Kokoomus ja keskusta kieltäneet valtuutettuja puhumasta maahanmuutosta

Ainakin kokoomus, keskusta, vihreät ja Sdp ovat antaneet turkulaisille valtuutetuilleen kiellon puhua maahanmuutosta julkisesti. Tapausta ympäröivä hiljaisuus herättää kysymyksen siitä, mitä sana ”demokratia” edes tarkoittaa Suomessa.

Sensuuripolitiikasta kirjoitti Suomen Uutiset. Nyt julki tullut kielto koski Turun kaupunginvaltuustossa tänä maanantaina järjestettyä maahanmuuttoaiheista kokousta. Koska kielto oli annettu lähes kaikkien valtapuolueiden valtuutetuille, kielii tapaus siitä, että sensuuripolitiikka on kulissien takana paljon yleisempää kuin kansalaisten annetaan ymmärtää.

Skandaali todistaa, etteivät suomalaiset äänestäjät voi luottaa siihen, että heidän puolueensa puhuisivat rehellisesti Suomen poliittisesta suunnasta. Puolue-eliitti valehtelee rivikannattajille, jotka ovat heidän silmissään pelkkää vaalikarjaa.

”Osa näiden puolueiden valtuutetuista ei ilmeisesti suostunut kieltoon, sillä puheenvuoroja pidettiin siitä huolimatta. Kaikki näistä ryhmistä kuullut puheenvuorot olivat erittäin maahanmuuttomyönteisiä,” lehti kirjoittaa.

Aiheesta uutisoineella Suomen Uutisilla on oma lehmänsäkin ojassa, sillä kyseessä on perussuomalaisten puoluelehti.

Suomen Uutisten lukijoiden onkin syytä muistaa, että perussuomalaisten oma eliitti on hiljentänyt puolueen suorasanaisimman maahanmuuttokriitikon, Olli Immosen, kokonaan jo lähes kahden vuoden ajaksi.

Lisäksi perussuomalaiset luovutti eduskuntavaalien jälkeen maahanmuutto- ja talouspoliittiset ministeripaikat juuri kokoomukselle ja keskustalle!

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini on myös vaatinut sanktioita EU-maille, jotka eivät ota ”tarpeeksi” maahantunkeutujia vastaan. Vaikka uutinen Turun sensuurikampanjasta olikin tärkeä, ei se suinkaan anna synninpäästöä perussuomalaisille.

 

Lue myös:

Perussuomalaisten seuraavakin puheenjohtaja edustaa Goldman Sachsia – rajoja ei suljeta
Pauli Vahtera: perussuomalaiset valehtelevat – maahanmuuttopolitiikkaa ei kiristetty
Jussi Halla-aho äänesti EU-parlamentissa sananvapauden rajoittamisen puolesta

11 kommenttia

 1. Tämä nyt ei sinällään yllätä yhtään. Demokratian nimissä suoritetaan itsesensuuria jotta suomalaisten sotaveteraanien ja esi-isien työ ja uhraukset saadaan tuottua muutamissa vuosissa.

  Kun minua aikoinaan pyydettiin Kokoomuksen edustajaksi niin heti haastatteluissa tehtin jo selväksi että jokaiseen valtuuston istuntoon pitää pukeutua pukuun (miehet) ja kravattiin. Ja että ensimmäisellä kaudella (neljä vuotta) ei saa pyytää yhtään puheenvuoroa. Pitää vain kuunnella mitä ”viisaammat” puhuvat. Ja äänestää sen mukaan mitä sanotaan. Aina ennen valtuuston istuntoa on tunnin palveri jossa käydään asiat läpi ja jossa kerrotaan miten ”ryhmä” on päättänyt äänestää ja mitä asioita pitää ajaa eteenpäin. Minulle ei koskaan selvinnyt mikä oli se ryhmä, mutta päättelin sen koostuvat Kokomuksen valtuuston puheenjohtjasta sekä ryhmä aluejohtajasta. Komennot tulisivat siis heidän yläpuoleltaan.

  Ja sitten ehkä se kaikkein vaikein rasti kohdallaani: Koskaan ei saanut puhua pahaa Kokomuksesta eikä ”ryhmän” virallista linjaa vastaan. Ei edes sen jälkeen kun olisi jättänyt ryhmän. Sakkoja ja sanktioita oli yllinkyllin allekirjoitettavassa paperissa sekä erinäsiä kohtia joista olisi pitänyt vaieta eikä niistä olisi saanut kertoa kenellekkään. Myöskin kaikki ryhmän sisäiset keskustelut olivat täysin salassa pidettäviä.

  No, demokratian nimissä en voinut moisia ehtoja hyväksyä ja niimpä meninkin sitten situtumattomien ryhmään. Vieden ainakin yhden paikan Kokoomukselta. Ellen kahta.

  Plusääni(42)Miinusääni(0)
 2. Puolueet ovat kun pörssiyrityksiä. Työntekijöiden eli jäsenten yksilöllisiä vapauksia rajoitetaan ja sitoutetaan oman puolueen kannalta korrektiin puheeseen ja käytökseen. Valtapuolueiden edustajien on omaksuttava kansainvälisten kattojärjestöjen (YK, OECD, EU, juutalaisrahotteiset ajatushautomat, jne) tuottaman virallisen propangandan mukainen puhetyyli, jossa viljellään globalisteille tärkeitä asioita kuten kilpailukyky, investoijien houkuttelu, globaalin tason maailmanparannushankkeet, vapaa liikkuvuus, ilmastomuutoksen torjunta, maapallon elintasoerojen kaventaminen, kestävä kehitys, jne, jne.
  Joskus oli tapana, että politiikan agendat saivat sisältönsä suoraan kansalle tärkeistä ja olennaisista kysymyksistä. Jossain vaiheessa kansainväliset organisaatiot käänsivät asetelman päinvastaiseksi ja kansalaisista tehtiin pelkästään politiikan kuluttajia. Median rooli tässä kehityksessä on ollut olennainen.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. (((Demokratia))) on aina ollut juutalaisten ehkä tehokkain ase, ainakin koronkiskonnan jälkeen.

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
  1. Demokratia on todellakin aina ollut täysi valhe ,sen tehtävä on harhauttaa kansalaisia ja toimia eliitin hyväksi . Huoh…katsoin Wikipedian valtiomuodot…28 eri tapaa hallita ? Eiköhän tuo listaus jo itsessään oikeuta antamaan ”hullun paperit” ihmiskunnalle , jokin ainakin mättää ja pahasti jos tuhansia vuosia kestänyt ihmiskunnan historian aikana ihmiskunta ei kykene edes päättämään & toteuttamaan mikä on oikea ja toimiva metodi toimia yhteisen hyvän puolesta.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Valtiomuoto

   Ilmeisesti tällaiset ”hallitsemis ” asiat eivät todellakaan ole ihmiskunnan vahvinta aluetta ? Emme olisi demokratia suossa jos asia olisi päinvastoin. Ikävä mainita , mutta luulen että jos tuolla Maapallon ulkopuolella on älyllistä elämää, niin he eivät ajattele meistä rotuna kovin ”positiivista” ….luultavasti mielummin haluvat kiertää meidät mahdollisimman kaukaa.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 4. Nämä asian vierestä sössöttäjä puolueet ,voivat kysyä itseltään,että parantaako tällainen kielto kansalaisten uskoa poliittiseen järjestelmään ja kuinka paljon ? Luulevatko he tosiaan ,että tämä on menossa parempaan suuntaan?

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 5. Tavoitteena on yhden ja ainoan maailmanhallituksen luominen – Uusi Maailmanjärjestys. Mukana ovat muun muassa. seuraavat kasaarijuutalaiset pankkilaitokset:
  Rothschildien Englannin Pankki, Baring Brothers Pankki, Rothschild & Sons, Kuhn Loeb & Co. (Jacob Schiff), M. M. Warburg, Gesellschaft, Lazard Brothers Pankki, Isreal Moses Seif Pankki, Lehmann Pankki, Rockefeller Chase Manhattan Pankki, ja Goldman Sachs Pankki.

  Mukana ovat myös pankit, joista ei voida varmuudella sanoa, että ne olisivat välittömästi juutalaiseliitin hallinnassa. Näitä ovat siis seuraavat:
  Royal Bank of Canada, The Midland Bank, Barclays Bank, W. A. Harriman Bank, Ruskombank, J. P. Morgan & Co. Tämä tarkoittaa sitä, että kasaarieliitti hallitsee ja valvoo niin sanottua 300:dan miehen komissiota.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 6. Vielä tulee päivä jolloin väärän ihmisen perheelle tai ystävien lapsille käy pahasti näiden poliitikan takia. Silloin ei enää kysellä miksi näin, vaan tulee oikea tuomion päivä! Jolloin saatananpalvojat pääsevät ansaitsemaansa paikkaan! Pakko myöntää suomessa on järkyttävä määrä raukkoja paskahousuja!!!!!! Oksettavia vittupäitä jotka vierestä katsoo oikeuden tuomioita kun heidän lapsensa moninkertaisesti raiskataan! SÄÄLITTÄVÄÄ TODELLA SÄÄLITTÄÄ! No muttakun mulla on mun paska työ suuryhtiössä menee kaikki sitten 🙂 🙂 ELI RAUKKA PASKA EI MITÄÄN MUUTA KUN KITISEE!! Kuka saatanan täys järkinen luulee, että tehdään dialogia päättäjien kanssa auttaa hevonvittua!!

  Nämä ihmiset ovat jotain homon ja helvetin raukan paskan väliltä!!

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
  1. Näin on asia. Suomi on täynnä kitiseviä, munattomia juoppoja, irstailijoita, hinttejä, rienaajia, miehekkäitä naisia ja naisellisia miehiä, eli koko touhu on päin persettä. Vesa Ilkka-Laurio osaisi varmasti kuvailla tätä kansaa paremmin, mutta luulen että on vielä muutama joilla järki pelaa.

   Ja noiden Saatanaa palvovien, lapsia raiskaavien, jutkuja nuoleskelevien maanpettureiden ja rappareiden kanssa ei keskustella. Heidän kanssaan ei puhuta ja ”yritetä ymmärtää”; heidät tuhotaan.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
   1. Puhut vähän, mutta asiaa! Toinen asia on, löytyykö maasta vielä miehiä, jotka ovat valmiita puolustamaan ja taistelemaan kansallisvaltion puolesta? Vai onko henkinen eunukoituminen jo liian pitkällä? Olen mielenhallinta-asiantuntija, ja tutkimusteni mukaan Suomen?(missä sellainen on) kansan aivopesussa on jo ylitetty raja, jonka takaa ei ole paluuta kuin korkeintaan vilun, nälän, kidutuksen, ja kaiken menettämisen kautta. Ainakin viimemainittuun ovat edellytykset jo olemassa. Valtionvelkakin on näet kansalaisten velkaa. Voi, voi, minkä mittaluokan rikokset pääperkele Mauno ja ruttunaamainen nykypressa tekivätkään, kun valheen ja petoksen kaikella voimalla maanittelivat Suomen EU:iin. Liittäminen oli siis laiton. Sillä perusteella pitäisi järjestää uudet vaalit 5/6 enemmistövaatimuksella. Mutta löytyykö miehiä, joilla on sitä munaa…

    Plusääni(0)Miinusääni(1)
 7. Sen päivän soisi olevan jo lähellä.

  Oksettavia kusipäitä joilla ei tosiaan ole muuta arvoa kuin hirren jatkossa.

  Jonkun on kuitenkin ensin tehtävä jotain konkreettista joka laittaa vyöryn liikkeelle.

  Jonkun on oltava johtaja ja johdettava joukkoja, näytettävä tietä.

  Suurin osa on lampaita jotka eivät edes ole valmiita puolustamaan omaa perhettään ja läheisiään. He eivät ansaitsekaan muuta kuin joutua teurastettavaksi kuin lampaat.

  Ruotsin tilastokeskuksen mukaan nyt jo 37 prosenttia väestöstä ikäluokassa 0-44 vuotta on ulkomaalaistaustaisia!

  Väestönvaihto eli kansanmurha on edennyt nopeasti!

  Valkoinen Eurooppa verissään huutaa apua.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 8. Kaikki nykyiset eduskuntapuolueet on suomalaisuuden mädättäjiä.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat