Venäjänjuutalainen mafia pyrkii manipuloimaan Trumpin politiikkaa

Viikonloppuna syntynyt keskustelu Trumpin lähipiirin lobbaamasta Venäjä-pakotteiden poistamisesta on nostanut pinnalle poliittisesti äärimmäisen tulenaran kysymyksen: Kuinka läheisiä Trumpin suhteet venäjänjuutalaisen rikollisverkoston kanssa ovat?

Kohu roihahti, kun julkisuuteen vuosi tieto siitä, että Trumpin juutalainen asianajaja Michel Cohen sekä juutalainen mafioso Felix Sater olivat kahdestaan laatineet Venäjä-pakotteiden vastaisen suunnitelman, joka toimitettiin Trumpin turvallisuusneuvonantajalle, Michael Flynnille. (Flynn joutui pian tämän jälkeen eroamaan tehtävästään.)

Erityisesti juutalaisen Saterin rooli suunnitelman laatimisessa on herättänyt hämmennystä, sillä Sater tunnetaan läheisistä suhteistaan maailman vaarallisimpaan mafiajärjestöön. Lisäksi Trump on aiemmin väittänyt julkisuudessa, ettei hän edes tunne Sateria kunnolla.

Juutalainen Cohen on toiminut jo vuosien ajan Trumpin oikeana kätenä lakiasioissa. Cohen ja Sater ehdottivat Flynnille, että Amerikka kumoaisi talouspakotteet, jotka Venäjälle asetettiin Ukrainan sodan myötä. Monet pitävät Ukrainan konfliktia poliittisena teatterina, jonka molemmat osapuolet työskentelevät samojen oligarkkien laskuun.

Sater on aiemmin kertonut lehdistölle, että hän toimi Trumpin johtavana yhteysmiehenä Venäjälle 2000-luvun puolivälissä.

Pakotesuunnitelman taustat ja motiivit ovat edelleen hämärän peitossa. Kehitys ei kuitenkaan yllätä, sillä Trumpia ja Putinia lähellä oleva sotarikollinen ja kansainvälisen korruption veteraani, juutalainen Henry Kissinger, on puhunut aktiivisesti parempien Venäjä–Amerikka-suhteiden puolesta.

Voi olla, että oligarkkien mielestä vuosia jatkunut sapelinkalistelu ei ole enää poliittisesti ja taloudellisesti kannattavaa toimintaa.

Pakotteidenvastaista suunnitelmaa oli laatimassa Cohenin ja Saterin ohella ukrainalainen poliitikko Andrii Artemenko, joka pitää itseään lehdistön mukaan ”Ukrainan Donald Trumpina”.

Vaikka valtamedia on yrittänyt leimata pakotesuunnitelman jälleen yhdeksi ”Putinin pirulliseksi juoneksi”, sopii Artemenko erittäin huonosti lehdistön Putin-salaliittoteoriaan. Ukrainalaispoliitikko ei nimittäin ole suinkaan Kremlin miehiä.

Oikean Sektorin kannattajia.
Oikean Sektorin kannattajia.

Artemenko vastusti Ukrainan Venäjä-mielisiä

Kun Ukrainan levottomuudet alkoivat, ei Artemenko suinkaan asettunut Venäjä-mielisen hallituksen puolelle; sen sijaan hän alkoi rahoittaa ja tukea länsi- ja juutalaismielistä Oikea Sektori –järjestöä.

Oikea Sektori on taistellut Azov-pataljoonan rinnalla juutalaisen Petro Porošenkon hallituksen puolesta Venäjälle uskollisia kapinallisia vastaan.

Vaikka Oikea Sektori ja Azov ovat hyödyntäneet propagandassaan kansallismielistä ja jopa kansallissosialistista symboliikkaa, ovat järjestöt käytännössä olleet vain soroslaista kansainvälistä finanssikapitalismia palvelevan Ukrainan hallituksen palkka-armeijoita.

Kansallinen Vastarinta kirjoitti Ukrainan konfliktista jo muutama vuosi sitten:

”Oikean sektorin johtajien joukosta löytyy paljon sympatiaa juutalaisia kohtaan (1, 2). Oikean sektorin miehet olivat esimerkiksi puhdistamassa Odessassa synagogien seiniin maalattuja ”antisemitistisiä” iskulauseita (1, 2).

Lisäksi niin oikean sektorin kuin yleensä Ukrainan nykyisen ”fasistihallinnon” jäsenten on nähty osallistuvan juutalaisseurakuntien toimintaan, kuten jumalanpalveluksiin.

Tämä pistää miettimään Oikean sektorin tarkoitusperiä, kun kyseessä on melko avoimesti kansallissosialistisia tunnuksia kantanut ja kyseistä ideologiaa julistanut järjestö.”

Yhdysvalloissa kansainväliset sionistilobbausjärjestöt, kuten Anti-Defamation League ja Simon Wiesenthal Center ovat myös tehneet kaikkensa, jotta Oikea Sektori ja Azov eivät menettäisi rahoitustaan. Simon Wiesenthal Centerin mukaan järjestöt ovat osoittaneet todellisen luonteensa pitämällä tiiviisti yhteyttä Israelin suurlähetystöön Ukrainassa!

On siis vähintäänkin outoa, että valtamedia on yhdistänyt Trumpin sisäpiirin nyt Artemenkon kautta Venäjään. Kuvio on todellisuudessa paljon monimutkaisempi. Venäjä-vastaista taistelua vielä muutama vuosi sitten rahoittanut Artemenko yrittää nyt amerikanjuutalaisten ystäviensä kautta lakkauttaa Venäjä-pakotteet. Takinkäännön motiiveja voi vain arvailla.

Vieläkin monimutkaisemmaksi kuvio muuttuu, kun otetaan huomioon, että Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI tutkii tällä hetkellä Cohenin yhteyksiä Venäjän hallitukseen.

Valtamedian mustavalkoinen propaganda ”lännen ja Venäjän välisestä taistelusta” ei kykene alkuunkaan selittämään Artemenkon, Cohenin ja Saterin suhmurointeja. Oligarkit tekevät rajat ylittävää yhteistyötä, jossa Venäjä, Ukraina ja Amerikka ovat vain finanssieliitin pelinappuloita.

semion-mogilevich.png

Maailman vaarallisimman juutalaismafioson alamainen

Saterin yhteydet valkoiseen taloon ovat erityisen hälyttävää tietoa siksi, että hän on jo toisen polven juutalaismafioso. Hänellä ei tulisi olla mitään asiaa minkään hallituksen läheisyyteen.

Saterin isä työskenteli maailman vaarallisimman mafiajohtajan, juutalaisen Semjon Mogilevitšin, alaisuudessa, eikä omena ole uutistietojen perusteella pudonnut kauaksi puusta.

Sater syntyi juutalaiseen perheeseen 1966 Neuvostoliitossa. Pian perhe muutti Yhdysvaltoihin. Jo Saterin isä työskenteli juutalaismafian johtoportaassa, mutta poika tähtäsi rikollishierarkiassa vieläkin korkeammalle ja suuntasi suoraan Wall Streetille. Hän joutui vankilaan ensimmäisen kerran 27-vuotiaana.

Lehtitietojen mukaan Sater karttaa julkisuutta sekä käyttää mielellään eri nimiä ja erilaisia käyntikortteja häivyttääkseen jälkensä. Törkeistä rikoksista huolimatta Sater on viime vuosina saanut välttää vankilan, sillä hän on tehnyt tiivistä yhteistyötä Amerikan keskustiedustelupalvelu CIA:n kanssa.

CIA-yhteyden vuoksi Sateria ei tuomittu esimerkiksi kymmenienmiljoonien dollareiden osakehuijauksesta, johon osallistui 19 meklaria ja yhteensä neljä Amerikassa toimivaa mafiasukua.

Sater kuuluu myös äärijuutalaiseen Chabad Lubavitch –lahkoon, joka antoi hänelle jopa Vuoden mies 2014 –palkinnon. Chabadin perustaja Shneur Zalman on tullut kuuluisaksi järkyttävästä sitaatistaan: ”Ei-juutalaisten sielut ovat täysin erilaista ja alempaa tyyppiä. He ovat täysin pahoja, ilman sitten minkäänlaisia sovittavia ominaisuuksia.” Nyt lahkoon kuuluva mafioso solmii kulissientakaisia suhteita kahden suurvallan välille!

The American Interest (AI) –lehti julkaisi vuodenvaihteessa erittäin yksityiskohtaisen artikkelin Trumpin siteistä järjestäytyneeseen rikollisuuteen. ”Poliittisen korrektiuden” vuoksi lehti jätti tietysti kertomatta Trumpin mafiosoystävien juutalaistaustoista, mikä ei kuitenkaan syö läheskään kaikkea artikkelin informaatioarvoa.

AI:n mukaan sekä Trump että Sater ovat käyneet vuosien ajan kauppaa juutalaisten pyörittämiin prostituutiorinkeihin sekaantuneen Tevfik Arifin kanssa. Sater ja Arif johtivat Bayrock-nimistä kiinteistöyhtiötä, jonka kanssa Trump on tehnyt mehukkaita diilejä. Arif muutti entisestä Neuvostoliitosta juutalaisten suosimaan Brooklyniin 1990-luvulla ja on sekaantunut mafiatoimintaan monella eri mantereella.

Trump on viime vuosina yrittänyt vähätellä suhteitaan Arifiin ja Sateriin. Arifin tiedottajan mukaan Arif oli Bayrockin ainut omistaja vuosina, jolloin Bayrock ja Trump tekivät yhteistyötä, joten Yhdysvaltojen presidentin vähättelevät puheet vaikuttavat lähinnä hätävalheilta.

Sater puolestaan palkattiin Bayrockiin sen jälkeen, kun hän oli ansainnut kannuksensa mafiamaailmassa. Financial Times kutsuu Sateria Arifin ”oikeaksi kädeksi”.

Israelilaismedian mukaan pedofiilirinkiä pyörittänyt Alexander Mashkevich on yksi "maailman suurimmista juutalaisista filantroopeista".
Israelilaismedian mukaan pedofiilirinkiä pyörittänyt Alexander Mashkevich on yksi ”maailman suurimmista juutalaisista filantroopeista”.

Sionistien ja finanssieliitin pedofiilirinki

Bayrockilla on edelleen tiiviit siteet Kazakstaniin, jossa Arif syntyi. AI selvitti, että Bayrockin taustahahmot ovat edelleen aktiivisesti mukana muun muassa Kazakstanin ja Uzbekistanin mafiaverkostossa, joka tekee rahaa muun muassa luonnonvarojen yksityistämisen sekä ”rahanpesun, lahjonnan ja petosten” avulla.

Ehkäpä iljettivimpiä ovat kuitenkin tiedot Arifin roolista juutalaisen sionistijohtajan, Alexander Mashkevichin, pyörittämässä pedofiili- ja prostituutioringissä. Turkin poliisi alkoi epäillä Arifia rikollisjärjestön johtamisesta 2010, kun tämä ja kolme muuta Bayrockin miestä pidätettiin laittomien pedofiiliorgioiden vuoksi.

Turkin poliisin mukaan Arif myi jopa 13-vuotiaita valkoisia venäläis- ja ukrainalaistyttöjä seksiorjiksi sionistien ja finanssieliitin salaisiin juhliin. Saterin tavoin myös Arif on välttänyt vankilan äärimmäisen rajuista rikoksista huolimatta – voimme vain arvailla miksi.

AI muistuttaa, että Saterilta on pyydetty virallista selvitystä suhteistaan Donald Trumpiin. Mafioso antoi tällöin valallisen vakuutuksen siitä, että hän toimi Trumpin lasten saattajana näiden vieraillessa Moskovassa 2006. Silti Trump on väittänyt medialle, ettei hän edes kunnolla tunne Sateria.

AI kirjoittaa, että Saterin isä ”työskenteli johtajana Semjon Mogilevitšin rikollissyndikaatissa”, joka on sekaantunut muun muassa ydinmateriaalin ja aseiden laittomaan kauppaan sekä rahanpesuun.

Magneettimedia on kirjoittanut Mogilevitšista jo aiemmin muun muassa artikkelissa ”Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus, osa 3: Juutalainen mafia Amerikassa”:

”Ensimmäisen kerran [Mogilevitšista] kirjoitettiin lehdissä vasta 1998 (kuuluisan Village Voice -artikkelin toimitti Friedman), vaikka hänen uransa oli jatkunut jo useita vuosikymmeniä.

Hänen tärkeimpiä avustajiaan ovat Yhdysvalloissa olleet juutalaiset sarjamurhaajat, kuten Monya Elson ja Vyacheslav Ivankov. Elsonin ja hänen vaimonsa kerrotaan saaneen seksuaalista nautintoa murhaamisesta.

Poliisin mukaan Elson vastasi Mogilevitšin rahanpesu- ja prostituutiobisneksistä Yhdysvalloissa. Valkoisten naisten kuljettaminen Euroopasta prostituoiduiksi Israeliin on juutalaiselle Mogilevitšille erityisen rakas ammatti.”

Juutalainen rosvopäällikkö omistaa käytännössä koko Unkarin aseteollisuuden. Lisäksi hän on käynyt laitonta kauppaa ydinteknologialla. Kansainvälinen tiedusteluyhteisö on jo kauan epäillyt, että hänellä voi olla hallussaan ainakin pieniä ydinaseita.

Friedmanin mukaan Mogilevitšin toimintaa on etenkin Euroopassa hyvin vaikea tutkia, sillä hän on tehnyt yhteistyösopimuksen sionistisen Saksan valtiollisen tiedustelupalvelu BND:n kanssa. Yhdysvalloissa FBI on valokuvannut Mogilevitšin edustajien tapaamista korkea-arvoisen republikaanipuolueen jäsenen kanssa.”

”Hän on käyttänyt Yhdysvaltojen keskuspankkia maailman suurimmassa rahanpesuoperaatiossa. Tohtori Johnsonin mukaan Israelin tiedustelupalvelu Mossad on suojellut Mogilevitšia hävittämällä poliisin hänestä keräämän rikolliskansion.”

Alex Shnaider.
Alex Shnaider.

Juutalaismafioso Moskovan ja Washingtonin sydämessä

On historiallinen skandaali (vaikkakaan ei lainkaan yllättävää), että Mogilevitšin kätyrit pääsevät laatimaan suoraan maailman johtavan suurvallan ulko- ja sotilaspoliittisia suunnitelmia.

Vielä vaarallisemman yhtälöstä tekee se, että juutalainen Mogilevitš omistaa merkittävän määrän kansainvälisestä aseteollisuudesta peiteyhtiöidensä kautta. Sota on hänelle bisnes.

AI:n artikkelissa listataan myös monia muita ”venäläistaustaisia” juutalaisia mafiamiehiä, jotka ovat tehneet tiivistä yhteistyötä Trumpin kanssa. Heitä ovat muun muassa Alex Shnaider ja Boris J. Birshtein, jotka ovat olleet Trumpin kannalta korvaamattomia linkkejä Kanadan kiinteistömarkkinoille.

AI lainaa FBI:n 1996 tiedusteluraporttia, jonka mukaan myös Birshteinillä on lujat yhteydet Mogilevitšiin. Raportin mukaan Birshtein esimerkiksi järjesti Israelin Tel Avivissa tärkeän mafiatapaamisen, jossa Mogilevitš esitteli strategian Ukrainan kansallisomaisuuden ryöväämiseksi. Kuinka stereotyyppistä.

Jopa Trumpin vaalikampanjan johtajana viime vuonna toiminut Paul Manafort voidaan AI:n mukaan linkittää Mogilevitšiin Dmytro Firtash –nimisen ”ukrainalaisen” oligarkin kautta.

Venäjän ja Yhdysvaltojen valtiojohdon salaiset siteet juutalaisen mafian kanssa ovat osuva muistutus siitä, ettei maailmanpolitiikka jakaudu ”itään ja länteen” vaan rikollisiin oligarkkeihin sekä oligarkkien riistämiin tavallisiin kansalaisiin.

Osa Trumpin hallitukseen liitetyistä mafiosoista on esimerkiksi Ukrainan konfliktissa asettunut voimakkaammin Porošenkon puolelle, osa taas Putinin puolelle. Jako ei ole geopoliittinen vaan perustuu puhtaasti siihen, kenen kanssa liittoutumalla mafiosot uskovat kulloinkin käärivänsä lyhyellä aikavälillä parhaat voitot.

Maailman vaarallisin rikollinen Mogilevitš saa elää vapaana ja jatkaa rikollista toimintaansa Moskovan sydämessä. Hänen kätyrinsä kirjoittavat ulkopoliittisia strategioita Washingtonin sydämessä. Rikollisen rahan avulla globalistioligarkit manipuloivat niin idän kuin lännen hallituksia mielensä mukaan.

 

Lue myös:

Trump, globalistit ja Euroopan tulevaisuus
Sionistit hölmistyneitä – Trump hyökkäsi Fed-keskuspankkia ja Israelin siirtokuntalaajennusta vastaan
Trump riidoissa juutalaispankkiirien kanssa – syinä maahanmuutto ja Fed-keskuspankin tilintarkastus
Kuka on Jessikka Aron juutalainen miljardööriystävä Bill Browder?
Helsingin Sanomat tekee jälleen ”Venäjä-kritiikkiä” juutalaisen ammattirikollisen ehdoilla
Amerikkalaislehti: järjestäytyneiden juutalaisten valta Venäjällä kasvaa

14 kommenttia

 1. Löytyyköhän tästä maailmasta enää koskaan sellaisia voimia, jotka sais nuo saastat pois maailmankartalta. Pedofiili-juutalaiset soluttautuneet kaikkialle, ja vievät vielä valtioiden verorahatkin.

  Plusääni(44)Miinusääni(1)
 2. KYLLÄ LÖYTYY!

  Kymmenen hyvää miestä herättävät mielenkiintoa.

  Kymmenen hyvää miestä jotka osaavat johtaa herättävät kunnioitusta.

  Kymmenen hyvää miestä jotka tekevät lopun vihollisesta laittavat kokonaisia valtioita polvilleen.

  https://www.youtube.com/watch?v=SYA-hCXaqA4

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 3. Välillä kuulee vapaamuurarien selittävän, että heidän toimintansa ei ole uskonto tai jos toiminta on uskonnollista, niin kyseessä on kristillistä toimintaa. Nämä ovat kaikki tietenkin räikeitä valheita, jotka on syytä avata. Ensinnäkin, vapaamuurarius on uskonto jo siitä syystä, että henkilön täytyy uskoa korkeamman voiman/olennon olemassaoloon voidakseen liittyä jäseneksi. Toiseksi juutalaiskuningas Salomonin temppeli ja kabbalistiset tradiitiot ovat hyvin keskeisessä osassa vapaamuurarirituaaleissa. Voidaankin sanoa, että vapaamuurarius on juutalaista kabbalaa ei-juutalaisille ja tämä pätee erityisesti vapaamuurarien skottilaiseen riittiin.

  Vapaamuurarien yksi perimmäisistä tavoitteista on niin sanotun utopian eli ihannemaailman luominen, jossa vapaamuurarit muodostaisivat hallitsevan rationaalisen eliitin. Tämän romantisoidun ja valheellisen tavoitteen avulla varmasti houkutellaan monia uusia jäsenia, niin akateemisista tiedepiireistä, kuin sosialistisesta utopiasta haaveilevista vasemmistolaisista. Todellisuudessa tämä utopia tarkoittaa tieteellisesti johdettua kommunististyyppistä maailmanvaltiota, jonka todellisina johtajina toimivat juutalaiseliitti ja kabbalistit. Kyseinen maailma olisi käytännössä täydellisesti kontrolloitu orjamaailma, jossa väestöpyramidin alimmaiset eivät omista mitään, vaan palvelevat ”valittua” eliittiä. Nykymaailma on itseasissa jo pelottavan lähellä tätä tilannetta; siis juuri sitä maailmaa, jonka Orwell kuvasi kirjassaan ”Vuonna 1984”.

  apaamuurarit usein selittävät, että heidän toimintansa tähtää yksilön kehitykseen, eikä siinä ole mitään pahaa tai salamyhkäistä. Kuitenkin koko toiminta perustuu juuri salaisuuksien paljastamiseen jäsenille vähän kerrallaan, jonka avulla saadaan jäseniä sitoutumaan organisaation agendaan. Kyseessä on hierarkinen organisaatio, jossa alemmilla ei ole mitään käsitystä ketkä ovat kansainvälisellä tasolla heidän yläpuolellaan ja vetävät naruista. Sen sijaan jäseniksi liittyneet arkkitehdit, lakimiehet, opettajat, poliitikot ja muut vain sokeasti edistävät agendaa, jonka veljeskunta heille antaa. Lisäksi salailu ja salaisuuksien pitäminen liittyy juuri toimintaan, joka ei kestä päivänvaloa ja ulkopuolista kritiikkiä. Jos toimii oikeasti hyvän asian puolesta, niin sitä ei tarvitse salailla. Miksi eivät vapaamuurarit kerro julkisesti toiminnastaan enemmän tai vaikka videokuvaa toimintaansa, jos siinä ei kerran ole mitään kyseenalaista?

  Vapaamuurarien todellinen jumala on Lucifer ja kabbalistiseen agendaan kuuluu Jeesuksen nimen hävittäminen ja tämän korvaaminen Luciferilla. Tarkoituksena on siis luoda illuusio, jonka mukaan Lucifer olisi todellinen messias tai että Lucifer on sama kuin Jeesus. Luciferin palvonta tulee esiin mm. Albert Piken, 33:n asteen vapaamuurarin kirjassa ”Morals and Dogma”:

  Albert Pike on ollut yksi merkittävimmistä vapaamuurareista. Siitä kertoo myös patsas, joka on pystytetty hänen kunniakseen Washingtoniin.

  Vapaamuurarit yleensä pyrkivät kysyttäessä kieltämään yhteytensä Luciferiin tai sitten selittämään, että Lucifer ei ole paha vaan hyvä, koska hän on valon ja tiedon kantaja ihmiskunnalle. Kreikan mytologian analogiana siis Prometheus, joka kapinoi pahaa Jumalaa vastaan antaen tulen ihmisille. Gnostilaisuudessa samalla tavalla käärmekin kuvataan hyvänä, koska se halusi antaa paratiisissa ihmisille omenan tiedon puusta. Tästä huomaammekin, että Lucifer on todellisuudessa myös Talmudin juutalaisuuden jumala, sillä Talmud on lähtöisin fariseuksilta, jotka olivat kabbalan harjoittajia. Tämän vuoksi kabbalistiset juutalaiset rabbit ja vanhimmat kutsuvatkin kansaansa käärmeihmisiksi, koska heidän palvonnan kohteensa on vanhassa testamentissa, kabbalistisessa Zoharissa ja Eenokin kirjassa esiintyvä käärme, käärme-jumala (tai lohikäärme).

  Lucifer on tullut laajempaan tietoisuuteen vapaamuurarien jumalana sitä myöten, kun vapaamuuraritoiminnasta irroittautuneet ovat alkaneet paljastaa veljeskunnan salaisuuksia ja yksityiskohtia. Esimerkiksi Suomessa Yleisradion edesmennyt tiedetoimittaja Pertti Jotuni sanoi vapaamuurareista seuraavaa: “Vapaamuurarien ajatusrakennelma on elitistinen ja röyhkeä; toiminnan taustalla on rangaistuksen pelko, ei persoonallinen tunne siitä, mikä on oikein ja mikä väärin; vapaamuurarien opetuksissa sanotaan mm., että Jeesuksen nimi on tuhottava“.

  Toinen tunnettu vapaamuurareista paljastuksia tehnyt henkilö on S-ryhmässä hallintotehtävissä toiminut Juhani Julin, joka vuonna 2011 kertoi tv-haastattelussa vapaamuurarien palvovan Luciferia ja olevan muutenkin kytköksissä okkultismiin ja new age liikkeisiin. Myöhemmin vuoden 2011 keväällä Julin menehtyi vähintäänkin hämärissä olosuhteissa onnettomuudessa ajaessaan mönkijällään. Joutuiko Julin siis sen koston kohteeksi, mistä Pertti Jotuni oli kertonut. Ilmeisesti S-ryhmän johdossa on ollut pidemmän aikaa enemmänkin vapaamuurareita. Uusia jäseniähän muurareihin värvätään niin, että tarvitaan kahden henkilön suositus. Voidaankin olettaa, että Julinia ovat jäseneksi aikoinaan suositelleet henkilöt S-ryhmän sisältä. S-ryhmän johdon osallisuus hyväveliseuroissa osoittautuukin selville, kun miettii miten laajasti S-ryhmän kaupat, Prismat ja ABC-huoltoasemat ovat saanet lähes kaikki parhaimmat tontit joka kunnassa sekä vielä Alkon myymälät samaan kiinteistöön. Koko S-ryhmän organisaatio ja toiminta on kaukana läpinäkyvyydestä. Ryhmä takoo kovaa tulosta, mutta asiakasomistajat saavat vain pienen nimellisen korvauksen. Todelliset voitot valuvat sisäpiirin taskuun ulkomaisten investointien kautta. Tämä kannattaa pitää mielessä, kun seuraavan kerran pistäytyy S-ryhmän markettiin. Itseasiassa Prisman logokin on masoninen. Pyramidi tai kolmio, jonka lävitse (Luciferin) valo taittuu, on hyvin suosittu symboli vapaamuuraripiireissä.

  Soini, stubb, sauli ym kaikki suurinpiirtein miten ollaan annettu maan mennä näin vituille näiden paskojen takia! No vastaus on selvä JÄÄKIEKKO JA POTKUPALLO 🙂 🙂 On niin vitun tyhmä kansa!!

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
 4. Höpöhöpö, eiköhän se vaalipetos ole systemaattista jokaisessa länsimaassa ja Venäjällä. Kyllä, eräs mafia sen taustalla on ja loppu on teatteria, jotta demokratiaan uskottaisiin.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 5. Yksikään istuvista ”kansan”edustajista tai valtuutetuista tai vaaleissa olevista ehdokkaista ei vaadi että poliisilaitoksen ja oikeuslaitoksen viroissa olevilta kielletään jäsenyys salajärjestöissä!

  Nyt tilanne on se että poliisi joka on vannonut poliisivalan on useissa tapauksissa myös vannonut valan vapaamuurareille. Ja tuomari joka on vannonut tuomarinvalan on useissa tapauksissa myös vannonut valan vapaamuurareille. Täysin kestämätön tilanne! Kenelle nämä ovat siis lojaaleja! Kenen valaa he noudattavat!

  Yhteiskunnnallinen tilanne ja se mihin tilaan Suomi on ajettu kertoo tietysti että nämä valevirkamiehet eivät todellakaan palvele oikeutta tai yritä saada rikollisuutta kuriin.

  Ellei tähän saada muutosta, suomalaisen yhteiskunnan syöksy kohti tuhoa tulee vain kiihtymään!

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 6. Gotta puhut semion mogilevitsista ja felix s a t e r I ista ja eiko Melaine myos toiminu Felix in malliyhtiossa ”luxus kiinteisto valittaja mallina joka lensi yksityiskoneella varakkaan asiakkaan kiinteisto valittajaksi paivan paalles a t e r in palveluksessa ollessaan?

  Olet hyvin alykas ja otat asioista selvaa, kuitenkin kulttuuri Marx ismin aikana on rohkeaa olla erimielta.. Koska kulttuuri kommunismi sallii kaikki puolueet, mikali ne ajavat julkisterveyden hoitoa ja julkistaloutta, mutta niin yksilot kuin yhteiso joka vastustaa julkispalveluja ja rehelkisesti kertoa negatiivisia kokemuksia julkistaloudesta heita KOHTAAN oikea kulttuuri marxismi oppiensa mukaan vaarinkayttaa psykiatriaa kuten kommunistit ja se nakyy sitten Etta kulttuuri marxismi maissa on mielisairaaksi merkattu suuri maata kansaa, ja juuri heidan kaskystaan koululaaketiede on listannut kaikki kehon oireet mielisairaudeksi ja kaikki normaali toiminnot niin se varmistaa Etta kulttuuri marxi n oppiin sitoutuneet saavat aina syyn uhrinsa must a maalaamiseen ja uskottavuuden havittamiseen eli ne ovat uusia rauta koura PSYKIATRIAN vaarinkaytto on keskittyvia ja silla hallitsevia maita ja juuri siksi yhtaan keinoitekoista mielisairaan paperit ei ole korjattu vaikka yksilot tuo diaknoosit yksityiselta koska kaskyt tulee vapaamuurareilta eli kulttuuri marxeilta joihin ja SOROS kuuluu, eli psykiatrian vaarinkayttoon poliittisena valineena keskittyvaa kultti, jossa vaarinkaytto on laki niita KOHTAAN jotka kritisoi julkista..
  Se on marxismia ja voimassa myos kulttuuri marxismi maissa kuten suomi ja. Siksi MEILLA on 40 % kansasta syytta merkattu mielisairaaksi kehon kivuista marxin malilla.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 7. Onko tämä irtisanottu bussikuski sittenkin jokin Venäjän juutalaisen mafian propagandamies ?

  Ohessa linkki joka todistaa Glebin vierailun tunnistamattoman Donetskin tasavallan edustustoon Prahaan. http://pbs.twimg.com/media/C71VRIAXUAACcU8.jpg

  Eli, Onko tässäkin hommassa takana Janus Putkonen sekä se kuuluisa dosentti?

  Eikös Marco de Wit vierallut myös Donetskissa Putkosen kanssa ?

  Kaameita putlerin tunkittajia.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Tämä samainen kusipää Gleb on samaa bäckmanilaista paskasakkia joka on ollut mm. keräämässä todisteita Venäjän viranomaisille Suomessa muka esiintyvästä ns. russofobiasta. Gleb Simonovia puolustelee nyt bäckmanilainen Rufi-yhdistys mielenosoituksella sekä Juha Molari joka on kirjoitellut tästä MV-lehteen.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  2. Joo. Bussikuskin vaikutusvaltaiseen asemaan itsensä soluttanut Venäjän huippuagenttihan tuo on ja kerjää nyt Suomen ja myös Venäjän kansalta sympatiaa karusta irtisanomisestaan. Taas on Suomen lännettäminen ja somputtaminen kokenut vakavan takaiskun huippuälykkään termiitin ansiosta.

   Jos totta puhutaan, en oikein tiedä, miten tuohon Simanoviin tulisi oikein suhtautua. Ilmeisten Venäjä-yhteyksiensä puolesta mies on myrkkyä kansallismielisen liikkeen maineelle, joka on jo valmiiksi superhuono. Toisaalta miehen teot ovat urhoolliset eikä mies minusta vaikuta ”kusipäältä” lainkaan. Ei ole ainakaan mikään löysä vetelys, kuten 99% Suomen ”kansallismielisistä”. Suoraan sanottuna olen taipuvainen kunnioittamaan häntä, mutta nuo yhteydet – totta tosiaan.
   Kansallismielisellä asialla ollessaan tuo mies altistaa liikkeen Venäjä-yhteyksille ja mehän tiedetään kuinka helpon aiheen mustamaalaukseen ne antavat valtamedialle ja onhan noissa yhteyksissä jotain hämärää muutenkin.
   Maailma ei ole mustavalkoinen.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
  3. Niinpä tietysti. Hyvä huomio Jepulisjepsis. En edes pysynyt laskuissa kuinka monta kertaa änkytti fasismista ja juutalaisista. Täysi vedätys siis. White Rabbit; niin kauniilta kuin tuntuisikin ajatella noin niin tuossa kiteytyy juutalaisen olemus. Päältä sympaattinen ja surusilmäinen, mutta sisältä häikäilemättömän kova ja laskelmoiva.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  4. Marco De Wit osallistui kesällä 2016 J.Putkosen järjestämälle propagandamatkalle miehitettyyn Donbassiin. Ukrainan viranomaiset ovat julistaneet tuosta johtuen De Witin laittomasti ilman lupaa maahan tulleeksi rikolliseksi.

   https://myrotvorets.center/criminal/de-vit-geurt-marko/

   Ukrainan lakien mukaan matkustamista varten Luhanskin ja Donetskin läänien ATO-alueelle [Anti terrorism operation eli terrorisminvastaisen operaation alue] on saatava lupa siihen Ukrainan maahanmuuttoviratolta. Tuosta laittomasti maahantulosta voi saada syytteen rajarikoksesta josta tuomitaan enimmillään kolme vuotta vankeutta. Eipä taida tolla De Witillä olla enää mitään asiaa Ukrainaan. 🙂

   Mukana oli myös tunnettuja bäckmanilaisia ”Suomen antifasistisen komitean” putinisteja ja punakaartilaisia kuten Petri Krohn ja Leena Hietanen sekä rauhanpuolustajien Stig Lång.

   Tässä täydellinen osanottajien lista:

   View post on imgur.com

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat