

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 14. Tabu ”kansanryhmiä vastaan kiihottamisesta” on upottamassa valkoiset suomalaiset kasvaviin syrjäyttäjäkansanryhmiin ja tietty säilyttää jutskulit arvostelun yläpuolella. Tämä termi pitäisi rikkoa, paloitella, pilkkoa pikku palasiksi.

  Ongelma on että rodullinen kansallismielisyys, maahanmuuttajien vaarallisuuden toteaminen ja juutalaisten sormellaosoittaminen yhtenäiseksi ongelmanaiheuttajaryhmäksi OVAT kiihottamista kansanryhmiä vastaan sanasta sanaan. Termissä ei siis ole mitään valheellista. Syytöstä ei voi kieltää.

  Luulisin että retorisella tasolla tie eteenpäin on esittää vastasyytös joka on yhtä totuudenmukainen. Media ei sinänsä ”kiihota” kansaa vaan passivoi tätä, lukuunottamatta puheita päivän pahisjohtajasta tai ”uusnatseista”.

  Miten olisi:

  -”Kiihottaminen kantakansaa vastaan”?
  -”Kantakansan turruttaminen”?
  -”Kantakansan syyllistäminen”?

  Puheissa ”Kiihottamisesta kansanryhmää vastaan” jätetään huomioimatta valkoiset suomalaiset jotka itse mahdollistavat koko nyky-yhteiskunnan toiminnan ja lakien ylläpitämisen sekä populaationsyrjäyttäjien ruokkimisen ja vaatettamisen. Kannatan siis proaktiivista termistöä kuten sana ”kantakansa” sen sijaan että keskustelun sanasisältö keskittyy vähemmistöjen huomioonottamiseen ja tähän reagoimiseen.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. Kiihottaminen kansanryhmää vastaan tarkoittaa juutalaisen rikollisuuden peittelyä. Kaikki paljastukset juutalaisesta rikollisuudesta pyritään leimaamaan juutalaisten taholta valheeksi ja antisemitismiksi. Juutalaiset osallistuvat kollektiivisesti rikosten peittelyyn, joten syyttömätkin juutalaiset ovat osasyyllisiä rikolliseen toimintaan. Ne harvat jotka uskaltavat kertoa totuuden joutuvat ennen näkemättömän vainon kohteeksi.
   Juutalaisuudessa suuri enemmistö pilaa pienen vähemmistön maineen.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
  2. En voi olla samaa mieltä.

   Jos rodullinen kansallismielisyys on ”kiihottamista kansanryhmä vastaan” niin miten tähän sopii ”juutalaisvaltio, joka on juutalaisille”? Tämä on tismalleen juutalaisten itsensä Israelille antama nimitys.

   Jos minä en saa olla rodullisesti kansallismielinen niin Israel ei saa olla ”juutalaisvaltio, joka on juutalaisille”. Piste.

   On jo aika lopettaa tämä ryömiminen ja nousta seisomaan kuin mies.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 15. Olen myös tänään irtisanonut HS:n tilauksen. Olen ollut tilaajana lähes koko ikäni eli n. 18-vuotiaasta asti. Ilokseni en ole enää pitkään aikaan voinut lukea lehteä kokonaan. Se on niin kertakaikkisen totaalisesti kontallaan mm. Gideonin edessä.

  Kehotan kaikkia boikotoimaan sionistisia yrityksiä, mediaa ja etenkin kaikkea Israeliin liittyvää. Tämä on kosher, sillä juutalaiset itsekin (ainakin näin valehtelevat) hyväksyvät Israelin valtioon kohdistuvan kritiikin.

  Omassa kielenkäytössäni arkileämässä Israel onkin nykyään synonyymi kaikelle pahalle, oikea pääbelsebuubi itse. Tätä valtiota voi huoletta solvata, koskaan ei mene harhaan. 🙂

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 16. Me elämme maailmassa, jossa on vain yksi uhri: juutalainen. Kaikki muut ovat ikään kuin kollateraalista vahinkoa; ne syntyvät siksi, että on HYVÄ TARKOITUS. Esim. Gazan lapsiuhrit ovat HARMITTAVIA, mutta VÄLTTÄMÄTTÖMIÄ.

  Koko viimeiset kohta sata vuotta olemme itkeneet Anne Frankia ikään kuin Anne Frankin kärsimys olisi jotenkin suurempaa, jotenkin aidompaa, jotenkin tärkeämpää, jotenkin pyhempää.

  Se ei ole. Se ei ole mitään erityistä, siinä ei ole mitään pyhää.

  Maailma on sulkenut silmänsä siltä maanpäälliseltä helv..iltä, jossa saksalaiset naiset, lapset, vanhukset ja miehet elivät heti sodan jälkeen. Anne Frank on uhri, jotenkin jotakin elämää suurempaa, mutta miljoonia saksalaisia sai raiskata, tappaa, kiduttaa, joukkomurhata, sillä hehän olivat ”vain natseja”. Saksalaiset lapset, naiset ja vanhukset eivät olleet mitään. Juutalainen Ilja Ehrenburg oli oikea VIHA-ARTISI, oikea Pimeyden Ruhtinas, oikea Pahuuden Ruumiillistuma, mutta onko häntä tuomittu?

  Eikö ole hieno maailma. Me emme edes saa surra näitä saksalaisia naisia ja lapsia. Me emme saa edes ajatella heitä. Meidän pitää aamusta iltaan nyyhkyttää Anne Frankia.

  No, minäpä kerron, mitä minä ajattelen:

  Minä EN SURE Anne Frankia. Minä en muistele häntä.

  Minä SUREN näitä unohdettuja saksalaisia. Minä muistan heidät.

  Minä VIHAAN sitä, että minulle kerrotaan, minkä sureminen on sopivaa ja mitä ei saa surra. Ihmiset, jotka kieltävät saksalaisten ihmisarvon, ovat pahinta sontaa, jota maa päällään kantaa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 17. Tänään on saatu kuulla uutisista raskaita uutisia liikenneonnettomuudesta, jossa ilmeisesti äiti teki itsemurhan autolla tappaen itsensä ja kolme alle kouluikäistä lasta. Otan osaa ja suren tätä traagista onnettomuutta ja ihmettelen, kuinka äiti on voinut tähän päätyä.

  Ja kun nyt tunnen tuskaa näiden pienten viattomien lapsien turhan kuoleman takia niin en voi kuin ihmetellä Israelin juutalaisarmeijan tekoja.

  Tämän brutaalin armeijan naiset ja miehet istuvat bunkkereissa ja leikkivät Jumalaa.

  Siellä USA:sta saatua (varastettua) uusinta teknologiaa käytetään seuraavasti:

  Satelliiteilla ja muulla teknologialla ohjukset voidaan ohjata neliödesimetrin tarkkuudella juuri haluttuun kohtaan. Nainen tai mies juutalaisarmeijan univormussa tietää TARKALLEEN ampuvansa ohjuksen kouluun, joka on täynnä lapsia. TARKALLEEN. Minkäänlaista virhemarginaalia ei ole.

  Hän päättää, painaako hän nappia, joka tuo VARMAN KUOLEMAN lapsille. Hän on Jumala, joka päättää elämästä ja kuolemasta. Hän voi kieltäytyä, mutta hän ei tee sitä. Ei, hän noudattaa juutalaisen esimiehensä käskyä ja lähettää kuoleman lapsille. Hän tekee sen tietoisesti, hän on annefrank 2.0. Hän tappaa, käskystä.

  Muuta ei tarvitse sanoa. Siinä on kaikki.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 18. Venäjä ja kiina ja intia ainakin ovat vastavoima nwo:lle!! Heidän johtajiensa kommenttien perusteella ja tekojensa!! Joka viikko tulee uusia uutisia kun luopuvat lännen raha systeemeista ja dumppaavat salaa usan eli juutalais pankkiirien velkakirjoja! Kauhea sota menossa kulissien takana! Heillä on täysi työ pitää jenkkien talous vielä hetken pystyssä!!

  Jos eivät saa aikaiseksi sotaa niin häviävät niinkuin albert pike sanoi että juutalaiset karkoitetaan israeliin!

  Kuinkahan iso on seuraava false flag isku?? Sen on oltava 9/11 kertaa 100 että saavat kansan tuekseen ja syyttävät tietenkin muita maita talouden romahduksesta vaikka itse ovat täysin sen aiheuttaneet ja sillä agendalla on sitten alotettava tarpeeksi suuri sota peittääkseen tekonsa! Mutta tällä kertaa se ei taida onnistua niin kuin 1 ja 2 mailmansota! Onko kemiallinen, dirty nuke vai pankkien järjestelmien virus vain herra sen tietää, mutta tullaan näkemään! Tulee fema kämpeille ruuhkaa kun jenkit joutuu maksamaan hyödykkeistä saman kun muut! tähän asti ovat reservi valuutalla olleet etuoikeutetussa asemassa!!

  Siellähän se monikulttuurisuus agenda on totaalisesti tapahtunut!!

  Mitäs muut kommentoijat on mieltä noista brics maista? Syrjäyttävätkö tulevaisuudessa juutalaisen koronkiskonta pankkijärjestelmän?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Juutalaiset pankkiirit eivät halua pitää taloutta pystyssä, vaan sahaavat keinotekoisella lama/nousukausi sykleillä maailmantaloutta itselleen. Venäjä ym. on juutalaisten hallussa kuten usa ja molemmin puolin juutalaiset junailevat maailman kansoja keskenään vihaan. Venäjän johtajien teot ja kommentit ovat näennäisesti osittain oikeamielisiä, mutta se on vain harhautus. Jälleen kylmän sodan teatteria jota johtaa juutalainen media.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 19. Onko jussi perusteluja tuolle että venäjä on juutalaisten hallussa! Hyvin on tiedossa että junailevat kaikki toisiaan vastaan! Mutta onko esittää jotain todisteita esim monta duuman jäsentä tai päättävissä olevissa asimissa on juutalaisia? Kommunismin aikaanhan oli 90%! JOutuuhan putin olemaan oligarkkien kanssa tekemisissä, en jaksa kaikkia puheita ym kirjoituksia tänne laittaa, mutta laittakaas nyt ihmeessä faktaa!

  Koska putinhan ja lähipiirinsä ovat viimeinen toivo! Ajatteles nyt järjelläs, olisihan ne sodan saaneet helpomminkin aikaiseksi jos oisivat halunneet jos ovat molemmilla puolilla! Joo varmasti on juutalaisilla valtaa venäjällä sitä en kiistä!

  Varmasti juutalaiset tekevät kaikkensa, että saavat taas kerran kupattua venäjän luonnon varat ja rahat! Eiköhän kuule jokainen noista tiedä tarkkaan juutalaisten suunnitelmat! Moni pitää päättäjiä tyhminä, kyllä varmasti tiedostavat asian!

  Kiina loi oman korvikkeen visalle ja master cardille ym mitkä sotii kovaa tuota vastaan! 3 mailmansotaa en näe että pystyy estämään, koska se vaatisi kauhean suuren herätyksen ympäri mailman ihmisissä että tajuaisivat ketä nyt naruista vetelee!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Venäjä on täysin, absoluuttisen totaalisesti juutalaisten hallussa.

   Putin on täysin juutalaisten oligarkkien ympäröimä. Ja toisaalta juutalaiset oligarkit omistavat käytännöllisesti katsoen koko Venäjän talouden, erityisesti raaka-aineet.

   Tämä nykyinen tilanne on ihanteellinen juutalaisten (oligarkkien) kannalta. Toisaalta he ovat (muka) ahdingossa Venäjällä, mutta todellisuudessa juuri nyt tämä ”taloudellinen ahdinko” on heille paras mahdollinen tilanne: loputkin kiinnostavat palat Venäjää voidaan ostaa pilkkahintaan. Tämä on klassinen, satoja vuosia toiminut juoni.

   Sionisteille kahden (viimeisen) valkoisen blokin välinen sotatilanne on, tietenkin, mannaa. Me, valkoiset ihmiset, sodimme ja riitelemme, kun sionisti ryövää maitamme. Samaan aikaan nyt jo molemmat blokit valvovat hysteerisesti ettei vain kukaan kirjoita/puhu pahaa sanaa juutalaisista. Molemmissa blokeissa toisinajattelijoita suljetaan vankilaan kirjoittamisesta ja puhumisesta.

   Yksinkertaisesti: Tämä keinotekoinen ja provosoitu kriisi on kuin savupommi Euroopan, USA:n ja Venäjän ylle. Sen savun suojassa häärii, kuin muurahainen, sekä läntinen että itäinen oligarkki. Ja simsalabim! Kun savu hälvenee, niin voi kummaa, virat, raaka-aineet, taloudellinen valta on erään ryhmän hallussa.

   Näinhän kävi Ukrainassakin. Kuin ihme, Ukrainaan oli tyhjästä ilmestynyt vahva ”natsistinen” kulttuuri ja juutalaiset muuttivat hädässä pois maasta (näin meille syötettiin) ja kuin ihme, maahan tuli amerikkalaisia (sionisti)delegaatioita, ja kun savu hälveni niin natseja ei ollut missään, mutta simsalabim!, pääministeri ja presidentti olivat yhtäkkiä juutalaisia. 🙂

   Ja me taputamme käsiämme.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. ”Putin on täysin juutalaisten oligarkkien ympäröimä. Ja toisaalta juutalaiset oligarkit omistavat käytännöllisesti katsoen koko Venäjän talouden, erityisesti raaka-aineet.”

    Tähän olisi hyvä saada *tyhjentävät* perustelut.

    Ei siis linkkejä

    *Stormfrontin epämääräisen moderaattorin (puhuu Venäjää, ei venäläinen, ei suostu taustaansa paljastamaan, TJEU) kuvakavalkaadeja missä Putin tapaa juutalaisia. Tottakai Putin yrittää (tai ainakin yritti Ukrainan kriisiin asti) pitää hyvät suhteet heihinkin ja on pakko tavaa heidän edustajia.

    *juutalaislehtiin, jossa jotain epämääräisiä kuvia Putinista tapaamassa juutalaisia Venäjällä vuonna xxxx. Oikeasti, *jos* ”he” ovat vihollisia Putinin kanssa tottakai suoltavat ns. johdattelevaa propagandaa mustamaalataakseen häntä, tätä on nykyaikainen informationsodankäynti vrt. Gaddaffi, Assad, Saddam, Hitler, Chavez jne.

    *muuten vaan huonosti perusteltuihin blogilähteisiin.

    Kaikki mitä tapahtuu Ukrainassa, Syyriassa (Israelin yksi päävihollinen), Soros, Khodorkovski venäläisvastainen uhittelu/propaganda länsimediassa jne. antivenäläinen propaganda muuallakin tällä hetkellä viittaa mielestäni siihen että Putinin suhteet maailman ”juutalaiseliittiin” ei ole kovin/ollenkaan hyvät. Tällä hetkellä siis, 10 vuotta sitten saattoi olla toisin.

    Ja ei, Putin tai nyky-Venäjä ei (tietenkään) ole kansallissosialistinen, ei hän/valtiojohto sitä yritä edes esittää.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Lisättäköön, että tietenkin voin olla väärässä ja koko Putin vs ”juutalaiset” mediapeli on jotain monimutkaista ”Hegelian dialectic” (suomeksi ? hyvä-paha kahtiajako tjsp.) agendaa millä minua ja monia muita vedätetään.

     Mutta, en ole oikein löytänyt mitään hyviä perusteluja tälle näkökannalle.

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
    2. Outoa, että et ole törmännyt linkkeihin täällä. Täällähän oli ukraina-keskusteluissa kaikki linkit. Samoin perusteluja. Muistaakseni myös sinä oli aiemminkin inttämässä eikä vain nimim. ”Vastavoima”.

     Onhan juutalaisten maailmanlaajuinen valtalehtikin todennut 100 juutalaisen miljardöörin pyörittävän Venäjää Puten kanssa. Tuolla on linkkikokoelma ja linkkejä myös ao. sivuston muihin juttuihin:

     http://www.destroyzionism.com/2014/07/25/putin-jews-link-compilation/

     Kyllä siellä on nimiä paljonkin. Abramovitshista Wekselbergiin.

     Niin se oli jo 1800-luvulla, kuten Disraaeli paljasti kirjassaan: Maailmaa hallitsevat kulissien takana aivan eri ihmiset, kuin mitä massat luulevat…

     Plusääni(1)Miinusääni(0)
 20. Juutalaiset voisivat pitää nokkansa erossa Ylivieskasta ja aika monesta muusta paikasta.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 21. Luuletko ettei ole otettu opiksi jeltsinin ajoista! Ei millään voi uskoa että olisivat niin tyhmiä että antavat uusiksi tehdä saman!!

  Pistäkääs niiden oligarkkien nimiä jotka ovat venäjällä tärkeimmillä paikoilla jotka ympäröivät putinia?? Voin itsekin etsiä!

  Brics pankin omistajat? Sanohan se obama että we just kill the dollar! Olin itsekin siinä uskossa että brics on juutalaisten käsissä, mutta ainakaan vielä en löytänyt fakta tietoa asiasta!

  En ole varma, mutta tämä taisi olla se valuutta jonka piti nwo jutkujen lopullinen valuutta!!

  http://www.youtube.com/watch?v=hkPplRCb1mY

  Ja tuolla alan ihmisten mielipiteitä asiasta:

  http://www.youtube.com/user/FinanceAndLiberty/videos

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 22. Gennady Timchenko suomen kansalaisuus! Pitäisi karkottaa välittömästi!!

  Joo tuota Listaa joskus katellut, mutta montako on tällä hetkellä! Pahaltahan tuo näyttää pitää perehtyä asiaan!

  Kumma kyllä kun rotchildien ja rockefeller ja warburgien nimiä ei näy tuolla forbesin listalla 🙂 Voisi tulla paska halvaus kun näkisi niiden omaisuuden!!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 23. http://the-tap.blogspot.fi/2014/10/robert-faurisson-giant-of.html

  For years various government agencies and influential organizations have waged a concerted campaign to silence him. He has been obliged to defend himself many times in French courts for his forthright writings and statements. He has had to contend with numerous court convictions.

  His bank account has been frozen, and court officials have repeatedly visited his home threatening him and his wife with seizure of their furniture to pay for financial ”damages” imposed for his “heretical” remarks. Because of this campaign, his family life has been repeatedly disrupted and thrown into turmoil. His health has suffered terribly.

  ..että pahemminkin voisi viellä mennä. toivotaan magneettimedialle onnea!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Voi kysyä, milloin juutalaista voi arvostella?

  Israel, juutalaisvaltio juutalaisille (juutalaisvaltion oma määritelmä), tappaa lapsia ja naisia kouluihin. Saanko minä sanoa sen?

  Minäpä sanon sen nyt tässä:

  Juutalaiset tappavat lapsia ja naisia julmasti ja tietoisesti Hellfire-ohjuksilla. Toistan vielä, ettei jää epäselväksi, mitä juuri sanoin: Israelin, juutalaisvaltion, joka on juutalaisille, juutalaiset tappavat julmasti ja tietoisesti lapsia ja naisia kouluihin ja sairaaloihin Hellfire-ohjuksilla.

  Tervetuloa haastamaan minut oikeuteen. Oikein todella mielelläni annan lausuntoja kaikelle Suomen medialle tästä kauheasta antisemitistisestä rikoksesta.

  Ja tämä on vasta alkua.

  Me saamme vielä sanan juutalainen oikein yleiseksi, me saamme sen synonyymiksi moneen mukavaan asiaan, jonka juutalaisvaltio tekee.

  Minusta on oikein mukavaa, että juutalaiset kutsuvat omaa valtiotaan sen oikealla nimellä: Juutalaisvaltio, joka on juutalaisille.

  Hienoa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 25. Iltalehden foorumilta:
  ”Suomen Guggenheim-vyörytys on osa juutalaista rotusotaa. Helsingin kaupungista tehdään ikuisiksi ajoiksi juutalaismafian maksumies. On jo päästetty unohtumaan, että Guggenheim-kusetuksen alkumetreillä juutalaiset halusivat siirtää Helsingin taidekokoelmat omaan, ts. Guggenheim-säätiön, hallintaan.”

  Mikä juttu tämä on vai onko mikään?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Kärkkäinen on tietääkseni yhteiskunnallinen vaikuttaja jonka toiminta on synnyttämässä työpaikkoja ja luomassa vaurautta ja hyvinvointia paikallis- ja valtiotasolla (valtio on tässä tapauksessa Suomi).

  Bolotowsky ja Kantor ovat myös luomassa hyvinvointia valtiotasolla tosin hyvinvointia luodaan valtiolle Israel ja toiminta tapahtuukin valtiossa Suomi. Tällaista voidaan kutsua vieraan valtion agentuuritoiminnaksi, en henkilökohtaisesti epäile yhtään että rahoitus järjestetään ainakin osittain Israelin valtion budjetista erinäisten ryhmien välityksellä.

  Samantyyppistä agentuuritoimintaa todistimme aikaisemmin Ukrainassa Maidanilla jolloin vieraan valtion tarkkampujat ampuivat paikallista kansaa. Olenko vihjailemassa että sala-ampujat kenties kuuluvat yllämainittujen herrojen kanssa ainakin samaan etniseen ryhmään ja palvelevat samoja intressejä? Hm. Toisaalta tällä hetkellä tietyillä intresseillä ei ole mahdollisuutta järjestää samanlaisia ’hittejä’ täällä Suomessa ainakin tällä hetkellä, mutta tilanne voi tietenkin muuttua muutaman vuoden kuluttua kun tullaan Natoon ja tietyt tahot saavat täydet valtuudet operoida alueella.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/sunnuntaisuomalainen-laki-sallii-muhammad-kuvien-julkaisun-suomessa/686411/
  Entinen valtakunnansyyttäjä Mika Illman vaati aikoinaan Juha Kärkkäiselle ja MagMedialle vankeutta ja yhteisörangaistus-sakkoja. Nyt hän tulkitsee ranskalaisia pilapiirroksia, jotka loukkaavat kansanryhmää sekä uskontoa olevan mielipiteen ja ilmaisuvapauden mukaisia. On tullut aika testata Illmanin nykyisen tulkinnan lainmukaisuus ja aitous tekemällä pilapiirroksia juutalaisuudesta sekä israelilaisesta ”demokratiasta”. Valtettavasti suomalainen media on siionistien kontrollissa, joten pilailu tyrehtynee päätoimittajien ”moderointiin”. Juhan on hyvä ottaa huomioon Illmanin uusi tulkinta, mikäli oikeutta mag.mediaa kohtaan on tarkoitus jatkaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Nuo tulevat pureksimaan kielensä rikki selitellessään miksi magneettimedian julkaisema tutkiva journalismi tiettyjen ryhmien tekemisistä on laitonta (=vihapuhetta),
   mutta kuitenkin aivan selvä muslimien pilkkaaminen ja ivaaminen on sallittua.

   Popcornit esiin. Sillä kohta selitystä piisaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Täysin kestämätön ja idioottimainen peruste.

     Muutama kysymys:

     Jos kaiken täytyy perustua täydelliseen totuuteen niin mitä mielestäsi voi sanoa esim. näistä ”terroristeista”, jotka tapettiin ennen heidän oikeudenkäyntiään? Miten voit hyväksyä heihin kohdistuneen solvaamisen?

     Heillähän pitää olla ihmisoikeudet. Ja kukaan ei ole syyllinen ennen kuin asia on tutkittu ja oikeudessa syyllinen määritetty.

     Sinä vaadit rangaistuksen uhalla minua todistamaan jonkun kirjoituksen joltakin ajalta sata (kaksisataa vuotta?) sitten ”todeksi”, mutta samalla syöt herrakansan median kädestä ja uskot kaiken ”todeksi”, koska se ”luki sanomalehdessä.”

     Ei millään pahalla, mutta olet totaalinen, naurettava idiootti, pahimmasta päästä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Jos nämä epäillyt terroristit olisivat halunneet selvitä hengissä, he olisivat voineet antautua poliisin ohjeiden mukaan. Sen sijaan he rynnäköivät poliiseja vastaan konetuliaseet laulaen. Olisiko pitänyt odottaa, kunnes heiltä loppuvat panokset? Heillähän olisi vielä voinut olla kranaatteja tai muita räjähteitä. Heidän tavoitteensa oli ”death by cop” -tyylinen itsemurha ja se onnistui.

      Minulla on kyllä hoksottimet paljon paremmassa kunnossa kuin sinulla kun tehtävänä on arvioida lähteiden luotettavuutta. Olihan Magneettimediakin painettu lehti, eikä minulla ollut mitään vaikeuksia tunnistaa sen kirjoituksia naurettavaksi huuhailuksi.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
    2. Vielä lisää.

     Jotakuinkin kaikki maailman mediat valehtelivat Irakin ”joukkotuhoaseista” ja se on nyt maksanut miljoonien irakilaisten hengen ja Sinä, onneton vesipää tolvana, jeesustelet jostakin sata vuotta vanhasta poleemisesta kirjoituksesta.

     Sanani eivät riitä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Miksi te antisemitistit sitten yhä käytätte ”Siionin viisaiden pöytäkirjoja” propagandassanne, jos kyse on ”vanhasta poleemisesta kirjoituksesta”?

      Vastaus: koska se on historiansa aikana osoittautunut erittäin vahingolliseksi ja tehokkaaksi propagandavälineeksi tietämättömien typerysten kiihottamisessa juutalaisvihaan. Venäjällä vainottiin juutalaisia sillä perustellen, Adolf Hitler perusteli kansallissosialistista antisemitismiä sillä, islamilaisissa maissa julkaistaan sitä edelleen muka oikeana asiakirjana.

      Kylläpä sinua harmittaa, kun kyseinen teos onkin vain sepitettyä valetta ja sen sisällön esittämisestä totena joutuu oikeudelliseen edesvastuuseen.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
     2. Venäjällä ei ennen I maailmansotaa juri ukaan tuntenut teosta. Sitä nimenomaan ei käytetty kiihotukseen, sillä viranomaiset eivät lämmenneet sille. Muutama pieni painos katosi pian ja vaiettiin, kun julkaisihat omalla kustannuksellaan julkaisivat. Kukaan ei halunnut uskoa niihin, vaikka kaikki siellä on niin suoraan esitetty.

      Hitlerkään ei kovin keskeisesti käyttänyt niitä. Ulrich Fleischauer osoitti Bernin oikeudenkäynnissä, että ne ovat varmasti aidot.

      Totta kai juutalaiset ovat kieltäneet niiden esittämisen, koska heillä on valta ja teos paljastaa kaiken.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Päpy on jälleen väärässä, niin kuin tavallista.

      ”Pöytäkirjat” julkaisiin ensimmäisenä Venäjällä ja nimenomaan siinä tarkoituksessa, että yhteiskunnallinen kuohunta voitaisiin ohjata tsaarinvallan sijasta syntipukkeina esitettyihin juutalaisiin.

      Kun natsipuolue tuli valtaan Saksassa, se määräsi ”Siionin viisaiden pöytäkirjoja” käytettävän kouluissa opetuksessa.

      Väitteesi siitä, että kirja olisi todistettu aidoksi asiakirjaksi oikeudenkäynnissä Bernissä, on pelkkä sitkeästi jankkaamanne valhe. Yksityiskohtaisesti oikeudenkäynti on käyty läpi teoksessa Hadassa Ben-Itto: The Lie That Wouldn’t Die: The Protocols of the Elders of Zion.

      Haista paska valehtelija.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)
     4. Juutalainen valehtelija valehtelee. Venäjällä vain kaksi julkaisijaa julkaisi kirjaa pieninä painoksina. Kerran sitä julkaistiin lyhennettynä eräässä lehdessä vuosisadan alussa.

      Bernin prosessista täällä on julkaistukin kommentti, jossa se paljastettiin juuutalaiseksi näytösoikeudenkäynniksi marxilaistuomarin johdolla. Nykyisinhän kaikki on yhtä törkeää vääryyttä. Bernin ylioikeus kumosi tuomion juuri tuolta osin. Mutta meille goymeillehan teidän kuuluu vain ja ainoastaan valehdella.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
    3. Oletan, että ”multi-aaaa” tarkoittaa asiakirjoilla juuri noita kuuluisia protokollia. Vääräksi ja oikeaksi todetun tulos taitaa olla tasapeli. Sinänsä on aivan sama kuka ne on filosofeerannutja onko ne aitoja tai vääriä. Riittää, kun lukee uutisia, joissa riittää juuri protokollien mukaisia yhteiskuntaan, ihmiskuntaan ja maailman pankkitoimintaan liittyviä väärinkäytöksiä ja petoksia joitten takana on siionismi ja kabbalistinen juutalainen ylimielisyys. Tulevaa uutta maailmanjärjestystä NWO muokataan kuitenkin juuri noitten vanhojen viisaitten protokollien mukaisesti.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
 28. aaaaaaa:lle:

  Sinä olet näitä hasbaran juoksupoikia, jotka uskovat kaiken, mikä ”lehdessä lukee”.

  Juuri te hasbarat tapoitte miljoonia irakilaisia.

  Oliko Irakin joukkotuhoaseista puhuttaessa se ”totuus”, mitä lehdessä luki? Uskallatko vastata? Et tietenkään, sillä sen ”totuuden” takaa huutaa miljoonien ihmisten veri.

  Te hasbarat olette niin valheellisia, että tunnen likaantuvani jo vastatessani teille. Minä tunnen likaisen maailmanne, narsistisen maailmanne, jossa mikään muu kuin oma napa ei ole mitään, ei minkään arvoista.

  Älä puhu minulle ”totuudesta”. Teillä ei ole siitä minkäänlaista käsitystä.

  Israelissahan jo avoimesti ylpeillään esim. ”epäiltyjen” sukulaisten asuntojen polttamisesta. Siellä tehdään näin ja minulta vaaditaan farisealaisesti jokaisen sanan ”totuutta”:

  Oksennan kohta teidän maailmaanne. Se on sontaa täynnä….

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mitä Irakin mahdollisiin joukkotuhoaseisiin viimeisimmän sodan edellä tulee, niin Yhdysvaltain tiedustelu teki virhearvioita, Bushin hallinto liioitteli ja valehteli ja sikäläinen lehdistö ei vaatinut luotettavia todisteita esitetyille väitteille.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Eli Helsingin Sionisti (HS) saa laillisesti julkaista ”totuutena” Irakin ”joukkotuhoaseet”, vaikka se ei ollutkaan ”totuus”. Tästä ei langeteta tuomioita, vaikka tämän ”totuuden” seurauksena ei vain puhuttu ”vihapuhetta”, vaan käynnistettiin sota, jonka seurauksena (taas kerran) kokonainen kansa tuhottiin?

    Tämä on OK, mutta jos minä sanon, että ”Siionin pöytäkirjat” kuvaavat aivan erinomaisen hyvin juutalaisen kansan tapaa toimia (olkoon totta tai ei) niin minut pitää panna vankilaan, koska jos yksikin kipalakki pahastuu niin rikos on tapahtunut, mutta kuka yhdestä kansasta välittää?

    Anteeksi vain, mutta Teidän maailmanne on Danten helvetistä ja kaikella kunnioituksella, toivottavasti päädytte sinne. Anteeksi, mutta se olisi Teille oikein ja kaikin tavoin, lähellä Teidän ”totuuttanne”.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
 29. Netanyahu murhasi viime vuonna Gazassa 2100 ihmistä, joiden joukossa seitsemän journalistia.

  Mitä hel..tiä tämä sontaläjä teki Pariisissa?

  Hänet olisi pitänyt pidättää ja viedä kipinkapin kansainväliseen oikeuteen ja tuomita loppuiäkseen telkien taakse.

  Jos elämässäni olen nähnyt tekopyhää sontaa niin nyt kun murhaajien kuningas marssi ”sananvapauden puolesta”. Voi Pyhä Sylvi…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 30. Juutalaiset ja totuus on mahdoton yhdistelmä, sillä juutalaisella on vain juutalainen totuus. Objektiivista totuutta he eivät edes yritä tuntea, sillä heille totuus on subjektiivinen käsite: Onko tuosta totuudesta meille hyötyä vai haittaa?

  Magneettimedia on joutunut tuomituksi, koska se on julkaissut materiaalia ns. Siionin pöytäkirjoista. Kun on kyseessä kirjoitus, jossa arvostellaan juutalaisia ja juutalaisuutta niin meidän on todistettava jokainen sana oikeaksi eli ”todeksi”, koska me muuten aikaansaamme vihaa. Eli juutalaisista ei saa kirjoittaa negatiiviseen sävyyn ja jos kirjoitat negatiiviseen sävyyn niin sinun on todistettava kaikki kirjoittamasi ”todeksi”.

  Nyt tiedänkin, mitä olivat Jeesuksen vihaamat farisealaiset: Näitä gideonbolotovskeja. Eli sanalla sanoen – juutalaisia.

  Kuitenkin koko media on koko ajan täynnä väitteitä, kirjoituksia ja mielipiteitä, jotka eivät totisesti ole ”totta”.

  Juutalaisten omistama media manipuloi aamusta iltaan.

  Otan yhden esimerkin, joka on maksanut kokonaisen kansan tulevaisuuden.

  Saddam Husseinin joukkotuhoaseet.

  Lisäksi maailma on täynnä tositarinoita niistä juutalaisista, jotka ovat keksineet mitä uskomattomimpia valheita saksalaisten tekemistä julmuuksista. Mm. vauvojen heittäminen tuleen jne. jne.

  Yksinkertaisesti: Juutalainen ei kunnioita totuutta, juutalaisella EI OLE totuutta, on vain JUUTALAISEN ETU.

  Ja juutalaisen etu on, että me emme uskalla sanoa mitään, että meitä vainotaan mielipiteidemme takia, että me pelkäämme.

  He voivat sanoa mitä vain, he voivat valehdella aamusta iltaan.

  HE tappavat ohjuksilla lapsia, emme me. HE haluavat valtion, joka on vain heille. Meille he haluavat monikulttuurisen maailman.

  HE eivät ota pakolaisia rannikoilleen, se on varattu meille.

  HE eivät kuluta kansantaloutensa voimaa loputtomaan pakolaisvirtaan. Meidän pitää kuluttaa voimamme ja varamme auttamiseen.

  HE eivät koskaan tee elokuvaa juutalaisista pahoista teoista. Meidän pitää aamusta iltaan, vuosisadasta toiseen piehtaroida synneissämme.

  Kuka oli etulinjassa, kun Venäjän kansa tapettiin? Mistä ryhmästä olivat bolshevismin pääideologit? Oliko Genrikh Yagoda juutalainen? Oliko Lazar Kaganovitsh juutalainen?

  Onko yksikään juutalainen koskaan pyytänyt anteeksi meiltä sitä, mitä he tekivät viattomille venäläisille?

  EI. He ovat ylpeitä, HE eivät ole koskaan syyllisiä mihinkään.

  Minä sanon ihan suoraan: Jos on vihaa heitä kohtaan, niin mikähän siihen on syynä?

  Ei ollut muslimeja ideoimassa Venäjän kansan tappamista. Eiivät muslimit hallitse Hollywoodia. Ei näy muslimeja Goldman Sachsin johtajina. En näe muslimeja vainoamassa minua, jos uskallan kirjoittaa mielipiteeni.

  Mutta tämä toinen kansa jaksaa, se jaksaa kytätä, vainota, kiusata. Sille mikään ei riitä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
  1. On tunnettua, että juuri tässä ”vauvojen polttamisessa” keksittiin mielikuvituksellisia väitteitä. Tiedät sen hyvin itsekin. Siinä ei ole mitään uutta.

   Miksi näitä valehtelijoita ei ole saatettu oikeuteen?

   Tuhansia ihmisiä istuu vankilassa holokaustin kiistämisestä. Miksi ne, jotka ovat väittäneet olleensa keskitysleireillä, eivätkä olleet, saavat kulkea vapaana? Jos asia on niin vakava, että sen kieltämisestä voi saada vankeustuomion niin jokainen teeskentelijä yhtälailla vankilaan.

   Juutalainen voi valehdella ja manipuloida mielin määrin, vain häntä epäilevä joutuu vankilaan.

   Onko muualla kuin keskiajalla ihmisiä vainottu, koska he epäilevät?

   Tällainen vaino on niin tyypillisen juutalaista kuin juutalaisuus voi olla.

   Miksi juutalaisia ei panna vankilaan siitä hyvästä, että he eivät ole myöntäneet johtavaa osuuttaan kokonaisen kansan tappamisesta Venäjällä? Mikä tekee juutalaisen kärsimyksestä jotenkin tärkeämmän?

   Lopuksi: En tiedä, tapettiinko ns. tuhoamaisleireillä juutalaisten vauvoja ja se kiiinnostaa minua ihan yhtä vähän kuin keskivertojuutalaista Venäjän kristityn kansan tuho eli nollan verran. Capisco?

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. En tosiaankaan tiedä siitä yhtään mitään. Pitäisikö minut nyt laittaa vankilaan?

    Sinun ihailemasi hallinto tappaa Israelissa lapsia juuri nyt. Livenä. Koko ajan.

    Ihmisiä vangitaan epäilemisestä livenä. Juuri nyt. Epäilemisestä.

    Ja sinä onneton kannatat sitä. Olet kuin keskiaikainen ihminen, joka ihailee noitaoikeudenkäyntejä. Pistät ihmisiä vankilaan epäilemisestä.

    Minä olen siihen viaton.

    Minä en laita ihmisiä vankilaan epäilemisestä. Minä en tapa lapsia ohjuksilla, Sinun ihailemasi ihmiset tekevät niin, juuri nyt.

    Kumpikohan on metsässä ja kumpi ymmärtää jotakin?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 31. Ai niin, sen minäkin TIEDÄN, että, kyllä, Israelin armeija ON tappanut ja tappaa myös vauvoja, vanhempien kanssa ja erikseen.

  Tämän me kaikki TIEDÄMME. Se on fakta, se on TOTTA.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 32. Lisäänpä vielä, että monet suomenjuutalaiset ovat ylpeilleet sillä, että he ovat olleet mukana Israelin armeijan toiminnassa.

  Tämä vieläpä samaan aikaan, kun tämä samainen Israelin armeija tappoi 2100 siviiliä, joista sadoittain lapsia.

  Kyllä on korkea moraali meidän Suomenkin juutalaisilla.

  Miten tämä eroaa ISIS-toiminnasta?

  Oli miten oli, ei tule mieleen lähteä johonkin maahan armeijaan, kun samainen armeija syyllistyy rikoksiin ihmiskuntaa vastaan. Mutta minä olenkin tavallinen, paha suomalainen enkä suomenjuutalainen. Siinä on vissi ero.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 33. Tämän maailman hallitsija on Saatana, joka on olemassa olava persoona. Tämä kaiken pahan alku eksyttää ihmisiä, koska muuttaa itseään valtaväestön silmissä ”valon enkeliksi” eli hyvän ja oikeiden periaatteiden asian ajajaksi. YK new yorkissa on hänen valtaistuimensa, jossa muka kansat sopivat yhteisistä pelisäännöistä, neuvottelemalla. Ei toimi, kaikki on likaista teatteria ja ihmisten huijaamista.
  Sanassa sanotaan, että:”Rakkaus rahaan on kaiken pahan alku ja juuri”.
  Raha tarkoittaa valtaa, ja sitä tavoitellaan likaisin keinoin. Niiden jotka toimivat politiikassa, kauppamaailmassa tai ovat kansallismielisissä uskonnoissa, joissa oma maa on muita parempi ja on ainoa oikea valinta, ts. muut ovat väärässä ja meidän maa on oikea valinta, ovat kaikki tämän maaailman Saatanan vallassa. Saatana nauraa kun ihmiset vihaa ja tappaa toisiaan kansallis-tai geneettisistä syistä, ts. Saatana nauttii tästä ja on sadomasokisti ihmisten kiduttaja. Heprean kielessä sana saaatana tarkoittaa vastustajaa, Jumalan, luojan vastustajaa, joka on valmis tekemään kaikkensa, että kaikilla ihmisillä on paha
  olla ja tulee konflikteja. Tähän ei ole olemassa mitään lääkettä, muutakuin, että Luoja Jumala tulee tuhoamaaan Saatanan. Sitä ei tee ihmiset, eikä aseet, vaan Luoja jolla on oikeus tuhota Saatana ja muut pahat henget ts. demonit. Inhottavaa on että monesti kuulee ihmisten puhuvan ääneen:”Saatana”, joka on muka kirosana, vaan ei ole. Poliitikot ei israelilaiset ei suomalaiset tai amerikkalaiset saatika sitten venäläiset tai ihan mitkä muut kansat tahansa tule tekemään ikinä rauhaa ja lopettamaan valehtelua ja epäoikeudenmukaisuutta. Kirkko, synagoga, moskeija kaikki ovat Saatanan vallassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mielenkiintoisia nämä uskisten perustelut mitä tulee saatanaan. Kuten tämä Idän viisas kirjoittaa hän on tietämättään oikeassa, mutta johtuen uskosta hän tarkastelee aihetta väärin.

   Ensiksikin, mitä enemmän opiskelee uskontoa uskonnollisista kirjoista, sitä vähemmän ymmärtää niitä. Uskontoa pitää opiskella historiallisesta näkökulmasta tapahtumien kautta, jotta sitä voi ymmärtää, ei uskoa.

   ”Heprean kielessä sana saatana tarkoittaa vastustajaa, Jumalan, luojan vastustajaa..” Historiallisesti tämä tarkoittaa sitä, että kun kristinusko levisi pakana-uskoisiin maihin niissä alkoi heti pakanoiden vaino sekä pakana jumalat nimettiin saatanaksi ja demoneiksi. Ihmiset pakotettiin tähän noitavainoilla parin sukupolven ajan ja siten kansa oli jo unohtanut oman historiansa.

   Esimerkiksi roomassa ja kreikassa oli Apollon jumala, joka oli mm. kevät-auringon tuoja eli valontuoja, Lucifer. Kristinusko tietenkin pitää tätä vastustajana eli pahana.

   Uskikset tietenkin uskovat sokeasti siihen, että kristinusko on jotenkin hyväksi heille vaikka sen tarkoitus ei ole kuin tehdä kannattajistaan juutalaisten orjia, jotka kääntelevät toisia poskia ja luovuttavat rahansa pois. Hauskinta tässä on, että nämä kristinuskovat orjat eivät yleensä edes tiedä OMAN jumalansa nimeä!!! Ne luulee että niiden jumalan nimi on JUMALA… ei helvetti..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat