Kaksi tunnettua juutalaista pedofiilikohun keskellä

Yhdysvalloissa kaksi tunnettua juutalaisvaikuttajaa, toimittaja Bill Maher ja turha julkkis Milo Yiannopoulos, ovat joutuneet pedofiiliskandaalin silmään. Miehet ovat tehneet kannanottoja, jotka suhtautuvat vähätellen ja sallivasti 13-vuotiaisiin lapsiin sekaantumiseen.

Yiannopoulos on käytännössä turboahdettu amerikkalaisversio perussuomalaisesta Sebastian Tynkkysestä. Toisin kuin suomalainen Israel-fani Tynkkynen, Yiannopoulos on kuitenkin aito biologinen juutalainen.

Tynkkysen tavoin Yiannopoulos on tullut tunnetuksi siitä, että hän nolaa itsensä jatkuvasti otsikoissa huomionhakuisilla kannanotoilla. Myös Yiannopoulos on julkihomo, joka hakee näkyvyyttä räävittömillä tempauksilla.

Miehiä yhdistää lisäksi se, että he molemmat ovat kuin varkain uineet ”maahanmuuttokriittisen liikkeen” ytimeen. Yiannopoulos on saanut tässä paljon vetoapua valtamedialta, jonka mielestä on turvallisinta, että nationalistien ”johtaja” on juutalainen homo.

Nyt Yiannopoulosin ”ura” on kuitenkin vaarassa. Hän suututti monet vanhoista kannattajistaan, kun julkisuuteen nousi video, jossa juutalainen kertoo kannattavansa ”vanhojen miesten ja nuorten poikien” välisiä seksisuhteita. ”Nuorilla pojilla” hän tarkoitti jopa 13-vuotiaita lapsia.


Liberaali juutalainen tv-juontaja Bill Maher kutsui Yiannopoulosin hiljattain ohjelmaansa. Lähetyksen jälkeen Maher otti itselleen ”kunnian” siitä, että tunnetun ”äärioikeistojohtajan” (eli juutalaisen julkihomon) ”ura” oli tuhoutunut.

Maher joutui kuitenkin itse välittömästi vastaavan kohun keskelle, kun julkisuuteen vuosi video, jossa toimittaja puolusteli naista, joka oli raiskannut toistuvasti 13-vuotiaan lapsen ja synnyttänyt jopa kaksi lasta hyväksikäyttösuhteessa.

Maher kertoi olevansa vihainen siitä, että pedofiili oli joutunut vankilaan, vaikka hänen olisi pitänyt voida kasvattaa lapsia yhdessä uhrinsa kanssa.

Aihe on puhuttanut Yhdysvalloissa viime aikoina tiuhaan. Kuten olemme uutisoineet, Amerikassa alettiin tänä vuonna lähettää juutalaisten Chernin-veljesten ohjaamaa The Mick –sarjaa, jossa ”6-vuotiaalle transseksuaalille” puetaan sadomasokistinen suukapula.

Lisäksi amerikkalaisia on puhuttanut presidentti Donald Trumpin suhteet Tevfik Arif –nimiseen hämärään liikemieheen, jota on epäilty sekaantumisesta juutalaismiljardööri Alexander Mashkevichin pedofiili- ja prostituutiorinkeihin.

 

Lue myös: Suuri raiskaavien rabbien salailu

1 kommentti

 1. Pedofiilit, nuo maailmamme syöpä.
  Köyhä pedofiili on pientä, verrattuna rikkaseen pedofiiliin.

  Rikas pedofiili on ikäänkuin PIMP Pedofile, köyhille pedofiileille.
  Rikkaat pedofiiilit, ovat sallineet tämän koko ilmiön ja nyt sitä ihanoidaan mediassa tuttuun mediatyyliin, ylistämällä.
  Se, että sallitaan pedofilia ilman kuoleman rangaistusta on pedofiliaa ja lapsilla ei ole pedofiilitonta elämää niin kauaa.
  Tästä voidaan päätellä, että maailmamme rakentuu pedofilian ympärille ja se on aina mahdollistettu rikkaalle vähemmistölle, kuin köyhälle enemmistölle maa-kohtaisesti.

  Kysymys kuulukin: Onko pedofilia Monopoly?(vähän haiskahtaa siltä)

  Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat