Kokoomusnuorten kampanja MV-lehteä vastaan ei yllätä

Valtamedia uutisoi eilen, että lukuisat poliittiset nuorisojärjestöt ovat liittyneet demarinuorten aloittamaan kampanjaan MV-lehden ilmaisunvapautta vastaan. Mukana on muun muassa libertaristisista kannanotoistaan tunnettu kokoomusnuoret.

Kampanja väittää vastustavansa MV-lehteä ”toistuvan valehtelun” vuoksi. MV-lehti on kuitenkin julkisesti oikaissut tekstejään esimerkiksi silloin, kun maahanmuuttajia on perusteettomasti epäilty rikoksista. Sen sijaan esimerkiksi Yleisradio ei oikaise valheellisia maahanmuuttoaiheisia artikkeleitaan.

Toisin sanoen taistelu MV-lehteä vastaan ei johdu muutamasta vanhasta artikkelista, jotka on julkisesti korjattu myöhemmin. Jos harhaanjohtava pakolaisaiheinen uutisointi suututtaisi vanhojen puolueiden tuoreita hännystelijöitä, olisi kampanjan kärki kohdistettu esimerkiksi Helsingin Sanomia vastaan.

MV-lehti on suututtanut puolueet, joiden tavoitteena palvella poliittista globalisaatiota alistamalla Suomi entistä ankarammin joko rahoitusmarkkinoiden, EU:n tai muiden kansainvälisten instituutioiden ikeeseen. MV-lehti ottaa kantaa pakkomonikulttuurisuutta vastaan, mikä raivostuttaa kokoomuslaisia, jotka vaativat orjatyövoiman vapaata liikkuvuutta.


Video: Daniel Sazonov.

Kokoomusnuorten MV-lehden vastaista taistelua johtaa järjestön ”sinivihreä” puheenjohtaja Daniel Sazonov, jonka etninen alkuperä on epäselvä. Sazonovin allekirjoittamassa julkilausumassa todetaan muun muassa: ”Nämä julkaisut lietsovat vihaa vähemmistöjä, pakolaisia ja yhteiskunnan vähäosaisia kohtaan. Tekstien avulla haetaan oikeutusta avoimelle vihapuheelle ja samalla kerätään rahoitusta toimintaan käyttämällä liioiteltuja tai keksittyjä mukauutisia.”

Kokoomusnuoret vastustavat niin sanottujen vihatotuuksien kertomista, sillä objektiivinen tiedottaminen saattaisi heikentää nykyisen eliitin asemaa. Samaa mieltä ovat muun muassa Pohjoismaiden poliisit.

Jatkoa suomalaisvastaiselle politiikalle

Kokoomusnuoret ovat aiemminkin saaneet julkisuutta suomalaisvastaisen sanomansa vuoksi. 2012 järjestön juutalainen varapuheenjohtaja Saul Schubak vaati lapsilisien poistamista suomalaisperheiltä, mikä johtaisi valkoisen väestön entistäkin nopeampaan supistumiseen suhteessa maahantunkeutujiin.

Schubak on nimennyt esikuvakseen libertarismin juutalaisen oppi-isä Murray Rothbardin ja kutsunut pikavippejä ”lupaavaksi innovaatioksi”. Juutalaisten suhteesta pikavippeihin on kirjoitettu Magneettimedian käännösartikkelisarjassa ”Juutalaiset ja rahanlainaus” 1, 2, 3.

Kokoomusnuoria on pidetty aina emopuoluetta puhtaampana libertaarijärjestönä, jonka mukaan julkinen sääntely on karsittava minimiin eivätkä markkinat tunne etiikkaa. Nyt sääntelyn vastustajat vaativat kuitenkin ”vääriä mielipiteitä” esittävän julkaisun lakkauttamista. Tämä osoittaa, kuinka tyhjää oikeiston puhe ”vapaudesta” todellisuudessa on – uusliberaalit ovat aivan yhtä suuria yksilönvapauden vihollisia kuin marxistit, kun niiden yhteiskunnallisia intressejä aletaan uhata.

MV-lehden ja yleinen itsenäisen median vastainen rintama vahvistuu lukijamäärän kasvaessa. Viimeisten kuukausien aikana itsenäiset mediat ovat pakottaneet eliittiä kertomaan avoimemmin maahantunkeutujien rikoksista. Lisäksi itsenäiset mediat pakottivat monikulttuurista väkivaltaa kannattavan ay-johtajan eroamaan tehtävistään muutaman päivän kampanjalla. Itsenäisen median voitot huolestuttavat eliittiä, minkä epätoivoinen hyökkäys todistaa.

Myös sionistisen ”maahanmuuttokriittisen” Muutos 2011 –puolueen johtohahmona tunnetuksi tullut Jiri Keronen on liittynyt MV-lehden vastaiseen kampanjaan. Muutos 2011 tekee yhteistyötä Suomidemokraattien kanssa, joka yrittää nyt haastaa perussuomalaiset.

 

Lue myös: Yleisradion köykäinen hyökkäys Magneettimediaa vastaan

4 kommenttia

 1. Uskomattomia idiootteja – ’hyödyllisiä idiootteja’ kokoomusta johtaville SUOMENKANSANVIHOLLISILLE – on se kokoomuksen ns. ’sinivalkosiipeä’ (’koti, uskonto ja isänmaa’) edustava joukko , joka vielä uskomattoman harhaisesti kuvittelee kokoomuksen nuorten ja nuoren politrukkijohdon vielä edustavan näitä arvoja ja äänestää kerta toisensa jälkeen näitä ja näiden talutusnuorassa kulkevia muita maanpettureita valtaan.

  Plusääni(14)Miinusääni(2)
 2. Miksi MV-lehdestä ”ei tykätä” tässä tapauksessa kokoomuslaisten keskuudessa?

  Vastaus on että mm. MV-lehti näyttää mikä on ns. eliitin oma henkilökohtainen turvallisuussuunnitelma tuleviksi vuosiksi. Se on yksinkertaisesti tämä: tehdä bisnestä niin kauan kuin siihen on sopivat edellytykset Suomessa, eli niin kauan kun verohanat on auki. Sitten kun turvallisuustilanne on sellainen että rahaa ei pysty enää tekemään, myydään omaisuus, autot, veneet ja hevoset ja siirrytään kaikessa hiljaisuudessa ulkoimaille. Mihin tilaan maa jätetään sellaisessa tapauksessa on yhdentekevää.

  Eli siis tässä skenaario: Suomeen tulee seuraavien vuosien aikana jopa satoja tuhansia ihmisiä joista 70% on armeijaikäisiä miehiä. Varat sellaisten joukkojen ylläpitämiseen saadaan mm. veroja kiristämällä. Verojen nousu tarkoittaa sitä että yritykset irtisanoo työntekijöitä. Kuinka monta työtöntä nykyinen järjestelmä pystyy ylläpitämään ei ole tiedossa, jossakin vaiheessa rahat kuitenkin loppuvat.

  Miten nämä sadat tuhannet tulokkaat rupeavat käyttäytymään kun heille ei pystytä tarjoamaan ruokaa säännöllisesti. Miten ns. kantaväestö rupee reagoimaan sellaisiin tapahtumiin. Kyseessä olisivat koko maata kattavat levottomuudet ja väkivaltaisuudet. Sellainen tulee oleellisesti heikentämään mm. puolustuskykyä.

  On mahdollista että tietyssä pisteessä Venäjän armeija päättää turvata venäläisvähemmistön Suomen alueella.

  Eli sisällissota ja yhteenotto Venäjän armeijan kanssa saattavat olla peräkkäisiä tai jopa samanaikaisia tapahtumia.

  Sillä ei oikeastaan ole suurta merkitystä miten skenaario rupee tarkasti kehittymään, eliitin toimeenpiteet ovat aina samanlaiset: kaikki muutetaan rahaksi, rahat matkalaukkuihin ja kauas pois jättäen taakse palavat lähiöt.

  Norjan kuningas siirtyi Englantiin toisen maailmansodan aikana ja palasi takaisin maahan sen jälkeen kun ruumiit oli haudattu ja pölyt pyyhitty.

  MV-lehdestä eivät tykkää ne jotka suunnitelevat juuri tätä, kun se haittaa bisneksiä ja bisnes on näille harvoille valituille ja heidän perheilleen pääsylippu turvaan.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)
 3. Joonas jätä se happojen ja pirin veto ni ei tule tuollaisia salaliittoja mv on muutaman muun kanssa kuten magneeti media ainoita tahoja jotka uutisoivat ja ilja asuu jo espanjassa ei paljon tarvii omaisuutta myydö ja paeta, vittu että voi olla kujalla joku ja jos Venäjä hyökkäis nii se olis pelkästään positiivistä koska se kaatais ton vitun maanpetturi hallituksen.

  Plusääni(1)Miinusääni(7)
  1. Suunnittelet ilmeisesti samaa, eli olla mahdollisimman kaukana Suomesta kun täällä rupee räjähtelemään kun näet Venäjän armeijan hyökkäyksen ”positiivisena”.

   Venäjän armeijan sotilaat jotka kieltäytyivät lähtemästä Ukrainaan kidutettiin ja tapettiin yksiköissään. Eli omat siis tappoi. Kymmeniä sellaisia tapauksia on tullut ilmi.

   En tietenkään ole sanomassa että sama tulee tapahtumaan myös sinulle, tai voihan se tapahtua, who knows, ei minulla ole kristallipalloa tai vastaavaa.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat