Protestointi toimii: valtamedia painostettiin uutisoimaan PAM-liiton väkivaltaskandaalista

Itsenäiset mediat, kuten Magneettimedia, MV-lehti ja Kansallinen Vastarinta ovat koko viikon ajan uutisoineet PAM-liiton äärivasemmistolaisen valtuustojäsen Niko Ravattisen väkivaltapuheista. Keskustelun kiihtyessä myös valtamedia pakotettiin uutisoimaan aiheesta.

Kohu syntyi Ravattisen MoonTV:lle antamasta haastattelusta, jossa vihjailtiin jopa poliittisilla henkirikoksilla:

”En nää sitä ongelmana [että ammutaan kansallismielisiä mielenosoituksessa]. Oikeusturvan kannalta on vähän hankala puhua tästä aiheesta enempää. […] En vastusta poliittista väkivaltaa, en missään nimessä. Se on ihan paikallaan strategian tietyssä vaiheessa, kun sitä on kuitenkin joskus pakko käyttää, kun tilanne kärjistyy tarpeeks pitkälle […] väkivaltaa on aina ollut pakko jossain vaiheessa käyttää, ja valitettavasti joku tulee aina kuolemaan jossain.”

Haastattelu liittyi itsenäisyyspäivän vasemmistoväkivaltaan, jota suuret tiedotusvälineet ovat valkopesseet koko joulukuun ajan. Ainoat aiheesta yksityiskohtaisesti uutisoineet tiedotusvälineet ovat valtamedian parjaamat ”vastamediat”, joiden mielestä suomalaisiin kohdistettu poliittinen väkivalta on tuomittava ilmiö.

Ravattisen lausunnoista teki erityisen vakavia se, että hän kuuluu Palvelualojen ammattiliiton korkeinta päätäntävaltaa käyttävään valtuustoon ja hän on julkisesti kertonut tavoitteekseen ammattiliittojen ”radikalisoimisen”.

Helsingin Sanomat ja Lännen Media jatkavat sensuuria

Magneettimedia otti heti maanantaina yhteyttä Helsingin Sanomiin, sillä juutalaisen Erkon suvun omistama lehti on uutisoinut aina ahkerasti, kun perussuomalaiset pikkukuntien varavaltuutetut ovat joutuneet vastaavien (mutta sisällöltään huomattavasti kesympien) ”somekohujen” silmään.

Kuten arvasimme, HS:n toimittaja blokkasi viestimme, sillä lehden mukaan väkivaltarikollisuus on oikeutettua, kun se tehdään monikulttuurisuuden nimissä. Lokakuussa Helsingin Sanomat esimerkiksi julkaisi artikkelin, jossa osoitettiin sympatiaa lukuisista rikoksista tuomitulle, äärivasemmistolaiseen terroristijärjestö Revolutionära Fronteniin kuuluneelle ruotsalaiselle Showan Shattakille.

Helsingin Sanomat ja Lännen Media ovat pitäneet kiinni radikaalista monikulttuurisesta linjastaan ja suojelleet Niko Ravattista ikävältä julkisuudelta. Sen sijaan rennommasta otteestaan tunnetut Uusi Suomi ja Ilta-Sanomat tarttuivat uutiseen, kun itsenäisten mediojen ja huolestuneiden kansalaisten PAM-liittoon kohdistama paine oli jatkunut useamman päivän hellittämättä.

US haastatteli tänään PAM-järjestöjohtaja Niina Koivuniemeä, jonka mukaan ”työväen soturi” Ravattinen on pyydellyt tappopuheitaan anteeksi ja liitossa on keskusteltu myös miehen erottamisesta. Koivuniemi kuitenkin epäilee, ettei asiasta päättävä ammattiosasto tule erottamaan Ravattista.

Ravattisen kohtalosta päättävä ammattiosasto on Helsingin Kauppatyöntekijät ry. Ammattiosastoon voi ottaa yhteyttä ja kysyä, miten poliittisesta väkivallasta ja henkirikoksista julkisuudessa vaahtoava äärivasemmistolainen voi edustaa osastoa. Kuten todettua, Ravattinen itse on ilmoittanut tavoitteekseen ay-liikkeen ”radikalisoimisen”.

Helsingin Kauppatyöntekijät ry

Toimisto: Säästöpankinranta 4 c 21 00530 Helsinki
Ovisummerissa: Tietoranta
Puhelin: 040-5253978
Email: [email protected]

Lisää painetta

Vaikka Ravattisen tapaus ei ole vielä loppuun käsitelty, on tänään saavutettu mediajulkisuus rohkaiseva edistysaskel itsenäiselle medialle.

Joulukuun alussa uutisoimme, kuinka maahanmuuttovastainen protestointi niin kaduilla kuin verkossa ovat pakottaneet valtavirtaisia tiedotusvälineitä muuttamaan uutisointiaan hieman objektiivisemmaksi. Kansalaispaine johti myös siihen, että poliisi lupasi alkaa tiedottaa pakolaisten tekemistä rikoksista aiempaa avoimemmin. Myös hallitus on luvannut sulkea muutamia vastaanottokeskuksia.

Pienistä voitoista huolimatta hallituksen ja valtamedian sota suomalaisten itsenäisyyttä ja turvallisuutta vastaan jatkuu. Pienet edistysaskeleet kuitenkin osoittavat, että mitättömiltäkin tuntuvat teot voivat vaikuttaa yleiseen ilmapiiriin!

 

Lue myös: Itsenäisyyspäivän mediamyräkkä: Kenen väkivalta sallitaan?

1 kommentti

  1. On vaikea uskoa että Niko Ravattinen olisi ihan omin avuin noussut PAMin valtuustoon. Hän puhuu siihen malliin että hänellä olisi valmis vallankumouksellinen asialista. Ollaanko Nikosta rakentamassa uutta Trotskia tai Leniniä? Kuka häntä sponsoroi? Ollaanko toistamassa vuoden 1917 Bolshevikki vallankumousta, nyt Suomessa?
    WALL STREET AND THE BOLSHEVIK REVOLUTION By Antony C. Sutton, pdf
    https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_the_bolshevik_revolution-5.pdf

    Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat