Kärkkäinen julkaisi vastineen Iltalehden mustamaalausuutiselle

Tavarataloyhtiö J. Kärkkäisen toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen julkaisi tänään KauppaSuomen kotisivuilla vastineen Iltalehden mustamaalausartikkelille, jossa KauppaSuomen mielipidekirjoituksesta levitettiin valheita.

Kuten uutisoimme tänään, KauppaSuomi julkaisi viime viikolla tiivistetyn version Magneettimediassa alunperin ilmestyneestä artikkelista ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”.

Tänään muun muassa Iltalehti, MTV3 ja Etelä-Suomen Sanomat julkaisivat hyökkäävät uutiset KauppaSuomen mielipidekirjoituksesta. Vaikka valtamedia ei kyennyt osoittamaan, että kirjoitus olisi sisältänyt asiavirheitä (saatikka valheita), piti lehdistö teemaa tabuna, josta ei sovi kirjoittaa julkisesti.

Kärkkäinen ei hätkähtänyt valtamedian mustamaalauksesta vaan julkaisi oman vastineen, joka on luettavissa myös KauppaSuomen sivuilla TÄÄLLÄ:

Vastine uutiseen KauppaSuomen kouluartikkelista

J. Kärkkäinen –tavarataloyhtiömme mainoslehti KauppaSuomi julkaisi viikolla 16 valtakunnallisen numeron, joka sisälsi tuttuun tapaan myös lukijoiden yhteiskunnallisia kirjoituksia. Olemme ylpeitä siitä, että KauppaSuomi on Suomen ainoita julkaisuja, joissa sana on todella vapaa eikä poliittinen sensuuri ole muotia.

Viimeisin KauppaSuomi-numero sisälsi myös artikkelin ”Kouluista tehtiin poliittisia aivopesukeskuksia – ketkä ovat syyllisiä?”, joka on poikinut paljon positiivista palautetta. Lukemattomat vanhemmat eri puolilla Suomea ovat kyllästyneet siihen, että koulut ovat alkaneet pakkosyöttää nuorisolle poliittisia kantoja esimerkiksi maahanmuutto- ja perhekysymyksiin liittyen.

Suomen valtamedia tahtoo toimia poliittisen korrektiuden portinvartijana. Lehdistö pyrkii mustamaalaamaan suomalaiset toisinajattelijat, jotka eivät allekirjoita ääriliberaaleja ja ”monikulttuurisuutta” kritiikittömästi ihannoivia arvoja. Iltalehden ”uutinen” 24.4. osoitti tämän jälleen.

Iltalehti levitti KauppaSuomen mielipidekirjoituksesta valheellista tietoa antaen muun muassa ymmärtää, että artikkeli ei olisi sisältänyt tieteellisiä lähteitä ja että artikkeli olisi hyökännyt erilaisia kansanryhmiä vastaan. Näin Iltalehti pyrki lakaisemaan artikkelin todellisen sisällön – koulujärjestelmän vaivihkaisen politisoitumisen – maton alle.

Valhe lähteiden puutteesta on kummallinen. Artikkeli alkaa Suomen opetushallituksen sitaateilla sekä viittauksella Helsingin yliopiston tutkimukseen ”Monikulttuurisuuskasvatus päiväkodin monikulttuurisessa esiopetusryhmässä”. Myöhemmin tekstissä lainataan esimerkiksi Der Spiegel –lehteä sekä ”kriittisen pedagogiikan” (eli kouluissa toteutettavan kulttuurimarxismin) pääteoksia.

Herää kysymys, miksi Iltalehti yritti valheellisesti väittää, että tekstistä puuttuvat tieteelliset lähteet. Onko valehtelun taustalla Iltalehden omat poliittiset agendat?

KauppaSuomen mielipidekirjoitus ei ole myöskään ”rasistinen” eikä se hyökkää ensimmäistäkään ihmisryhmää vastaan. On totta, että tekstissä osoitetaan, merkittävä osa ”kriittisen pedagogiikan” guruista on taustaltaan juutalaisia. Eikö tätä saisi sanoa ääneen? Kiistääkö Iltalehti Lukácsin, Liebkindin ja Ehrenburgin taustat? Vai vaatiiko Iltalehti julkisen keskustelun sensurointia jostain muusta syystä?

Mustamaalausuutinen osoitti jälleen, ettei valtamedia ole kiinnostunut toisinajattelija-artikkeleiden todenperäisyydestä vaan niiden poliittisesta ”harhaoppisuudesta”. Nyky-Suomessa totuus ei ole toisinajattelijan puolustus. Kun Magneettimedia sai ajatusrikostuomion muutamia vuosia sitten, eivät syyttäjät eivätkä tuomarit kumonneet artikkeleiden argumentteja. Sen sijaan tuomioistuin totesi: ”Kirjoituksessa esitetyt lausumat ja mielipiteet ovat laatunsa, laajuutensa ja vakavuutensa puolesta sellaisia, ettei niiden todenperäisyyden arviointi ole tarkoituksenmukaista.” Tämä ei ole oikeutta – se on älyllistä laiskuutta ja poliittista korruptiota.

KauppaSuomessa sana on tulevaisuudessakin vapaa! Miksi sensuroisimme hyvin lähteistetyt mielipiteet ilmiöistä, jotka koskettavat meitä kaikkia sekä suomalaisia jälkipolvia?

Juha Kärkkäinen
Toimitusjohtaja
J. Kärkkäinen Oy

Samassa KauppaSuomen numerossa julkaistiin myös Kärkkäisen oma haastattelu, jossa hän kertoi näkemyksistään liittyen muun muassa kansantalouteen, maahanmuuttoon ja maailmanpolitiikkaan.

Kärkkäisen haastattelun voi lukea KauppaSuomen näköislehdestä TÄÄLLÄ sivuilta 4–7.

 

Lue myös:

Korkein oikeus asettui sionismin puolelle sananvapautta vastaan
Magneettimedian oikeudenkäynnit – mistä valtamedia valehteli?
Valtamedia syyttää kansalaisia omista valheistaan

20 kommenttia

 1. Kiitos Magneettimedialle ja Onnea Juhalle 50v päivän johdosta!
  Ei luovuteta, koskaan! Kantasuomalaisten eli (separatistien) joukko kasvaa päivä päivältä eli suomalaiset palaa (herää kusetukseen) pikkuhiljaa juurilleen pekka matti ja ville, liisa pirkko terttu ja myös vanhempi ikäpolvi, joka on tottunut että telkkarissa ja hesarissa kerrotut mielipiteet ovat ehdottoman totta!

  Plusääni(53)Miinusääni(3)
 2. Valitettavasti minä en ole niin rohkea, että uskaltaisin kirjoittaa tätä kommenttia omalla nimelläni nykyisessä sairaassa ilmapiirissä mikä Suomessa vallitsee.

  Minä arvostan sinua Juha Kärkkäinen todella paljon! Kiitos tekemästäsi työstä!

  Plusääni(73)Miinusääni(3)
  1. Tuotahan ne juuri toivovat (hallitusten taustalla toimivat puppetmasterit) että pystyisivät mahdollisimman laajasti pelottelemaan ihmiset hiljaiseksi esim. juuri parhaillaan rapistuvaa mediavaltaansa käyttäen.

   Tuskimpa olisin sinun tilanteessa huolestunut. Arvioin että suomessakin on kymmeniä tuhansia ihmisiä jotka jo tietävät mikä on homman nimi ja petoksen laajuuden. Ja sitten satojatuhansia ei niin tyytyväisiä kansalaisia. TÄTÄ ET VAIN NÄE NYKYISEN VALTAMEDIAN KAUTTA KOSKA SIELLÄ ON JARJESTELMÄLLINEN SENSUURI. TÄMÄ KANSAINVÄLINEN PANKKIIRIEN MAFIA ON PUOLENSA VALINNAT JO KAUAN AIKAA SITTEN. JA VAIHTOEHDOT TAITAVAT OLLA HEILLE HIRSIPUU/ LOPPUIKÄ VANKILASSA TAI HEIDÄN HALLITSEMA MAAILMANLAAJUINEN TYRANNIA.

   Sen takia heidän linjansa ei tule totuuden ja avoimuuden suhteen koskaan muuttumaan. Liian itsenäisesti ajattelevat tukahdutetaan hiljaiseksi tai potkitaan ulos mediataloista.

   Mene, toimi ja puhu/ kirjoittele suusi puhtaaksi vaan ei heillä ole aikaa juoksea tuhansien jamppojen perässä. Tee oma toimesi, minkä katsot sinulle sopivaksi ja jätä loput vaikka jonkun suuremman voiman haltuun.

   Luin J. Kärkkäisen haastattelun kyseisestä lehdestä alkusivuilta. Oli hyvä, fiksu artikkeli.

   Plusääni(48)Miinusääni(2)
   1. Ootte te sitten niin vainoharhaista jengiä. Sama vika kuin Hilerillä oli. Adolf fuckin Hitler.
    A lupasi vuonna 39 hävittää Juutalaiset pitämässään puheessa. Melkeinpä se piti lupauksensa. Jotui vain tappamaan itsensä ensin

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. Olisi vallan normaalia ,että päättäjämme ajaisivat oman kansansa etua kaikin keinoin. Siinä ei olisi mitään tuomittavaa tai paheksuttavaa. Nykyisin ja jonkin aikaa on ollut erittäin vaikeaa havaita tällaista toimintaa päättäjiltämme.He eivät ole saaneet aikaiseksi ,kuin uusia ongelmia(haasteita) ja ikuisuus uudistuksia,joista kukaan ei pysty osoittamaan konkreettista hyötyä kansakunnallemme.

  Juha Kärkkäinen on näinä aikoina poikkeuksellinen kauppias.Hän ei ole myymässä kansakuntaa,joka on hänen ja meidän Suomalaisten ainoa tuki ja turva. Siitä pitäisi pitää hyvä huoli. Se olisi päättäjien ja koko poliittisen koneiston päätehtävä. On jokseekin kummallista ,että kauppias ei myy isänmaata ,mutta päättäjistämme on tullut kansakunnan kaupittelijoita?

  Plusääni(45)Miinusääni(3)
  1. Meillä on yli neljännesvuosisadan ajan ollut ja on edelleen vallankahvassa monilla eri nimikkeillä suuri joukko maanpettureita ja muita rikollisia, jotka ajavat vain omaa ja ylikansallisten EU-diktatuuri/NWO-takapirujensa etua. Heidän sylikoiransa valta-VALE-media, ennen kaikkea Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda, HBL ja Yle pitää suurimman osan kansasta jonkinlaisessa horroksessa ja tietämättömänä asioiden todellisesta tilasta. Poikkeuksena ovat lähinnä ne, jotka seuraavat internetistä TODELLISTA riippumatonta vaihtoehtomediaa, vastakohtana valeoppositio- ja muulle disinformaatio-medialle. On tietysti huomattava joukko hyviä kirjojakin, esim. tutkiva journalisti Seppo Konttisen ”Kansallisomaisuuden ryöstö” ja Karl Steinhauserin ”EU – huomispäivän Super-Neuvostoliitto”. Kouluissa ja yliopistoissa samoin paljon tietoa pimitetään, vääristellään ja suoraan valehdellaan aivopesu-tarkoituksessa.
   (NWO = New World Order eli Uusi Maailmanjärjestys)

   Seuraavassa on pari esimerkkiä räikeän luokan aivopesusta tosiasiallisesti kansalaisten turmioksi ja kustannettuna kansalaisten maksamilla verorahoilla:

   ”YLE PUOLTAA VIHAMIELISEN ELIITIN EDUSMIESTÄ RANSKAN PRESIDENTIKSI”, http://ylewatch.blogspot.fi/2017/04/yle-puoltaa-vihamielisen-eliitin.html

   ”Pravdan jälkeisestä ajasta”, http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/04/pravdan-jalkeisesta-ajasta.html

   Plusääni(16)Miinusääni(1)
 4. Iltalehti on tyypillinen valta-VALE-median edustaja: sensuroi/salaa, vääristelee ja suoraan valehtelee!

  Plusääni(35)Miinusääni(0)
 5. Parhaimmat onnittelut ja Jumalan siunausta Juha Kärkkäiselle pyöreiden johdosta! Kiitos asiallisesta vastineesta ja osoittamastanne kansalaisrohkeudesta!

  Plusääni(30)Miinusääni(0)
 6. Hyvä Kärkkäinen! Juuri tänäänkin tuli postista teidän tavaraa yli 700e arvosta ja tykätään käydä teidän Lahden ostoskeskuksessa. Arvostamme sanan vapautta ja terveitä arvoja. Nettikaupassanne on hienosti esillä erikseen Made in Finland -tuotteet, ja tyttöjen ja poikien tavarat on helppo löytää omilta osastoiltaan.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 7. Hyvä Kärkkäinen! Juuri tänäänkin tuli postista teidän tavaraa yli 700e arvosta ja tykätään käydä Lahden ostoskeskuksessa. Arvostamme sanan vapautta ja terveitä arvoja. Nettikaupassanne on hienosti haettavissa erikseen Made in Finland -tuotteet ja tyttöjen ja poikien tavarat on helppo löytää omilta osastoiltaan (muualla nämä on usein yhdistetty lapset-otsikon alle sukupuolineutraalisti).

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 8. Hyvä Kärkkäinen! Juuri tänäänkin tuli postista teidän tavaraa yli 700e arvosta ja tykätään käydä Lahden ostoskeskuksessa. Arvostamme sanan vapautta ja terveitä arvoja. Nettikaupassanne on hienosti haettavissa erikseen Made in Finland -tuotteet ja tyttöjen ja poikien tavarat on helppo löytää omilta osastoiltaan (muualla nämä on usein yhdistetty lapset-otsikon alle sukupuolineutraalisti).

  Plusääni(9)Miinusääni(2)
 9. Iltalehdessä oli tänään tämän aiheen tiimoilta jotain viisastelua Arvi Pihkala -nimisen henkilön olemassaolosta. Mukavasti siirtyi jutun kärki pois itse aiheesta. Minun puolestani Arvi Pihkalan jutut on voinut kirjoittaa vaikka Aku Ankka, mutta itse asia on niissä hyvinkin punnittua. Kärkkäiselle onnea rohkeudesta asettaa oma maine ja toimeentulo vaaranalaiseksi, jotta vaihtoehtoinen sanoma pääsee esiin myös painetun median puolella. Moni itsesensuurin riivaama järki-ihminen kyllästyy natsitteluun ja rasisti-syytöksiin ja haluaa katsoa olisiko ruoho sittenkin vihreää aidan toisella puolella. Suomen edessä häämöttävä perikato itse asiassa pakottaa kansalaiset hakemaan vaihtoehtoa ja silloin niitä on oltava tarjolla.

  Plusääni(27)Miinusääni(1)
  1. En ole koskaan ostanut mitään Kärkkäiseltä, mutta nyt ostan ja tulen ostamaan. Nämä viime ajat ja tiedonjano ovat herättäneet minut horroksesta. Meitä suomalaisia kustaan silmään. Tuen näitä ihmisiä, jotka puolustavat vielä niitä arvoja joita minut kasvatettiin kunnioittamaan.

   Olen vaihtanut 180 astetta poliittista suuntaani. Kiitos kuuluu erityisesti YLE:lle ja kaikille muille, jotka aliarvioivat katsojakuntansa älykkyyden ja täten sysäävät ihmiset nurkkaan, lisäävät kahtiajakoa ja pakottavat uteliaita etsimään tietoa muualta. Ala-arvoista valtamedia! Tämä niin sanottu eliitti luo ihan itse nämä ongelmansa.

   Plusääni(29)Miinusääni(1)
 10. Hienompaa miestä saa tästä maasta hakea. Kiitos kärkkäinen suomalaisten puolesta tekemästäsi työstä.

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
  1. Onneksi olkoon Juha, hienoa että viimein Keski-suomikin sai Kärkkäisen kaupan.
   Tulen käymään ja olen käynytkin isommilla kaupoilla Palokassa.
   Kiitos hienosta ja erittäin fiksusta kirjoituksestasi KauppaSuomi lehdessä,
   kirjoituksesi herättää lisää ihmisiä todellisuuteen kuten itsekin tajusin lopullisesti vuonna 2015 Magneettimedian avulla tän maailman sairauden.

   Tulemme voittamaan ja maanpetturit muurille!!!!

   Plusääni(8)Miinusääni(1)
 11. Paljon Onnea Juha Kärkkäinen! Suoraselkäisempää miestä saa hakea. Itse tutustuin Magneettimediaan v.2014 ja luen edelleen artikkeleita melko säännöllisesti vaikka harvemmin kommentoin. Kiitos!

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 12. Onnea Juha Kärkkäinen! Komppaan kyllä kaikkea mitä olet yllä kirjoittanut, samoin Pihkalan tekstejä. Kuka hän sitten lieneekään.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 13. Olkoon aihe mikä tahansa, niin on aivan mahtavaa että edes joku, jolla on ”pelimerkkejä” nostaa kissoja pöydälle. Suuri arvostus etenkin ” mahtavien teollisten toimioiden ” yhteistyön lopettamisen yhdentekeväksi noteeraaminen.

  T.

  Jukkis

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat