Perussuomalaisten seuraavakin puheenjohtaja edustaa Goldman Sachsia – rajoja ei suljeta

Kokoomuksen Verkkouutisten mukaan yhä useampi perussuomalainen tahtoo potkia Timo Soinin ulos puheenjohtajan paikalta, koska puolue ei ole tehnyt mitään siirtolaistulvan patoamiseksi.

Perussuomalaisista tuli edellisissä vaaleissa Suomen toiseksi suurin puolue. Monet uskoivat, että uusi jytky tulisi muuttamaan radikaalisti Suomen poliittista kurssia.

Perussuomalaisten hallituskaudella Suomeen on kuitenkin tullut ennätysmäärä elintasopakolaisia, minkä lisäksi suurten pankkien sanelema leikkauspolitiikka on kurjistanut entisestään Soinia äänestäneiden tavallisten suomalaisten elämää.

Lisäksi perussuomalaiset ovat hyökänneet suomalaisten sananvapautta vastaan, tehneet yhteistyötä George Sorosin monikulttuurisuusjärjestöjen kanssa, kannattaneet kansallisomaisuutemme ryöstöä, tukeneet aseiden myymistä ääri-islamisteille, katsoneet kulttuurimarxistien rikoksia sormien läpi sekä vaatineet EU-rangaistuksia maahanmuuttovastaisille valtioille.

Toisin sanoen puolue käänsi poliittisen kurssinsa 180 astetta heti, kun Soini oli huijannut kansalaisilta hallituspaikkaa varten tarvitut äänet.

Valtamedian haastattelemat perussuomalaisten sisäpiiriläiset uskovat nyt, että Soinille ollaan puuhaamassa haastajaa ensi kesän puoluekokousta silmällä pitäen.

Puheenjohtajakisan johtoteema tulee olemaan maahanmuuttokysymys – perussuomalainen kenttäväki tahtoo Soinin tilalle puheenjohtajan, joka vastustaa nykyistä avoimien rajojen politiikkaa.

Verkkouutiset kirjoitti nimettömänä pysytelleen sisäpiirilähten kertomuksesta:

”Perussuomalaisten sisäpiiriläiset kertovat, että Soinin ja nuivan siiven välit ovat jännitteiset ja että Soini arvostelee kovia maahanmuuttaja-asenteita esimerkiksi eduskuntaryhmän kokouksessa.

Timo saattaa sanoa ’Sain kansalaispalautetta torilla, että miksi ette sulje rajoja’, ja sitten sanoa, että ’miten ihmiset voi olla niin saatanan tyhmiä, että eihän se niin toimi’.”

Koska Soini on Amerikan finanssimiehien juoksupoika, yrittää hän tietysti uskotella kenttäväelle, ettei Suomen rajoja voi laittaa kiinni. Esimerkiksi Amerikan johtavat megapankit Goldman Sachs ja JPMorgan ovat investoineet miljoonia siihen, että Euroopan rajat pidetään auki.

"Saat mitä tilaat."
”Saat mitä tilaat.”

Vain kaksi maahanmuuttokriittistä vaihtoehtoa

Viimeaikaiset uutiset eivät tee Soinin asemasta lainkaan helpompaa. Raiskaustilastot ovat Pohjoismaissa räjähtäneet käsiin, koska Soinin kaltaiset broilerit eivät tahdo sulkea rajoja.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Suomessa seksuaalirikostilastot kolminkertaistuivat poliisin mukaan muutamassa kuukaudessa siirtolaistulvan vuoksi. Perussuomalaiset poliitikot eivät ole mielellään puhuneet aiheesta julkisuudessa.

Verkkouutisten mukaan vastaavaa kehitystä on havaittu myös Ruotsissa, jossa naisiin kohdistuvat seksirikokset ovat nopeasti kaksinkertaistuneet. Ruotsin poliisi on jo aiemmin myöntänyt, että ahdistelijat ja raiskaajat ovat käytännössä aina maahantunkeutujia.

”16-24-vuotiaista ruotsalaisnaisista yhdeksän prosenttia sanoo joutuneensa seksirikoksen kohteeksi 2015,” Verkkouutiset kirjoittaa. Ei ihme, että Timo Soinin kaltaiset avoimien rajojen nimiin vannovat kansanpetturit tahdotaan syrjäyttää.

Mutta kuka Soinin tilalle? Verkkouutisten mukaan ennakkosuosikit uudeksi puheenjohtajaksi olisivat Sampo Terho ja Jussi Halla-aho. Sulkisivatko he Suomen rajat?

Ennakkosuosikeista Halla-aho on profiloitunut tiukemman maahanmuuttopolitiikan kannattajana.

Terhoa on sen sijaan pidetty periaatteettomana Soinin uskollisena sylikoirana, joka esimerkiksi tyytyi siihen, että Yleisradio-lain sisältämä sana ”monikulttuurisuus” korvattiin ”kulttuurien moninaisuudella”. Lisäksi Terho on tuominnut 1900-luvun alun suomalaiset itsenäisyysliikkeet ja kannattanut kansallissosialismin kieltämistä.

Mutta olisiko Halla-aho lainkaan Terhoa parempi vaihtoehto? Ei. Kuten uutisoimme artikkelissa ”Halla-aho – Putinin salaliiton uhri?”, myös perussuomalaisten ”nuiva” siipi on alkanut tehdä yhä suurempia myönnytyksiä kulttuurimarxistiselle Euroopan unionille.

Merkkinä kasvavasta EU-myönteisyydestä Halla-aho ilmoitti viime keväänä haluavansa, että Brysselin eurokraatit päättävät Suomen maahanmuuttopolitiikasta. Tämä tarkoittaa sitä, että rajat pysyisivät railakkaasti auki, vaikka Soini korvattaisiinkin nuivien ”mestarilla”.

Halla-ahon loiventunut linja on johtanut jopa välien lämpiämiseen valemedia Helsingin Sanomien kanssa.

persueliitti-e1460112717906

Kolme Goldman-ehdokasta

Soini, Terho ja Halla-aho ovat kuin samasta puusta veistettyjä puheenjohtajaehdokkaita, sillä he kaikki ovat turvallisesti monikansallisten pankkien ja suursijoittajien taskussa.

Aiemmin mainitut Goldman ja Morgan eivät suinkaan ole ainoita globaaleja finanssijättiläisiä, joiden tavoite on totaalisen monikulttuurinen Eurooppa (1, 2, 3).

Kukaan persukolmikosta ei vastusta esimerkiksi TTIP-pankkivaltasopimusta, joka siirtää entistä enemmän poliittista valtaa Suomen kansalta ulkomaisille pankeille. Halla-aho on ilmoittanut ylpeästi kannattavansa TTIP:tä, ja Terho on kertonut voivansa tukea TTIP:n edellyttämää Suomen kansallisomaisuuden yksityistämishanketta.

TTIP-lobbauksen ohella perussuomalainen eliitti on ajanut Goldmanin ja kumppaneiden asiaa EU-tasolla käymällä sotaa Kreikan kaltaisia pankkien uhreja vastaan. Monikansallisten pankkien ylivalta perustuu petoksella luotuun valtioiden velkavankeuteen. Esimerkiksi Terho ja Soini ovat julistaneet vastustavansa henkeen ja vereen valtioiden auttamista velkoja leikkaamalla.

Osoitimme, kuinka puolue toimii rikollispankkiirien EU-tason käsikassarana uutisessamme ”Perussuomalaiset ruoskivat Goldman Sachsin uhria – esittäen samalla ’pankkikriittistä’”.

Äänestipä perussuomalainen kenttäväki sitten Soinia, Terhoa tai Halla-ahoa, menevät äänet siis Goldman Sachsille. Koska Goldman investoi miljoonia avoimien rajojen politiikkaan, eivät ”persut” tule taatusti suojaamaan Suomea jatkossakaan tunkeutujilta.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Maahanmuuttovastaisuus – nyt järjestäytynyttä rikollisuutta!
Perussuomalaiset rasismikeskustelussa: nettisensuuria tiukennettava!
Timo Soini vie perussuomalaisia kohti Natoa
Perussuomalaisten EU-ryhmä erotti ainoan uskottavaa rajavalvontaa kannattaneen meppinsä
Perussuomalainen puolustusministeri: Suomi kouluttamaan Assadia vastustavia terroristeja
Perussuomalainen kansanedustaja väläyttää ”uusfasististen” järjestöjen täyskieltoa
Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla

19 kommenttia

 1. Muutoksen takia perussuomalaisia äänestettiin ,ei sen puolesta ,että sama peli jatkuu ja vankistuu. Miksi me oltiin niin saatanan tyhmiä ,että äänestimme persuja?

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
  1. Kenes vuoro nyt sitten on päästä hyville palkoille? ilja janitskinin vai markus janssonin? skene tuntuu olevan aika pienen porukan puuhastelua joilla ei ole antaa mitään konkreettista, dewitt huutelee toreilla ja turuilla, tilaisuuksissa lähinnä kylähulluja ja muita kaheleita, supo kyttää sitten resursseja säästelemättä näiden touhuja, suomi ensin sitä suomi ensin tätä, neekereiden ja muiden ilman passia suomeen saapuvien määrä vain paisuu, suomen spr tekee fyrkkaa toistaiseksi verovapaasti, kontti kirpputoreilla ja pakolaisikeskuksilla, työllistäen itsensä, miten hyvät lukijat kuvittelette tämän muka loppuvan? jatkamalla huutelua tony halmeen tavoin? Irlannissakin tähän kekesittiin ratkaisu jo 30vuotta sitten.

   Plusääni(7)Miinusääni(3)
     1. Kun perehtyy ja miettii asiaa, alkaa tämä rahanluontihuijaus ja kuvio selvitä.

      Valitan, mutta veikkaan että vain max. 30% ihmisistä tajuaa mistä on kyse vaikka tästä tekisi rautalankamallin. Ei nää kiinnosta ja malli on monitahoinen.

      Plusääni(12)Miinusääni(0)
  2. No me nyt epätoivoissamme tartuimme siihen ainoaan lankkuun jonka ajattelimme pitävän meidät pinnalla. Nyttemmin se lankku on osoittautunut uppotukiksi ja tässä sitä mennään eikä rantaa näy. Minä olin yhtä tyhmä kuin sinäkin, jos en vielä tyhmempi, kuvitellessani että politiikkaan tulee muutos poliitikkojen myötä. Ei onnistu. Tällä hetkellä Suomen Durhin Puolue on ykkösenä ja nämä perseilijät on kaukana takana. Mitä tehdä? On kertakaikkiaan lakattava uskomasta ns. edustukselliseen demokratiaan ja lopetettava puolue hörhöily. En minä nyt suuria odota, mutta James Hirvisaaren Reformi liike on ainakin askel oikeaan suuntaan. Jollakin tapaa tähän maahan pitäisi saada elvytettyä Lapuan liike ja se pitäisi saada niin voimakkaaksi että parlamenttikääpiöiden olisi pakko kuunnella mitä kansa sanoo. Jos muutamakin satatuhatta ukkoa ja akkaa leiriytyisi tolppatalon eteen naamat norsunvitulla niin enpä luule että se jäisi ilman vaikutusta sirkus arkkaadian ohjelmistoon. Sitä odotellessa voi vaikka katsoa ameriikan kuninkaan vaalit.

   Plusääni(12)Miinusääni(2)
  3. Koska parlamentaarisessa nyky”demokratiassa” on vain esisuodatettuja huonoja ehdokkaita ? Poliitikot kilpailevat keskenään lyhytnäköisesti oman puolueensa ja oman henkilökohtaisen suosion (ja niihin liittyvien asioiden) puolesta, mutta kansakunnan etu on unohtunut (tai on jossain kaukana taustalla). Ja kaiken yllä on keskitetty media, joka ohjaa samoja politiikoita.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Toistan kerran vielä:”Me olemme saaneet juuri niin hyvät johtajat kuin olemme ansainneet”.

  Jos emme oikeasti ole kiinnostuneita politiikasta tai emme ole ottaneet henkilöistä tai heidän taustoistaan selvää niin saamme syyttää vain itseämme. Soinin sanoi:”Miten ihmiset voivat olla niiin saatanan tyhmiä…”.

  Onneksi meillä sentään on vielä vihatoehtoja. Emme ole täysin EU:n käskyvallan alla. Tosin siihen ei ole pitkä matka kun Suomen eduskunta lakkautetaan ja kaikki käskyt ja maksut tulevat EU:sta.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. LISÄÄ RAISKAUKSIA JA PEDOFILIAA JA ALKUKANTAISTA KÄYTÖSTÄ NÄILTÄ ELUKOILTA!!

  PÄIVÄ VIELÄ KOITTAA JOLLOIN RUPEE MUURAREIDEN ELI JUTIKOIDEN PERSEEN NUOLIJOIDEN PÄITÄ TIPPUMAAN!!

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 4. Kuka arvaa mikä rotu – lapsenraiskausta Vaasassa

  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001944819.html…

  Vaasalaismies raiskasi nukkumassa olleen naisen ja käytti teinityttöä törkeästi seksuaalisesti hyväkseen

  ”Raiskaussyyte oli kaatunut aiemmin Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Vaasan hovioikeuden mielestä miehen syyllisyydestä ei jäänyt kuitenkaan epäselvyyttä.
  Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1994 syntyneen miehen törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen viime vuoden joulukuussa. Sen sijaan raiskaussyyte kaatui.

  Asia eteni Vaasan hovioikeuden käsiteltäväksi, koska osapuolet valittivat tuomiosta. Esimerkiksi mies vaati hovioikeudessa saamansa tuomion hylkäämistä, ja joka tapauksessa rangaistuksen alentamista.

  Oikeuden mukaan mies kosketteli 13-vuotiasta tyttöä pakaroista ja rinnoista, minkä lisäksi hän esimerkiksi tunkeutui kädellään useita kertoja tytön sukupuolielinten alueelle.

  TOISIN kuin käräjäoikeus hovioikeus katsoi miehen syyllistyneen myös raiskaukseen, joka tapahtui miehen asunnolla viime vuoden elokuussa. Käräjäoikeus oli sitä mieltä, että miehen teosta jäi vain ”järkevä epäilys”, jonka perusteella häntä ei voitu tuomita.

  Hovioikeuden mukaan mies oli kuitenkin riisunut nukkumassa olleen 21-vuotiaan naisen vaatteet ja tunkeutunut useita kertoja sukupuolielimellään naisen emättimeen ja peräaukkoon. Uhri heräsi kovaan kipuun.

  Rikoksiin syyllistynyt vaasalaismies on nykyään 22-vuotias. IS ei julkaise miehen nimeä, koska nimenjulkaisu saattaisi paljastaa uhrien henkilöllisyyden.”

  No, tässä nimi: Musta bin-Omar Hussein, mahdollisesti sukua Husu huora Husseinille koska taatusti yhteinen uskonto.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. Toivon että joltakin jonka lapsi on raiskattu keräisi hyvän porukan jolla heti kymmeniä näitä sikoja napsautettaisiin pois!! tymä kansa ja tyhmiä ämmiä suurin osa!! siinähän kärsii! uusi juutalainen mailman järjestys tuo tuloaan!! Eli helvetti maan päällä!! OUkkelis doukkelis vitun tyhmää porukkaa koko maa!! Raiskatkaa ja tappakaa koko kansa!! näistä mm varotti iät ja ajat! Ketä jaksaa enää kiinnostaa raiskauksia ja tappoja ja pedofiliaa koko eurooppa täynnä suoraan lusiferin ja vapaamuurariuden mukaan!

  PAINUKAA KOKO IHMISKUNTA VITTUUN!! VÄLINPITÄMÄTTÖMÄT PASKAT!!

  KUOLKAA

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 6. Yhdysvaltalaiset näköjään ovat myöskin äänestäneet muutoksen puolesta ja Pirkko Pöntisestä ei tullut presidenttiä. En aio pidättää hengitystä ,että tuleeko se muutos vai ei. Toivottavasti edes jotain parempaa ,tuskin systeemi siellä noin vain muutu.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 7. Timo Soini on eräs törkeimpiä ja kunniattomimpia poliittisia toimijoita Suomen poliittisessa historiassa.
  Mikä pahinta, hän sanelee seuraajansa ja vieläpä vaikuttaa takapiruna ”uuden” puolueen puheenjohtajan poliittisiin linjauksiin, jotka eivät ole kovinkaan ”monimutkaisia”, vaan tyypillistä kipa-politiikkaa. Tämä tie johtaa suomalaisen kansan tuhoon ja täydelliseen vararikkoon sekä siten ”vasaran alle”, kuin yksityisyrittäjien firmat ja kodit ”pankkikriisissä” 1990-luvulla.
  Niin, mitä tulee talouspuoleen, Soini kavaltaa ja vie kaikki perussuomalaiset puolueen varat ja omaisuuden, kuten Vennamot tekivät Maaseudunpuolueelle.
  Soini on ainoastaan aina ollut vallanhaluiden invidualiasti, joka on käyttänyt puoluetta vain välineenä omalle kuningastielleen eli pääsemiseksi jossain vaiheessa ministeriksi ja sen jälkeen EU -virkaan Brysseliin. Timo Soini myy vaikka vanhan äitinsä päästäkseen tavoitteeseensa. Tällä miehellä ei ole minkäänlaista omaatuntoa, puhumattakaan vastuuntunnosta. Se, että Suomi niminen valtio vedetään vessanpöntöstä alas on hänelle yksi hailee. Uskokoon ken tahtoo.
  Ainoa, joka on hänen tiellään on Isä Jumala. Nimittäin kyse on vain siitä kestääkö miehen terveys loppuun saakka. Vaikka on kuinka kova päinen, kavallus rassaa aina takaraivossa. Aina.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat