Kansallinen kivääriyhdistys: ”Holokausti on valhe”

Suomen kansallinen kivääriyhdistys NRA julkaisi tänään sivuillaan ”holokaustiin” kriittisesti suhtautuvan dokumentin.

NRA:n mukaan holokausti on valhe. Yhdistyksen jakama dokumentti on tohtori Fredrick Töbenin juontama Judea Declares War on Germany. Dokumentin nimi viittaa kansainvälisen juutalaisyhteisön 1933 julistamaan sotaan Saksaa vastaan.

Taloudellisten boikottien ja tulitaisteluiden lisäksi sotaa käytiin propagandan kautta: juutalaiset painostusjärjestöt levittivät maailmalla Hitlerin Saksasta mitä kummallisimpia huhuja, joita on käsitelty myös Magneettimedian artikkeleissa (1, 2).

Dokumentissa käydään läpi muun muassa toisen maailmansodan historiaa, keskitysleirejä eri maissa, saksalaisten keskitysleirien arkea, saksalaisvastaista lehtikirjoittelua sekä ennen kaikkea teknisiä todisteita, jotka todistavat, ettei kaasukammioita käytetty juutalaisten murhaamiseen. Videolla käsitellään myös naurettavia polttokuoppaväitteitä, sillä juutalaiset ”silminnäkijät” kertovat nähneensä, että saksalaiset hävittivät holokaustin uhreja polttamalla nämä rotkoissa käyttäen sytykkeenä moottoriöljyä ja metanolia.

Fredrick Töben valmistui tohtoriksi Stuttgartin yliopistosta 1977. Hän on vuosikymmenten ajan matkustanut maailmalla, kirjoittanut lukuisia kirjoja, pitänyt esitelmiä ja tehnyt järjestötyötä saksalaisen ja eurooppalaisen kulttuurin elävöittämiseksi. Saksassa Töben on tuomittu aiemmin vankilaan ”holokaustin” kyseenalaistamisesta. Kansainvälinen lehdistö on kirjoittanut paljon Töbenin matkoista Iraniin, jossa hän on pitänyt holokaustirevisionistisia esitelmiä. Vuoden 2006 Iranin-matkastaan Töben on kirjoittanut kirjan 40 Days in Teheran.

Kansallinen kivääriyhdistys on käsitellyt toisen maailmansodan historiaa ja sionismia useaan otteeseen kevään aikana. 10.5. yhdistys jakoi verkossa suosiota kartuttaneen Hellstorm-dokumentin, joka kertoo Saksan todellisesta holokaustista, kun liittoutuneet tuhosivat miljoonien saksalaisten elämän siviilipommituksilla, raiskauksilla, kiduttamalla ja väkivaltaisilla väestönsiirroilla. 4.5. yhdistyksen puheenjohtaja Runo Kurko kirjoitti samasta aiheesta:

”Useimmat eurooppalaisista politiikoista ja suomalaiset peruskoulun kasvattamat eivät tiedä, että sodan jälkeen saksalaisia siviilejä ja sotilaita tapettiin nälkään ja tauteihin lähes 9 miljoonaa. Erityisen räikeää oli länsiliittoutuneiden miehitysvyöhykkeellä, missä toteutettiin Morgenthau suunnitelmaa.

Morgenthau.
Morgenthau.

Morgenthau oli Franklin Delano Rooseveltin valtionvarainministeri 1944 esittäessään suunnitelman sodanjälkeisen Saksan ajamisesta kahdeksi miehitysvyöhykkeeksi ja maatalousvaltioksi. Saksalta piti tuhota kaikki mahdollisuudet kilpailla USA ja Britannian kanssa teollisuudella ja viennillä […]

Morgenthaun kostonhimoinen suunnitelma on hyvin verrattavissa hänen juutalaista uskontoaan tunnustaneen Neuvostoliiton sotapropagandan johdossa toimineen Ilja Ehrenburgin vaatimuksiin neuvostosotilaille. Tappakaa jokainen saksalainen, tappakaa joka päivä saksalainen, tuhotkaa saksalainen kansa!

Morgenthau USA:ssa ja Ehrenburg Neuvostoliitossa olivat todellisuudessa valmiita kansanmurhaan eli surmaamaan n. 60 miljoonaa saksalaista. Morgenthaun tukijoina olivat USA:ssa Felix Frankfurter, Korkeimman oikeuden presidentti ja pankkiirit James P. Warburg, sekä Bernhard Baruch, kaikki kasaarijuutalaisia.”

Kurko käsittelee artikkelissaan myös Saksan keskitysleireillä suoritettuja tutkimuksia, neuvostosotilaiden rikoksia miehitetyssä Saksassa, Yleisradion holokaustipropagandaa ja Suomen historiaa: ”Suomalaisena en halua juhlia Neuvostoliiton Voiton Päivää, vaan suomalaisten voittoa taistelussa Stalinin Neljättä Strategista Iskua vastaan 1944. Saksalaiset tukivat meitä silloin, muistakaamme Kuhlemeyn syöksypommittajat ja saksalaiset rynnäkkötykit. Saksalaisten toimittama sotamateriaali Ryti – Ribbentrop sopimuksen pohjalta pelasti Suomen 1944.”

ssvapaaehtoiset

 

Lue myös:

Kansallinen kivääriyhdistys: Suomen poliittisesti ohjattu syyttäjälaitos
Kansallinen kivääriyhdistys: miksi poliitikot pelkäävät aseistettua kansaa?
Kansallinen kivääriyhdistys ottaa kantaa sionismia vastaan

3 kommenttia

 1. Jahha, 52 rivin, 2 valokuvan, 1 kuvan ja kahden videon miehiä. Sillä lailla. Missäs kiväärit ovat? Mitäs miehiä te olette?

  Eikä ”Suomen kansallinen kivääriyhdistys lyhenny” ”NRA” vaan SKKY! Jos siinä on ulkomaankieltä, olette ulkomaan juutalaiskärpäsiä, paskaläjiä. Eikös NRA ole juutalainen peruseunukkiläävä? Jostain ulkomailta? Pyssynne ovat pitkäksi venytettyjä paskaputkia a la Lipponen.

  Mitäs paskaputkimiehet holokaustista tietävät? Siis tuhosta, jolla koko ajan Suomea tuhotaan? Rahajärjestelmästä? Puolueiden juutalaisuudesta? Tiedotusvälineistä? Oven takana olevasta täystuhosta? Mitä 52 rivin ja kuvaroskan miehet sanovat?

  Miksi paskaputkimiehet eivät pysy kotona?

  Mitä helvettiä te täällä teette?

  Tai missään?

  Ja koettakaa katsoa paskaputkianne pitkin peilistä SUORAAN!

  SUORAAN!

  ASENTO! POIS!

  Plusääni(3)Miinusääni(14)
 2. MV-lehden foorumilla yksi tyyppi haluaa tietää lisää holokausti valheesta.

  ”Miksi holokausti on vale?

  Haluan lukea ne kaikki mahdolliset syyt ja suomeksi. En avaa yhtään linkkiä. Voihan niitä laittaa jos joku muu haluaa mutta mä haluan lukea linkkien selitykset suomeksi vaikka ranskalaisilla viivoilla mahdollisimman lyhyesti ettei heti ala ”roomaanin lukemisella”.
  Katsotaan ymmärränkö jotain uutta? ”

  http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=1168.0

  Joku asiaan perehtynyt jolla on aikaa voisi käydä selittämässä hänelle mistä tässä on kyse.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Tuollaisiin älyttömiin vaatimuksiin minulla on tapana vastata että tieteessä todistustaakka JOKA IKISELLE väitteelle on sillä joka väitteen esittää. Vaikkapa nyt väite että Zyklon-B hyönteismyrkyllä kaasutettiin miljoonia ihmisiä.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat